Kako do Sling TV na FireSticku

>

Ta vodič vam bo pokazal, kako nastaviti in uporabljati Sling TV na FireSticku. Podobno kot Set TV je tudi Sling TV aplikacija v živo za televizijo, ki je na voljo za Android, iOS in spletno platformo.

Povezava s kabelsko televizijo ne pride poceni. Zdaj že nekaj časa porabim skoraj 100 dolarjev za različne naročnine. In da ne omenjam drage opreme, ki sem jo moral kupiti za povezavo. Še bolj razočaranje je, da vse to vključuje pogodbo, ki je ne morem zlahka odstopiti. Vesel sem, da se je spletno pretakanje TV več kot samo ujelo; postala je zelo mainstream. Zdaj lahko gledam vse svoje najljubše kanale po internetu in plačam le delček tistega, kar me stane satelitska naročnina.

Če razmišljate, kako bi se odrezali kabel, vam priporočam, da razmislite o Sling TV. Sling TV prek interneta Dish Network omogoča gledanje televizije v živo na različnih napravah, pri čemer mesečna cena znaša že 20 USD. Sling TV vam prinaša vse priljubljene kanale bodisi kot del mesečnih paketov bodisi prek naročnin na a-la-carte. Čeprav je ta storitev večinoma povezana s TV v živo, boste tukaj našli tudi več deset materialov na zahtevo.

Sling TV ne potrebuje posebne nastavitve ali opreme, ne zavezuje vas k pogodbi in vam omogoča, da svoje priljubljene kanale pretakate s pritiskom na gumb. Torej, rekel bi, da je Sling TV vsak košček vreden. V tem članku se bomo naučili, kako namestiti in uporabljati Sling TV na FireSticku.

Kaj je Sling TV?

Ko sem prvič slišal za Sling TV, sem pomislil, da gre za drugo napravo, ki je opremljena s Slingboxom, ali pa je verjetno proizvajalec Slingbox le preimenoval njihov izdelek. Kopal sem malo globlje in ugotovil, da se Sling TV precej razlikuje od Slingboxa.

Slingbox prevzame vir iz obstoječe povezave s kabelsko televizijo in ga postavi v internet, tako da lahko gledate televizijo na daljavo. Slingbox za delo potrebuje naročnino s kabelsko televizijo.

Sling TV po drugi strani kabelsko TV vrže iz enačbe. Omogoča vam neposredno pretakanje satelitskih kanalov na podprtih napravah za - kot sem že rekel - del stroškov. Kljub uporabi naročniškega modela in stopenjske strukture cen Sling TV znatno zniža stroške vaše kabelske televizije.

Slingbox potrebujete, da nastavite dodatno napravo. Sling TV ne potrebuje posebne nastavitve.

Uporabite VPN, če želite gledati televizijo sling povsod po svetu

Sling TV je na voljo samo v ZDA. Vendar še ne bodite razočarani. Uporabite lahko storitev VPN in odblokirate geografsko omejeno storitev Sling TV ne glede na to, v katerem delu sveta živite.

Z VPN se lahko praktično geo locirate v kateri koli kraj sveta, kjer ima strežnik VPN strežnik. Izberete lahko enega od številnih strežnikov v ZDA in uživate v Sling TV.

Z uporabo VPN se lahko izognete tudi internetnemu drobljenju in uživate v internetu do svojega največjega potenciala.

jaz uporabljam Izrazite VPN in osebno ga priporočam. Express VPN je najhitrejša storitev VPN. Je tudi FireStick prijazen in ima na stotine strežnikov po vsem svetu (vključno s številnimi v ZDA).

Sling TV Prijava

Če želite uporabljati storitev Sling TV, se morate prijaviti za račun in kupiti načrt. Dobra novica je, da ima Sling TV 7-dnevno brezplačno brezplačno preskusno različico. Vse kanale, ki so vključeni v vaš načrt, lahko 7 dni pretakate brezplačno.

Za razliko od nekaterih drugih storitev prenosa televizije v živo, ki vam naročijo naročnino in denar povrnejo pozneje, če prekličete pred koncem preizkusnega obdobja, Sling TV za 7-dnevno preskusno obdobje ne zaračuna ničesar. Zaračunamo vam le, če se odločite, da boste nadaljevali s storitvami po preizkusnem obdobju.

Prijavite se preko spleta (priporočena metoda)

Sling TV vam omogoča, da se s svojim kreditnim / debetno kartico prijavite prek spletnega portala.

Na svojem računalniku ali mobilni napravi obiščite https://www.sling.com in kliknite gumb "Glej 7 dni brezplačno", kot je prikazano na spodnji sliki.

sling tv firestick

Sledite preprostim navodilom na naslednjih spletnih straneh in se prijavite na Sling TV in ustvarite svoj račun. Vnesti boste morali svoj e-poštni naslov in ustvarili geslo. Z e-pošto in geslom se lahko prijavite na Sling TV na FireSticku.

Kot lahko vidite na spodnji sliki, so načrti in vključeni kanali prikazani na spletni strani.

Sling TV kanali

Izbrati boste morali enega od razpoložljivih načrtov.

  • Sling TV paketi se začnejo pri 20 USD. Osnovni paket ponuja 30+ kanalov za 20 USD in se imenuje "Sling Orange". Oranžni načrt podpira samo 1 napravo.
  • Načrt "Sling Blue" stane 25 dolarjev in ima več kot 45 kanalov. Sling TV lahko uporabljate na do 3 napravah hkrati s tem načrtom.
  • Sling TV ima tudi načrt Orange + Blue, ki ponuja več kot 50 kanalov in stane 40 dolarjev. Obstaja poseben španski načrt, imenovan „Best of Spanish“ za 10 dolarjev.

Prav tako si lahko ogledate vse dodatke na domači strani tega spletnega mesta in se odločite, ali želite dodatne kanale ali ponudbe. "Ekstrasi" vključujejo tudi premijske kanale, kot je HBO, ki stanejo dodatnih 15 USD vsak mesec. Poglejte spodnjo sliko.

sling TV pregled

Prijavite se z aplikacijo Sling TV

Če ste že prenesli Sling TV na FireStick, se lahko registrirate neposredno iz aplikacije. Vendar morate svoje podatke o plačilu posodobiti z računom Amazon, s katerim ste prijavljeni v FireStick. Podatke o plačilu lahko preverite, dodate ali posodobite na https://pay.amazon.com/us

Če predpostavimo, da imate posodobljene podatke o plačilu in ste že prenesli aplikacijo Sling TV na FireStick, tukaj se lahko prijavite na storitve (če aplikacije še niste prenesli, vam bo v naslednjem razdelku prikazano, kako).

V napravi FireStick odprite aplikacijo Sling TV in prikazal bi se naslednji zaslon. V spodnjem desnem kotu kliknite »Glej zdaj 7 dni brezplačno«, da začnete postopek prijave

Sling TV-načrti

Izberite načrt po svoji izbiri in v spodnjem desnem kotu kliknite »Nadaljuj«.

seznam kanalov sling tv

V naslednjem koraku imate možnost, da izberete "Pripomočki". To je v bistvu seznam televizijskih kanalov A-la-carte Sling, ki niso del običajnega načrta, o katerem smo pravkar govorili.

Kliknite »Dodaj« poleg možnosti na seznamu, da jo vključite v svojo naročnino.

Zdaj v spodnjem desnem kotu znova kliknite gumb »Nadaljuj«

hbo na sling tv-ju

Zdaj morate samo slediti navodilom na zaslonu, da ustvarite svoj račun in predložite svoje podatke za obračun.

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom in med postopkom ustvarite geslo. Elektronski naslov in geslo se bosta uporabljala za prijavo na Sling TV na FireSticku.

Ponovno preverite, ali so posodobljeni podatki o plačilu na https://pay.amazon.com/us

Kako namestiti SLING TV na FireStick

Zdaj pa vam bom pokazal, kako dobiti Sling TV na FireSticku. Način prenosa in namestitve je preprost, saj je Sling TV na voljo v trgovini Amazon. Aplikacije ne bo treba naložiti.

1. KORAK: Na daljinskem zaslonu FireStick izberite ikono "Search" s pomočjo daljinskega upravljalnika. Iskanje (ikona objektiva) je v zgornjem levem kotu.

sling tv firestick

2. KORAK: Začnite tipkati v »Sling TV« (brez narekovajev seveda). Ko boste vtipkali prvih nekaj črk, boste v spodnjih predlogih videli Sling TV. Na daljinskem upravljalniku izberite Sling TV in ga kliknite.

Sling TV na firestick

3. KORAK: Na naslednjem zaslonu se bo prikazala (že izbrana) ikona Sling TV. Kliknite!

kako priti prazen tv na firestick

4. KORAK: Zdaj kliknite gumb »Prenesi«, da začnete prenesti in namestiti Sling TV na FireStick. Ne bi smelo trajati več kot minuto ali dve.

sling tv firestick

KORAK 5: Ko je namestitev zaključena, morate videti gumb »Odpri«. Kliknite ta gumb, da takoj odprete aplikacijo. Aplikacijo lahko pozneje odprete tudi v razdelku »Vaše aplikacije & Igre.'

odprta sling TV na firestick

Tako je nameščen Sling TV FireStick.

Kako uporabljati Sling TV na Amazon Fire Stick

Dovolite mi, da vam zdaj pokažem, kako se lahko prijavite v aplikacijo Sling TV na FireSticku in kako deluje Sling TV.

Zaženite aplikacijo Sling TV in v spodnjem desnem kotu zaslona kliknite gumb »Prijava«.

pakete sling tv

Prijavite se z e-poštnim naslovom, ki ste ga navedli med registracijo in z geslom, ki ste ga takrat ustvarili.

prijava sling tv

Tako je na FireSticku videti domači zaslon aplikacije Sling TV. Privzeti ciljni zaslon je »Moj TV« (možnost v zgornji vrstici).

V tem razdelku lahko za hiter dostop dodate kanale med priljubljene. V tem območju so prikazana tudi priporočila za kanale glede na vašo zgodovino ogledov.

kako deluje sling tv

Če želite videti, kaj se trenutno oddaja, na zgornji strani kliknite možnost »NA ZDAJ«. Tu lahko vidite, kaj se trenutno prek satelita predvaja na različnih kanalih. To področje je razdeljeno na različne kategorije, kot so šport, življenjski slog, akcija & Pustolovščina in še več.

Sling TV kanali

Če si želite časovno ogledati urnik programov, kliknite možnost »VODIČ« na vrhu.

Tu lahko vidite časovno premico, prikazano na vrhu, in seznam kanalov na levi strani. Na tem področju ni prikazano le, kaj se trenutno oddaja, ampak tudi, kaj bo predvideno naknadno.

Sling TV na firestick

Sling TV ima tudi poseben odsek ŠPORT, kjer si lahko ogledate seznam kanalov in programov različnih športov, kot so košarka, hokej, baseball in drugo.

športni pretok na tlingu sling

Kako preklicati naročnino na Sling TV

Čeprav ima aplikacija Sling TV FireStick gumb »Upravljanje«, vas usmerja na spletno stran, da upravljate svoj račun. To pomeni, da se boste za preklic naročnine morali prijaviti v svoj račun Sling TV v spletu.

kako preklicati sling TV na firestick

Torej, moraš iti na www.sling.com/signin in se prijaviti s svojimi poverilnicami za Sling TV.

Ko ste prijavljeni, v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite »Nastavitve« (ikona zobnika).

prekliči načrt sling tv

Kliknite »Račun« na levi in ​​nato na desni strani kliknite gumb »Upravljanje računa«

upravljanje sling tv računa

Zdaj kliknite »Prekliči naročnino« in sledite navodilom na zaslonu, da prekličete račun Sling TV.

prekliči naročnino na sling tv na firestick

Odpravite težave s klicem TV na FireStick

Sling TV običajno brezhibno deluje na FireSticku in ni veliko težav. Ampak, ne bom rekel, da nikoli ne boste imeli težav. Na primer, včasih se videoposnetki začnejo večkrat črniti. Zatemnitev je zelo kratka, a kljub temu frustrirajoča. Povedal vam bom, kako od zdaj odpravite težave v kratkem.

Če imate internetno povezavo s hitrostjo nad 5 Mb / s, pufranje ne bi smelo biti težava. Če so vaše izkušnje z odstranjevanjem pufrov redke, lahko to nihajoči internet ali kakšna začasna težava s strežnikom Sling TV. Kadar je pufranje prepogosto, bi bilo dobro, da internetno povezavo redno preverjate glede hitrosti. Hitrost lahko brezplačno preizkusite na www.speedtest.net. Za odpravo težave se boste morda morali obrniti na svojega ponudnika internetnih storitev.

Sorodno:

Kako popraviti pufranje na Kodi
Kako popraviti pufranje na TV Terrarium

Obstajata dve pogosti tehniki odpravljanja napak, ki skrbita za večino težav z aplikacijami. Prav tako jih je enostavno slediti. Tu sta dva načina, ki ju mora vedno uporabljati:

  1. Znova zaženite FireStick: ponovni zagon bo osvežil operacijski sistem in aplikacije
  2. Odstranite in znova namestite aplikacijo s težavo (v našem primeru je to Sling TV)

Če se vam na FireSticku zdi Sling TV počasen, je to verjetno zato, ker so podatki o aplikacijah zavzeli preveč prostora v omejeni shrambi naprave. To lahko odpravite tako, da izbrišete podatke in predpomnilnik televizije Sling. To ponavadi poskrbi tudi za težave s temnimi videoposnetki. Tukaj lahko odpravite te težave.

Opomba: Če izbrišete podatke aplikacije, boste odstranili vse vaše osebne nastavitve in priljubljene

Na začetnem zaslonu FireStick na vrhu izberite »Nastavitve« in odprite možnost »Aplikacije«

sling tv Amazon požarne palice vprašanja

Pomaknite se navzdol in kliknite »Upravljanje nameščenih aplikacij«

sling tv počasen na firestick

Ponovno se pomaknite navzdol in na naslednjem zaslonu na seznamu nameščenih aplikacij kliknite »Sling TV«

kako odpraviti težave s sling tv

Zdaj kliknite »Počisti podatke«

jasni podatki o sling TV-ju na firesticku

Znova kliknite »Počisti podatke«

jasno sling tv predpomnilnik na firestick

Kot lahko vidite na spodnji sliki, so vsi podatki, vključno s predpomnilnikom, izbrisani. Čeprav je za čiščenje predpomnilnika ločena možnost, vam je ni treba uporabljati.

Zavijanje

Sling TV je še en način gledanja televizije v živo na napravah, povezanih z internetom. In ko uporabljate Sling TV na FireSticku, se vam zdi veliko, kot če gledate kabelsko televizijo, čeprav po nižji ceni in brez pogodbe. Za 20 dolarjev imate kabel pretakan na napravi Amazon. Vstavite nekaj dodatkov (za dodatne dolarje seveda) in dobili boste več kanalov, premium kanalov in posebne ponudbe.

Zdaj je zgodba tudi majhna. Na primer, Sling TV ponuja do 50 ur DVR-ja, vendar le, če ste se odločili za dodatnih 5 USD storitve "oblak DVR". Poleg tega lokalni kanali Sling TV niso na voljo v vseh regijah.

Kljub manjšim pomanjkljivostim skupna izkušnja s televizijo v živo v resnici ne zaide, ker imam še veliko. Obstaja veliko kanalov, vsebine na zahtevo in ogled brez težav. Na splošno se mi Sling TV sliši kot dobro.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me