Kako Sideload Apps na FireStick z Downloader App

>

V tem članku bomo izvedeli skoraj vse, kar je treba vedeti o aplikaciji Downloader za FireStick. Je ena najboljših aplikacij za FireStick, ki se že izvaja na več milijonih naprav in je postala pomembna za stranske naloge aplikacij na FireSticku. Zato je zaslužen več kot le pododdelek, ki je kot majhen del nameščen v drugih zapisih - privlačen za pozornost. Začnemo s hitrim uvajanjem v aplikacijo (kot da jo potrebuje), sledijo koraki za namestitev in nato, kako stransko naložiti aplikacije, ki jih uporabljajo. Na koncu ugotovimo tudi, kako namestiti aplikacijo Downloader na tiste naprave FireStick, v katerih ta ni na voljo v trgovini Amazon. Kar naprej branje!


Del I: Kaj je Downloader App za FireStick?

Kot ime pove, je Downloader by AFTVnews aplikacija, ki omogoča prenos datotek iz spleta na vaše naprave Fire Stick in Fire TV. Če imate internet, ki kaže na datoteko v internetu, lahko vnesete URL in datoteke naložite neposredno, ne da bi morali odpreti nobeno spletno stran. Ta aplikacija ima tudi vgrajen brskalnik, s katerim lahko prenesete datoteke s spletnih strani ali spletnih mest. Brskalnik lahko uporabite tudi za brskanje po internetu, kot bi to storili s katerim koli drugim spletnim brskalnikom. Omogoča dodajanje priljubljenih in strani z zaznamki.

kako stransko naložiti aplikacije na firestick

Medtem ko Downloader lahko prenese katero koli datoteko za vas, se najpogosteje uporablja za prenos in stransko nalaganje datotek APK za aplikacije drugih proizvajalcev, ki jih ne najdete v trgovini Amazon. Ko prenesete datoteko APK, program Downloader samodejno začne namestitev iz aplikacije. Ni vam treba zapustiti aplikacije in poiskati APK-ja pri katerem koli upravitelju datotek. Po namestitvi APK-ja vam daje tudi možnost, da APK izbrišete iz aplikacije in osvobodite prostor v napravi. Z enostavnimi besedami, Downloader naredi stransko nalaganje izjemno priročno za vas.

Aplikacija vam omogoča krmarjenje in interakcijo z vmesnikom z daljinskim upravljalnikom FireStick, kar odpravlja potrebo po povezovanju tipkovnice ali miške. Vmesnik je intuitiven, prilagojen za oddaljene naprave in omogoča enostavno navigacijo in uporabo. Ne potrebujete časa, da se navadite na vmesnik aplikacije Downloader.

Downloader je lahka aplikacija z velikostjo, ki ne presega 2 MB (temelji na najnovejši različici, ki je bila na voljo v času pisanja tega članka.) Ne porabi veliko omejenega prostora naprave niti virov.

Downloader je popolnoma brezplačen za prenos in uporabo. Ne boste naleteli na nobene skrite nakupe v aplikaciji. Zaradi tega je Downloader še bolj neverjeten, ker kljub temu, da je bogat s temi funkcijami, ne vsebuje oglasov. Kar lahko pričakujete, je gladka, brezhibna izkušnja.

Seveda Downloader podpira donacijo. Toda donacije so neobvezna. Če dajete ali ne, ne spremenite funkcionalnosti, lastnosti ali izkušenj aplikacije. Vloga mi je všeč in jo pogosto uporabljam. Zato sem kot gesta dobre volje prispevala svoj košček. Je popolnoma vaša izbira!

Preden preidemo na stransko nalaganje aplikacij na FireSticku, najprej preverite, kako na aplikaciji Fire TV Stick pridobiti aplikacijo Downloader.

Preberite tudi: Kako Jailbreak FireStick

Del II: Kako namestiti Downloader App na FireStick

Aplikacija Downloader je uradno na voljo v trgovini Amazon. Ni vam treba nalagati na svojo napravo. Tukaj je opisano, kako lahko namestite aplikacijo:

# 1. Pojdite na začetni zaslon Fire TV / Stick, če vas že ni

# 2. Z daljincem se pomikate do Ikona iskanja v menijski vrstici na vrhu zaslona. Ikona iskanja najdete na skrajni levi strani

# 3. Zdaj na zaslonski tipkovnici vtipkajte »Downloader« (brez narekovajev seveda) (z daljinskim upravljalnikom se pomaknite do črk.

aplikacija za prenos

# 4. Na seznamu, ki se prikaže, ko začnete tipkati, bi morali videti predloge aplikacij. Ko na seznamu vidite »Downloader«, ga izberite in odprite

# 5 Zdaj bi morali videti „Prenosnik“ prikazan pod „APPS & Oddelek IGRE. Pojdi naprej in jo klikni

# 6. Zdaj kliknite gumb »Pridobi«, da prenesete in namestite aplikacijo. Aplikacijo bi morali imeti v največ nekaj minutah

namestite downloader fire tv stick

Ko je aplikacija nameščena, jo boste znova videli v aplikacijah & Oddelek za igre in verjetno na začetnem zaslonu med nedavno nameščenimi aplikacijami.

Kako stransko naložiti aplikacije na Fire TV / Stick s programom Downloader

Zdaj, ko ste namestili aplikacijo, vam pokažem, da lahko v nekaj minutah naložite aplikacije na svoj Fire TV ali FireStick. Pred tem pa še nekaj dodatkov, da si olajšate življenje.

Kje najdem ikono aplikacije?

Aplikacija Downloader se lahko ali ne pojavi na domačem zaslonu. Vedno lahko odprete seznam aplikacij in tam odprete aplikacijo. Vendar je imeti aplikacijo na domačem zaslonu bolj priročno. To aplikacijo moram pogosto uporabljati in to bi rad storil z le nekaj kliki.

Če aplikacije ni na začetnem zaslonu, jo lahko premaknete tja:

 • Pridržite gumb Domov na daljinskem upravljalniku FireStick, dokler se ne prikaže meni
 • V meniju odprite »Aplikacije«
 • Zdaj bi morali videti seznam vseh nameščenih aplikacij
 • Nedavno nameščene ikone aplikacij so na dnu. Držite tipko 'Down' na daljinskem upravljalniku, da se pomaknete do konca
 • Izberite aplikacijo »Downloader«
 • Zdaj pritisnite na daljinskem upravljalniku Možnosti in ko se v spodnjem desnem kotu pojavi meni, izberite »Premakni«
 • Pritisnite tipko 'Up' na daljinskem upravljalniku in povlecite ikono Downloader vse do zgornje vrstice
 • Na daljinskem upravljalniku pritisnite »Izberi«, da ikono sprostite, ko izberete želeni položaj aplikacije
 • Zdaj se lahko vrnete na začetni zaslon. Tu je aplikacija "Downloader"!

Uvod v program Downloader - omogoči JavaScript

Ko prvič odprete aplikacijo, se lahko prikaže pojavno okno "Posodobi opombe za prenosnik". Če želite, jo preberite naprej ali preprosto kliknite »V redu« za nadaljevanje.

Preden začnemo s programom Downloader, je v aplikaciji, ki bi vam jo predlagal, naredili nekaj malega - Omogoči JavaScript. Če ta možnost ostane izbrana, nekatera spletna mesta v programu Downloader ne bodo pravilno prenesena.

Preverite tudi: Najboljši VPN za FireStick

Tukaj je, kako lahko omogočite JavaScript:

# 1. Odprite program za prenos

# 2. Na levi stranski vrstici bi morali videti možnost »Nastavitve«; izberi ga

nastavitve prenosnika firestick

# 3. Potrdite polje poleg možnosti Omogoči JavaScript v nastavitvah.

kako omogočiti javascript v prenosniku

# 4. Ko vidite opozorilo, kliknite »Da«. Še enkrat, ne skrbite zaradi opozorila. Vedno preverim to možnost in nikoli nisem imel težav. Pravzaprav večina brskalnikov privzeto ostane omogočen JavaScript

omogoči javascript firestick downloader

Uporaba programa Downloader za stranske aplikacije na FireSticku - končno!

Končno pridemo do točke, ko aplikacija Downloader pomaga prenašati APK-je in nalagati aplikacije na Fire TV Stick. Je preprost in preprost.

Najprej se naučimo prenašati iz neposrednega URL-ja za datoteke. Nato se naučimo, kako prenesti datoteko s spletnega mesta.

Sideload / Namestite APK-je na FireStick z neposrednim URL-jem

Najprej uporabimo možnost »Domov«, ki nam omogoča neposredno prenos datotek z URL-ji, ki kažejo na te datoteke.

# 1. Na levi stranski vrstici kliknite »Domov«. Ta možnost je desno zgoraj.

# 2. Na desni strani boste videli, da kazalec že utripa v polju URL. Pritisnite polje »Izberi« na daljinskem upravljalniku, da označite polje. Zaslonska tipkovnica se bo pojavila. Če je polje že napolnjeno, ga najprej počistite.

prenosnik požarnih palic

# 3. Zdaj preprosto vnesite URL datoteke in pritisnite tipko Pojdi na zaslonski tipkovnici (upoštevajte, da mora URL kazati neposredno na datoteko, shranjeno na strežniku in ne na spletno stran. Naslednji razdelek za prenos datotek s spletnega mesta).

# 4. Prenos se bo samodejno začel. Ko se datoteka prenese, če je datoteka APK, na dnu kliknite »Namesti«.

namestite kodi na firestick

# 5 To bo začelo nameščati aplikacijo. Ko je aplikacija nameščena, boste videli obvestilo, ki potrjuje stanje. Na dnu boste videli tudi dva gumba - Končano & Odprto.

# 6. Če želite pozneje odpreti nameščeno aplikacijo, izberite »Končano«. Kliknite »Odpri«, da takoj odprete aplikacijo.

# 7. Ko kliknete »Končano«, se prikaže pojavni oken na vmesniku Downloader. Pritisnite gumb »Zbriši«, da izbrišete datoteko APK iz prostora za shranjevanje. Ne potrebujete ga več. Tako lahko datoteko APK izbrišete iz programa Downloader, ne da bi morali uporabiti noben upravitelj datotek.

# 8. Če želite potrditi, da je bila datoteka izbrisana, izberite možnost »Datoteke« na možnosti na levi strani. Datoteka, ki ste jo pravkar izbrisali, se tukaj ne bo pojavila. Če nimate nobenih datotek, bo v tem razdelku napisano »V datoteki za prenos ni datotek.«

Prenesite datoteke / namestite APK-je s spletnih mest

Morda nimate neposredne povezave do datoteke, ki jo želite prenesti. To ni problem. Aplikacija Downloader ima vgrajen brskalnik, ki omogoča obisk spletnih strani in nalaganje s povezav za prenos na spletnih straneh.

# 1. V levem meniju vmesnika Downloader izberite možnost »Brskalnik«

brskalnik firestick

# 2. Zdaj pritisnite tipko 'Izberi' na daljinskem upravljalniku, da se prikaže zaslonska tipkovnica. Če je naslovna vrstica že napolnjena, na zaslonski tipkovnici pritisnite 'Počisti'. Zdaj vnesite naslov spletnega mesta / spletne strani, od koder nameravate prenesti datoteko, in pritisnite Pojdi (zaslonska tipkovnica). Vtipkal sem URL spletnega mesta Kodi.

kako uporabljati prenosnik požarnih palic

# 3. Če se stran v brskalniku ne prikaže pravilno, kliknite meni Hamburger v zgornjem desnem kotu (tri vodoravne črte, postavljene navpično ena nad drugo). Meni Hamburger je poleg gumba Go v naslovni vrstici (in ne na zaslonski tipkovnici). Zdaj med možnostmi izberite 'Način celotnega zaslona'.

# 4. Uporabite daljinske tipke za pomikanje po strani in pojdite na povezavo za prenos. Kliknite povezavo za prenos. Datoteka se bo začela prenašati. Če gre za datoteko APK, v spodnjem levem kotu kliknite »Namesti«

prenesi kodi apk za firestick

# 5 Ko se prikaže obvestilo "Nameščeno v aplikaciji", lahko pritisnete Dokončano, da se vrnete v program Downloader, ali pa kliknite Instaliraj, da namestite aplikacijo, ki ste jo prenesli.

namestite kodi na firestick

V FireStick App Store ni mogoče najti aplikacije za prenos?

Ne najdete aplikacije Downloader? Downloader ni na voljo v trgovini Amazon v vseh regijah. To je največja možnost, da aplikacije ne vidite in jo prenesete iz uradne prodajalne.

Lahko odjavite svoj obstoječi račun Amazonije v svoji regiji in se v FireStick prijavite z univerzalnim računom Amazon.com.

Preberite tudi: Kako namestiti Kodi na FireStick

Odjavite račun Amazon in se registrirajte z novim

Kot sem že rekel, če Downloader ni na seznamu Amazon Store v vaši regiji, se lahko odjavite iz obstoječega računa Amazon na FireSticku in se ponovno registrirate z novim računom Amazon.com.

To pomeni, da boste morali ustvariti nov račun na Amazon.com z e-poštnim naslovom, ki se razlikuje od tistega, ki ga že uporabljate. Ko pa se prijavljate za nov račun, ne pozabite izbrati ZDA kot svoje regije.

Te metode ne priporočam. Z odstranjevanjem registracije bi se odstranile vse vaše obstoječe aplikacije, podatki in zgodovina. Začeli boste znova. Za tiste, ki so pravkar začeli uporabljati FireStick, to ni veliko. Vendar pa bi to lahko pomenilo velike težave, če napravo že nekaj časa uporabljate. Vseeno je izbira vaša!

Seveda, če začnete z novo napravo, se registrirajte z novim računom Amazon.com in ne z lokalnim računom domene Amazon.

Tukaj je nekaj korakov za registracijo ali odstranjevanje registracije Amazon računa:

 1. V menijski vrstici na vrhu začetnega zaslona FireStick izberite »Nastavitve«
 2. Zdaj izberite »Moj račun« in videli boste eno od naslednjih dveh:
  • Če še niste registrirali FireStick s svojim računom Amazon, boste videli možnost »Registracija«. Izberite to možnost in se prijavite s svojim računom na Amazon.com
  • Naprave, ki so že registrirane, bodo prikazale ime, povezano z računom Amazon. Izberite ime računa in kliknite možnost »Odjavi se«. Odjavljeni boste iz obstoječega računa. Zdaj se lahko prijavite z drugim računom.

Preberite tudi: Kako namestiti Terrarium TV na FireStick

Zavijanje

To je bolj ali manj vse, kar moramo vedeti o aplikaciji Downloader. To aplikacijo boste našli v trgovini Amazon, in ko je še nimate, jo lahko vedno prestavite na stran ali uporabite rešitev za ponovno registracijo, o kateri smo govorili. Ta aplikacija je hitro postala eno izmed najbolj priljubljenih orodij za prenos in namestitev drugih aplikacij in storitev na FireStick. Downloader ponuja izjemno enostavno uporabo in udobje. Z nekaj kliki lahko na svojo FireStick napravo naložite katero koli aplikacijo. Program Downloader lahko uporabite tudi za namestitev drugih vrst datotek, kot so glasba, videoposnetki in drugo. Na splošno je Downloader obvezna aplikacija na vsaki napravi FireStick.

Sorodno:

Kako posodobiti Kodi na Fire Stick
Kako namestiti Durex Kodi Build
Kako popraviti napredovanje na Kodi
Kako namestiti Exodus na Kodi

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me