10 najboljših TV terarij (2020)

>

V tem priročniku bomo govorili o priljubljenih in najboljših alternativah Terrarium TV za Fire TV Stick, Android TV Box in pametne telefone Android. Povezal bom tudi vodnike za namestitev FireStick-a za vse te aplikacije, tako da jih boste lahko dobili brez težav.

Terrarium TV, ena najbolj priljubljenih in najbolj zaupanja vrednih aplikacij za pretakanje, je končno napovedala, da se izklopi. Razvijalci ne bodo več zagotavljali podpore za aplikacije. To je žalostna novica za skupnost spletnih strežnikov, ki so se za svoje zabavne potrebe močno zanašali na TV Terrarium. Seveda sem del te skupnosti. Zelo sem razočaran.

Vendar to ni nič novega. Številne priljubljene aplikacije preprosto prekinejo poslovanje brez opozorila. Ampak, gremo naprej. Tudi ko Terrarium TV ni več, uporabniki FireSticka ne smejo ostati na suhem. Še vedno imate veliko možnosti za predvajanje filmov in TV oddaj v svoji napravi.

Priporočljivo: Če ste uporabnik Fire TV / Stick / Cube, si preberite, kako lahko zaprete FireStick, da boste uživali na tone brezplačne vsebine.

Najboljše možnosti za terarij TV

V tem članku vas bom predstavil z nekaterimi najboljšimi alternativami Terrarium TV. Priporočam te aplikacije po osebnem testiranju in uporabi. Upam, da boste v eni od teh možnosti, ki sem jih navedel tukaj, našli dobro zamenjavo za TV Terrarium.

najboljše alternative za terarij

1. Kino APK

Kino APK, prej znan kot HDMovies, obstaja že nekaj mesecev, zdaj pa je ena najbolj priljubljenih aplikacij na zahtevo za gledanje filmov in TV oddaj. Tudi če bi bila terarijska televizija še danes živa v svojem polnem sijaju, bi jo moral Cinema APK dati na trg za svoj denar. Ko sem prvič naletel na to aplikacijo, sem vedel, da postaja priljubljena. Aplikacija deluje skoraj brez napak, ponuja desetine delovnih tokov in ponuja vrhunsko kakovost pretakanja.

najboljše alternative za terarijKar nekaj časa je minilo, ko je bil Terrarium TV uradno zaustavljen in če še vedno iščete takšne aplikacije, je Cinema APK tisti, ki bi ga želeli razmisliti o prvem. Tako kot Terrarium TV je tudi Cinema APK zbirka vsebin, ki ne vsebuje nobene lastne vsebine in vam še vedno omogoča dostop do ogromne knjižnice filmov in TV oddaj. Povezave za pretakanje potegne z več strežnikov in jih usmeri, da jih izberete in pretočite.

Čeprav aplikacija dobi kakovostne povezave, bi lahko stvari postale še boljše, če vanj vključite svoj račun Real-Debrid. Real-Debrid bo zagotovil več polnih HD pretokov in bolj zdrave povezave.

Cinema APK je vmesnik omejil na minimum. Torej, ne pričakujte veliko vizualne privlačnosti. Če pa iščete aplikacijo na zahtevo, ki opravlja svoje osnovno delo (vam omogoča, da gledate filme in oddaje) dobro, je to odlična možnost, da razmislite.

Kako namestiti Cinema APK na FireStick

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberi:
Kako namestiti in uporabiti najboljši VPN na Fire Stick-u

2. Titanium TV

terarij TV možnostiTitanium TV iz več razlogov zlahka zasede drugo mesto med najboljšimi alternativami za Terrarium TV. Za začetek je to klon Terrarium TV. Izgleda in deluje točno kot Terrarium TV. Ta zabavna aplikacija ima ogromen katalog filmov in oddaj, zaradi česar je popoln izbor za gledanje počastitve. Še bolj me navdušuje to, da po spletu pobere kakovostne povezave za video posnetke, ki si jih želite ogledati.

Titanium TV ponuja integracijo z Real Debridom. Če imate račun Real Debrid, imate še boljše možnosti pretakanja v polni HD ločljivosti. Titanium TV je neverjetno enostaven za namestitev na FireStick. In to je enostavno tudi Ne glede na to, ali ste uporabljali Terrarium TV ali katero koli drugo takšno aplikacijo, boste v nekaj minutah dobili približno Titanium TV. Aplikacija je prijazna na daljavo in omogoča lažjo interakcijo na FireSticku, Fire TV, Fire TV Cube in celo Android TV Box.

Kako namestiti Titanium TV na FireStick

3. CyberFlix TV

terarij tv alternativaTako kot Titanium TV je tudi CyberFlix TV klon ukinjene televizije Terrarium. Med primerjavami je bilo med Cyberflix TV in Titanium TV malo izbire. Vendar sem že kar nekajkrat opazil, da Titanium TV povleče bolj kakovostne povezave. Toda razlika je le občasna in ne nujno odločilna izbira enega nad drugim.

CyberFlix TV ima ogromno zbirko videov na zahtevo, večinoma filmov in TV oddaj. Knjižnica vsebin se redno posodablja, da lahko sprejme nove izdaje. Vmesnik aplikacije je isti kot Terrarium TV z istim naborom možnosti in menijskih elementov. Glede na vse stvari je CyberFlix TV primerna zamenjava za Terrarium TV.

Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

4. CatMouse APK

CatMouse je ena izmed najbolj impresivnih aplikacij na zahtevo, ki sem jih pred kratkim naletela na FireStick. Kot bi pričakovali, ima ta aplikacija obsežno knjižnico filmov in TV oddaj. Od najnovejših epizod do novih izdaj filmov CatMouse dobi vse. Še boljše pa je, da se njegova knjižnica nenehno posodablja z novimi epizodami in filmi.

Aplikacija poskrbi tudi, da imate na spletu na tone kakovostnih povezav za pretakanje. Izberite vsebino, ki si jo želite ogledati, in postavila bo več aktivnih tokov v ločljivosti do 1080p. CatMouse omogoča tudi integracijo z Real Debridom. S tem si lahko privoščite še bolj kakovostne povezave.

S prijavo v Trakt CatMouse omogoča sinhronizacijo svojih pretočnih dejavnosti v napravah in platformah. Privzeti predvajalnik lahko spremenite tudi v tistega, ki vam je všeč, če ne želite uporabljati vgrajenega predvajalnika. CatMouse je ena izmed najboljših možnosti za TV terarij.

Namestite CatMouse na FireStick

5. Odkleni MyyTV

UnlockMyTV je drugo ime v svetu pretakanja, ki se vedno sliši. Medtem ko to pišem, je bila aplikacija predstavljena šele pred kratkim. Vendar pa se že šteje za eno glavnih aplikacij na zahtevo; v isti ligi kot Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV in drugi.

Obsežna zbirka filmov in oddaj zagotavlja, da vam nikoli ne zmanjka možnosti za zabavo. Če ste ljubitelj bingeja, je UnlockMyTV odlična aplikacija za pretakanje za vas. Kar zadeva kakovost pretakanja, je ta aplikacija enaka ostalim najboljšim možnostim Terrarium, ki jih imamo na tem seznamu. V večini filmov in epizod boste našli več deset visokokakovostnih tokov. Poleg tega se lahko prijavite z Real Debridom in pridobite dostop do najboljših povezav za pretakanje v spletu.

Prijava v Trakt, varnostno kopiranje, žanrsko filtri in kup drugih funkcij naredijo UnlockMyTV izvedljivo razvedrilno orodje. Pojdi naprej in poskusi.

Namestite UnlockMyTV na FireStick

6. Kodi

Kodi je verjetno najbolj priljubljen medijski predvajalnik. Bil je največji konkurent Terrarium TV. Toda ob odsotnosti slednjega ni dvoma, da bo Kodi nastopil kot nesporni vodja v svetu pretakanja.

alternative terariju tvZa razliko od televizije Terrarium ali katere koli druge aplikacije za pretakanje Android, Kodi še zdaleč ne obstaja nevarnost, da bi ga zaprli ali ukinli. Kodi se ne zanaša na enega samega razvijalca. Je odprtokodna aplikacija in vsakdo s pravim znanjem lahko ustvari dodatek za pretakanje zanjo. Za Kodi obstaja na stotine video dodatkov, ki omogočajo gledanje oddaj, filmov, športa, TV v živo in kaj podobnega. Tudi če se en razvijalci odloči, da bo ukinil svoj dodatek, bodo drugi še naprej zagotavljali storitve. Poleg tega novi dodatki vedno znova prihajajo.

Tudi če bo Terrarium TV kmalu preteklost, je Kodi vedno prihodnost. Vse, kar morate storiti, je namestiti Kodi na FireStick ali katero koli drugo združljivo napravo in začnite. Seveda boste morali dobiti Kodijeve dodatke za predvajanje filmov, oddaj itd. Namestite lahko tudi Kodi-jeve različice, ki so priložene z več prednaloženimi dodatki. Če Kodi še niste uporabljali, vam priporočam, da poskusite. Morda ne boste nikoli več potrebovali nobene druge aplikacije za pretakanje Android. In preden vprašate, je Kodi zakonita aplikacija in je navedena tudi v uradni trgovini Google Play.

Kako uporabljati Kodi - Vodnik za začetnike

7. TeaTV

TeaTV je bil verjetno izdan približno ob istem času kot Terrarium TV. Toda očitno je Terrarium TV postala bolj priljubljena od njega. Vendar je bil TeaTV široko uporabljana aplikacija za pretakanje na platformi Android. Pred časom sem uporabljal to aplikacijo. Ampak, ker sem imel boljše alternative v TV Terrarium in Kodi, nisem našel razloga, da bi ga ponovno obiskal.

terarij TV možnostiKo sem slišal, da Terrarium Tv odhaja, sem začel iskati možnosti in pomislil, da bi bilo dobro, da bi TeaTV dobil še eno priložnost. Nisem bil razočaran in to je najmanj, kar lahko rečem. TeaTV je vedno imel trdno medijsko knjižnico, ki je zlahka končala Terrarium TV. Toda takrat ni imel najbolj oddaljenega vmesnika in težko sem ga uporabljal na svojem FireSticku. Tokrat pa je delovalo bolje kot prej. Zdi se, da razvijalci TeaTV trdo delajo, da bi naredili aplikacijo bolj konkurenčno.

Če ste bili velik oboževalec TV Terrarium, se boste morda morali nekoliko prilagoditi tej aplikaciji. Verjamem pa, da če bodo razvijalci še naprej delali na njem, bi lahko TeaTV kmalu prevzel mesto, za katerega je Terrarium TV trdila tako dolgo.

Kako namestiti TeaTV na FireStick

8. Morph TV

najboljše možnosti za terarijev tv za firestickObstaja spodobna možnost, da za Morph TV morda še niste slišali. Gre za dokaj novo aplikacijo za pretakanje Android, na katero sem naletel šele pred nekaj tedni. Ta aplikacija mi je bila všeč iz različnih razlogov. Poleg dostojne medijske knjižnice, ki jo ponuja Morph TV, sem navdušen tudi nad kakovostjo strezljivih povezav, ki jih ta aplikacija ponuja. Ker je Terrarium TV brez posla, je Morph TV zagotovo skrbnik.

Ta aplikacija na zahtevo ima skoraj vse, kar sem si želel ogledati. Lahko pretakate svoje priljubljene epizode s televizijskih oddaj ali najnovejše filme. Vsebuje vse priljubljene filme in za nekatere od njih celo dobite HD povezave.

Morph TV je oddaljena prijazna aplikacija. To pomeni, da ga lahko namestite in uporabite tudi na svojem Amazon FireStick-u. Ima tudi uporabniku prijazen vmesnik, ki vam omogoča, da v najkrajšem času najdete svoje najljubše filme in oddaje. Predlagam, da poskusite.

Kako namestiti Morph TV na FireStick

9. OneBox HD

OneBox HD je tudi že nekaj časa. Vendar je bolj priljubljen na mobilnih napravah Android kot naprave na daljinsko upravljanje, kot je Amazon FireStick. Kljub temu je dobra novica, da je OneBox HD prijazen na daljavo in ponuja FireWatk navigacijo in tekočino. Všeč mi je ta aplikacija. Všeč mi je ogromna knjižnica filmov in TV oddaj, ki jih gosti. Všeč mi je tudi, da video posnetke predvaja v samo nekaj klikih.

terarij tv alternativaOneBox HD je hiter, da ponudi razpoložljive dostopne povezave. To pomeni tudi, da vam ne ponuja veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate. 1080 polnih HD povezav je težko najti. Vendar sem opazil, da se skoraj vse povezave, ki jih ta aplikacija dobi, predvajajo. To je več, kot bi lahko rekel za TV Terrarium.

Čeprav ta aplikacija ponuja gladko navigacijo, ko raziskujete ali iščete vsebino, so kontrolniki v video posnetku moteči. Ne omogoča, da z daljincem začasno ustavite / načrtujete, previjate naprej ali premikate naprej, dokler ne pritisnete miške. To bi lahko prišlo do kršenja poslov za mnoge.

Dejstvo, da ima OneBox HD ogromno zbirke vsebine, je lahek in enostaven za uporabo ter predvaja videoposnetke hitreje kot katera koli druga aplikacija, je vredno poskusiti.

Kako namestiti OneBox HD na FireStick

10. TVZion

To je še ena aplikacija, ki sem jo pred kratkim naletela med iskanjem aplikacij, kot je Terrarium TV. TVZion je lepo zasnovana aplikacija za filme in TV oddaje. Obstaja velik katalog vrhunske vsebine za več sto ur gledanja. Pri TVZionu mi je najbolj všeč to, da je kljub nalaganje vsebine precej lahek. Zato je na mojih FireStick in drugih pretočnih napravah enostavno.

TVZion ponuja čeden, čist vmesnik z različnimi elementi, ki so lepo razporejeni po zaslonu. Na vrhu ima ločene zavihke za TV-oddaje in filme, ki omogočajo hitro izbiranje tistega, kar želite gledati. Namesto da bi globoko iskali kategorije, jih aplikacija postavi desno na glavni zaslon, tako da lahko hitro začnete. Na vrhu je tudi možnost iskanja, ki omogoča iskanje vsebine s ključnimi besedami.

Aplikacija omeji predvajanje na 500 ur, ko prvič namestite aplikacijo. Toda z namestitvijo določenih aplikacij znotraj aplikacije prek Google Play Store lahko pridobite dodatnih 1000 ur. To postane nekoliko zapleteno, saj FireStick ne podpira Trgovine Play. Vendar obstaja rešitev. Če vam zmanjka ur, lahko aplikacijo odstranite in znova namestite.

Kako namestiti TVZion na Fire Stick

Kako varno uporabljati terarijske TV-alternative

Zdaj, ko imate namesto TV Terrarium TV več možnosti, bi vas rad opozoril, da je vse, kar pretakate preko spleta, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko pretakanje vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje), spravlja v pravne težave.

Na srečo obstaja brezhiben način, da vse svoje pretočne dejavnosti skrijete pred svojim ponudnikom internetnih storitev in vlade. Vse, kar potrebujete, je dober VPN. VPN vam pomaga obiti spletni nadzor, zaviranje ponudnika internetnih storitev in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Prav tako ga je zelo enostavno namestiti na Fire TV / Stick ali druge naprave, kot so Windows PC, Mac, Android ali iPhone.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete uporabljati te aplikacije, si oglejmo, kako uporabljati ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priložen je 30-dnevni garancija za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN v tej panogi.

povežite expressvpn na požarni palici

Zavijanje

Da, slaba novica je, da TV Terrarium ni več na voljo. Toda svet pretakanja še naprej napreduje z drugimi možnostmi. Čeprav zgoraj naštete aplikacije morda niso tako dobre kot vaša najljubša televizija Terrarium, bomo za zdaj morali kar najbolje izkoristiti karkoli imamo. Prepričan sem, da bo kmalu na voljo še ena aplikacija za pretakanje, ki bo zasedla prvo mesto, ki ga je Terrarium TV že dolgo zadrževal. In kot navdušen uporabnik Kodija in močan zagovornik te aplikacije, verjamem, da vam nikoli ne bo zmanjkalo možnosti za ogled najljubše vsebine. Če poznate še kakšno drugo možnost za TV Terrarium, ga ne pozabite omeniti v spodnjih komentarjih.

Sorodno:

Najboljši kino APK alternative
Najboljše možnosti spletnega mesta Putlocker
Najboljše možnosti za razstavne organe
Najboljše možnosti Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me