A 10 legjobb Stremio kiegészítő Végső lista 2020-ra

>

Ebben a cikkben felsoroljuk a Stremio legjobb kiegészítőit. Ezek a kiegészítők az összes platformon működnek, amelyek kompatibilisek a Stremio-val. A cikk későbbi részében a Stremio kiegészítők telepítésére vonatkozó utasításokat is megtalálja.

A Stremio média streaming szolgáltatás az elmúlt néhány évben meglehetősen népszerű lett. Hihetetlenül egyszerű felülettel rendelkezik, amely egyszerűen megkönnyíti a streaming folyamatát. Ez a platform lehetővé teszi filmek, sorozatok, élő TV, YouTube-videók és még sok más nézését. Ha még nem rendelkezik ezzel, a következőképpen telepítheti a Stremio szoftvert a FireStick és az Android TV Box eszközre.

Csakúgy, mint Kodi, a Stremio kiegészítéseket igényel a tartalom streamingjéhez. A kiegészítők összekötik a médiaszerverekkel szerte a világon, és sorba rendezik a streaming linkeket, amelyek közül választhat. A Kodi-tól eltérően azonban a Stremio-kiegészítőket online töltik le és telepítik, és nem helyet foglalnak el az eszköz helyi tárhelyén. Ez nem csak helyet foglal el az eszközön, hanem azt is biztosítja, hogy csak egy eszközre kell telepítenie a kiegészítőt, és az elérhető minden Stremio eszközön (feltéve, hogy minden eszközön be van jelentkezve ugyanazzal a Stremio fiókkal).

Emellett, a Kodival ellentétben, a Stremio kiegészítők telepítése sokkal egyszerűbb. Csak el kell mennie a Stremio addon könyvtárba, ki kell választania a kiegészítőt, és egyetlen kattintással telepítenie kell azt.

A Stremio hivatalos és harmadik fél (közösség) kiegészítőket is kínál, például Kodi. A Stremio addon könyvtára azonban nincs olyan nagy, mint Kodié. Csak maroknyi kiegészítő közül lehet választani. Úgy gondolom, hogy ez a jövőben megváltozik, amikor egyre több fejlesztő indít érdeklődést e platform iránt.

Kiválasztottuk a legjobb Stremio kiegészítőket. Nézd meg!

Figyelem felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a szerzői jog által védett tartalmat streamingben találja online, komoly bajba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

A legjobb Stremio kiegészítők

Tehát itt van a legfontosabb Stremio kiegészítők listája. Ez a lista tartalmazza mind a hivatalos, mind a közösségi (harmadik féltől származó) kiegészítőket.

1. A Kalóz-öböl

A Pirate Bay Stremio addon hozzáférést biztosít a népszerű torrenting weboldal, a The Pirate Bay teljes adatbázisához. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a torrent tartalom streamálását anélkül, hogy először le kellene töltenie azokat a készülékre. Kimerítő gyűjteménye a kedvenc filmeiről és műsorairól.

A Pirate Bay két verzióban kapható - a ThePirateBay + (TPB +) és a PirateBay Addon. Ezeket a kiegészítőket különféle gyártók fejlesztették ki. Mindkettő kiváló minőségű adatfolyamokat tölt le különféle torrent kiszolgálókról. Csak annyit kell tennie, hogy megszerezze ezeket a kiegészítőket, ha menjen a Stremio kiegészítők szakaszába, és válassza a Közösségi kiegészítőket. Megtalálja őket a kiemelt Stremio kiegészítők között. Ha szereted a Stremio-on történő streaming-et, akkor ezek a legjobb Stremio-kiegészítők.

2. Juan Carlos

A közösségi kiegészítők listájában egy csomó bejegyzést talál, „Juan Carlos” néven. Noha mindegyik tisztességes, igazán azt akarja, hogy Juan Carlos 2 névre kerüljön (a cikk írásakor). Juan Carlos kiemelkedő torrent forrás. A névadó Stremio addon problémamentes torrent-streaming-et kínál. Hatalmas adatbázisa van filmekről és TV-műsorokról.

A tartalom könyvtárat rendszeresen feltöltik. Ha van valami új, akkor valószínű, hogy először a Juan Carlos 2-rel találja meg. A kiegészítő egyetlen kattintással települ, és nem igényel külön beállítást. Ha egy filmre vagy epizódra kattint, több folyamot talál ebből a kiegészítőből. Folyamatosan szerepel az egyik legfontosabb Stremio kiegészítőként a különböző listákon.

3. RARBG

A RARBG egy másik nagyon népszerű név a Stremio kiegészítők világában. Ez egy hatalmas raktára a kedvenc tartalmainak, beleértve filmeket és TV sorozatokat. Régóta használom ezt a kiegészítőt, őszintén szólva, soha nem voltam csalódott.

Ez a Stremio-kiegészítő több linket húz a torrent-kiszolgálókról a lejátszani kívánt filmhez vagy epizódhoz. Ezenkívül kiválaszthatja a streaming felbontást SD-ről 1080p-re. Ha szerencséd van, akkor talán találsz néhány 4K-streamet is. Csak egy kattintás szükséges a RARBG telepítéséhez, és rendelkezésére áll a végtelen tartalomtár, amelyet megtekintési örömökhöz nyújtanak. Ez az egyik kedvenc Stremio-kiegészítőm.

4. Pattogatott kukorica idő

Az EZTV és az YTS a világ egyik legelterjedtebb torrent szervere. A Popcorn Time összeköti Önt a teljes könyvtárával, és kiszolgálja a kiváló minőségű igény szerinti tartalmat, beleértve a filmeket, műsorokat, dokumentumfilmeket és még sok minden mást. A popcorn időt, mint sokan a listán, a Stremio egyik legjobb kiegészítőjének tekintik.

Az EZTV és az YTS tartalomkönyvtára folyamatosan frissül. Ez azt jelenti, hogy a Popcorn Időben mindig van valami új, amit megnézhetünk. Megpróbál.

5. Zooqle

Gondolkodhat a Zooqle-re mint egy tartalom aggregátorra. Nincs semmilyen szülő webhely vagy szerver, ahonnan lehet letölteni a tartalmakat. Ugyanakkor egy helyre helyezi a legjobb forrásokat, és sorba állítja a legfinomabb streaming linkeket. A Mega Torrents, az YTS, a RARBG és a többi torrent követőit használja.

A Zooqle elsősorban igény szerinti tartalom, például filmek és TV-sorozatok számára készült. Előfordulhat azonban, hogy még dokumentumfilmeket és akár YouTube-videókat is találhat. Láttam azt is, hogy a régi filmek és műsorok folyamát keresi, ami nem igaz a legtöbb más Stremio-kiegészítőnél. A Zooqle meglehetősen újszerű, amikor ezt az útmutatót írom, de a jelenlétét érezte. Érdemes lehet kipróbálni.

6. Nyisson meg videókat

Ez egy újabb bővítmény, amely megtalálta a utat a Stremio legjobb kiegészítőinek listáján. Lehet, hogy a Nyílt Videók nem olyan jók, mint néhány más kiegészítő, például Juan Carlos 2 vagy RARBG, de ez egy ideje tisztességes munkát végzett. Szóval, azt hittem, tudnod kell, hogy létezik.

Az Open Videos egy igény szerinti kiegészítő filmekhez és TV-műsorokhoz. Streameket talál szinte az összes legújabb és népszerű tartalomhoz, amelyet meg szeretne nézni. Ez a Stremio kiegészítő lehetővé teszi a kívánt felbontás kiválasztását, beleértve az SD, 720 és 1080 felbontást.

7. Netflix

A Netflix egy másik népszerű Stremio kiegészítő. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a filmek, műsorok és a Netflixben elérhető összes típusú tartalom teljes gyűjteményének böngészését. Annak ellenére, hogy jelenleg harmadik félként, közösségi kiegészítőként érhető el, továbbra is csak akkor tudja megnézni a tartalmat, ha be van jelentkezve a meglévő Netflix-fiókjába. Ezenkívül nem kell megadnia a Netflix bejelentkezési adatait a Stremio számára. Ha filmet vagy műsort (vagy bármilyen más címet) választ, akkor átirányítja a Netflix webhelyre, ahol biztonságosan bejelentkezhet..

Ha még nem rendelkezik Netflix előfizetéssel, és kíváncsi arra, hogy meg kell-e szerezned egyet, akkor ez a Stremio kiegészítő hasznos lehet. Felfedezheti a tartalom könyvtárat, és kiderítheti, van-e elegendő videó az ön érdeklődésére.

8. YouTube

A YouTube az egyik hivatalos Stremio kiegészítő, amely általában előre telepítve van az alkalmazáshoz. Ez a kiegészítő kiváló módszer a YouTube-videók feltárására és megtekintésére. És tudjuk, hogy a YouTube-on több ezer (vagy akár millió) videó is megtekinthető.

A YouTube az évek során fejlődött, és ez már nem csak a véletlenszerű, házi készítésű videók helyszíne. Számos professzionális producer és alkotó hozzájárul e video streaming platform hatalmas videó könyvtárához minden nap. A YouTube Stremio addon segítségével webes műsorokat, előzeteseket, vírusos videókat és sok eredeti tartalmat nézhet.

Az addonnak vannak bizonyos korlátozásai. Nem jelentkezhet be YouTube-fiókjába. Ezért nincs hozzáférése a figyelőlistához, az előfizetött csatornákhoz és a profilodhoz tartozó valamihez. Ezenkívül a YouTube TV-tartalmakat sem közvetíti. Csak szokásos videókat nézhet meg.

9. OpenSubtitles

Az OpenSubtitles szintén az egyik legfontosabb Stremio kiegészítő. Ez egy hivatalos kiegészítő, és előfordulhat, hogy a Stremio előre telepítve van. Ha szeretne filmeket és műsorokat felirattal nézni, akkor az OpenSubtitles kötelező kiegészítő.

Mint valószínűleg már tudta, az OpenSubtitles az egyik legnagyobb és legnépszerűbb feliratozás-szolgáltató. Valójában az OpenSubtitles használatát is javasoljuk a Kodi számára. Hatalmas feliratozási adatbázis található szinte minden nyelven, amelyre gondolsz. Akár szereti a filmeket vagy a TV-műsorokat nézni, ezen a helyen talál minden szükséges feliratot.

10. Ex Addon

Az Ex Addon nem tartozik a Stremio legizgalmasabb kiegészítői közé. Nem terjed ki a legújabb filmekre vagy TV-műsorokra. Ez azonban hozzáférést biztosít a köztulajdonban lévő néhány klasszikushoz. Ha szereti nézni a régi filmeket, amelyek szerzői jogok nélküliek, érdemes kipróbálni az Ex Addont.

Mivel a filmeket csak a nyilvánosság számára közvetítik, akkor nem is kell aggódnia a szerzői jogi törvények megsértése miatt. Annak ellenére, hogy az Ex Addonnak nincs hatalmas tartalomkönyvtára, vannak olyan címek, amelyek érdekelhetnek.

A legjobb kiegészítők telepítése a Stremio-on

A következő lépésekkel telepítheti az összes kiegészítőt a Stremio-ra. A következő képernyőképeket készítettem az Amazon FireStick-en. A módszer azonban többé-kevésbé azonos módon működik minden platformon. Essünk neki:

1- Nyissa meg a Stremio-t, és jelentkezzen be Stremio-fiókjába, ha még nem tette meg. Látnia kell egy kezdőképernyőt

legjobb Stremio kiegészítők

2- Kattintson a hamburger menüre a bal felső sarokban (3 vízszintes vonal). Most görgessen egy kicsit le és kattintson Kiegészítői a legördülő menüben

legjobb Stremio kiegészítők

3- Most két menüt kell látnia a tetején Összes és Hivatalos alapértelmezés szerint kiválasztva

Hogyan telepítsük a Stremio kiegészítőket

4- A kiválasztott menüre kattintással Összes, tovább szűrheti a kiegészítőket Filmek, sorozatok, csatornák, mások szerint

Stremio kiegészítők

5- A választás után nyomja meg a Vissza gombot, majd kattintson a menüre Hivatalos

telepítsen kiegészítőket a Stremio-ra

6- Most kiválaszthatja, hogy hivatalos vagy közösségi Stremio kiegészítőket akar-e telepíteni. Válasszuk Közösség

Megjegyzés: Ha rákattint a Telepített elemre az ablakon, láthatja az összes telepített kiegészítő listáját

legjobb Stremio kiegészítők

7- Görgessen le a kívánt kiegészítőhöz (mondjuk Juan Carlos 2), majd kattintson a gombra Telepítés

legfontosabb kiegészítők a stremio-hoz

Így telepítheti a kiegészítőket a Stremio-ra.

Csomagolás fel

Tehát ez a Stremio ajánlott és legjobb kiegészítőinek listája. Teszteltem és használtam ezeket a kiegészítőket, és személyes tapasztalataim alapján írtam róluk. Ha bármilyen érdekes Stremio-kiegészítővel találkozom, akkor ellenőrizni fogom, hogy azonnal felveszem-e ebbe a listába. És ha véletlenül megbotlik, nyugodtan ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

A legjobb Kodi kiegészítők
A legjobb Kodi épít
A legjobb FireStick alkalmazások

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me