Hogyan telepítsük a titán TV-t a FireStick-re

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Titanium TV-t a FireStick-re. Az ebben az útmutatóban ismertetett módszerek a Fire TV-n, a FireStick-en és a Fire TV Cube-on működnek.

A Terrarium TV bezárása óta néhány klónja is kialakult. Még nem volt lehetőségem mindegyiket kipróbálni, de tisztességes felfedezést tettem a Titanium TV-ben. Ez az alkalmazás nagyjából úgy néz ki, érzi magát és működik, mint a Terrarium TV. Nem hoz sok HD linket, de ez a mai napig a legmegfelelőbb terrárium TV-cserék..

A titán TV a Terrarium TV tartalomkönyvtárára épül. Örülök, hogy frissül a nemrégiben sugárzott epizódok és új filmek. Ha élvezte a Terrarium TV-t, akkor azt hiszem, hogy a Titán TV is tetszeni fog. Most átnézem a Titanium TV FireStick telepítésére vonatkozó részletes utasításokat. Olvass tovább!

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvas:
A VPN telepítése és használata a Fire TV Stickhez

Titán TV a FireStick számára: Telepítési lépések

A Titanium TV APK tényleges telepítésének megkezdése előtt engedélyeznie kell a FireStick számára, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokat telepítsen. Azokat az alkalmazásokat, amelyek nem érhetők el az Amazon Store-ban, újra kell tölteni a FireStick vagy Fire TV eszközökre. A titán TV az egyik ilyen alkalmazás. Ez a lépés:

1. Kapcsolja be a FireStick készüléket, és amikor megjelenik a kezdőképernyő, válassza a lehetőséget Beállítások a tetején lévő menüben

Hogyan telepítsük a titán tv-t a tűzoltóra

2. A Beállítások alatt válassza és kattintson a gombra Eszköz

tűzálló titán tv

3. Nyissa meg Fejlesztői beállítások

titán tv a kandallóval

4. Ha Alkalmazások ismeretlen forrásokból KI van, kattintson rá és kapcsolja be

titán tv

5. Erre kattintva erősítse meg szándékát, hogy az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat továbbra is bekapcsolja Bekapcsol amikor megkérdezi

ismeretlen forrásokból származó alkalmazások tűzoltón

Most már telepítheti a Titanium TV-t a FireStick-re

Fontos! Ha a Terrarium TV korábbi, javított vagy eredeti verziója van, akkor először távolítsa el. A Titanium TV egy Terárium TV klónja, és nem működne, ha van ilyen alkalmazás a FireStick-en..

Mivel az APK fájlok nem tölthetők le közvetlenül a FireStick böngészőin keresztül, támogató, oldalsó betöltő alkalmazásokra van szükségünk. Bemutatom, hogyan lehet a Titanium TV-t telepíteni a FireStick-re a következő két alkalmazás használatával:

 • Downloader
 • ES File Explorer

Később áttekintjük a MX Player. A Titanium TV-nek nincs beépített videolejátszója. Külső lejátszóra van szükség. Az MX Player a legjobb lejátszó a titán TV-vel a FireStick készüléken.

1. módszer: Telepítse a titán TV-t Downloader App alkalmazással

A Downloader a legnépszerűbb oldalsó betöltő alkalmazás a FireStick számára. Telepítse a Downloader alkalmazást az Amazon Store áruház FireStick oldalára (a kezdőképernyőn a keresési opcióval). Most kövesse az alábbi lépéseket a Titanium TV telepítéséhez a FireStick-re:

1. Nyissa meg a Downloader alkalmazást. Ez indul a itthon a bal oldali menüben már kiválasztott opció

2. Az ablak jobb oldalán egy üres URL mezőt kell látnia egy villogó kurzorral. Kattintson erre a mezőre

terrárium tv klón tűzoltóra

3. Amikor ez az ablak megjelenik, írja be a következő URL-t: http://bit.ly/tittv  (használja az alább említett linket)

Új URL a legújabb titán TV APK-hoz - https://www.firesticktricks.com/titv

Üsd a MEGY gomb

letöltés titán tv apk

4. Várja meg, amíg a Titanium TV APK letöltődik a FireStick oldalról

titán tv apk a tűz tv-n

5. A telepítés a fájl letöltésekor automatikusan elindul. Látnia kell a következő ablakot és a Következő gomb a jobb alsó sarokban. Görgessen lefelé, amíg a Következő gomb meg nem változik Telepítés gomb.

telepítse a titán tv apk-t a tűzoltóra

6. Most kattintson a gombra Telepítés gomb

Hogyan készítsünk titán tv-t tűzoltóra

7. Várja meg, amíg a Titanium TV települ a FireStick-re (kb. 30-45 másodperc)

8. Az alkalmazás telepítésekor a következő két lehetőség közül választhat:

 • Kész
 • Nyisd ki

csattanó Nyisd ki elindítja a Titanium TV-t a FireStick-en. De kattintson rá! Kész. Később megnyitjuk az alkalmazást. Van egy apró üzlet, amelyről először vigyázni kell.

titán tv tűzoltóhoz

9. Jelölje ki és kattintson a gombra Töröl gomb

Az előző lépésben a Kész gombra kattintottunk, és visszatértünk ide, hogy töröljük a Titanium TV APK fájlt a FireStick tárolóból. Az APK fájlok nem használnak hasznot az alkalmazás telepítésekor. Folytassa a kis FireStick tárhely tisztítását. Ez jó gyakorlat.

törölje a titán tv apk-t a tűzoltóról

10. Jelölje ki és kattintson a gombra Töröl gombot újra

Távolítsa el a titán tv-t a tűzálló tv-ről

Készen vagy. Kiléphet a Downloader alkalmazásból, és futtathatja a Titanium TV alkalmazást a FireStick alkalmazáson az Ön alkalmazásai között & Játékok szakasz.

Mielőtt elkezdené a streaming a Titanium TV-vel, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett tartalom (ingyenes filmek és TV-műsorok) streamingje jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére elrejtheti online streaming / böngészési tevékenységeit egy VPN segítségével. A VPN a.k.a virtuális magánhálózat segít megkerülni az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a tartalom földrajzi korlátozásait..

Az ExpressVPN-t használom Fire Stick, mobil és PC-n. Miután kipróbáltam több fizetett és ingyenes VPN-t, elmondhatom, hogy az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Így telepítheti a VPN-t a Fire TV Stick-re.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

2. módszer: Telepítse a titán TV-t az ES File Explorer használatával

Az ES File Explorer néven ismert fájlkezelőként ismert, de kiváló oldalsó betöltő alkalmazás az Android készülékek számára.

: Az ES File Explorer alkalmazásai oldalra történő letöltéséhez prémium előfizetést kell vásárolnia, amely havi 9,99 dollárba kerül. Folytathatja azonban az ingyenes Downloader eszköz használatát az alkalmazások oldalra történő töltéséhez a FireStick eszközön (1. módszer)

Válaszd ki a Keresés opció (lencse ikon a jobb felső sarokban) a FireStick kezdőképernyőjén. Keresse meg az ES File Explorer alkalmazást és telepítse azt.

Kövesse az alábbi lépéseket a Titanium TV telepítéséhez a FireStick fájlra az ES File Explorer használatával:

1. Indítsa el az ES File Explorer programot

2. Bontsa ki Eszközök lehetőséget a bal oldali menüben, és kattintson az OK gombra Letöltéskezelő az Eszközök legördülő listából

Hogyan telepítsük a titán tv-t az es file explorer segítségével

3. Most kattintson a gombra +Új (ez az opció az ES File Explorer ablakának jobb oldalán, az alján)

es fájlkezelő a tűzön

4. A következő párbeszédpanelnek fel kell lépnie

titán tv apk letöltés

5. Írja be az URL-t http://bit.ly/tittv ban,-ben Pálya terület

Írja be az URL-t https://www.firesticktricks.com/titv ban,-ben Pálya terület

Írjon be tetszőleges nevet a Név mező (Titanium TV-vel megyek)

Ha készen áll, kattintson a gombra Letöltés most

Hogyan telepítsük a titán tv-t a tűzoltóra

6. Várja meg, amíg a Titanium TV APK letöltődik a FireStick oldalról

titán tv apk

7. Érintse meg a ikont Fájl megnyitása

titán tv a kandallóval

8. Érintse meg a ikont Telepítés

Hogyan telepítsük a titán tv-t az Amazon tűzoltóra

9. Amikor útmutatást nyújt a következő ablakhoz, görgessen le a Következő gomb a jobb alsó sarokban

titán tv-tűzhely

10. A Következő gomb helyébe a Telepítés gomb. Kattints rá.

tűzálló titán tv

11. Várja meg, amíg a telepítés befejeződik

12. Kattintson a gombra Kész ha később szeretné futtatni az alkalmazást. kettyenés Nyisd ki hogy elindítsuk.

titán tv a tűzön

Így telepítheti a Titanium TV-t a FireStick-re az ES File Explorer használatával.

Jegyzet: Az APK fájl törléséhez a Titanium TV telepítése után nyissa meg újra az ES File Explorer programot, és bontsa ki a bal oldali Helyi lehetőséget. Két elemet fog látni, amelyek 'Otthon' feliratúak. Kattintson a másodikra. Az ablak jobb oldalán nyissa meg a Letöltés mappát. Jelölje ki a Titanium TV APK fájlt, hosszan nyomja meg a Select gombot a FireStick távvezérlőjén, majd kattintson a Törlés (kuka ikon) elemre az alján.

Fontos: Telepítse az MX Player alkalmazást a FireStick-re

Az MX Player a választott videolejátszó a Titanium TV-hez (mint ahogy a Terrarium TV-hez volt). A Titanium TV-n való videó lejátszáshoz külső lejátszóra van szüksége.

Az MX Player Downloader használatával történő telepítéséhez kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint az 1. módszernél.

 • Ha beírja azt a részt, ahol be kell írnia az URL-t, írja be http://bit.ly/mxfire

mx lejátszó Titanium TV-hez

 • kettyenés MEGY
 • Az alkalmazás telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

ES File Explorer használata esetén kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint a 2. módszer.

 • Amikor eljut arra a részre, ahol az URL-t kéri, a Pálya mezőbe írja be http://bit.ly/mxfire és a Név mezőbe írjon be bármilyen nevet

mx lejátszó Titanium TV-hez

 • kettyenés Letöltés most
 • kettyenés Fájl megnyitása
 • kettyenés Telepítés
 • kettyenés Telepítés újra

A titán TV használata a FireStick-en

A Titán TV a Terrarium TV klónja. Ha a Terrarium TV-t használta, akkor nem érezne különbséget az alkalmazáskal való interakció és az alkalmazás használata során. Ha még nem használta a Terrarium TV-t, akkor a Titanium TV hihetetlenül egyszerűen használható.

Amikor a Titanium TV alkalmazást először futtatja a FireStick-en, a Changelog ablak nyílik meg. Amikor túl haladsz, megjelenik a Jogi nyilatkozat ablak. Itt kattintson az Elfogadás gombra. És mielőtt végül eljut a főképernyőre, felkérést kell kapnia az alapértelmezett videolejátszóra.

Már telepítettük az MX Player alkalmazást. Tehát menj tovább, és tedd alapértelmezett lejátszóvá. Ezt mindig megváltoztathatja a Titán TV beállításaiban.

hogyan kell használni a titán TV-t a tűzön

Az útmutatóban a Titanium TV legfrissebb verzióját nyújtottam. Ha új verzió érhető el, az alkalmazás felszólítja a frissítésre. Menj, és frissítsd az alkalmazást.

Az alkalmazás többi része nagyon hasonlít arra, amit elvár. A kezdőképernyő alapértelmezés szerint a felkapott TV-műsorok listája, például a Terrarium TV. Kattintson a bal felső sarokban lévő hamburger menüre, és átválthat a Filmek menüpontra.

titán tv a kandallóval

A hamburger menüben a fordított háromszög legördülő menüből választhat ki kedvenc kategóriáit.

Hogyan töltsük le és telepítsük a titán tv-t az Amazon Fire Stick-ra

A jobb oldalon kattintson a Keresés ikonra, hogy bármilyen konkrétat megtalálhasson. Menj előre, és kezdd el a streaming-t!

Befejezéskor

A Titáni TV-t a Terrarium TV alternatívájaként gondolom. Ez egy tökéletes klón. Nemcsak ugyanazzal a felülettel és elrendezéssel rendelkezik, hanem ugyanazzal a érzéssel rendelkezik. Lehet, hogy a titán TV-vel nem azonos a kaparóképesség, de jó linkeket keres. Végül is erre van szükségünk.

Összefüggő:

A legjobb alkalmazások FireStick számára
Hogyan telepítsük a Morph TV-t a Fire Stick-re
Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re
A Cinema APK telepítése a Fire Stick-re
Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me