Cara Pasang SukanDevil di Kodi

>

Di dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara memasang addon SportsDevil pada Kodi 18 Leia dan Kodi Krypton 17.6. Arahan yang disediakan di sini boleh digunakan untuk memasang SportsDevil pada semua peranti yang disokong Kodi termasuk, tetapi tidak terhad kepada, Amazon FireStick, iOS & Telefon Android, Windows & Mac. 

SportsDevil pernah dianggap Holy Grail peminat sukan dan peminat. Sama ada NFL, NBA, NHL, Liga Perdana Inggeris, Kriket, Bola Sepak, Hoki, UFC atau mana-mana sukan utama lain, SportsDevil mengalir semuanya. Ada sesuatu untuk semua orang. Addon kini hanya tinggal peninggalan zaman kegemilangannya. Walau bagaimanapun, anda masih boleh mencari aliran sukan yang mencukupi untuk memastikan anda terpaku. Anda boleh menyiarkan hampir semua acara sukan utama menggunakan Kodi add-on ini. Anda boleh menonton video dalam kualiti gambar yang berbeza seperti 480p, 720p, 1080p.

Kebanyakan laman web di dalam SportsDevil mungkin disekat oleh ISP anda, jadi anda memerlukan VPN yang baik untuk Kodi untuk mengelakkannya (Sila ambil perhatian bahawa kami tidak pernah menggalakkan pembaca kami untuk mengakses barangan yang tidak sah, jadi akses kepada risiko anda sendiri. lebih lanjut mengenai isu-isu undang-undang yang berkaitan dengan Kodi di sini.)

SporstDevil boleh dipasang pada Kodi sama ada secara langsung dengan memasang repo dari laluan sumber atau dengan memuat turun fail zip. Kedua-dua kaedah ini telah dibentangkan dalam panduan ini.

: Ramai video tidak streaming dalam pelbagai kategori. Walau bagaimanapun, banyak daripada mereka masih bermain. 

Penafian: Tutorial ini adalah untuk tujuan pendidikan dan kami tidak menggalakkan penggunaan add-on untuk kegunaan haram atau akses mana-mana kandungan yang tidak dibenarkan dalam apa jua cara sekalipun. Oleh itu, pertimbangan pembaca dinasihatkan.

Bagaimana Untuk Pasang SukanDevil Kodi Addon pada FireStick dan PC

SportsDevil masih merupakan Kodi add-on yang sangat popular dan ia boleh dimuat turun dari banyak repositori. Dalam tutorial ini, kami akan memasang SportsDevil menggunakan repo EzzerMacs, tetapi anda bebas menggunakan mana-mana.

Perhatian Pengguna KODI: Bacalah sebelum anda meneruskan

Add / build Kodi menawarkan kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda ke masalah undang-undang jika ditangkap streaming Filem / rancangan TV / Sukan percuma. Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk sentiasa menyambungkan VPN semasa streaming dalam talian. VPN Kodi yang baik menyembunyikan identiti anda, memintas pengawasan kerajaan, kandungan yang disekat geo, dan penjejakan ISP (yang juga membantu dalam streaming penimbal bebas).

Saya menggunakan ExpressVPN yang VPN terpantas dan paling selamat. Ia sangat mudah untuk dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon FireStick. Anda mendapat 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh meminta bayaran balik.

Klik DI SINI untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada ExpressVPN

Baca: Cara memasang dan menggunakan VPN Kodi

Prasyarat Pemasangan

Anda perlu mendayakan Sumber Tidak Diketahui dalam Tetapan Kodi untuk membolehkan pemasangan SportsDevil, yang merupakan addon pihak ketiga. Ikut langkah-langkah ini:

  • Klik Kodi Tetapan dari skrin utama (kiri atas)
  • Klik Sistem jika anda menggunakan Kodi Leia atau Tetapan sistem pada Kodi Krypton
  • Pilih Add-ons di sebelah kiri dan di sebelah kanan kanan Sumber yang tidak diketahui
  • Klik Ya untuk memastikan pilihan dihidupkan
  Cara Pasang Tubi TV di FireStick / Kodi

Setelah itu selesai, ikuti langkah-langkah di bawah untuk memasang SportsDevil Kodi Addon.

LANGKAH 1: Lancarkan Kodi pada PC anda atau Amazon Fire TV dan buka Tetapan menu seperti yang ditunjukkan dalam pic di bawah.

sportsdevil Kodi

LANGKAH 2: Sekarang pergi ke Pengurus Fail.

sukani budak kodi

LANGKAH 3: Sekarang klik terbuka Tambah Sumber.

sportsdevil repo

LANGKAH 4: Sebaik sahaja anda klik terbuka Tambah Sumber, tetingkap pop timbul akan muncul. Klik  pada tetingkap itu. Pada tetingkap berikut, masukkan URL berikut seperti yang anda lihat dalam imej di bawah: – http://www.lvtvv.com/repo/

Gunakan pautan tersebut http://ezzer-mac.com/repo

Sumber Kodil tidak lagi tersedia

sportsdevil kodi addon

LANGKAH 5: Dalam menu pop timbul seterusnya, anda akan ditanya nama sumber media. Hanya masukkan Kodil seperti yang ditunjukkan di bawah. Sila sahkan bahawa anda telah meletakkan semuanya dengan betul kerana sangat penting dan kemudian klik okey.

bagaimana untuk memasang addd sportsdevil di kodi

LANGKAH 6: Kini repositori akan dimuat turun. Sekarang kembali ke menu utama Kodi dengan menekan backspace beberapa kali dan terbuka Add-ons menu.

sukani budak kodi

LANGKAH 7: Sekarang klik terbuka Pakej Pemasang (ikon kotak terbuka di kiri atas seperti yang ditunjukkan di bawah).

SportsDevil Kodi

LANGKAH 8: Sekarang klik terbuka Pasang dari fail Zip.

sportsdevil Kodi

LANGKAH 9: Pilih sekarang Kodil atau mana-mana nama sumber lain yang anda pilih sebelum ini diikuti oleh repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

LANGKAH 10: Ini akan memulakan pemasangan repositori EzzerMacs. Pemasangan hanya akan mengambil masa beberapa saat. Sekarang kembali ke menu sebelumnya dan pilih kali ini Pasang dari Repositori bukannya  Pasang dari fail Zip.

bagaimana untuk memasang sportsdevil pada kodi

LANGKAH 11: Sekarang klik terbuka Repositori Kodil Repositori Wizard EzzerMacs dan kemudian pilih Tambah Video. Di sini anda akan melihat banyak add-on, jadi tatal ke bawah sehingga anda menjumpai SportsDevil.

SportsDevil Kodi

LANGKAH 12: Klik buka SportsDevil. Dalam menu seterusnya, pilih Pasang. Beberapa peringatan mungkin timbul, tetapi mengabaikannya. Sekiranya anda tidak menghidupkan pemasangan dari Sumber Tidak Diketahui, anda akan dibawa ke menu tetapan, hanya menghidupkannya dan kembali ke sini. Sebaik sahaja anda mengklik pemasangan, pemasangan akan bermula.

sukani budak kodi

(Kodi Leia sahaja) Selepas mengklik Pasang, anda perlu klik okey pada pop timbul yang akan muncul seterusnya

LANGKAH 13: Ini akan memulakan pemasangan. Sebaik sahaja ia dipasang, anda hanya boleh pergi ke menu Add-ons dan cari SportsDevil di bahagian tambahan video. Sekarang buka dan nikmati Sports World dengan SportsDevil pada PC anda atau Amazon Fire TV.

sukani budak kodi

Ini adalah salah satu kaedah memasang SportsDevil di Kodi. Inilah kaedah yang paling popular. Walau bagaimanapun, terdapat satu lagi kaedah untuk memasang add-on pada Kodi. Ia adalah satu yang lebih langsung dan lebih pendek, tetapi ia tidak akan berfungsi pada FireStick.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

  Cara Pasang APK CkayTV pada FireStick

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Bagaimana Memasang SportsDevil pada Kodi (PC)

Gunakan kaedah di atas untuk mendapatkan SportsDevil di PC serta kaedah berikut tidak berfungsi lagi.

LANGKAH 1: Kaedah ini melibatkan memuat turun repositori secara langsung dari fail Zip. Muat turun fail Zip ini dari pautan ini http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip dan ingat direktori di mana anda menyimpan fail zip.

LANGKAH 2: Sekarang pelancarkan Kodi pada PC atau Fire TV anda dan buka Add-ons Menu seperti ditunjukkan dalam gambar di bawah.

bagaimana untuk memasang sportsdevil pada kodi

LANGKAH 3: Sekarang pergi ke Pakej Pemasang (ikon kotak terbuka di atas kiri seperti ditunjukkan di bawah) dan bukanya.

SportsDevil Kodi

LANGKAH 4: Sekarang klik terbuka Pasang Dari Fail Zip dan pergi ke direktori di mana anda telah menyimpan fail zip dan memilihnya. Ini akan secara automatik memasang repositori Kodil pada Kodi anda. Sebaik sahaja pemasangan selesai, anda akan melihat mesej pop timbul di bahagian atas kanan berkata tambah tambah dikemas kini.

SportsDevil Kodi

LANGKAH 5: Sekarang kembali ke Langkah 3 dan buka Pakej Pemasang. Kali ini klik terbuka Pasang dari Repositori.

bagaimana untuk memasang sportsdevil pada kodi

LANGKAH 6: Sekarang klik terbuka Kodil Repositori dan kemudian pilih Tambah Video. 

Kodi SportsDevil

LANGKAH 7: Sekarang tatal di bawah sehingga anda menemui SportsDevil dan memasangnya seperti yang dilakukan dalam kaedah di atas dengan hanya mengikuti arahan.

kodi SportsDevil

LANGKAH 8: Voila, Sports Devil telah berjaya dipasang pada Kodi anda. Sekarang duduk dan nikmati NFL, NBA, Cricket, Hoki, UFC atau mana-mana sukan utama lain di Amazon Fire TV atau PC anda.

bagaimana untuk memasang sportsdevil pada kodi

Anda boleh menggunakan mana-mana kaedah yang disebutkan di atas untuk memasang Sportsdevil pada Kodi 18 Leia atau Kodi 17.6 Krypton. Apabila ia selesai, lautan acara sukan akan menjadi pelupusan anda. Anda boleh duduk di sofa dan menikmati sukan kegemaran anda. Tetapi untuk semua ini, anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan Kodi VPN pada keutamaan yang paling tinggi.

Sama seperti perisian lain, Kodi juga tidak bebas daripada pepijat. Isu-isu yang paling umum yang dilaporkan oleh pengguna adalah buffering dan perlahan aliran. Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah, inilah caranya untuk menetapkan buffering Kodi.

  Cara Pasang TeaTV pada FireStick

Video: Bagaimana Memasang Sportsdevil Kodi Addon

Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah dalam memasang Addon Sportsdevil di Kodi, lihat video di bawah.

Pemasangan SukanDevil Gagal

Terdapat beberapa sebab mengapa pemasangan tambahan boleh gagal dan kita perlu melihat setiap satu demi satu, bermula dari asas.

Aspek penyelesaian yang paling asas ialah menentukan dan menghapuskan sebarang isu tempatan. Oleh itu, pastikan peranti mempunyai akses internet. Cuba jalankan mana-mana aplikasi lain yang menggunakan internet atau buka laman web dalam pelayar. Jika tiada sambungan, selesaikan isu internet sebelum anda meneruskan pemasangan SportsDevil. Sekiranya internet berfungsi dengan baik dan addon masih tidak dipasang, kita perlu melihat penyelesaian lain.

Sering kali, masalahnya adalah dengan pelayan di mana repositori berada. Kami telah belajar memasang Setan Sukan dari repositori EzzerMacs, yang merupakan salah satu repositori paling banyak digunakan pada hari ini. Tetapi, ia diketahui mempunyai downtime juga. Jadi, jika anda tidak dapat menambah repositori EzzerMacs sebagai sumber semasa proses pemasangan, kemungkinan terdapat masalah dengan pelayan. Dan, apabila terdapat masalah pelayan, yang terbaik yang boleh anda lakukan ialah tunggu ia beroperasi semula.

Saya juga mengesyorkan reboot peranti anda, yang juga akan reboot Kodi dan menyegarkan fail sistem. Banyak kali reboot mudah menyelesaikan isu ini.

Jika tiada apa yang kelihatannya berfungsi dan anda pasti pelayan berfungsi dengan baik, anda mungkin perlu menetapkan semula Kodi dan memasang semula Addon Devil Sukan. Menetapkan semula Kodi memadamkan semua data dan add-on anda. Tetapi, anda boleh menyelamatkan sebahagiannya dengan menyandarkan data Kodi.

SportsDevil Not Working

SportsDevil dihoskan dalam repositori EzzperMacs dan sumber ini biasanya mempunyai addons yang dipercayai. Tetapi, setiap Kodi addon mempunyai potensi untuk menghadapi masalah, namun jarang berlaku.

Jika SportsDevil tidak berfungsi selepas pemasangan, sekali lagi, perkara pertama yang anda ingin periksa adalah bahawa peranti anda masih mempunyai akses internet.

Jika internet sememangnya berfungsi dan SportsDevil tidak, boleh jadi lagi masalah pelayan. Dan, seperti yang saya katakan sebelumnya, jika pelayan adalah pelakunya, menunggu satu-satunya penyelesaian.

Sekiranya anda telah menunggu lama untuk tidak menjadi masalah server, anda akan cuba menyelesaikan masalah tempatan.

Keluar Kodi dan but semula peranti. Mulakan semula menyelesaikan banyak masalah dan kemungkinan untuk menetapkan SportsDevil juga.

Jika itu tidak berfungsi, pasang SportsDevil dengan pergi ke Kodi Home Screen > Add-ons > Tambah Video dan kemudian pasang kembali. Ada kemungkinan beberapa fail mungkin rosak atau rosak. Ikut proses pemasangan yang sama yang telah saya tertera di atas untuk memasang semula addon ini.

Dan, apabila tidak ada yang berfungsi, kod semula Kodi mungkin menjadi pilihan terakhir.

Sekiranya anda mendapat sebarang mesej ralat tertentu, saya akan mengesyorkan anda mengambil tangkapan skrin dan berkongsi di bahagian komen. Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk menyelesaikan masalah ini. Anda juga mungkin ingin menyemak dan berkongsi fail log Kodi. Ia akan membantu menentukan punca sebenar masalah.

Berkaitan:

  • Best Kodi Builds
  • Bagaimana untuk menjejaki Amazon FireStick
  • Cara Pasang Redux Keluaran pada Kodi

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me