8 cele mai bune alternative pentru showbox (2020)

>

Iată lista noastră cu cele mai bune alternative Showbox. A trebuit să compilez această listă, deoarece Showbox a fost închisă de curând. Showbox APK a fost una dintre cele mai utilizate aplicații de streaming pentru filme și emisiuni TV. De asemenea, a fost foarte popular printre utilizatorii FireStick. De cand Showbox-ul nu funcționează mai avea doar sens să-și găsească înlocuirile.

Nu a fost foarte dificil, deoarece publicasem cele mai bune alternative TV Terrarium nu cu mult timp în urmă. Showbox și Terrarium TV erau asemănătoare. Prin urmare, alternativele lor nu sunt, de asemenea, foarte diferite. Am ales cele mai bune din lot. Sunt sigur că veți găsi una (sau mai multe) dintre ele ca o alternativă Showbox potrivită. Aruncă o privire!

Showbox alternative

Aplicațiile enumerate ca alternative la Showbox aici sunt toate testate și sunt printre cele mai populare în prezent. Sunt la fel de bune ca Showbox sau chiar mai bune. Showbox nu a fost prietenos de la distanță și a funcționat cel mai bine cu aplicația Mouse Toggle de pe FireStick. A fost un pic de probleme. Din fericire, niciuna dintre aceste înlocuitori Showbox nu necesită instalarea unei aplicații suplimentare. Instalați-le și toate sunt setate să fie utilizate.

cele mai bune alternative pentru showbox

Atenţie: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă ați găsit streaming de conținut protejat de drepturi de autor pe dispozitivul dvs., puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

  • Cum se instalează VPN pe FireStick / Fire TV
  • Cum se instalează VPN pe alte dispozitive de streaming

1. Cinema APK (Filme HD)

Am început să aud foarte multe despre această aplicație când Terrarium TV a coborât și acum, sunt convins că este una dintre cele mai bune aplicații pentru filme și emisiuni. Cinema APK este o aplicație Android care funcționează perfect pe dispozitivele dvs. FireStick, FireStick 4K și Fire TV. Aplicația este compatibilă la sută la sută, care permite o interacțiune fără efort.

Cinema APK se mândrește cu o colecție uriașă de filme și emisiuni TV. Conținutul este actualizat atât de regulat, încât uneori găsesc conținutul nou în câteva minute de la lansare. Aplicația folosește răzuitori de cea mai bună calitate, care găsesc zeci de link-uri de lucru. Calitatea fluxurilor este bună și se îmbunătățește atunci când vă conectați cu Real-Debrid.

Cu o interfață ordonată, ușor de utilizat și o bibliotecă incredibilă de conținut, Cinema APK este cu siguranță una dintre cele mai bune alternative ShowBox.

Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

2. Televizor Titan

alternativă showboxTitanium TV este considerat pe scară largă ca o clonă a TV-ului Terrarium și este înțeles, deoarece ambele împărtășesc câteva trăsături uluitoare. De fapt, ambele sunt aproape complet identice. Instalați Titanium TV pe FireStick și veți ști despre ce vorbesc (dacă ați mai folosit Terrarium TV). Acum că Showbox a dispărut, aș spune că Titanium TV servește ca o alternativă excelentă la aplicația ShowBox.

Titanium TV are și un catalog mare de filme și emisiuni TV. De la filmele lansate recent până la cele mai noi episoade, le veți găsi aici. De asemenea, sunt impresionat de calitatea redării video pe care o oferă această aplicație. Există o mulțime de fluxuri din care puteți alege redarea. Și, la fel ca Cinema APK, Titanium TV vă permite să vă conectați la Real Debrid pentru o experiență de vizionare și mai uimitoare.

Din moment ce Titanium TV este ecologic, îl puteți utiliza fără probleme pe FireStick și alte linii Fire TV ale dispozitivelor. Dacă căutați aplicații precum Showbox, Titanium TV este ceea ce trebuie să încercați.

Cum se instalează Titanium TV pe FireStick

3. CatMouse APK

Noile aplicații de streaming la cerere sunt lansate aproape în fiecare zi. Există doar o mână de ele care câștigă orice vizibilitate. CatMouse APK este relativ nouă în comparație cu celelalte aplicații din această listă. Cu toate acestea, și-a făcut deja prezența să se simtă destul de accentuat.

CatMouse se mândrește cu o serie impresionantă de filme și emisiuni TV. Colecția primește, de asemenea, actualizări periodice imediat ce există un film nou sau un episod recent difuzat. Cu alte cuvinte, aplicația se asigură că nu lipsesc divertismentul.

Ceea ce mă impresionează, chiar mai mult, este cât de repede CatMouse preia legăturile de streaming dintr-o gamă largă de surse online. Dar nu asta este. De asemenea, vă oferă link-uri de înaltă calitate. De multe ori văd mai multe link-uri de lucru de 1080p.

Puteți îmbunătăți experiența de streaming cu multe noturi mai ridicate, cu funcții precum integrarea Real Debrid și Trakt.

Aplicația este prietenoasă la sută la sută și funcționează fără probleme pe FireStick. Este într-adevăr una minunată alternative Showbox pe care le puteți obține.

Instalați CatMouse pe FireStick

4. UnlockMyTV

Acum, aceasta este o altă aplicație incredibilă la cerere, pe care ai dori să o folosești pentru a transmite filme și episoade preferate. UnlockMyTV are o bibliotecă media extinsă, care primește și actualizări periodice. Aplicația oferă sute de ore de divertisment non-stop pentru plăcerile de vizualizare.

Ca și CatMouse, UnlockMyTV este mai nou decât celelalte aplicații din lista noastră de cele mai bune alternative pentru Showbox. Cu toate acestea, a reușit să își găsească drumul aici datorită performanțelor sale de top. Această aplicație ușoară oferă o navigație lină, aduce link-uri de streaming rapid și permite redarea rapidă. Desigur, ca să nu uitați, vă oferă fluxuri de înaltă calitate care curg cu rezoluție de până la 1080p.

Această aplicație bogată în funcții vă permite, de asemenea, să integrați conturile dvs. Real Debrid și Trakt. În total, dacă vă lipsește Showbox, încercați UnlockMyTV. Sunt sigur că îți va plăcea.

Instalați UnlockMyTV pe FireStick

5. Kodi

cele mai bune alternative pentru showboxKodi este o aplicație media care poate înlocui cu ușurință orice altă aplicație aproape în orice moment. Această aplicație vă oferă acces la o lume uriașă de filme, emisiuni, TV în direct, sport și ce nu. Tot ce trebuie să faceți este să instalați suplimente Kodi și să începeți.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Kodi este că nu depinde de niciun dezvoltator de aplicații unic. Această platformă open-source a fost dezvoltată de o comunitate uriașă de voluntari. Acest instrument este monitorizat și actualizat constant. Așa cum am spus, tot ce ai nevoie este de suplimente video pentru a începe cu Kodi și sunt disponibile zeci dintre ele gratuit.

Kodi este una dintre cele mai bune alternative la Showbox. Este posibil să nu fie una dintre aplicațiile similare, dar este sigur că este o înlocuire excelentă pentru Showbox. Îl puteți instala în 5 minute pe FireStick. De fapt, este acceptat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Android, Windows, Mac, iOS și multe altele.

Cum să închideți un FireStick cu Kodi

Cum se utilizează Kodi - Ghid pentru începători

6. TV TV

teatv pentru lovitura de foc

Când televiziunea Terrarium s-a oprit, TeaTV a devenit brusc la proeminență, deși a rămas destul de mult timp. Acum că Showbox a dispărut și eu, nu văd niciun motiv pentru care nu ai putea încerca TeaTV. Avem această aplicație listată ca una dintre cele mai bune alternative la TV Terrarium. Folosiți-l și veți ști de ce merită un spațiu aici pe această listă a celor mai bune alternative Showbox.

Ca majoritatea aplicațiilor la cerere, veți găsi aici un număr considerabil de filme și titluri de emisiuni TV. Sunt, de asemenea, destul de mulțumit de răzuitoarele sale care vă oferă cele mai bune linkuri de pe web. Viteza de redare nu este la fel de rapidă cum am văzut în Cinema APK și Titanium TV, dar calitatea video este complet acceptabilă. TeaTV trage de obicei 720p și link-uri SD, dar uneori primești și 1080. Din nou, cu Real-Debrid, vă puteți aștepta la fluxuri de calitate superioară.

Cum se instalează TeaTV pe FireStick

7. Televizor CyberFlix

CyberFlix TV este o altă aplicație pe care ați dori să o încercați dacă căutați alternative adecvate pentru Showbox. Este mai mult ca Titanium TV și este, de asemenea, considerat ca o clonă TV Terrarium. Interfața, aspectul și organizarea CyberFlix TV sunt la fel.

Îmi place CyberFlix TV, deoarece are toate elementele de bază. Aplicația are un catalog de media mare, care se actualizează în timp util. Veți găsi întotdeauna cele mai recente filme și emisiuni disponibile pentru streaming. La fel ca și celelalte din această listă, CyberFlix TV preia mai multe link-uri, oferindu-vă suficiente opțiuni pentru a găsi redare de înaltă calitate. Este o aplicație FireStick prietenoasă de la distanță, care este ușor de utilizat. Este ușor și rapid.

Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick

8. TVZion

TVZion nu este chiar cea mai mare alternativă la ShowBox, dar cred că nu avem o mulțime de opțiuni. Nu spun că aplicația este proastă. De fapt, este destul de decent. Cu o bibliotecă de conținut solidă și o interfață îngrijită, TVZion oferă o experiență bună de divertisment. Cu toate acestea, nu este la fel de bun ca și celelalte din această listă, mai ales dacă îl compari cu Cinema APK și Titanium TV.

Acestea fiind spuse, instalați această aplicație și veți găsi toate titlurile la modă și populare chiar pe ecranul de start. Puteți comuta rapid între filme și emisiuni TV prin meniul din partea de sus. TVZion este ecologic și, prin urmare, navigarea este lină pe dispozitivele FireStick. Funcționează excelent și pe casetele Android.

Există o limită de 500 de ore de redare cu TVZion. Cu toate acestea, puteți obține încă 1000 de ore când instalați o aplicație din Google Play Store recomandată de această aplicație. Din moment ce FireStick nu acceptă Play Store, acest truc nu funcționează pe acesta. Soluția este să dezinstalați și să reinstalați aplicația atunci când rămâneți fără ore.

Cum se instalează TVZion pe Fire Stick

Cum să utilizați alternativele Showbox în siguranță

Acum că aveți mai multe opțiuni de utilizat în locul Showbox APK, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că transmiterea de conținut gratuit (filme, emisiuni TV) vă poate aduce probleme legale.

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun. Un VPN vă ajută să ocoliți supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. De asemenea, este foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick sau pe alte dispozitive precum Windows PC, Mac, Android sau iPhone.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe să utilizați aceste aplicații, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii indurați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita o rambursare completă.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN din industrie.

conecta expresvpn pentru kodi

Verdict

Aceasta este lista noastră cu cele mai bune alternative Showbox. Dacă utilizați Showbox, sunt sigur că vă vor plăcea aceste opțiuni. Sunt cam la fel. Am oferit și link-ul către ghidurile de instalare cu fiecare aplicație. Acest lucru vă va ajuta să instalați rapid aplicația la alegere pe dispozitivul dvs. FireStick. Dacă aveți întrebări sau doriți să vă împărtășiți experiența cu noi, nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cinema APK alternative
Alternative de cotomovie
Putlocker alternative

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me