Fire TV Cube Review – Er det virkelig, hvad du forventede?

>

Fire TV Cube er simpelthen et Fire TV 2017 med let opgraderet hardware og indbygget Echo Dot, Amazons helt egen, Alexa-drevne højttaler-cum-virtual-assistent.

Hvad er godt:

  • Øget lagerplads (fra 8 GB på Fire TV 2017 til nu 16 GB)
  • Ud af kassen Ethernet-adapter
  • Echo Dot integration

Hvad er ikke godt:

  • Samme hardwarespecifikationer som Fire TV 2017 undtagen mere lagerplads
  • Inkluderer ikke HDMI-kabel. Skal købes separat
  • Dyrere end Fire TV 2017 & Echo Dot combo

Det er tydeligt, at Amazon forsøger at gøre Alexa til et husholdningsnavn. Alexa's integration med mange af dens top lyd- og videoenheder er ikke en hemmelighed. Fire TV & FireStick-enheder har allerede Alexa-kapacitet. Nu skal tingene blive mere spændende, da Amazon gifter sig med Fire TV, Alexa og Echo Dot i en pakke mærket som Fire TV Cube og leverer det til dig for en pris, du ikke ville kalde billig. Tilgængelig for $ 119, mens jeg skriver denne anmeldelse, synes Cube langsomt at falde på linje med Apple TV. Men selv om der kun er $ 60 værd at indhente for at gøre til pris (fordi Apple TV er prissat til $ 179), er der en hel masse at dække i funktioner og hardwarespecifikationer

Det ville være uretfærdigt at sammenligne Cube med Apple TV, for de er to forskellige enheder. I denne anmeldelse af Fire TV Cube vil jeg lægge den op med mere familiære gadgets, Fire TV (2017) og Echo Dot.

brand tv-terning anmeldelse

Hardware først! 

Hardware først, fordi dette er, hvad hele brugeroplevelsen er bygget på. Jeg vil tage Amazon Fire TV 2017 som benchmark til sammenligning, da det var den sidste iteration i Fire TV-linjen af ​​enheder før Cube.

Fire TV Cube pakker Echo Dot, den allerede populære smarte højttaler, som Fire TV i 2017 ikke gør. Men i øjeblikket glider vi Echo Dot til side og ser på kernens hardwarefunktioner i Fire TV Cube som en medieenhed.

Fire TV Cube er nøjagtigt din 2017-version Fire TV, men med mere lagerplads. Denne enhed tilbyder et internt lagerplads på 16 GB sammenlignet med Fire TV, der kun har 8 GB. Selvom Cube fordobler lagringskapaciteten, er 16 GB ikke en hel masse for dem, der kan lide at downloade og gemme videoer. Men som de andre Fire TV-enheder kan du udvide lageret med OTG-adapteren.

Udover øget lagerplads forbliver alle andre hardwarespecifikationer den samme. Cube har den samme 1,5 GHz-processor som Fire TV, 2 GB RAM og MIMO Wi-Fi. Denne enhed understøtter også HDR10 og er ikke kompatibel med HDR10 + ligesom Fire TV, afspiller 4K videoer og tilbyder Dolby Atmos surround sound lydkvalitet.

Cube opretter forbindelse til dit tv via HDMI. Men det er vanskeligt at tro, at det ikke sender HDMI-kablet ud af kassen. Når du betaler $ 120 for en enhed som denne, er det det mindste, du ville forvente. Jeg var virkelig skuffet over at opdage dette, da jeg pakker Cube ud. Hvis du ikke allerede har et HDMI-kabel, kan du ikke komme i gang med at se videoer med det samme. Selv FireStick, den billigste i Fire TV-linjen medieenheder, leveres med en HDMI-udvidelse. Så tilføj HDMI-kablet til indkøbskurven, når du køber Fire TV Cube.

Jeg glemte næsten at nævne. Cube sender en Ethernet-adapter i kassen til kabelforbindelse. Dette er en anden opgradering fra Fire TV, som kræver en ekstra $ 14.99 Ethernet-adapter til kablet internetforbindelse.

Både Cube og Fire TV 2017 har nøjagtigt den samme fjernbetjening. Jeg håbede, at Amazon til sidst ville tilføje lydstyrkeknappen, skønt det ikke gjorde det.

Nu Echo Dot

Fire TV og Echo Dot (to separate enheder) sammen kan gøre næsten alt hvad Fire TV Cube kan. Faktisk kunne du købe kombinationsboksen for $ 94.99 på Amazon. Cube koster dig ca. $ 22 mere og giver dig yderligere 8 GB og en indbygget Ethernet-port.

Hvis du allerede ejer en af ​​Echo Dot-enhederne, giver Fire TV Cube ikke meget mening. Echo Dot som en separat gadget kan gøre næsten alt, hvad Echo Dot i Cube kan. Du kan styre en række smarte enheder og husholdningsapparater med Alexa-integration, herunder dit tv, spilkonsoller, belysning og meget mere.

Der er en anden udfordring ved at holde to Echo Dots i nærheden. Hvis du bruger det samme vågne ord, kan begge måske svare på de samme kommandoer, der samtidig forårsager masser af forvirring, især når begge holdes i nærheden. Det er bedst at opbevare begge disse Alexa-enheder i separate rum eller ændre vækkeordet på et af dem, hvis du agter at fortsætte med at bruge dem i det samme rum.

Når det er sagt, er Fire TV Cube Echo Dot god til at lytte til og udføre dine kommandoer. Men den sande kraft af en sådan enhed ligger i dens evne til at høre under ikke så ideelle hørbare forhold. Det er her Echo Dot virkelig skinner. Det kan høre og genkende dine kommandoer fra hele rummet og endda over høj musik. Jeg testede personligt Echo Dot med mit hjemmebiograf, og resultaterne var dejlige. Fra over 5 fod og temmelig høj musikafspilning kunne den høre mig og udføre mine kommandoer.

“Alexa, skru op for lydstyrken”

“Alexa, skru ned for lydstyrken”

“Alexa, afspil det forrige nummer”

“Alexa, afspil det næste nummer”

Prøv ikke at holde Cube for tæt på den blaring højttaler, eller du er muligvis nødt til at råbe lungerne ud for Echo Dot for at høre dig.

Jeg var nysgerrig efter at vide, hvordan Echo Dot ville arbejde med Fire TV Cube-interface, da Alexa on Fire TV 2017 bød på begrænset funktionalitet. Echo Dot åbnede hurtigt alle de apps, jeg bad den om, tog mig med til Indstillingerne, søgte apps efter mig, hjalp mig med at downloade apps og en masse andre ting. Men jeg var lidt skuffet over, hvordan det håndterede mine anmodninger om at navigere på tværs af listen over apps på startskærmen såvel som i dine apps & Kanalsegment. Jeg havde det bedre med fjernbetjeningen end at blive flustret og give kommandoer Alexa ikke kunne udføre.

Men jeg blev ikke modet. Jeg vidste, at Echo Dots-kapaciteter strækker sig langt ud over Cube's interface, og det kan gøre meget mere for mig.

Jeg stødte på en anden udfordring med Alexa. Da jeg bad hende om at åbne Netflix, Hulu, Downloader eller ES File Explorer, lancerede det disse apps straks. Da jeg befalede hende at køre Kodi, Mobdro og te-tv blev hun forundret og kunne ikke åbne disse apps. Hvad er forskellen? De apps Alexa hurtigt kunne åbne downloades alle fra Amazon App Store. De apps, det ikke kunne have været sideladet på FireStick. Pointen er, at Alexa er smart nok til at åbne App Store-apps, men ikke smart nok til at køre tredjeparts, side-indlæste apps.

Fire TV Cube har den samme 0,6 ”Echo Dot-højttaler som $ 50 Echo Dot. Det er en grundlæggende højttaler uden woofers og ingen Dolby support. Lydkvalitet er acceptabel, når du vil nyde musik ved lavt lydstyrke og ikke ønsker at tænde dine større højttalere, da de vil forbruge mere strøm.

Indpakning - Fire TV Cube Review

Hvis du har Fire TV 2017, giver det ikke meget mening at købe Fire TV Cube. Jeg vil hellere købe en $ 50 Echo Dot og $ 15 Ethernet-adapter og stadig spare mere end $ 50. Hvis du ønsker mere lagerplads, kan du altid købe en OTG-adapter separat. En OTG-adapter i god kvalitet vil koste dig overalt mellem $ 5 og $ 10. Og glem ikke, at Cube ikke sender HDMI-kabel i kassen. Du skal købe det separat. Et 6-fods kabel koster omkring $ 8.

Jeg tror, ​​at Amazon kunne have pakket en kødere enhed end hvad den sendes til $ 120. Faktisk vil jeg ikke have noget imod at betale en ekstra $ 10 for en mere kraftfuld processor. Alle Fire TV-enheder er lidt langsomme.

Hvis du ikke allerede ejer et Fire TV, tror jeg Fire TV Cube kunne være en god start. Da det samler to enheder i en, ville dit opsæt være mindre rodet. Echo Dot er lige så godt med Cube, som det er separat. Du kan styre dine smarte apparater, tv, hjemmebiografsystemer og en bred vifte af smarte enheder.

Relaterede:

Sådan Jailbreak FireStick
Bedste Fire Stick-apps
Bedste VPN til Fire Stick
Sådan installeres Google Play på Fire TV Stick
Sådan installeres Terrarium TV på Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me