Ali je Terrarium TV zakonit in varen za uporabo?

>

Aplikacije za pretakanje spletnih medijev za spletno generacijo niso nič novega. Ena izmed tako priljubljenih aplikacij je Terrarium TV, ki je odličen nadomestni program za Showbox, Mobdro in Playbox HD. Ta aplikacija, ki temelji na Androidu, vam omogoča brezplačen dostop do celotne knjižnice najnovejših filmov, TV oddaj in tega. Pomembno vprašanje pa je, ali je televizor Terrarium zakonit in varen za uporabo?

Zgoraj omenjene aplikacije vam omogočajo brezplačen dostop do sicer plačane vsebine, podobno kot pri Kodi Addonsu drugih proizvajalcev, potem se je smiselno vprašati, ali je zakonito predvajanje brezplačnih filmov na TV Terrarium. Ali poleg tega predstavlja nevarnost za vašo napravo v obliki zlonamerne programske opreme? Podrobno bomo razpravljali o tem, kako oba vidika aplikacije Terrarium na vas lahko vplivajo ali ne vplivajo in kako se lahko lotite.

je terarij tv zakonit in varen za uporabo

Je Terrarium TV zakonit?

Medtem ko obstaja kar nekaj virov, ki vam nudijo ogromen seznam izvirnih oddaj in filmov, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime itd., Bodo morda postali preveč težki za vaš žep. Na drugi strani Terrarium TV ponuja poceni rešitev zanj, vendar bi to lahko predstavljalo pravne težave. Ni vedno tako. V različnih državah obstajajo različna pravila in glede na vašo lokacijo boste morda varni ali v težavah. Poleg tega aplikacija Terrarium TV ni uradno na voljo v trgovini Google Play, saj Trgovina Play ne promovira pretakanja vsebine iz nepooblaščenih virov.

Morate razumeti, da vam aplikacije, kot je Terrarium TV, brezplačno nudijo vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, in da je sama po sebi v nasprotju z zakonom, upam, povsod. Nasprotno, na spletnem mestu Terrarium TV njihova storitev sploh ni nezakonita, saj za pretakanje vsebine in ne P2P, kot hudourniki, uporablja pretočna tehnologija. Poleg tega, če namestite aplikacijo Terrarium TV, si lahko z jasnimi besedami ogledate »Uporabite TV Terrarium na lastno odgovornost«..

V nedavni sodbi Sodišča Evropske unije je bilo navedeno, da je pridobivanje in razširjanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, s strani tretje osebe brez kakršnega koli soglasja imetnika avtorskih pravic popolnoma nezakonito (Sporočilo za javnost iste je na voljo na dno te strani). Torej, odvisno od regije, iz katere uporabljate aplikacijo Terrarium TV, ste morda ali ne boste imeli težav. Kot rečeno, je bolje varno kot žal.

Kako preprečim, da bi se znašel v težavah?

Zdaj, ko želite biti varni pred kakršnimi koli pravnimi težavami samo za pretakanje vsebine v spletu, boste morali narediti nekaj stvari. Vse omenjene zadeve bodo veljale tudi za vse aplikacije, podobne programu Terrarium TV, ki vam omogočajo brezplačno pretakanje vsebine. Za začetek boste morali najti način, kako skriti svojo spletno identiteto, to je svoj IP naslov.

In kaj je najboljše storiti? Ja, seveda, uporabite VPN. Dober VPN vam bo omogočil dostop do spleta in pretakanje vsebine iz Terrarium TV, ne da bi svetu sporočil vaš dejanski IP naslov, niti vaš internetni ponudnik. Poleg tega so povezave prek VPN šifrirane, kar omogoča, da VPN zaščiti vašo identiteto. Storitev VPN, ki jo izberete, bo preusmerila promet iz vašega računalnika prek njihovih strežnikov in vam dala anonimno lokacijo. To je najboljše in verjetno edino, s čimer se zaščitite.

Potem ko sem tudi sam preizkusil več ponudnikov VPN, si samozavestno trdim, da ni nič boljšega kot ExpressVPN. Ponudnik sam je tako prepričan, da vam ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tu je naš seznam priporočil najboljših VPN-jev.

Preden začnete pretakati televizijo Terrarium, je opisano, kako zaščititi VPN v 3 preprostih korakih.

Korak 1: Klikni tukaj pridobiti naročnino Express VPN.

2. korak: Klikni tukaj za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Zaženite aplikacijo in kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim VPN.

poveži expressvpn za kodi

Če ste uporabnik Amazon Fire Stick, glejte, kako namestiti in uporabljati VPN na Fire TV Stick.

Kako namestiti Terrarium TV na Fire StickTerrarium TV na FireSticku

Je Terrarium TV varen za uporabo?

Glede tega morate biti prepričani, da je televizor Terrarium popolnoma varen za namestitev, če je bila aplikacija nameščena iz zanesljivega vira. Ker aplikacija ni na voljo v trgovini Google Play, jo vedno priporočamo, da jo naložite s uradnega spletnega mesta Terrarium TV ali uporabite zaupanja vredne prodajalne drugih proizvajalcev, kot je apkmirror.com. Aplikacija je popolnoma čista, ko gre za zlonamerno programsko opremo, viruse in odkupno programsko opremo.

Če ste še vedno nekoliko skeptični glede varnosti svoje naprave in podatkov, morate vedeti, da vaš Android telefon že skrbi za ta vidik. Google Play Protect je nameščen na vseh sodobnih telefonih, ki redno pregledujejo vse aplikacije, nameščene v napravi, za kakršne koli take. Prav tako lahko zaženete protivirusno programsko opremo, če za svoj mir uporabljate računalnik.

Zaključek

V internetu je na voljo ogromno vsebin in zavedati se morate mesta, iz katerega pretakate ali prenašate. Vsebina je najverjetneje zaščitena z avtorskimi pravicami in dostop do nje prek aplikacij, kot je Terrarium TV, ne bo zakonit. Če iz teh aplikacij vseeno prenašate brezplačne filme / TV oddaje, se prepričajte, da storite vsak korak (najpomembneje VPN), da se zaščitite. Predvajanje filma prek spleta ni vredno zapletati v pravne težave.

Sorodne

  • Kako odpraviti težave z odstranjevanjem TV v terariju
  • Ali je Jailbreak FireStick nezakonit?
  • Ali so VPN-ji zakoniti?
  • Ali je Kodi zakonit?
  • Najboljše Amazon Fire TV Stick aplikacije

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me