CotoMovies alternative pentru FireStick / Android

>

În acest articol, veți găsi lista celor mai bune alternative CotoMovies pentru FireStick. Aceste opțiuni funcționează, de asemenea, pe toate dispozitivele Fire TV, dispozitivele Android Box și alte platforme bazate pe Android, cum ar fi smartphone-urile și tabletele.

CotoMovies a fost închis pentru totdeauna. Acest lucru s-a întâmplat atunci când anumiți regizori au decis să ia măsuri legale împotriva CotoMovies și a altor aplicații de streaming de pe TweakBox (un magazin de aplicații terțe).

Dezvoltatorii CotoMovies au spus că intenționează să partajeze informațiile utilizatorilor lor cu autoritățile, dacă este nevoie. Puteți citi acoperirea noastră detaliată pentru acest episod.

Deși nu am încurajat niciodată încălcările drepturilor de autor, am recomandat întotdeauna utilizatorilor noștri să utilizeze un VPN în timp ce transmiterea fluxului pentru a rămâne pregătit pentru astfel de incidente. Un VPN vă va ascunde identitatea online prin ascunderea adresei dvs. IP. În acest sens, aplicațiile precum CotoMovies nu vor avea cum să vă autentifice și să vă partajați informațiile.

Dacă utilizați CotoMovies, acum trebuie să căutați aplicații similare. Din fericire, există o mulțime de aplicații bune acolo care pot oferi o experiență mai bună decât CotoMovies. De fapt, CotoMovies nu a susținut nici măcar Real Debrid. Am aliniat câteva dintre cele mai bune aplicații care pot servi ca alternative CotoMovies.

Cele mai bune alternative la CotoMovies

Din nou, înainte de a începe să utilizați aceste aplicații, asigurați-vă că vă conectați la un VPN. Aceste aplicații pot întâmpina, de asemenea, aceeași soartă în viitoarele represiuni.

1. Cinema HD APK

alternative de cotomovieNu există o listă „cele mai bune aplicații” care să poată fi completă fără APK Cinema HD. Această aplicație are o bibliotecă interminabilă de filme la cerere și emisiuni TV. Dispune de o interfață ușor de utilizat și ușor de utilizat. Instalați Cinema HD APK și puteți începe streamingul în cel mai scurt timp.

Colecția de conținut este actualizată frecvent. Ori de câte ori există un film sau episod nou, îl veți găsi de obicei în câteva ore de la lansare. Dezvoltatorii continuă să împingă actualizări regulate ale aplicațiilor pentru a avea grijă de eventualele erori și pentru a îmbunătăți experiența generală a aplicației.

Cinema HD APK este o aplicație ușoară. Chiar și pe dispozitivul scăzut ca FireStick, funcționează fără probleme. Este cunoscut pentru obținerea fluxurilor de calitate superioară din mai multe surse. Puteți transmite conținut în rezoluție de până la 1080p. Aplicația oferă, de asemenea, conectare la Real Debrid pentru a putea avea acces la link-uri de calitate premium. Conectarea la Trakt este de asemenea disponibilă

Nu am nicio îndoială că Cinema HD APK va constitui una dintre cele mai bune alternative CotoMovies.

Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

2. TV CyberFlix

aplicații similare de cotomovieDacă doriți o alternativă CotoMovies de înaltă calitate, poate doriți să luați în considerare și CyberFlix TV. Este, de asemenea, o aplicație foarte populară de streaming la cerere, cu sute de filme și episoade.

În afară de uriașa colecție media, CyberFlix TV face o minunată muncă de a trage link-uri de calitate din mai multe surse de pe web. Asocierea Real-Debrid este de asemenea acceptată și, atunci când faceți asta, veți obține și zeci de link-uri premium de top..

Noul conținut este adăugat în mod regulat. Prin urmare, veți găsi întotdeauna cele mai recente filme și episoade difuzate recent. Dezvoltatorii mențin aplicația la zi cu actualizări regulate ale versiunii. Dacă vi se solicită să actualizați aplicația, asigurați-vă că faceți asta.

CyberFlix TV este ușor de instalat și chiar mai ușor de utilizat.

Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick

3. TV TV

aplicații similare cu cotomoviiTeaTV este o altă aplicație de streaming populară pentru platforma Android. Această aplicație a fost codată pentru performanțe optime pe dispozitivele TV, cum ar fi FireStick. Acum că CotoMovies a fost închis, puteți alege TeaTV ca înlocuitor.

Această aplicație vă oferă o gamă extinsă de filme și emisiuni la cerere. Are cam tot ce vă puteți gândi. Biblioteca de conținut este actualizată constant cu cele mai recente videoclipuri. Prin urmare, aveți întotdeauna ceva nou de urmărit.

Vestea bună este că TeaTV acceptă și împerecherea Trakt și Real-Debrid. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de streaming generală.

Fiind o aplicație ușoară, TeaTV nu are un impact notabil asupra performanței dispozitivului, chiar dacă îl utilizați pe FireStick. Este complet compatibil și cu telecomanda FireStick.

Ținând cont de tot ce am vorbit despre această aplicație, avem toate motivele să credem că TeaTV este una dintre cele mai bune alternative CotoMovies.

Cum se instalează TeaTV pe FireStick

4. BeeTV

cele mai bune alternative la cotomovieComparativ cu multe alte aplicații din această listă cu cele mai bune alternative pentru CotoMovies, BeeTV este relativ nou. Cu toate acestea, a reușit să-și facă o notă chiar în primele zile și a început să apară printre cele mai bune aplicații FireStick în mod constant.

Ceea ce îmi place cel mai bine la BeeTV este interfața sa fără probleme. Trebuie doar să instalați aplicația și să începeți să transmiteți conținutul preferat. Fiind un serviciu de transmisie la cerere, aplicația oferă filme și emisiuni TV; și o mulțime de ei.

La fel cum vă așteptați, colecția de conținut este actualizată și actualizată frecvent cu noile versiuni (uneori de mai multe ori pe zi). Pentru a vă asigura că aveți o experiență de streaming plăcută, BeeTV preia fluxuri din surse de încredere și de calitate. Ar fi, de asemenea, o idee grozavă să asociezi aplicația cu Real Debrid dacă vrei să obțină cele mai bune fluxuri posibile.

Interfața BeeTV este complet de la distanță. Aplicația își ajustează automat orientarea interfeței pentru a se potrivi cu raportul de aspect al televizorului.

Cum se instalează BeeTV pe FireStick

5. Televizor Titan

alternativă cotomovieTitanium TV este un nume bine cunoscut în lumea streamingului. Această aplicație a fost inițial disponibilă doar pentru telefoanele mobile Android. Cu toate acestea, odată cu creșterea popularității casetelor FireStick și Android TV, dezvoltatorii au recodificat-o pentru dispozitivele TV. Titanium TV este complet compatibil cu telecomanda Amazon Fire TV. Interfața sa este potrivită și pentru ecranul televizorului.

Aplicația are o bibliotecă impresionantă de filme și emisiuni TV. Indiferent dacă căutați cele mai recente conținuturi sau ceva din ultimii ani, există șanse mari să îl găsiți pe Titanium TV. Noile episoade și filme sunt de asemenea adăugate frecvent pentru a vă asigura că nu veți rămâne niciodată fără opțiuni de streaming.

Aplicația de dimensiuni reduse oferă performanțe optime pe FireStick. Oferă navigare rapidă și redare lină. Aproape fiecare titlu sau episod vă oferă mai multe link-uri de streaming. Lucrurile devin și mai bune atunci când faci echipă cu Titanium TV cu Real Debrid și Trakt.

Titanium TV este într-adevăr una dintre aplicațiile similare cu CotoMovies.

Cum se instalează Titanium TV pe FireStick

6. APK CatMouse

aplicații similare cu filmele cotoCatMouse APK este mult mai nou în comparație cu toate aplicațiile din această listă cu cele mai bune alternative CotoMovies. Cu toate acestea, aplicația a creat deja o mulțime de onduleuri. Am observat-o și am inclus-o imediat în linia noastră de cele mai bune aplicații FireStick. Și credem că această listă nu ar fi fost completă fără a menționa APM CatMouse.

Există mai multe motive pentru care ne place această aplicație. Pentru început, CatMouse APK are o mass-media media cu sute de filme și episoade TV. Totuși, această bibliotecă nu este stagnată. În fiecare zi vei găsi ceva nou.

Aplicația este, de asemenea, foarte ușor de navigat și de utilizat. Interfața prietenoasă de la distanță vă permite să explorați APM CatMouse fără să provocați probleme.

Pe frontul de streaming, CatMouse face treaba la fel cu celelalte aplicații de top din această listă, cum ar fi Cinema HD. Există o mulțime de link-uri gratuite pentru streaming HD. Dar, devine cu atât mai uimitor cu Real Debrid conectare.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative CotoMovies, cu siguranță ar trebui să încercați CatMouse APK.

Cum se instalează CatMouse APK pe FireStick

7. UnlockMyTV

unlockmytvUnlockMyTV a fost introdus în același timp cu APM CatMouse. Ambele aplicații au reușit să atragă atenția utilizatorilor.

Cu un catalog extins de filme și seriale TV, UnlockMyTV vă asigură că puteți viziona cu atenție pentru un număr nesfârșit de ore. După cum era de așteptat, echipa activă din spatele acestei aplicații continuă să adauge lucruri noi foarte frecvent.

Dezvoltatorii UnlockMyTV se asigură, de asemenea, că aplicația este bine întreținută. Aceștia trimit din când în când actualizări ale versiunii pentru a elimina erorile și pentru a îmbunătăți performanța și experiența generală.

Aplicația folosește de asemenea un set de răzuitoare de calitate. Spun asta pentru că în prezent obține niște fluxuri cu adevărat bune. UnlockMyTV acceptă, de asemenea, Real Debrid, astfel încât să puteți obține acces ușor la link-urile premium.

Această aplicație bazată pe Android este proiectată pentru a oferi performanțe superioare la atingere, precum și dispozitive TV, inclusiv FireStick și Android TV Box.

Cum se instalează UnlockMyTV pe FireStick

8. Morph TV

cele mai bune aplicații pentru firestickMorph TV este clona lui Morpheus TV, care a fost cândva o aplicație foarte populară. Credem că este, de asemenea, una dintre cele mai bune alternative CotoMovies pe care le puteți găsi.

Singurul lucru care vă atrage atenția imediat când porniți această aplicație este interfața sa unică. În loc să aliniați instantaneu conținutul, aplicația vă solicită să alegeți mai întâi categoriile. Ecranul principal prezintă categorii de filme și emisiuni TV. Mai există un ecran după cel pe care trebuie să alegeți subcategoria (cum ar fi Tendințe, Populare etc.)

Acest tip de interfață este atrăgător pentru mulți, în timp ce unii chiar îi pot displace. Cu toate acestea, dacă vorbim despre dimensiunea bibliotecii de conținut și calitatea streamingului, Morph TV merită cu siguranță un loc pe această listă cu cele mai bune alternative pentru CotoMovies.

Fiind o aplicație compatibilă de la distanță, Morph TV vă asigură că nu veți avea niciodată probleme în explorarea și interacțiunea cu aplicația de pe FireStick.

Cum se instalează Morph TV pe FireStick

9. TVZion

cele mai bune aplicații amazon fire stickTVZion a rămas constant componenta catalogului nostru cu cele mai bune aplicații pentru FireStick. Această aplicație vă prezintă o gamă largă de conținut la cerere. Fie că vă place să transmiteți filme sau să vizionați emisiuni TV, aici există totul.

Dezvoltatorii acestei aplicații continuă să actualizeze conținutul frecvent cu filme și emisiuni noi.

În comparație cu celelalte aplicații din această listă cu cele mai bune alternative CotoMovies, TVZion poate să nu fie la fel de bun pentru a obține legături de calitate. Cu toate acestea, este suficient de bun pentru a câștiga un loc. De asemenea, puteți asocia cu ușurință această aplicație cu Real Debrid și pentru a obține cele mai bune fluxuri.

TVZion este o aplicație ușoară. Este nevoie de puțin spațiu de stocare și oferă performanțe impresionant de rapide. Este ideal pentru dispozitive cu RAM scăzut, cum ar fi FireStick.

Aplicația primește, de asemenea, actualizări regulate ale versiunii. De-a lungul anilor, aplicația a cunoscut îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanțele și abilitățile de streaming.

Cum se instalează TVZion pe FireStick

10. Kodi

cele mai bune alternative de cotomovieKodi nu este un furnizor de servicii de streaming (spre deosebire de celelalte APK-uri din această listă). Este un player media. Trebuie să fi auzit de playere media ca VLC. În unele moduri, Kodi este ca ei. Redă videoclipuri, filme, muzică, imagini și alte materiale media.

Pentru ca Kodi să redea media, trebuie să faceți surse media din exterior. Ar putea fi stocarea dvs. locală sau o sursă online.

De fapt, adevărata frumusețe a lui Kodi constă în capacitatea sa de a reda media ta preferată pe internet prin diferite adaosuri.

Puteți considera un addon Kodi ca un plugin care conectează dispozitivul la sursa media online și vă permite să redați conținutul prin interfața Kodi. Adoni Kodi au făcut din Kodi un astfel de instrument mass-media de succes.

Fie că vă place să vizionați filme și emisiuni, TV în direct sau sporturi în direct, documentare sau conținut pentru copii, știri sau videoclipuri YouTube, puteți face asta prin Kodi. De aceea, considerăm Kodi ca una dintre cele mai bune alternative pentru CotoMovies.

Dacă sunteți nou la Kodi, avem Ghidul pentru începători care vă va ajuta să începeți. Este incredibil de ușor să instalați Kodi pe FireStick și să începeți să faceți streaming. Așadar, dacă nu sunteți sigur dacă doriți sau nu să continuați cu streaming APK-uri, puteți încerca întotdeauna Kodi.

FireStick / Fire TV este acum gata să transmită conținutul preferat. Cu toate acestea, înainte de a începe, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți online este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că transmiterea de filme gratuite, emisiuni TV, Sportul vă poate pune în dificultate legală. 

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun pentru Fire Stick. Un VPN va masca IP-ul dvs. original, care este și vă va ajuta să ocoliți supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. Este compatibil cu tot felul de aplicații de streaming și este foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Fire Stick / Fire TV, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii indurerați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți Fire TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării

instalați expressvpn firestick

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conectați ExpressVPN pe FireStick

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Lichidare

Iată, așadar, lista celor mai bune alternative CotoMovies. Sunt încrezător că aceste aplicații pot face mai mult decât să umple pantofii CotoMovies. Am testat aceste aplicații în mod regulat. Cu toate acestea, dacă aveți orice altă opțiune care credeți că ar trebui să facă parte din această listă, informați-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cele mai bune alternative TV Terrarium
Cele mai bune alternative Showbox
Cum să faci Jailbreak Firestick
Cele mai bune site-uri Putlocker

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me