38 legjobb Amazon Fire Stick alkalmazás a kábeltelevízió leválasztásához

>A FireStick alkalmazások teszik lehetővé a készülék hihetetlen szórakoztató élményét. Kedvenc filmjeitől a legújabb TV-műsorokig, a zenefolyamattól az élő TV-hez kezdve, ezek az alkalmazások egyetlen gombnyomással hozhatják meg mindet. De van egy hatalmas könyvtár, amelyben több száz alkalmazás közül választhat, gyakran a dilemmában hagyva minket - melyiket érdemes valóban választani? Nos, pontosan erről szól ez a cikk. Összeállítjuk a 38 legjobban kiválasztott Amazon Fire Stick alkalmazást, amelyek közül választhat. Ezek az alkalmazások kompatibilisek az összes Fire TV-készülékkel, beleértve a FireStick 4K-t és a Fire TV Cube-t. Olvass tovább!

Az Amazon Inc forradalmasította a házimozi-szórakoztatás világát úttörő termékével, az Amazon Fire Stick-rel. A Fire TV Stick kezével nemcsak hozzáférhet bizonyos szokásos TV-csatornákhoz, hanem a szórakozás élményét is lehetővé teszi, messze túlmutatva a kábel- vagy műholdas TV paraméterein..

Az Amazon Prime show és a fedélzeten lévő Netflix videók mellett a felhasznált tartalmak megtekintéséhez és felhasználásához más Amazon Fire Stick alkalmazásokat is használhat. A széles körű FireStick alkalmazások óriási többsége van, és az Ön igényeinek megfelelően különféle funkciókat hajtanak végre.

De az a helyzet, hogy valójában nincs szüksége ezekre a sok alkalmazásra a Fire Stick számára. Ennek oka az, hogy bár sok alkalmazásnak több funkciója van, sok más vagy pusztán szépítés céljára szolgál, vagy amelyek céljait általában más háztartási nevek teljesítik. Éppen ezért indokolt, hogy felállítottuk a vitathatatlanul legfontosabb, vagy mondhatjuk a legjobb Amazon Fire Stick alkalmazások listáját, amelyeket telepíthetünk vagy oldalra tölthetünk a Fire TV / Stick eszközre..

A legjobb Amazon Fire Stick Apps 2020

Most, hogy megtettük azokat az alapokat, amelyek miatt szükségünk van a FireStick alkalmazásokra, kezdjük a listánkkal. Ezen alkalmazások mindegyikét kategorizáltuk, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy pontosan milyen célt szolgálnak.

legjobb amazon tűzoltó alkalmazások

Jogi nyilatkozat: Az ingyenes streaming-forrásokat csak a nyilvánosan elérhető filmekre / TV-műsorokra szabad használni, amelyekre Ön jogosult. A szerzői joggal védett tartalom streaming jogellenes, és jogi problémákba ütközhet. És mint ilyen, semmilyen módon nem támogatjuk vagy értékeljük a szerzői joggal védett tartalom streamingjét. Mielőtt ezt választja, ellenőrizze az online streamingről szóló helyi törvényeket.

A legjobb Fire Stick App for Safety

1. ExpressVPN 

A VPN (virtuális magánhálózat) olyan eszköz, amely magánélettel kapcsolatos aggályokat vet fel. Egyszerű szavakkal: ha az országában korlátozott tartalmat szeretne megtekinteni, megváltoztathatja a szerver helyét, és kockázat nélkül élvezheti a korlátozott tartalmat. Sőt, a kormányok és az internetszolgáltatók világszerte nyomon követik felhasználói online tevékenységeiket, és az online tartalom közvetítők a fő célpontjai. Ha nem szeretne jogi problémát felhívni, akkor a legjobb fogadás egy jó FireStick VPN. Az Express VPN-t következetesen a Fire Stick legjobb VPN-re sorolták. Könnyen kezelhető alkalmazást kínál a Fire TV / Stick számára, amely percek alatt telepíthető.

amazon fire stick apps

Nem kell aggódnia a hálózati sebesség miatt sem, mivel az ExpressVPN rendelkezik egy beépített sebesség-optimalizálóval a hálózati sebesség fokozására. Amikor elindítja ezt az alkalmazást, látni fogja az Intelligens hely nevű funkciót, amely megmutatja a legjobb szerver helyeket, hogy maximális sebességet érjen el.

Nézze meg az ExpressVPN telepítésének és használatának módját a FireStick oldalon. Elolvashatja a FireStick legjobb VPN-jeiről szóló útmutatónkat, hogy többet megtudjon az ExpressVPN szolgáltatásokról és a telepítési lépésekről..

A legjobb FireStick alkalmazások filmekhez és TV-műsorokhoz

tűzoltó alkalmazások

2. Mozi APK (ingyenes)

A Cinema APK egy rendkívül népszerű Android alkalmazás filmekhez és show-khoz. Ez az alkalmazás nem sokkal a Terrarium TV leállítása előtt lépett életbe, és utána mainstream lett.

legjobb 2018. tűzoltó alkalmazásTöbb száz órás streaming tartalommal és végtelen tartalom-felsorolással a Cinema APK az egyik kötelező szórakoztató alkalmazás a FireStick számára. Az alkalmazás támogatja egy aktív fejlesztői csapatot. A tartalom könyvtárat rendszeresen frissítik új kiadásokkal. Maga az alkalmazás rendszeresen frissíti a szoftvert, így az idővel jobb.

Az APK mozi, csakúgy, mint a Terrarium TV, nem tartalmaz saját tartalmat. Ez egy aggregátor, amely lehívja a streaming linkeket több szerverről, különböző helyszíneken. A minőségi adatfolyamok lekérése az ilyen szolgáltatás egyik legfontosabb szempontja, és a Cinema APK jól teljesíti a munkát.

Ez a könnyű alkalmazás teljesen FireStick távirányítóval kompatibilis, így a navigáció, az interakció és a kezelés hihetetlenül egyszerű.

A Cinema APK telepítése a FireStick-en

3. CatMouse (ingyenes)

A CatMouse egy újabb nagyszerű új alkalmazás igény szerinti tartalomhoz, beleértve a filmeket és a TV-műsorokat. Az alkalmazás úgy néz ki és működik, mint a Terrárium TV, úgy gondoljuk, hogy biztonságos feltételezni, hogy ez egy klón.

A CatMouse jelenleg lenyűgözően működik. Rengeteg tartalommal rendelkezik, amelyekkel böngészhet és böngészhet. Ezenkívül kiváló minőségű adatfolyamokat is lemásol az interneten található néhány legfontosabb forrásból. A legtöbb videóhoz több tucat Full HD felbontást talál.

Bízunk benne, hogy a CatMouse hamarosan mainstream lesz. Ezért nem kétséges, hogy része lesz a legjobb ingyenes filmekhez való alkalmazásoknak.

A CatMouse telepítése a FireStick-en

4. CyberFlix TV (ingyenes)

tűzoltó alkalmazásokA terrárium TV leállítása sok klón ívását eredményezte; Ezek közé tartozik a CyberFlix TV. És mivel a CyberFlix TV klón, pontosan úgy néz ki, mint a Terrarium TV. A jó hír az, hogy ugyanúgy működik, mint az eredeti.

A CyberFlix TV szilárd filmek és műsorok gyűjteményét tartalmazza. Ez a kaparóalapú alkalmazás számos forrásból is lehívja az adatfolyamokat, amelyeket a Terrarium TV látványosan látott. Jelentkezzen be Real-Debrid fiókjával a prémium szintű, Full HD stream eléréséhez.

A tartalmat műfaj és év szerint rendezheti, és a videókat kedvencként jelölheti meg a gyors hozzáférés érdekében.

Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re

5. UnlockMyTV (ingyenes)

Az UnlockMyTV egy nagyszerű lehetőség a kedvenc filmjei és műsorait jelenleg megnézni. A médiakönyvtár erős és rendszeresen frissített új tartalommal. Szinte az összes új filmet és show-t megtalálja.

Amit igazán szeretek ebben az alkalmazásban, az a képesség, hogy különféle forrásokból lekaparja a kiváló minőségű streaming linkeket. Nagyon lenyűgözött, hogy több 1080p stream-et láttam. És alig vannak halott kapcsolatok. Szinte minden itt működik.

Az UnlockMyTV egyre népszerűbb Cinema HD klónként. Mindkettő meglepően hasonló formában és funkcióban. Mindkettő kiválóan teljesít.

Az UnlockMyTV telepítése a Firestick-re

6. Titán TV (ingyenes)

terrárium tvSok felhasználó a Titán TV-t a Terrarium TV pontos másolatának hívja. Miután egy ideig használtam az alkalmazást, én is hajlamosak vagyok az ilyen megítélésre. Az alkalmazás megjelenése ugyanolyan, mint a Terrarium TVé. Úgy tűnik, hogy ugyanazokat a kódokat használták mindkét alkalmazás írásához.

A jó dolog az, hogy a Titanium TV ugyanúgy működik, mint a TTV. Nagy filmek és TV-műsorok katalógusát kínálja, és lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű patakot közvetítsenek. Az alkalmazás lehív néhány jó linket, köztük több Full HD streamet. Be is jelentkezhet Real-Debrid fiókjába, és növelheti a Full HD hivatkozások számát.

A titán TV könnyű és könnyen telepíthető alkalmazás. Úgy működik, mint a FireStick, a Fire TV Stick 4K, a Fire TV és a Fire TV Cube.

Hogyan telepítsük a titán TV-t a FireStick-re

7. BeeTV (ingyenes)

legjobb alkalmazások tűz tv-hezHa olyan alkalmazást keres, amely végtelen film- és műsorgyűjteményt tartalmaz, érdemes kipróbálni a BeeTV-t. Ennek az alkalmazásnak olyan hatalmas tartalomkönyvtára van, hogy több száz órán keresztül figyelmeztethet, és lehet, hogy még mindig sok a bal oldalon.

A BeeTV, akárcsak sok más igény szerinti szolgáltatás, sem egyetlen saját tartalmat sem üzemeltet. Összegzőként működik, és az internetről különböző forrásokból húzza ki a streaming linkeket. Az alkalmazás tartalmaz még a Real-Debrid bejelentkezést is, amely elősegíti az alkalmazás számára a jobb minőségű linkek letöltését. A médiakönyvtár rendszeres frissítései megbizonyosodnak arról, hogy mindig valami újat kell nézni.

Hogyan telepíthetem a BeeTV-t a FireStick-re

8. BBC iPlayer (ingyenes)

A BBC iPlayer az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatása. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi szinte az összes BBC tartalom streamingjét, beleértve a filmeket, show-kat, dokumentumfilmeket, híreket és még sok minden mást. Maga a BBC hihetetlenül népszerű TV-hálózat, kiváló minőségű tartalmakkal. Ez a TV-hálózat tartalmát az Egyesült Királyságon kívül számos streaming- és műsorszóró partner révén továbbítja. A BBC iPlayer mindazonáltal egyablakos üzlet a BBC számára.

Sajnos az iPlayer az Egyesült Királyságban korlátozódik. De ne aggódjon, én lefedtem azt a trükköt, hogy feloldjam és nézzem a BBC-t bármely országban, beleértve az USA-t.

A BBC iPlayer telepítése a Firestick-re & Nézze meg a világ bármely pontját

9. Kodi (ingyenes)

A Kodi egy nyílt forráskódú alkalmazás különféle platformokra, és további költségek nélkül letölthető az Amazon Fire Stick-re. Mindent eltekintve, amely hozzájárul a növekvő hírnevéhez, az egyszerű, mégis elegáns felhasználói felületével vonzza a figyelmet.

legjobb alkalmazások a firestickhezSzámos személyes szórakoztatási lehetőség közül választhat, amit szeret - kezdve a zenétől az előre szervezett party-lejátszási listától kezdve a különféle TV-műsorok megtekintéséig. És miért korlátozza csak a TV-műsorokat. Megtekintheti teljes értékű HD filmeit az Amazon Fire Stick eszközén is. A Kodi-n keresztül egyetlen kattintással több ezer filmhez férhet hozzá, szinte minden műfajból.

A Kodi egyedülálló funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényképek megosztását bármilyen más képernyőn vagy digitális albumon a személyes diavetítésből. Ha szeretné rögzíteni a kedvenc TV-műsorokat, le kell töltenie egy PVR-kiegészítőt az alkalmazáshoz. A Kodi-felhasználóknak javasoljuk a VPN használatát a világszerte tapasztalható nehéz online megfigyelés miatt.

Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re

10. Stremio (ingyenes + fizetett)

tűzoltó alkalmazások listájaHa egy egyszerű módot keres a kedvenc filmjeid és műsorai (és még sok más) közvetítéséhez, akkor azt mondom, hogy próbáld ki a Stremio-t. Valójában, mióta elkezdtem használni a Stremio-t, az egyik szokásos streaming eszközem lett. A Stremio egy online médiaszolgáltatás, mint például a Kodi, és számos eszközön támogatott. Vannak azonban egyértelmű különbségek.

A kezdők számára a Stremio sokkal egyszerűbb és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Szinte azonnal elindíthatta. Ezenkívül a Stremio online telepíti kiegészítőit. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő telepítési adatait nem tárolja helyben. Ez azt jelenti, hogy amikor egy kiegészítőt telepít egy eszközre, akkor az elérhető minden Stremio eszközről (feltéve, hogy ugyanazzal a fiókkal jelentkezik be). Ez azt is jelenti, hogy a kevés tárhelyű eszközök tárolóterületét nem zsúfolják be, függetlenül attól, hogy hány kiegészítőt telepített.

A Stremio támogatja mind a hivatalos, mind a közösségi (nem hivatalos, harmadik féltől származó) kiegészítőket. Bármely kiegészítő telepíthető egyetlen kattintással. Az összes támogatott kiegészítést szintén felsorolja, amikor meglátogatja a kiegészítők részt. Nem kell manuálisan megkeresnie őket.

A Stremio telepítése a FireStick-en

11. Plex (ingyenes + fizetett)

legnépszerűbb alkalmazások a tűzoltóhozA Plex határozottan az egyik legjobb médiakezelő rendszer, amellyel találkoztam. Ez a szolgáltatás Plex szerverré alakításával átalakítja a számítógépet média csomóponttá, és lehetővé teszi a kliens alkalmazások helyi és online média elérését az eszközök széles köre számára, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. Nagyon hasznosnak tartom a FireStick média eszközét, amelynek súlyos tárolási korlátozásai vannak. Letölthettem bármilyen filmet és show-t a számítógépre, és vezeték nélkül lejátszhatom őket a FireStick-én. Nem is kell lennem ugyanabban a Wi-Fi-hálózatban ahhoz, hogy ezt megtegyem. A számítógépemen található helyi média mellett letölthetek szerver beépülő modulokat (úgynevezett Plex csatornákat), és korlátlan online médiumhoz férhetek hozzá a FireStick és más kliens alkalmazásokhoz. A Plex többnyire ingyenes, ezért azt javasolom, mint az egyik legjobb alkalmazást a FireStick számára.

Hogyan telepítsük a Plex-et a FireStick-re

12. Netflix (fizetett)

amazon fire stick appsA Netflix a mai szórakoztatás szinonimájává vált. Kétségkívül ez a TV-műsorok és filmek egyik legszélesebb körben alkalmazott platformja. És bár a Netflix fizetős szolgáltatás, ez továbbra is az egyik legjobb Fire Fire Stick alkalmazás.

Vitathatatlanul a legjobb dolog a Netflixnél, hogy mindig friss tartalmat kap, és soha nem fog unatkozni tőle. A „klasszikusok” szerelmeseinek a médiacsatorna sok régi TV-műsort is tart, hűséges és durva rajongói számára..

Miután feliratkozott a Netflixre az Amazon Fire Stick eszközén, ugyanazt a fiókot több eszközön is felhasználhatja. Ha nem biztos benne, kell-e megszereznie, csak próbálja ki egy hónapra a Netflixet, és bármikor törölheti azt (ami komolyan valószínűtlen valószínűség). A Netflix VPN használatával a Netflix más országának verzióját jogi kérdések nélkül is streamingbe teheti.

Telepítés - A Netflix elérhető az Amazon App Store-ban. Használhatja az Alexa hangot is a kereséshez, vagy keresse meg a keresési lehetőséget (nagyító ikon), keresse meg, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítéshez..

13. Morph TV (ingyenes)

legjobb alkalmazások a firestickhezAnnak ellenére, hogy a nagyon népszerű Morpheus TV csak elhanyagolható, a Morph TV klónja gyorsan jó hírnevet szerzett a közvetítők körében. Még mindig telepítheti a Morpheus TV-t, és használhatja a meglévő tartalomkönyvtárat, már nem kap új frissítéseket. Másrészt, a Morph TV-nek aktív fejlesztői csapat támogatása van. A szoftverfrissítés rendszeres, és a médiagyűjtemény folyamatosan fel van szerelve új filmekkel és TV-műsorokkal.

A Morph TV kifinomult felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az indulást anélkül, hogy bármilyen tanulási görbét kellene átmennie. Az alkalmazás lekaparja a minőségi patakokat. Hiányzik azonban a Real-Debrid támogatás. Remélem, hogy hamarosan hozzáadódik az egyik jövőbeli szoftverfrissítéshez.

A Morph TV telepítése a FireStick-en

14. TVZion (ingyenes)

legjobb amazon tűzoltó alkalmazásokMég egy újabb igény szerinti streaming alkalmazás, amelyet szeretne kipróbálni! A TVZion egy kattintással elérhető alkalmazás, több tucat filmmel és TV-műsorral. Az alkalmazás rengeteg filmet és show-t kínál, egy egyszerű és könnyen használható felületen.

Az egy kattintással a lejátszás funkció kiválasztja a legjobb streaming linket, és automatikusan elindítja a lejátszást. Ez kényelmes az azonnali adatfolyamot kereső felhasználók számára. Az alkalmazás száz százalékos FireStick távirányítóval is kompatibilis. Ez megkönnyíti az interakciót és a navigációt.

Lehet, hogy a TVZion nem a legjobb igény szerinti alkalmazás, de érdemes kipróbálni.

A TVZion telepítése a FireStick-en

15. TeaTV (ingyenes)

: A TeaTV-t megszüntették, és hamarosan nem működőképessé válhat

amazon fire stick appsA TeaTV körülbelül ugyanabban az időben jött létre, mint a Terrarium TV. És annak ellenére, hogy ez utóbbi továbbra is a reflektorfény nagy részét vitte, a TeaTV fenntartotta a földjét. Az alkalmazás azonban a Terrarium TV leállítása óta nagyon sok vonzerőt szerzett.

A filmek és show-k soros felépítésével és az egyértelmű felülettel a TeaTV sok felhasználó számára előnyös választás. Ez a könnyű alkalmazás könnyen telepíthető és használható.

Az alkalmazás hibás és instabil lett. A fejlesztők azonban rendszeres frissítésekkel és javításokkal ismét visszatért a lábára. A TeaTV jelenleg az egyik legnépszerűbb FireStick alkalmazás a szalagok számára.

A TeaTV telepítése a FireStick-en

16. Crackle (ingyenes)

Tűz tv-alkalmazásokA Crackle egy másik ingyenes video streaming szolgáltatás alkalmazás, a Sony Entertainment cégtől. Ebben könnyedén megtalálhatja a legjobb díjnyertes filmeket és TV-műsorokat, szóváltás nélkül.

Ha valódi rajongója vagy a nagy szórakoztató műveknek, akkor feltétlenül regisztrálnia kell magát a Crackle-ben, hogy csodálatos TV-műsorokat, filmeket és webes sorozatokat nézhessen meg az Amazon Fire Stick eszközén. Ahhoz azonban, hogy élvezhesse a tartalmához való hozzáférés szabadságát, létre kell hoznia egy fiókot a Crackle-on.

Ha gyermekei férnek hozzá az ilyen eszközökhöz, mindig fennáll annak a veszélye, hogy felnőtteknek szánt tartalmaknak vannak kitéve, amit minden áron el kell kerülni. Szerencsére a Crackle ezzel is gondoskodott azáltal, hogy egy szülői felügyeleti funkciót adott az alkalmazásba, hogy kiszűrje a tartalmat az életkor szerint. Ez csak növeli az alkalmazás népszerűségét a Fire Stick-en.

Telepítés - Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Amazon App Store-ban. Töltse le a Fire TV Stick Alexa hangkeresési funkciójával. Vagy rákattinthat a „nagyítóra” (keresési ikon), és beírhatja a „Crackle”. Az alkalmazás felbukkan a keresési eredmények között, rákattint az alkalmazás nevére, majd a „Get” gombra kattintva telepítheti azt a FireStick eszközére..

17. Pluto TV (ingyenes)

legjobb alkalmazások a firestickhezMi lehet jobb, mint az élő TV? Unatkozhat, ha ugyanazt a tartalmat ismételten megnézi sok más alkalmazásban, de a Plútó élő TV-je mindig valami újat kínál Önnek. Az ingyenes alkalmazás letöltésével élvezheti az élő TV-t a Fire Stick-en.

Több mint száz élő csatorna közül választhat. A csatornák különféle műfajokban érhetők el, amelyek közül az elsődleges a hírek, a sport és a szórakozás. Ezen kívül több mint ezer televíziós műsor és film érhető el a platformon.

A Pluto TV egyedülálló tulajdonsága, hogy minden héten új találatot ad hozzá nézői számára. Az alkalmazást rendszeresen frissítik, és a fejlesztők jól karbantartják.

Telepítés - A Pluto TV elérhető az Amazon App Store-ban. Egyszerűen lépjen a keresési ikonra, keressen rá, majd telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

18. Crunchyroll (fizetett)

legjobb tűz tv-alkalmazásokHa rajongója vagy a japán animenek és az ázsiai szórakoztatásnak, akkor a Crunchyroll az Ön számára. Ez az egyik kedvenc alkalmazás, amelyet az Anime szerelmesei világszerte használnak.

Több mint 25000+ epizód van a különféle Anime sorozatból elérhető a platformon, amely garantálja a folyamatos, 15000+ órás szórakozást. Bár az anime tévéműsorok nagy része japánul készül, a Crunchyroll megoldást kínál Önnek. A sugárzás előtt az összes műsort lefordítják különféle nyelvekre, ezáltal folyamatosan szórakoztatva.

A Crunchyroll-on lévő összes tartalom teljes licenccel és a legfontosabb ázsiai médiagyártók által hitelesítve van. Ez az alkalmazás nem ingyenes, és az összes szolgáltatás igénybevételéhez fizetnie kell a prémium előfizetésért. A prémium szolgáltatás megvásárlása előtt azonban 14 napos ingyenes próbaverziót vehet igénybe, és ha nem tetszik, az előfizetés bármikor lemondható..

Telepítés - A Crunchyroll elérhető az Amazon App Store-ban. Egyszerűen lépjen a keresési ikonra, keressen rá, majd telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

19. OneBox HD (ingyenes)

legjobb alkalmazások az Amazon Tűz Stick-hezA OneBox HD az Android készülékek egyik legnépszerűbb gyártója. Ez továbbra is az ingyenes szórakozást kereső mobil felhasználók egyik első választása. A OneBox HD korábbi verziói nem kínáltak FireStick távoli kompatibilitást. Az alkalmazás legújabb szoftverfrissítései azonban teljesen távoli-barátságossá tették.

Miközben a OneBox HD továbbra is biztosítja a minőségi streaming linkeket (és ezért szerepel a FireStick legjobb alkalmazásainak ezen listájában), vannak olyan hiányosságai, amelyeket nem tudott figyelmen kívül hagyni. Frissítve van az új tartalommal, de a főképernyő nem rendelkezik ezzel. Kézzel kell megkeresnie őket. Az alkalmazást szintén hosszú ideje nem frissítették. Még mindig kipróbálhatja a OneBox HD-t, de vannak más jobb lehetőségek is, amelyek megtalálhatók a listán.

Az OneBox HD telepítése a FireStick-re

20. Morphix TV

A Morphix TV a népszerű Morph TV alkalmazás klónja. Annak ellenére, hogy az alkalmazás még mindig fejlesztési szakaszban van, úgy döntöttem, hogy felveszem a FireStick legjobb alkalmazásai listájára. Ennek oka az, hogy széles filmválasztékot kínál, és lehetővé teszi egy kattintással történő lejátszást. Van egy rész a TV-műsorok számára. Ez azonban még nem elérhető, mivel ezt írok.

A Morphix TV egy kicsi méretű alkalmazás, amely zökkenőmentesen működik a FireStick és az Android TV eszközökön. Ez egy távoli barát alkalmazás, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt a nagy képernyőn. Megpróbál.

A Morphix TV APK telepítése a FireStick-en

A legjobb FireStick alkalmazások sporthoz / élő TV-hez

legjobb alkalmazások a firestickhez

21. Sling TV (fizetett)

Tűz tv-alkalmazásokA Sling TV volt az első élő TV, amelyet az interneten indítottak el, és a legelső választás között kell szerepelnie, ha szereti az élő TV-csatornákat. Ez a szolgáltatás azonban csak az Egyesült Államokban érhető el, ezért másutt eléréséhez VPN-t kell használnia.

Az élő video streaming szolgáltatások többsége több mint 40 dollárt számít fel azokért a szolgáltatásokért, amelyeket ha a Sling TV-vel havonta csak 20 dollárért kaphat. Az egyetlen gond, hogy megfelelő zavaró internetkapcsolatra van szüksége a folyamatos élő streaming szolgáltatások élvezetéhez.

Az egyetlen korlátozás az, hogy ha a legolcsóbb csomagot választja, akkor egyszerre csak egy képernyőn folytathat adatfolyamot. Ha egynél több eszközzel van bejelentkezve, akkor automatikusan megkérdezi azt az egy eszközt, amellyel megtekinti a csatornákat, indításkor.

Hogyan telepítsük a Sling TV-t a FireStick-re

22. Mobdro (ingyenes)

alkalmazások tűzoltóhozHa szereti nézni a sportot, és ugyanakkor nem akar költeni egy fillért sem, akkor a Mobdro a megfelelő Fire Stick alkalmazás az Ön számára. Ne keresse ezt az alkalmazást az Amazon App Store-ban, mert csak a Mobdro hivatalos webhelyéről tölthető le. Ha Ön Kodi-felhasználó, akkor maga a Kodi-ra is telepítheti.

Miután letöltötte ezt az alkalmazást, és futtatta a Tűz TV-n, észreveszi, hogy a Mobdro folytatja az ingyenes video streaming keresését a világ minden tájáról, és közvetlenül elküldi az eszközére, így nagyon hasznos eszközzé teszi ezt a tekintetben.

Élvezheti az ingyenes streaming szolgáltatást, amíg csak akarja, de ha el akarja távolítani a felesleges terjedelmes hirdetéseket, akkor prémium fiókot kell vásárolnia. Prémium előfizetéssel nem csak élvezheti a hirdetések nélküli szórakozást, hanem rögzítheti és letöltheti az élő streaming videókat, és tárolhatja azokat későbbi megtekintéshez..

Hogyan telepíthetem a Mobdro-t a FireStick-re

23. Élő NetTV (ingyenes)

legjobb 2019-es élő tv-elemAz élő NetTV lehetővé teszi, hogy sok kedvenc műholdas csatornáját ingyen nézhesse. Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a nemzetközi csatornák, valamint a FireStick barátságos felületének köszönhetően ez az alkalmazás határozottan az egyik legjobb lehetőség az élő TV-nézéshez..

Különböző kategóriák vannak a TV-csatornák közvetítéséhez, ideértve a sportot, a szórakoztatást, a televíziós műsorokat, a filmeket, az életmódot, a gyerekeket és így tovább. Az alkalmazás hozzáadta a video-on-demand részt a filmekhez és TV-műsorokhoz is. A lekérhető rész korlátozott tartalmat kínál, de várhatóan bővül a jövőben.

A Live NetTV telepítése a FireStick-en

24. Redbox TV (ingyenes)

legjobb élő tv app a tűzoltóA Redbox TV APK egy újabb mesés Live TV alkalmazás a FireStick és más Android készülékek számára. Ez az alkalmazás egy nagy gyűjtemény a műholdas TV-csatornák. Ez lehetővé teszi a televízió közvetítését különféle országokból és régiókból. A könnyen kezelhető felület lehetővé teszi az azonnali indulást. Csak kattintson a tetején található ország / régió fülre, és fedezze fel az elérhető csatornák listáját. Olyan egyszerű. Ingyenes csatornákat közvetíthet az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból és a világ más részeiről. Az alkalmazás lehetővé teszi a kedvenc csatornák kedvenc megtekintését is. Ha szeretné élő TV-t nézni a FireStick-en, akkor a Redbox TV APK kötelező alkalmazás. 

A Redbox TV telepítése a FireStick-en

25. Sportz TV IPTV (fizetett)

A Sportz TV IPTV alkalmazás egész sor tartalmat kínál az élő TV-től a filmek és műsorok készítéséhez, egy helyen. Annak ellenére, hogy a Sportz TV fizetős alkalmazás, minden nap jobb, mint a sok ingyenes, megbízhatatlan streaming alkalmazás. És amit kínál, megéri minden kicsit költeni. Már havonta 14,95 dollárral indulhat. Igen, ez az az ár, amelyet fizet több mint 8000 élő TV-csatorna és tonna film és műsor után. Ez majdnem ugyanaz az ár, amelyet sokan fizetnek, ha előfizetésre kerül egy hagyományos TV-csatorna.

Az alkalmazás jól karbantartott, kiváló minőségű streamingt nyújt (akár 1080p), és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Próbáld ki most!

Hogyan telepítsük a Sportz TV IPTV-t

26. TVTap (ingyenes)

A TV Tap egy élő TV alkalmazás, amely szilárd sorban áll a világ minden tájáról származó műholdas csatornákkal, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Európát, Ázsiát, a Közel-Keletet és így tovább. A TV Tap rendelkezik egy külön APK-val a FireStick számára, amely testreszabható a távirányításhoz és a TV nagyobb képernyőjéhez. A felhasználói felület egyszerű és meglehetősen könnyen használható. Ennek ellenére jobb lett volna, ha a főképernyőn lévő csatornaikonokat kissé kisebbre állítja.

Különféle kategóriájú csatornákat nézhet, különféle kategóriákban, például szórakozás, filmek, hírek, zene, sport, ételek, gyerekek és dokumentumfilmek. Az alkalmazás lehetővé teszi a csatornák szűrését ország / régió szerint. Szeretném, ha több csatorna továbbadna HD formátumban. A TV Tap azonban egy tisztességes Live TV alkalmazás a FireStick számára. Megpróbál!

A TVTap APK telepítése a FireStick-en

27. Players Klub IPTV (fizetett)

A Players Klub IPTV egy újabb minőségi IPTV szolgáltatás. Hozzáférést biztosít több mint 2000 TV-csatornához. Noha a legtöbb csatorna az USA-ból származik, nagyszámú TV-csatornát is nézhet olyan országokból, mint Ausztrália, az Egyesült Királyság, Kanada és így tovább.

Ez az IPTV szolgáltatás megfizethető áron, havonta 8 dollár. Tekintettel arra a tényre, hogy hatalmas csatornagyűjteménye van, és az összes stream magas színvonalú, azt mondanám, hogy ez elég csodálatos üzlet.

Noha a Players Klub IPTV elsősorban egy élő TV alkalmazás, rendelkezik egy megfelelő igény szerinti részekkel is, tucatnyi filmmel és TV-műsorral az Ön streaming-örömére. Számos ingyenes alkalmazással ellentétben a Players Klub IPTV megbízhatóbb és jobb minőségű videolejátszást kínál.

A Players Klub IPTV rendelkezik egy Android-alkalmazással, amelyet telepíthet a FireStick-re. Az alkalmazás teljesen távoli kompatibilitással rendelkezik, lehetővé téve az egyszerű kezelhetőséget és a navigációt. A szolgáltatás egy Kodi-kiegészítőt is kínál, amelyet a FireStick-en a Kodi-on keresztül is használhat. Úgy tűnik azonban, hogy az Android alkalmazás jobban működik a FireStick-en, mint a kiegészítő. Természetesen a kiegészítés a Players Klub IPTV-t multiplatform szolgáltatássá teszi.

A Players Klub IPTV telepítése

28. HD Streamz (ingyenes)

A HD Streamz egy újabb ingyenes TV-alkalmazás, amely a FireStick legjobb alkalmazásainak gyűjteményéhez vezet. Ez az alkalmazás több száz ingyenes műholdas csatornát tartalmaz az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és számos más országból. Annak ellenére, hogy az alkalmazás felülete egy kicsit kívánnivalót hagy, mégis jó választás az élő TV részét tekintve. Azt is észreveszi, hogy az alkalmazás rendelkezik Rádió és On-Demand lapokkal. De nincs elég tartalom. Használja ezt az alkalmazást élő TV streaminghez.

A HD Streamz telepítése a Fire Stick-re

29. ESPN for Fire TV (fizetett)

vigyázz az espn-re a tűzönFüggetlenül attól, hogy szereti-e valamelyik sportot, vagy szeretné nézegetni a sportot azért, hogy egy időre megölje, akkor ESPN-nek kell lennie az Amazon Firestick-jén. Az ESPN nemcsak a sport élő közvetítését biztosítja, hanem igény szerint igénybe vehető szolgáltatást is választhat.

Az ESPN számos sporteseményt fedez fel, és mindegyik elérhető a Fire TV-n. Ehhez csak ki kell választania azt a sportt vagy rendezvényt, amelyet meg szeretne tekinteni, és meg kell vásárolni a bérletét. Ha az esemény több mint egy napig tart, akkor havonta vagy évente is vásárolhat belépőjegyeket (például a Premier League-hez).

Az ESPN for Fire TV szolgáltatás az Egyesült Államokban és a világ sok más részén elérhető. Az NCAA főiskolai sporteseményeitől kezdve az Indy Car sorozat versenysorozatáig rengeteg lehetőség áll rendelkezésre megtekintési és szórakoztatási célokra. 7 napos teljes próbaidőszakot is igénybe vehet, de a hetedik nap után az eredetileg választott terv alapján kerül felszámolásra, kivéve, ha a szolgáltatást lemondja..

Telepítés - Az ESPN for Fire TV elérhető az Amazon App Store-ban. Csak keresse meg a keresési ikont, keressen rá, majd telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Amazon Fire Stick Apps for News

legjobb alkalmazások tűz tv-hez

30. Sky News (fizetett)

Ha rendszeresen figyeli a híreket, akkor folyamatosan frissítheti Önt ebben a gyorsan változó világban. És mi jobb, ha ilyen luxust élvez az Amazon Fire TV-jén is? Nos, az egyik legnépszerűbb 24 órás hírcsatorna, a Sky News szintén elérhetővé tette alkalmazását a Fire TV Stick számára.

tűzoltó alkalmazásokA Sky News hozzáférést biztosít a világon zajló fontos dolgokról és eseményekről szóló információkhoz. Élvezheti a hírjelentések 24 × 7-es adatfolyamát az alkalmazásban. A legjobb az, hogy a legfrissebb hírek mindig a megtekintés élvonalában lesznek, hogy ne hagyjon ki egyetlen frissítést sem. (Van azonban esély, hogy megbetegszik a folyamatos időjárási jelentésekkel.)

Az egyik biztos, hogy a CBS-től és az NBC-től eltérően a Sky News nem futtatja ugyanazt a régi hírt újra és újra. Mindig lesz egy vagy több friss tartalom az Ön számára. A Sky News azonban nem ingyenes, és ezen szolgáltatások igénybevételéhez prémium verziót kell vásárolnia.

Telepítés - A Sky News elérhető az Amazon App Store-ban. Csak keresse meg a keresési ikont, keressen rá, majd telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

31. BBC News (fizetett)

legjobb hír app a tűzoltóA BBC News az egyik legnépszerűbb alkalmazás a FireStick számára. A News and Information, a BBC világában a British Broadcasting Corporation rövidítése egy márkanév. Valódi híreket kínál meggyalázás nélkül. Vitathatatlanul az elsődleges oka annak, hogy mi valamennyien vakon bízunk a BBC-ben, a megbízható újságírók óriási hálózatának és a világ minden szegletének és sarokának elérhetőségének köszönhető. És most ez elérhető az Amazon Fire TV-jén is.

A BBC News segítségével nemcsak élő streaming videókat tekinthet meg, de akár híreket is böngészhet és olvashat a készüléken. A BBC News a hírek szinte minden részét lefedi, ideértve a szórakozást, az üzletet, az egészséget és az életmódot. Valós idejű megtakarító lehet, ha mindig szeretné elolvasni a friss tartalmat, és nem kell minden alkalommal rákeresnie..

Nincs olyan reklám vagy hirdetés, amely megszakíthatja a megtekintési élményt. A videókat automatikus lejátszás módban rakják össze, tehát manuálisan kell váltania a többi hírvideóra.

Telepítés - A BBC News elérhető az Amazon App Store-ban. Csak keresse meg a keresési ikont, keressen rá, majd telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

A legjobb Fire TV Stick alkalmazások zenéhez

legjobb zenei alkalmazások az amazon fire tv-ra

32. YouTube (ingyenes)

A YouTube az egyik legfontosabb szórakoztató platform az interneten, és legtöbben nagyon függők vagyunk hozzá. Mivel hozzászoktunk a YouTube használatához okostelefonokon és számítógépeinken, csak képzelje el, hogyan nézne ki ez egy nagyobb HD képernyőn?

amazon fire stick appsNos, a YouTube az egyik kötelező alkalmazás az Amazon Firestick számára, és közvetlenül letölthető az Amazon App Store-ból. Kedvenc zenéd lejátszása a csatornán, vagy az új kiadások feltárása - mindez az Amazon Fire TV-n is lehetséges. Ezenkívül létrehozhat egy zenelejátszási listát a kedvenc dalaiból, és bármikor lejátszhatja őket.

Csakúgy, mint a webes verzió, a Fire Stick YouTube-alkalmazás is ingyenes. Ha meg akar szabadulni az időszakos reklámoktól, akkor megvásárolhatja a YouTube prémium előfizetését.

Hogyan telepíthetem a YouTube-ot a FireStick oldalra

33. Twitch (ingyenes)

legjobb tűzoltó alkalmazásokA YouTube-hoz hasonlóan a Twitch ingyenes platform is zenék hallgatására vagy tartalom megtekintésére. A húzásnak viszont van bizonyos fordulása ehhez. A tartalom megtekintésén kívül a tartalmat is hozzájárulhatja. Egyedülálló, nem igaz??

A Twitch alkalmazással nemcsak bármilyen tartalmat megnézhet, hanem saját tartalmát is streamizheti. Emellett, a Fire Stick más videó streaming alkalmazásaival ellentétben, itt található a videojátékok élő közvetítése is (ez most valami nagyon jó). Ha tetszik egy bizonyos videó vagy streaming, akkor támogathatja és segítheti kedvenc streamereit, hogy jutalmakat és elismerést szerezzenek a nézetek növelésével, feliratkozással és éljenzéssel a Biteknél.

Még pénzt is kereshet, mint streamer a Twitch-en, ha feliratkozik az Affiliate programra. Ha játékos vagy, és szeretsz gyors dollárt keresni, akkor csak regisztrálnia kell, hogy igazolt Twitch-partnerré válj, és keresel, ha közvetíted magad.

A Twitch FireStick telepítéséhez egyszerűen lépjen a „Keresés” ikonra, és írja be a „Twitch” elemet. Amikor az alkalmazás neve megjelenik a keresési eredmények között, nyissa meg és telepítse azt..

34. Spotify (Ingyenes)

legjobb amazon tűzoltó alkalmazásokHa minden idők zenei szerelmese vagy, akkor a Spotify-nak háztartási névnek kell lennie. Miután letöltötte a Spotify eszközt az Amazon Firestick eszközén, azonnali hozzáférést biztosít több millió zeneszámhoz, amint bejelentkezik a fiókjába..

Egyetlen Spotify-fiókot is használhat zenének lejátszására különböző eszközökön ugyanazon a Wi-Fi-hálózaton keresztül. Zene kiválasztásához a lejátszási listából egyszerűen használhatja mobiltelefonját, majd szinkronizálhatja azt az Amazon Fire TV-vel a hangulat beállításához vagy a horonyba való bejutáshoz..

A különféle online zenei streaming alkalmazásokkal ellentétben a Spotify nem irritálja Önt a zenelejátszási lista közötti nem kívánt hirdetésekkel. Lehetőség van arra is, hogy letölthesse kedvenc zenéjét, és utána hallgassa meg.

A Spotify telepítéséhez egyszerűen lépjen a „Keresés” ikonra, és írja be a „Spotify” elemet. Amikor az alkalmazás neve megjelenik a keresési eredmények között, nyissa meg és telepítse azt..

Utility Apps for FireStick

legjobb tűzoltó tv-alkalmazások

35. Letöltő (ingyenes)

Minden platformon bármilyen feladat elvégzéséhez előzetesen telepített segédprogrammal kell rendelkeznie. A segédprogramok alkotják az eszköz lelkét, és a Downloader az egyik ilyen segédprogram, amire szükség van az Amazon Firestick-en.

letöltő alkalmazás a tűzoltóhozFüggetlenül attól, hogy egy alkalmazást oldalra töltsön, vagy kedvenc zenei videót mentse, a feladat végrehajtásához mindig lesz szüksége letöltő alkalmazásra. A másik következtetés az, hogy letöltő nélkül nem lenne elég sebességű letöltés, és sok időt pazarolhat. A néha rossz internet-kapcsolat miatt a letöltés is elakadhat, és fájlok sérülését eredményezheti.

Ennek megakadályozására a Fire Stick letöltő alkalmazás lehetővé teszi a folyamat azonnali szüneteltetését és folytatását, ha jó hálózaton van. Ez nemcsak a letölthető fájlok rendszerezésében segít, hanem megakadályozza a sérüléseket is.

A letöltő alkalmazás telepítése a FireStickre

36. FileLinked (ingyenes)

legjobb tűzoltó alkalmazásokA népszerű fájlmegosztó alkalmazást, a DroidAdmin-t átalakították, újracsomagolták, és a FileLinked néven elérhető. Akár fotókat, videókat, zenét vagy APK-kat szeretne megosztani, a FileLinked mindent megtesz az Ön számára. Ez a FileLinked hihetetlenül hasznos oldalsó betöltő eszközévé is teszi.

Míg a Downloader és az ES File Explorer továbbra is a FireStick legnépszerűbb oldalsó betöltő alkalmazásai, a FileLinked gyors előrelépést is folytat. Az alkalmazás gondtalan folyamatot tesz az oldalsó betöltése. Csak annyit kell tennie, hogy beolvassa a fájlkódot a feltöltőtől, és írja be a FileLinkedbe. Az alkalmazás végzi el a többit. Egyáltalán nincs szükség a hosszú URL-ek megadására.

A FileLinked mindkettő FireStick felhasználók számára, mivel ez az eszköz nem teszi lehetővé az APK fájlok letöltését közvetlenül a böngészőkből. Észrevettem, hogy manapság egyre több fejlesztő kínál FileLinked kódokat alkalmazásukhoz. Ezért csak akkor van értelme, ha ez az alkalmazás a FireStick-en található.

A FileLinked telepítése a FireStick-en

37. Egér váltás (ingyenes)

A FireStick és Fire TV eszközök a módosított Android operációs rendszeren futnak. Az APK-t futtatható fájlokként is használják, akárcsak az Android mobilokhoz. Ez sok ember azt feltételezi, hogy az összes alkalmazás, amely Android mobiltelefonokra működik, a FireStick-en is működni fog. De nem mindig ez a helyzet.

legjobb alkalmazások tűz tv-stábhozA mobiltelefonok érintőfelületet használnak, míg a FireStick távirányítóval rendelkezik. Noha sok olyan Android alkalmazás, amely érintőképernyős és távoli is-barát, sokan nem. Még akkor is, ha a FireStick alkalmazásra telepíti azokat a programokat, amelyek nem távoliak-barát, akkor előfordulhat, hogy nem lesz képes velük kapcsolatba lépni. Ennek eredményeként hiányzik néhány nagyszerű Android alkalmazás.

Szerencsére van egy Mouse Toggle nevű megoldás, amely lehetővé teszi szinte minden Android-alkalmazás használatát a FireStick-en. Az Egér Toggle alkalmazás egérmutatót hoz létre a FireStick képernyőn. Az egérmutatót a távvezérlő navigációs gombjaival mozgathatja. Az egérmutató azonban elérheti bizonyos alkalmazások azon részeit, amelyeket a FireStick távvezérlője nem képes. Ez az egérváltást teszi a FireStick-eszköz egyik kötelező alkalmazásává.

Az egérkapcsoló telepítése a FireStick-en

38. Böngésző (ingyenes)

mozilla firestick böngésző alkalmazásA böngésző kétségkívül az Amazon Fire TV Stick egyik leghasznosabb alkalmazása. Számos alkalmazás nagyon hasznos, de nem tölthető le a Play Áruházból. Ebben az esetben meg kell látogatnia a hivatalos webhelyet, ha azt akarja letölteni az eszközére. Ezen webhelyek eléréséhez böngészőre van szüksége.

A böngésző többfunkciós alkalmazásként szolgál. A legnépszerűbb alkalmazások egyike, például a YouTube és a Spotify rendelkezik online platformokkal, amelyek böngészőn és gyors internetkapcsolaton keresztül érhetők el, letöltés és telepítés nélkül..

A böngésző időt és helyet takarít meg azáltal, hogy kiküszöböli a harmadik féltől származó alkalmazások telepítésének követelményét, amelyeket el kell töltenie az Amazon Fire TV-re. Az alkalmazások mellett HD-minőségben megnézheti más kedvenc webhelyeit egy nagyobb és jobb képernyőn.

A Fire Stick kedvenc böngészőjének telepítéséhez ugorjon a „Keresés” ikonra, és írja be böngészőjének nevét, például „Firefox” vagy „Silk”. Amikor az alkalmazás neve megjelenik a keresési eredmények között, nyissa meg és telepítse azt..

GYIK

Mi a legjobb film alkalmazás a FireStick számára?

A FireStick legjobb alkalmazásai listáján szereplő számos alkalmazás kínál filmek streamingjét. Ha azonban tőlük válogatnék, azt mondanám, hogy menjenek a Cinema APK-hoz vagy a Typhoon TV-hez. Mindkét alkalmazásnak nagy a filmkönyvtára, és sok minõségi linket keresnek. Mindkettő támogatja a Real Debrid-ot, ami biztosítja, hogy rendelkezzen prémium streaming linkekkel.

Mi a legjobb Live TV alkalmazás a FireStick számára?

A Live TV elõtt a Mobdro APK, az Ola TV és a HD Streamz jó munkát végez. Ezek az alkalmazások rengeteg élő TV-csatornát tartalmaznak filmekhez, műsorokhoz, sporthoz, gyerekekhez és még sok máshoz. Ezek ingyenes alkalmazások. Ha fizetős (mégis zsebbarát) szolgáltatást keres, akkor kipróbálhatja a Sportz TV-t. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít több mint 8000 csatornához kevesebb, mint 15 dollárért havonta.

Mi a legjobb alkalmazás egy Jailbroken FireStick alkalmazáshoz?

A megtekinteni kívánt tartalom típusától függ. Ha szeretne filmeket és műsorokat közvetíteni, akkor szeretné a Cinema HD és a Typhoon TV csatornákat. Ha kedveled az élő TV-t, akkor javasoljuk a Mobdro, az Ola TV és a HD Streamz lehetőséget. Azonban az egyetlen alkalmazás, amely a jailbroken FireStick része legyen, az ExpressVPN. Ez az alkalmazás biztosítja az online közvetítést azáltal, hogy elrejti az online személyazonosságát, és ügyelve arra, hogy tevékenységeit nem lehet visszakeresni.

Jogos-e az alkalmazások oldalra történő töltése a FireStick-en?

Igen, 100% -ban törvényes az alkalmazás letöltése az FireStick oldalra. Valójában az Amazon lehetőséget ad az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások beállításának engedélyezésére az oldalsó letöltés engedélyezéséhez. A szerzői joggal védett tartalom streaming azonban nem törvényes, és bajba kerülhet.

Hogyan tölthetek le filmeket a FireStick-en?

Az olyan alkalmazások, mint a Cinema HD, lehetővé teszik filmek és műsorok letöltését a FireStick készülékére. Nem ajánlom azonban, mert a FireStick kis tárolókapacitással rendelkezik. A filmek sok helyet foglalnak el a tárhelyén, és mindenféle problémát okoznak, beleértve a pufferolást, a túlmelegedést és még sok minden mást..

Következtetni…

Nem lesz téves azt mondani, hogy az Amazon Firestick rendkívül nagy potenciállal rendelkezik a jövőben. Nem sokkal később láthatjuk, hogy az emberek elhagyják a kábelt vagy a készüléket, és az internetes streaming mellett döntöttek. Ha meg szeretné élvezni a nézni kívánt rugalmasságot, akkor ennek minden értelme van.

Ha Amazon Firestick vásárlását tervezi, vagy már van ilyen, a fent felsorolt ​​alkalmazások sok szempontból valóban hasznosak lehetnek. Végül megkóstolhatja a különféle szórakozási lehetőségeket, és ezt is sokkal továbbfejlesztett módon.

Míg egyes alkalmazások ingyenesek, mások néhány dollárral visszaváltanak, ha szeretné élvezni a prémium funkciókat. A fenti lista mindkettő keveréke, és készüléke teljes szórakoztató forrássá teszi. Ennek ellenére mindig figyelmesen olvassa el a felhasználói értékeléseket, és használja a saját szellemét, mielőtt pénzt fektetne az Amazon Fire Stick alkalmazásokba.

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me