Este Terrarium TV legal și sigur de utilizat?

>

Aplicațiile de streaming online nu sunt nimic nou pentru generația online. Una dintre aceste aplicații populare este Terrarium TV, care este o alternativă excelentă la Showbox, Mobdro și Playbox HD. Această aplicație bazată pe Android vă ajută să obțineți acces la întreaga bibliotecă de filme, emisiuni TV și de asemenea gratuit. Dar întrebarea importantă este dacă televizorul Terrarium este legal și sigur de utilizat?

Aplicațiile menționate mai sus vă oferă acces la conținutul altfel plătit gratuit, la fel ca și terții Kodi Addons, atunci este logic să vă întrebați dacă este legal să transmiteți filme gratuite pe Terrarium TV. Mai mult, reprezintă o amenințare la adresa securității pentru dispozitivul dvs. sub formă de malware? Vom discuta în detaliu modul în care ambele aspecte ale aplicației Terrarium vă pot afecta sau nu și, dacă se întâmplă, cum să rezolvați.

TV TV este legal și sigur de utilizat

Este TV Terrarium legal?

În timp ce există destul de multe surse care vă oferă o listă uriașă de emisiuni și filme originale precum Netflix, Hulu, Amazon Prime etc., s-ar putea să fie prea grele pentru buzunar. Pe de altă parte, Terrarium TV oferă o soluție low-cost, dar aceasta poate fi o problemă juridică. Nu este cazul întotdeauna. Diferite țări au reguli diferite și puteți fi în siguranță sau în probleme în funcție de locația dvs. De asemenea, aplicația Terrarium TV nu este disponibilă oficial în Google Play Store, deoarece Play Store nu promovează transmiterea de conținut din surse neautorizate.

Trebuie să înțelegeți că aplicațiile precum Terrarium TV vă oferă gratuit conținut protejat de drepturi de autor și că în sine este împotriva legii, sperăm peste tot. Dimpotrivă, conform site-ului web Terrarium TV, serviciul lor nu este deloc ilegal, deoarece folosește tehnologia de streaming pentru a împinge conținut și nu P2P, cum ar fi torentele. Alături de asta, dacă instalați aplicația Terrarium TV, puteți vedea „Utilizați Terrarium TV pe propriul dvs. risc” menționat în cuvinte clare.

Într-o recentă hotărâre a Curții Europene de Justiție, sa afirmat că obținerea și distribuirea conținutului protejat de drepturi de autor de către o terță parte în orice fel fără acordul titularului dreptului de autor este complet ilegal (comunicatul de presă este disponibil la partea de jos a acestei pagini). Deci, în funcție de regiunea din care utilizați aplicația Terrarium TV, este posibil să aveți sau nu probleme. După cum se spune, este mai bine în siguranță decât să-mi pare rău.

Cum mă împiedic să intru în probleme?

Acum, dacă doriți să vă feriți de orice fel de probleme legale doar pentru streamingul de conținut online, va trebui să faceți câteva lucruri. De asemenea, toate lucrurile menționate aici se vor aplica tuturor aplicațiilor similare cu Terrarium TV care vă permit să transmiteți conținut gratuit. Pentru început, va trebui să găsiți o modalitate de a vă ascunde identitatea online, adică adresa dvs. IP.

Și care este cel mai bun lucru pentru a face asta? Da, desigur, utilizați un VPN. Un VPN bun vă va permite să obțineți conținut online și să transmiteți conținut de pe Terrarium TV fără a lăsa lumea să cunoască adresa dvs. IP reală, nici măcar ISP-ul dvs. În afară de aceasta, conexiunile efectuate prin intermediul unui VPN sunt criptate care permit VPN să vă păstreze identitatea în siguranță. Serviciul VPN pe care l-ați ales va direcționa traficul de pe computerul dvs. prin serverele lor, oferindu-vă o locație anonimă. Acesta este cel mai bun și probabil singurul lucru pentru a te proteja.

După ce am încercat eu mai mulți furnizori VPN, sunt încrezător să spun că nu este nimeni mai bun decât ExpressVPN. Furnizorul în sine este atât de încrezător încât îți oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Iată lista noastră de recomandări cu cele mai bune VPN-uri.

Deci, înainte de a începe să transmiteți streaming cu Terrarium TV, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Click aici pentru a obține abonamentul Express VPN.

Pasul 2: Click aici pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Lansați aplicația și faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid VPN.

conecta expresvpn pentru kodi

Dacă sunteți utilizator Amazon Fire Stick, iată cum să instalați și să utilizați un VPN pe Fire TV Stick.

Cum se instalează TV Terrarium pe Fire StickTerrarium TV pe FireStick

Este Terrarium TV sigur de utilizat?

Pentru aceasta, trebuie să fiți sigur că TV Terrarium este complet sigur de instalat, cu condiția ca aplicația să fie instalată dintr-o sursă fiabilă. Deoarece aplicația nu este disponibilă de pe Google Play Store, este întotdeauna recomandat să o descarci de pe site-ul oficial al Terrarium TV sau să folosești magazinele de aplicații terțe de încredere precum apkmirror.com. Aplicația în sine este absolut curată când vine vorba de malware, viruși și ransomware.

Dacă încă vă simțiți un pic sceptic în ceea ce privește siguranța dispozitivului și a datelor, atunci trebuie să știți că telefonul dvs. Android are deja grijă de acel aspect. Google Play Protect este instalat pe toate telefoanele moderne care scanează în mod regulat toate aplicațiile instalate pe dispozitiv pentru orice astfel de lucru. De asemenea, puteți rula un software antivirus dacă utilizați un computer pentru liniște.

Concluzie

Există o încărcătură masivă de conținut disponibilă pe internet și trebuie să fiți conștienți de locul în care transmiteți sau descărcați. Cel mai probabil, conținutul ar fi protejat de drepturi de autor și accesul la acesta prin aplicații precum Terrarium TV nu va fi legal. Dacă oricum efectuați fluxuri / emisiuni TV gratuite din aceste aplicații, asigurați-vă că faceți fiecare pas (cel mai important un VPN) pentru a vă proteja. Transmiterea unui film online nu merită să intri în probleme legale.

Legate de

  • Cum să rezolvați problemele de tamponare Terrarium TV
  • Este ilegal pentru Jailbreak FireStick?
  • VPN-urile sunt legale?
  • Este Kodi Legal?
  • Cele mai bune aplicații Amazon Fire TV Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me