A Terrarium TV legális és biztonságos-e használni?

>

Az online média streaming alkalmazások nem újdonságok az online generáció számára. Az egyik ilyen népszerű alkalmazás a Terrarium TV, amely kiváló alternatíva a Showbox, a Mobdro és a Playbox HD számára. Ez az Android alapú alkalmazás segítséget nyújt a legújabb filmek, TV-műsorok és még ehhez a teljes könyvtár eléréséhez. De az a fontos kérdés, hogy a Terrarium TV legális és biztonságos-ea használatra?

A fent említett alkalmazások ingyen hozzáférést biztosítanak az egyébként fizetett tartalomhoz, akárcsak a Kodi Addons gyártói harmadik felek, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy jogszerű-e az ingyenes filmek közvetítése a Terrarium TV-n. Sőt, ez veszélyt jelent-e az eszközére rosszindulatú programok formájában? Részletesen megvitatjuk, hogy a Terrarium alkalmazás mindkét aspektusa miként érintheti vagy nem befolyásolja Önt, és ha igen, hogyan kell kezelni.

a terrárium tv legális és biztonságos használata

A Terrárium TV legális?

Noha sok forrásból áll az eredeti műsorok és filmek hatalmas listája, mint például a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime stb., Valószínűleg kissé túl nehéz a zsebében. A terrárium TV viszont olcsó megoldást kínál rá, de ez jogi problémát jelenthet. Nem mindig ez a helyzet. A különböző országok eltérő szabályokkal rendelkeznek, és tartózkodási helyétől függően biztonságban vagy bajban lehet. Ezenkívül a Terrarium TV alkalmazás nem hivatalosan elérhető a Google Play Áruházban, mivel a Play Áruház nem reklámozza a jogosulatlan forrásokból származó tartalmak streamingjét.

Meg kell értenie, hogy az olyan alkalmazások, mint a Terrarium TV, ingyenesen biztosítják a szerzői jogok által védett tartalmakat, és ez önmagában a törvényekkel ellentétes, remélhetőleg mindenhol. Éppen ellenkezőleg: a Terrarium TV webhelyén egyáltalán nem törvénytelen szolgáltatásuk, mivel streaming technológiát használnak a tartalom továbbítására, és nem a P2P-t, mint a torrentok. Ezzel párhuzamosan, ha telepíti a Terrarium TV alkalmazást, láthatja a „Terrárium TV saját felelősségére történő használata” világos szavakat..

Az Európai Bíróság nemrégiben hozott ítéletében kijelentette, hogy a szerzői jogok által védett tartalmak bármilyen módon történő megszerzése és terjesztése a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulása nélkül teljesen illegális (ennek sajtóközleménye elérhető a következő weboldalon: az oldal alján). Tehát, attól a régiótól függően, ahonnan a Terrarium TV alkalmazást használja, valószínűleg nem lesz bajban. Mint mondják, jobb biztonságos, mint bocsánat.

Hogyan akadályozhatom meg a bajba kerülést?

Most, hogy biztonságot szeretne kapni bármiféle jogi problémában, csak a tartalom online streamingje miatt, akkor néhány dolgot meg kell tennie. Ezenkívül az itt említett dolgok vonatkoznak majd a Terrarium TV-hez hasonló alkalmazásokra is, amelyek lehetővé teszik a tartalom ingyenes streamingjét. Először meg kell találnia a módját az online identitás, azaz az IP-cím elrejtésére.

És mi a legjobb dolog ezt megtenni? Igen, természetesen használjon VPN-t. Egy jó VPN lehetővé teszi online hozzáférést és streaming tartalmat a Terrarium TV-ből anélkül, hogy tudatja a világnak a tényleges IP-címet, még az internetszolgáltatót sem. Ezen felül a VPN-en keresztül létesített kapcsolatok titkosítva vannak, amelyek lehetővé teszik a VPN-nek az Ön személyazonosságának biztonságát. A választott VPN-szolgáltatás a számítógépről származó forgalmat a szerverein keresztül irányítja, anonim helyet biztosítva. Ez a legjobb és valószínűleg az egyetlen dolog, hogy megvédje magát.

Miután kipróbáltam több VPN-szolgáltatót, magabiztosan mondhatom, hogy nincs jobb az ExpressVPN-nél. Maga a szolgáltató annyira magabiztos, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál Önnek. Itt található a legjobb VPN-ek ajánlási listája.

Tehát, mielőtt elkezdené a streaming a Terrarium TV-vel, a következőképpen állíthatja be a VPN védelmet 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Kattints ide az Express VPN előfizetés megszerzéséhez.

2. lépés: Kattints ide letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Indítsa el az alkalmazást, és kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos a leggyorsabb VPN-sel.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Ha Ön Amazon Fire Stick felhasználó, akkor a következőképpen telepítheti és használhatja a VPN-t a Fire TV Stick eszközön.

Hogyan telepítsük a terrárium TV-t a Fire Stick-reTerrárium TV a FireStick-en

A Terrárium TV biztonságos-e használni?

Ebben a tekintetben biztos lehet abban, hogy a Terrarium TV teljesen biztonságosan telepíthető, feltéve, hogy az alkalmazást megbízható forrásból telepítették. Mivel az alkalmazás nem érhető el a Google Play Áruházból, mindig javasoljuk, hogy töltse le a Terrarium TV hivatalos webhelyéről, vagy használjon megbízható, harmadik féltől származó alkalmazásboltokat, például az apkmirror.com. Maga az alkalmazás teljesen tiszta, ha malware, vírusok és ransomware-re vonatkozik.

Ha továbbra is kissé szkeptikusnak tartja az eszköz és az adatok biztonságát, akkor tudnia kell, hogy Android-telefonja már gondoskodik erről a aspektusról. A Google Play Protect minden modern telefonra telepítve van, amely rendszeresen ellenőrzi az eszközre telepített összes alkalmazást az ilyen jellegű dolgokról. Emellett víruskereső szoftvert is futtathat, ha PC-jét használja a nyugalma érdekében.

Következtetés

Nagyon sok az interneten elérhető tartalom, és tudatában kell lennie annak a helynek, ahonnan streami vagy letölt. A tartalom valószínűleg szerzői jogi védelem alatt áll, és az olyan alkalmazásokkal való hozzáférés, mint például a Terrarium TV, nem lesz törvényes. Ha egyébként ezekből az alkalmazásokból mozog ingyenes filmeket / TV-műsorokat, mindenképpen tegyen meg mindent (ami a legfontosabb: VPN), hogy megvédje magát. A film online közvetítésével nem érdemes jogi bajba kerülni.

Összefüggő

  • A terrárium TV-vel kapcsolatos pufferelési problémák megoldása
  • Ez illegális a Jailbreak FireStick számára?
  • Jogi a VPN-ek?
  • A Kodi Legal?
  • A legjobb Amazon Fire TV Stick alkalmazások

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me