Hogyan telepítsük a FreeFlix HQ-t a FireStick-re

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a FreeFlix HQ-t a FireStick-re. A lépésről lépésre végigvezeti Önt a telepítési folyamaton, és segít az alkalmazás letöltésében a Fire TV-hez vagy a Fire Stick-hez.

A FreeFlix HQ egy ingyenes tartalom streaming alkalmazás, amely lehetővé teszi filmek, TV-műsorok, Anime, élő TV és egyebek nézését. Az alkalmazás lenyűgöző címtár-könyvtárral rendelkezik, beleértve az új és a régi is. Még itt találja a népszerű TV-műsorok legfrissebb filmjét és a közelmúltban sugárzott epizódokat.

A legjobban tetszik a FreeFlix HQ-ban a fröccsenő felülete. Az alkalmazás elrendezését úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a nagy képernyőhöz, például a TV-hez, így tökéletes alkalmazás lesz a FireStick vagy az Android TV számára. Százszázalékos távoli barát, és így soha nem fog semmilyen nehézséget okozni az alkalmazáskal való kölcsönhatásban a FireStick távirányítóval vagy más bemeneti eszközzel..

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvas:
Hogyan telepítsük a VPN-t az Amazon FireStick-re

Hogyan telepítsük a FreeFlix HQ-t Fire TV / Stick-re

: A FreeFlix HQ már nem megbízható streaming lehetőség. A FireStick legjobb alkalmazásai listáján szereplő egyéb alkalmazásokat is felfedezhet

Tanulja meg most, hogyan lehet beszerezni a FreeFlix HQ-t a FireStick-en, hogy haladéktalanul elkezdhesse kedvenc tartalmainak megtekintését! A teljes telepítési folyamat nem haladhatja meg az 5 percet.

Készítse elő a FireStick szoftvert harmadik féltől származó alkalmazások telepítéséhez

Az első dolog, amit meg kell tennie, ellenőriznie kell, hogy a FireStick engedélyezze-e harmadik féltől származó alkalmazások, például a FreeFlix HQ telepítését. Ezt kell tennie:

1. lépés: Lépjen a Fire TV Stick kezdőképernyőjére. Használja a távirányítót, és válassza a tetején a „Beállítások” lehetőséget

Hogyan telepítsük a freeflix-t a firestick-re

2. lépés: Most menjen tovább, és válassza a „Eszköz” menüpontot a Beállítások menüben

eszközbeállítások a tűzhelyen

3. lépés: Kattintson a következő ablakban a „Fejlesztői beállítások” elemre

tűzoltó fejlesztő lehetőségek

4. lépés: Ha az 'Ismeretlen forrásokból származó alkalmazások' KI van kapcsolva, akkor kattintson rá

engedélyezze az ismeretlen forrásokat a tűzhelyen

5. lépés: Amikor megjelenik a következő üzenet / figyelmeztetés, folytassa és kattintson a „Bekapcsolás” gombra. A FreeFlixHQ biztonságos és nem károsítja a FireStick készüléket
  Hogyan telepítsük a freeflix-et

A FreeFlix HQ telepítésének lépései a FireStick oldalra

Most letöltjük és telepítjük a FreeFlix HQ alkalmazást a FireStick alkalmazásra a Downloader alkalmazás segítségével. A Downloader a legnépszerűbb alkalmazás harmadik fél APK-k oldalra történő töltéséhez a FireStick oldalra.

Ha még nem tette meg, telepítse az alkalmazást a fenti link követésével. Ha nem találja a Downloader alkalmazást az App Store-ban, akkor lehet, hogy meg kell változtatnia a régiót az Amazon-fiókbeállításokban.

Miután telepítette a Downloader alkalmazást, futtassa és kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: A Downloader kezdőképernyőjén kattintson a bal oldali oldalsáv „Beállítások” elemére, majd válassza a „JavaScript engedélyezése” lehetőséget.

sideload freeflix hq a firestick-en

2. lépés: Kattintson az „Engedélyezze a JavaScriptet” elemre, és a következő figyelmeztető üzenet jelenik meg.

Tehát kattintson az „Igen” gombra a folytatáshoz (az APK letöltését követően letilthatja és később engedélyezheti, ha szükséges)

letöltés freeflix apk a tűz tv-stáb

3. lépés: Most folytassa és kattintson a itthon opció a bal felső sarokban. Használja a távvezérlőt, és vezesse a kurzort a jobb oldalon található URL mezőre, és kattintson a benne található elemre.

Hogyan telepítsük a FreeFlix HQ-t a FireStick-re

4. lépés: Amikor megjelenik a képernyő-billentyűzet, írja be https://www.firesticktricks.com/ffhq

Ha kész, nyomja meg a 'Go' gombot (a távvezérlőn a Play gombot is megnyomhatja)

freeflix hq a tűzoltón

5. lépés: A FreeFlix HQ APK most letölthető a FireStick oldalról. Hagyja befejezni.

6. lépés: A letöltés befejezése után a Downloader automatikusan megkezdi a telepítési folyamatot. Amikor megjelenik ez a felszólítás, menjen előre, és görgessen lefelé az aljára, hogy kiválassza a „Következő” gombot.

FreeFlix HQ app a tűzoltó

7. lépés: Abban a pillanatban, amikor gördített le, a 'Next' gomb 'Install' gombra vált. A folytatáshoz kattintson a „Telepítés” gombra

hogyan lehet freeflix hq-t szerezni a tűzoltón

8. lépés: Amikor a FreeFlixHQ telepítve van a FireStick-en, akkor megjelenik az „Telepített alkalmazás” értesítés. Kattintson a „Megnyitás” elemre, ha közvetlenül az erről a promptból szeretné elindítani az alkalmazást. Kattintson a „Kész” gombra, hogy visszatérjen a Downloader alkalmazáshoz.

A „Kész” gombra kattintunk, mivel van még egy tennivaló

freeflix hq a tűzoltón

9. lépés: Ezt fogja látni a következő. Haladjon tovább, és kattintson a „Törlés” gombra, mivel már nincs szüksége a FreeFlixHQ APK fájlra. Nem akarja, hogy korlátozott tárhelyen felesleges helyet foglaljon el

telepítse a freeflix hq fájlt a tűzoltóra

10. lépés: A művelet megerősítéséhez kattintson még egyszer a „Törlés” gombra

Most folytassa és nyissa meg a FreeFlixHQ alkalmazást a FireStick alkalmazásban az „Alkalmazások” menüben & Csatornák szakasz.

Mint láthatja, az alkalmazás ikonja a lista alján található. Mozgathatja azt a felső sorba úgy, hogy megjelenjen a FireStick kezdőképernyőjén. Válassza ki az alkalmazás ikont, és tartsa lenyomva a távirányítón a „Kiválasztás” gombot. Most a távvezérlőn lévő iránygombokkal vezesse az ikont a felső sor kívánt pontjára.

hogyan lehet freeflix hq-t szerezni az amazon firestick-en

Hogyan kell használni a FreeFlix HQ-t a FireStick-en

Mielőtt elkezdené a streaming használatát a FreeFlix HQ segítségével, szeretném mondani, hogy mindent, amit az interneten csinálunk, nyomon lehet követni és nyomon követhetjük nekünk, még online streaming tevékenységeinket is. Nagyon sok ember kapott jogi értesítést a hatóságoktól azért, hogy ingyenes online tartalmat nézzenek olyan alkalmazásokon keresztül, mint a FreeFlix HQ.

A VPN-szolgáltatás használatával elkerülheti az ilyen jogi problémákba való bekerülést. A VPN titkosítja az online tevékenységeket, és elrejti őket mindenki számára, aki figyelni fogja, ideértve az ön kormányát és az internetszolgáltatót is.

Nem bánom a szerzői jogi törvény megsértését. De én erősen támogatom a magánélet védelmét. A VPN biztosítja a magánélet védelmét.

Én személy szerint használom és ajánlom a ExpressVPN szolgáltatás. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN időről időre bebizonyosodott, megbízhatósága megkérdőjelezhetetlen. A FireStick és sok más platformon működik, beleértve az Androidot, a Windowsot, az iOS-t és még sok más. 

Így kezdheti el az ExpressVPN használatát a FireStick készüléken, és tartsa rejtett streaming tevékenységeit a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Search” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

Hogyan telepítsük a terarium tv-t tűz tv-re

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

terrárium tévé a tűzhelyen

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

Hogyan szerezzük expressvpn a tűz tv-stáb

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Feltételezve, hogy VPN-t használ, és tevékenységei privát jellegűek, lássuk, hogyan kell használni a FreeFlix HQ-t a Fire TV / Stick-en.

FreeFlixHQ egy nagyon egyszerű alkalmazás. Az induláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja az alkalmazást, és válassza ki a továbbítani kívánt címet.

Alapértelmezés szerint az alkalmazás kezdőképernyőjén fel van tüntetve a „Filmek”. Kattintson a bal felső sarokban lévő hamburger menüre, és a legördülő menüből kiválaszthatja a többi lehetőség egyikét.

Ha például TV-műsorokat szeretne nézni inkább, kattintson a hamburger menüre, és válassza a legördülő menüből a „TV-műsorok” menüpontot. Anime, rajzfilmek, élő TV, birkózás néhány egyéb lehetőség.

Csakúgy, mint bármely más ingyenes tartalom streaming alkalmazás, a FreeFlix HQ összes szervere sem mindig működik. A jó dolog az, hogy az alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgálók egyszerű megváltoztatását.

Kattintson a jobb felső sarokban lévő szűrőikonra (a csatornahoz hasonló ikonra), és megjelenik a következő felbukkanó ablak.

Hogyan telepítsük a freeflix hq

A tetején a „Szerver megváltoztatása” szakasz látható a szerverek listájával. Ha az egyik szerver nem működik, válassza a másikot.

Hogyan kell használni a freeflix hq-t a tűzoltón

Amikor rákattint a Szűrő ikonra a FreeFlixHQ kezdőképernyőn, a kiszolgálók listája alatt megjelenik a „Kiszolgálók állapota” gomb is. Kattintson a gombra, és a sávok formájában megjelenik a kiszolgálók állapota.

Minél több sávot tölt fel a szervert ábrázoló piros, annál jobb lesz. Mint az alábbi képen látható, az S3, S4, S8 és S9 szerverek mind vörös színűek. Ez azt jelenti, hogy ezek a szerverek jobb adatfolyamokat kínálnak.

Az S1 – S5 szerverek a filmekhez, az S6 – S10 a TV-műsorokhoz szolgálnak.

freeflix hq szerverek

Használhatok külső médialejátszót?

Igen tudsz! Annak ellenére, hogy a FreeFlixHQ beépített médialejátszóval rendelkezik, használhat választott külső médialejátszót, például VLC vagy MX Player.

Észrevettem, hogy az MX Player általában jobban működik a streaming alkalmazásokkal. Az MX Player néhány perc alatt telepíthető.

A médialejátszó megváltoztatásához kattintson a hamburger menüre a kezdőképernyő bal felső sarkában, majd a legördülő menüből kattintson a „Beállítások” elemre. Most görgessen le a „Külső videolejátszó használata” elemre, és kattintson rá.

médialejátszó a freeflix számára

Látni fogja a lehetőségek listáját. Válassza ki a kívánt lejátszót, amelyet alapértelmezett lejátszóként kíván használni a FireStick FireFlix HQ-hez (kattintson az MX Playerre vagy a „Választás az alkalmazások közül” elemre az eszközére telepített videolejátszók kiválasztásához)

Hogyan telepítsünk külső médialejátszót a freeflix hq

Lehetséges a FreeFlix HQ AD-mentes letöltése?

Igen tudsz! 

A FreeFlixHQ használata során néhány megszakítást észlel a hirdetések. Az alkalmazás hirdetés-támogatott, és így tudják a fejlesztők lépést tartani általános költségeikkel és egyéb költségeikkel.

De hirdetésmentes élményben részesítheti a PayPal befizetését és a hirdetésmentes verzió 10 dollárért történő megvásárlását.

Kattintson a Hamburger menüre az alkalmazás kezdőképernyőjének bal felső sarkában, majd kattintson a „Beállítások” gombra. Görgessen le egészen az aljáig, és kattintson a „Hirdetések eltávolítása (PayPal)” lehetőségre.

Kövesse az utasításokat, és 10 dolláros adományt szerezzen a PayPal használatával.

Hogyan telepítsük a freeflix hq-t a firestick-re

Végső gondolatok 

A FreeFlixHQ inkább egy problémamentes alkalmazás, és mint egy online streaming rajongó, nagyon jó élvezetem. Nem azt mondom, hogy az alkalmazás tökéletes, mivel nincs olyan tökéletes alkalmazás. De mivel ez a munkát jól elvégzi, és általában gond nélkül, nekem tetszik. Igaz, hogy egyes szerverek nem működnek, és ez arra késztet minket, hogy azt gondoljuk, hogy az alkalmazás nem jó. Ezt könnyen meg lehet oldani a megfelelő szerver kiválasztásával. Csak ellenőrizze a szerver állapotát, amint azt fentebb láttam, és válassza ki a legerősebbet. Miután kipróbáltam és teszteltem tucatnyi ingyenes streaming alkalmazást, elmondhatom, hogy még ha a FreeFlixHQ sem a legjobb, jobb, mint a legtöbb. Menj, és próbáld ki.

Összefüggő:

A Cinema HD telepítése a FireStick-re
A BeeTV telepítése a FireStick-en
A Morph TV APK telepítése
A popcorn idő APK telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me