Cum se instalează Google Play pe Fire TV Stick (Aptoide)

>

În acest ghid, am să vă vorbesc despre accesarea Google Play pe dispozitivele FireStick și Fire TV. Magazinul Google Play este cel mai utilizat depozit de aplicații cu mii de aplicații, jocuri și utilități. Colecția uriașă de aplicații și ușurința de utilizare sunt cele mai mari atrageri ale sale. Dar, Play Store nu este disponibil pe toate platformele Android. De exemplu, dispozitivele Amazon FireStick și Fire TV au Amazon Store și nu acceptă Play Store. Din păcate, inventarul aplicațiilor Amazon nu este la fel de mare și de aceea utilizatorii FireStick merg deseori să caute alte opțiuni.

Play Store nu este oficial disponibil pe aceste dispozitive Amazon. Deci, există o modalitate de a-l încărca lateral? Raspunsul este da! Totuși, aici, vă voi povesti despre ceva care este mult mai bun decât Google Play pe FireStick. În acest ghid, vă voi prezenta magazinul de aplicații terțe numit Aptoide TV, care este cea mai bună alternativă Play Store și optimizată pentru platformele de dispozitive Fire.

magazin de jocuri de aptoide pentru firestick

Cum se instalează Google Play pe Fire Stick (alternativă)

Procesul de a reîncărca Play Store de pe FireStick este obositor, cu o soluție lungă, predispus la sclipici și adesea nu funcționează. Ați fi petrecut o oră și jumătate fără niciun rost. Nu vreau să-ți pierd timpul. Puteți obține totul de la Aptoide pe care îl puteți de la Google Play și chiar mai mult. Aptoide TV funcționează fără erori pe FireStick în cea mai mare parte. De asemenea, are o colecție decentă de aplicații pentru FireStick de care veți avea nevoie vreodată. Așadar, să învățăm acum cum să instalați și să folosiți magazinul de aplicații Aptoide.

Ești preocupat de confidențialitatea ta online?

Înainte de a continua, există o chestiune importantă la care aș dori să vă atrag atenția. Confidențialitatea este o preocupare uriașă în peisajul World Wide Web. Probabil că sunteți urmăriți și urmăriți de hackeri și furti de identitate și chiar de propriul guvern și ISP. Prin urmare, are mult sens să găsiți o modalitate de a rămâne anonim și de a vă menține confidențialitatea în spațiul digital al internetului.

Obțineți-vă acum un VPN și bucurați-vă de liniștea sufletească. VPN criptează tot traficul de pe dispozitivele dvs. și oferă un anonimat complet. VPN vă asigură, de asemenea, că nu deveniți victima accelerației pe Internet, o practică care devine rapid mai frecventă pe zi.

Citit: Cum se instalează și se folosește VPN pe FireStick

Pregătiți FireStick pentru Sideloading Aptoide TV

Aptoide, cea mai promițătoare alternativă a Google Play pe FireStick, este un magazin de aplicații terță parte și nu este surprinzător că nu este găzduit pe Amazon Store. Având în vedere că vom scoate aplicația din afara magazinului oficial, va trebui să instruim FireStick să permită instalarea. Opțiunea Aplicații din surse necunoscute este dezactivată în mod implicit.

Iată pașii rapide pentru a activa instalarea aplicației terțe

Pasul 1: Utilizați tastele de direcție de la distanță pentru a selecta Setări din ecranul de pornire FireStick. Această opțiune se află în bara de meniu de sus. Acum, navigați la Dispozitiv așa cum se arată în imaginea de mai jos:

deschideți setările dispozitivului

Pasul 2: Selectați Opțiuni pentru dezvoltatori pe următorul ecran care urmează

opțiuni pentru dezvoltator

Pasul 3: În secțiunea Opțiuni pentru dezvoltatori, evidențiați opțiunea Aplicații din surse necunoscute și apăsați butonul Selectare de pe telecomandă

Cum se instalează Google Play pe Fire TV Stick (Aptoide)

Pasul 4: Când vedeți următorul prompt, ignorați avertismentul și apăsați „Pornire”. Este adevărat că unele aplicații terțe pot provoca daune dispozitivului. Însă, aplicații precum Aptoide sunt foarte renumite și complet sigure. Nu este nevoie să vă faceți griji.

permiteți aplicațiile de la surse necunoscute firestick

Acum sunteți setat să instalați Aptoide (sau, indiferent de caz, orice aplicație terță parte) pe dispozitivul dvs..

Pași pentru instalarea Play Store alternative (Aptoide Store) pe FireStick

Vă voi arăta acum cum să instalați Google Play Store pe dispozitivul Amazon Fire Stick (alternativa Aptoide pentru a fi mai precis). Veți putea instala această aplicație folosind aplicația Downloader, precum și aplicația ES Explorer (cu sau fără un computer)

De ce două aplicații, puteți întreba. Downloader este cea mai populară aplicație utilizată pentru a reîncărca aplicațiile terțe de pe Fire Stick. Însă, aplicația nu este disponibilă peste tot pe Amazon Store și trebuie încărcată lateral pentru câteva regiuni. Pe de altă parte, ES File Explorer poate fi descărcat de pe Amazon Store indiferent de țara sau regiunea dvs..

Cum se instalează Aptoide folosind Downloader (Metoda 1)

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să obțineți aplicația Downloader dacă nu o aveți deja. Îl veți găsi în Amazon Store și, dacă nu, verificați cum să instalați Downloader.

După ce ați instalat aplicația Downloader, iată cum o puteți utiliza pentru a instala Aptoide pe Fire Stick sau Fire TV.

Pasul 1: Rulați aplicația Downloader din ecranul de pornire Fire Stick (dacă ați mutat pictograma aplicației aici).

utilizați aplicația de descărcare pentru a instala google play

Dacă nu puteți vedea aplicația pe ecranul de start, țineți apăsat butonul Acasă de pe telecomandă și selectați „Aplicații”. Veți vedea lista cu toate aplicațiile dvs. Derulați în jos la Downloader și executați-l.

Pasul 2: Din ecranul de pornire Downloader, asigurați-vă că este selectată opțiunea Home din bara laterală din stânga

descărcare google play apk fire stick

Pasul 3: Veți vedea cursorul intermitent în câmpul URL. Apăsați butonul „Select” de pe telecomandă pentru a deschide tastatura de pe ecran. Introduceți adresa URL https://www.firesticktricks.com/store și apăsați butonul „Du-te” de pe tastatură (sau butonul Redare de pe telecomandă). Uită-te la imaginea de mai jos. Acesta este linkul pentru a obține Aptoide, alternativă la Google Play pe FireStick.

descărcare Google Play apk

Pasul 4: acum, fișierul APK APK va începe să se descarce automat pe stocul dispozitivului

cum se instalează aptoidul pe stick de foc

Pasul 5: Odată ce descărcarea este completă, veți vedea următorul ecran. Continuați să apăsați butonul de jos al telecomenzii până când butonul „Următorul” din partea dreaptă jos se schimbă în „Instalare”; apoi evidențiați butonul „Instalare” și faceți clic pe acesta.

aptoide pe baton

Pasul 6: Astfel va apărea ecranul de progres al instalării. După finalizarea instalării, veți primi notificarea „Aplicația instalată” împreună cu butoanele „Gata” și „Deschide”.

google play store pe firestick

Pasul 7: Faceți clic pe butonul „Terminat” deoarece nu dorim să deschidem încă aplicația (dar dacă doriți cu adevărat să deschideți imediat aplicația, mergeți mai departe și faceți clic pe „Deschide”; apelul dvs.!)

Pasul 8: Acum veți vedea următoarea casetă de dialog. Nu trebuie să faceți clic pe butonul „Instalare”, deoarece aplicația este deja instalată. În schimb, faceți clic pe butonul „Șterge” pentru a elimina fișierul APK. Nu mai avem nevoie de el și va fi necesar spațiul de depozitare inutil.

google play store pe firestick

Asta e! Ați instalat cu succes aplicația Aptoide, o alternativă Google Play pe FireStick.

Instalați Aptoide pe FireStick folosind ES File Explorer FĂRĂ computer (Metoda 2)

: Aceasta este o metodă alternativă. Nu este necesar să urmați acești pași dacă ați instalat deja Aptoide folosind aplicația Downloader. Mai mult decât atât, ES File Explorer va costa acum 9,99 USD pe lună dacă doriți să utilizați funcția de reîncărcare.

Dacă nu îl puteți descărca pe Downloader sau nu doriți să îl reîncărcați sau pur și simplu preferați ES File Explorer mai bine, vă voi arăta cum să-l utilizați pe acesta din urmă pentru a instala aplicația Aptoide pe Fire TV Stick.

ES File Explorer este de asemenea foarte popular și, așa cum am mai spus, este mai larg disponibil decât Downloader, prin urmare, are sens să includeți această metodă.

Există două moduri de a instala Google Play pe alternativa Fire Stick, una cu computerul și cealaltă fără.

Metoda fără computer este mai ușoară și mai rapidă (dar necesită abonament premium de 9,99 USD pe lună). Vom vorbi mai întâi despre această metodă. În cazul în care se întâmplă să fi descărcat APK Aptoide pe computer, poate doriți să vă uitați la a doua metodă mai târziu.

Aici apare metoda ES Explorer care nu necesită niciun computer.

Pasul 1: Deschideți ES File Explorer, navigați la Instrumente din bara laterală din stânga și extindeți-l. Din submeniul Instrumente, selectați „Download Manager”, apoi faceți clic pe butonul „+” din partea de jos

aptoide pe baton

Pasul 2: Acum ar trebui să vedeți caseta de dialog Descărcare

google play store pe firestick

Pasul 3: În câmpul Calea introduceți adresa URL https://firesticktricks.com/store. În secțiunea Nume, introduceți orice nume doriți, dar faceți-l relevant pentru aplicația instalată. I-am dat numele Aptoide TV, așa cum este numele aplicației pe care o instalez.

magazin de jocuri de aptoide pentru firestick

Pasul 4: Acum faceți clic pe butonul Descărcare acum și așteptați descărcarea APK

Odată descărcat, faceți clic pe butonul „Deschide fișier” pentru a rula fișierul APK. Aceasta va începe procesul de instalare.

google play store pe firestick

Pasul 5: Acum, când vedeți următoarea solicitare, faceți clic pe „Instalare”

magazin de jocuri de aptoide pentru firestick

Pasul 6: Pe ecranul următor, apăsați butonul „Jos” de pe telecomandă de mai multe ori până când este evidențiat un buton din partea de jos. Butonul „Următorul” din partea dreaptă jos se va schimba în butonul „Instalare”. Faceți clic pe el pentru a continua

instalați google play fără root

Pasul 7: Iată ce veți vedea la instalarea aplicației. Dacă doriți să lansați imediat aplicația, faceți clic pe butonul „Deschide”. În altă parte, faceți clic pe butonul „Terminat”. Puteți rula aplicația mai târziu din Aplicații & Secțiune jocuri

cum să încărcați aptoidul pe stickul tv tv

Asta va fi tot! Acum, să vedem cum se instalează Google Play pe aplicația substitută FireStick, Aptoide folosind ES File Explorer și computer.

Cum se instalează Aptoide pe FireStick folosind ES File Explorer cu computer

Veți avea nevoie de un computer. Windows, Mac sau Linux - orice va face!

Și asigurați-vă că computerul și FireStick sunt conectate ambele la aceeași rețea Wi-Fi.

Deci, aici mergem!

Pe calculatorul tau: Mai întâi, descărcați fișierul APK APTOide pe computer de pe https://www.firesticktricks.com/store

Pe FireStick: Acum, obțineți aplicația ES File Explorer de pe Amazon Store pe dispozitivul FireStick. Doar selectați opțiunea Căutare în partea stângă sus a ecranului de pornire Fire Stick, căutați ES File Explorer și urmați instrucțiunile simple pe ecran pentru a o instala.

Pasul 1: Rulați ES File Explorer din aplicațiile dvs. & Secțiune jocuri. Derulați în jos în meniul Rețea din bara laterală din stânga și extindeți-l. Acum selectați Gestionare la distanță dintre opțiunile de rețea disponibile (imaginea de mai jos)

utilizați rețeaua pentru a reîncărca aplicațiile de stick de foc

Pasul 2: Acum, faceți clic pe butonul mare „Pornire”. Acum ar trebui să vedeți o adresă FTP. Mina mea este ftp://192.168.1.7:3721/

Adresa ta va fi diferită. Notă această adresă. Va trebui să îl introduceți pe computer. Vă va permite să gestionați toate fișierele și folderele FireStick de pe computer

cum se folosește adresa ftp pentru a instala aplicații pe fire tv stick

Pasul 3: Pe calculatorul tau: Acum reveniți la computer și deschideți orice folder. Tastați adresa FTP a dispozitivului Fire TV Stick pe care îl vedeți pe ecranul ES Explorer în bara de adrese a ferestrei folderului de pe computer și apăsați Enter. Acesta va deschide conținutul ES File Explorer pe computer.

Imaginea de mai jos a fost capturată pe Windows 10. Dar, aceasta va funcționa la fel de bine și pe Mac și Linux.

cum să instalați google play pe fire stick folosind un computer

Pasul 4: Acum, copiați APK Aptoide pentru Fire Stick pe care l-ați descărcat mai devreme pe computer. Și lipiți-l în orice dosar ES File Explorer pe care l-ați deschis cu adresa FTP în pasul anterior. Puteți chiar să creați un folder nou, dacă este nevoie.

Aleg întotdeauna folderul „Download” pentru a copia fișierul APK de pe computerul meu. Cumva, pentru mine are mai mult sens. Dar eu sunt doar eu! Alegerea este a ta!

descărcați apk Google Play pe fire stick

Pasul 5: Pe FireStick: Reveniți la FireStick și deschideți ES File Explorer dacă nu este deja.

Navigați la meniul „Local” din stânga și extindeți-l. Selectați a doua opțiune Acasă (nu cea cu imaginea de acasă). Consultați imaginea de mai jos pentru mai multă claritate.

instalați google play amazon fire tv

Pasul 6: Folosiți telecomanda pentru a naviga în folderul „Descărcați” din dreapta ecranului

magazin de aplicații pentru stick tv tv

Pasul 7: Deschideți folderul și veți vedea fișierul Aptoide APK aici (nu uitați? Am salvat acest fișier în folderul Download. Dacă l-ați copiat în orice alt folder, alegeți corespunzător)

instalați aptoide pe stickul de televiziune amazon fire tv

Pasul 8: Apăsați butonul „Select” de pe telecomanda FireStick pentru a rula acest fișier APK. Faceți clic pe butonul „Instalare” când vedeți promptul intitulat „Proprietăți” (imaginea de mai jos)

instalați aptoide tv pe amazon fire tv stick

Pasul 9: Acum afaceri ca de obicei! Navigați în partea de jos a ecranului următor și faceți clic pe „Instalare” din partea dreaptă jos pentru a confirma acțiunea dvs. și instalați aplicația.

Cum se instalează Google Play pe Fire TV Stick (Aptoide)

Pasul 10: Atunci când aplicația este instalată, aceasta este ceea ce vedeți ca înainte. Dacă doriți să lansați imediat Aptoide TV, faceți clic pe „OPEN” sau altfel apăsați pe „DONE” pentru ao deschide mai târziu.

Cum se instalează Google Play pe Fire TV Stick (Aptoide)

Cum se utilizează Google Play (alternativă) pe Fire TV Stick

Ați instalat alternativa Google Play pe Fire TV fără root. Acum, mergeți mai departe și executați-l!

Probabil știți deja că puteți accesa toate aplicațiile din „Aplicațiile dvs.” & Secțiunea Jocuri. Pur și simplu apăsați și mențineți apăsat butonul „Acasă” de pe telecomandă și când vedeți următorul meniu, selectați „Aplicații”

cum se folosește google play pe fire tv stick

Asta e tare! Dar, aplicațiile instalate recent nu apar pe ecranul de pornire și în lista de aplicații, ele sunt în partea de jos. Ați dori să mutați aplicațiile utilizate frecvent în partea de sus în loc de acces rapid.

După cum puteți vedea, Apptoide se află chiar în partea de jos a listei. Dar, îl puteți muta cu ușurință. Derulați în jos și selectați Aptoide.

cum să descărcați aplicații pe firestick cu aptoide tv

Acum, apăsați și mențineți apăsat butonul „Select” de pe telecomandă. În mod alternativ, puteți apăsa butonul Meniu (trei linii orizontale) de pe telecomandă și selectați „Mutare” din meniul care apare în partea dreaptă jos, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

mutați aplicația aptoide în sus

Continuați să apăsați butonul de direcție „sus” de pe telecomandă până când aplicația Aptoide se află în rândul de sus.

Acum apăsați butonul „Select” pentru a da jos pictograma aplicației Aptoide în rândul de sus. Întoarceți-vă la ecranul de pornire FireStick și veți găsi aici pictograma Aptoide!

Acum arată așa ecranul de pornire Aptoide. Toate celelalte sunt destul de simple. Puteți căuta orice aplicație folosind funcția „Căutare” din partea stângă sus. Continuați și explorați Aptoide și descărcați toate aplicațiile de care aveți nevoie.

magazin de jocuri de aptoide pentru firestick

Lichidare

Iată, așadar, cum descărcăm alternativa la Google Play pe FireStick. Chiar dacă există o soluție de rezolvare pentru a descărca Play Store pe dispozitivele dvs. Fire, este desenat de mult și nu funcționează în cea mai mare parte. Am încercat-o eu de multe ori și am fost adesea lăsați frustrați. Nu văd niciun rost să încerc asta din greu pentru a obține Google Play pe FireStick atunci când pot obține toate cele mai bune aplicații pentru FireStick de care am avea nevoie vreodată de la Aptoide. Mai mult, Play Store nu este proiectat și optimizat pentru a funcționa pe platforma Fire Stick. Chiar, majoritatea aplicațiilor sale nu vor funcționa. Obțineți Aptoide și lăsați-l pe toate problemele.

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me