Hogyan telepíthetem a Mobdro-t az Amazon FireStick-re

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Mobdro-t a FireStick-re. Ugyanezek az útmutatások más Amazon Fire TV verziókra is vonatkoznak, beleértve a Fire Stick 4K-t és a Fire TV Cube-t. A Mobdro egy IPTV szolgáltatás, amely ingyenes hozzáférést biztosít a világ minden tájáról származó élő TV-csatornákhoz. Szó szerint letöltöttem és használtam tucatnyi élő TV alkalmazást, de a Mobdro az egyetlen, amelyben leghosszabb ideig hűséges maradtam. Ha szereti élő TV-t nézni a FireStick-en (vagy bármilyen Android-eszközön), erősen ajánlom, hogy készítsen egy képet Mobdro-ról.

Hogyan telepítsük a mobdro-t a tűzoltóra

Mobdro kimerítő műholdas csatornákkal rendelkezik. Nézheti a Híreket, a Show-kat, a filmeket, a sportot, a zenét, az oktatási tartalmakat és csakis mindent, amire gondolhat. Ez az alkalmazás jól támogatott és rendszeresen frissítve, hogy mentes legyen hibáktól és hibáktól.

Az egyetlen kis kihívás, amelyet ezzel az alkalmazással tapasztaltam, a navigációval kapcsolatos. Noha nagyrészt távoli-barát, a csatornalista megnyitásakor balra, jobbra és felülről lefelé görget. Ez egy kicsit kényelmetlenvé teszi a dolgokat. Szerencsére hatékony keresési opcióval rendelkezik, amely megtalál minden, amit keres. Csak írja be a tartalom vagy a TV-csatorna nevét, és az alkalmazás megkeresi Önt a hatalmas médiakönyvtárában. Az a tény, hogy csaknem minden olyan csatornához hozzáférhetek, amelyet egy helyen meg akarok nézni, és hogy az alkalmazás gyors, kiváló minőségű videókat közvetít, szinte pufferelés nélkül, egyértelműen elhomályosítja a kis hiányosságát..

A Mobdro APK telepítésének lépései a FireStick fájlra

A Mobdro ingyenes élő TV-szolgáltatásokat nyújt. És ez elég ahhoz, hogy kitalálja, hogy nem az Amazon Store része. Ez egy harmadik féltől származó alkalmazás, amelyet az Amazon FireStick oldalra tölt be.

A FireStick biztonsági beállításai alapértelmezés szerint nem engedik letölteni egy ilyen alkalmazást, hacsak nem engedélyezte a lehetőséget Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Tehát itt van, hogyan lehet ezt megtenni:

 1. Kapcsolja be a Fire Stick készüléket, és válassza ki a főképernyőn Beállítások opciót a tetején lévő menüsorban

Hogyan telepítsük a mobdro-t a tűzoltóra

 1. Amikor megjelenik a következő menü, görgessen jobbra és nyissa meg Saját Tűz TV / eszköz

mobdro tűzoltó

 1. Most válassza ki és kattintson Fejlesztői beállítások

hogyan lehet mobdro alkalmazást szerezni az amazon fire tv-n

 1. Ha Alkalmazások ismeretlen forrásokból KI van kapcsolva, menjen előre, és kattintson rá, hogy bekapcsolja

ismeretlen forrásokból származó alkalmazások a tűzoltón

 1. Amikor a rendszer kéri, kattintson a gombra Bekapcsol. Figyelmeztető üzenet, de ne aggódjon miatta. A Mobdro egy kipróbált, tesztelt alkalmazás. Biztonságos.

kapcsolja be az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

Ha bekapcsolta az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat, folytathatja és telepítheti a Mobdro alkalmazást a FireStick-re. Könnyű. Szüksége van egy olyan alkalmazásra, amely letöltheti a Mobdro APK-t az internetről.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvassa el: A legjobb VPN telepítése és használata a FireStick számára

A FireStick sok mindent megtehet, de nem engedi, hogy az APK fájlokat közvetlenül a böngészőből töltse le. Próbáltam a Selyem böngészőt, a FireFoxot, semmi sem működik.

Rendben van! Ha az alkalmazásokat tovább kívánja tölteni a FireStick alkalmazáson, akkor semmi nem jobb, mint a Downloader alkalmazást. Ez az egyik első alkalmazás, amelyet telepítenie kell, amikor megkapja a FireStick, Fire TV vagy Fire TV Cube eszközt.

A Downloader az Amazon Store része. Ezért a telepítésével nem lehet semmilyen nehézség. Csak annyit kell tennie, hogy belép a Keresés a FireStick opciója a kezdőképernyőn (ez az opció a bal felső sarokban található). Keresse meg a Downloader alkalmazást az alkalmazás nevének beírásával. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és telepítse a Downloader alkalmazást.

Most, hogy megvan a Downloader, telepítsük a Mobdro-t a FireStick-re. Ez a lépés:

 1. Indítsa el a Downloader alkalmazást, és észreveszi, hogy megnyílik a itthon az alapértelmezés szerint kiválasztott opció (bal oldalon).
 2. A Downloader főképernyőjének jobb oldalán (a itthon kiválasztva) a letölthető APK fájl forrás URL-jének megadására szolgáló mező.

Kattintson a mezőre, és a képernyő-billentyűzet megjelenik.

letöltés mobdro on firestick

 1. Használja a képernyő-billentyűzetet, és írja be a következő URL-t a legújabb Mobdro APK-hoz - https://www.firesticktricks.com/mob

Amikor befejezte a gépelést, nyomja meg MEGY 

letöltés mobdro apk a tűzoltón

 1. A Downloader alkalmazás célja az APK-fájl azonnali letöltésének elindítása. Tehát adjon neki időt a Mobdro APK letöltéséhez a FireStick-en. Nem fog sokáig tartani. A Mobdro egy könnyű alkalmazás.

mobdro apk tűz tv-stábhoz

 1. Amint a Mobdro APK letöltésre kerül, a Downloader végrehajtja azt, és megkezdi az alkalmazás telepítését. Most látnia kell a következő parancsot a gombbal Következő gomb a jobb alsó sarokban

telepítse a mobdro-t a tűzoltóra

 1. Keresse meg a jobb alsó sarkot és Következő gombra vált Telepítés gomb. Kattints a Telepítés gombot a folytatáshoz

Hogyan telepítsük a mobdro-t tűz tv-re

 1. Várja meg, amíg FireStick készüléke telepíti a Mobdro-t. Általában kevesebb, mint két perc.

mobdro a tűzoltóhoz

 1. Amikor a Mobdro telepítve van a FireStick-re, a következő üzenet jelenik meg Önnek App telepítve.

Mint látja, az alján két gomb található. Ha rákattint Nyisd ki, akkor azonnal futtathatja a Mobdro alkalmazást a FireStick alkalmazáson.

De jelenleg nem erre vágyunk. Kattintsunk Kész és térjen vissza a Downloader felületre. Töröljük a Mobdro APK fájlt.

Az APK fájl nem szükséges az alkalmazás telepítése után. A törlés felszabadítja a helyet.

tűzálló mobdro

 1. Kattintson a gombra Töröl

törölje a mobdro apk fájlt

 1. Kattintson a gombra Töröl ismét a fájl végleges törléséhez

törölje a mobdro apk-t a tűzoltóról

A Downloader alkalmazás segítségével sikeresen letöltötte és telepítette a Mobdro-t a FireStick-re. Sikeresen törölte a Mobdro APK fájlt.

A Mobdro biztonságos használata

Mielőtt elkezdené a streaming használatát a Mobdro segítségével, szeretném figyelmeztetni Önt, hogy minden, amit online közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. A jogi problémák elkerülése érdekében javaslom egy jó FireStick VPN, például ExpressVPN használatát.

Személy szerint az ExpressVPN-t használom, amely az iparág leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN-je. Ez egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is jön, abban az esetben, ha nem elégedett a szolgáltatással.

Hadd mutassam meg, hogyan lehet gyorsan elérni és csatlakoztatni az ExpressVPN-t a FireStick-en.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Search” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn fájlt a jailbroken firestick-re

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Olvassa el részletesebb információt az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Videó útmutató a Mobdro-hoz a FireStick-en

Hogyan érhető el a Mobdro a Fire TV / Stick-en?

Ha bármilyen alkalmazást telepít a FireStick alkalmazásra, az nem jelenik meg a kezdőképernyőn. Ehelyett az alkalmazások könyvtárába kerül, az úgynevezett Az Ön alkalmazásai & Csatornák és üljön le az aljára.

Szóval megmutatom, hogyan lehet elérni a Mobdro-t a FireStick-en, amelyet éppen telepített. Azt is megmutatom, hogyan hozhatja fel a FireStick kezdőképernyőjére a gyors hozzáférés érdekében. Ez a lépés:

 1. Hosszan nyomja meg a itthon gombot a FireStick távvezérlőjén, amíg a következő képernyőt nem látja a TV-n:

kettyenés Alkalmazások ezen a képernyőn, hogy az alkalmazások könyvtárába menjen

hogyan kell használni a mobdro-t a tűzoltón

 1. A távirányító lefelé navigációs gombjával görgessen lefelé és válassza a lehetőséget Mobdro alkalmazás ikonra

mobdro ikon a kandallóval

 1. Kattintson az alkalmazásra annak megnyitásához.

Ha az alkalmazást át akarja helyezni a FireStick kezdőképernyőjére, nyomja meg a gombot Menü gomb a távirányítón (ez a bal oldali gomb három vízszintes vonallal).

A felsõ ablak megjelenik a jobb alsó sarokban.

kettyenés Lépjen előre az alkalmazás áthelyezéséhez az első sorban az első helyen, az összes többi alkalmazás előtt.

Ha az alkalmazást bármelyik konkrét helyre kívánja helyezni, kattintson a gombra Mozog ehelyett a felbukkanó menüben. Húzza az alkalmazás ikont a távvezérlő navigációs gombjaival a kívánt helyre. megnyomni a választ gombot a távirányítón az alkalmazás eldobásához

hogyan kell használni a mobdro-t a tűzön

Így mozgathatja az alkalmazást a felső sorban, és elérheti a kezdőképernyőn.

Csomagolás fel

A Mobdro egy élő TV-alkalmazás Androidra, amely ugyanolyan jól működik a FireStick-en. Telepítse a Mobdro-t a Fire Stick / Fire TV-re vagy a Fire TV Cube-ba, és élvezze a végtelen órányi élő TV-t. Akár az Egyesült Államok, akár az Egyesült Királyság csatornáit keresi, itt mindent megtalál. Menj, és próbáld ki! Ezenkívül megnézheti, hogyan lehet a Fire Stick börtönbe kerülni, és rengeteg ingyenes tartalomhoz férhet hozzá a Kodi Addons and Builds használatával..

Összefüggő:

Hogyan telepítsük az élő Net TV-t a Fire Stick-re
Hogyan telepítsük a Sling TV-t a Fire TV Stick-re
A Redbox TV telepítése a Firestick-re
Az Oreo TV telepítése a Firestick-re

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me