8 najboljših možnosti za razstavne organe (2020)

>

Tu je naš seznam najboljše možnosti za Showbox. Ta seznam sem moral sestaviti, ker se je Showbox pred kratkim za vedno zaprl. Showbox APK je bil ena najpogosteje uporabljenih pretočnih aplikacij za filme in TV oddaje. Zelo priljubljen je bil tudi med uporabniki FireSticka. Od Showbox ne deluje več, smiselno je bilo le poiskati njegove nadomestke.

Ni bilo zelo težko, saj sem že zelo dolgo nazaj objavil najboljše TV terarije. Showbox in TV Terrarium sta si bila veliko podobna. Zato tudi njihove alternative niso zelo različne. Iz sklopa sem izbral najboljše. Prepričan sem, da boste enega (ali več) našli kot primerno Showbox alternativo. Poglej!

Nadomestne razstavne sobe

Vse aplikacije, naštete kot alternativa Showboxu, so preizkušene in so trenutno najbolj priljubljene. Prav tako dobri so kot Showbox ali še boljši. Showbox ni bil prijazen na daljavo in je najbolje deloval z aplikacijo Mouse Toggle na vašem FireSticku. To je bilo malo preglavic. Na srečo nobena od teh zamenjav Showbox ne zahteva namestitve dodatne aplikacije. Namestite jih in vse bodo pripravljene za uporabo.

najboljše možnosti za razstavne organe

Pozor: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v napravi najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

  • Kako namestiti VPN na FireStick / Fire TV
  • Kako namestiti VPN na druge pretočne naprave

1. Kino APK (HD filmi)

O tej aplikaciji sem začel veliko slišati, ko je Terrarium TV padel in zdaj sem prepričan, da je ena najboljših aplikacij za filme in oddaje. Cinema APK je aplikacija za Android, ki brezhibno deluje na napravah FireStick, FireStick 4K in Fire TV. Aplikacija je stoodstotno združljiva na daljavo, kar omogoča preprosto prizadevanje.

Kino APK se ponaša z ogromno zbirko filmov in TV oddaj. Vsebina se tako redno posodablja, da včasih novo vsebino najdem že v nekaj minutah po izdaji. Aplikacija uporablja strgala najvišjega razreda, ki najdejo na desetine delovnih povezav. Kakovost tokov je dobra in se izboljša, ko se prijavite z Real-Debridom.

Cinema APK je z urejenim, preprostim vmesnikom in neverjetno knjižnico vsebine zagotovo ena najboljših možnosti ShowBox-a.

Kako namestiti Cinema APK na FireStick

2. Titanium TV

showbox alternativaTitanium TV splošno velja za klona TV Terrarium, in razumljivo, ker imata obe presenetljivo skupne lastnosti. Pravzaprav sta oba skoraj popolnoma enaka. Namestite Titanium TV na FireStick in vedeli boste, o čem govorim (če ste že prej uporabljali Terrarium TV). Zdaj, ko Showboxa ni več, bi rekel, da je Titanium TV odlična alternativa aplikaciji ShowBox.

Titanium TV ima tudi velik katalog filmov in TV oddaj. Od nedavno izdanih filmov do najnovejših epizod, boste vse našli tukaj. Navdušen sem tudi nad kakovostjo predvajanja videov, ki jo ponuja ta aplikacija. Predvajanje predvajanja je veliko. In tako kot Cinema APK, tudi Titanium TV omogoča prijavo z Real Debridom za še bolj neverjetno gledanje.

Ker je Titanium TV prijazen na daljavo, ga lahko uporabljate brez težav na FireSticku in drugih linijah Fire TV. Če iščete aplikacije, kot je Showbox, morate poskusiti Titanium TV.

Kako namestiti Titanium TV na FireStick

3. CatMouse APK

Nove aplikacije za pretakanje na zahtevo se sprostijo skoraj vsak dan. Obstaja le peščica, ki pridobijo kakršno koli prepoznavnost. CatMouse APK je relativno nov v primerjavi z drugimi aplikacijami na seznamu. Kljub temu pa je to že močno poudarilo njegovo prisotnost.

CatMouse se ponaša z impresivno postavo filmov in TV oddaj. Kolekcija dobi tudi redne posodobitve, takoj ko je nov film ali pred kratkim predvajana epizoda. Z drugimi besedami, aplikacija poskrbi, da zabave ne bo primanjkovalo.

Še bolj me navdušuje to, kako hitro CatMouse pridobi povezave za pretakanje iz širokega spektra spletnih virov. Ampak to ni to Dobi vam tudi kakovostne povezave. Pogosto vidim več delovnih povezav 1080p.

Svojo izkušnjo pretakanja lahko izboljšate za številne zareze višje s funkcijami, kot so integracija Real Debrid in Trakt.

Aplikacija je stoodstotno prijazna na daljavo in nemoteno deluje na FireSticku. To je res ena odlična izbira Showboxa.

Namestite CatMouse na FireStick

4. Odkleni MyyTV

Zdaj je to še ena neverjetna aplikacija na zahtevo, ki jo želite imeti za pretakanje svojih najljubših filmov in epizod. UnlockMyTV ima obsežno medijsko knjižnico, ki prav tako prejema redne posodobitve. Aplikacija ponuja sto ur neprekinjene zabave za vaše užitek ob gledanju.

Tako kot CatMouse je tudi UnlockMyTV novejši od ostalih aplikacij na našem seznamu najboljših možnosti za Showbox. Kljub temu se je tu uspel najti zaradi svoje vrhunske izvedbe. Ta lahka aplikacija omogoča gladko navigacijo, hitro prenaša povezave za pretakanje in omogoča hitro predvajanje. Seveda, da ne pozabimo, dobite visokokakovostne tokove, ki se pretakajo v ločljivosti do 1080p.

Ta bogata funkcija omogoča tudi integracijo računov Real Debrid in Trakt. Če manjkate Showbox, poskusite UnlockMyTV. Prepričan sem, da vam bo všeč.

Namestite UnlockMyTV na FireStick

5. Kodi

najboljše možnosti za razstavne organeKodi je medijska aplikacija, ki lahko preprosto kadar koli nadomesti katero koli drugo takšno aplikacijo. Ta aplikacija vam omogoča dostop do ogromnega sveta filmov, oddaj, TV v živo, športa in česa drugega. Vse kar morate storiti je, da namestite Kodi addons in začnite.

Ena največjih prednosti Kodija je, da ni odvisen od nobenega posameznega razvijalca aplikacij. To odprtokodno platformo je razvila ogromna skupnost prostovoljcev. To orodje se nenehno spremlja in posodablja. Kot sem že rekel, vse, kar potrebujete, so dodatki za video, da začnete s Kodijem in na desetine jih je na voljo brezplačno.

Kodi je ena najboljših alternativ Showboxu. Morda ni ena od podobnih aplikacij, je pa zagotovo odlična zamenjava Showboxa. Lahko ga namestite v 5 minutah na svoj FireStick. Pravzaprav je podprta v številnih napravah, vključno z Androidom, Windowsom, Macom, iOS-om in še več.

Kako rešiti FireStick s Kodijem

Kako uporabljati Kodi - Vodnik za začetnike

6. TeaTV

teatv za firestick

Ko se je TV Terrarium ugasnil, se je TeaTV nenadoma povzpel, čeprav je bil že dolgo časa. Zdaj, ko je Showbox tudi izginil, ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi mogel preizkusiti TeaTV-ja. Ta aplikacija je navedena kot ena izmed najboljših možnosti za TV Terrarium. Uporabite ga in vedeli boste, zakaj zasluži prostor tudi na tem seznamu najboljših možnosti Showbox.

Kot večina aplikacij na zahtevo, boste tudi tukaj našli veliko število filmov in naslovov TV oddaj. Zelo sem zadovoljen tudi z njegovimi strgali, ki vam omogočajo najboljše povezave s celega spleta. Hitrost predvajanja ni tako hitra, kot sem jo videl v Cinema APK in Titanium TV, vendar je kakovost videa povsem sprejemljiva. TeaTV običajno vleče povezave 720p in SD, včasih pa dobite tudi 1080. Znova lahko z Real-Debridom pričakujete bolj kakovostne tokove.

Kako namestiti TeaTV na FireStick

7. TV CyberFlix

CyberFlix TV je še ena aplikacija, ki bi jo radi preizkusili, če iščete primerne možnosti za Showbox. Bolj je podoben Titanium TV in velja tudi za klon Terrarium TV. Vmesnik, postavitev in organizacija CyberFlix TV so skoraj enaki.

Všeč mi je CyberFlix TV, saj ima vse osnove prav. Aplikacija ima velik medijski katalog, ki se posodablja pravočasno. Vedno boste našli najnovejše filme in oddaje, ki so na voljo za pretakanje. Tako kot drugi na tem seznamu tudi CyberFlix TV najde več povezav, kar vam omogoča dovolj izbire, da najdete kakovostno predvajanje. Je FireStick prijazna aplikacija na daljavo, ki je enostavna za uporabo. Je tudi lahek in hiter.

Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

8. TVZion

TVZion v resnici ni največja alternativa ShowBoxu, toda mislim, da vseeno nimamo veliko možnosti. Ne pravim, da je aplikacija slaba. V resnici je precej spodoben. TVZion s trdno vsebinsko knjižnico in urejenim vmesnikom ponuja dobro zabavno izkušnjo. Vendar pa ni tako dober kot drugi na tem seznamu, še posebej, če ga primerjate s Cinema APK in Titanium TV.

Kljub temu namestite to aplikacijo in vse trendne in priljubljene naslove boste našli na domačem zaslonu. Hitro lahko preklapljate med filmi in TV oddajami preko menija na vrhu. TVZion je prijazen na daljavo, zato je navigacija na vaših napravah FireStick gladka. Odlično deluje tudi na škatlah Android.

Z TVZionom je omejitev 500 ur predvajanja. Ko pa namestite aplikacijo iz trgovine Google Play, ki jo priporoča ta aplikacija, lahko pridobite dodatnih 1000 ur. Ker FireStick ne podpira Trgovine Play, ta trik ne deluje nanj. Rešitev je, da odstranite in znova namestite aplikacijo, ko vam zmanjka ur.

Kako namestiti TVZion na Fire Stick

Kako varno uporabljati možnosti Showbox

Zdaj, ko imate namesto Showbox APK na voljo več možnosti, bi vas rad opozoril, da je vse, kar pretakate, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da bi lahko pretakanje brezplačne vsebine (filmi, TV-oddaje) povzročilo pravne težave.

Na srečo obstaja brezhiben način, da vse svoje pretočne dejavnosti skrijete pred ponudnikom internetnih storitev in vlade. Vse, kar potrebujete, je dober VPN. VPN vam pomaga obiti internetni nadzor, zatiranje ponudnika internetnih storitev in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Prav tako ga je zelo enostavno namestiti na Fire TV / Stick ali druge naprave, kot so Windows PC, Mac, Android ali iPhone.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete uporabljati te aplikacije, si oglejmo, kako uporabljati ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN v tej panogi.

poveži expressvpn za kodi

Razsodba

To je naš seznam najboljših možnosti za Showbox. Če uporabljate Showbox, sem prepričan, da vam bodo všeč te možnosti. Precej so enaki. Z vsako aplikacijo sem zagotovil tudi povezavo do priročnikov za namestitev. Tako boste hitro namestili želeno aplikacijo na svojo napravo FireStick. Če imate kakršna koli vprašanja ali želite deliti svojo izkušnjo z nami, lahko uporabite spodnji razdelek s komentarji.

Sorodno:

Alternativa za kino APK
Alternativa Cotomovies
Alternativa Putlocker

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me