38 Cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick pentru a-ți deconecta televizorul prin cablu

>Aplicațiile FireStick fac pentru experiența incredibilă de divertisment acest dispozitiv este atât de cunoscut. De la filmele preferate până la cele mai recente emisiuni TV, de la streaming de muzică la TV live, aceste aplicații vă aduc toate cu o simplă apăsare a butonului. Dar, există o bibliotecă uriașă, cu sute de aplicații din care să alegem, lăsându-ne adesea în dilemă - pentru care să mergem cu adevărat? Ei bine, asta este exact acest articol. Adunăm cele mai bune 38 de aplicații, selectate manual de pe Amazon Fire Stick, din care puteți alege. Aceste aplicații sunt compatibile cu toate dispozitivele Fire TV, inclusiv FireStick 4K și Fire TV Cube. Continua să citești!

Amazon Inc a revoluționat lumea divertismentului Home TV cu produsul său de ultimă generație, Amazon Fire Stick. Cu Fire TV Stick în mână, nu numai că aveți acces la unele canale TV obișnuite, dar vă oferă, de asemenea, libertatea de a experimenta divertisment, dincolo de parametrii televiziunii prin cablu sau prin satelit..

În afară de show-urile Amazon Prime și videoclipurile Netflix de la bord, puteți utiliza și alte alte aplicații Amazon Fire Stick pentru a vizualiza conținutul dorit de dvs.. Există o majoritate uriașă de aplicații FireStick pe scară largă și îndeplinesc diferite funcții în funcție de nevoia dvs..

Dar, lucru este că nu aveți nevoie de aceste multe aplicații pentru Fire Stick. Motivul este că, în timp ce o mulțime de aplicații au mai multe caracteristici, multe altele sunt fie doar pentru înfrumusețare, fie ale căror scopuri sunt îndeplinite în mod normal de alte nume de gospodărie. Tocmai din acest motiv, am pregătit o listă cu cele mai importante sau poate spune cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick pe care le puteți instala sau încărca pe computerul dvs. Fire TV / Stick..

Cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick 2020

Acum că am terminat elementele de bază pentru care avem nevoie de aplicații FireStick, să începem cu lista noastră. Toate aceste aplicații au fost, de asemenea, clasificate pentru a vă oferi o idee mai bună cu privire la scopul exact pe care îl vor servi.

cele mai bune aplicații amazon fire stick

Disclaimer: Sursele de streaming gratuite trebuie utilizate numai pentru filme / emisiuni TV care sunt disponibile în domeniul public sau pentru care aveți drepturile. Transmiterea conținutului protejat de drepturi de autor este ilegală și v-ar putea duce la probleme juridice. Și ca atare, nu acceptăm sau apreciem în niciun fel, transmiterea de conținut protejat de drepturi de autor. Verificați legile locale despre streaming online înainte de a alege acest lucru.

Cea mai bună aplicație Fire Stick pentru siguranță

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) este un instrument pentru cei care au probleme de confidențialitate. Cuvinte simple, dacă doriți să vizualizați conținut restricționat în țara dvs., puteți schimba locația serverului dvs. și vă puteți bucura de conținutul restricționat fără niciun risc. Mai mult, guvernele și ISP-urile din întreaga lume urmăresc activitățile online ale utilizatorilor lor, iar streamerele de conținut online sunt țintele lor de top. Dacă nu doriți să invitați probleme legale, pariul cel mai bun este un VPN FireStick bun. VPN Express a fost clasat constant ca fiind cel mai bun VPN pentru Fire Stick. Oferă o aplicație ușor de utilizat pentru Fire TV / Stick, care poate fi instalată în câteva minute.

aplicații amazon fire stick

Nu trebuie să vă confundați cu privire la viteza rețelei, deoarece ExpressVPN are un optimizator de viteză încorporat pentru îmbunătățirea vitezei rețelei. Ori de câte ori lansați această aplicație, veți vedea o funcție numită Smart Location, care vă va afișa cele mai bune locații ale serverului, pentru a obține viteză maximă de la.

Verificați cum se instalează și se utilizează ExpressVPN pe FireStick. Puteți citi, de asemenea, ghidul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru FireStick pentru a afla mai multe despre caracteristicile ExpressVPN și etapele de instalare.

Cele mai bune aplicații FireStick pentru filme și emisiuni TV

aplicații firestick

2. Cinema APK (gratuit)

Cinema APK este o aplicație Android extrem de populară pentru filme și spectacole. Această aplicație a apărut cu puțin timp înainte de închiderea Terrarium TV și a devenit mainstream ulterior.

cele mai bune aplicații firestick 2019Cu sute de ore de conținut transmis și o linie de conținut interminabilă, Cinema APK este una dintre aplicațiile de divertisment indispensabile pentru FireStick. Aplicația are suportul unei echipe active de dezvoltatori. Biblioteca de conținut este actualizată periodic cu noi versiuni. Aplicația în sine primește actualizări software periodice, îmbunătățind-o cu timpul.

Cinema APK, la fel ca Terrarium TV, nu găzduiește niciun conținut propriu. Este un agregator care preia legăturile de streaming de pe mai multe servere din diferite locații. Obținerea fluxurilor de calitate este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui astfel de serviciu, iar Cinema APK face bine treaba.

Această aplicație ușoară este complet compatibilă de la distanță FireStick, făcând navigarea, interacțiunea și manipularea incredibil de ușoare.

Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

3. CatMouse (Gratuit)

CatMouse este o altă aplicație nouă excelentă pentru conținut la cerere, inclusiv filme și emisiuni TV. Aplicația arată și funcționează la fel de mult cu Terrarium TV, încât credem că este sigur să presupunem că este o clonă.

CatMouse lucrează impresionant în acest moment. Are o mulțime de conținut pentru a vă răsfoi și a viziona. Este, de asemenea, răzuit fluxuri de înaltă calitate din unele surse de top de pe web. Veți găsi zeci de fluxuri Full HD pentru majoritatea videoclipurilor.

Suntem siguri că CatMouse va deveni mainstream foarte curând. Prin urmare, nu aveam nicio îndoială că va face parte din cele mai bune aplicații gratuite pentru filme.

Cum se instalează CatMouse pe FireStick

4. TV CyberFlix (gratuit)

aplicații firestickOprirea televiziunii Terrarium a dus la generarea multor clone; CyberFlix TV este unul dintre ele. Și, având în vedere că CyberFlix TV este o clonă, arată exact ca Terrarium TV. Vestea bună este că funcționează foarte mult ca originalul.

CyberFlix TV împachetează o colecție solidă de filme și emisiuni. Această aplicație bazată pe răzuitor preia, de asemenea, fluxurile din mai multe surse care au fost vizibile în Terrarium TV. De asemenea, vă puteți conecta cu contul Real-Debrid pentru a accesa fluxuri premium, Full HD.

Puteți sorta conținutul în funcție de gen și de an și să marcați videoclipurile ca preferate pentru acces rapid.

Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick

5. UnlockMyTV (gratuit)

UnlockMyTV este o opțiune excelentă pentru a viziona filmele și emisiunile preferate în prezent. Biblioteca media este puternică și este actualizată regulat cu conținut nou. Veți găsi aproape toate filmele și emisiile noi.

Ceea ce îmi place foarte mult de această aplicație este capacitatea sa de a razi linkuri de streaming de calitate superioară dintr-o varietate de surse. Am fost impresionat să văd mai multe fluxuri de 1080p. Și, abia există legături moarte. Aproape totul funcționează aici.

UnlockMyTV câștigă popularitate ca o clonă Cinema HD. Ambele sunt asemănător asemănătoare ca formă și funcție. Ambele performanțe sunt de asemenea superbe.

Cum se instalează UnlockMyTV pe Firestick

6. Televizor Titan (Gratuit)

TV terariuMulți utilizatori numesc Titanium TV o replică exactă a TV-ului Terrarium. După ce am folosit aplicația o perioadă, sunt de asemenea înclinat la o asemenea judecată. Aplicația are același aspect și aceeași înfățișare ca cea a TV-ului Terrarium. Se pare că aceleași coduri au fost folosite pentru a scrie ambele aplicații.

Lucrul bun este că Titanium TV funcționează la fel ca TTV. Acesta oferă un catalog mare de filme și emisiuni TV și vă permite să le transmiteți în flux de înaltă calitate. Aplicația preia câteva legături bune, inclusiv mai multe fluxuri Full HD. De asemenea, vă puteți conecta la contul dvs. Real-Debrid și puteți crește numărul de legături Full HD.

Titanium TV este o aplicație ușoară și ușor de instalat. Funcționează pe FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV și Fire TV Cube.

Cum se instalează Titanium TV pe FireStick

7. BeeTV (gratuit)

cele mai bune aplicații pentru fire tvDacă sunteți în căutarea unei aplicații cu o colecție interminabilă de filme și emisiuni, poate doriți să încercați BeeTV. Această aplicație are o bibliotecă de conținut atât de uriașă, încât puteți viziona timp de sute de ore și s-ar putea să mai aveți o mulțime de stângi neregolate.

BeeTV, ca multe alte servicii la cerere, nu găzduiește niciun conținut propriu. Acționează ca un agregator și trage linkurile de streaming din diverse surse de pe internet. Aplicația are, de asemenea, conectare la Real-Debrid, care ajută aplicația să obțină legături de calitate superioară. Actualizările periodice ale bibliotecii media vă asigură că aveți întotdeauna ceva nou de vizionat.

Cum se instalează BeeTV pe FireStick

8. BBC iPlayer (gratuit)

BBC iPlayer este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din Regatul Unit. Acest serviciu vă permite să transmiteți în flux aproape întreg conținutul BBC, inclusiv filme, spectacole, documentare, știri și multe altele. BBC în sine este o rețea TV incredibil de populară, cu o linie interesantă de conținut de înaltă calitate. Această rețea TV își livrează conținutul în afara Regatului Unit prin intermediul mai multor parteneri de difuzare și difuzare. Cu toate acestea, BBC iPlayer este un singur ghișeu pentru toate lucrurile BBC.

Din păcate, iPlayer este limitat la Marea Britanie. Dar nu vă faceți griji, am acoperit trucul de a debloca și urmări BBC în orice țară, inclusiv în SUA.

Cum se instalează BBC iPlayer pe Firestick & Urmăriți oriunde în lume

9. Kodi (gratuit)

Kodi este o aplicație open-source pentru diverse platforme și poate fi descărcată pe Amazon Fire Stick, fără costuri suplimentare. Pe lângă orice alt lucru care contribuie la reputația sa înrăutățitoare, ceea ce atrage atenția este interfața sa simplă, dar elegantă de utilizator.

cele mai bune aplicații pentru firestickCu o multitudine de opțiuni pentru divertisment personal, puteți alege ceea ce vă place - de la muzică de la o listă de redacție a petrecerilor preorganizate până la vizionarea diferitelor emisiuni TV. Și de ce să vă limitați doar la emisiuni TV. Puteți viziona, de asemenea, filme în format HD pe Amazon Fire Stick. Via, Kodi, vei avea acces la peste mii de filme din aproape toate genurile, într-un singur clic.

Kodi are o caracteristică unică care vă permite să împărtășiți fotografiile pe orice alt ecran sau album digital din prezentarea de diapozitive personale. În cazul în care doriți să înregistrați emisiunile TV preferate, va trebui să descărcați un add-on PVR pentru aplicație. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să utilizeze un VPN datorită supravegherii online grele din întreaga lume.

Cum se instalează Kodi pe FireStick

10. Stremio (Gratuit + Plătit)

lista de aplicații firestickDacă sunteți în căutarea unui mod necomplicat de a transmite filmele și emisiile preferate (și multe altele), vă spun că încercați Stremio. De fapt, de când am început să folosesc Stremio, a devenit unul dintre instrumentele mele de streaming obișnuite. Stremio este un serviciu media online, precum Kodi, și este acceptat și pe o gamă largă de dispozitive. Există însă unele diferențe clare.

Pentru început, Stremio are o interfață mult mai simplă și ușor de utilizat. Ai putea începe aproape instantaneu. În plus, Stremio își instalează suplimentele online. Adică, datele de instalare a addon-ului nu sunt stocate local. Aceasta înseamnă că atunci când instalați un addon pe un dispozitiv, acesta poate fi accesat de pe toate dispozitivele dvs. Stremio (cu condiția să vă conectați cu același cont). Înseamnă, de asemenea, că spațiul de stocare pe dispozitivele cu stocare scăzută nu va fi înghesuit, indiferent de câți suplimente instalați.

Stremio acceptă adonamente oficiale și comunitare (neoficiale, terțe părți). Puteți instala orice addon cu un singur clic. Toate suplimentele acceptate sunt de asemenea aliniate pentru dvs. atunci când vizitați secțiunea suplimente. Nu trebuie să le căutați manual.

Cum se instalează Stremio pe FireStick

11. Plex (gratuit + plătit)

aplicații de top pentru firestickPlex este cu siguranță unul dintre cele mai bune sisteme de management media pe care le-am întâlnit. Acest serviciu transformă computerul într-un hub media prin transformarea într-un server Plex și vă permite să accesați media locală și online din aplicațiile client pentru o gamă largă de dispozitive, inclusiv Amazon FireStick. Mi se pare un instrument media foarte util pentru FireStick, care are unele limite grave de stocare. Aș putea descărca orice filme și emisiuni de pe computerul meu și le pot reda wireless pe FireStick. Nici nu trebuie să fiu în aceeași rețea Wi-Fi pentru a face asta. Pe lângă media locală de pe computerul meu, pot descărca plugin-uri de server (numite canale Plex) și pot avea acces la media online nelimitată pe FireStick și alte aplicații client. Plexul este în mare parte gratuit și de aceea îl recomand ca una dintre cele mai bune aplicații pentru FireStick.

Cum se instalează Plex pe FireStick

12. Netflix (plătit)

aplicații amazon fire stickNetflix s-a dovedit a fi un sinonim pentru divertisment astăzi. Este, fără îndoială, una dintre cele mai utilizate platforme pentru emisiuni TV și filme. Și deși Netflix este un serviciu plătit, este totuși una dintre cele mai bune aplicații pentru Fire Stick.

Probabil cel mai bun lucru despre Netflix este că obțineți mereu conținut proaspăt și nu vă puteți plictisi niciodată. Pentru iubitorii de „clasici”, canalul media găzduiește, de asemenea, o mulțime de emisiuni TV vechi, pentru fanii lor fideli și îndurerați.

După ce vă abonați la Netflix pe Amazon Fire Stick, puteți utiliza același cont pe mai multe dispozitive. Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să îl obțineți, încercați Netflix timp de o lună gratuit și anulați-l oricând doriți (ceea ce este o probabilitate gravă). Cu un VPN Netflix, puteți transmite, de asemenea, versiunea Netflix a altei țări fără probleme legale.

Instalare - Netflix este disponibil pe Amazon App Store. Puteți utiliza vocea Alexa pentru a o găsi sau pur și simplu accesați opțiunea de căutare (pictograma lupa), căutați-o, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

13. Morph TV (gratuit)

cele mai bune aplicații pentru firestickChiar dacă foarte popular Morpheus TV este doar defunct, clona sa Morph TV câștigă rapid o reputație bună printre streamere. Puteți instala în continuare Morpheus TV și puteți utiliza biblioteca de conținut existentă, nu mai primește noi actualizări. Pe de altă parte, Morph TV are sprijinul unei echipe active de dezvoltatori. Actualizările software sunt obișnuite, iar colecția media este complet renovată cu filme și emisiuni TV noi.

Morph TV are o interfață nesofisticată care vă permite să începeți fără a trebui să parcurgeți nicio curbă de învățare. Aplicația creează fluxuri de calitate. Cu toate acestea, îmi lipsește suportul Real-Debrid. Sper să fie adăugat în curând într-una dintre viitoarele actualizări software.

Cum se instalează Morph TV pe FireStick

14. TVZion (Gratuit)

cele mai bune aplicații amazon fire stickÎncă o altă aplicație de transmisie la cerere pe care doriți să o încercați! TVZion este o aplicație de redare cu un singur clic, cu zeci de filme și emisiuni TV. Aplicația oferă tone de filme și emisiuni, servite pe o interfață simplă și ușor de utilizat.

Funcția de redare cu un singur clic alege cel mai bun link de streaming și începe automat redarea. Este convenabil pentru utilizatorii care caută streaming instant. Aplicația este, de asemenea, compatibilă la sută la sută FireStick. Acest lucru face ca interacțiunea și navigarea să fie ușoare.

Este posibil ca TVZion să nu fie „cea mai bună aplicație la cerere, dar este sigur că merită încercată.

Cum se instalează TVZion pe FireStick

15. TeaTV (gratuit)

: TeaTV-ul a fost întrerupt și poate deveni nefuncțional în curând

aplicații amazon fire stickTeaTV a venit cam în același timp cu TV-ul Terrarium. Și, chiar dacă acesta din urmă a continuat să scoată mare parte din lumina reflectoarelor, TeaTV și-a menținut terenul. Aplicația, însă, a obținut o mare tracțiune de la închiderea TV-ului Terrarium.

Cu o linie solidă de filme și emisiuni și o interfață simplă, TeaTV este una dintre alegerile preferate ale multor utilizatori. Această aplicație ușoară este ușor de instalat și de utilizat.

Aplicația obișnuia să devină buggy și instabilă. Cu toate acestea, dezvoltatorii au primit-o din nou în picioare, cu actualizări și remedieri periodice. TeaTV este în prezent una dintre cele mai importante aplicații FireStick pentru streamer.

Cum se instalează TeaTV pe FireStick

16. Crackle (gratuit)

aplicații de televiziune pentru focCrackle este o altă aplicație gratuită de streaming de servicii video, de la Sony Entertainment. Puteți găsi cu ușurință cele mai bune filme premiate și emisiuni TV în acest lucru, fără probleme.

Dacă sunteți un adevărat admirator al lucrărilor minunate în divertisment, atunci ar trebui să vă înregistrați cu siguranță pe Crackle pentru a vizualiza emisiuni TV, filme și serii web uimitoare pe dispozitivul Amazon Fire Stick. Cu toate acestea, trebuie să creați un cont pe Crackle pentru a vă bucura de libertatea de a accesa conținutul său.

Dacă aveți copii care accesează astfel de dispozitive, există întotdeauna riscul ca aceștia să fie expuși la un anumit conținut pentru adulți, care trebuie evitat cu orice preț. Din fericire, Crackle a avut grijă de aceasta adăugând o funcție de control parental în aplicație, pentru a filtra conținutul în funcție de vârstă. Acest lucru nu face decât să crească popularitatea aplicației pe Fire Stick.

Instalare - Aplicația este disponibilă gratuit pe Amazon App Store. Îl puteți descărca folosind funcția de căutare vocală Alexa de pe Fire TV Stick. Sau puteți face clic pe „lupa” (pictograma de căutare) și tastați „Crackle”. Aplicația va apărea în rezultatele căutării, faceți clic pe numele aplicației și apăsați butonul „Obține” pentru a o instala pe FireStick..

17. TV Pluto (gratuit)

cele mai bune aplicații pentru firestickCe poate fi mai bun decât TV live? S-ar putea să vă plictisiți să vedeți același conținut în mod repetat pe o mulțime de alte aplicații, însă TV Pluto în direct va avea întotdeauna ceva nou. Descărcând această aplicație gratuită vă veți bucura de TV în direct pe Fire Stick.

Există mai mult de o sută de canale live din care să alegi. Canalele sunt disponibile în diferite genuri, dintre care cele primare sunt știri, sport și divertisment. În afară de asta, există mai mult de mii de emisiuni TV și filme disponibile pe platformă.

Pluto TV are o caracteristică unică de a adăuga un nou film de succes în fiecare săptămână pentru spectatorii săi. Aplicația este actualizată regulat și bine întreținută de dezvoltatori.

Instalare - Pluto TV este disponibil pe Amazon App Store. Pur și simplu accesați pictograma de căutare, căutați-o și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

18. Crunchyroll (plătit)

cele mai bune aplicații pentru fire tvDacă sunteți fan al anime-urilor japoneze și al divertismentului asiatic, Crunchyroll este pentru dvs. Este una dintre aplicațiile preferate folosite de iubitorii Anime din întreaga lume.

Există mai mult de 25000 de episoade din diferite serii Anime disponibile pe platformă care garantează un stop non-stop de 15000+ ore de divertisment. Deși majoritatea emisiunilor TV anime sunt în japoneză, Crunchyroll are o soluție pentru tine. Înainte de difuzare, toate spectacolele sunt traduse în diferite limbi, ceea ce permite o divertisment neîntrerupt.

Tot conținutul disponibil pe Crunchyroll este autorizat complet și autentificat de la principalii producători de media din Asia. Această aplicație nu este gratuită și va trebui să plătiți pentru abonamentul premium pentru a folosi toate funcțiile. Cu toate acestea, puteți efectua o probă gratuită de 14 zile înainte de a achiziționa serviciul premium și, în cazul în care nu vă place, abonamentul poate fi anulat oricând.

Instalare - Crunchyroll este disponibil pe Amazon App Store. Pur și simplu accesați pictograma de căutare, căutați-o și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

19. OneBox HD (gratuit)

cele mai bune aplicații pentru amazon fire tv stickOneBox HD a fost una dintre cele mai populare aplicații terțe pentru dispozitivele Android. Este încă una dintre primele alegeri ale utilizatorilor de telefonie mobilă care caută divertisment gratuit. Versiunile anterioare ale OneBox HD nu ofereau compatibilitate de la distanță FireStick. Cu toate acestea, ultimele actualizări software ale aplicației au făcut-o complet prietenoasă la distanță.

Deși OneBox HD continuă să furnizeze link-uri de streaming de calitate (și de aceea se află pe această listă cu cele mai bune aplicații pentru FireStick), are unele deficiențe pe care nu le-am putea ignora. Acesta este actualizat cu noul conținut, dar ecranul principal nu prezintă niciunul dintre acestea. Trebuie să le căutați manual. De asemenea, aplicația nu a fost actualizată de ceva vreme. Puteți încerca OneBox HD, dar există alte opțiuni mai bune pe care le veți găsi chiar pe această listă.

Cum se instalează OneBox HD pe FireStick

20. TV Morphix

Morphix TV este o clonă a popularei aplicații Morph TV. Chiar dacă aplicația este încă în faza de dezvoltare, am decis să o includ pe această listă cu cele mai bune aplicații pentru FireStick. Acest lucru se datorează faptului că oferă o gamă largă de titluri de filme și permite redarea cu un singur clic. Are o secțiune pentru emisiunile TV. Cu toate acestea, este încă offline în timp ce scriu acest lucru.

Morphix TV este o aplicație de dimensiuni mici, care funcționează fără probleme pe FireStick, precum și pe dispozitivele Android TV. Are o aplicație prietenoasă de la distanță care permite navigarea ușoară pe ecranul mare. Incearca.

Cum se instalează Morphix TV APK pe FireStick

Cele mai bune aplicații FireStick pentru sport / TV în direct

cele mai bune aplicații pentru firestick

21. Sling TV (plătit)

aplicații de televiziune pentru focSling TV a fost primul TV live lansat pe internet și ar trebui să fie printre primele voastre alegeri dacă sunteți pasionați de canalele TV live. Cu toate acestea, acest serviciu este disponibil numai în SUA, deci trebuie să utilizați un VPN pentru a-l accesa în altă parte.

Majoritatea serviciilor de transmisie video live încasează mai mult de 40 USD pentru aceleași funcții pe care le puteți obține doar cu 20 USD pe lună cu Sling TV. Singura preocupare este că aveți nevoie de o conexiune la internet adecvată pentru a vă bucura de servicii de streaming în direct neîntrerupt.

Singura restricție este că, dacă optați pentru cel mai ieftin pachet, nu veți putea transmite pe mai multe ecrane simultan. În cazul în care v-ați autentificat cu mai multe dispozitive, acesta va solicita automat singurul dispozitiv cu care doriți să vizualizați canalele, la început.

Cum se instalează Sling TV pe FireStick

22. Mobdro (gratuit)

aplicații pentru firestickDacă vă place să vizionați sport și, în același timp, nu doriți să cheltuiți un ban pentru asta, atunci Mobdro este aplicația Fire Stick potrivită pentru dvs. Nu căutați această aplicație pe Amazon App Store, deoarece poate fi descărcată doar de pe site-ul oficial Mobdro. Dacă sunteți un utilizator Kodi, îl puteți instala chiar pe Kodi.

După ce descărcați această aplicație și o executați pe Fire TV, veți observa că Mobdro continuă să caute streaming video gratuit pe glob și o trimite direct pe dispozitiv, ceea ce o face un instrument foarte util în această privință..

Vă puteți bucura de serviciul de streaming gratuit atât timp cât doriți, dar dacă doriți să eliminați reclame voluminoase inutile, atunci trebuie să achiziționați un cont premium. Cu un abonament premium, nu numai că vă puteți bucura de un divertisment fără anunțuri, ci și de a captura și descărca videoclipuri live streaming și de a le stoca pentru vizualizarea ulterioară.

Cum se instalează Mobdro pe FireStick

23. NetTV în direct (gratuit)

cele mai bune aplicații de protecție a focului tv live 2019Live NetTV vă permite să vizionați gratuit multe dintre canalele dvs. de satelit preferate. Cu o serie mare de canale din SUA, Marea Britanie și internaționale și interfață prietenoasă FireStick, această aplicație este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru a viziona TV live.

Există diverse categorii pentru a transmite canalele TV, inclusiv sport, divertisment, emisiuni TV, filme, stil de viață, copii și multe altele. Aplicația a adăugat și secțiunea video la cerere pentru filme și emisiuni TV. Secțiunea la cerere oferă conținut limitat, dar este de așteptat să se extindă în viitor.

Cum se instalează Live NetTV pe FireStick

24. Redbox TV (gratuit)

cea mai bună aplicație TV în direct pentru firestickRedbox TV APK este o altă aplicație fabuloasă TV live pentru FireStick și alte dispozitive Android. Această aplicație are o mare colecție de canale TV prin satelit. Vă permite să transmiteți fluxul TV din diferite țări și regiuni. Interfața ușor de utilizat vă permite să începeți instantaneu. Doar faceți clic pe fila țară / regiune din partea de sus și explorați lista canalelor disponibile. Este atât de ușor. Veți găsi gratuit să transmiteți canale din SUA, Canada, Marea Britanie și alte părți ale lumii. Aplicația vă permite, de asemenea, să preferați canalele pe care le vizionați frecvent. Dacă vă place să vizionați live TV pe FireStick, Redbox TV APK este o aplicație indispensabilă. 

Cum se instalează Redbox TV pe FireStick

25. Sportz TV IPTV (plătit)

Aplicația Sportz TV IPTV vă oferă o serie întreagă de conținut de la Live TV la filme și emisiuni la cerere, toate la un loc. Chiar dacă Sportz TV este o aplicație plătită, este cu orice zi mai bună decât numeroasele aplicații de streaming gratuite, nesigure. Și, pentru ceea ce oferă, merită fiecare bit cheltuit. Puteți începe cu 14,95 USD pe lună. Da, acesta este prețul pe care îl plătiți pentru mai mult de 8000 de canale TV în direct și tone de filme și emisiuni. Acesta este aproape același preț pe care mulți îl plătesc pentru a vă abona la un singur canal TV tradițional.

Aplicația este bine întreținută, oferă streaming de înaltă calitate (până la 1080p) și are o interfață prietenoasă. Mergeți înainte și încercați acum!

Cum se instalează Sportz TV IPTV

26. TVTap (Gratuit)

TV Tap este o aplicație TV în direct cu o linie solidă de canale de satelit din întreaga lume, inclusiv SUA, Marea Britanie, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și multe altele. TV Tap are un APK dedicat pentru FireStick, personalizat pentru telecomandă și ecran mai mare al unui televizor. Interfața de utilizator este simplă și destul de ușor de utilizat. Cu toate acestea, ar fi putut fi mai bine făcând pictogramele canalului de pe ecranul principal un pic mai mici.

Puteți viziona tot felul de canale în diferite categorii, inclusiv divertisment, filme, știri, muzică, sport, mâncare, copii și documentare. Aplicația vă permite, de asemenea, să filtrați canalele în funcție de țară / regiune. Îmi doresc mai multe canale transmise în HD. Cu toate acestea, TV Tap este o aplicație decentă TV Live pentru FireStick. Incearca!

Cum se instalează TVTap APK pe FireStick

27. Jucători Klub IPTV (plătit)

Players Klub IPTV este un alt serviciu IPTV de calitate. Vă oferă acces la peste 2000 de canale TV. Deși majoritatea canalelor sunt din SUA, puteți viziona, de asemenea, o mulțime de canale TV din țări precum Australia, Marea Britanie, Canada și multe altele.

Acest serviciu IPTV vine la un preț accesibil de 8 USD pe lună. Având în vedere faptul că are o colecție uriașă de canale și toate transmite fluxuri de înaltă calitate, aș spune că este o afacere destul de uimitoare.

În timp ce Players Klub IPTV este în primul rând o aplicație TV în direct, aceasta are, de asemenea, o secțiune decentă la cerere, cu zeci de filme și emisiuni TV pentru încântarea dvs. în streaming. Spre deosebire de multe aplicații gratuite, Players Klub IPTV oferă o redare video mai fiabilă și de calitate superioară.

Players Klub IPTV are o aplicație Android pe care o puteți instala pe FireStick. Aplicația este complet compatibilă de la distanță, permițând manipularea și navigarea ușoară. Serviciul oferă, de asemenea, un addon Kodi, pe care îl puteți folosi din nou pe FireStick prin Kodi. Cu toate acestea, aplicația pentru Android funcționează mai bine pe FireStick decât pe addon. Desigur, suplimentul face din Players Klub IPTV un serviciu multiplatform.

Cum se instalează Playerele Klub IPTV

28. HD Streamz (gratuit)

HD Streamz este încă o aplicație gratuită TV live care găsește calea către colecția noastră de aplicații de top pentru FireStick. Această aplicație oferă sute de canale prin satelit gratuite din SUA, Marea Britanie și alte câteva țări. Chiar dacă interfața aplicației lasă puțin de dorit, este totuși o opțiune bună, având în vedere secțiunea sa TV live. Veți observa, de asemenea, că aplicația are file Radio și On-Demand. Dar nu au suficient conținut. Utilizați această aplicație pentru streaming TV live.

Cum se instalează HD Streamz pe Fire Stick

29. ESPN pentru Fire TV (plătit)

uita-te la spn pe stickul de focIndiferent dacă îți place orice sport anume sau îți place să vezi sport doar pentru a ucide ceva timp, ar trebui să ai ESPN pe Amazon Firestick. ESPN nu oferă doar streaming de sport în direct, dar puteți opta și pentru un serviciu la cerere.

Sute de evenimente sportive sunt acoperite de ESPN și toate acestea pot fi disponibile pe Fire TV. Pentru aceasta, trebuie doar să alegeți sportul sau evenimentul pe care doriți să îl vizualizați și să cumpărați permisele pentru acesta. Dacă evenimentul durează mai mult de o zi, puteți cumpăra, de asemenea, treceri lunar sau anual (cum ar fi Premier League).

Serviciul ESPN pentru Fire TV este disponibil în Statele Unite și în multe alte părți ale lumii. De la evenimentele sportive universitare NCAA până la cursele din seria Indy Car, există o multitudine de opțiuni disponibile pentru vizionare și divertisment. De asemenea, puteți beneficia de un proces complet de 7 zile, dar după a șaptea zi, veți fi taxat pe baza planului pe care l-ați ales inițial, cu excepția cazului în care anulați serviciile.

Instalare - ESPN pentru Fire TV este disponibil pe Amazon App Store. Pur și simplu accesați pictograma de căutare, căutarea acesteia, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

Aplicații Amazon Fire Stick pentru știri

cele mai bune aplicații pentru fire tv

30. Sky News (plătit)

Vizionarea regulată a știrilor vă menține actualizat în această lume în mișcare rapidă. Și ce e mai bine decât să ai acel lux și pe Amazon Fire TV? Ei bine, unul dintre cele mai populare canale de știri de 24 de ore, Sky News și-a făcut aplicația disponibilă pentru Fire TV Stick.

aplicații firestickSky News vă oferă acces la informații despre toate tipurile importante de lucruri și evenimente care se întâmplă în lume. Vă puteți bucura de streaming 24 × 7 de reportaje în aplicație. Partea cea mai bună este că știrile de ultimă oră vor fi întotdeauna în fruntea vizionării, astfel încât să nu pierdeți nicio actualizare. (Cu toate acestea, există șanse să te îmbolnăvești de raportarea continuă a vremii.)

Un lucru este sigur că, spre deosebire de CBS și NBC, Sky News nu publică aceleași vești din nou. Veți avea întotdeauna un anumit tip sau alt tip de conținut proaspăt. Dar Sky News nu este gratuit și trebuie să achiziționați o versiune premium pentru a folosi toate aceste funcții.

Instalare - Sky News este disponibil pe Amazon App Store. Pur și simplu accesați pictograma de căutare, căutarea acesteia, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

31. Știri BBC (plătite)

cea mai bună aplicație de știri pentru firestickBBC News este una dintre aplicațiile de top pentru FireStick. În lumea știrilor și informațiilor, BBC, un acronim pentru British Broadcasting Corporation este un brand. Oferă vești autentice, fără nicio fabricare. Probabil principalul motiv pentru care cei mai mulți dintre noi avem încredere orbă în BBC se datorează rețelei sale uriașe de jurnaliști de încredere și a accesului lor la fiecare unghi și colț al lumii. Și acum aceasta este disponibilă și pe Amazon Fire TV.

Prin BBC News, nu puteți vizualiza doar videoclipuri în direct, dar chiar puteți parcurge articole de știri și le puteți citi pe dispozitiv. BBC News acoperă aproape toate secțiunile de știri, inclusiv divertisment, afaceri, sănătate și stil de viață. Ar putea fi un economizor în timp real dacă doriți să citiți mereu conținutul proaspăt și nu trebuie să mergeți să îl căutați de fiecare dată..

De asemenea, nu există reclame sau reclame care să vă întrerupă experiențele de vizionare. Videoclipurile sunt stivuite în modul de redare automată, deci trebuie să treceți manual la alte videoclipuri de știri.

Instalare - BBC News este disponibil pe Amazon App Store. Pur și simplu accesați pictograma de căutare, căutarea acesteia, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala.

Cele mai bune aplicații Fire TV Stick pentru muzică

cele mai bune aplicații de muzică pentru amazon fire tv stick

32. YouTube (gratuit)

YouTube este una dintre platformele de divertisment primare de pe internet și majoritatea dintre noi suntem destul de dependenți de asta. Întrucât suntem obișnuiți să folosim YouTube pe smartphone-urile și PC-ul nostru, imaginează-ți cum ar arăta pe un ecran HD mai mare?

aplicații amazon fire stickEi bine, YouTube este una dintre aplicațiile indispensabile pentru Amazon Firestick și poate fi descărcată direct de la Amazon App Store în sine. Redând muzica preferată pe canal sau explorând noile versiuni, toate acestea sunt posibile și pe Amazon Fire TV. În plus, puteți crea, de asemenea, o playlist de muzică care cuprinde melodiile preferate și le puteți reda oricând doriți.

La fel ca și versiunea web, aplicația YouTube pentru Fire Stick este gratuită. Dacă doriți să scăpați de reclame intermitente, puteți cumpăra abonamentul YouTube Premium.

Cum se instalează YouTube pe FireStick

33. Twitch (gratuit)

cele mai bune aplicații firestickCa și YouTube, Twitch este, de asemenea, o platformă gratuită pentru a asculta muzică sau a vizualiza conținut. Dar twitch are o anumită întorsătură spre ea. În afară de vizualizarea conținutului, puteți contribui și la conținut. Unic, nu-i așa?

Cu aplicația Twitch, nu numai că puteți vizualiza orice conținut, ci vă puteți transmite și propriul conținut. De asemenea, spre deosebire de alte aplicații de streaming video disponibile pentru Fire Stick, aici puteți găsi și streaming în direct de jocuri video (acum este ceva complet fain). Dacă vă place un anumit videoclip sau streaming, puteți să vă susțineți și să ajutați streamerele preferate să obțină recompense și recunoaștere prin creșterea vizionărilor, abonarea și invitația cu Bits.

Puteți chiar câștiga bani ca streamer pe Twitch, înscriindu-vă la programul de afiliere. Dacă sunteți un jucător și vă place să faceți câștiguri rapide, trebuie doar să vă înscrieți pentru a deveni un partener Twitch verificat și să câștigați prin difuzarea dvs. jucați.

Pentru a instala Twitch pe FireStick, pur și simplu accesați pictograma „Căutare” și tastați „Twitch”. Când numele aplicației apare în rezultatele căutării, deschideți-l și instalați-l.

34. Spotify (Liber)

cele mai bune aplicații amazon fire stickDacă sunteți un iubitor de muzică permanentă, atunci Spotify ar trebui să fie un nume casnic pentru dvs. După ce descărcați Spotify pe Amazon Firestick, veți avea acces instantaneu la milioane de melodii, imediat ce vă conectați la contul dvs..

De asemenea, puteți utiliza un singur cont Spotify pentru a reda muzică pe diferite dispozitive folosind aceeași rețea Wi-Fi. Pentru a selecta muzică dintr-o listă de redare, puteți pur și simplu să folosiți telefonul mobil și apoi să-l sincronizați cu televizorul Amazon Fire pentru a configura starea de spirit sau pentru a intra în canelură.

Spre deosebire de diverse aplicații de streaming de muzică online, Spotify nu te-ar irita cu reclame nedorite între lista de redare a muzicii. De asemenea, veți primi o opțiune de a descărca muzica preferată și de a o asculta ulterior.

Pentru a instala Spotify, pur și simplu accesați pictograma „Căutare” și tastați „Spotify”. Când numele aplicației apare în rezultatele căutării, deschideți-l și instalați-l.

Aplicații utilitare pentru FireStick

cele mai bune aplicații pentru fire tv stick

35. Descărcător (Gratuit)

Pentru orice platformă, trebuie să aveți aplicații de utilitate preinstalate pentru a face orice sarcină. Aplicațiile utilitare formează sufletul unui dispozitiv, iar Downloader este una dintre aceste aplicații de utilitate, trebuie să aveți pe Amazon Firestick.

aplicația de descărcare pentru firestickIndiferent dacă doriți să reîncărcați o aplicație sau să salvați videoclipul preferat, veți avea întotdeauna nevoie de o aplicație de descărcare pentru a îndeplini sarcina. Cealaltă implicație este că, fără un descărcător, nu ai obține suficientă viteză de descărcare și s-ar putea ajunge să pierzi mult timp. Datorită conexiunii la internet slabe uneori, descărcarea dvs. poate fi blocată și duce la fișiere corupte.

Pentru a preveni acest lucru, aplicația de descărcare pentru Fire Stick vă permite să întrerupeți imediat procesul și să îl reluați atunci când sunteți într-o rețea bună. Acest lucru nu numai că vă ajută să sistemizați fișierele pe care doriți să le descărcați, dar le și împiedică să fie corupte.

Cum se instalează aplicația de descărcare pe FireStick

36. FileLinked (gratuit)

cele mai bune aplicații firestickAplicația populară de partajare a fișierelor DroidAdmin a fost rebranșată, reambalată și acum este disponibilă ca FileLinked. Fie că doriți să partajați fotografii, videoclipuri, muzică sau APK-uri, FileLinked va face totul pentru dvs. Acest lucru face, de asemenea, FileLinked un instrument de încărcare laterală extrem de util.

În timp ce Downloader și ES File Explorer continuă să fie cele mai populare aplicații de încărcare laterală pe FireStick, FileLinked face progrese rapide. Aplicația face ca procesul de reîncărcare este fără probleme. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți codul fișierului de pe încărcător și să îl introduceți în FileLinked. Aplicația va face restul. Nu mai este absolut necesară introducerea adreselor URL lungi.

FileLinked este cel mai util pentru utilizatorii FireStick, deoarece acest dispozitiv nu vă permite să descărcați fișierele APK direct din browsere. Am observat că din ce în ce mai mulți dezvoltatori oferă zilnic coduri FileLinked pentru aplicațiile lor. Prin urmare, nu are sens decât să aveți această aplicație pe FireStick.

Cum se instalează FileLinked pe FireStick

37. Toggle mouse (gratuit)

Dispozitivele FireStick și Fire TV rulează pe sistemul de operare Android modificat. De asemenea, folosesc APK-ul ca fișiere executabile, la fel ca și telefoanele mobile Android. Acest lucru face ca mulți oameni să presupună că toată aplicația care funcționează pe telefoanele Android ar funcționa și pe FireStick. Dar nu este întotdeauna cazul.

cele mai bune aplicații pentru fire tv stickMobilele folosesc o interfață tactilă, în timp ce FireStick are o interfață controlată de la distanță. Deși există multe aplicații Android care sunt atât tactile, cât și prietenoase de la distanță, multe nu sunt. Chiar dacă instalați aplicațiile pe FireStick care nu sunt prietenoase de la distanță, este posibil să nu puteți interacționa cu ele. Drept urmare, pierdeți câteva aplicații Android excelente.

Din fericire, există o soluție numită Mouse Toggle care vă permite să folosiți aproape orice aplicație Android pe FireStick. Aplicația Mouse Toggle creează un indicator de mouse pe ecranul FireStick. Puteți manevra indicatorul mouse-ului cu tastele de navigare de pe telecomandă. Cu toate acestea, indicatorul mouse-ului poate ajunge la acele secțiuni ale anumitor aplicații, pe care telecomanda FireStick nu le poate. Acest lucru face ca Mouse Toggle să fie una dintre aplicațiile indispensabile pentru dispozitivul dvs. FireStick.

Cum se instalează Mouse Toggle pe FireStick

38. Browser (Gratuit)

aplicație browser Mozilla FirestickUn browser este, fără îndoială, una dintre cele mai utile aplicații pentru Amazon Fire TV Stick. Există diferite aplicații care sunt foarte utile, dar nu pot fi descărcate din Play Store. În acest caz, va trebui să accesați site-ul lor oficial dacă doriți să îl descărcați pe dispozitiv. Pentru a accesa aceste site-uri web, veți avea nevoie de un browser.

Browserul servește ca o aplicație multifuncțională. Unele dintre cele mai populare aplicații precum YouTube și Spotify au platforme online care pot fi accesate printr-un browser și o conexiune rapidă la internet, fără a le descărca sau instala.

Browserul vă economisește timp și spațiu eliminând cerința instalării de aplicații terțe pe care trebuie să le reîncărcați pe Amazon Fire TV. Împreună cu aplicațiile, puteți vizualiza și alte site-uri web preferate de calitate HD pe un ecran mai mare și mai bun.

Pentru a instala browserul preferat pe Fire Stick, accesați pictograma „Căutare” și introduceți numele browserului dvs., cum ar fi „Firefox” sau „Mătase”. Când numele aplicației apare în rezultatele căutării, deschideți-l și instalați-l.

Întrebări frecvente

Care este cea mai bună aplicație de film pentru FireStick?

Multe aplicații din lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru FireStick oferă streaming de filme. Totuși, dacă aș alege din ele, aș spune fie să mergi la Cinema APK, fie la Typhoon TV. Ambele aplicații au o mare bibliotecă de filme și aduc multe link-uri de calitate. Ambele acceptă și Real Debrid, ceea ce te asigură că ai link-uri de streaming premium.

Care este cea mai bună aplicație Live TV pentru FireStick?

Pe front TV live, Mobdro APK, Ola TV și HD Streamz fac o treabă excelentă. Aceste aplicații oferă tone de canale TV în direct pentru filme, emisiuni, sporturi, copii și multe altele. Acestea sunt aplicații gratuite. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu plătit (totuși pentru buzunar), puteți încerca Sportz TV. Această aplicație vă oferă acces la mai mult de 8000 de canale cu mai puțin de 15 USD pe lună.

Care este cea mai bună aplicație pentru un Jailbroken FireStick?

Depinde de tipul de conținut pe care doriți să îl urmăriți. Dacă doriți să transmiteți filme și emisiuni, v-ar plăcea Cinema HD și Typhoon TV. Dacă este televizorul live care vă place, vă recomandăm Mobdro, Ola TV și HD Streamz. Cu toate acestea, singura aplicație care ar trebui să facă parte din jailbroken FireStick este ExpressVPN. Această aplicație vă va asigura fluxul online ascunzând identitatea dvs. online și asigurându-vă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate.

Este legal să reîncărcați aplicațiile pe FireStick?

Da, este 100% legal să reîncărcați aplicațiile pe FireStick. De fapt, Amazon vă oferă opțiunea de a activa aplicațiile din setările Surse necunoscute pentru a activa reîncărcare. Cu toate acestea, streamingul de conținut protejat de drepturi de autor nu este legal și vă poate pune în dificultate.

Cum descarc filme pe FireStick?

Aplicații precum Cinema HD vă permit să descărcați filme și emisiuni pe FireStick. Totuși, nu îl recomand, deoarece FireStick are o capacitate de stocare redusă. Filmele vor ocupa mult spațiu în spațiul dvs. de stocare și vor provoca tot felul de probleme, inclusiv tamponare, supraîncălzire și multe altele.

A concluziona…

Nu va fi greșit să spunem că Amazon Firestick are un potențial enorm de mare în viitor. Nu va trece mult timp până când vom vedea că oamenii abandonează Cable sau Dish și optează pentru streamingul de internet. Când vine vorba de a vă bucura de flexibilitate în ceea ce doriți să urmăriți, are toate sensurile.

Dacă intenționați să cumpărați un Firestick Amazon sau aveți deja unul, aplicațiile enumerate mai sus pot fi cu adevărat utile în multe privințe. În cele din urmă, veți obține un gust al diverselor tipuri de divertisment și, de asemenea, într-un mod mult îmbunătățit.

În timp ce unele aplicații sunt fără costuri, altele altele vă vor returna cu câțiva dolari, dacă doriți să vă bucurați de funcții premium. Lista de mai sus este un amestec de ambele și va face dispozitivul dvs. o sursă de divertisment completă. Totuși, ar trebui să citiți cu atenție recenziile utilizatorilor și să folosiți propriul dvs. spirit înainte de a investi bani în aplicațiile Amazon Fire Stick.

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me