A legjobb Amazon FireStick / Fire TV csatornák (2023)

>

Ebben a cikkben áttekintjük a legjobb FireStick csatornákat. Ezeket a csatornákat az Amazon FireStick 4K, a Fire TV és a Fire TV Cube is támogatja.

A legjobb tűzoltó csatornák

A Fire TV Stick nagyon népszerű streaming eszköz, különféle okok miatt. Szinte korlátlan szórakozási lehetőségeket kínál különböző alkalmazásokon és csatornákon keresztül. Az Amazon több száz tartalomszolgáltatóval és TV-hálózattal kötődik, és hozzáférést biztosít rengeteg FireStick csatornához.

Felfedezheti a FireStick csatornáit számos kategóriában, ideértve a filmeket, műsorokat, sportokat, híreket, gyerekeket és még sok minden mást. Letöltheti és telepítheti ezeket a csatornákat az Amazon Store-ból.

Ezen túlmenően a FireStick számos harmadik féltől származó csatornát vagy alkalmazást is támogat, amelyek könnyen letölthetők a készülékre..

Mivel oly sok Fire TV-csatorna közül lehet választani, könnyű összetéveszteni. Ezért kiválasztottuk az Ön számára a legjobbat, így könnyű választani.

Legjobb FireStick csatornák (harmadik fél)

A FireStickTricks nem ellenőrzi az ezen az oldalon említett harmadik féltől származó alkalmazások és csatornák jogszerűségét és biztonságát. Ezeket az alkalmazásokat nem birtokoljuk vagy terjesztjük szervereinkről. A felhasználóknak azt tanácsolják, hogy ingyenes alkalmazásokat / csatornákat használnak csak a köztulajdonban elérhető tartalmak streamingjére.  

Az egyik oka annak, hogy az Amazon Fire Stick annyira népszerű, mert lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások könnyű betöltését. A harmadik féltől származó alkalmazások nem érhetők el az Amazon Store-ban. Vannak remek alkalmazások filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez, sporthoz és még sok máshoz. Ha valaha ismerősektől vagy kollégáiktól hallotta, hogy a jailbroken FireStick csatornáit nézik, biztos vagyok benne, hogy csak ezekről a csatornákról beszélnek.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Olvas: A VPN telepítése és használata az Amazon FireStick / Fire TV-n

1. Mozi HD APK: Ez egy igény szerinti streaming alkalmazás, amely valószínűleg szintén a legnépszerűbb. Ez az alkalmazás közel két éve működik, és csak jobb lett. Az alkalmazás rengeteg filmet és műsorot tartalmaz. Kiváló minőségű linkeket szerez az internetes legjobb forrásokból. A Cinema HD APK párosul a Real Debrid-tal és a Trakt-kel. Nem kétséges, hogy ez az egyik legjobb FireStick harmadik fél csatornája odakint.

A Cinema HD APK telepítése a FireStick-en

2. Titán TV APK: Ez egyben igény szerinti médiaplatform is, és népszerűsége szempontjából nem túl messze a Cinema HD APK mögött. Ez az alkalmazás filmek és TV-műsorok teljes könyvtárát kínálja, több száz órás ingyenes szórakozással. A titán TV nagyszerűen működik a FireStick és minden más Fire TV eszközön. Ez az alkalmazás elérhetővé teszi a legfinomabb streaming linkeket, és támogatja a Real Debrid alkalmazást. A Trakt-fiókjával is bejelentkezhet.

A Titanium TV telepítése a FireStick oldalra

3. BeeTV APK: A BeeTV a korlátlan szórakozás újabb nagy forrása. Ezzel az alkalmazással rengeteg film és műsor közvetíthető. Szinte az összes új kiadást itt találja. Az alkalmazás nagyszerűen működik a FireStick-en. Felhasználóbarát és távoli kompatibilis felülettel rendelkezik. A BeeTV a legkiválóbb streameket is bevonja a minőségi szerverekből. Összeállíthatja a Real Debrid és a Trakt csapattal is. Mindent összevetve, egy csodálatos igény szerinti alkalmazás.

Hogyan telepíthetem a BeeTV-t a FireStick-re

4. Mobdro: Ez egy élő TV alkalmazás, és talán a legnépszerűbb. Ez az alkalmazás nagy sorozatot kínál az Egyesült Államokból és más országokból származó kábel TV-csatornák számára. A könnyű alkalmazás könnyű a rendszer erőforrásain, és zökkenőmentesen működik az összes Fire TV eszközön. Ez az oka annak, hogy ez a FireStick egyik legjobb külső csatornája.

Hogyan telepíthetem a Mobdro-t a FireStick-re

5. Sapphire Secure IPTV: A Sapphire Secure egy népszerű IPTV szolgáltatás, amely több száz műholdas csatornának biztosít hozzáférést havonta 5 dollárért. Ez az egyik legköltséghatékonyabb módja a kábel TV-hez való hozzáféréshez a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Államokat. Az alkalmazás Fire TV verziója teljesen távolról kompatibilis, gyors és sima navigációt kínál.

Hogyan telepíthetem a Sapphire Secure IPTV-t a FireStick-re

Ha további ingyenes alkalmazásokra van szüksége a Fire Stick vagy a Fire TV számára, akkor nézd meg a népszerű alkalmazások teljes listáját. Ezenkívül megnézheti, hogyan lehet a FireStick-et korlátlanul ingyenes tartalom érdekében becsapni.

A legjobb FireStick csatornák (hivatalos)

A megértés megkönnyítése érdekében a következő kategóriákba osztottam a csatornák listáját:

 • A legjobb FireStick csatornák filmekhez és TV-műsorokhoz
 • A legjobb FireStick csatornák a sporthoz
 • A legjobb FireStick csatornák a hírekhez
 • A legjobb FireStick csatornák gyerekeknek

Jegyzet: Ezen hivatalos csatornák telepítéséhez lépésről lépésre adtam útmutatást az útmutató alján.

A legjobb FireStick csatornák filmekhez és TV-műsorokhoz

Itt található a filmek és TV-műsorok legnépszerűbb tűz-TV-csatornáinak gyors listája. Az egyes csatornákról az útmutató következő szakaszában olvashat bővebben.

 1. HBO GO
 2. HBO most
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS MINDEN HOZZÁFÉRÉS
 6. TUBI TV (ingyenes filmek & TÉVÉ)
 7. SHOWTIME
 8. Vígjátékközpont
 9. HULU
 10. NETFLIX
 11. STARZ
 12. FOX MOST
 13. A&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FILMEK MOST

1. HBO GO (fizetett): Ez egy nagyszerű hely a HBO rajongók számára az HBO eredeti példányainak és rengeteg film, dokumentumfilm, sportműsor és komédia akciójának közvetítéséhez. Rengeteg bónusz videóval is rendelkezik, például a színfalak mögött. A HBO GO ingyenesen kap előfizetését.

2. HBO most (fizetett): Ez a csatorna hozzáférést biztosít mindazokhoz, amelyek HBO-k, hasonlóan a HBO GO-hoz. Van azonban egy nagy különbség. NEM szükséges a HBO TV-csatornák előfizetése a HBO Now szolgáltatáshoz. Saját előfizetési tervei vannak (és egy ingyenes próbaverzió is).

3. AMC (fizetett): Ezzel a csatornával megnézheti az AMC eredeti példányainak és az AMC más, a szerzői jog által védett TV-műsoroknak a teljes választékát. Az AMC műholdas TV-előfizetésével jelentkezzen be az alkalmazásba, és élvezze a teljes évszakot. A jó hír az, hogy különféle szezonbeli premiereket és számos extrát megnézhet bejelentkezés nélkül. Ha Ön AMC Premiere előfizető, hozzáférhet az igény szerinti tartalomhoz is..

  A 10 legjobb Stremio kiegészítő Végső lista 2023-ra

4. ABC (fizetett): Ez az USA vezető kábeltelevíziós hálózatából származó FireStick-csatorna lehetővé teszi az ABC-epizódok élő közvetítését, valamint a felzárkózó TV-t. Az élő TV-közvetítés azonban csak a kiválasztott piacokra korlátozódik, és csak a részt vevő TV-szolgáltatókkal. A legfrissebb epizódok megtekintéséhez be kell jelentkeznie a részt vevő TV-szolgáltató fiókok hitelesítő adataival.

5. CBS (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Ez az ingyenesen letölthető csatorna hozzáférést biztosít a felzárkózási szakaszokhoz, valamint a CBS műsorok élő TV-közvetítéséhez. A felzárkózási epizódok a sugárzásuk napjától kezdve érhetők el. Noha ingyenesen letöltheti az alkalmazást, több kiemelt tartalomhoz alkalmazáson belüli vásárlásokra lesz szüksége.

6. Tubi TV (ingyenes): Ez az igény szerinti alkalmazás hozzáférést kínál rengeteg ingyenes filmhez és TV-műsorhoz. Vagy a nyilvánosan elérhető videókat, vagy azokat a videókat tartalmazza, amelyekre engedélyt kapott. Annak ellenére, hogy nem fogja megtalálni a legújabb és népszerű filmeket vagy TV-programokat, sok minden marad, hogy több órán keresztül ragasztott maradjon.

7. SHOWTIME (Fizetett): Ezzel a csatornával a SHOWTIME eredeti TV-műsorokat, filmeket, dokumentumfilmeket, sportokat és még sok minden mást közvetíthet. Ez egy igény szerinti alkalmazás, amely nem közvetíti élő TV-streamet. Indulhat egy ingyenes próbaverzióval, és ha folytatni kívánja, megvásárolhatja az előfizetési tervet. Ehhez az alkalmazáshoz nincs szüksége SHOWTIME kábelhálózati előfizetésre. Ha azonban van SHOWTIME előfizetése, akkor használni szeretné SHOWTIME Bármikor ehelyett alkalmazás (amely az eredeti előfizetés része, és nem számít fel további költségeket)

8. Komédiaközpont (fizetett): Teljes hozzáférés a TV-műsorok teljes sorozatához a Comedy Central-n keresztül ezzel a csatornával, beleértve a South Parkot, a The Daily Show-t Trevor Noah-val, a Detroitert és számos stand-up extrát. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de az alkalmazáson belüli vásárlásokhoz a legtöbb népszerű videó feloldásához szükséges.

9. Hulu (fizetett): Ez a csatorna hozzáférést biztosít egy hatalmas igény szerinti filmek és műsorok könyvtárához, valamint az összes Hulu exkluzív eredeti példányhoz. Felár ellenében hozzáadhat Élő TV-közvetítést is. Ezen felül prémium hálózatokat, például Showtime, HBO, Starz és Cinemax közvetíthet további havi előfizetés céljából

10. Netflix (fizetett): A név, amelyet nem szükséges bevezetni. A Netflix a világ legnagyobb előfizetési szolgáltatása filmek, műsorok, dokumentumfilmek és még sok más streaminghez. A Netflix előfizetés hozzáférést is kínál rengeteg Netflix Originals termékhez. Ez kötelező FireStick csatorna minden streaming rajongó számára.

11. Starz (fizetett): Ezek a FireStick csatornák hozzáférést biztosítanak a Starz hálózati eredetikhez, TV-programokhoz, filmekhez és még sok máshoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a streaming és a videók letöltése. Bejelentkezhet a FireStick alkalmazásba a Start hálózati előfizetéssel a TV-szolgáltatótól (a Comcast Xfinity kivételével). Ha még nincs előfizetése a Starz-hálózatra, akkor továbbra is használhatja az alkalmazást, havonta 8,99 dollárt fizetve (van egy 7 napos ingyenes próbaverzió is).

12. FOX most (ingyenes): Ez az alkalmazás mind igény szerint, mind élő tartalmakat közvetít. Hozzáférést biztosít a teljes FOX epizódokhoz és műsorokhoz, mint például a Maszkos Singer, a MasterChef, 9-1-1, az Empire és még sok más. Ezen felül élő sportokat is nézhet a FOX hálózaton keresztül, beleértve az MLB-t és a futballot is. A csatorna korlátozott mennyiségű ingyenes tartalommal rendelkezik. A teljes választék feltárásához az alkalmazáson belüli vásárlás szükséges.

13. A&E (ingyenes): Az A-val&E FireStick csatornán az A teljes sorozatát megnézheti&E műsorok és számos extrával és törölt jelenettel, amelyeket soha nem sugároztak a tévében. A népszerű műsorok teljes epizódjait, például a 60 Days In, a Storage Wars, az élő PD és még sok más közvetítheti.

14. Pluto TV (ingyenes): Ez határozottan az egyik legjobb FireStick csatorna, ha ingyenes tartalmat keres. Több tucat ingyenes élő TV-csatornát és több mint ezer filmet tartalmaz. A Pluto TV használatát azonnal megkezdheti bejelentkezés nélkül. Ha azonban úgy dönt, hogy bejelentkezik a Pluto TV-fiókjával, akkor hozzáférhet az eszközök előzményeinek és beállításainak megtekintéséhez az eszközökön keresztül.

15. Hallmark filmek most (fizetett): Függetlenül attól, hogy Ön Hallmark rajongó vagy, imádni fogja ezt a FireStick csatornát. Hatalmas gyűjteménye van a Hallmark könyvtár tartalmának. Minden Hallmark film, show és számos Hallmark akció megtalálható. Van egy 7 napos ingyenes próbaverzió is abban az esetben, ha először teszteli az alkalmazást, mielőtt előfizetési tervet vásárol.

A legjobb FireStick csatornák a sporthoz

Itt található a Sporttartalom legfontosabb Fire Stick csatornáinak listája:

 1. NFL
 2. FOX SPORT
 3. ESPN
 4. NBC SPORT
 5. NFL vasárnapi jegy
 6. CBS SPORTS STREAM & NÉZD ÉLŐBEN
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB at Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER JELENTÉS LIVE
 14. DAZN
 15. Teniszcsatorna

1. NFL (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Akár a legfontosabb eseményeket, akár a legfrissebb híreket szeretné megnézni, az NFL FireStick csatornáján minden megtalálható. Rengeteg izgalmas videóval ez a hivatalos NFL alkalmazás élvezet az NFL szerelmeseinek. Ezenkívül naprakészen tartja a pontszámokat és a fő eseményeket az egész szezonban. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de bizonyos típusú videókhoz alkalmazáson belüli vásárlást igényel

2. Fox Sports (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): A Fox Sports elengedhetetlen az Egyesült Államok sportszerelmeseinek. Rengeteg exkluzív videót tartalmaz, amelyeket sehol máshol nem talál. Függetlenül attól, hogy a Boxing, az NFL, az MLB, a Soccer, a NASCAR, a kosárlabda vagy az NCAA rajongója, a Fire TV Stick Fox Sports csatornái mindent lefednek. Rengeteg olyan patak található, amelyek a Golf és a Futball témához kapcsolódnak. És most, a BTN is része ennek a csatornának.

3. ESPN (ingyenes alkalmazáson belüli vásárlások): Az ESPN említése nélkül egyetlen sportlista sem teljes. Ez a FireStick csatorna éjjel-nappal hozzáférést biztosít az ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC hálózathoz. & SEC Network +, ESPN deportál, és még sok minden más. Ezzel az alkalmazással stúdióműsorokat és számos élő sportot közvetíthet. Ezenkívül játéklejátszásokat, sporteseményeket és még sok másat kínál. Az ESPN csatorna ingyenesen letölthető, alkalmazáson belüli vásárlásokkal.

4. NBC Sports (fizetett): Ez a FireStick egyik legjobb sportcsatornája. Ez a csatorna mindent lefed, amelyet az NBC közvetít, és sok extrát is. Ha a televíziós szolgáltatótól be van jelentkezve NBC hálózati bejelentkezéshez, mindent ingyen közvetíthet. Ha Ön nem hálózati előfizető, megvásárolhatja az NBC Sports Gold előfizetést online streaminghez. Az NBC Sports csatorna segítségével megnézheti a PGA Tour, a French Open, a Premier League, az NFL Sunday Night Football és számos más sport eseményét..

5. NFL vasárnap jegy (fizetett): Ehhez a FireStick csatornához be kell jelentkeznie az NFL vasárnapi jegyre. Ezt beszerezheti a https://nflst.directv.com/amazonfiretv webhelyről. Ezzel a csatornával megnézheti a DirectTV exkluzív eseményeit, ideértve a vasárnapi szezonális játékokat is. Az alkalmazás lehetővé teszi a statisztikák és eredmények áttekintését is, valamint a legfontosabb események megtekintését.

  Hogyan tölthetjük le az alkalmazásokat a FireStick alkalmazásban a Downloader App segítségével

6. CBS Sports Stream & Nézd élőben (ingyenes): Ez a CGS Sports HQ néven is ismert FireStick csatorna éjjel-nappal sportfogadásokat közvetít. Az alkalmazás teljesen ingyenes, nem igényel TV-előfizetést vagy alkalmazáson belüli vásárlásokat. Megnézheti rengeteg kiemelést, összefoglalót, játék előnézeteit és még sok minden mást. Hozzáférést kap a szakértők elemzéséhez és még a fogadási ajánlásokhoz is. A csatorna szinte az összes főbb sportágot lefedi, ideértve az NFL-t, az MLB-t, az NCAA-t, a WNBA-t, a Főiskolai Labdarúgást, a PGA Golfot, az NHL-t és még sok minden mást..

7. Fox Sports GO (ingyenes): Ha a tévében szeretné megtekinteni a kedvenc regionális sportját, akkor a Fox Sports Go az egyik legjobb sportcsatorna a FireStick számára. Ezzel az alkalmazással követheti kedvenc regionális csapatait, élő sportokat közvetíthet, és hozzáférhet az eredeti programozáshoz.

8. Fubo TV (fizetett): Ez a FireStick csatorna egy sor sportcsatornát hoz létre az egyszerű streaminghez. A Fubo TV több mint 100 sportcsatornát tartalmaz, ezek közül több mint 30 élő sportot közvetít. Hozzáférést biztosít az NBC, a FOX, a CBS Sports Network, a CBS, az NFL Network, a regionális sporthálózat, az NBCSN, az NBA TV, az FS1 és még sok más számára. Ezen felül élő híreket, valamint igény szerint filmeket és TV-műsorokat nézhet.

9. MLB at Bat (ingyenes): Vagy egyszerűen az MLB.TV az egyablakos ügyintéző az MLB számára. Ha egyidejűleg MLB rajongó vagy egy kábelvágó, ez a FireStick csatorna a tökéletes eszköz az Ön számára. Ez az alkalmazás közvetíti az élő baseball-játékokat és eseményeket, amint sugárzott. Ez a Fire TV-n és a kézi Kindle készülékeken is működik.

10. NBA Fire TV számára (fizetett): Ez a hivatalos NBA FireStick csatorna a FireStick, a Fire TV eszközök és az Amazon Kindle számára. Mostantól követheti kedvenc játékait és csapatait a FireStick-en ezzel az alkalmazással. Ez teljes hozzáférést biztosít az NBA élő mérkőzéseihez a rendes szezonban. Szüksége lesz az NBA League Pass előfizetésre, hogy bejelentkezzen ebbe az alkalmazásba.

11. NHL (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Ha Ön a Nemzeti Jégkorong Liga követője, akkor biztosan élvezni fogja ezt a hivatalos NHL-alkalmazást a FireStick számára. Ez a sportcsatorna a FireStick számára lehetővé teszi a kedvenc játékok élő közvetítését. Megnézheti a kiemeléseket és sok extrát is.

12. UFC (fizetett): Az UFC egy nagyszerű hír az MMA szerelmeseinek. Az UFC Fight Pass hozzáféréssel hozzáférhet az UFC Fight Library, az UFC Fight Nights, a kiemelt események, a PPV visszajátszások, a TV-műsorok és számos eredeti példányhoz. Ezenkívül lehetővé teszi az összes UFV PPV esemény közvetítését. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy naprakész maradjon a TV-műsor és a legfrissebb hírek.

13. Bleacher Report Live (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Ez a FireStick sportcsatorna számos élő TV-sporttípust fed le, beleértve az NBA League Pass, az UEFA Bajnokok Ligája, az Europa League, a Dan Patrick Show, az All Elite Wrestling és még sok minden mást..

14. DAZN (fizetett): ez az előfizetésen alapuló sport streaming csatorna a FireStick számára elérhető az Egyesült Államokban és 8 másik országban (köztük Japánban, Kanadában, Olaszországban, Brazíliában). A Wikipedia szerint ez az alkalmazás több mint 250 millió órás streaming-et kínál évente. Több mint 70 fő sport bajnokságot, sporteseményeket és számos kisebb versenyt foglal magában. A lefedettség magában foglalja az UEFA Európa Ligát, az UEFA Bajnokok Ligáját, az NHL-t, az NFL-t, a Major League Soccer-et, az FIBA ​​kosárlabda világkupát, a Premier League-t és egyebeket.

15. Teniszcsatorna (Ingyenes & Fizetett): A tenisz követői számára ezt a FireStick sportcsatornát kötelező próbálni. Sok élő tenisz mérkőzést takar, és rengeteg igény szerinti videót, visszajátszást és kiemelt eseményeket tartalmaz. De itt nem minden ingyenes. Ha azt akarja, hogy az alkalmazás teljes lehetőségeit feltárja, jelentkezzen be a kábel TV-előfizetésével, vagy megvásárolja a Tennis Plus előfizetést..

A legjobb FireStick hírcsatornák

 1. CBS HÍREK – TŰZ TV
 2. FOX HÍREK
 3. CNN GO
 4. ABC HÍREK
 5. CNBC – TŰZ TV
 6. NBC HÍREK
 7. NEWSY – TŰZ TV
 8. MSNBC
 9. BBC HÍREK
 10. EGY AMERIKA ÚJ HÁLÓZAT (OAN)
 11. NPR ONE TŰZ TV-HON
 12. HÍREK BE
 13. FOX BUSINESS
 14. AL JAZEERA
 15. SKY HÍREK

1. CBS News – Tűz TV (ingyenes): Ez a FireStick hírcsatorna a nemzeti és a világ híreit is lefedi. Világ, az Egyesült Államok hírei, tudomány / technológia, politika, szórakozás, egészségügy, bűncselekmények: néhány hírkategória közül választhat. A CBSN segítségével éjjel-nappal élő hírek közvetíthetők. A hírek mellett különböző CBS eredetikkel is hozzáférhet, köztük a CBSN AM és a Red & Kék.

2. Fox News (ingyenes): A Fox News Group leányvállalata, a Fox News Firestick csatorna egy ingyenes hírforrás, amely élő hozzáférést biztosít a híreket, a stúdióban folytatott vitákat, a talk show-kat és a hírekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de korlátozott lefedettséget nyújt a Fox News Network szolgáltatásból. Nézegethet bizonyos események élő közvetítését, számos igény szerinti hírműsorát és témájú videókat.

3. CNN Go (ingyenes + fizetett): A CNN Go ingyenesen letöltheti a FireStick hírcsatornát, rengeteg ingyenes tartalommal. Amikor azonban kábel TV-előfizetésével jelentkezik be, teljes hozzáférést kap az élő CNN-csatornához, a legfrissebb hírek gyors klipeinek, a CNN Original Series-nek, a teljes epizódoknak és még sok mindennek.

4. ABC hírek (ingyenes): Az ABC News FireStick csatornája napjaink legfrissebb híreinek közvetítését, élő hírfolyamokat, híreket és számos különlegességet közvetít. Ez a csatorna lehetővé teszi olyan népszerű műsorok nézését, mint például a 20/20, a Jó reggelt Amerika és így tovább.

5. CNBC – Tűz TV (ingyenes + fizetett): Ez a CNBC FireStick üzleti hírcsatorna lehetővé teszi az élő hírek és a teljes epizódok közvetítését, ha be van jelentkezve a kábeltelevíziós előfizetéssel. Legyen naprakész a valós idejű üzleti információkkal és a pénzügyi piac lefedettségével. Ezenkívül számos népszerű műsorhoz hozzáférést biztosít, köztük a Profit, a cselekedet, a Deal or No Deal, a Jay Leno Garage és még sok más. Még ha nem is jelentkezik be a kábeltelevíziós előfizetéssel, korlátozott élő híreket, videoklipeket és híreket is nézhet.

6. NBC News (fizetett): A FireStick NBC News csatornájával az MSNBC, az NBC élő hírek és számos más népszerű program közvetíthető a kábeltelevíziós előfizetéssel való bejelentkezés után. Ezenkívül hozzáférést biztosít azokhoz a hírekhez, eseményekhez és történetekhez is, amelyeket meg szeretne nézni. Ezenkívül teljes hosszúságú epizódokat is közvetíthet, részletes hírelemzést kaphat és még sok más.

7. Newsy – Tűz TV (ingyenes): A hálózat azt állítja, hogy a hírt a kívánt módon szállítja – száz százalékban nincs véleménye. Ez a FireStick hírcsatorna lehetővé teszi a hírhez kapcsolódó tartalmak sorozatainak továbbítását a tévében.

8. MSNBC (fizetett): Fedezze fel az MSNBC hírtartalmának teljes választékát, ha bejelentkezik a TV-előfizetésbe. Ha nem jelentkezik be, akkor is kaphat napi, teljes hozzáférésű, 15 perces próbaverziót. A Fire TV csatornán olyan népszerű műsorok és TV-személyiségek szerepelnek, mint Rachel Maddow, Az utolsó szó Lawrence O’Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki és még sok más.

  10 legjobb terrárium-TV-alternatíva (2023)

9. BBC News (ingyenes + fizetett): Ez a FireStick csatorna a BBC Network globális lefedettségét biztosítja a TV-hez anélkül, hogy kábeltelevíziós előfizetésre lenne szükség. Függetlenül attól, hogy üzleti, szórakoztató vagy bármilyen más népszerű téma érdekel, itt minden, amit közvetíthet. Ezenkívül hozzáférést biztosít teljes hosszúságú TV-műsorokhoz és top történetekhez.

10. One America News Network (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Az egyik legmegbízhatóbb forrás globális és nemzeti hírekre egy sor érdekes témában, ideértve a szórakozást, az üzletet és egyebeket. Ez a FireStick hírcsatorna ingyenesen letölthető, de a tartalom eléréséhez havi előfizetést kell vásárolnia, amely 4,99 USD. Az alkalmazás nem kínál ingyenes tartalmat.

11. NPR One for Fire TV (ingyenes): Ha inkább a híreket hallgatja, mint nézi, akkor ezt a Nemzeti Nyilvános Rádióból (NPR) származó FireStick csatornákat szeretnéd. Az NPR One FireStick csatorna lehetővé teszi a legfrissebb podcastok, rádióműsorok és még sok más streamingjét. Csak be kell jelentkeznie az NPR-fiókjával, és itt minden ingyenes.

12. NewsON (ingyenes): Ha ingyenes híreket keres, akkor a NewsON az egyik legjobb letölthető Amazon FireStick-csatorna. Ez a csatorna rengeteg klipszet hoz a számodra a helyi hírekről és rengeteg igény szerinti hírközlést. Több mint 175 helyi hírcsatornát fed le az Egyesült Államok egész területéről. A leghihetetlenebb az, hogy ennek az alkalmazásnak a használatához nincs szükség kábel-TV előfizetésre. Valójában egyáltalán nem igényel bejelentkezést.

13. Fox Business (ingyenes + fizetett): Ha üzleti hírekkel foglalkozik, akkor a Fox Business a FireStick csatorna, amelyet meg kell próbálnia. Ez a csatorna élő híreket kínál a Fox Business Network, valamint a Fox News csatornán. Az élő csatornák minden nap 10 percig ingyenesek. A nézés folytatásához be kell jelentkeznie a TV-szolgáltatónál. Számos kiemelt TV-műsor is közvetíthető, beleértve az FBN-t: am, Varney Co., Reggel Maria-val, a harang után, a Bika & Medvék, az Esti Szerkesztés és még sok más. A tartalom témakörében kereshet, beleértve a kiberbiztonságot, a személyi pénzügyeket, a kisvállalkozásokat, a technológiát, a gazdaságot, a kormányzati kiadásokat stb..

14. Al Jazeera (ingyenes): Ha híreket és történeteket keres a világ minden tájáról, próbálja ki az Al Jazeera csatornát a FireStick oldalon. A Közel-Keletről, Katarból származó népszerű hírcsatorna angol változata különféle tartalmakkal rendelkezik, beleértve a Live TV-t, a Szerkesztő válogatásait, Dokumentumfilmeket, Talk Show-kat, a News Magazine Show-kat és még sok más. Ez a FireStick csatorna teljesen ingyenes. Nincs szükség bejelentkezésre vagy TV-előfizetésre.

15. Sky News (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások): Ez a csatorna nagyszerű módja a Sky News élő közvetítésének a FireStick-en. Az élő híreken kívül számos más kategóriában is tartalmat tölthet fel, beleértve a Legfrissebb, az Egyesült Államok híreit, a Világot, az Egyesült Királyság híreit, technológiáját, szórakozását és a királyi családot. Vannak alkalmazáson belüli vásárlások. Ugyanakkor rengeteg ingyenes cucc található ezen a FireStick hírcsatornán.

A legjobb FireStick csatornák gyerekeknek

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Szórakozás a Roblox-szal

1. PBS gyerekek (ingyenes): Most már hozzáférhet a kedvenc TV-sorozatához a PBD Kids alkalmazásból a PBS Kids Video FireStick csatornán. Ez a csatorna száz fantasztikus videót és sok show-t mutat a népszerű PBS Kids csatornán. Be kell jelentkeznie a PBS Kids fiókjával. Ha még nem rendelkezik, látogasson el a PBSKids.org webhelyre, és hozzon létre egyet. A PBS Kids FireStick csatorna automatikusan kiválasztja a helyi állomást az Ön tartózkodási helye alapján. A csatornát bármikor megváltoztathatja.

2. GooNoodle (ingyenes): Ez az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb oktatási szolgáltatása. Ez az alkalmazás mindenki számára elérhető – gyerekek, családok, valamint az oktatók számára. A GooNoodle FireStick csatorna több száz oktatási videót és szórakoztató tevékenységet hoz el a gyerekeknek és a családoknak. Választhat videókat számos érdekes kategóriából, beleértve a Legújabb a GoNoodle-nál, A Featured in School, NTV-t: Tészta televízió, A Legjobb pólók, A Blazer Flesh, a GoNoodle House Party, a Moose Tube, a Félelmetes szósz és még sok más.

3. Nick Jr. a Fire TV-hez (ingyenes + fizetett): A teljes hosszúságú epizódok és sok Nick Jr. eredeti példányának streamingéhez telepítse ezt a FireStick csatornát most. Olyan népszerű műsorokat mutat, mint a PAW Patrol, a Bubble Guppies, a Ryan Mystery Playdate, a Blue’s Clues & Te, Shimmer és Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, összezsugorítottam a gyerekeket és még sok más. Rengeteg cucc ingyenes. A teljes tartalom feloldásához és a hirdetésmentes élményhez azonban be kell jelentkeznie a TV-szolgáltatónál.

4. Pokémon TV (ingyenes): Ez a hivatalos Pokémon csatorna a FireStick és a Fire TV eszközökhöz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kedvenc Pokémon filmeit és epizódjait teljesen ingyen nézhesse. Ez a FireStick csatorna gyerekeknek mindent befolyásolhat bejelentkezés nélkül. Azonban a megtekintési élmény megosztása érdekében az összes támogatott eszközön javasoljuk, hogy jelentkezzen be. Ha még nem rendelkezik fiókkal, könnyedén feliratkozhat a hivatalos oldalra. weboldal.

5. Szórakozás a Roblox segítségével (ingyenes): Ha saját Roblox játékokat szeretnél készíteni, akkor ezek a FireStick csatornák minden bizonnyal nagy segítséget nyújtanak. Még ha nem is tervez játékot, mégis élvezheti néhány nagyon érdekes Roblox videót és oktatóanyagot. Ez a csatorna 12-15 éves korosztályú gyermekek és tinédzserek számára készült. Nagyon jó időt töltöttem magam ezzel az alkalmazással felnőttként. Az alkalmazás teljesen ingyenes. Nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások, amelyek meglephetnek. Ez szintén nem igényel bejelentkezést. Azonnal megkezdheti a streaming-t.

Hogyan telepítsük a FireStick csatornákat az Amazon Store-ból

Kétféle módon telepítheti a FireStick csatornákat, amelyek hivatalosan elérhetők az Amazon App Store-ban:

 • 1. módszer: Keresse meg a csatornákat külön-külön
 • 2. módszer: Fedezze fel a Fire TV csatornákat kategóriák szerint

A módszereket az alábbiakban mutatjuk be

1. módszer: Keresse meg külön a Fire TV csatornákat

Ehhez a FireStick Keresés opcióját kell használnia. Ez a lépés:

1: A FireStick kezdőképernyőjén válassza a lehetőséget Keresés (bal felső sarok)

A legjobb tűzoltó csatornák

2: Keresse meg a telepíteni kívánt csatornát (mondjuk HBO GO)

Kattintson rá a keresési eredmények között

csatornakeresés az Amazon tűzhelyén

3: Kattintson a csatorna ikonjára a következő ablakban

amazon tűz tv csatornák listája

4: Kattintson a gombra Letöltés vagy Kap gombok attól függően, hogy mi jelenik meg a képernyőn

csatornák beállítása a tűzoltón

5: Kattintson Nyisd ki a csatorna futtatásához

Hogyan szerezzünk tűzoltó csatornákat

2. módszer: Böngésszen és telepítse a csatornákat kategóriák szerint

Ez a lépés:

1: Válassza ki a Alkalmazások opció a FireStick kezdőképernyőjén

A legjobb tűzoltó csatornák

Válaszd ki a Kategóriák az Alkalmazások alatt

A legjobb csatornakategóriák a firestickhez

2: Válassza ki a csatornák között böngészni kívánt kategóriát (mondjuk a Filmek & TÉVÉ)

Tűz csatornák filmekhez és TV-hez

3: Kattintson a telepíteni kívánt csatornára (mondjuk az ABC)

lépések a Firestick csatornák telepítéséhez

4: Kattintson a gombra Letöltés vagy Kap attól függően, hogy mit lát a képernyőn

töltse le a tűzoltó csatornákat

5: Kattintson Nyisd ki amikor a csatorna telepítve van

A legjobb amazon tűzoltó csatornák

Csomagolás fel

Ez a legjobb FireStick csatornák listája. Ezek a csatornák lehetővé teszik az igény szerint, valamint az élő TV-tartalmak megtekintését. Ha úgy gondolja, hogy hiányzott valamit, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt.

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me