Cum să obțineți Sling TV pe FireStick

>

Acest ghid vă va arăta cum puteți configura și utiliza Sling TV pe FireStick. Similar cu Set TV, Sling TV este o aplicație TV live care este disponibilă pentru Android, iOS și platforma Web.

Conexiunea prin cablu TV nu este ieftină. Am cheltuit aproape 100 de dolari în fiecare lună pentru diversele abonamente de ceva vreme. Și, ca să nu mai vorbim de echipamentul scump pe care a trebuit să-l cumpăr pentru conexiune. Ceea ce este mai dezamăgitor este că toate vin cu un contract, pe care nu îl pot desprinde cu ușurință. Mă bucur că streamingul de televiziune online a prins mai mult decât simplu; a devenit foarte mult mainstream. Acum pot viziona toate canalele mele preferate pe internet și plătesc doar o parte din ceea ce mă costă abonamentul prin satelit.

Dacă vă gândiți să mergeți pe modul de tăiere a cablurilor, v-aș recomanda să luați în considerare Sling TV. Sling TV Dish Network, Sling TV vă permite să vizionați TV în direct pe o gamă largă de dispozitive, pentru un preț lunar de până la 20 USD. Sling TV vă oferă toate canalele populare, fie ca parte a pachetelor lunare, fie prin abonamente la-la-carte. În timp ce acest serviciu se referă în mare parte la TV live, veți găsi și zeci de materiale la cerere aici.

Sling TV nu necesită nicio configurație sau echipament special, nu vă leagă de un contract și vă permite să transmiteți canalele preferate prin apăsarea unui buton. Deci, aș spune că Sling TV merită fiecare preț. În acest articol, vom învăța cum să instalați și să folosiți Sling TV pe FireStick.

Ce este Sling TV?

Când am auzit prima dată de Sling TV, m-am gândit că este un alt dispozitiv Slingbox-esque sau probabil producătorul Slingbox tocmai a redenumit produsul lor. Am săpat un pic mai adânc și am descoperit că Sling TV era cu mult diferit de Slingbox.

Slingbox preia fluxul din conexiunea existentă prin cablu TV și o pune pe internet, astfel încât să puteți viziona televizorul de la distanță. Slingbox are nevoie de un abonament la cablu TV pentru a funcționa.

Sling TV, în schimb, aruncă televizorul prin cablu din ecuație. Vă permite să transmiteți direct canalele satelit pe dispozitivele acceptate pentru - așa cum am spus mai devreme - o fracțiune din cost. În ciuda utilizării modelului bazat pe abonamente și a structurii prețurilor la niveluri, Sling TV reduce în mod semnificativ cheltuielile dvs. pentru TV prin cablu.

Slingbox are nevoie de dvs. pentru a configura un dispozitiv suplimentar. Sling TV nu necesită deloc o configurație specială.

Utilizați un VPN pentru a viziona televiziunea Sling din oriunde în lume

Sling TV este disponibil numai în Statele Unite. Dar, nu vă dezamăgiți încă. Puteți utiliza un serviciu VPN și debloca serviciul Sling TV geore-restricționat, indiferent de ce parte a lumii locuiești.

Cu un VPN, poți să te geo-localizezi în orice loc din lume unde serviciul VPN are un server. Puteți alege unul dintre numeroasele servere din SUA și să vă bucurați de Sling TV.

Utilizând VPN, puteți evita, de asemenea, aglomerarea internetului și bucurați-vă de internet la potențialul său maxim.

eu folosesc VPN Express și personal vi-l recomand. Express VPN este cel mai rapid serviciu VPN. Este, de asemenea, prietenos FireStick și are sute de servere din întreaga lume (inclusiv multe din SUA).

Sling TV Înregistrare

Pentru a utiliza serviciul Sling TV, trebuie să vă înscrieți pentru un cont și să cumpărați planul. Vestea bună este că Sling TV are o probă gratuită de 7 zile, cu caracteristici complete. Puteți transmite gratuit toate canalele incluse în planul dvs. timp de 7 zile.

Spre deosebire de alte servicii de transmisie TV live care vă taxează abonamentul în avans și vă restituie banii mai târziu dacă anulați înainte de sfârșitul perioadei de încercare, Sling TV nu facturează nimic pentru perioada de încercare de 7 zile. Vi se facturează numai atunci când alegeți să continuați cu serviciile din perioada de încercare.

Înregistrați-vă prin web (metoda recomandată)

Sling TV vă permite să vă înregistrați prin portalul său web cu cardul dvs. de credit / debit.

Accesați https://www.sling.com pe computer sau pe dispozitivul mobil și faceți clic pe butonul „Urmăriți 7 zile gratuite”, așa cum se arată în imaginea de mai jos

sling tv firestick

Urmați instrucțiunile simple de pe paginile web ulterioare și înregistrați-vă la Sling TV și creați-vă contul. Vi se va cere să vă furnizați adresa de e-mail și să creați o parolă. Puteți utiliza e-mailul și parola pentru a vă conecta la Sling TV pe FireStick.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, planurile și canalele incluse sunt afișate pe site-ul web.

canale TV de sling

Va trebui să alegeți unul dintre planurile disponibile.

  • Pachetele TV Sling încep de la 20 USD. Pachetul de bază oferă 30+ canale pentru 20 de dolari și se numește „Sling Orange.” Planul Orange acceptă doar un dispozitiv.
  • Planul „Sling Blue” costă 25 de dolari și are peste 45 de canale. Puteți utiliza Sling TV pe până la 3 dispozitive simultan cu acest plan.
  • Sling TV are de asemenea un plan Orange + Blue care oferă peste 50 de canale și costă 40 USD. Există un plan special spaniol numit „Cel mai bun din spaniolă” pentru 10 USD.

De asemenea, puteți examina toate Extras-urile de pe pagina principală a acestui site pentru a vă gândi și a stabili dacă doriți alte canale sau oferte suplimentare. „Extras” include, de asemenea, canale premium, precum HBO, care costă suplimentar cu 15 USD în fiecare lună. Uită-te la imaginea de mai jos.

revistă TV de sling

Înregistrați-vă folosind aplicația Sling TV

Dacă ați descărcat deja Sling TV pe FireStick, vă puteți înregistra direct din aplicație. Dar, trebuie să actualizați informațiile dvs. de plată cu contul Amazon cu care v-ați conectat la FireStick. Puteți verifica, adăuga sau actualiza informațiile de plată la https://pay.amazon.com/us

Presupunând că aveți actualizate informațiile dvs. de plată și că ați descărcat deja aplicația Sling TV pe FireStick, iată cum vă puteți înscrie la servicii (dacă nu ați descărcat deja aplicația, următoarea secțiune vă va arăta cum trebuie).

Deschideți aplicația Sling TV de pe dispozitivul dvs. FireStick și ar trebui să vedeți următorul ecran. Faceți clic pe „Urmăriți acum 7 zile libere” din partea dreaptă jos pentru a începe procesul de înregistrare

sling planuri tv

Selectați planul ales și faceți clic pe „Continuați” în colțul din dreapta jos.

listă de canale tv

În pasul următor, vi se oferă opțiunea de a alege „Extras”. Aceasta este practic lista cu canale TV A-la-carte Sling, care nu fac parte din planul regulat despre care tocmai am vorbit.

Faceți clic pe „Adăugați” lângă opțiunea din listă pentru a o include în abonamentul dvs..

Acum, faceți din nou clic pe butonul „Continuare” din colțul din dreapta jos

hbo pe sling tv

Acum tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă crea contul și a vă furniza informațiile de facturare.

Vă veți înscrie folosind adresa de e-mail și veți crea o parolă în timpul procesului. Adresa de email și parola vor fi utilizate pentru a vă conecta la Sling TV pe FireStick.

Din nou, asigurați-vă că informațiile dvs. de plată sunt actualizate la https://pay.amazon.com/us

Cum se instalează SLING TV pe FireStick

Acum, vă voi arăta cum puteți obține Sling TV pe FireStick. Metoda de descărcare și instalare este simplă, deoarece Sling TV este disponibil pe Amazon Store. Nu va fi necesară anularea aplicației.

PASUL 1: Selectați pictograma „Căutare” din ecranul de start FireStick folosind telecomanda. Căutarea (pictograma obiectivului) se află în colțul din stânga sus.

sling tv firestick

PASUL 2: Începeți să tastați în „Sling TV” (fără ghilimele desigur). După ce ați tastat primele scrisori, veți vedea Sling TV în sugestiile de mai jos. Selectați Sling TV cu ajutorul telecomenzii și faceți clic pe ea.

sling tv pe firestick

PASUL 3: Pictograma Sling TV va apărea (deja selectat) pe ecranul următor. Apasă-l!

cum să obții sling tv pe firestick

PASUL 4: Acum, faceți clic pe butonul „Download” pentru a începe să descărcați și să instalați Sling TV pe FireStick. Nu trebuie să dureze mai mult de un minut sau două.

sling tv firestick

PASUL 5: Când se termină instalarea, trebuie să vedeți butonul „Deschide”. Faceți clic pe acest buton pentru a deschide aplicația imediat. De asemenea, puteți deschide aplicația mai târziu din „Aplicațiile dvs.” & Jocuri.“

deschide televizorul cu sling pe firestick

Așa este instalat Sling TV FireStick.

Cum se folosește Sling TV pe Amazon Fire Stick

Permiteți-mi să vă arăt acum cum să vă conectați la aplicația Sling TV pe FireStick și cum funcționează Sling TV.

Lansați aplicația Sling TV și faceți clic pe butonul „Conectați-vă” din colțul din dreapta jos al ecranului.

pachete de sling TV

Conectați-vă cu adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul înregistrării și parola pe care ați creat-o atunci.

login sling tv

Așa arată ecranul de pornire al aplicației Sling TV pe FireStick. Ecranul de aterizare implicit este „Televizorul meu” (opțiunea din bara de sus).

În această secțiune, puteți adăuga canalele la favorite pentru acces rapid. Această zonă vă arată, de asemenea, recomandările canalelor în funcție de istoricul vizionării.

cum funcționează televizorul de sling

Dacă doriți să vedeți ce este telecast în acest moment, faceți clic pe opțiunea „ON ACUM” din partea de sus. Aici, puteți vedea ce se joacă în prezent prin satelit pe diferitele canale. Această zonă este împărțită în diverse categorii, cum ar fi Sport, stil de viață, acțiune & Aventura și multe altele.

canale TV de sling

Dacă doriți să vizualizați programul programelor în timp, faceți clic pe opțiunea „GUIDE” din partea de sus.

Aici, puteți vedea cronologia afișată în partea de sus și lista canalelor din stânga. Această zonă nu numai că arată ceea ce este în prezent telecast, dar și ceea ce este programat să fie teletransportat ulterior.

sling tv pe firestick

Sling TV are, de asemenea, o secțiune specială DE SPORT unde puteți vedea lista canalelor și a programelor de diferite sporturi precum baschet, hochei, baseball și altele.

Transmiterea sporturilor pe televiziunea sling

Cum să anulați abonamentul TV la Sling

Chiar dacă aplicația Sling TV FireStick are butonul „Gestionați”, vă indică pagina web pentru a vă gestiona contul. Aceasta înseamnă că va trebui să vă conectați la contul dvs. Sling TV de pe web pentru a anula abonamentul.

cum să anulați televizorul cu sling pe firestick

Așadar, ceea ce trebuie să faceți este să accesați www.sling.com/signin și să vă conectați cu datele de acreditare Sling TV..

Când sunteți conectat, faceți clic pe „Setări” (pictograma cog) din colțul din dreapta sus al ecranului.

anulați planul TV de sling

Faceți clic pe „Cont” din stânga, apoi faceți clic pe butonul „Gestionare cont” din dreapta

gestionați contul TV de sling

Acum faceți clic pe „Anulare abonament” și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a anula contul Sling TV.

anulați abonamentul TV la sling pe firestick

Remediază problemele TV de la Sling pe FireStick

Sling TV funcționează de regulă pe FireStick și nu există o mulțime de probleme. Dar nu voi spune că nu veți întâmpina niciodată probleme. De exemplu, uneori videoclipurile încep să se întunece în mod repetat. Întunecarea este foarte scurtă, dar totuși frustrantă. Îți voi spune cum să rezolvi problema în scurt timp de acum încolo.

Dacă aveți o conexiune la internet cu o viteză mai mare de 5 Mbps, tamponarea nu ar trebui să fie o problemă. Dacă experiențele dvs. de buffering sunt rare, poate fi vorba de internetul fluctuant sau de o problemă temporară cu serverul TV Sling. Cu toate acestea, când tamponarea este prea frecventă, ar fi bine să vă testați conexiunea la internet în mod regulat pentru viteză. Puteți testa viteza gratuit pe www.speedtest.net. Este posibil să fiți nevoit să contactați ISP-ul pentru a rezolva problema.

Legate de:

Cum să remediați tamponarea pe Kodi
Cum să remediați tamponarea la TV Terrarium

Există două tehnici comune de depanare care se ocupă de cele mai multe probleme ale aplicației. De asemenea, sunt ușor de urmărit. Iată cele două metode pe care trebuie să le folosești întotdeauna:

  1. Reboot FireStick: repornirea va actualiza sistemul de operare și aplicațiile
  2. Dezinstalați și reinstalați aplicația cu problema (în cazul nostru este Sling TV)

Dacă găsiți Sling TV lent pe FireStick, asta se datorează probabil faptului că datele aplicației au ocupat prea mult spațiu în stocarea limitată a dispozitivului. Acest lucru poate fi remediat prin ștergerea datelor Sling TV și a cache-ului. De obicei, aceasta are grijă și de problemele de întrerupere video. Iată cum puteți rezolva aceste probleme.

Notă: Ștergerea datelor aplicației va elimina toate setările și preferatele personale

Din ecranul de start FireStick selectați „Setări” în partea de sus și deschideți opțiunea „Aplicații”

sling tv amazon fire stick probleme

Derulați în jos și faceți clic pe „Gestionați aplicațiile instalate”

sling tv lent pe firestick

Derulați din nou în jos și faceți clic pe „Sling TV” pe ecranul următor din lista de aplicații instalate

cum să remediați problemele TV cu slingul

Acum faceți clic pe „Ștergeți datele”

ștergeți datele de la televizor cu sling-ul pe firestick

Faceți clic din nou pe „Ștergeți datele”

ștergeți cache-ul TV cu sling-ul de pe foc

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, toate datele, inclusiv Cache-ul au fost șterse. Chiar dacă există o opțiune separată pentru a șterge memoria cache, nu trebuie să o utilizați.

Înveliți

Sling TV este încă o modalitate de a viziona TV în direct pe dispozitivele conectate la internet. Și, atunci când utilizați Sling TV pe FireStick, se simte foarte mult să vizionați televizorul prin cablu, deși la un preț mai mic și fără contract. Pentru 20 de dolari aveți streaming de cablu pe dispozitivul Amazon. Aruncați unele suplimente (pentru dolari suplimentari, desigur) și veți primi mai multe canale, canale premium și oferte speciale.

Acum, există și o mică față în fața poveștii. De exemplu, Sling TV oferă până la 50 de ore de DVR, dar numai atunci când ați optat pentru un serviciu suplimentar de 5 $, „Cloud DVR”. Mai mult, canalele locale Sling TV nu sunt disponibile în toate regiunile.

În ciuda acestor dezavantaje minore, experiența TV în direct în realitate nu este într-adevăr redusă, deoarece mai am multe de avut. Există o mulțime de canale, conținut la cerere și vizionare fără probleme. În total, Sling TV mi se pare o afacere bună.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me