Cum se instalează Mobdro pe Amazon FireStick

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați Mobdro pe FireStick. Aceleași instrucțiuni vor funcționa și la alte versiuni Amazon Fire TV, inclusiv Fire Stick 4K și Fire TV Cube. Mobdro este un serviciu IPTV care vă oferă acces gratuit la canale TV live din întreaga lume. Am descărcat și folosit literalmente zeci de aplicații TV în direct, dar Mobdro este singurul la care am rămas fidel mai mult timp. Dacă îți place să te uiți la TV live pe FireStick (sau în orice caz, orice dispozitiv Android), îți recomand cu ardoare să dai o poză Mobdro.

cum se instalează mobdro pe firestick

Mobdro are o bibliotecă exhaustivă de canale prin satelit. Puteți viziona știri, spectacole, filme, sport, muzică, conținut educațional și cam tot ce vă puteți gândi. Această aplicație este bine acceptată și actualizată regulat pentru a o menține fără buguri și glitches.

Singura mică provocare pe care am întâmpinat-o cu această aplicație este legată de navigare. În timp ce, în cea mai mare parte, este de la distanță, atunci când deschideți lista de canale, se derulează de la stânga la dreapta, precum și de sus în jos. Asta face lucrurile un pic incomode. Din fericire, are o opțiune de căutare eficientă, care găsește orice căutați. Trebuie doar să tastați numele conținutului sau canalului TV, iar aplicația o va căuta în biblioteca sa media. Faptul că am acces la aproape toate canalele pe care vreau să le vizionez la un loc și că aplicația este rapidă, transmite videoclipuri de înaltă calitate, aproape fără buffer, supără clar deficiențele sale.

Pași pentru instalarea APD Mobdro pe FireStick

Mobdro oferă servicii TV gratuite în direct. Și, este suficient pentru a ghici că nu este partea Amazon Store. Este o aplicație terță parte, care va fi încărcată pe Amazon FireStick.

Setarea de securitate a FireStick nu vă va permite să descărcați o astfel de aplicație în mod implicit decât dacă ați activat opțiunea Aplicații din surse necunoscute. Iată, așadar, cum puteți face asta:

 1. Porniți dispozitivul Fire Stick și selectați ecranul principal Setări opțiune din bara de meniu din partea de sus

cum se instalează mobdro pe firestick

 1. Când apare următorul meniu, derulați spre dreapta și deschideți Dispozitivul meu de incendiu / dispozitiv

baton de foc mobdro

 1. Acum selectați și faceți clic Opțiuni pentru dezvoltatori

cum să obțineți aplicația mobdro de pe stickul amazon fire tv

 1. Dacă Aplicații din surse necunoscute este dezactivat, mergeți înainte și faceți clic pe el pentru a-l activa

aplicații din surse necunoscute pe firestick

 1. Când vi se solicită, faceți clic pe Aprinde. Este un mesaj de avertizare, dar nu vă faceți griji. Mobdro este o aplicație încercată. Este sigur.

activați aplicațiile din surse necunoscute

Când ați pornit aplicațiile din surse necunoscute, puteți continua și instala aplicația Mobdro pe FireStick. Este ușor. Dar, veți avea nevoie de o aplicație care să poată descărca APK Mobdro de pe web.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citește și: Cum se instalează și se utilizează cel mai bun VPN pentru FireStick

FireStick poate face multe lucruri, dar nu vă va permite să descărcați fișierele APK direct de pe browserele web. Am încercat Silk Browser, FireFox, nimic nu funcționează.

Este in regula! Dacă doriți să reîncărcați aplicațiile pe FireStick, nimic nu o face mai bine decât Downloader app. Este una dintre primele aplicații pe care trebuie să le instalați când primiți dispozitivul FireStick, Fire TV sau Fire TV Cube.

Downloader este partea Amazon Store. Prin urmare, nu ar trebui să aveți nicio dificultate la instalarea acestuia. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Căutare opțiunea FireStick de pe ecranul de pornire (această opțiune este în extremitatea stângă în partea de sus). Căutați aplicația Descărcător tastând numele aplicației. Urmați instrucțiunile de pe ecran și instalați Downloader.

Acum că aveți Downloader, instalăm Mobdro pe FireStick. Iată pașii:

 1. Lansați aplicația Downloader și veți observa că se deschide odată cu Acasă opțiune (din stânga) selectată implicit.
 2. În dreapta ecranului principal al Descărcătorului (cu Acasă selectat) este câmpul pentru a introduce adresa URL sursă a fișierului APK pe care doriți să îl descărcați.

Faceți clic pe câmp și va apărea tastatura de pe ecran.

descărcați mobdro pe firestick

 1. Folosiți tastatura de pe ecran și introduceți următoarea adresă URL pentru cel mai recent APD Mobdro - https://www.firesticktricks.com/mob

Când ați terminat tastarea, atingeți MERGE 

descărcați apk mobdro pe firestick

 1. Aplicația Downloader este concepută pentru a începe imediat descărcarea fișierului APK. Așadar, permiteți-i timpul necesar descărcării APD Mobdro pe FireStick. Nu va dura prea mult. Mobdro este o aplicație ușoară.

mobdro apk pentru fire tv stick

 1. De îndată ce APD Mobdro este descărcat, Downloader îl va executa și va iniția instalarea aplicației. Acum trebuie să vedeți următorul prompt cu Următor → buton din dreapta jos

instalați mobdro pe firestick

 1. Navigați spre dreapta jos și Următor → butonul se va schimba la Instalare buton. Apasă pe Instalare buton pentru a continua

cum se instalează mobdro pe fire tv

 1. Acum așteptați-vă dispozitivul FireStick pentru a instala Mobdro. De obicei durează mai puțin de două minute.

mobdro pentru firestick

 1. Când Mobdro este instalat pe FireStick, vi se prezintă următoarea mențiune promptă Aplicația instalată.

După cum vedeți, are două butoane în partea de jos. Dacă faceți clic Deschis, veți putea rula aplicația Mobdro pe FireStick imediat.

Dar nu asta ne dorim acum. Să facem clic Terminat și reveniți la interfața Downloader. Vom șterge fișierul APK Mobdro.

Acest fișier APK nu este necesar după instalarea aplicației. Ștergerea va șterge spațiul.

foc mobdro

 1. Faceți clic pe buton Șterge

ștergeți apk mobdro pe firestick

 1. Faceți clic pe buton Șterge din nou pentru a șterge definitiv fișierul

ștergeți mobdro apk din firestick

Ați descărcat cu succes aplicația Mobdro pe FireStick cu ajutorul aplicației Downloader. Ați șters cu succes fișierul APK Mobdro.

Cum să utilizați Mobdro în siguranță

Înainte de a începe difuzarea cu Mobdro, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți online este vizibil pentru ISP și guvern. Pentru a evita orice probleme legale, vă sugerez să folosiți un VPN FireStick bun, cum ar fi ExpressVPN.

Eu personal folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai de încredere VPN din industrie. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciu.

Permiteți-mi să vă arăt cum puteți obține și conecta rapid ExpressVPN pe FireStick.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți focul TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

instalați Expressvpn pe carul de foc jailbroken

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Ghid video pentru Mobdro pe FireStick

Cum să accesați Mobdro pe Fire TV / Stick?

Când instalați orice aplicație pe FireStick, aceasta nu va apărea pe ecranul de pornire. În schimb, va merge la biblioteca de aplicații numită Aplicațiile dvs. & canale și stai în fund.

Așadar, vă voi arăta cum să accesați Mobdro pe FireStick, pe care tocmai l-ați instalat. Vă voi arăta, de asemenea, cum să o aduceți pe ecranul de start FireStick pentru acces rapid. Iată pașii:

 1. Apăsați lung tasta Acasă butonul de pe telecomanda FireStick până când veți vedea următorul ecran pe televizor:

Clic Aplicații pe acest ecran pentru a accesa biblioteca de aplicații

cum se folosește mobdro pe firestick

 1. Utilizând butonul de navigare în jos de pe telecomandă, derulați în jos și selectați Mobdro pictograma aplicației

pictograma mobdro pe firestick

 1. Puteți face clic pe aplicație pentru ao deschide.

Dacă doriți să mutați aplicația pe ecranul de start FireStick, apăsați butonul Meniul butonul de pe telecomandă (este butonul din stânga cu trei linii orizontale).

În colțul din dreapta jos este afișat un meniu pop-up.

Clic Mutați-vă în față pentru a muta aplicația în primul rând la primul loc, înaintea tuturor celorlalte aplicații.

Dacă doriți să plasați aplicația în orice loc specific, faceți clic pe Mișcare în schimb, în ​​meniul pop-up. Trageți pictograma aplicației folosind butoanele de navigare de pe telecomandă până la locul unde doriți. apasă pe Selectați butonul de pe telecomandă pentru a renunța la aplicație

cum se folosește mobdro pe stick de foc

Așa puteți muta aplicația în rândul de sus și accesa-o de pe ecranul de pornire.

Înveliți

Mobdro este o aplicație TV în direct pentru Android, care funcționează la fel de bine și pe FireStick. Instalați Mobdro pe Fire Stick / Fire TV sau Fire TV Cube și bucurați-vă de ore interminabile de TV live. Indiferent dacă căutați canalele din SUA sau Marea Britanie, le veți găsi aici. Mergeți mai departe și încercați! De asemenea, verificați cum puteți jailbreak Fire Stick și accesa tone de conținut gratuit folosind Kodi Addons and Builds.

Legate de:

Cum se instalează Live Net TV pe Fire Stick
Cum se instalează Sling TV pe Fire TV Stick
Cum se instalează Redbox TV pe Firestick
Cum se instalează Oreo TV pe Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me