Kako namestiti FreeFlix HQ na FireStick

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti FreeFlix HQ na FireStick. Popeljal vas bom skozi postopek za korakom po korakih in vam pomagal, da aplikacijo naložite na svoj Fire TV ali Fire Stick.

FreeFlix HQ je brezplačna aplikacija za pretakanje vsebin, ki omogoča gledanje filmov, TV oddaj, anime, TV v živo in še več. V aplikaciji je impresivna knjižnica naslovov, vključno z novimi in starimi. Tu boste našli celo zadnji film, ki je bil objavljen in pred kratkim predvajan epizod priljubljenih televizijskih oddaj.

Pri FreeFlix HQ mi je najbolj všeč njegov brezhibni vmesnik. Postavitev aplikacije je zasnovana tako, da se popolnoma prilega velikemu zaslonu, kot je televizor, zaradi česar je popolna aplikacija za FireStick ali Android TV. To je stoodstotno prijazno oddaljeno, zato nikoli ne boste imeli težav pri uporabi aplikacije z daljinskim upravljalnikom FireStick ali katero koli drugo vhodno napravo.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberi:
Kako namestiti VPN na Amazon FireStick

Kako namestiti FreeFlix HQ na Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ ni več zanesljiva možnost pretakanja. Na našem seznamu najboljših aplikacij za FireStick lahko raziskujete druge aplikacije

Zdaj se naučite, kako lahko dobite FreeFlix HQ na FireSticku, da boste lahko takoj začeli gledati svojo najljubšo vsebino! Celoten postopek namestitve ne sme trajati več kot 5 minut.

Pripravite FireStick za namestitev drugih aplikacij

Prva stvar, ki jo želite storiti, je zagotoviti, da je FireStick omogočen namestitev aplikacij drugih proizvajalcev, kot je FreeFlix HQ. To morate storiti:

Korak 1: Pojdite na začetni zaslon Fire TV Stick. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite možnost »Nastavitve« na vrhu

kako namestiti freeflix na firestick

2. korak: Zdaj pa pojdite naprej in v meniju z nastavitvami izberite »Naprava«

nastavitve naprave na firestick

3. korak: V naslednjem oknu kliknite »Možnosti za razvijalce«

možnosti razvijalca požarnih palic

4. korak: Če je »Aplikacije iz neznanih virov« izklopljeno, ga kliknite, da ga vklopite

omogočite neznane vire na fresticku

5. korak: Ko boste videli naslednji poziv / opozorilo, pojdite naprej in kliknite »Vklopi«. FreeFlixHQ je varen in ne bo škodoval vaši napravi FireStick
  kako namestiti freeflix

Koraki za namestitev FreeFlix HQ na FireStick

Zdaj bomo prenesli in namestili aplikacijo FreeFlix HQ na FireStick s pomočjo aplikacije Downloader. Downloader je najbolj priljubljena aplikacija za stransko nalaganje APK-jev drugih proizvajalcev na FireSticku.

Nadaljujte in namestite aplikacijo tako, da sledite zgornji povezavi, če tega še niste storili. Če v trgovini z aplikacijami ne najdete aplikacije Downloader, boste morda morali spremeniti regijo v nastavitvah računa Amazon.

Ko namestite program Downloader, ga zaženite in sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Na domačem zaslonu Downloaderja kliknite levo stransko vrstico »Nastavitve« in izberite »Omogoči JavaScript«

stranski freeflix hq na firestick

2. korak: Kliknite »Omogoči JavaScript« in prikazalo se bo naslednje opozorilno sporočilo.

Torej, kliknite »Da« za nadaljevanje (lahko ga onemogočite po prenosu APK-ja in ga po potrebi omogočite pozneje)

prenesi freeflix apk on fire tv stick

3. korak: Zdaj pa pojdi naprej Domov možnost v zgornjem levem kotu. Uporabite daljinec in usmerite kazalec do polja z URL-jem na desni strani in ga kliknite.

Kako namestiti FreeFlix HQ na FireStick

4. korak: Ko se prikaže zaslonska tipkovnica, vnesite https://www.firesticktricks.com/ffhq

Ko končate, pritisnite gumb »Pojdi« (na daljinskem upravljalniku lahko pritisnete tudi gumb »Predvajaj«)

brezplačno hq na firestick

5. korak: FreeFlix HQ APK bo zdaj prenesen na FireStick. Naj konča.

6. korak: Ko je prenos končan, bo Downloader samodejno začel postopek namestitve. Ko vidite ta poziv, pojdite naprej in se pomaknite navzdol do dna, da izberete gumb »Naprej«.

Brezplačna aplikacija FreeFlix HQ za firestick

7. korak: Ko se pomaknete navzdol, se gumb »Naprej« spremeni v gumb »Namesti«. Za nadaljevanje kliknite »Namesti«

kako priti freeflix hq na firestick

8. korak: Ko je FreeFlixHQ nameščen na FireStick, se prikaže obvestilo o aplikaciji nameščeno. Kliknite »Odpri«, če želite aplikacijo zagnati neposredno iz tega poziva. Kliknite »Končano«, da se vrnete v aplikacijo Downloader.

Klikali bomo »Končano«, saj nam preostane še nekaj

brezplačno hq na firestick

9. korak: To boste videli naprej. Pojdite naprej in kliknite »Izbriši«, ker datoteke FreeFlixHQ APK ne potrebujete več. Ne želite, da porabi nepotreben prostor v omejenem pomnilniku

namestiti freeflix hq na firestick

10. korak: Potrdite svoje dejanje tako, da še enkrat kliknete »Izbriši«

Zdaj pa odprite aplikacijo FreeFlixHQ na FireSticku iz aplikacije »Aplikacije & Odsek o kanalih.

Kot vidite, je ikona aplikacije na dnu seznama. Lahko ga premaknete v zgornjo vrstico, tako da se prikaže na začetnem zaslonu FireStick-a. Izberite ikono aplikacije in na daljinskem upravljalniku držite gumb »Izberi«. Zdaj uporabite smerne gumbe na daljinskem upravljalniku, da ikono usmerite do želenega mesta v zgornji vrstici.

kako priti freeflix hq na amazon firestick

Kako uporabljati FreeFlix HQ na FireSticku

Preden začnete pretakati program FreeFlix HQ, bi vam rad povedal, da lahko vse, kar počnemo na spletu, zasledimo in sledimo do nas, tudi naše spletne pretočne dejavnosti. Veliko ljudi je od organov prejelo pravna obvestila o gledanju brezplačnih spletnih vsebin prek aplikacij, kot je FreeFlix HQ.

Vpletenosti v takšne pravne težave se lahko izognete s storitvijo VPN. VPN šifrira vaše spletne dejavnosti in jih prikriva vsem, ki bi jih gledali, vključno z vašo vlado in ponudnikom internetnih storitev.

Ne odobravam kršitve zakonov o avtorskih pravicah. Vendar sem močan zagovornik zasebnosti. VPN zagotavlja zasebnost.

Jaz osebno uporabljam in priporočam ExpressVPN storitev. ExpressVPN se je izkazal kot najhitrejši čas VPN in njegova zanesljivost je nesporna. Deluje na FireSticku in mnogih drugih platformah, vključno z Androidom, Windowsom, iOSom in še več. 

Spodaj je opisano, kako začeti uporabljati ExpressVPN na svojem FireSticku in svoje pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

kako namestiti terarij na tv ogenj

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

terarij tv na firestick

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

kako priti expressvpn na palico tv ogenj

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Ob predpostavki, da uporabljate VPN in so vaše dejavnosti zasebne, si poglejmo, kako uporabljati FreeFlix HQ na Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ je precej preprosta aplikacija. Če želite začeti, morate samo odpreti aplikacijo in izbrati naslov, ki ga želite pretakati.

Na domačem zaslonu aplikacije je privzeto prikazan seznam »Filmi«. Lahko kliknete meni hamburgerja v zgornjem levem kotu in v spustnem meniju izberete eno od drugih možnosti.

Če želite na primer namesto tega gledati TV-oddaje, kliknite meni hamburgerjev in na spustnem meniju izberite »TV oddaje«. Anime, risanke, TV v živo, rokobor so nekatere druge možnosti.

Kot vsaka druga brezplačna aplikacija za pretakanje vsebine tudi vsi strežniki FreeFlix HQ ne delujejo ves čas. Dobra stvar je, da aplikacija omogoča enostavno menjavo strežnikov.

Kliknite ikono filtra v zgornjem desnem kotu (ikona, ki je videti kot lijak) in prikazalo se bo naslednje pojavno okno.

kako namestiti freeflix hq

Na vrhu si lahko ogledate razdelek »Spremeni strežnik« s seznamom strežnikov. Če en strežnik ne deluje, izberite drugega.

kako uporabljati freeflix hq na firestick

Ko kliknete ikono Filter na začetnem zaslonu FreeFlixHQ, pod seznamom strežnikov vidite tudi gumb »Status strežnikov«. Kliknite gumb in videli boste stanje strežnikov v obliki palic.

Bolj kot je trak, ki predstavlja strežnik, napolnjen z rdečo barvo, bolje bo. Kot lahko vidite na spodnji sliki, so strežniki S3, S4, S8 in S9 rdeči. To pomeni, da bodo ti strežniki ponujali boljše pretoke.

Strežniki S1 do S5 so za filme in S6 do S10 za TV oddaje.

freeflix hq strežniki

Ali lahko uporabim zunanji predvajalnik medijev?

Ja lahko! Čeprav FreeFlixHQ prihaja z vgrajenim predvajalnikom medijev, lahko uporabite zunanji predvajalnik medijev po svoji izbiri, na primer VLC ali MX Player.

Opazil sem, da MX Player ponavadi bolje deluje s pretočnimi aplikacijami. MX Player lahko namestite v nekaj minutah.

Če želite spremeniti predstavnostni predvajalnik, kliknite meni hamburgerja v zgornjem levem kotu začetnega zaslona in na spustnem meniju kliknite »Nastavitve«. Zdaj se pomaknite navzdol do možnosti »Uporabi zunanji video predvajalnik« in ga kliknite.

predstavnostni predvajalnik brezplačno

Videli boste seznam možnosti. Izberite želenega predvajalnika, da ga boste uporabljali kot privzeti predvajalnik za FireFlix HQ v FireSticku (kliknite MX Player ali 'Izberi med mojimi aplikacijami', da izberete enega izmed video predvajalnikov, nameščenih v vaši napravi)

kako namestiti zunanji predvajalnik datotek za freeflix hq

Ali lahko dobim FreeFlix HQ AD-Free?

Ja lahko! 

Med uporabo FreeFlixHQ boste opazili nekaj prekinitev oglasov. Aplikacija podpira oglase in tako lahko razvijalci spremljajo režijske stroške in druge stroške.

Imate pa izkušnjo brez oglasov, tako da plačate PayPal in kupite različico brez oglasov za 10 dolarjev.

Kliknite meni Hamburger v zgornjem levem kotu začetnega zaslona aplikacije in kliknite »Nastavitve«. Pomaknite se navzdol vse do dna in kliknite možnost »Odstrani oglase (PayPal)«.

Sledite navodilom, da dobite donacijo v višini 10 USD s PayPalom.

kako namestiti freeflix hq na firestick

Končne misli 

FreeFlixHQ je precej brezskrbna aplikacija in kot navdušenec nad spletnim pretakanjem sem v tem zelo užival. Ne rečem, da je aplikacija popolna, saj popolne aplikacije ni. Ker pa je delo dobro opravljeno in ponavadi brez težav, sem se razrasla. Res je, da nekateri strežniki ne delujejo, zaradi česar mislimo, da aplikacija ni dobra. To je mogoče enostavno odpraviti z izbiro pravega strežnika. Samo preverite stanje strežnika, kot sem prikazal zgoraj, in izberite najmočnejšega. Potem ko sem preizkusil na desetine brezplačnih aplikacij za pretakanje, lahko rečem, da tudi če FreeFlixHQ ni najboljši, je boljši od najbolj. Pojdi naprej in poskusi.

Sorodno:

Kako namestiti Cinema HD na FireStick
Kako namestiti BeeTV na FireStick
Kako namestiti Morph TV APK
Kako namestiti Popcorn Time APK

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me