Kako namestiti Mobdro na Amazon FireStick

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Mobdro na FireStick. Ista navodila bodo delovala tudi pri drugih različicah Amazon Fire TV, vključno z Fire Stick 4K in Fire TV Cube. Mobdro je storitev IPTV, ki vam ponuja brezplačen dostop do televizijskih programov v živo iz celega sveta. Dobesedno sem prenesla in uporabljala več deset televizijskih programov v živo, toda Mobdro je edini, ki sem mu najdlje ostal zvest. Če radi gledate televizijo v živo na FireSticku (ali v zvezi s tem na kateri koli napravi Android), toplo priporočam, da posnamete Mobdro.

kako namestiti mobdro na firestick

Mobdro ima izčrpno knjižnico satelitskih kanalov. Lahko si ogledate novice, oddaje, filme, šport, glasbo, izobraževalne vsebine in skoraj vse, na kar se lahko domislite. Ta aplikacija je dobro podprta in se redno posodablja, da ne vsebuje napak in napak.

Edini majhen izziv, ki sem ga doživel s to aplikacijo, je povezan z navigacijo. Čeprav je večinoma oddaljen, je primeren, ko odprete seznam kanalov, se pomakne levo v desno, pa tudi od zgoraj navzdol. Zaradi tega so stvari nekoliko neprijetne. Na srečo ima učinkovito možnost iskanja, ki najde vse, kar iščete. Samo vnesite ime vsebine ali TV kanala in aplikacija vas bo poiskala v svoji ogromni medijski knjižnici. Dejstvo, da imam dostop do skoraj vsakega kanala, ki ga želim gledati na enem mestu, in da je aplikacija hitra, prenaša video posnetke visoko kakovostno, skoraj brez varovanja, očitno zasenči njeno majhno pomanjkljivost.

Koraki za namestitev Mobdro APK na FireStick

Mobdro ponuja brezplačne storitve v živo v živo. In to je dovolj, da uganite, da ni del Amazon Store. Gre za aplikacijo drugega proizvajalca, ki jo boste lahko naložili na vaš Amazon FireStick.

Varnostna nastavitev FireStick-a ne bo privzeto dovolila prenosa takšne aplikacije, če ne omogočite te možnosti Aplikacije iz neznanih virov. Torej, tukaj je to, kako lahko to storite:

 1. Vklopite Fire Stick in izberite na glavnem zaslonu Nastavitve možnost v menijski vrstici na vrhu

kako namestiti mobdro na firestick

 1. Ko se prikaže naslednji meni, se pomaknite v desno in odprite Moja požarna TV / naprava

mobdro firestick

 1. Zdaj izberite in kliknite Možnosti razvijalca

kako dobiti aplikacijo mobdro na palici Amazon Fire TV

 1. Če Aplikacije iz neznanih virov je izklopljeno, pojdite naprej in ga kliknite, da ga vklopite

aplikacije iz neznanih virov na fresticku

 1. Ko ste pozvani, kliknite Vklopiti. To je opozorilno sporočilo, vendar ne skrbite. Mobdro je preizkušena aplikacija. Varno je.

vklopite aplikacije iz neznanih virov

Ko vklopite aplikacije iz neznanih virov, lahko nadaljujete in namestite aplikacijo Mobdro na FireStick. To je enostavno. Potrebovali pa boste aplikacijo, s katero lahko Mobdro APK prenesete s spleta.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberite: Kako namestiti in uporabljati najboljši VPN za FireStick

FireStick lahko naredi veliko stvari, vendar ne bo omogočil, da si datoteke APK naložite neposredno iz spletnih brskalnikov. Poskusil sem s Silk Browser, FireFox, nič ne deluje.

V redu je! Če želite na FireStick dodati stranske aplikacije, nič ne bo boljše od Downloader app. Je ena prvih aplikacij, ki jo morate namestiti, ko dobite napravo FireStick, Fire TV ali Fire TV Cube.

Downloader je del trgovine Amazon. Zato ne bi smeli imeti težav z namestitvijo. Vse, kar morate storiti, je dostop do Iskanje možnost FireStick z začetnega zaslona (ta možnost je na skrajni levi strani na vrhu). Poiščite aplikacijo Downloader, tako da vtipkate njeno ime. Sledite navodilom na zaslonu in namestite Downloader.

Zdaj, ko imate Downloader, namestite Mobdro na FireStick. Tu so naslednji koraki:

 1. Zaženite aplikacijo Downloader in opazili boste, da se odpre z Domov možnost (na levi) izbrana privzeto.
 2. Na desni strani glavnega zaslona Downloader (z Domov izbrano) je polje za vnos izvirnega URL datoteke APK, ki jo želite prenesti.

Kliknite polje in zaslonska tipkovnica se bo pojavila.

prenesi mobdro na firestick

 1. Uporabite zaslonsko tipkovnico in vnesite naslednji URL za najnovejši Mobdro APK - https://www.firesticktricks.com/mob

Ko končate tipkati, zadeti GO 

prenesi mobdro apk na firestick

 1. Aplikacija Downloader je zasnovana za takojšen začetek prenosa datoteke APK. Torej, dovolite mu čas, ki ga potrebuje za prenos Mobdro APK-ja na FireStick. Ne bo trajalo predolgo Mobdro je lahka aplikacija.

mobdro apk for fire tv stick

 1. Takoj, ko bo Mobdro APK prenesen, ga bo Downloader izvedel in sprožil namestitev aplikacije. Zdaj morate videti naslednji poziv s Naslednji gumb spodaj desno

namestite mobdro na firestick

 1. Pomaknite se desno spodaj in Naslednji gumb se spremeni v Namestite gumb. Kliknite na Namestite gumb za nadaljevanje

kako namestiti mobdro na ogenj tv

 1. Zdaj počakajte, da naprava FireStick namesti Mobdro. Običajno traja manj kot dve minuti.

mobdro za firestick

 1. Ko je Mobdro nameščen na FireStick, se vam prikaže naslednji poziv Aplikacija nameščena.

Kot vidite, ima na dnu dva gumba. Če kliknete Odprto, aplikacijo Mobdro boste lahko zagnali takoj na FireSticku.

Ampak to trenutno ni tisto, kar si želimo. Kliknimo Končano in se vrnite na vmesnik Downloader. Izbrisali bomo datoteko Mobdro APK.

Ta datoteka APK po namestitvi aplikacije ni potrebna. Če izbrišete, boste počistili prostor.

firestick mobdro

 1. Kliknite gumb Izbriši

brisanje mobdro apk na firestick

 1. Kliknite gumb Izbriši še enkrat, da končno izbrišete datoteko

brisanje mobdro apk iz firestick

S programom Downloader ste uspešno prenesli, namestili Mobdro na FireStick. Prav tako ste uspešno izbrisali datoteko Mobdro APK.

Kako varno uporabljati Mobdro

Preden začnete pretakati vsebino z Mobdro, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate preko spleta, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. Da se izognete pravnim težavam, predlagam uporabo dobrega FireStick VPN-ja, kot je ExpressVPN.

Osebno uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj zanesljiv VPN v panogi. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja v primeru, da niste zadovoljni s storitvijo.

Naj vam pokažem, kako hitro in hitro povezati ExpressVPN na FireSticku.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestite expressvpn na jailbroken firestick

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Video vodič za Mobdro na FireSticku

Kako dostopati do Mobdro na Fire TV / Stick?

Ko namestite katero koli aplikacijo na FireStick, se ta ne prikaže na začetnem zaslonu. Namesto tega bo šel v vašo knjižnico aplikacij, imenovano Vaše aplikacije & Kanali in sedi v dnu.

Tako vam bom pokazal, kako dostopati do Mobdroja na FireSticku, ki ste ga pravkar namestili. Pokazal vam bom tudi, kako ga lahko sprostite na začetni zaslon FireStick za hiter dostop. Tu so naslednji koraki:

 1. Dolgo pritisnite na Domov gumb na daljinskem upravljalniku FireStick, dokler na televizorju ne vidite naslednjega zaslona:

Kliknite Aplikacije na tem zaslonu odprete knjižnico aplikacij

kako uporabljati mobdro na fresticku

 1. S tipko za krmarjenje navzdol na daljinskem upravljalniku se pomaknite navzdol do dna in izberite Mobdro ikona aplikacije

ikona mobdro na freski

 1. Kliknite aplikacijo, da jo odprete.

Če želite aplikacijo premakniti na začetni zaslon FireStick, pritisnite Meni gumb na daljinskem upravljalniku (to je gumb na levi strani s tremi vodoravnimi črtami).

V spodnjem desnem kotu se prikaže pojavni meni.

Kliknite Premakni se spredaj da premaknete aplikacijo v prvi vrsti na prvo mesto pred vsemi drugimi aplikacijami.

Če želite aplikacijo postaviti na katero koli mesto, kliknite Premakni se namesto v pojavnem meniju. S pomočjo navigacijskih gumbov na daljinskem upravljalniku povlecite ikono aplikacije na mesto, kamor želite. Pritisnite na Izberite gumb na daljinskem upravljalniku, da spustite aplikacijo

kako uporabljati mobdro na ognjeni palici

Tako lahko aplikacijo premaknete v zgornji vrstici in do nje dostopate z začetnega zaslona.

Zavijanje

Mobdro je aplikacija za televizijo v živo za Android, ki deluje enako dobro tudi na FireSticku. Namestite Mobdro na svoj Fire Stick / Fire TV ali Fire TV Cube in uživajte v neskončnih urah televizije v živo. Ne glede na to, ali iščete kanale iz ZDA ali Združenega kraljestva, boste vse našli tukaj. Pojdi naprej in poskusi! Preverite tudi, kako lahko s pomočjo Kodi Addons and Builds zaprete svoj Fire Stick in dostopate do večine brezplačne vsebine..

Sorodno:

Kako namestiti televizijo Live Net na Fire Stick
Kako namestiti Sling TV na Fire TV Stick
Kako namestiti Redbox TV na Firestick
Kako namestiti Oreo TV na Firestick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me