38 najboljših aplikacij za požarne palice Amazon, ki jih lahko posnamete s kabelsko televizijo

>Prav aplikacije FireStick omogočajo neverjetno zabavno izkušnjo. Od vaših najljubših filmov do najnovejših TV oddaj, od prenosa glasbe do televizije v živo, te aplikacije vse prinesejo k vam s pritiskom na gumb. Toda obstaja ogromna knjižnica z več sto aplikacijami, ki nas pogosto pustijo pred dilemo - za katere v resnici gremo? No, prav o tem gre v tem članku. Zbiramo najboljših 38, izbranih programov Amazon Fire Stick, med katerimi lahko izbirate. Te aplikacije so združljive z vsemi napravami Fire TV, vključno s FireStick 4K in Fire TV Cube. Kar naprej branje!

Amazon Inc je s svojim revolucionarnim izdelkom, Amazon Fire Stick, spremenil svet zabave na domači televiziji. S sistemom Fire TV Stick v roki nimate le dostopa do nekaterih običajnih televizijskih kanalov, ampak vam daje tudi svobodo do zabave, ki presega parametre kabelske ali satelitske televizije.

Poleg video posnetkov Amazon Prime in Netflixov videoposnetkov na krovu lahko za ogled vsebine po vaši želji uporabite tudi različne druge aplikacije Amazon Fire Stick. Obstaja velika večina široko razširjenih aplikacij FireStick, ki izvajajo različne funkcije glede na vaše potrebe.

Toda stvar je v tem, da dejansko ne potrebujete toliko aplikacij za svoj Fire Stick. Razlog je v tem, da ima veliko aplikacij več funkcij, vendar je veliko drugih namenjenih samo za polepšanje ali katerih namene običajno izpolnjujejo druga imena gospodinjstev. Zaradi tega smo pripravili seznam najpomembnejših ali lahko rečete najboljše Amazon Fire Stick aplikacije, ki jih lahko namestite ali naložite na svoj Fire TV / Stick.

Contents

Najboljše aplikacije Amazon Fire Stick 2020

Zdaj, ko smo končali z osnovami, zakaj potrebujemo FireStick aplikacije, začnimo z našim seznamom. Vse te aplikacije so bile razvrščene tudi v kategorijo, da boste bolje razumeli, kakšen točno določen namen bodo služili.

najboljše aplikacije za protipožarno palico Amazon

Izjava o omejitvi odgovornosti: Viri brezplačnega pretakanja bi morali uporabljati samo za filme / TV oddaje, ki so na voljo v javni domeni ali za katere imate pravice. Pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, je nezakonito in lahko povzroči pravne težave. In kot tak, prenašanja vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, nikakor ne podpiramo ali cenimo. Preverite lokalno zakonodajo o spletnem pretakanju, preden se odločite za to.

Best Fire Stick App za varnost

1. ExpressVPN 

VPN (virtualno zasebno omrežje) je orodje za tiste, ki imajo težave z zasebnostjo. Z enostavnimi besedami, če si želite ogledati vsebino, ki je v vaši državi omejena, lahko spremenite lokacijo strežnika in uživate v omejeni vsebini brez kakršnih koli tveganj. Poleg tega vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov, njihova spletna vsebina pa je njihova glavna tarča. Če nočete povabiti nobenih pravnih težav, je vaša najboljša stava dober FireStick VPN. Express VPN je bil nenehno uvrščen med najboljše VPN za Fire Stick. Ponuja enostaven program za Fire TV / Stick, ki ga je mogoče namestiti v nekaj minutah.

aplikacije za protipožarno palico Amazon

Tudi glede hitrosti omrežja vas ne bo treba skrbeti, ker ima ExpressVPN vgrajen optimizacijski pretvornik hitrosti za povečanje hitrosti omrežja. Vsakič, ko zaženete to aplikacijo, boste videli funkcijo, imenovano Smart Location, ki vam bo pokazala najboljše lokacije strežnika, da dosežete največjo hitrost od.

Preverite, kako namestiti in uporabljati ExpressVPN na FireSticku. Prav tako lahko preberete naš vodnik o najboljših VPN-jih za FireStick, če želite izvedeti več o funkcijah ExpressVPN in korakih namestitve..

Najboljše FireStick aplikacije za filme in TV oddaje

aplikacije za firestick

2. Kino APK (brezplačno)

Cinema APK je izjemno priljubljena aplikacija Android za filme in oddaje. Ta aplikacija je nastala tik pred izklopom televizorja Terrarium in je nato postala mainstream.

najboljše aplikacije za firestick 2019Cinema APK je s stotimi urami obsežne vsebine in neskončno zasnovo vsebine ena izmed obveznih aplikacij za razvedrilo za FireStick. Aplikacija ima podporo aktivne skupine razvijalcev. Vsebina knjižnica se redno posodablja z novimi izdajami. Sama aplikacija dobiva redne posodobitve programske opreme, zaradi česar je čas boljši.

Kino APK, tako kot Terrarium TV, tudi ne gosti nobene vsebine. Gre za agregator, ki na različnih lokacijah pridobi povezave za pretakanje iz več strežnikov. Pridobivanje kakovostnih tokov je eden najpomembnejših vidikov takšnih storitev in Cinema APK to dobro opravi.

Ta lahka aplikacija je popolnoma združljiva z oddaljenim FireStick-om, kar omogoča zelo enostavno navigacijo, interakcijo in upravljanje.

Kako namestiti Cinema APK na FireStick

3. CatMouse (brezplačno)

CatMouse je še ena odlična nova aplikacija za vsebino na zahtevo, vključno s filmi in TV oddajami. Aplikacija izgleda in deluje tako kot TV Terrarium, da menimo, da je varno domnevati, da gre za klon.

CatMouse trenutno deluje impresivno. V njem je na voljo veliko vsebine za brskanje in ogledovanje. Prav tako strga kakovostne tokove iz nekaterih najboljših virov na spletu. Za večino videov boste našli na desetine polnih HD-pretokov.

Prepričani smo, da bo CatMouse kmalu postal mainstream. Zato nismo imeli dvoma, da bo to del najboljših brezplačnih aplikacij za filme.

Kako namestiti CatMouse na FireStick

4. CyberFlix TV (brezplačno)

aplikacije za firestickZaustavitev TV terarija je povzročila sprostitev številnih klonov; CyberFlix TV je ena izmed njih. In ker je CyberFlix TV klon, je videti povsem kot Terrarium TV. Dobra novica je, da tudi veliko deluje kot original.

TV-televizija CyberFlix ponuja veliko zbirk filmov in oddaj. Ta aplikacija, ki temelji na strgalih, pridobiva tudi tokove iz več virov, ki so jih vidno videli v TV Terrarium. Lahko se tudi prijavite s svojim računom Real-Debrid, če želite dostopati do premijskih tokov v polni HD.

Vsebino lahko razvrstite po žanru in letu ter videoposnetke označite kot najljubše za hiter dostop.

Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

5. OdkleniMyTV (brezplačno)

UnlockMyTV je odlična možnost za ogled trenutno priljubljenih filmov in oddaj. Medijska knjižnica je močna in jo redno posodabljamo z novimi vsebinami. Našli boste skoraj vse nove filme in oddaje.

Pri tej aplikaciji mi je resnično všeč njegova sposobnost strganja vrhunskih pretočnih povezav iz različnih virov. Navdušen sem bil, ko sem videl več 1080p tokov. In mrtvih povezav je komaj kaj. Tu deluje skoraj vse.

UnlockMyTV pridobiva na priljubljenosti kot klon HD Cinema. Oba sta po obliki in funkciji presenetljivo podobna. Obe odlično nastopata preveč.

Kako namestiti UnlockMyTV na Firestick

6. Titanium TV (brezplačno)

terarij tvMnogi uporabniki imenujejo Titanium TV natančno repliko Terrarium TV. Ko nekaj časa uporabljam aplikacijo, sem tudi sam naklonjen takšni presoji. Aplikacija ima enak videz kot videz Terrarium TV. Zdi se, da sta za pisanje obeh aplikacij uporabljali iste kode.

Dobra stvar je, da Titanium TV deluje tudi podobno kot TTV. Ima velik katalog filmov in TV oddaj ter vam omogoča, da jih visoko kakovostno prenašate. Aplikacija najde nekaj dobrih povezav, vključno z več Full HD tokovi. Lahko se tudi prijavite v svoj račun Real-Debrid in povečate število povezav Full HD.

Titanium TV je lahka in enostavna za namestitev aplikacije. Deluje na FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV in Fire TV Cube.

Kako namestiti Titanium TV na FireStick

7. BeeTV (brezplačno)

najboljše aplikacije za požarno televizijoČe iščete aplikacijo z neskončno zbirko filmov in oddaj, boste morda želeli preizkusiti BeeTV. Ta aplikacija ima tako ogromno knjižnice vsebin, da lahko sto ur brskate med gledalci in imate še vedno veliko nepredelanih vsebin.

BeeTV, tako kot mnoge druge storitve na zahtevo, tudi ne gosti nobene vsebine. Deluje kot agregator in vleče povezave za pretakanje iz različnih virov na internetu. V aplikaciji je tudi vpis v sistem Real-Debrid, s pomočjo katerega lahko najdete povezave višje kakovosti. Redne posodobitve predstavnostne knjižnice zagotavljajo, da imate na voljo vedno nekaj novega.

Kako namestiti BeeTV na FireStick

8. BBC iPlayer (brezplačno)

BBC iPlayer je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih storitev v Združenem kraljestvu. Ta storitev omogoča pretakanje skoraj vse BBC-jeve vsebine, vključno s filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi, novicami in še veliko več. BBC sam je neverjetno priljubljeno televizijsko omrežje z vznemirljivo vrsto kakovostnih vsebin. To televizijsko omrežje ponuja svojo vsebino zunaj Združenega kraljestva prek več partnerjev za predvajanje in oddajanje. Vendar je BBC iPlayer vse na enem mestu.

Na žalost je iPlayer omejen na Združeno kraljestvo. Vendar ne skrbite, predvajal sem trik za sprostitev in gledanje BBC-ja v kateri koli državi, vključno z ZDA.

Kako namestiti BBC iPlayer na Firestick & Pazi kjerkoli na svetu

9. Kodi (brezplačno)

Kodi je odprtokodna aplikacija za različne platforme in jo je mogoče prenesti na vaš Amazon Fire Stick, brez dodatnih stroškov. Poleg vsega drugega, kar prispeva k njegovemu vedno večjemu ugledu, pritegne pozornost tudi preprost, a eleganten uporabniški vmesnik.

najboljše aplikacije za firestickZ obilico možnosti za osebno zabavo lahko izbirate, kaj vam je všeč - od glasbe s predorganiziranega seznama predvajanja za zabave do gledanja različnih TV oddaj. In zakaj se omejiti samo na televizijske oddaje. Na Amazon Fire Stick si lahko ogledate tudi popolne HD filme. Skozi Kodi boste z enim klikom imeli dostop do več kot tisoč filmov skoraj vseh zvrsti.

Kodi ima edinstveno funkcijo, ki omogoča skupno rabo fotografij na katerem koli drugem zaslonu ali digitalnem albumu iz osebnega diaprojekcije. Če želite snemati svoje najljubše TV-oddaje, boste morali za aplikacijo prenesti dodatek PVR. Uporabnikom Kodija svetujemo uporabo VPN zaradi močnega spletnega nadzora po vsem svetu.

Kako namestiti Kodi na FireStick

10. Stremio (brezplačno + plačano)

seznam aplikacij za firestickČe iščete preprost način za predvajanje svojih najljubših filmov in oddaj (in še več), vam rečem, da poskusite Stremio. Pravzaprav je odkar sem začel uporabljati Stremio, postalo eno izmed mojih rednih pretočnih orodij. Stremio je spletna medijska storitev, kot je Kodi, podprta pa je tudi v številnih napravah. Vendar obstaja nekaj jasnih razlik.

Za začetek ima Stremio veliko bolj preprost in uporabniku prijazen vmesnik. Lahko bi začeli skoraj v trenutku. Poleg tega Stremio svoje dodatke namesti na spletu. Pomeni, da podatki o namestitvi dodatka niso shranjeni lokalno. To pomeni, da ko namestite dodatek na eno napravo, je do njega mogoče dostopati z vseh naprav Stremio (pod pogojem, da ste prijavljeni z istim računom). Pomeni tudi, da se prostor za shranjevanje na napravah z malo pomnilnika ne natisne ne glede na to, koliko dodatkov namestite.

Stremio podpira tako uradne kot skupnostne (neuradne, tretje) dodatke. Vsak dodatek lahko namestite z enim klikom. Vsi podprti dodatki so pripravljeni tudi za vas, ko obiščete odsek o dodatkih. Ni vam treba iskati ročno.

Kako namestiti Stremio na FireStick

11. Plex (brezplačno + plačano)

top aplikacije za firestickPlex je vsekakor eden najboljših sistemov za upravljanje medijev, na katere sem naletel. Ta storitev vaš računalnik pretvori v medijsko središče s preoblikovanjem v strežnik Plex in omogoča dostop do lokalnih in spletnih medijev iz odjemalskih aplikacij za širok spekter naprav, vključno z Amazon FireStick. Se mi zdi zelo priročno medijsko orodje za FireStick, ki ima nekaj resnih omejitev shranjevanja. Na svoj računalnik sem lahko prenesel poljubne filme in oddaje ter jih brezžično predvajal. Za to mi sploh ni treba biti v istem omrežju Wi-Fi. Poleg lokalnih medijev v računalnik lahko na FireStick in druge odjemalske aplikacije prenesem vtičnike strežnikov (imenovane Plex Channels) in dostopam do neomejenih spletnih medijev. Plex je večinoma brezplačen, zato ga priporočam kot eno najboljših aplikacij za FireStick.

Kako namestiti Plex na FireStick

12. Netflix (plačano)

aplikacije za protipožarno palico AmazonNetflix se je danes izkazal kot sinonim za zabavo. Nedvomno je ena najpogosteje uporabljanih platform za TV oddaje in filme. In čeprav je Netflix plačljiva storitev, je še vedno ena najboljših aplikacij za Fire Stick.

Zagotovo je najboljša stvar pri Netflixu ta, da vedno dobiš svežo vsebino in je nikoli ne moreš dolgočasiti. Za ljubitelje "klasike" medijski kanal hrani tudi veliko starih televizijskih oddaj za njihove zveste in trpeče oboževalce.

Ko se na Amazon Fire Stick naročite na Netflix, lahko isti račun uporabljate v več napravah. Če niste prepričani, ali bi ga morali dobiti, samo poskusite Netflix mesec dni brezplačno in ga prekličite kadarkoli želite (kar je zelo malo verjetno). Z Netflix VPN lahko brez kakršnih koli pravnih težav pretaknete tudi različico Netflixa druge države.

Namestitev - Netflix je na voljo v trgovini Amazon App Store. Za iskanje ga lahko uporabite ali pa uporabite glas Alexa ali pa preprosto pojdite na možnost iskanja (povečevalna ikona), ga poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da ga namestite..

13. Morph TV (brezplačno)

najboljše aplikacije za firestickČeprav je zelo priljubljena televizija Morpheus skorajda propadla, njen klon Morph TV hitro pridobiva velik ugled med stremerji. Morda boste morda še vedno namestili Morpheus TV in uporabljali obstoječo knjižnico vsebin, ta ne dobi več nobenih posodobitev. Na drugi strani ima Morph TV podporo aktivne skupine razvijalcev. Nadgradnje programske opreme so redne, zbirka medijev pa se nenehno obnavlja z novimi filmi in TV oddajami.

Morph TV ima neoporečen vmesnik, ki vam omogoča, da začnete, ne da bi morali iti skozi kakšno krivuljo učenja. Aplikacija strga kakovostne tokove. Pogrešam pa podporo Real-Debrid. Upam, da bo kmalu dodana v eno od prihodnjih posodobitev programske opreme.

Kako namestiti Morph TV na FireStick

14. TVZion (brezplačno)

najboljše aplikacije za protipožarno palico AmazonŠe ena aplikacija za pretakanje na zahtevo, ki jo želite preizkusiti! TVZion je predvajalna aplikacija z enim klikom z več desetimi filmi in TV oddajami. Aplikacija ponuja na tone filmov in oddaj, ki jih prikazuje na preprost in enostaven za uporabo vmesnik.

Funkcija predvajanja z enim klikom izbere najboljšo povezavo za pretakanje in samodejno začne predvajanje. To je priročno za uporabnike, ki iščejo takojšen pretok. Aplikacija je tudi stoodstotno združljiva z oddaljenim FireStick-om. To olajša interakcijo in navigacijo.

TVZion morda ni najboljša aplikacija na zahtevo, vendar je vsekakor vredno poskusiti.

Kako namestiti TVZion na FireStick

15. TeaTV (brezplačno)

: TeaTV je bil ukinjen in kmalu lahko postane nefunkcionalen

aplikacije za protipožarno palico AmazonTeaTV je prišel približno v istem času kot Terrarium TV. In čeprav je slednja še naprej močno zasijala večino pozornosti, je TeaTV ohranil svoj položaj. Aplikacija pa je vse od zaprtja TV Terrarium pridobila veliko oprijema.

TeaTV je s trdno postavitvijo filmov in oddaj ter preprostim vmesnikom ena izmed najprimernejših možnosti mnogih uporabnikov. Ta lahka aplikacija je enostavna za namestitev in uporabo.

Aplikacija je bila hroščava in nestabilna. Vendar so ga razvijalci z rednimi posodobitvami in popravki spet postavili na noge. TeaTV je trenutno ena izmed najboljših aplikacij FireStick za strežnike.

Kako namestiti TeaTV na FireStick

16. Crackle (brezplačno)

požarne tv aplikacijeCrackle je še ena brezplačna aplikacija za pretakanje videoposnetkov iz podjetja Sony Entertainment. V tem zlahka najdete najboljše nagrajene filme in TV-oddaje, brez težav.

Če ste ljubitelj odličnih razvedrilnih del, se vsekakor registrirajte na spletni strani Crackle, če želite na svoji napravi Amazon Fire Stick gledati neverjetne televizijske oddaje, filme in spletne serije. Vendar morate ustvariti račun za Crackle, da uživate v svobodi dostopa do njegove vsebine.

Če imate otroke, ki dostopajo do takšnih naprav, vedno obstaja tveganje, da bodo izpostavljeni kakšni vsebini za odrasle, čemur se je treba za vsako ceno izogniti. K sreči je Crackle to poskrbel tudi tako, da je v aplikacijo dodal funkcijo starševskega nadzora, ki filtrira vsebino glede na starost. To le poveča priljubljenost aplikacije na Fire Stick-u.

Namestitev - Aplikacija je na voljo brezplačno v Amazon App Store. Lahko ga prenesete z uporabo funkcije za glasovno iskanje Alexa na vaši Fire TV Stick. Lahko pa kliknete "povečevalno steklo" (ikona iskanja) in vtipkate "Crackle". Aplikacija se bo pojavila v rezultatih iskanja, kliknite ime aplikacije in pritisnite gumb "Get", da ga namestite na svoj FireStick.

17. Pluton TV (brezplačno)

najboljše aplikacije za firestickKaj je lahko boljše od televizije v živo? Morda vam bo dolgčas večkrat gledanje iste vsebine v mnogih drugih aplikacijah, toda Pluto TV v živo bo vedno imel nekaj novega za vas. Če prenesete to brezplačno aplikacijo, boste na svojem Fire Stick-u uživali v živo v živo.

Na izbiro je več kot sto kanalov v živo. Kanali so na voljo v različnih zvrsteh, od katerih so glavne novice, šport in zabava. Poleg tega je na platformi na voljo več kot tisoč TV oddaj in filmov.

Televizija Pluton ima edinstveno funkcijo, da vsak teden svojim gledalcem doda nov hit film. Razvijalci aplikacijo redno posodabljajo in dobro vzdržujejo.

Namestitev - Pluton TV je na voljo v trgovini Amazon App Store. Preprosto pojdite na ikono za iskanje, jo poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

18. Crunchyroll (plačano)

najboljše požarne tv aplikacijeČe ste ljubitelj japonske anime in azijske zabave, potem je Crunchyroll za vas. To je ena izmed priljubljenih aplikacij, ki jo ljubitelji anime uporabljajo po vsem svetu.

Na platformi je na voljo več kot 25000+ epizod različnih serij Anime, ki zagotavljajo neprekinjeno 15000+ ur zabave. Čeprav je večina animijskih TV oddaj v japonščini, ima Crunchyroll rešitev za vas. Pred oddajo so vse oddaje prevedene v različne jezike, kar omogoča neprekinjeno zabavo.

Vsa vsebina, ki je na voljo v Crunchyrollu, je v celoti licencirana in overjena od največjih azijskih medijskih proizvajalcev. Ta aplikacija ni brezplačna. Za uporabo vseh funkcij boste morali plačati za naročnino na premije. Vendar pa lahko pred nakupom premium storitve izkoristite 14-dnevno brezplačno preskusno različico in v kolikor vam ni všeč, lahko naročnino kadar koli prekličete.

Namestitev - Crunchyroll je na voljo v trgovini Amazon App Store. Preprosto pojdite na ikono za iskanje, jo poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

19. OneBox HD (brezplačno)

najboljše aplikacije za Amazon fire tv stickOneBox HD je bil ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij drugih proizvajalcev za naprave Android. Še vedno je ena prvih možnosti mobilnih uporabnikov, ki iščejo brezplačno zabavo. Prejšnje različice OneBox HD niso nudile združljivosti FireStick na daljavo. Vendar pa so zadnje posodobitve programske opreme za aplikacijo naredile popolnoma prijazno oddaljeno.

Čeprav OneBox HD še naprej zagotavlja kakovostne povezave za pretakanje (in zato je na tem seznamu najboljših aplikacij za FireStick), ima nekaj pomanjkljivosti, ki jih ne bi mogli spregledati. Posodobljeno je z novo vsebino, vendar na glavnem zaslonu ni prikazana nobena. Poiskati jih morate ročno. Aplikacija prav tako ni bila posodobljena že kar nekaj časa. Še vedno boste morda preizkusili OneBox HD, vendar obstajajo druge boljše možnosti, ki jih boste našli prav na tem seznamu.

Kako namestiti OneBox HD na FireStick

20. Morfix TV

Morphix TV je klon priljubljene aplikacije Morph TV. Čeprav je aplikacija še v fazi razvoja, sem se odločil, da jo vključim na seznam najboljših aplikacij za FireStick. To je zato, ker ponuja široko paleto naslovov filmov in omogoča predvajanje z enim klikom. Ima odsek za TV-oddaje. Vendar pa je še vedno brez povezave, ko to pišem.

Morphix TV je majhna aplikacija, ki nemoteno deluje tako na FireSticku kot tudi napravah Android TV. Ima oddaljeno prijazno aplikacijo, ki omogoča enostavno navigacijo po velikem zaslonu. Poskusi.

Kako namestiti Morphix TV APK na FireStick

Najboljše FireStick aplikacije za šport / TV v živo

najboljše aplikacije za firestick

21. Sling TV (plačano)

požarne tv aplikacijeSling TV je bila prva televizija v živo, ki se je začela s spletom in bi morala biti med vašimi prvimi možnostmi, če imate radi televizijske kanale v živo. Vendar je ta storitev na voljo samo v ZDA, zato morate za dostop do nje drugje uporabiti VPN.

Večina storitev prenosa videoposnetkov v živo zaračuna več kot 40 USD za iste funkcije, ki jih lahko s Sling TV prejmete le za 20 USD na mesec. Edina skrb je, da potrebujete ustrezno internetno povezavo, če želite uživati ​​v neprekinjenih storitvah v živo.

Edina omejitev je, da če se odločite za najcenejši paket, ne boste mogli pretakati vsebine na več zaslonih hkrati. Če ste prijavljeni z več napravami, bo ob zagonu samodejno zaprosil za eno napravo, s katero si želite ogledati kanale..

Kako namestiti Sling TV na FireStick

22. Mobdro (brezplačno)

aplikacije za firestickČe radi gledate šport in hkrati ne želite za to porabiti denarja, potem je Mobdro prava aplikacija Fire Stick za vas. Ne iščite te aplikacije v trgovini Amazon App Store, ker jo je mogoče prenesti samo z uradnega spletnega mesta Mobdro. Če ste Kodi uporabnik, ga lahko namestite na sam Kodi.

Ko naložite to aplikacijo in jo zaženete na svojem programu Fire TV, boste opazili, da Mobdro nadaljuje z iskanjem brezplačnega pretočnega videa po vsem svetu in ga pošilja neposredno na vašo napravo, zaradi česar je v tem pogledu zelo uporabno orodje.

Storitev brezplačnega pretakanja lahko uživate toliko časa, kolikor želite, če pa želite odstraniti nepotrebne obsežne oglase, morate kupiti premium račun. Z vrhunsko naročnino ne morete samo uživati ​​v zabavi brez oglasov, ampak tudi zajemati in prenašati video posnetke v živo in jih shraniti za poznejši ogled.

Kako namestiti Mobdro na FireStick

23. NetTV v živo (brezplačno)

najboljše televizijske aplikacije v živo za televizijo 2019NetTV v živo vam omogoča brezplačno gledanje številnih vaših najljubših satelitskih kanalov. Z veliko ponudbo ameriških, britanskih in mednarodnih kanalov ter FireStick prijaznim vmesnikom je ta aplikacija zagotovo ena najboljših možnosti za gledanje TV v živo.

Obstajajo različne kategorije za predvajanje televizijskih programov, vključno s športom, zabavo, TV oddajami, filmi, življenjskim slogom, otroki in še več. Aplikacija je dodala tudi razdelek video na zahtevo za filme in TV oddaje. Oddelek na zahtevo ponuja omejeno vsebino, vendar naj bi se v prihodnosti razširil.

Kako namestiti Live NetTV na FireStick

24. Redbox TV (brezplačno)

najboljši live TV program za firestickRedbox TV APK je še ena čudovita aplikacija v živo za televizijo FireStick in druge naprave Android. Ta aplikacija ima veliko zbirko kanalov satelitske televizije. Omogoča pretakanje televizije iz različnih držav in regij. Preprost za uporabo vmesnik vam omogoča takojšen začetek. Samo kliknite zavihek država / regija na vrhu in raziščite seznam kanalov, ki so na voljo. Tako enostavno. Proste kanale lahko prenašate iz ZDA, Kanade, Velike Britanije in drugih delov sveta. Aplikacija vam omogoča tudi najljubše kanale, ki jih pogosto gledate. Če želite gledati televizijo v živo na FireSticku, je Redbox TV APK obvezna aplikacija. 

Kako namestiti Redbox TV na FireStick

25. Sportz TV IPTV (plačano)

Aplikacija Sportz TV IPTV vam na enem mestu prinaša celo vrsto vsebin od TV v živo do filmov in oddaj na zahtevo. Čeprav je Sportz TV plačljiva aplikacija, je vsak dan boljši od številnih brezplačnih, nezanesljivih pretočnih aplikacij. In za to, kar ponuja, je vredno vsakega kosa porabiti. Začnete lahko že za 14,95 USD na mesec. Da, to je cena, ki jo plačate za več kot 8000 televizijskih programov v živo in na tone filmov in oddaj. To je skoraj enaka cena, ki jo mnogi plačujejo, če se naročite na en tradicionalni TV kanal.

Aplikacija je dobro vzdrževana, ponuja visokokakovostno pretakanje (do 1080p) in ima uporabniku prijazen vmesnik. Pojdi naprej in poskusi zdaj!

Kako namestiti Sportz TV IPTV

26. TVTap (brezplačno)

TV Tap je televizijska aplikacija v živo s trdno linijo satelitskih kanalov z vsega sveta, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Evropo, Azijo, Bližnjim vzhodom in še več. TV Tap ima poseben APK za FireStick, prilagojen za daljinsko upravljanje in večji zaslon televizorja. Uporabniški vmesnik je preprost in dokaj enostaven za uporabo. Vendar bi lahko bilo bolje, če bi ikone kanalov na glavnem zaslonu nekoliko manjše.

Ogledate si lahko vse vrste kanalov v različnih kategorijah, vključno z zabavo, filmi, novicami, glasbo, športom, hrano, otroki in dokumentarcem. Aplikacija omogoča tudi filtriranje kanalov po državi / regiji. Želim si, da bi se več kanalov pretakalo v HD. Vendar je TV Tap spodobna aplikacija za televizijo v živo za FireStick. Poskusi!

Kako namestiti TVTap APK na FireStick

27. Igralci Klub IPTV (plačano)

Igralski klub IPTV je še ena kakovostna storitev IPTV. Omogoča vam dostop do več kot 2000 TV kanalov. Medtem ko je večina kanalov iz ZDA, si lahko ogledate tudi veliko televizijskih kanalov iz držav, kot so Avstralija, Velika Britanija, Kanada in druge.

Ta storitev IPTV prihaja po dostopni ceni 8 dolarjev na mesec. Glede na to, da ima ogromno zbirk kanalov in visokokakovostnih tokov, bi rekel, da gre za precej neverjeten posel.

Medtem ko je Players Klub IPTV predvsem aplikacija za televizijo v živo, ima na voljo tudi spodoben razdelek na zahtevo z več desetimi filmi in TV oddajami za vaše užitek v toku. Za razliko od številnih brezplačnih aplikacij, Players Klub IPTV ponuja bolj zanesljivo in kakovostnejše predvajanje videoposnetkov.

Igralec Klub IPTV ima aplikacijo za Android, ki jo lahko namestite na FireStick. Aplikacija je popolnoma združljiva na daljavo, kar omogoča enostavno upravljanje in navigacijo. Storitev ponuja tudi dodatek Kodi, ki ga lahko ponovno uporabite na FireSticku preko Kodi-ja. Vendar aplikacija Android na videz deluje bolje na FireSticku kot dodatek. Seveda pa dodatek omogoča Players Klub IPTV storitev za več platform.

Kako namestiti The Players Klub IPTV

28. HD Streamz (brezplačno)

HD Streamz je še ena brezplačna aplikacija za TV v živo, ki najde pot do naše zbirke najboljših aplikacij za FireStick. V tej aplikaciji je na stotine brezplačnih satelitskih kanalov iz ZDA, Velike Britanije in več drugih držav. Čeprav je vmesnik aplikacije nekoliko zaželen, je glede na njegov TV-odsek v živo še vedno dobra možnost. Opazili boste tudi, da ima aplikacija zavihke Radio in Na zahtevo. Vendar nimajo dovolj vsebine. Uporabite to aplikacijo za pretakanje TV v živo.

Kako namestiti HD Streamz na Fire Stick

29. ESPN za požarno televizijo (plačano)

glej espn na ognjeni paliciNe glede na to, ali imate radi kakšen določen šport ali si želite ogledati šport, če želite le nekaj časa ubiti, bi morali imeti ESPN na Amazon Firestick. ESPN ne zagotavlja samo prenosa športnih vsebin v živo, ampak se lahko odločite tudi za storitev na zahtevo.

ESPN pokriva na stotine športnih dogodkov in vsi so na voljo na vaši televiziji Fire. Za to morate samo izbrati šport ali dogodek, ki si ga želite ogledati in kupiti vstopnice zanj. Če dogodek traja več kot en dan, potem lahko kupite tudi vozovnice mesečno ali letno (na primer Premier League).

Storitev ESPN za požarno televizijo je na voljo v ZDA in mnogih drugih delih sveta. Od športnih prireditev na univerzi NCAA do dirk iz serije Indy Car je na voljo veliko možnosti za ogled in zabavo. Izkoristite lahko tudi 7-dnevno celotno preizkusno različico, a po sedmem dnevu vam bomo zaračunali na podlagi načrta, ki ste ga izbrali na začetku, razen če prekličete storitve.

Namestitev - ESPN za Fire TV je na voljo v trgovini Amazon App Store. Preprosto pojdite na ikono za iskanje, jo poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

Aplikacije Amazon Fire Stick za novice

najboljše aplikacije za požarno televizijo

30. Sky News (plačano)

Redno gledanje novic vas sproti obvešča v tem hitro premikajočem se svetu. In kaj je bolje kot to razkošje imeti tudi na svojem Amazon Fire TV? No, eden najbolj priljubljenih 24-urnih novih kanalov, Sky News, je dal svojo aplikacijo na voljo tudi za Fire TV Stick.

aplikacije za firestickSky News vam omogoča dostop do informacij o vseh pomembnih vrstah stvari in dogodkov na svetu. V aplikaciji lahko uživate v prenosu 24 × 7 prenosov novic. Najboljši del je, da bodo najnovejše novice vedno v ospredju vašega ogledovanja, tako da ne boste zamudili nobene posodobitve. (Vendar obstaja verjetnost, da boste zboleli za nenehnim vremenskim poročanjem.)

Ena stvar je zagotovo, da za razliko od CBS in NBC, Sky News ne objavlja vedno istih starih novic. Vedno bo za vas kakšna ali drugačna vrsta sveže vsebine. Toda Sky News ni brezplačen in za uporabo vseh teh funkcij morate kupiti prvotno različico.

Namestitev - Sky News je na voljo v trgovini Amazon App Store. Preprosto pojdite na ikono za iskanje, jo poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

31. BBC News (plačano)

najboljša novica aplikacija za firestickBBC News je ena izmed najboljših aplikacij za FireStick. BBC je v svetu novic in informacij blagovna znamka kratica British Broadcasting Corporation. Zagotavlja resnične novice brez izmišljotine. Verjetno je glavni razlog, zakaj večina nas slepo zaupa BBC, zaradi velike mreže zaupanja vrednih novinarjev in njihovega dosega v vseh krajih sveta. In zdaj je to na voljo tudi na vaši Amazon Fire TV.

Preko BBC News si ne morete samo ogledati pretočnih videov v živo, ampak lahko celo brskate po člankih in jih preberete v svoji napravi. BBC News pokriva skoraj vse rubrike Novice, vključno z zabavo, podjetjem, zdravjem in življenjskim slogom. Lahko je varčevanje v realnem času, če želite vedno prebrati svežo vsebino in vam je ni treba vsakič iskati.

Prav tako ni oglasov ali oglasov, ki bi prekinili vaše doživljanje gledanja. Videoposnetki so zloženi v načinu samodejnega predvajanja, zato morate ročno preklopiti na druge novice.

Namestitev - BBC News je na voljo v trgovini Amazon App Store. Preprosto pojdite na ikono za iskanje, jo poiščite in sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

Najboljše Fire TV Stick aplikacije za glasbo

najboljše glasbene aplikacije za Amazon fire tv stick

32. YouTube (brezplačno)

YouTube je ena od glavnih razvedrilnih platform na internetu in večina nas je precej zasvojena z njim. Ker smo navajeni uporabljati YouTube na svojih pametnih telefonih in osebnem računalniku, si samo predstavljajte, kako bi to izgledalo na večjem zaslonu HD?

aplikacije za protipožarno palico AmazonNo, YouTube je ena izmed obveznih aplikacij za vaš Amazon Firestick in ga je mogoče neposredno prenesti iz same trgovine Amazon App Store. Predvajanje vaše najljubše glasbe na kanalu ali raziskovanje novih izdaj, vse to je mogoče tudi na Amazon Fire TV. Poleg tega lahko ustvarite tudi seznam predvajanja glasbe, ki vsebuje vaše najljubše skladbe, in jih predvajate kadarkoli želite.

Tako kot spletna različica je tudi YouTube aplikacija za Fire Stick brezplačna. Če se želite znebiti vmesnih reklam, lahko kupite naročnino na YouTube Premium.

Kako namestiti YouTube na FireStick

33. Twitch (brezplačno)

najboljše aplikacije za firestickTako kot YouTube je tudi Twitch brezplačna platforma za poslušanje glasbe ali ogled vsebine. Toda twitch ima do tega določen obrat. Poleg ogleda vsebine lahko prispevate tudi vsebino. Edinstveno, kajne?

Z aplikacijo Twitch ne morete samo ogledati nobene vsebine, ampak lahko tudi pretakate svojo vsebino. Poleg tega, za razliko od drugih aplikacij za pretakanje videoposnetkov, ki so na voljo za Fire Stick, tudi tukaj najdete pretakanje video iger v živo (zdaj je nekaj povsem kul). Če vam je všeč določen video ali pretakanje, lahko svojim priljubljenim stremerjem podprete in pomagate, da dobijo nagrade in prepoznavnost s povečanjem ogledov, naročnino in navijanjem z Bits.

Denar lahko celo zaslužite kot stremer na Twitchu, če se prijavite v Affiliate program. Če ste igralec in radi zaračujete nekaj dolarjev, se morate samo prijaviti, da postanete preverjeni partner Twitch in zaslužite s predvajanjem sebe predvajanjem.

Če želite namestiti Twitch na FireStick, preprosto pojdite na ikono "Search" in vtipkajte "Twitch". Ko se ime aplikacije prikaže v rezultatih iskanja, ga odprite in namestite.

34. Spotify (Prost)

najboljše aplikacije za protipožarno palico AmazonČe ste ves čas ljubitelj glasbe, naj bo Spotify za vas domače ime. Ko na Amazon Firestick naložite Spotify, takoj po prijavi v svoj račun dobite takojšen dostop do milijonov skladb..

Za predvajanje glasbe na različnih napravah lahko uporabite tudi en račun Spotify z istim omrežjem Wi-Fi. Če želite izbrati glasbo s seznama predvajanja, lahko preprosto uporabite svoj mobilni telefon in ga nato sinhronizirate s svojim Amazon Fire TV, da nastavite razpoloženje ali se uvrstite v žleb.

Za razliko od različnih spletnih programov za pretakanje glasbe, vas Spotify ne bi dražil z neželenimi oglasi med seznamom predvajanja glasbe. Dobite tudi možnost, da naložite svojo najljubšo glasbo in jo nato poslušate.

Če želite namestiti Spotify, preprosto pojdite na ikono »Search« in vnesite »Spotify«. Ko se v aplikaciji pokaže ime aplikacije, odprite in namestite.

Pripomočki za FireStick

najboljše aplikacije za požarno televizijo

35. Downloader (brezplačno)

Za katero koli nalogo morate imeti prednameščene uporabne programe. Uporabne aplikacije tvorijo dušo naprave, Downloader pa je ena takšnih pripomočkov, ki jo morate imeti na svojem Amazon Firestick-u.

downloader aplikacija za firestickNe glede na to, ali želite naložiti aplikacijo ali shraniti svoj najljubši glasbeni video, boste za izvedbo naloge vedno potrebovali program za prenos. Drugi pomen je, da brez orodja za nalaganje ne bi dobili dovolj hitrosti prenosa in bi lahko na koncu zapravili veliko časa. Zaradi slabe internetne povezave lahko nalaganje zastane in povzroči poškodovanje datotek.

Če želite to preprečiti, vam aplikacija za nalaganje za Fire Stick takoj zaustavi postopek in ga nadaljuje, ko ste v dobrem omrežju. To ne samo da vam pomaga sistematizirati datoteke, ki jih želite prenesti, ampak tudi preprečuje njihovo poškodbo.

Kako namestiti program za prenos v FireStick

36. Povezava s datoteko (brezplačno)

najboljše aplikacije za firestickPriljubljena aplikacija za skupno rabo datotek DroidAdmin je bila spremenjena, ponovno pakirana in je zdaj na voljo kot FileLinked. Ne glede na to, ali želite deliti fotografije, videoposnetke, glasbo ali APK-je, bo FileLinked naredil vse za vas. Zaradi tega je FileLinked neverjetno uporabno orodje za stransko nalaganje.

Medtem ko sta Downloader in raziskovalec datotek ES še naprej najbolj priljubljena bočna programa za FireStick, tudi FileLinked hitro napreduje. Aplikacija omogoča stransko nalaganje brez težav. Vse, kar morate storiti, je pridobiti datoteko kodo od nalagalca in jo vnesti v FileLinked. Aplikacija bo naredila vse ostalo. Dolgih URL-jev absolutno ni treba več vnašati.

FileLinked je priročen za uporabnike FireStick-a, saj ta naprava ne omogoča nalaganja datotek APK neposredno iz brskalnikov. Opazil sem, da vse več razvijalcev v teh dneh za svoje aplikacije ponuja FileLinked kode. Zato je smiselno imeti samo to aplikacijo na FireSticku.

Kako namestiti FileLinked na FireStick

37. Preklop miške (brezplačno)

Naprave FireStick in Fire TV delujejo v spremenjenem operacijskem sistemu Android. Tudi APK uporabljajo kot izvršljive datoteke, tako kot Android mobilne telefone. Zaradi tega veliko ljudi domneva, da bi vsa aplikacija, ki deluje na mobilnih napravah Android, delovala tudi na FireSticku. Ampak to ni vedno tako.

najboljše aplikacije za požarno tv palicoMobilni telefoni uporabljajo vmesnik na dotik, medtem ko ima FireStick vmesnik na daljinsko upravljanje. Medtem ko obstaja veliko aplikacij za Android, ki so prijazne na dotik in oddaljene, mnoge niso. Tudi če na FireStick namestite aplikacije, ki niso prijazne na daljavo, z njimi morda ne boste mogli komunicirati. Posledično zamudite nekatere odlične aplikacije za Android.

Na srečo obstaja rešitev z imenom Mouse Toggle, ki vam omogoča uporabo skoraj katere koli Android aplikacije na FireSticku. Aplikacija Mouse Toggle sproži kazalec miške na zaslonu FireStick. S kazalcem miške lahko upravljate z navigacijskimi tipkami na daljinskem upravljalniku. Kazalec miške lahko doseže tiste dele nekaterih aplikacij, ki jih vaš FireStick daljinec ne more. Zaradi tega je Mouse Toggle ena izmed obveznih aplikacij za vašo napravo FireStick.

Kako namestiti miško Toggle na FireStick

38. Brskalnik (brezplačno)

aplikacija za brskalnik mozilla firestickBrskalnik je nedvomno ena najbolj uporabnih aplikacij za Amazon Fire TV Stick. Obstajajo različne aplikacije, ki so zelo koristne, vendar jih ni mogoče prenesti iz trgovine Play. V takem primeru boste morali obiskati njihovo uradno spletno mesto, če ga želite prenesti v svojo napravo. Za dostop do teh spletnih mest potrebujete brskalnik.

Brskalnik služi kot večnamenska aplikacija. Nekatere najbolj priljubljene aplikacije, kot sta YouTube in Spotify, imajo spletne platforme, do katerih lahko dostopate prek brskalnika in hitre internetne povezave, ne da bi jih prenašali ali nameščali.

Brskalnik prihrani vaš čas in prostor tako, da odpravi zahtevo po namestitvi aplikacij drugih proizvajalcev, ki jih morate obremeniti na Amazon Fire TV. Poleg aplikacij si lahko na večjem in boljšem zaslonu ogledate tudi svoja druga priljubljena spletna mesta v HD kakovosti.

Če želite namestiti svoj najljubši brskalnik na Fire Stick, pojdite na ikono "Search" in vtipkajte ime svojega brskalnika, na primer "Firefox" ali "Silk". Ko se ime aplikacije prikaže v rezultatih iskanja, ga odprite in namestite.

Pogosta vprašanja

Katera je najboljša filmska aplikacija za FireStick?

Številne aplikacije na našem seznamu najboljših aplikacij za FireStick ponujajo pretakanje filmov. Vendar, če bi izbral med njimi, bi rekel, da grem bodisi za Cinema APK ali za Typhoon TV. Obe aplikaciji imata veliko knjižnico filmov in prenašata številne kakovostne povezave. Oba podpirata tudi Real Debrid, kar zagotavlja, da imate vrhunske povezave za pretakanje.

Katera je najboljša aplikacija za televizijo v živo za FireStick?

Na sprednji strani TV Live Mobdro APK, Ola TV in HD Streamz opravljajo dobro delo. Te aplikacije vključujejo na tone televizijskih programov v živo za filme, oddaje, šport, otroke in še več. To so brezplačne aplikacije. Če iščete plačljivo (vendar prijazno žepu) storitev, lahko poskusite s Sportz TV. Ta aplikacija vam omogoča dostop do več kot 8000 kanalov za manj kot 15 USD na mesec.

Kaj je najboljša aplikacija za Jailbroken FireStick?

Odvisno je od vrste vsebine, ki jo želite gledati. Če želite predvajati filme in oddaje, si želite Cinema HD in Typhoon TV. Če gre za televizijo v živo, ki vam je všeč, priporočamo Mobdro, Ola TV in HD Streamz. Vendar pa je ena aplikacija, ki bi morala biti del vašega jailbroken FireStick, ExpressVPN. Ta aplikacija bo zaščitila vašo spletno pretakanje tako, da bo skrila spletno identiteto in poskrbela, da ne bo mogoče slediti svojim dejavnostim.

Ali je zakonito nalagati aplikacije na FireSticku?

Da, aplikacije na FireSticku so stoodstotno zakonite. Pravzaprav vam Amazon ponuja možnost, da nastavite Aplikacije iz neznanih virov, da omogočite stransko nalaganje. Vendar pretakanje vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, ni zakonito in lahko vas pusti v težavah.

Kako prenesem filme na FireStick?

Aplikacije, kot je Cinema HD, omogočajo prenos filmov in oddaj na svoj FireStick. Vendar ga ne priporočam, ker ima FireStick majhno kapaciteto shranjevanja. Filmi bodo zasedeli veliko prostora v vaši shrambi in povzročali različne težave, vključno z varovanjem, pregrevanjem in več.

Za zaključek…

Ne bo narobe reči, da ima Amazon Firestick v prihodnosti izjemno velik potencial. Še dolgo ne bomo videli ljudi, ki zapuščajo kabel ali posodo in se odločijo za internetno pretakanje. Kadar gre za uživanje fleksibilnosti v tem, kar želite gledati, je to smiselno.

Če nameravate kupiti Amazon Firestick ali ga že imate, vam lahko zgoraj naštete aplikacije zelo pomagajo. Sčasoma boste okusili različne vrste zabave in tudi to na veliko bolj izpopolnjen način.

Medtem ko so nekatere aplikacije brezplačne, vam bodo nekatere povrnile nekaj dolarjev, če želite uživati ​​v vrhunskih funkcijah. Zgornji seznam je kombinacija obeh in bo vaša naprava postala popoln vir zabave. Kljub temu morate vedno natančno prebrati mnenja uporabnikov in uporabiti svojo pamet, preden vložite denar v Amazon Fire Stick aplikacije.

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me