CotoMovies alternatívák a FireStick / Android számára

>

Ebben a cikkben megtalálhatja a FireStick legjobb CotoMovies alternatíváinak listáját. Ezek az opciók az összes Fire TV eszközsoron, az Android Box-on és más Android-alapú platformon, például okostelefonokon és táblagépeken is működnek.

A CotoMovies-t jó időre bezárták. Ez akkor történt, amikor egyes filmkészítők úgy döntöttek, hogy jogi lépéseket tesznek a CotoMovies és más streaming alkalmazások ellen a TweakBoxon (egy harmadik féltől származó alkalmazásbolt).

A CotoMovies fejlesztői azt mondták, hogy szükség esetén meg akarják osztani felhasználói adataikat a hatóságokkal. Olvassa el az epizód részletes ismertetését.

Noha soha nem ösztönzöttük a szerzői jogok megsértését, mindig is azt tanácsoltuk felhasználóinknak, hogy streaming közben használják a VPN-t, hogy felkészüljenek az ilyen eseményekre. A VPN elrejti online identitását az IP-cím elrejtésével. Azaz, az olyan alkalmazások, mint a CotoMovies, nem lesznek képesek naplózni és megosztani információkat.

Ha a CotoMovies szoftvert használta, akkor most hasonló alkalmazásokat kell keresnie. Szerencsére rengeteg jó alkalmazás van, amelyek valószínűleg jobb élményt nyújtanak, mint a CotoMovies. Valójában a CotoMovies még a Real Debrid-t sem támogatta. Vonalak a legjobb alkalmazásokat, amelyek CotoMovies alternatívákként szolgálhatnak.

A CotoMovies legjobb alternatívái

Mielőtt elkezdené ezen alkalmazások használatát, ellenőrizze, hogy csatlakozik-e egy VPN-hez. Ezeknek az alkalmazásoknak a jövőbeni fellépések során szintén ugyanaz a sorsa lehet.

1. Mozi HD APK

Cotomovies alternatívákNincs olyan „legjobb alkalmazások” listája, amely teljes lenne a Cinema HD APK nélkül. Ez az alkalmazás végtelen könyvtárat tartalmaz igény szerinti filmekről és TV-műsorokról. Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik. Telepítse a Cinema HD APK fájlt, és azonnal elindíthatja a streaming-et.

A tartalomgyűjteményt gyakran frissítik. Ha van egy új film vagy epizód, általában a kiadástól számított néhány órán belül megtalálja. A fejlesztők a rendszeres alkalmazásfrissítéseket is folytatják, hogy vigyázzanak a hibákra, és javítsák az általános alkalmazásélményt.

A Cinema HD APK egy könnyű alkalmazás. Még az olyan alacsony műszaki állapotú készüléken is, mint például a FireStick, simán működik. Közismert, hogy több forrásból tölt be kiváló minőségű streameket. A tartalom akár 1080p felbontású is lehet. Az alkalmazás Real Debrid bejelentkezést is kínál, így hozzáférhet a prémium minőségű linkekhez. Trakt bejelentkezés is elérhető

Nem kétséges, hogy a Cinema HD APK a CotoMovies egyik legjobb alternatíváját kínálja.

A Cinema APK telepítése a FireStick-en

2. CyberFlix TV

cotomovies hasonló alkalmazásokatHa kiváló minőségű CotoMovies alternatívát keres, érdemes megfontolnia a CyberFlix TV-t is. Ez is egy nagyon népszerű on-line streaming alkalmazás, több száz filmmel és epizóddal.

A hatalmas médiagyűjtemény mellett a CyberFlix TV csodálatos munkát végez, hogy a minõségi linkeket több forrásból az interneten vonzza. A Real-Debrid párosítás is támogatott, és ha ezt megteszi, tucatnyi csúcskategóriás prémium hivatkozást is kap..

Az új tartalmat rendszeresen hozzáadjuk. Ezért mindig megtalálja a legújabb filmeket és a közelmúltban sugárzott epizódokat. A fejlesztők naprakészen tartják az alkalmazást a rendszeres verziófrissítésekkel is. Ha a program felszólítja az alkalmazás frissítésére, győződjön meg arról, hogy megtette.

A CyberFlix TV könnyen telepíthető és még könnyebben használható.

Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re

3. TeaTV

a cotomovieshoz hasonló alkalmazásokA TeaTV egy másik népszerű streaming alkalmazás az Android platformon. Ez az alkalmazás kódolva lett az optimális teljesítmény érdekében a TV-készülékeken, például a FireStick. Most, hogy a CotoMovies leállt, a TeaTV-t választhatja a helyére.

Ez az alkalmazás széles választékát kínálja az igény szerinti filmek és műsorok számára. Szinte mindent tartalmaz, amire gondolsz. A tartalom könyvtárat folyamatosan frissítjük a legújabb videókkal. Ezért mindig van valami új, amit megnézhetsz.

A jó hír az, hogy a TeaTV a Trakt és a Real-Debrid párosítást is támogatja. Ez elősegíti az általános streaming-élmény fokozását.

Könnyű alkalmazásként a TeaTV nem érzékelhetően befolyásolja az eszköz teljesítményét, még akkor sem, ha FireStick-en használja. Teljesen kompatibilis a FireStick távirányítóval is.

Figyelembe véve mindent, amiről beszéltünk erről az alkalmazásról, minden oka van azt hinni, hogy a TeaTV az egyik legnépszerűbb CotoMovies alternatíva.

A TeaTV telepítése a FireStick-en

4. BeeTV

a legjobb alternatívák a kotomovák számáraA CotoMovies legjobb alternatíváinak ezen listáján szereplő sok más alkalmazáshoz képest a BeeTV viszonylag új. A kezdeti időkben azonban sikerült megtennie a jelet, és következetesen megjelenni kezdett a legjobb FireStick alkalmazások között.

Ami a legjobban szereti a BeeTV-t, az a zavarmentes felület. Csak telepítse az alkalmazást, és kezdje el kedvenc tartalmának streamingjét. Igény szerint streaming szolgáltatásként az alkalmazás filmeket és TV-műsorokat tartalmaz; és rengeteg közülük.

Csakúgy, mint amire számíthat, a tartalomgyűjteményt gyakran frissítik és frissítik az új kiadásokkal (esetenként egy nap többszöri). Annak érdekében, hogy élvezetes streaming élményben részesüljön, a BeeTV megbízható és minőségi forrásokból tölti le a stream-eket. Nagyszerű ötlet lenne az alkalmazás párosítása a Real Debrid-tal is, ha azt akarja, hogy a lehető legfinomabb patakok kerüljenek oda.

A BeeTV felülete teljesen távoli-barát. Az alkalmazás automatikusan beállítja az interfész tájolását, hogy megfeleljen a tv-készülék képarányának.

Hogyan telepíthetem a BeeTV-t a FireStick-re

5. Titán TV

cotomovies alternatívaA Titanium TV egy jól ismert név a streaming világban. Ez az alkalmazás eredetileg csak Android mobiltelefonokra volt elérhető. A FireStick és az Android TV dobozok népszerűségének növekedésével a fejlesztők azonban kódolták a TV-készülékekre. A titán TV teljesen kompatibilis az Amazon Fire TV távirányítóval. Interfésze a TV-képernyőhöz is alkalmas.

Az alkalmazásnak lenyűgöző könyvtára van filmekkel és TV-műsorokkal. Akár a legfrissebb tartalmat, akár az utóbbi néhány év valami elemét keresi, nagy esélye, hogy megtalálja a Titanium TV-n. Az új epizódokat és filmeket szintén gyakran adják hozzá, hogy megbizonyosodjon arról, hogy soha nem fogy ki a streaming lehetőségek.

Az alacsony méretű alkalmazás optimális teljesítményt nyújt a FireStick eszközön. Gyors navigációt és sima lejátszást kínál. Szinte minden cím vagy epizód több streaming linket ad. A dolgok még jobb lesz, ha összekapcsolják a Titanium TV-t a Real Debrid-tal és a Trakt-kel.

A titán TV valóban az egyik hasonló alkalmazás, mint a CotoMovies.

A Titanium TV telepítése a FireStick oldalra

6. CatMouse APK

a coto filmekhez hasonló alkalmazásokA CatMouse APK sokkal újabb, mint a CotoMovies legjobb alternatíváinak ezen listáján szereplő összes alkalmazás. Az alkalmazás azonban már sok hullámot létrehozott. Észrevettük, és azonnal bekerítettük a Legjobb FireStick alkalmazásokba. Úgy gondoljuk, hogy ez a lista sem lett volna teljes, ha a CatMouse APK-t nem említjük.

Számos oka van annak, hogy miért szereti ezt az alkalmazást. Először is, a CatMouse APK hatalmas médiakönyvtárral rendelkezik, több száz film és TV-epizóddal. Ez a könyvtár azonban nem stagnál. Minden nap talál valami újat.

Az alkalmazás is nagyon könnyű navigálni és használni. A távolibarát felület segítségével felfedezheti a CatMouse APK-t anélkül, hogy bármilyen gondot okozna.

A streaming elől a CatMouse a listán szereplő többi legnépszerűbb alkalmazással párhuzamosan végzi a munkát, például a Cinema HD-t. Rengeteg ingyenes link található a HD streaminghez. De még fantasztikusabbá válik a Real Debrid bejelentkezéskor.

Ha CotoMovies alternatívát keres, akkor feltétlenül próbálja ki a CatMouse APK-t.

A CatMouse APK telepítése a FireStick-en

7. UnlockMyTV

unlockmytvAz UnlockMyTV körülbelül ugyanabban az időben került bemutatásra, mint a CatMouse APK. Mindkét alkalmazás gyorsan felhívta a felhasználók figyelmét.

A kiterjedt filmek és TV sorozatok katalógusa révén az UnlockMyTV biztosítja, hogy végtelen számú órát is figyeljen. Ahogy az várható volt, az alkalmazás mögött álló aktív csapat nagyon gyakran ad hozzá új dolgokat.

Az UnlockMyTV fejlesztői azt is ellenőrzik, hogy az alkalmazás jól karbantartott-e. Időről időre továbbítják a verziófrissítéseket a hibák kiküszöbölése, valamint az általános teljesítmény és a tapasztalat javítása érdekében.

Az alkalmazás egy minőségi kaparókészletet is használ. Azt mondom, mert jelenleg nagyon jó patakokat tölt be. Az UnlockMyTV támogatja a Real Debrid szoftvert is, így könnyen hozzáférhet a prémium linkekhez.

Ezt az Android alapú alkalmazást úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt kínáljon érintőképernyőn, valamint TV-készülékeken, beleértve a FireStick és az Android TV Boxokat.

Az UnlockMyTV telepítése a FireStick-en

8. Morph TV

legjobb alkalmazások a firestickhezA Morph TV a Morpheus TV klónja, amely egykor nagyon népszerű alkalmazás volt. Hisszük, hogy ez egyben a CotoMovies egyik legjobb alternatívája, amelyet megtalálhat.

Az egyetlen dolog, amely az alkalmazás indításakor elkapja az azonnali figyelmét, az egyedülálló felülete. Ahelyett, hogy azonnal felsorolja a tartalmat, az alkalmazás felkéri a kategóriákat. A főképernyőn a Filmek és a TV-műsorok streaming kategóriák találhatók. Utána van még egy képernyő, amelyen kiválasztania kell az alkategóriát (például Trending, Popular, stb.)

Ez a fajta felület sokk számára vonzó, míg mások akár nem is tetszik. Mindazonáltal, ha a tartalom könyvtár méretéről és az adatfolyam-minőségről beszélünk, a Morph TV minden bizonnyal érdemel helyet a CotoMovies legjobb alternatíváinak listáján..

Mivel egy távolról kompatibilis alkalmazás, a Morph TV gondoskodik arról, hogy soha ne legyen gondja a FireStick alkalmazásának feltárásával és az azzal való interakcióval kapcsolatban..

A Morph TV telepítése a FireStick-en

9. TVZion

legjobb amazon tűzoltó alkalmazásokA TVZion hosszú ideje folyamatosan a FireStick legjobb alkalmazásai katalógusának részét képezi. Ez az alkalmazás nagy mennyiségű igényes tartalmat kínál Önnek. Akár tetszik filmeket közvetíteni, akár TV-műsorokat nézni, itt minden megtalálható.

Az alkalmazás fejlesztői is folyamatosan frissítik a tartalmat új filmekkel és műsorokkal.

A legjobb CotoMovies alternatívák ezen listáján szereplő többi alkalmazáshoz képest a TVZion nem olyan jó, hogy minőségi linkeket szerezzen. Ez azonban elég jó, hogy helyet szerezzen. Emellett könnyedén párosíthatja ezt az alkalmazást a Real Debrid-tal és a lehető legjobb stream-eket kaphatja.

A TVZion egy könnyű alkalmazás. Kevés tárhelyet igényel és lenyűgözően gyors teljesítményt kínál. Ideális alacsony RAM memóriaeszközökhöz, például a FireStickhez.

Az alkalmazás rendszeres verziófrissítéseket is kap. Az évek során az alkalmazás jelentős javulást tapasztalt a teljesítményben és a streaming képességekben.

A TVZion telepítése a FireStick-en

10. Kodi

legjobb kovát alternatívákA Kodi nem streaming szolgáltató (ellentétben a listán szereplő többi APK-val). Ez egy médialejátszó. Bizonyára hallottál olyan médialejátszókról, mint a VLC. Bizonyos értelemben Kodi olyan, mint ők. Videót, filmeket, zenét, képeket és egyéb médiumokat játszik le.

Ahhoz, hogy Kodi médialejátszást élvezhessen, a médiát kívülről kell beszereznie. Lehet, hogy a helyi tároló vagy egy online forrás.

Valójában, Kodi valódi szépsége abban rejlik, hogy képes a kedvenc média lejátszására az interneten keresztül különféle kiegészítőkön keresztül.

Úgy gondolja, hogy egy Kodi-bővítmény pluginként csatlakozik az eszközhöz az online médiaforráshoz, és lehetővé teszi a tartalom lejátszását a Kodi felületen keresztül. A Kodi-kiegészítések tették a Kodi-t olyan sikeres médiaeszközré.

Függetlenül attól, hogy filmeket és műsorokat néz, élő TV-t vagy élő sportokat, dokumentumfilmeket vagy tartalmat gyerekeknek, híreket vagy YouTube-videókat, mindezt a Kodi-on keresztül megteheti. Ezért tekintjük Kodit a CotoMovies egyik legjobb alternatívájának.

Ha még nem ismeri a Kodi-t, akkor rendelkezésére áll a Kezdő útmutató, amely segít az indulásban. Hihetetlenül egyszerű a Kodi telepítése a FireStickre, és a streaming indítása. Tehát, ha nem biztos abban, hogy folytatni akarja-e az APK-k streamingjét, akkor mindig kipróbálhatja a Kodi-t.

A FireStick / Fire TV most már készen áll a kedvenc tartalmak streamingjére. Mielőtt elkezdené, szeretném azonban figyelmeztetni, hogy minden, amit online közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes filmek, TV-műsorok és sport közvetítése jogi problémákba ütközhet. 

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges a Fire Stickhez. A VPN elrejti az eredeti IP-jét, amely az és segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Kompatibilis mindenféle streaming alkalmazással, és nagyon könnyen telepíthető a Fire TV / Stick-re.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a streaming a Fire Stick / Fire TV-n, nézzük meg, hogyan használhatjuk az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Keresés” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn tűzoltót

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az ExpressVPN-t a FireStick-en

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Befejezéskor

Tehát itt van a legjobb CotoMovies alternatívák listája. Biztos vagyok abban, hogy ezek az alkalmazások nem csak kitölthetik a CotoMovies cipőjét. Rendszeresen teszteljük ezeket az alkalmazásokat. Ha azonban van valami más lehetősége, amelyet Ön szerint a lista részévé kell tenni, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

A legjobb terrárium TV-alternatívák
A legjobb showbox alternatívák
Hogyan viselkedni Jailbreak Firestick
A legjobb Putlocker oldalak

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me