Fire TV Cube Review – Er det virkelig det du forventet?

>

Fire TV Cube er ganske enkelt en Fire TV 2017 med litt oppgradert maskinvare og innebygd Echo Dot, Amazons helt egne, Alexa-drevne høyttaler-cum-virtual-assistent.

Hva er bra:

  • Økt lagring (fra 8 GB på Fire TV 2017 til nå 16 GB)
  • Ut av esken Ethernet-adapter
  • Echo Dot-integrasjon

Hva er ikke bra:

  • Samme maskinvarespesifikasjoner som Fire TV 2017 bortsett fra mer lagring
  • Inkluderer ikke HDMI-kabel. Må kjøpes separat
  • Dyrere enn Fire TV 2017 & Echo Dot combo

Det er tydelig at Amazon prøver å gjøre Alexa til et husholdningsnavn. Alexa integrasjon med mange av de beste lyd- og videoenhetene er ikke en hemmelighet. Brann-TV & FireStick-enheter har allerede Alexa-mulighetene. Nå skal ting visstnok bli mer spennende ettersom Amazon gifter seg med Fire TV, Alexa og Echo Dot i en pakke merket som Fire TV Cube og leverer det til deg for en pris du ikke vil kalle billig. Tilgjengelig for $ 119 mens jeg skriver denne anmeldelsen, ser det ut til at Cube sakte faller på linje med Apple TV. Men selv om det bare er $ 60 dollar å innhente å gjøre til pris (fordi Apple TV er priset til $ 179), er det mye å dekke i funksjoner og maskinvarespesifikasjoner

Det ville være urettferdig å sammenligne Cube med Apple TV, for de er to forskjellige apparater. I denne anmeldelsen av Fire TV Cube, vil jeg legge den ut med mer familiære dingser, Fire TV (2017) og Echo Dot.

fire tv kuben anmeldelse

Maskinvare først! 

Maskinvare først fordi det er dette hele brukeropplevelsen er bygd på. Jeg vil ta Amazon Fire TV 2017 som referanseindeks for sammenligning ettersom det var den siste iterasjonen i Fire TV-linjen av enheter før Cube.

Fire TV Cube pakker Echo Dot, den allerede populære smarthøyttaleren, som Fire TV-en fra 2017 ikke gjør. Men for nå skyver vi Echo Dot til side og ser på kjernemaskinvarefunksjonene til Fire TV Cube som en medieenhet.

Fire TV Cube er nøyaktig din 2017-versjon Fire TV, men med mer lagringsplass. Denne enheten tilbyr en intern GB lagringsplass på 16 GB sammenlignet med Fire TV, som bare har 8 GB. Selv om Cube dobler lagringskapasiteten, er ikke 16 GB mye for de som liker å laste ned og lagre videoer. Men, som de andre Fire TV-enhetene, kan du utvide lagringsplassen med OTG-adapteren.

Foruten økt lagring, forblir alle andre maskinvarespesifikasjoner de samme. Cube har den samme 1,5 GHz prosessoren som Fire TV, 2 GB RAM og MIMO Wi-Fi. Denne enheten støtter også HDR10 og er ikke kompatibel med HDR10 + akkurat som Fire TV, spiller 4K-videoer og tilbyr Dolby Atmos surroundlydkvalitet.

Cube kobles til TVen din via HDMI. Men det er vanskelig å tro at den ikke sender HDMI-kabelen ut av esken. Når du betaler 120 dollar for en enhet som dette, er det det minste du forventer. Jeg ble virkelig skuffet over å oppdage dette faktum da jeg pakket ut Cube. Hvis du ikke allerede har en HDMI-kabel, kan du ikke komme i gang med å se på videoer med en gang. Til og med FireStick, den billigste i Fire TV-serien med medieenheter, kommer med en HDMI-utvidelse. Så legg HDMI-kabelen til handlekurven når du kjøper Fire TV Cube.

Jeg glemte nesten å nevne. Cube sender en Ethernet-adapter i boksen for kablet tilkobling. Dette er en annen oppgradering fra Fire TV, som krever en ekstra $ 14.99 Ethernet-adapter for kablet internettforbindelse.

Begge, Cube og Fire TV 2017 har nøyaktig samme fjernkontroll. Jeg håpet Amazon ville legge til volumkontrollknappen til slutt, selv om den ikke gjorde det.

Nå Echo Dot

Fire TV og Echo Dot (to separate enheter) sammen kan gjøre omtrent alt det Fire TV Cube kan. Faktisk kan du kjøpe kombinasjonsboksen for $ 94.99 på Amazon. Cube koster deg omtrent $ 22 mer og gir deg ytterligere 8 GB og en innebygd Ethernet-port.

Hvis du allerede eier en av Echo Dot-enhetene, gir ikke Fire TV Cube mye mening. Echo Dot som en egen dings kan gjøre omtrent alt Echo Dot i Cube kan. Du kan kontrollere en rekke smarte enheter og hvitevarer med Alexa-integrasjon inkludert TV, spillkonsoller, belysning og mye mer.

Det er en annen utfordring å holde to Echo Dots i nærheten. Hvis du bruker det samme våkne ordet, kan begge svare på de samme kommandoene samtidig som det forårsaker mye forvirring, spesielt når begge holdes i nærheten. Det er best å oppbevare begge disse Alexa-enhetene i separate rom eller endre våkne ord på en av dem hvis du har tenkt å fortsette å bruke dem i samme rom.

Når det er sagt, er Fire TV Cube Echo Dot flinke til å lytte til og utføre kommandoene dine. Men den sanne kraften til en slik enhet ligger i dens evne til å høre under ikke så ideelle hørbare forhold. Det er her Echo Dot virkelig skinner. Den kan høre og gjenkjenne kommandoene dine fra hele rommet og til og med over høy musikk. Jeg testet personlig Echo Dot med hjemmekinoen min, og resultatene var herlige. Fra over 5 fot og ganske høy musikk som spilte, kunne den høre meg og utføre kommandoene mine.

“Alexa, skru opp volumet”

“Alexa, skru ned volumet”

“Alexa, spill forrige spor”

“Alexa, spill neste spor”

Prøv å ikke holde kuben for nær den blaring høyttaleren, ellers må du rope lungene ut for Echo Dot for å høre deg.

Jeg var nysgjerrig på å vite hvordan Echo Dot ville fungere med Fire TV Cube-grensesnittet da Alexa on Fire TV 2017 bød på begrenset funksjonalitet. Echo Dot åpnet raskt alle appene jeg ba den om, tok meg med til Innstillinger, søkte på apper etter meg, hjalp meg med å laste ned apper og en haug med andre ting. Men jeg ble litt skuffet over hvordan den håndterte forespørslene mine om å navigere over listen over appene på startskjermen, så vel som i Dine apper. & Kanalsegment. Jeg hadde det bedre med fjernkontrollen enn å bli flustret og gi kommandoer Alexa ikke kunne utføre.

Men jeg ble ikke motløs. Jeg visste at Echo Dots evner strekker seg langt utenfor grensesnittet på kuben, og det kan gjøre mye mer for meg.

Jeg fikk en annen utfordring med Alexa. Da jeg ba henne åpne Netflix, Hulu, Downloader eller ES File Explorer, lanserte den disse appene raskt. Da jeg befalte henne å kjøre Kodi, Mobdro og Tea Tv, ble hun forundret og kunne ikke åpne disse appene. Hva er forskjellen? Appene Alexa raskt kunne åpne, er alle lastet ned fra Amazon App Store. Appene det ikke kunne ha blitt sidelastet på FireStick. Poenget er at Alexa er smart nok til å åpne App Store-appene, men ikke smart nok til å kjøre tredjeparts, sidelastede apper.

Fire TV Cube har den samme 0,6 ”Echo Dot-høyttaleren som 50 dollar Echo Dot. Det er en grunnleggende høyttaler uten woofers og ingen Dolby-støtte. Lydkvaliteten er akseptabel når du vil glede deg over musikk med lite volum og ikke ønsker å slå på de større høyttalerne dine, da de vil bruke mer kraft.

Wrapping Up - Fire TV Cube Review

Hvis du har Fire TV 2017, er det ikke mye fornuftig å kjøpe Fire TV Cube. Jeg vil heller kjøpe en $ 50 Echo Dot og $ 15 Ethernet-adapter og likevel spare mer enn $ 50. Hvis du vil ha mer lagring, kan du alltid kjøpe en OTG-adapter separat. En god kvalitet OTG-adapter vil koste deg hvor som helst mellom $ 5 og $ 10. Og ikke glem at Cube ikke sender HDMI-kabelen i esken. Du må kjøpe det separat. En 6-fots kabel koster rundt $ 8.

Jeg tror at Amazon kunne ha pakket en kjøligere enhet enn det den sendes for $ 120. Jeg har faktisk ikke hatt noe imot å betale 10 dollar ekstra for en kraftigere prosessor. Alle Fire TV-enheter er litt trege.

Hvis du ikke allerede har en Fire TV allerede, tror jeg Fire TV Cube kan være en god start. Siden den moser to enheter til en, vil oppsettet være mindre uoversiktlig. Echo Dot er like bra med Cube som for seg. Du kan kontrollere smarte apparater, TV, hjemmekinoanlegg og et bredt utvalg av smarte enheter.

I slekt:

Hvordan Jailbreak FireStick
Beste Fire Stick-apper
Beste VPN for Fire Stick
Slik installerer du Google Play på Fire TV Stick
Slik installerer du Terrarium TV på Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me