8 legjobb showbox-alternatíva (2020)

>

Itt van a listánk legjobb Showbox alternatívák. Össze kellett állítanom ezt a listát, mert a Showboxot nemrégiben jó állapotban leállították. A Showbox APK az egyik legszélesebb körben használt streaming alkalmazás filmekhez és TV-műsorokhoz. A FireStick felhasználók körében is nagyon népszerű volt. Mivel A Showbox nem működik már csak értelme volt megtalálni annak helyettesítőit.

Nem volt nagyon nehéz, mivel nem nagyon régen tettem közzé a legjobb terarium TV-alternatívákat. A Showbox és a Terrarium TV nagyon hasonlóak voltak. Ennélfogva alternatívaik szintén nem különböznek egymástól. A legjobbakat választottam ki a tételből. Biztos vagyok benne, hogy ezek közül egyet (vagy többet) megfelelő Showbox alternatívának talál. Nézd meg!

Showbox alternatívák

A Showbox alternatívájaként felsorolt ​​alkalmazásokat mind tesztelték, és a jelenleg a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ugyanolyan jók, mint a Showbox, vagy még jobbak. A Showbox nem volt távolibarát, és a FireStick Mouse Toggle alkalmazásával működött a legjobban. Ez egy kicsit nehézség volt. Szerencsére a Showbox pótlásainak egyikéhez sem szükséges további alkalmazás telepítése. Telepítse őket, és mindegyik használatra kész.

legjobb showbox alternatívák

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a készüléken szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat talál, akkor súlyos bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

  • A VPN telepítése a FireStick / Fire TV-n
  • A VPN telepítése más streaming eszközökre

1. Mozi APK (HD filmek)

Sokat hallottam erről az alkalmazásról, amikor a Terrarium TV leállt, és most meggyőződésem, hogy ez az egyik legjobb alkalmazás filmekhez és műsorokhoz. A Cinema APK egy Android alkalmazás, amely zökkenőmentesen működik a FireStick, FireStick 4K és Fire TV készülékeken. Az alkalmazás száz százalékban távoli kompatibilis, lehetővé téve a könnyű interakciót.

A Cinema APK filmek és tévéműsorok hatalmas gyűjteményével büszkélkedhet. A tartalmat olyan rendszeresen frissítik, hogy az új tartalmat néha a kiadástól számított perceken belül találom meg. Az alkalmazás kiváló minőségű lehúzókat használ, amelyek több tucat működő linket találnak. A patak minősége jó, és jobb lesz, ha a Real-Debrid-zel jelentkezik be.

Rendezett, könnyen kezelhető felülettel és hihetetlen tartalomtárral a Cinema APK minden bizonnyal az egyik legjobb ShowBox alternatíva.

A Cinema APK telepítése a FireStick-en

2. Titán TV

showbox alternatívaA titán TV-t széles körben a Terrarium TV klónjának tekintik, és érthető módon, mert mindkettőnek meglepően közös vonása van. Valójában mindkettő szinte teljesen azonos. Telepítse a Titanium TV-t a FireStick-re, és tudni fogja, miről beszélek (ha korábban már használta a Terrarium TV-t). Most, hogy a Showbox megszűnt, azt mondanám, hogy a Titanium TV kiváló alternatívája a ShowBox alkalmazásnak.

A Titanium TV-nek is van egy nagy filmek és TV-műsorok katalógusa. A nemrégiben megjelent filmektől a legújabb epizódokig itt mindent megtalál. Nagyon lenyűgözött az alkalmazás által nyújtott videolejátszás minősége is. Számos patak közül választhat a lejátszás közül. És ugyanúgy, mint a Cinema APK, a Titanium TV lehetővé teszi a Real Debrid-rel történő bejelentkezést, hogy még csodálatosabb megtekintési élményt biztosítson.

Mivel a Titanium TV távirányító-barát, gond nélkül használhatja a FireStick és más Fire TV készülékek sorában. Ha olyan alkalmazásokat keres, mint a Showbox, akkor a Titanium TV-t kell kipróbálnia.

A Titanium TV telepítése a FireStick oldalra

3. CatMouse APK

Új igény szerinti streaming alkalmazásokat szinte minden nap kiadnak. Csak néhányuk közülük nyer bármilyen láthatóságot. A CatMouse APK viszonylag új a listán szereplő többi alkalmazáshoz képest. A jelenlétét azonban már nagyon hangsúlyosan érezte.

A CatMouse lenyűgöző filmekkel és TV-műsorokkal büszkélkedhet. A gyűjtemény rendszeresen frissül, amint új film vagy egy nemrégiben sugárzott epizód érkezik. Más szavakkal, az alkalmazás biztosítja, hogy ne legyen hiányzó szórakozás.

Ami még ennél is lenyűgöző, az, hogy a CatMouse milyen gyorsan tölti le a streaming linkeket számos online forrásból. De ez nem az. Emellett megkapja a magas színvonalú linkeket is. Gyakran látok több 1080p működő linket.

Az olyan funkciókkal, mint a Real Debrid és a Trakt integráció, sok fokkal magasabb fokozhatja streaming élményét.

Az alkalmazás száz százalékban távoli-barát és zökkenőmentesen működik a FireStick-en. Valójában ez egy fantasztikus Showbox alternatíva, amelyet megszerezhet.

Telepítse a CatMouse-t a FireStick-re

4. UnlockMyTV

Ez egy újabb hihetetlen igény szerinti alkalmazás, amelyet szeretne közvetíteni a kedvenc filmei és epizódjai között. Az UnlockMyTV kiterjedt médiakönyvtárral rendelkezik, amely szintén rendszeresen frissül. Az alkalmazás több száz órás folyamatos szórakozást kínál a megtekintési élményekhez.

Mint a CatMouse, az UnlockMyTV újabb, mint a Showbox legjobb alternatíváinak listáján szereplő többi alkalmazás. Ennek ellenére a legkiválóbb teljesítménye miatt sikerült megtalálnia az utat ide. Ez a könnyű alkalmazás lehetővé teszi a sima navigációt, gyors letöltést biztosít a streaming linkekhez, és lehetővé teszi a gyors lejátszást. Természetesen, ne felejtsük el, hogy kiváló minőségű adatfolyamokat kap, amelyek akár 1080p felbontású is lehetnek.

Ez a szolgáltatásban gazdag alkalmazás lehetővé teszi a Real Debrid és a Trakt fiókok integrálását is. Mindent összevetve, ha hiányzik a Showbox, próbálja ki az UnlockMyTV alkalmazást. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

Telepítse az UnlockMyTV fájlt a FireStick alkalmazásban

5. Kodi

legjobb showbox alternatívákA Kodi egy médiaalkalmazás, amely szinte bármikor könnyen helyettesíthet bármilyen ilyen alkalmazást. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít filmek, műsorok, TV-műsorok, sportok és bármi hatalmas világához. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a Kodi kiegészítőket és elkezdi az indulást.

A Kodi egyik legnagyobb előnye, hogy nem függ egyetlen alkalmazásfejlesztőtől. Ezt a nyílt forráskódú platformot egy hatalmas önkéntes közösség fejlesztette ki. Ezt az eszközt folyamatosan figyeljük és frissítjük. Mint mondtam, a Kodi használatához csak videofilmekre van szüksége, és tucatnyi ingyenesen elérhető.

A Kodi az egyik legjobb alternatíva a Showbox számára. Lehet, hogy nem egy a hasonló alkalmazások közül, de biztosan kiváló Showbox-csere. 5 percen belül telepítheti a FireStick készülékre. Valójában számos eszköz támogatja, beleértve az Androidot, a Windowsot, a Macot, az iOS-t és még sok más.

Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et Kodival

A Kodi használata - Kezdő útmutató

6. TeaTV

teatv a tűzoltóhoz

Amikor a Terrarium TV-t leállították, a TeaTV hirtelen előtérbe került, annak ellenére, hogy már jó ideje ott volt. Most, hogy a Showbox is megszűnt, nem látom okot, miért nem tudta megpróbálni a TeaTV-t. Ezt az alkalmazást felsoroltuk a Terrarium TV egyik legfontosabb alternatívájaként. Használja, és tudni fogja, hogy miért érdemel helyet itt a Showbox top alternatíváinak listáján.

A legtöbb igény szerinti alkalmazáshoz hasonlóan itt is számos filmet és tévéműsor címet talál. Nagyon örülök annak a lehúzóinak is, amelyek a legjobb linkeket biztosítják az internetről. A lejátszás sebessége nem olyan gyors, mint láttam a Cinema APK és a Titanium TV esetében, de a videó minősége teljesen elfogadható. A TeaTV általában 720p és SD hivatkozásokat húz, de néha 1080-at is kap. A Real-Debrid segítségével is magasabb színvonalú adatfolyamokra számíthat.

A TeaTV telepítése a FireStick-en

7. CyberFlix TV

A CyberFlix TV egy másik alkalmazás, amelyet kipróbálhat, ha megfelelő alternatívákat keres a Showbox számára. Ez inkább a titán TV-hez hasonlít, és Terrarium TV klónnak is tekinthető. A CyberFlix TV felülete, elrendezése és felépítése nagyjából megegyezik.

Szeretem a CyberFlix TV-t, mivel minden alapja megfelelő. Az alkalmazásnak van egy nagy médiakatalógusa, amely időben frissül. Mindig megtalálja a streaminghez elérhető legújabb filmeket és műsorokat. Csakúgy, mint a listán szereplők, a CyberFlix TV több linket is lehív, így elegendő választási lehetőséget biztosít a kiváló minőségű lejátszáshoz. Ez egy FireStick távirányító-barát alkalmazás, amely könnyen használható. Könnyű és gyors is.

Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re

8. TVZion

A TVZion valójában nem a legnagyobb alternatívája a ShowBoxnak, de azt hiszem, egyébként nem sok lehetőség van. Nem azt mondom, hogy az alkalmazás rossz. Valójában ez elég tisztességes. Szilárd tartalom könyvtárral és ügyes felülettel a TVZion jó szórakozási élményt nyújt. Ez azonban nem olyan jó, mint a listán szereplők, különösen, ha összehasonlítjuk a Cinema APK és a Titanium TV-vel.

Ennek megfelelően telepítse ezt az alkalmazást, és az összes felkapott és népszerű címet megtalálja a kezdőképernyőn. A felső menüben gyorsan válthat a filmek és a TV-műsorok között. A TVZion távirányító-barát, így a navigáció zökkenőmentes a FireStick-eszközökön. Nagyon jól működik az Android dobozokon is.

A TVZion készülékkel 500 órás lejátszás korlátozható. Ha további alkalmazásokat telepít a Google Play Áruházból, akkor további 1000 órát is igénybe vehet. Mivel a FireStick nem támogatja a Play Áruházot, ez a trükk nem működik rajta. A megoldás az alkalmazás eltávolítása és újratelepítése, amikor az órák elfogynak.

A TVZion telepítése a Fire Stick-re

A Showbox alternatíváinak biztonságos használata

Most, hogy több lehetősége van a Showbox APK helyett, figyelmeztetni szeretném, hogy mindent, amit streamizálsz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes tartalom (filmek, TV-műsorok) streaming jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges. A VPN segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Ezenkívül nagyon könnyen telepíthető Fire TV / Stick eszközre vagy más eszközökre, például Windows PC, Mac, Android vagy iPhone.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené ezen alkalmazások használatát, nézzük meg, hogyan használhatjuk az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemtől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), akkor teljes visszatérítést kérhet..

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat az iparág leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Ítélet

Ez a legjobb Showbox alternatívák listája. Ha már a Showboxot használja, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog ezek a lehetőségek. Nagyjából ugyanazok. Minden alkalmazáshoz mellékeltem a linket a telepítési útmutatóhoz. Ez segít a választott alkalmazás gyors telepítésében a FireStick eszközre. Ha bármilyen kérdése van, vagy meg akarja osztani velünk tapasztalatait, nyugodtan használja az alábbi megjegyzés részt.

Összefüggő:

Mozi APK alternatívák
Cotomovies alternatívák
Putlocker alternatívák

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me