A Google Play telepítése a Fire TV Stick-re (Aptoide)

>

Ebben az útmutatóban a Google Play FireStick és Fire TV eszközökön való elhelyezéséről fogok beszélni veled. A Google Play Store a legszélesebb körben használt alkalmazásraktár, amely több ezer alkalmazást, játékot és segédprogramot tartalmaz. Az alkalmazások hatalmas gyűjteménye és a könnyű használat a legnagyobb vonzereje. A Play Áruház azonban nem érhető el az összes Android platformon. Például az Amazon FireStick és Fire TV eszközöknek van Amazon Store, és nem támogatják a Play Store szolgáltatást. Sajnos az Amazon alkalmazáskészlete nem olyan nagy, és ezért a FireStick felhasználók gyakran más lehetőségeket keresnek.

A Play Store hivatalosan nem érhető el ezeken az Amazon-eszközökön. Szóval, van egy módja annak, hogy oldalra töltse be? A válasz igen! Itt azonban elmondok neked valamit, amely sokkal jobb, mint a FireStick Google Play. Ebben az útmutatóban bemutatom az Aptoide TV nevű, harmadik féltől származó alkalmazásboltot, amely a legjobb Play Áruház alternatívája és a Fire készülékekre optimalizált..

firestick aptoide játékbolt

A Google Play telepítése Fire Stick-re (alternatív)

A Play Store oldalának a FireStick oldalra történő feltöltése unalmas, hosszú kanyargós, hajlamos a hibákra, és gyakran nem működik. Másfél órát tölte volna hiába. Nem akarom pazarolni az idejét. Mindent megszerezhet az Aptoide-tól, a Google Play-től és még sok minden mást. Az Aptoide TV nagyrészt hibamentesen működik a FireStick készüléken. Rendelkezik a FireStick alkalmazások tisztességes gyűjteményével, amelyre bármikor szüksége lesz. Tehát most tanuljuk meg az Aptoide App Store telepítését és használatát.

Aggódik az online adatvédelem miatt?

Mielőtt folytatnánk, van egy fontos kérdés, amelyre szeretnék felhívni a figyelmet. Az adatvédelem komoly aggodalomra ad okot a világhálón. Valószínűleg hackerek és személyazonosság-rablók, sőt a saját kormányod és az internetszolgáltatók figyelik és követik Önt. Ezért sok értelme van annak, hogy megtalálja a módját, hogy névtelen maradjon, és miközben megóvja magánéletét az internet digitális sávjában.

Szerezzen magának VPN-t, és élvezze a nyugalmat. A VPN titkosítja az eszközök forgalmát, és teljes névtelenséget nyújt. A VPN biztosítja azt is, hogy ne váljon az internetes fojtás áldozatává; ez a gyakorlat nap mint nap egyre gyakoribbá válik.

Olvas: A VPN telepítése és használata a FireStick webhelyen

Készítsen FireStick készüléket az Aptoide TV oldalsó töltésére

Az Aptoide, a Google Play legígéretesebb alternatívája a FireStick-en, egy harmadik féltől származó alkalmazás-áruház, és nem meglepő, hogy nem az Amazon Store-ban található. Mivel az alkalmazást a hivatalos áruházból kívülről fogjuk megkapni, utasítani kell a FireStick-et a telepítés engedélyezésére. Az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások alapértelmezés szerint le vannak tiltva.

Az alábbiakban bemutatjuk a harmadik fél által készített alkalmazás telepítésének gyors lépéseit

1. lépés: A távoli iránygombokkal válassza ki a Beállítások elemet a FireStick kezdőképernyőjén. Ez az opció a felső menüsoron található. Most keresse meg az eszközt az alábbi képen látható módon:

Nyissa meg az eszközbeállítások tűzoltóját

2. lépés: Válassza a Fejlesztői beállítások elemet a következő képernyőn

fejlesztői lehetőségek tűzoltó

3. lépés: A Fejlesztői beállítások részben jelölje ki az Alkalmazások ismeretlen forrásokból lehetőséget, és nyomja meg a távvezérlő Select gombját

A Google Play telepítése a Fire TV Stick-re (Aptoide)

4. lépés: Amikor megjelenik a következő üzenet, figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést és nyomja meg a „Bekapcsolás” gombot. Igaz, hogy egyes harmadik féltől származó alkalmazások kárt okozhatnak az eszközön. De az olyan alkalmazások, mint az Aptoide, nagyon híres és teljesen biztonságosak. Nem kell aggódnia.

engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

Most beállíthatja, hogy telepítse az Aptoide-t (vagy ennélfogva bármilyen harmadik féltől származó alkalmazást) az eszközére.

A Play Store Alternative (Aptoide Store) telepítésének lépései a FireStick oldalra

Most megmutatom, hogyan kell telepíteni a Google Play Áruházot az Amazon Fire Stick eszközére (az Aptoide alternatíva pontosabb). Ezt az alkalmazást a Downloader alkalmazás, valamint az ES Explorer alkalmazás segítségével (számítógéppel és anélkül) telepítheti.

Miért két alkalmazás, kérdezheti. A Downloader a legnépszerűbb alkalmazás a harmadik féltől származó alkalmazások letöltéséhez a Fire Stick segítségével. Az alkalmazás azonban nem mindenhol elérhető az Amazon Store-ban, és néhány régióban oldalra kell tölteni. Másrészt az ES File Explorer letölthető az Amazon Store-ból, országától vagy régiójától függetlenül.

Az Aptoide telepítése a Downloader használatával (1. módszer)

Az első dolog, amit tennie kell, hogy megkapja a Downloader alkalmazást, ha még nem rendelkezik ezzel. Megtalálja az Amazon Store-ban, és ha még nem, akkor nézze meg a Downloader telepítésének módját.

Miután telepítette a Downloader alkalmazást, itt olvashatja, hogyan telepítheti az Aptoide-t Fire Stick-re vagy Fire TV-re..

1. lépés: Indítsa el a Downloader alkalmazást a Fire Stick kezdőképernyőjén (ha itt helyezte át az alkalmazás ikont).

használja a letöltő alkalmazást a Google Play telepítéséhez

Ha nem látja az alkalmazást a kezdőképernyőn, tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot a távvezérlőn, és válassza az „Alkalmazások” lehetőséget. Látni fogja az összes alkalmazás listáját. Görgessen le a Downloader-hez, és futtassa.

2. lépés: A Downloader kezdőképernyőjén ellenőrizze, hogy a bal oldali sávban a Home menüpont van-e kiválasztva

letöltés google play apk tűzoltó

3. lépés: A kurzor villogni fog az URL mezőben. A képernyőn megjelenő billentyűzet megjelenítéséhez nyomja meg a távvezérlő 'Kiválaszt' gombját. Írja be az URL-t https://www.firesticktricks.com/store és nyomja meg a kezelő 'Go' gombját (vagy a távvezérlő Play gombját). Nézze meg az alábbi képet. Ez a link az Aptoide megszerzéséhez, a FireStick Google Play alternatívájához.

google play apk letöltés

4. lépés: Az Aptoide APK fájl mostantól automatikusan elkezdi letölteni az eszköz tárolójára

hogyan kell telepíteni az aptoide-t a tűzoltóra

5. lépés: A letöltés befejezése után a következő képernyő jelenik meg. Tartsa nyomva a távirányító lefelé mutató gombját, amíg a jobb alsó sarokban található "Next" gomb "Install" -ra nem vált. majd jelölje ki az „Telepítés” gombot, majd kattintson rá.

aptoide a tűzön

6. lépés: Ekkor megjelenik a telepítés folyamatának képernyője. A telepítés befejezése után kap az „Telepített alkalmazás” értesítést, a „Kész” és a „Megnyitás” gombokkal együtt.

Google Play Áruház a tűzoltón

7. lépés: Kattintson a „Kész” gombra, mivel még nem akarjuk megnyitni az alkalmazást (de ha valóban azonnal szeretné megnyitni az alkalmazást, akkor lépjen tovább, és kattintson az „Megnyitás” gombra; a hívása!)

8. lépés: Most megjelenik a következő párbeszédpanel. Nem kell kattintania a „Telepítés” gombra, mivel az alkalmazás már telepítve van. Ehelyett kattintson a „Törlés” gombra az APK-fájl eltávolításához. Többé nincs rá szükség, és szükségtelenül el fogja venni a tárhelyet.

Google Play Áruház a tűzoltón

Ez az! Sikeresen telepítette az Aptoide alkalmazást, a Google Play alternatíváját a FireStick alkalmazásban.

Telepítse az Aptoide-t a FireStick-re az ES File Explorer segítségével, számítógép nélkül (2. módszer)

: Ez egy alternatív módszer. Nem kell követnie ezeket a lépéseket, ha már telepítette az Aptoide-t a Downloader alkalmazás segítségével. Sőt, az ES File Explorer most 9,99 dollárt fog fizetni havonta, ha használni akarja az oldalsó betöltése funkciót.

Ha nem sikerül leszerezni a Downloader alkalmazást, vagy nem akarja azt újra letölteni, vagy egyszerűen inkább jobban kedveli az ES File Explorer alkalmazást, megmutatom, hogyan lehet utóbbit telepíteni az Aptoide alkalmazás telepítéséhez a Fire TV Stick eszközre..

Az ES File Explorer szintén széles körben népszerű, és ahogy már mondtam, szélesebb körben elérhető, mint a Downloader, ezért csak ennek a módszernek van értelme.

Kétféle módon telepítheti a Google Play Fire Stick alternatíváját: az egyik a számítógéppel, a másik nélkül.

A módszer számítógép nélkül könnyebb és gyorsabb (de havi 9,99 dollár előfizetési díjat igényel). Először erről a módszerről fogunk beszélni. Ha véletlenül letöltötte az Aptoide APK-t a számítógépére, később érdemes megnéznie a második módszert.

Itt jön az ES Explorer módszer, amely nem igényel számítógépet.

1. lépés: Nyissa meg az ES File Explorer alkalmazást, keresse meg az eszközöket a bal oldali sávban, és bontsa ki. Az Eszközök almenüből válassza a „Letöltéskezelő” lehetőséget, majd kattintson az alján található „+” gombra

aptoide a tűzön

2. lépés: Most látnia kell a Letöltés párbeszédpanelt

Google Play Áruház a tűzoltón

3. lépés: Az Út mezőbe írja be az URL-t https://firesticktricks.com/store. A Név részbe írja be a kívánt nevet, de tegye azt relevánsnak a telepített alkalmazáshoz. Aptoide TV nevet adtam neki, ugyanúgy, mint az általam telepített alkalmazás nevét.

firestick aptoide játékbolt

4. lépés: Most kattintson a Letöltés most gombra, és várja meg, amíg az APK letöltődik

A letöltés után kattintson az „Fájl megnyitása” gombra az APK-fájl futtatásához. Ezzel elindul a telepítési folyamat.

Google Play Áruház a tűzoltón

5. lépés: Most, amikor megjelenik a következő prompt, kattintson az 'Install'

firestick aptoide játékbolt

6. lépés: A következő képernyőn nyomja meg többször a távvezérlőn a „Le” gombot, amíg az alsó gomb ki nem emelkedik. A jobb alsó sarokban található "Next" gomb "Install" gombra vált. Kattintson rá a folytatáshoz

telepítse a Google Play-t gyökér nélkül

7. lépés: Itt láthatja, amikor az alkalmazás telepítve van. Ha azonnal el szeretné indítani az alkalmazást, kattintson a „Megnyitás” gombra. Egyébként kattintson a „Kész” gombra. Az alkalmazást később az Alkalmazásokból is futtathatja & Játékok szakasz

hogyan lehet az aptoide-t oldalról betölteni a tűz tv-ra

Ez lesz minden! Most nézzük meg, hogyan telepíthetjük a Google Play alkalmazást FireStick helyettesítő alkalmazásra, az Aptoide-ra az ES File Explorer és a számítógép segítségével.

Az Aptoide telepítése a FireStick fájlra az ES File Explorer segítségével számítógéppel

Szüksége lesz egy számítógépre. Windows, Mac vagy Linux - bárki megteheti!

Ellenőrizze, hogy a számítógép és a FireStick ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra vannak-e csatlakoztatva.

Szóval, itt megyünk!

A számítógépeden: Először töltse le az Aptoide APK fájlt a számítógépére a https://www.firesticktricks.com/store webhelyről

A FireStick-en: Most szerezze be az ES File Explorer alkalmazást az Amazon Store-ból FireStick eszközén. Csak válassza ki a Search lehetőséget a Fire Stick kezdőképernyőjének bal felső sarkában, keresse meg az ES File Explorer alkalmazást, és telepítse a képernyőn megjelenő egyszerű utasításokat..

1. lépés: Futtassa az ES File Explorer alkalmazást & Játékok szakasz. Görgessen le a bal oldali sáv Hálózat menüjéhez, és bontsa ki. Most válassza a Távkezelés lehetőséget a rendelkezésre álló hálózati lehetőségek közül (az alábbi kép)

használja a hálózatot a tűzoltó alkalmazások oldalra töltéséhez

2. lépés: Most kattintson a nagy „Bekapcsolás” gombra. Most FTP-címet kell látnia. Az enyém a ftp://192.168.1.7:3721/

A címed más lesz. Jegyezze fel ezt a címet. Ezt be kell írnia a számítógépére. Ez lehetővé teszi az összes FireStick fájl és mappa kezelését a számítógépről

Hogyan használjuk az ftp címet az alkalmazások telepítéséhez a tv-csatornára

3. lépés: A számítógépeden: Most térjen vissza a számítógépéhez, és nyisson meg minden mappát. Írja be a Fire TV Stick FTP-címét, amelyet az ES Explorer képernyőjén lát a számítógép mappaablakának címsorába, és nyomja meg az Enter billentyűt. Megnyitja az ES File Explorer tartalmát a számítógépen.

Az alábbi kép a Windows 10 rendszerben készült, de ez ugyanúgy fog működni a Mac és Linux rendszereken is.

Hogyan telepítsük a Google Play-t a tűzoltóra számítógép segítségével

4. lépés: Most másolja át az Aptoide APK for Fire Stick fájlt, amelyet korábban letöltött a számítógépére. Helyezze be minden ES File Explorer mappába, amelyet az előző lépésben nyitott FTP-címmel. Szükség esetén új mappát is létrehozhat.

Mindig a „Letöltés” ​​mappát választom, hogy az APK fájlt a számítógépről lemásoljam. Valahogy számomra értelmesebb. De ez csak én vagyok! A választás a tiéd!

letöltés google play apk on fire stick

5. lépés: A FireStick-en: Menjen vissza a FireStick alkalmazásba, és nyissa meg az ES File Explorer programot, ha még nem tette meg.

Keresse meg a bal oldalon található "Helyi" menüt, és bontsa ki. Válassza a második Kezdőlap lehetőséget (ne az otthoni képpel együtt). A jobb áttekinthetőség érdekében lásd az alábbi képet.

telepítse a Google Play amazon fire tv-t

6. lépés: Most a távirányítóval keresse meg a képernyő jobb oldalán található „Letöltés” ​​mappát

App Store tűz tv-bot

7. lépés: Nyissa meg a mappát, és itt látja az Aptoide APK fájlt (emlékszel? Ezt a fájlt a Letöltési mappába mentem. Ha más mappába másolta, válassza ennek megfelelően)

telepítse az aptoidet az amazon fire tv-ra

8. lépés: Az APK fájl futtatásához nyomja meg a FireStick távvezérlőjének „Kiválasztás” gombját. Kattintson a „Telepítés” gombra, amikor megjelenik a „Tulajdonságok” (az alábbi kép) felirat.

telepítse az aptoide tv-t az Amazon Fire Stick-re

9. lépés: Most már a szokásos módon járjon el! Keresse meg a következő képernyő alját, és kattintson a jobb alsó sarokban található „Telepítés” elemre a művelet megerősítéséhez és az alkalmazás telepítéséhez.

A Google Play telepítése a Fire TV Stick-re (Aptoide)

10. lépés: Az alkalmazás telepítésekor ez az, amit korábban látsz. Ha azonnal el szeretné indítani az Aptoide TV-t, kattintson az „OPEN” gombra, vagy nyomja meg a „KÉSZ” gombot a későbbi megnyitáshoz.

A Google Play telepítése a Fire TV Stick-re (Aptoide)

A Google Play (alternatív) használata a Fire TV Stick-en

Telepítette a Google Play alternatíváját root felhasználó nélküli Fire TV-re. Most menj, és futtasd!

Valószínűleg már tudja, hogy az összes alkalmazáshoz hozzáférhet a „Saját alkalmazások & Játékok szakasz. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a távirányítón a „Kezdőlap” gombot, és amikor megjelenik a következő menü, válassza az „Alkalmazások” lehetőséget.

hogyan kell használni a Google Play-t a tűz tv-ra

Szuper! A nemrég telepített alkalmazások azonban nem jelennek meg a kezdőképernyőn és az Alkalmazások listában, hanem az alján vannak. A gyakran használt alkalmazásokat a gyors elérés helyett a tetejére szeretné helyezni.

Mint láthatja, az Apptoide a lista alján található. De könnyen mozgathatja felfelé. Görgessen lefelé és válassza az Aptoide lehetőséget.

hogyan lehet letölteni alkalmazásokat a tűzoltón az aptoide tv-vel

Most nyomja meg és tartsa lenyomva a távirányítón a „Kiválasztás” gombot. Alternatív megoldásként nyomja meg a távvezérlőn a Menü gombot (három vízszintes vonal), és válassza az „Áthelyezés” menüt a jobb alsó sarokban megjelenő menüből, az alábbi ábra szerint:

mozgassa az aptoide alkalmazást a tetejére

Tartsa nyomva a távvezérlő 'Fel' irány gombját, amíg az Aptoide alkalmazás a felső sorba nem kerül.

Most nyomja meg a „Kiválasztás” gombot, hogy az Aptoide alkalmazás ikonját a felső sorba dobja. Térjen vissza a FireStick kezdőképernyőjére, és ott megtalálja az Aptoide ikont!

Most néz ki ez az Aptoide kezdőképernyője. Minden más nagyon egyszerű. Bármelyik alkalmazást megkeresheti a bal felső sarokban található „Keresés” funkcióval. Haladjon tovább, fedezze fel Aptoide-ot, és töltse le az összes szükséges alkalmazást.

firestick aptoide játékbolt

Befejezéskor

Tehát itt töltjük le a Google Play alternatíváját a FireStick-en. Annak ellenére, hogy létezik megoldás a Play Áruház letöltésére a Fire készülékeire, ez hosszú távra szól, és a legtöbb esetben nem működik. Sokszor próbáltam magam, és gyakran csalódott voltam. Nem értem értelmet próbálni ezt a nehézséget, hogy megszerezzem a Google Play-t a FireStick-en, amikor megszerezhetem a legjobb FireStick-alkalmazásokat, amire valaha szükségem lenne az Aptoide-tól. Ezenkívül a Play Áruházat nem úgy tervezték és optimalizálták, hogy működjön a Fire Stick platformon. Még a legtöbb alkalmazás sem fog működni. Szerezz Aptoide-t, és elkerülje az összes gondot.

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me