Cum se instalează TVZion pe Fire TV / Stick

>

În acest ghid, vă voi conduce prin ghidul de instalare al TVZion pe FireStick. Metoda prezentată în acest ghid funcționează și la Fire Stick 4K, Fire TV și Fire TV Cube.

TVZion este una dintre cele mai noi aplicații la cerere pentru Android care vă permite să urmăriți media gratuită, inclusiv filmele și emisiunile TV preferate. Această aplicație vă oferă o interfață simplă și incredibil de ușor de utilizat. TVZion este o sută la sută prietenoasă de la distanță, ceea ce o face o alegere excelentă pentru dispozitivul dvs. FireStick. Aplicația are o bibliotecă solidă de conținut, care vă oferă sute de ore de divertisment gratuit.

Spre deosebire de multe alte aplicații la cerere, TVZion vă permite să începeți să faceți streaming doar cu un clic. De obicei, nu afișează lista linkurilor din care puteți alege. În schimb, alege cel mai sănătos link și începe să redea conținutul imediat.

Caut în permanență cele mai bune alternative TV Terrarium încă de la întreruperea serviciului. Mă bucur că am găsit câteva opțiuni bune. TVZion merge cu siguranță la lista mea de aplicații de streaming de top.

TVZion nu este doar pentru FireStick, ci și pentru alte dispozitive Android TV, precum Android TV și Android TV Boxes. Îl puteți utiliza și pe smartphone-urile și tabletele Android. De fapt, dacă aveți un emulator Android, puteți instala această aplicație și pe computerele Windows și Mac.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN FireStick bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Bacsis:
Aflați cum să instalați și să utilizați VPN pe Fire TV Stick

TVZion pe FireStick: Pași de instalare

FireStick vă permite să descărcați și să instalați aplicații terțe precum TVZion. Dar, pentru asta, trebuie să schimbați o setare de securitate. Aplicații precum TVZion sunt considerate „terțe părți”, deoarece nu provin din Amazon Store.

Iată setarea pe care trebuie să o modificați:

1. Porniți dispozitivul FireStick sau Fire TV și de pe ecranul de start navigați la bara de meniu din partea de sus și selectați Setări

cum se instalează TVZion pe firestick

2. Din opțiunile din Setări, faceți clic pe Televizorul meu de foc sau Dispozitiv

Cum se instalează TVZion pe Fire TV / Stick

3. Apoi, deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori

sticlă de foc tvzion

4. Acum, verificați dacă Aplicații din surse necunoscute este activat (ON) sau dezactivat (OFF). Dacă este dezactivat, faceți clic pe el și porniți-l

activați aplicațiile din surse necunoscute pe firestick

5. Când apare următorul mesaj, mergeți mai departe și faceți clic pe Aprinde

tvzion pe firestick

Procedând astfel, configurați FireStick pentru a instala aplicații terțe, cum ar fi TVZion.

Acum vă voi conduce prin procesul pas cu pas pentru instalarea TVZion pe FireStick. Iată ce trebuie să faceți:

6. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați o aplicație care să faciliteze încărcarea laterală a aplicațiilor terțe pe FireStick. Aveți nevoie de o astfel de aplicație, deoarece nu puteți descărca fișierele APK direct printr-un browser web pe FireStick.

Îți recomand Downloader, cea mai bună aplicație de reîncărcare pentru FireStick pe care am întâlnit-o.

Îl puteți descărca cu ușurință de pe Amazon Store. Pur și simplu deschideți funcția Căutare FireStick de pe ecranul de start și căutați aplicația Downloader. Urmând instrucțiunile de pe ecran, veți avea Downloader în cel mai scurt timp.

După ce ați instalat aplicația Downloader, urmați pașii de mai jos:

7. Continuați și executați aplicația Downloader. Apasă pe Acasă fila din bara laterală din stânga a acestei aplicații. Faceți clic dreapta pe câmpul URL unde va fi introdusă adresa URL sursă

descărcați tvzion apk pe firestick

8. Acum, folosind tastatura de pe ecran și telecomanda FireStick, tastați următoarea adresă URL și faceți clic pe GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion firestick

9. Aplicația de descărcare va începe instantaneu să se conecteze la serverul către care se adresează adresa URL. Când conexiunea este stabilită, aplicația va începe să descarce APZ TVZion pe FireStick. Așteptați finalizarea descărcării

Cum se instalează TVZion pe Fire TV / Stick

10. În momentul în care este descărcat APK-ul, Downloader inițiază imediat instalarea executând fișierul. Urmează fereastra pe care o vedeți în continuare.

Clic Instalare

cum se instalează tvzion pe fire tv stick

11. Acum, pur și simplu așteptați terminarea instalării. Nu trebuie să dureze mai mult de un minut

instalarea tvzion pe firestick

12. Când aplicația TVZion a fost instalată pe FireStick, sunteți anunțat cu mesajul Aplicația instalată.  Deschis butonul din partea dreaptă jos va lansa imediat aplicația TVZion. Dar nu vrem să facem asta încă.

Clic Terminat

cum să obțineți TVZion pe firestick

13. Acum sunteți din nou la interfața aplicației Downloader. Trebuie să vedeți următorul prompt. Clic Șterge

Motivul pentru care vreau să ștergeți TVZion APK este pentru că va elibera puțin spațiu pe stocarea limitată a dispozitivului. Când APK-ul a instalat o aplicație, aceasta nu mai este necesară.

cum să adăugați TVZion pe amazon fire tv stick

14. Clic Șterge din nou pentru a șterge în cele din urmă APK TVZion de pe FireStick

ștergeți TVZion apk

Ei bine, asta e cam tot ce trebuie să faci. Ați instalat cu succes TVZion pe FireStick.

TVZion pe FireStick: o prezentare rapidă

Acum știți cum să instalați TVZion pe dispozitivul dvs. FireStick. Să o explorăm acum.

Primul lucru pe care vrei să-l faci este să deschizi aplicația. Din moment ce tocmai ați instalat aplicația, este posibil să nu o vedeți pe ecranul de start al FireStick. Iată cum puteți accesa aplicația:

 • Țineți apăsat butonul Acasă butonul de pe telecomanda FireStick timp de câteva secunde până când vedeți o fereastră pop-up nouă
 • Clic Aplicații pe această fereastră nouă
 • Acum vedeți lista cu toate aplicațiile dvs. instalate. Parcurgeți partea de jos a listei și de acolo veți găsi aplicația TVZion.

Înainte de a continua, permiteți-mi să vă spun rapid cum să mutați TVZion pe ecranul de start FireStick:

 • Selectați pictograma aplicației TVZion
 • apasă pe Meniul cheia de pe telecomanda Amazon FireStick
 • Un meniu nou apare în partea dreaptă jos a ecranului
 • Clic Mișcare
 • Acum mutați pictograma și aruncați-o într-unul din primele două rânduri

Haideți să explorăm acum această aplicație.

Când rulați aplicația TVZion pentru prima dată, aici este pop-up-ul cu care sunteți întâmpinat. Pop-up-ul spune că TVZion nu este publicitar și vă încurajează să faceți donații. Dacă doriți să donați, faceți clic pe Donare. Pentru a accesa interfața aplicației TVZion, faceți clic pe OK.

 De asemenea, mai târziu puteți găsi opțiunea Donare în meniul principal.

cum se folosește apk TVZion pe stick de foc

Iată cum arată ecranul de pornire al TVZion de pe FireStick. După cum puteți vedea, în partea de sus există două file pentru televizor & Filme. Fila TV este selectată implicit.

Categoriile sunt în stânga și spectacolele prezentate în categoria din dreapta. Același lucru este cazul filmelor. Dacă căutați ceva specific, puteți da clic pe opțiunea Căutare din partea dreaptă sus.

Când faceți clic pe meniul din colțul din stânga sus, vedeți următoarele opțiuni. Așa cum v-am spus, există opțiune Donare chiar acolo. De asemenea, are opțiunea TV TV TV și TV & Opțiune de filme împreună cu Lista de vizionare.

Aplicația tvzion pe firestick

Apasă pe Setări opțiune din meniu și veți vedea următoarele opțiuni. Chiar dacă TVZion este o aplicație gratuită, aceasta restricționează timpul inițial de redare la 500 de ore. Puteți adăuga mai mult timp de redare făcând clic pe opțiune Adăugați mai mult timp de redare. 

Dar, am observat că Adăugarea mai multului timp de redare nu funcționează cu adevărat pe FireStick. Este pentru utilizatorii Android care au acces la Google Play Store.

500 ore alocate inițial reprezintă de fapt mult timp de vizualizare. Pot viziona 250 de filme de 2 ore fiecare. Pot viziona 600 de episoade de 50 de minute. Îmi va lua câteva luni până la epuizarea a 500 de ore. Cu toate acestea, dacă rămâneți fără timp de redare, este posibil să vă dezinstalați și să reinstalați aplicația.

Pentru a obține mai multe ore de redare, puteți efectua și donații folosind Amazon Card sau Bitcoins.

Setări apk tvzion pe firestick

Lichidare

Deci, probabil este tot ce trebuie să știți despre TVZion pe FireStick. Pur și simplu instalați aplicația și începeți să vizionați conținutul preferat. TVZion APK este ușor și necesită doar câteva minute pentru instalare. Mai mult, dimensiunea mică asigură, de asemenea, că aplicația este ușoară pe dispozitivul dvs. Continuați și încercați această aplicație.

Legate de:

 • Cum se instalează Cinema APK
 • Cum se instalează Kodi
 • Cum se instalează Morph TV APK
 • Cum se instalează Solex TV
 • Cum se instalează Theater Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me