Cum se instalează FreeFlix HQ pe FireStick

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați FreeFlix HQ pe FireStick. Vă voi conduce prin procesul de instalare pas cu pas și vă voi ajuta să reîncărcați aplicația de pe Fire TV sau Fire Stick.

FreeFlix HQ este o aplicație gratuită de streaming de conținut care vă permite să vizionați filme, emisiuni TV, Anime, TV live și multe altele. Aplicația are o bibliotecă impresionantă de titluri, inclusiv noul și vechiul. Veți găsi chiar și cele mai recente filme lansate și recent difuzate episoade ale popularelor emisiuni TV aici.

Ceea ce îmi place cel mai mult despre FreeFlix HQ este interfața sa fără niciun fel. Aspectul aplicației este proiectat să se potrivească perfect pe ecranul mare, precum cel al unui televizor, ceea ce o face o aplicație perfectă pentru FireStick sau Android TV. Este sută la sută prietenoasă de la distanță și, prin urmare, nu veți întâmpina niciodată dificultăți în interacțiunea cu aplicația folosind telecomanda FireStick sau orice alt dispozitiv de introducere.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citit:
Cum se instalează VPN pe Amazon FireStick

Cum se instalează FreeFlix HQ pe Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ nu mai este o opțiune de streaming fiabilă. Puteți explora alte aplicații din lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru FireStick

Să învățăm acum cum să obțineți FreeFlix HQ pe FireStick, astfel încât să puteți începe să vizionați conținutul preferat fără întârziere! Întregul proces de instalare nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute.

Pregătiți FireStick pentru instalarea aplicațiilor terțe

Primul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă asigurați că FireStick este activat pentru a instala aplicații terțe precum FreeFlix HQ. Aceasta este ceea ce trebuie să faceți:

Pasul 1: Accesați ecranul de pornire Fire TV Stick. Utilizați telecomanda și selectați opțiunea „Setări” din partea de sus

cum se instalează freeflix pe firestick

Pasul 2: Acum, mergeți mai departe și selectați „Dispozitiv” din meniul Setări

setările dispozitivului pe firestick

Pasul 3: Faceți clic pe „Opțiuni pentru dezvoltatori” în următoarea fereastră

Opțiuni pentru dezvoltatorul de fire de foc

Pasul 4: Dacă „Aplicații din surse necunoscute” este dezactivat, faceți clic pe el pentru a-l activa

activați surse necunoscute pe firestick

Pasul 5: Când vedeți următorul prompt / avertisment, mergeți mai departe și faceți clic pe „Activare”. FreeFlixHQ este sigur și nu va dăuna dispozitivului FireStick
  cum se instalează freeflix

Pași pentru instalarea FreeFlix HQ pe FireStick

Acum vom descărca și instala aplicația FreeFlix HQ pe FireStick folosind aplicația Downloader. Downloader este cea mai populară aplicație folosită pentru încărcarea laterală a APK-urilor terțe de pe FireStick.

Continuați și instalați aplicația urmând linkul de mai sus dacă nu ați făcut-o deja. Dacă nu găsiți aplicația Downloader în magazinul de aplicații, poate fi necesar să schimbați regiunea în setările contului Amazon.

După ce ați instalat Downloader, rulați-l și urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: În ecranul de pornire Downloader faceți clic pe „Setări” din bara laterală din stânga și selectați „Activați JavaScript”

sideload freeflix hq pe firestick

Pasul 2: Faceți clic pe „Activați JavaScript” și veți vedea următorul mesaj de avertizare.

Așadar, faceți clic pe „Da” pentru a continua (îl puteți dezactiva după ce ați descărcat APK-ul și îl puteți activa mai târziu, când este necesar)

descărcați apk freeflix pe stickul tv de foc

Pasul 3: Acum, mergeți mai departe și faceți clic pe butonul Acasă opțiune din stânga sus. Utilizați telecomanda și ghidați cursorul către câmpul URL din dreapta și faceți clic în interiorul acesteia.

Cum se instalează FreeFlix HQ pe FireStick

Pasul 4: Când apare tastatura de pe ecran, tastați https://www.firesticktricks.com/ffhq

Apăsați butonul „Du-te” odată terminat (puteți de asemenea să apăsați butonul Redare de pe telecomandă)

freeflix hq pe firestick

Pasul 5: APK-ul FreeFlix HQ se va descărca acum pe FireStick. Lasă-l să termine.

Pasul 6: După finalizarea descărcării, Downloader va începe automat procesul de instalare. Când vedeți această solicitare, mergeți înainte și derulați în jos pentru a selecta butonul „Următorul”.

Aplicația FreeFlix HQ pentru firestick

Pasul 7: În momentul în care ați derulat în jos, butonul „Următorul” se va schimba în butonul „Instalare”. Faceți clic pe „Instalare” pentru a continua

cum să obțineți freeflix hq pe firestick

Pasul 8: Când FreeFlixHQ este instalat pe FireStick, veți vedea notificarea „Aplicația instalată”. Faceți clic pe „Deschide” dacă doriți să lansați aplicația direct din acest prompt. Faceți clic pe „Terminat” pentru a reveni la aplicația Descărcător.

Vom face clic pe „Terminat”, deoarece mai rămâne încă de făcut

freeflix hq pe firestick

Pasul 9: Asta veți vedea în continuare. Continuați și faceți clic pe „Ștergeți”, deoarece nu mai aveți nevoie de fișierul APK FreeFlixHQ. Nu doriți să consume un spațiu inutil pe un spațiu de stocare limitat

instalați freeflix hq pe firestick

Pasul 10: Confirmă acțiunea făcând clic pe „Șterge” încă o dată

Acum, mergeți mai departe și deschideți aplicația FreeFlixHQ pe FireStick din „Aplicațiile dvs.” & Secțiunea canalelor.

După cum puteți vedea, pictograma aplicației se află în partea de jos a listei. Îl puteți muta în rândul superior, astfel încât să apară pe ecranul de start FireStick. Selectați pictograma aplicației și țineți apăsat butonul „Select” de pe telecomandă. Acum, utilizați butoanele de direcție de pe telecomandă pentru a ghida pictograma către locul dorit din rândul de sus.

cum să obțineți freeflix hq pe amazon firestick

Cum se utilizează FreeFlix HQ pe FireStick

Înainte de a începe difuzarea cu FreeFlix HQ, aș dori să vă spun că tot ceea ce facem pe web poate fi urmărit și urmărit la noi, chiar și activitățile noastre de streaming online. Mulți oameni au primit notificări legale de la autorități pentru vizionarea de conținut online gratuit prin aplicații precum FreeFlix HQ.

Puteți evita să vă implicați în astfel de probleme legale folosind un serviciu VPN. VPN vă criptează activitățile online și le maschează de la oricine ar fi urmărit, inclusiv guvernul și ISP.

Nu condamn încălcarea legilor drepturilor de autor. Dar, sunt un avocat puternic al vieții private. VPN asigură confidențialitate.

Eu personal și îl recomand ExpressVPN serviciu. ExpressVPN s-a dovedit a fi cel mai rapid timp VPN și fiabilitatea sa este de necontestat. Funcționează pe FireStick și multe alte platforme, inclusiv Android, Windows, iOS și multe altele. 

Iată cum să începeți să folosiți ExpressVPN pe FireStick și să vă păstrați ascunse activitățile de streaming de ochii indurerați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți focul TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

cum se instalează TV terrarium pe foc tv

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

TV terariu pe firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

cum să obții expresvpn pe stick tv tv

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Presupunând că utilizați un VPN și activitățile dvs. sunt private, să vedem cum se utilizează FreeFlix HQ pe Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ este o aplicație destul de simplă. Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația și să alegeți titlul pe care doriți să îl transmiteți.

În mod implicit, ecranul de pornire al aplicației listează „Filme”. Puteți face clic pe meniul hamburger din partea stângă sus și selectați una dintre celelalte opțiuni din meniul derulant.

De exemplu, dacă doriți în schimb să vizionați emisiuni TV, faceți clic pe meniul hamburger și selectați „Emisiuni TV” din meniul drop-down. Anime, Desene animate, TV live, Lupte sunt câteva dintre celelalte opțiuni.

La fel ca orice altă aplicație de streaming gratuit de conținut, toate serverele FreeFlix HQ nu funcționează tot timpul. Lucrul bun este că aplicația vă permite să schimbați ușor serverele.

Faceți clic pe pictograma filtrului din partea dreaptă sus (pictograma care arată ca o pâlnie) și veți vedea următoarea fereastră pop-up.

cum se instalează freeflix hq

În partea de sus, puteți vedea secțiunea „Schimbare server” cu lista serverelor. Dacă un server nu funcționează, alegeți altul.

cum să utilizați freeflix hq pe firestick

Când faceți clic pe pictograma Filtru din ecranul principal FreeFlixHQ, vedeți și butonul „Stare servere” de sub lista de server. Faceți clic pe buton și veți vedea starea serverelor sub forma barelor.

Cu cât bara care reprezintă serverul este umplută cu roșu, cu atât va fi mai bine. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, serverele S3, S4, S8 și S9 sunt toate roșii. Înseamnă că aceste servere vor oferi fluxuri mai bune.

Serverele S1 până la S5 sunt pentru filme și S6 până în S10 pentru emisiuni TV.

serverele hq freeflix

Pot folosi un media player extern?

Da, poti! Chiar dacă FreeFlixHQ este dotat cu un player media integrat, este posibil să utilizați un player media extern la alegere, cum ar fi VLC sau MX Player.

Am observat că MX Player funcționează de obicei mai bine cu aplicații de streaming. Puteți instala MX Player în câteva minute.

Pentru a schimba playerul media, faceți clic pe meniul hamburger din partea stângă sus a ecranului de start și faceți clic pe „Setări” din meniul drop-down. Acum, derulați în jos până la „Utilizați playerul video extern” și faceți clic pe acesta.

player media pentru freeflix hq

Veți vedea lista de opțiuni. Alegeți playerul dorit pentru al utiliza ca jucător implicit pentru FireFlix HQ pe FireStick (faceți clic pe MX Player sau pe „Alegeți din aplicațiile mele” pentru a selecta unul dintre player-urile video instalate pe dispozitivul dvs.)

cum să instalați playerul media extern pentru freeflix hq

Pot obține FreeFlix HQ AD-Free?

Da, poti! 

Veți observa câteva întreruperi ale reclamelor în timp ce utilizați FreeFlixHQ. Aplicația este acceptată de anunțuri și astfel este posibil ca dezvoltatorii să țină pasul cu cheltuielile generale și cu alte cheltuieli.

Dar, puteți avea o experiență fără anunțuri făcând plata PayPal și cumpărând versiunea fără anunțuri pentru 10 USD.

Faceți clic pe meniul Hamburger din partea stângă sus a ecranului de pornire a aplicației și faceți clic pe „Setări”. Derulați în jos până la partea de jos și faceți clic pe opțiunea „Șterge anunțuri (PayPal)”.

Urmați instrucțiunile pentru a face o donație de 10 dolari folosind PayPal.

cum se instalează freeflix hq pe firestick

Gânduri finale 

FreeFlixHQ este mai degrabă o aplicație fără încurcături și fiind un entuziast de streaming online, m-am bucurat foarte mult de ea. Nu spun că aplicația este perfectă, deoarece nu există o aplicație perfectă. Dar, de când se face treaba bine și, de obicei, fără probleme, am crescut să îmi placă. Este adevărat că unele servere nu funcționează și asta ne duce să credem că aplicația nu este bună. Acest lucru poate fi remediat cu ușurință selectând serverul potrivit. Verifică doar starea serverului așa cum am arătat mai sus și alege-l pe cel mai puternic. După ce am încercat și testat zeci de aplicații de streaming gratuit, aș putea spune că, chiar dacă FreeFlixHQ nu este cel mai bun, este mai bun decât cel mai mult. Mergeți înainte și încercați.

Legate de:

Cum se instalează Cinema HD pe FireStick
Cum se instalează BeeTV pe FireStick
Cum se instalează APK Morph TV
Cum se instalează Popcorn Time APK

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me