10 cele mai bune alternative TV Terrarium (2020)

>

În acest ghid, vom vorbi despre cele mai populare și mai bune alternative TV Terrarium pentru Fire TV Stick, Android TV Box și smartphone-uri Android. De asemenea, voi lega ghidurile de instalare FireStick pentru toate aceste aplicații, astfel încât să le puteți obține fără probleme.

Una dintre cele mai populare și mai de încredere aplicații de streaming, Terrarium TV a anunțat în sfârșit că va opri. Dezvoltatorii nu vor mai oferi asistență pentru aplicații. Este o veste tristă pentru comunitatea streamerelor online care s-au bazat foarte mult pe Terrarium TV pentru nevoile lor de divertisment. Desigur, eu fac parte din această comunitate. Sunt foarte dezamăgit.

Totuși, nu este nimic nou. O mulțime de aplicații populare pur și simplu se opresc din business fără niciun avertisment. Dar, mergem mai departe. Chiar dacă TV Terrarium a plecat, utilizatorii FireStick nu trebuie lăsați să stea la uscat. Mai aveți o mulțime de opțiuni pentru a transmite filme și emisiuni TV pe dispozitiv.

Recomandat: Dacă sunteți utilizator Fire TV / Stick / Cube, citiți cum să jailbreak un FireStick pentru a vă bucura de tone de conținut gratuit.

Cele mai bune alternative TV Terrarium

În acest articol, vă voi prezenta unele dintre cele mai bune alternative la Terrarium TV. Recomand aceste aplicații după testarea personală și utilizarea acestora. Sper că veți găsi un înlocuitor viabil la Terrarium TV într-una dintre aceste opțiuni pe care le-am enumerat aici.

cele mai bune alternative de televiziune terrarium

1. Cinema APK

Cinema APK, cunoscut anterior drept HDMovies, este de câteva luni și acum este una dintre cele mai populare aplicații la cerere pentru a viziona filme și emisiuni TV. Chiar dacă Terrarium TV ar fi fost încă viu azi în plină glorie, Cinema APK ar fi trebuit să-i ofere bani. Când am intrat pentru prima oară în această aplicație, am știut că ar trebui să devină populară. Aplicația rulează aproape fără erori, aduce zeci de fluxuri funcționale și oferă o calitate de streaming de top.

cele mai bune alternative de televiziune terrariumA trecut ceva timp de când Terrarium TV a fost închis oficial și dacă tot căutați aplicații de genul acesta, Cinema APK este cel pe care doriți să îl considerați primul. La fel ca Terrarium TV, Cinema APK este un agregator de conținut care nu găzduiește niciun conținut propriu și vă oferă totuși acces la o enormă bibliotecă de filme și emisiuni TV. Acesta trage link-uri de streaming de pe mai multe servere și le aliniază pentru a alege și transmite în flux.

Chiar dacă aplicația primește legături de calitate, lucrurile ar putea fi și mai bune dacă integrezi contul Real-Debrid cu acesta. Real-Debrid va asigura mai multe fluxuri Full HD și legături mai sănătoase.

Cinema APK a menținut interfața la minim. Deci, nu vă așteptați la un apel vizual mult. Dar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații la cerere, care își îndeplinește treaba principală (care vă permite să vizionați filme și emisiuni) bine, aceasta este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citit:
Cum se instalează și se utilizează cel mai bun VPN pe Fire Stick

2. Televizor Titan

alternative TV terariuTitanium TV ocupă cu ușurință locul doi printre cele mai bune alternative Terrarium TV din mai multe motive. Pentru început, este o clonă TV Terrarium. Arată și funcționează exact ca TV Terrarium. Această aplicație de divertisment are un catalog uriaș de filme și emisiuni, ceea ce o face să fie o alegere perfectă pentru vizionarea binge. Ceea ce mă impresionează, chiar mai mult, este că alege linkurile de calitate de pe web pentru videoclipurile pe care doriți să le vizionați.

Titanium TV oferă integrare cu Real Debrid. Adică, dacă ai un cont Real Debrid, obții opțiuni de streaming și mai bune în full HD. Titanium TV este incredibil de ușor de instalat pe FireStick. Și, este ușor de utilizat și. Indiferent dacă ați folosit sau nu Terrarium TV sau orice altă astfel de aplicație, veți înconjura în câteva minute Titanium TV. Aplicația este prietenoasă la distanță permițând o interacțiune mai ușoară pe FireStick, Fire TV, Fire TV Cube și chiar Android TV Box.

Cum se instalează Titanium TV pe FireStick

3. TV CyberFlix

alternativă la TV terariuLa fel ca Titanium TV, CyberFlix TV este și o clonă a televizorului întrerupt. În timp ce făceam comparații, nu prea aveam de ales între Cyberflix TV și Titanium TV. Cu toate acestea, am observat de nenumărate ori că Titanium TV trage link-uri de calitate mai bună. Dar, diferența este doar ocazională și nu neapărat decisivă în alegerea unuia față de celălalt.

CyberFlix TV are un depozit imens de videoclipuri la cerere, în mare parte filme și emisiuni TV. Biblioteca de conținut este actualizată regulat pentru a găzdui noile versiuni. Interfața aplicației este aceeași ca Terrarium TV cu același set de opțiuni și elemente de meniu. Toate aspectele luate în considerare, CyberFlix TV este un înlocuitor potrivit pentru Terrarium TV.

Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick

4. APK CatMouse

CatMouse este una dintre cele mai impresionante aplicații la cerere pe care le-am întâlnit recent pentru FireStick. După cum vă așteptați, această aplicație are o bibliotecă extinsă de filme și emisiuni TV. De la ultimele episoade până la noile lansări de film, CatMouse vă primește pe toți. Ce este și mai bine este că biblioteca sa este actualizată continuu cu noile episoade și filme.

Aplicația vă asigură, de asemenea, că aveți tone de link-uri de streaming de cea mai bună calitate. Selectați conținutul pe care doriți să îl vizionați și acesta va alinia mai multe fluxuri active cu o rezoluție de până la 1080p. CatMouse permite, de asemenea, integrarea cu Real Debrid. Cu aceasta, te poți trata cu linkuri de calitate chiar superioare.

Cu conectarea Trakt, CatMouse vă permite să sincronizați activitățile de streaming pe dispozitive și platforme. Puteți, de asemenea, să schimbați playerul video implicit pe cel care vă place dacă nu doriți să utilizați playerul încorporat. Cu toate acestea, CatMouse este una dintre cele mai bune alternative TV Terrarium.

Instalați CatMouse pe FireStick

5. UnlockMyTV

UnlockMyTV este un alt nume din lumea streamingului care se face auzit. Pe măsură ce scriu acest lucru, aplicația a fost introdusă recent. Cu toate acestea, este deja considerat ca fiind una dintre aplicațiile principale, la cerere; în aceeași ligă ca APK Cinema HD, TeaTV, CyberFlix TV și altele.

Colecția masivă de filme și emisiuni te asigură că nu vei rămâne niciodată fără opțiuni de divertisment. Dacă sunteți un binge-watcher, UnlockMyTV este o aplicație de streaming perfectă pentru dvs. Când vine vorba de o calitate în streaming, această aplicație este la fel cu celelalte alternative de top Terrarium pe care le avem pe această listă. Veți găsi zeci de fluxuri de înaltă calitate pentru majoritatea filmelor și episoadelor. În plus, vă puteți conecta cu Real Debrid și puteți avea acces la cele mai bune link-uri de streaming de pe web.

Conectarea la Trakt, opțiunile de rezervă, filtrele în funcție de gen și multe alte funcții fac din UnlockMyTV un instrument viabil de divertisment. Mergeți înainte și încercați.

Instalați UnlockMyTV pe FireStick

6. Kodi

Kodi este probabil cel mai popular player media din jur. A fost cel mai mare pretendent al TV-ului Terrarium. Dar, odată cu cel din urmă plecat, nu există nici o îndoială că Kodi va apărea ca lider necontestat în lumea streamingului.

alternative la TV terrariumSpre deosebire de Terrarium TV sau orice alte aplicații de streaming Android, Kodi este departe de riscul de a fi închis sau întrerupt. Kodi nu se bazează pe un singur dezvoltator. Este o aplicație open-source și oricine are cunoștințele potrivite poate crea un add-on de streaming pentru aceasta. Există sute de suplimente video pentru Kodi care vă permit să vizionați emisiuni, filme, sport, TV în direct și ce nu. Chiar dacă un dezvoltator decide să întrerupă suplimentul, ceilalți vor continua să ofere servicii. Mai mult, noi suplimente continuă să vină din când în când.

Deci, chiar dacă Terrarium TV va fi în curând trecutul, există întotdeauna un viitor cu Kodi. Tot ce trebuie să faceți este să instalați Kodi pe FireStick sau pe orice alt dispozitiv compatibil și să începeți. Desigur, va trebui să obțineți suplimente Kodi pentru a transmite filme, emisiuni etc. Puteți instala, de asemenea, build-uri Kodi care vin cu mai multe suplimente preîncărcate. Dacă nu ați utilizat încă Kodi, vă recomand să încercați. Este posibil să nu mai aveți nevoie de nicio altă aplicație de streaming Android din nou. Și înainte de a cere, Kodi este o aplicație legală și este listată și pe magazinul oficial Google Play.

Cum se utilizează Kodi - Ghid pentru începători

7. Cea TV

TeaTV a fost lansat probabil în același timp cu TV-ul Terrarium. Cu toate acestea, în mod evident, Terrarium TV a continuat să devină mai popular decât acesta. Cu toate acestea, TeaTV a fost o aplicație de streaming pe scară largă folosită pe platforma Android. Am folosit această aplicație cu ceva timp în urmă. Dar, pentru că aveam alternative mai bune la Terrarium TV și Kodi, nu am găsit niciun motiv să o revizuiesc.

alternative TV terariuCând am auzit că Terrarium Tv va dispărea, am început să caut opțiuni și m-am gândit că ar fi o idee bună să ofer o șansă lui TeaTV. Nu am fost dezamăgit și asta este cel puțin ce pot spune. TeaTV a avut întotdeauna o media media solidă care rivaliza cu ușurință TV-ul Terrarium. Însă, nu a avut cea mai prietenoasă interfață de atunci și mi-a fost greu să o folosesc pe FireStick. De data aceasta însă, a funcționat mult mai bine decât înainte. Se pare că dezvoltatorii TeaTV au lucrat din greu pentru a face aplicația mai competitivă.

Dacă ați fost un mare fan al Terrarium TV, s-ar putea să vă luați un pic pentru a vă ajusta la această aplicație. Dar, cred că dacă dezvoltatorii continuă să lucreze la ea, TeaTV ar putea curând să ia locul pe care Terrarium TV l-a pretins de atâta timp.

Cum se instalează TeaTV pe FireStick

8. Morph TV

cele mai bune alternative de televiziune terrarium pentru firestickExistă o șansă decentă să nu fi auzit încă de Morph TV. Este o aplicație de streaming Android destul de nouă și m-am împiedicat de ea doar cu câteva săptămâni în urmă. Mi-a plăcut această aplicație din mai multe motive. Pe lângă biblioteca media decentă, Morph TV trebuie să ofere, sunt de asemenea impresionat de calitatea legăturilor transmise de această aplicație. Odată cu plecarea afacerilor Terrarium TV, Morph TV este cu siguranță un deținător.

Această aplicație la cerere are aproape tot ce am vrut să urmăresc. Puteți transmite în flux emisiile preferate ale emisiilor TV sau cele mai recente filme. Dispune de toate filmele populare și te primește chiar și link-uri HD pentru unii dintre ei.

Morph TV este o aplicație prietenoasă la distanță. Acest lucru înseamnă că îl puteți instala și folosi și pe Amazon FireStick. De asemenea, are o interfață prietenoasă care vă permite să găsiți filmele și emisiile preferate în cel mai scurt timp. Îți sugerez să încerci.

Cum se instalează Morph TV pe FireStick

9. OneBox HD

OneBox HD a fost și el de ceva vreme. Dar, este mai popular pe telefoanele mobile Android decât dispozitivele cu telecomandă, cum ar fi Amazon FireStick. Deși, veștile bune sunt că OneBox HD este ecologic și oferă navigare fluidă și control pe FireStick. Îmi place această aplicație. Îmi place biblioteca enormă de filme și emisiuni TV pe care le găzduiește. De asemenea, îmi place că redă videoclipurile în doar câteva clicuri.

alternativă la TV terariuOneBox HD oferă rapid legăturile disponibile. Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu vă oferă o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Linkurile 1080 HD complete sunt greu de găsit. Dar, ceea ce am observat este că aproape toate linkurile pe care le obține această aplicație sunt redabile. Asta este mai mult decât aș putea spune pentru Terrarium TV.

Chiar dacă această aplicație oferă o navigare lină atunci când explorați sau căutați conținutul, controalele in-video sunt frustrante. Nu vă permite să vă întrerupeți, să planificați, să derulați sau să returnați telecomanda până când nu faceți să comutați cu mouse-ul. Acest lucru ar putea fi dezbinarea pentru mulți.

Faptul că OneBox HD are o colecție uriașă de conținut, este ușor și ușor de utilizat și redă videoclipuri mai repede decât orice altă aplicație, merită încercat.

Cum se instalează OneBox HD pe FireStick

10. TVZion

Aceasta este o altă aplicație la care m-am împiedicat recent în timp ce căutam aplicații precum Terrarium TV. TVZion este o aplicație frumos proiectată pentru filme și emisiuni TV. Există un catalog mare de conținut de cea mai bună calitate pentru sute de ore de vizionare cu binge. Ceea ce îmi place cel mai mult la TVZion este că, în ciuda faptului că este încărcat conținut, este destul de ușor. Acesta este motivul pentru care merge ușor pe FireStick și pe alte dispozitive de streaming.

TVZion oferă o interfață îngrijită, fără griji, cu diverse elemente dispuse perfect pe ecran. Are filele separate pentru emisiunile TV și filmele din partea de sus care vă permit să selectați rapid ceea ce doriți să urmăriți. În loc să săpați adânc pentru a găsi categoriile, aplicația le plasează chiar pe ecranul principal, astfel încât să puteți începe rapid. Există și o opțiune de căutare în partea de sus care vă permite să căutați conținutul cu cuvinte cheie.

Aplicația limitează redarea la 500 de ore la prima instalare a aplicației. Dar, instalând anumite aplicații din aplicație prin intermediul Google Play Store, puteți obține încă 1000 de ore. Acest lucru devine un pic complicat, deoarece FireStick nu acceptă Play Store. Există totuși o soluție. Dacă rămâneți fără ore, puteți dezinstala și reinstala aplicația.

Cum se instalează TVZion pe Fire Stick

Cum să utilizați alternativele TV Terrarium în siguranță

Acum că aveți mai multe opțiuni de utilizat în locul Terrarium TV, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți online este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că transmiterea de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV) vă poate duce la probleme legale.

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun. Un VPN vă ajută să ocoliți supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. De asemenea, este foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick sau pe alte dispozitive precum Windows PC, Mac, Android sau iPhone.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe să utilizați aceste aplicații, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii indepărtați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN din industrie.

conecta expresvpn pe stick de foc

Lichidare

Da, este o veste proastă că Terrarium TV nu mai este disponibil. Dar, lumea de streaming continuă să avanseze cu alte opțiuni. Chiar dacă aplicațiile pe care le-am enumerat mai sus pot să nu fie la fel de bune ca televizorul dvs. preferat Terrarium, deocamdată, va trebui să profităm de tot ce avem. Sunt încrezător că în curând va exista o altă aplicație de streaming care va ocupa locul de top pe care Terrarium TV l-a deținut mult timp. Și, în calitate de utilizator avid al lui Kodi și un avocat puternic al acestei aplicații, cred că nu veți rămâne niciodată fără opțiuni pentru a viziona conținutul preferat. Dacă cunoașteți alte alternative la Terrarium TV, nu uitați să o menționați în comentariile de mai jos.

Legate de:

Cele mai bune alternative APK Cinema
Cele mai bune alternative pentru site-ul Putlocker
Cele mai bune alternative Showbox
Cele mai bune alternative Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me