Hogyan lehet Sling TV-t szerezni a FireStick-en

>

Ez az útmutató bemutatja, hogyan kell beállítani és használni a Sling TV-t a FireStick-en. A Set TV-hez hasonlóan a Sling TV egy élő TV alkalmazás, amely elérhető Android, iOS és webes platformokra.

A kábel TV-kapcsolat nem olcsó. Már egy ideje havonta közel 100 dollárt költöttem a különféle előfizetésekre. És nem is beszélve arról a drága berendezésről, amelyet a csatlakozáshoz meg kellett vásárolnom. Még ennél is csalódóbb, hogy mindegyik szerződéssel jön létre, amelyet nem tudok könnyedén megkötni. Örülök, hogy az online TV-streaming nem csupán felzárkózott; nagyon sok mainstream lett. Most megnézhetem az összes kedvenc csatornámat az interneten keresztül, és csak egy töredéket fizethetek annak, amit műholdas előfizetés fizet nekem.

Ha arra gondolsz, hogy a kábelvágó utat szeretnéd folytatni, azt javaslom, hogy fontolja meg a Sling TV-t. A Dish Network, a Sling TV internetes karja lehetővé teszi, hogy élő TV-t nézzen sokféle eszközön, 20 havi havi áron. A Sling TV az összes népszerű csatornát eljuttatja Önhöz, akár a havi csomagok részeként, akár az a-la-carte előfizetések útján. Noha ez a szolgáltatás nagyrészt az élő TV-ről szól, itt tucatnyi igény szerinti anyagot is megtalálhat itt.

A Sling TV nem igényel semmiféle speciális beállítást vagy felszerelést, nem köti Önt szerződéshez, és lehetővé teszi a kedvenc csatornáinak egy gombnyomással történő közvetítését. Tehát azt mondanám, hogy a Sling TV mindenképpen megéri az árát. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan kell telepíteni és használni a Sling TV-t a FireStick-en.

Mi az a Sling TV??

Amikor először hallottam a Sling TV-ről, azt hittem, hogy ez egy másik Slingbox-esque készülék, vagy valószínűleg a Slingbox gyártója csak átnevezte termékét. Kicsit mélyebben bemélyedtem és megállapítottam, hogy a Sling TV nagyban különbözik a Slingboxtól.

A Slingbox veszi a csatornát a meglévő kábel TV-kapcsolatából, és felteszi az internetre, hogy a tévét távolról nézhesse. A Slingbox működéséhez kábel TV-előfizetésre van szükség.

A Sling TV viszont kihúzza a kábel TV-t az egyenletből. Ez lehetővé teszi a műholdas csatornák közvetlen közvetítését a támogatott eszközökön, ahogyan azt már korábban mondtam, a költségek töredékéért. Az előfizetésen alapuló modell és a többszintű árstruktúra használata ellenére a Sling TV jelentősen csökkenti a kábel-TV-költségeket.

A Slingboxnak szüksége van egy további eszköz beállítására. A TV-hez egyáltalán nincs szükség speciális beállításra.

Használjon VPN-t a Sling TV nézéséhez a világ bármely pontjáról

A Sling TV csak az Egyesült Államokban érhető el. De ne csalódjon még. Használhat VPN szolgáltatást, és feloldhatja a földrajzilag korlátozott Sling TV szolgáltatást, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén él.

A VPN használatával gyakorlatilag földrajzilag elhelyezheti magát a világ bármely olyan helyén, ahol a VPN szolgáltatásnak van szervere. Választhat a sok szerver közül az Egyesült Államokban, és élvezheti a Sling TV-t.

A VPN használatával elkerülheti az internet fojtását és a lehető legnagyobb mértékben élvezheti az internetet.

használom Express VPN és személyesen ajánlom. Az Express VPN a leggyorsabb VPN szolgáltatás. FireStick-barát is, és több száz szerverrel rendelkezik szerte a világon (beleértve az Egyesült Államokban találhatókat is)..

Sling TV feliratkozás

A Sling TV szolgáltatás használatához regisztrálnia kell egy fiókot és meg kell vásárolnia a csomagot. A jó hír az, hogy a Sling TV-nek 7 napos, teljes funkcionalitású, ingyenes próbaverziója van. 7 napig ingyenesen közvetítheti a tervében szereplő összes csatornát.

Eltérően más élő TV-streaming szolgáltatásoktól, amelyek előzetesen felszámítják az előfizetési díjat, és később visszatérítik a pénzt, ha a próbaidőszak vége előtt lemond, a Sling TV a 7 napos próbaidőszakért semmit nem számláz. Csak akkor számlázik, amikor úgy dönt, hogy a próbaidőszak letelte után folytatja a szolgáltatásokat.

Regisztráció interneten keresztül (ajánlott módszer)

A Sling TV segítségével a web-portálon keresztül regisztrálhat hitel- / bankkártyájával.

Látogasson el a https://www.sling.com webhelyre számítógépén vagy mobilkészülékén, és kattintson az „Átnéz 7 nap ingyenes” gombra az alábbi képen látható módon

hevederes tv-tűzhely

Kövesse a következő weboldalakon található egyszerű utasításokat, iratkozzon fel a Sling TV-re, és hozzon létre fiókját. Meg kell adnia az e-mail címét és a jelszót. Az e-mailt és a jelszót felhasználva bejelentkezhet a Sling TV-hez a FireStick alkalmazásban.

Amint az alábbi képen látható, a tervek és a csatornák megjelennek a webhelyen.

televíziós csatornák

Ki kell választania a rendelkezésre álló tervek egyikét.

  • A Sling TV-csomagok 20 USD-tól kezdődnek. Az alapcsomag 30+ csatornát kínál 20 dollárért, és az úgynevezett „Sling Orange”. A Narancssárga terv csak 1 eszközt támogat.
  • A 'Sling Blue' terv 25 dollárba kerül, és több mint 45 csatornával rendelkezik. A Sling TV-t akár 3 eszközön is használhatja ezzel a tervvel egyszerre.
  • A Sling TV-nek narancssárga + kék terve is van, amely több mint 50 csatornát kínál és 40 dollárba kerül. Van egy speciális spanyol terv, melynek neve „Best of Spanish” 10 dollárért.

Emellett áttekintheti a weboldal kezdőlapján szereplő összes kiegészítőt, hogy meggondolja magát, és eldöntheti, hogy további csatornákat vagy ajánlatokat kíván-e. Az „extrák” olyan prémium csatornákat is tartalmaznak, mint például a HBO, amelyek havonta további 15 dollárt fizetnek. Nézze meg az alábbi képet.

parittya tv-vélemény

Regisztráljon a Sling TV alkalmazás használatával

Ha már letöltötte a Sling TV-t a FireStick-en, regisztrálhat közvetlenül az alkalmazásból. De frissítenie kell a fizetési információkat azon Amazon-fiókkal, amellyel bejelentkezett a FireStickbe. A fizetési információkat ellenőrizheti, hozzáadhatja vagy frissítheti a https://pay.amazon.com/us oldalon

Feltételezve, hogy frissítette fizetési adatait, és már letöltötte a Sling TV alkalmazást a FireStick oldalán, itt lehet regisztrálni a szolgáltatásokat (ha még nem töltötte le az alkalmazást, a következő szakasz bemutatja, hogyan kell)..

Nyissa meg a Sling TV alkalmazást FireStick készülékén, és látnia kell a következő képernyőt. Kattintson a jobb alsó sarokban található „Nézd most 7 nap ingyenes” elemre a regisztráció megkezdéséhez

parittya tv tervek

Válassza ki a választott tervet, és kattintson a jobb alsó sarokban a „Folytatás” gombra.

ling tv csatornák listája

A következő lépésben lehetősége van az 'Extrák' kiválasztására. Ez alapvetően az A-la-carte Sling TV-csatornák listája, amelyek nem képezik a szokásos terv részét, amelyről éppen beszéltünk.

Kattintson a listában található lehetőség melletti „Hozzáadás” elemre az előfizetésbe történő felvételhez.

Most kattintson ismét a „Folytatás” gombra a jobb alsó sarokban

hbo a hevederes tv-n

Most csak annyit kell tennie, hogy követi a képernyőn megjelenő utasításokat a fiók létrehozásához és a számlázási információk megadásához.

A regisztráció során megadja az e-mail címét, és a folyamat során létrehoz egy jelszót. Az e-mail címet és jelszót fogják használni a FireStick Sling TV-be történő bejelentkezéséhez.

Ismét ellenőrizze, hogy frissítette-e fizetési adatait a https://pay.amazon.com/us oldalon

Hogyan telepítsük a SLING TV-t a FireStick-re

Most megmutatom neked, hogyan lehet a Sling TV-t eljuttatni a FireStick-hez. A letöltés és a telepítés egyszerű, mivel a Sling TV elérhető az Amazon Store-ban. Nincs szükség az alkalmazás oldalsó betöltése.

1. LÉPÉS: A távirányítóval válassza a „Keresés” ikont a FireStick kezdőképernyőjén. A Keresés (lencse ikon) a bal felső sarokban található.

hevederes tv-tűzhely

2. LÉPÉS: Indítsa el a „Sling TV” beírását (természetesen idézetek nélkül). Miután beírta az első néhány betűt, látni fogja a Sling TV-t az alábbi javaslatokban. A távirányítóval válassza a Sling TV elemet, majd kattintson rá.

hüvelykujj-tv a kandallóval

3. LÉPÉS: A Sling TV ikon megjelenik (már kiválasztva) a következő képernyőn. Kattints rá!

hogyan lehet csúszó tv-t szerezni a tűzoltón

4. LÉPÉS: Most kattintson a „Letöltés” ​​gombra a Sling TV letöltésének és telepítésének megkezdéséhez a FireStick alkalmazásban. Nem lehet több, mint egy-két perc.

hevederes tv-tűzhely

5. LÉPÉS: A telepítés befejezésekor látnia kell az „Open” gombot. Kattintson erre a gombra az alkalmazás azonnali megnyitásához. Az alkalmazást később a „Saját alkalmazások” részben is megnyithatja & Játékok.'

nyitott heveder-tv a kandallóval

Így van telepítve a Sling TV FireStick.

Hogyan kell használni a Sling TV-t az Amazon Fire Stick-en

Hadd mutassam meg neked, hogyan kell bejelentkezni a Sling TV alkalmazásba a FireStick alkalmazásban, és hogyan működik a Sling TV.

Indítsa el a Sling TV alkalmazást, majd kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található „Bejelentkezés” gombra.

hevederes tv-csomagok

Jelentkezzen be a regisztráció során megadott e-mail címmel és az akkor létrehozott jelszóval.

bejelentkezés heveder tv

Így néz ki a Sling TV alkalmazás kezdőképernyője a FireStick alkalmazásban. Az alapértelmezett leszállási képernyő a „Saját TV” (a felső sávban található lehetőség).

Ebben a szakaszban felveheti a csatornákat a kedvencei közé a gyors hozzáférés érdekében. Ez a terület megmutatja a csatorna-ajánlásokat is a megtekintési előzmények alapján.

hogyan működik a hevederes tv

Ha azt szeretné látni, hogy jelenleg mi továbbítja a televíziót, kattintson a tetején található „BE MOST” opcióra. Itt láthatja, hogy mi éppen műholdas csatornán játszik a különböző csatornákon. Ez a terület különféle kategóriákra oszlik, mint például sport, életmód, akció & Kaland és így tovább.

televíziós csatornák

Ha szeretné megtekinteni a programok ütemezését idő szerint, kattintson a tetején található „ÚTMUTATÓ” opcióra.

Itt láthatja a tetején ábrázolt idővonalat és a bal oldalon a csatornák listáját. Ez a terület nemcsak azt mutatja meg, hogy mi jelenleg sugárzott, hanem azt is, hogy mit terveznek később televíziózni.

hüvelykujj-tv a kandallóval

A Sling TV-nek is van egy speciális SPORTSzekciója, ahol láthatja a csatornák listáját és a különféle sportágak, például kosárlabda, jégkorong, baseball és más programok műsorát..

sport streaming a hevederes tv-n

Hogyan lehet lemondni a Sling TV előfizetést

Annak ellenére, hogy a Sling TV FireStick alkalmazás rendelkezik a „Kezelés” gombbal, a webhelyre mutat, ahol kezelheti fiókját. Ez azt jelenti, hogy az előfizetés lemondásához be kell jelentkeznie a Sling TV-fiókjába az interneten.

hogyan lehet törölni a parittya tv-t a tűzoltón

Tehát azt kell tennie, hogy menjen a www.sling.com/signin webhelyre, és jelentkezzen be a Sling TV hitelesítő adataival.

Amikor be van jelentkezve, kattintson a képernyő jobb felső sarkában található „Beállítások” (fogaskerék ikon) elemre.

törölje a parittya tv-tervet

Kattintson a bal oldalon lévő „Fiók” elemre, majd a jobb oldalon lévő „Fiók kezelése” gombra

kezeli a hevederes tv-fiókot

Most kattintson az „Előfizetés megszakítása” elemre, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Sling TV-fiók megszüntetéséhez.

törölje a láncos tv-előfizetést a tűzjelről

Javítsa meg a Sling TV problémákat a FireStick-en

A Sling TV általában zökkenőmentesen működik a FireStick-en, és nincs sok kérdés. De nem mondom, hogy soha nem fog semmilyen problémát tapasztalni. Például, néha a videók többször is elsötétülnek. Az áramkimaradás nagyon rövid, de ennek ellenére bosszantó. Megmondom neked, hogyan lehet ezt rövid időn belül elhárítani.

Ha olyan internetkapcsolat van, amelynek sebessége meghaladja az 5 Mbps-ot, a pufferolás nem jelent problémát. Ha pufferelési tapasztalata ritka, akkor az ingadozó internet vagy a Sling TV szerver átmeneti problémája lehet. Ha azonban a pufferolás túl gyakori, jó lenne, ha rendszeresen tesztelnénk internet-kapcsolatát a sebesség szempontjából. A sebességet ingyenesen kipróbálhatja a www.speedtest.net oldalon. Lehet, hogy fel kell vennie a kapcsolatot az internetszolgáltatóval, hogy a probléma megoldódjon.

Összefüggő:

Hogyan javíthatjuk a pufferolást a Kodi-on
Hogyan javíthatjuk a pufferolást a Terrarium TV-n

Két általános hibaelhárítási technika létezik, amelyek a legtöbb alkalmazásproblémát foglalják magukban. Könnyű követni őket. Itt van a két módszer, amelyeket mindig az egyiknek kell használni:

  1. Reboot FireStick: az újraindítás frissíti az operációs rendszert és az alkalmazásokat
  2. Távolítsa el és telepítse újra az alkalmazást a problémával (esetünkben a Sling TV)

Ha úgy találja, hogy a Sling TV lassú a FireStick alkalmazásban, ez valószínűleg azért van, mert az alkalmazás adatai túl sok helyet foglaltak el az eszköz korlátozott tárhelyén. Ez javítható a Sling TV-adatok és gyorsítótár ürítésével. Ez általában a videofilm-problémákkal is foglalkozik. Az alábbiak szerint javíthatja ezeket a problémákat.

Megjegyzés: Az alkalmazás adatainak törlésével eltávolítja az összes személyes beállítást és a kedvenceket

A FireStick kezdőképernyőjén válassza a „Beállítások” elejét és nyissa meg az „Alkalmazások” lehetőséget

ling tv amazon tűzoltóval kapcsolatos kérdések

Görgessen le és kattintson a „Telepített alkalmazások kezelése” elemre.

lassan hevederes tv a kandallóval

Görgessen le újra, és kattintson a „Sling TV” elemre a telepített alkalmazások listájának következő képernyőjén

Hogyan javíthatók a parittya tv problémái

Most kattintson az "Adatok törlése" elemre.

törölje a parittya tv-adatait

Kattintson ismét az „Adatok törlése” elemre

törölje a hevederes tv-gyorsítótárat

Amint az alábbi képen látható, az összes adat, beleértve a gyorsítótárat is, törlődött. Annak ellenére, hogy van külön opció a gyorsítótár törléséhez, nem kell azt használni.

Csomagolás fel

A Sling TV egy újabb módszer az élő TV-nézéshez az internethez csatlakoztatott eszközökön. És amikor a Sling TV-t használja a FireStick-en, az olyan érzés, mintha a kábel TV-t nézi, bár alacsonyabb áron és szerződés nélkül. 20 dollárért a kábel streaming-e az Amazon-eszközön. Dobj el néhány extrát (természetesen további dollárokért), és további csatornákat, prémium csatornákat és különleges ajánlatokat kapsz.

A történetnek van egy apró oldala is. Például a Sling TV akár 50 órányi DVR-t is kínál, de csak akkor, ha további 5 dollár értékű „Cloud DVR” szolgáltatást választott. Ezenkívül a Sling TV helyi csatornái nem minden régióban érhetők el.

Ezeknek a kisebb hátrányoknak ellenére a teljes élő TV-élmény nem igazán enyhül, mivel még mindig nagyon sokat kell tennem. Rengeteg csatorna, igény szerint tartalom és problémamentes nézés található. Mindent összevetve, a Sling TV nagyon sokat számít nekem.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me