A TVZion telepítése a Fire TV / Stick-re

>

Ebben az útmutatóban bemutatom a TVZion FireStick telepítési útmutatóját. Az útmutatóban leírt módszer a Fire Stick 4K, Fire TV és Fire TV Cube készülékeken is működik.

A TVZion az Android újabb igény szerinti alkalmazásai, amelyek lehetővé teszik az ingyenes média nézését, beleértve a kedvenc filmeket és TV-műsorokat. Ez az alkalmazás egy egyszerű és hihetetlenül könnyen kezelhető felületet kínál Önnek. A TVZion száz százalékban távoli barát, így kiváló választás a FireStick készülékéhez. Az alkalmazás szilárd tartalomkönyvtárral rendelkezik, amely több száz órányi ingyenes szórakozást kínál Önnek.

Sok más lekérhető alkalmazástól eltérően a TVZion lehetővé teszi, hogy egy kattintással megkezdhesse a streaming-et. Általában nem jeleníti meg a választható linkek listáját. Ehelyett kiválasztja a legegészségesebb linket, és azonnal elkezdi lejátszani a tartalmat.

A szolgáltatás megszüntetése óta folyamatosan keresek a legjobb terarium TV-alternatívákat. Örülök, hogy találtam jó lehetőségeket. A TVZion minden bizonnyal felkerül a legnépszerűbb streaming alkalmazások listájára.

A TVZion nem csak a FireStick számára, hanem más Android TV eszközökhöz is, mint például az Android TV és az Android TV Box. Használhatja Android okostelefonjain és táblagépén is. Valójában, ha rendelkezik Android emulátorral, telepítheti ezt az alkalmazást a Windows és a Mac számítógépre is.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Tipp:
Tanulja meg, hogyan telepítse és használja a VPN-t a Fire TV Stick eszközön

TVZion on FireStick: Telepítési lépések

A FireStick lehetővé teszi harmadik féltől származó alkalmazások, például a TVZion letöltését és telepítését. De ehhez meg kell változtatnia egy biztonsági beállítást. Az olyan alkalmazásokat, mint a TVZion, „harmadik félnek” tekintik, mert nem az Amazon Store-ból származnak.

Itt van a megváltoztatandó beállítás:

1. Kapcsolja be a FireStick vagy Fire TV készüléket, és a kezdőképernyőn keresse meg a felső menüsávot, és válassza a lehetőséget Beállítások

a TVZion telepítése a tűzoltóra

2. A Beállítások menüpontjában kattintson a gombra My Fire TV vagy Eszköz

A TVZion telepítése a Fire TV / Stick-re

3. Ezután nyissa meg Fejlesztői beállítások

tűz bot tvzion

4. Most ellenőrizze, hogy van-e Alkalmazások ismeretlen forrásokból engedélyezve (BE) vagy letiltva (KI). Ha le van tiltva, kattintson rá, és kapcsolja be

engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat a tűzoltón

5. Amikor megjelenik a következő üzenet, folytassa és kattintson a gombra Bekapcsol

tvzion a tűzhelyen

Ezzel beállítja a FireStick szoftvert harmadik féltől származó alkalmazások, például a TVZion telepítéséhez.

Most lépésről lépésre végigvezeti Önt a TVZion FireStick telepítésére. Itt van, amit meg kell tennie:

6. Az első dolog, amelyet meg kell tennie, egy olyan alkalmazás telepítése, amely megkönnyíti a harmadik féltől származó alkalmazások oldalra töltését a FireStick-en. Szüksége van egy ilyen alkalmazásra, mert nem töltheti le közvetlenül az APK fájlokat a FireStick webböngészőjén keresztül.

Ajánlom a Downloader alkalmazást, a FireStick legjobb oldalbetöltő alkalmazását, amivel találkoztam.

Könnyedén letöltheti az Amazon Store-ból. Egyszerűen nyissa meg a kezdőképernyőn a FireStick Keresési funkcióját, és keresse meg a Downloader alkalmazást. A képernyőn megjelenő utasítások követésével azonnal letöltheti a Downloader alkalmazást.

Most, hogy telepítette a Downloader alkalmazást, kövesse az alábbi lépéseket:

7. Menj, és futtasd a Downloader alkalmazást. Kattints a itthon fül az alkalmazás bal oldalsávján. A jobb egérgombbal kattintson az URL mezőre, ahova a forrás URL-t beírja

letöltés tvzion apk a tűzoltón

8. Most, a képernyőn megjelenő billentyűzet és a FireStick távvezérlő segítségével írja be a következő URL-t, majd kattintson a GO gombra: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion tűzoltó

9. A Downloader alkalmazás azonnal elkezdi csatlakozni a szerverhez, amelyre az URL mutat. Amikor a kapcsolat létrejön, az alkalmazás elkezdi letölteni a TVZion APK-t a FireStick-en. Várja meg, amíg a letöltés befejeződik

A TVZion telepítése a Fire TV / Stick-re

10. Az APK letöltésének pillanatában a Downloader azonnal elindítja a telepítést a fájl végrehajtásával. Az alábbiakban látható a következő ablak.

kettyenés Telepítés

Hogyan telepítsük a tvzion a tűz tv-ra

11. Most csak várjon, amíg a telepítés befejeződik. Nem lehet több, mint egy perc

a tvzion telepítése a tűzoltóra

12. Amikor a TVZion alkalmazást telepítették a FireStick-re, erről értesítést kapnak Az alkalmazás telepítve van. Az Nyisd ki A jobb alsó sarokban lévő gomb azonnal elindítja a TVZion alkalmazást. De ezt még nem akarjuk megtenni.

kettyenés Kész

hogyan lehet a TVZion-t kandallóra szerezni

13. Most visszatért a Downloader alkalmazás felületére. Látnia kell a következő parancsot. kettyenés Töröl

Azért szeretném törölni a TVZion APK-t, mert ez helyet fog szabadítani a korlátozott eszköztárban. Ha az APK telepített egy alkalmazást, akkor már nem szükséges.

hogyan lehet hozzáadni a TVZion-t az amazon tűz tv-ra

14. kettyenés Töröl ismét, hogy végül törölje a TVZion APK-t a FireStick-ről

törölje a TVZion apk

Nos, ez nagyon sok minden, amit tennie kell. Sikeresen telepítette a TVZion-t a FireStick-en.

TVZion on FireStick: Gyors áttekintés

Most már tudja, hogyan kell telepíteni a TVZion készüléket FireStick eszközére. Most fedezzük fel.

Az első dolog, amit meg akar csinálni, az alkalmazás megnyitása. Mivel éppen telepítette az alkalmazást, lehet, hogy nem látja azt a FireStick kezdőképernyőjén. Így érheti el az alkalmazást:

 • Tartsa lenyomva a itthon gombot néhány másodpercig a FireStick távvezérlőjén, amíg meg nem jelenik egy új felbukkanó ablak
 • kettyenés Alkalmazások ezen az új ablakon
 • Most látja az összes telepített alkalmazás listáját. Keresse meg a lista alját, és itt megtalálja a TVZion alkalmazást.

Mielőtt folytatnánk, hadd mondjam el gyorsan, hogyan kell a TVZion-ot a FireStick kezdőképernyőjére helyezni:

 • Válassza a TVZion alkalmazás ikont
 • megnyomni a Menü gombot az Amazon FireStick távvezérlőjén
 • Egy új menü jelenik meg a képernyő jobb alsó sarkában
 • kettyenés Mozog
 • Most mozgassa az ikont, és ejtse le az első két sor egyikébe

Fedezzük fel most ezt az alkalmazást.

A TVZion alkalmazás első futtatásakor itt jelenik meg a felugró ablak, amelyben üdvözöljük. A felugró ablak azt mondja, hogy a TVZion hirdetésmentes, és arra ösztönzi Önt, hogy adományokat hozzon. Ha adományozni szeretne, kattintson az Adományozás elemre. A TVZion alkalmazás felületére lépéshez kattintson az OK gombra.

 Később a főmenüben az Adomány lehetőséget is megtalálhatja.

Hogyan kell használni a TVZion apk-t a tűzön

Így néz ki a TVZion kezdőképernyője a FireStick-en. Mint láthatja, a TV felső részén két fül található & Filmek. A TV fül alapértelmezés szerint van kiválasztva.

A kategóriák a bal oldalon vannak, a kiemelt műsorok pedig a jobb oldalon. Ugyanez a helyzet a filmekkel. Ha valami specifikusat keres, akkor kattintson a jobb felső sarokban található Keresés opcióra.

Amikor a bal felső sarokban lévő menüre kattint, a következő lehetőségek jelennek meg. Mint mondtam, ott van Donate lehetőség. A TVZion otthoni opcióval és TV-vel is rendelkezik & Filmek opció és a figyelési lista.

tvzion alkalmazás a tűzoltón

Kattints a Beállítások lehetőséget a menüben, és a következő lehetőségeket fogja látni. Annak ellenére, hogy a TVZion egy ingyenes alkalmazás, korlátozza a kezdeti lejátszási időt 500 órára. Az opcióra kattintva további lejátszási időt adhat hozzá Adjon hozzá további lejátszási időt. 

Észrevettem azonban, hogy az Új lejátszás hozzáadása ideje nem igazán működik a FireStick-en. Az Android felhasználók számára van hozzáférés a Google Play Áruházhoz.

A kezdetben elkülönített 500 óra valójában sok megtekintési idő. 250 filmet nézhetek, amelyek mindegyike két órás. Látom 600, 50 perces epizódot. Néhány hónapig tart, amíg az 500 órát kimerítem. Ha azonban lejár a lejátszási idő, akkor mindig eltávolíthatja és újratelepítheti az alkalmazást.

A további lejátszási órák elérése érdekében adományokat is hozhat Amazon Amazon vagy Bitcoins segítségével.

tvzion apk beállítások a tűzhelyen

Befejezéskor

Tehát valószínűleg ez minden, amit tudnod kell a TVZionról a FireStick-en. Egyszerűen telepítse az alkalmazást, és kezdje el megnézni kedvenc tartalmát. A TVZion APK könnyű, és csak néhány percet igényel a telepítés. Ezenkívül a kicsi méret azt is biztosítja, hogy az alkalmazás egyszerű legyen az eszközén. Menj, és próbáld ki ezt az alkalmazást.

Összefüggő:

 • A Cinema APK telepítése
 • Hogyan telepíthetem a Kodi-t
 • A Morph TV APK telepítése
 • A Solex TV telepítése
 • Hogyan telepítsük a Theater Plus APK-t

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me