Najboljše kino APK alternative (2020)

>

V tem članku si bomo ogledali nekaj najboljših alternativ Cinema HD APK za pretakanje filmov in TV oddaj. Te možnosti vam omogočajo pretakanje prek različnih naprav, kot so FireStick, Android pametni telefoni, Android TV in še več.

najboljše kino apk alternative

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete izjavo o omejitvi odgovornosti, preden nadaljujete.

Cinema HD APK je že dolgo ena najboljših aplikacij za pretakanje. Omogoča vam dostop do številnih vsebin, kot so filmi, TV-oddaje itd.

Vendar se v zadnjem času pojavlja nekaj težav s kino APK in to nas sili v iskanje njegove zamenjave. To je prepredeno s reklamami in ni vedno brez napak. Zaradi velike skupnosti spletnih strežnikov se vsakodnevno pojavlja veliko novih aplikacij in preizkusili smo številne aplikacije, ki vam prinašajo najboljše Cinema HD APK zamenjave.

Te aplikacije se lahko ujemajo, če ne presegajo pričakovanja, ki ga je postavil Cinema APK. Spodaj naštete aplikacije so združljive s široko paleto naprav, kot je Cinema HD APK.

Pozor: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v napravi najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

  • Kako namestiti VPN na FireStick / Fire TV
  • Kako namestiti VPN na druge pretočne naprave

Best Cinema HD APK alternative

Sledi seznam 10 aplikacij, kot je Cinema APK.

1. CatMouse APK

najboljše kino apk alternativaCatMouse APK je prvi na našem seznamu najboljših alternativnih kinematografskih različic APK, saj že kar nekaj časa deluje izjemno dobro med spletnimi stremerji. Ponuja na tone filmov, TV oddaj in še veliko več. Aplikacija je dobro vzdrževana in jo redno posodabljamo z najnovejšo vsebino. Za pridobitev kakovostnih povezav za pretakanje uporablja najboljše strgalo.

Ta aplikacija ima hiter, zanesljiv vmesnik in ogromno knjižnice vsebin. Zato CatMouse APK smatramo za eno najbolj podobnih aplikacij Cinema HD APK.

Podprte naprave: Android Mobile, Box TV Android, Smart Android TV, Firestick, Fire TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti CatMouse APK na Firestick

2. Tajfun TV

Typhoon TV je na našem seznamu najboljših alternativ Cinema HD, saj ponuja kakovostne pretočne povezave. Drug čudovit atribut je obseg njegove vsebinske knjižnice. Typhoon TV ima ogromno knjižnice in še pomembneje je, da se redno posodablja. Vmesnik je preprost in enostaven za uporabo - nudi vam podobno uporabniško izkušnjo kot aplikacija Cinema HD.

Aplikacija je prijazna na daljavo, zato deluje brezhibno na napravah Fire TV in FireStick. Zaradi tega je Typhoon TV vse v enem storil za pretakanje po linijah Typhoon TV in odlična alternativa.

Podprte naprave: Mobilni telefon, Android TV škatla, Smart Android TV, Fire Stick, Fire TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti Typhoon TV na Firestick

3. Odkleni APKMyTV

najboljše podobno kot kino apkČudovita nadzorna plošča, dobro organiziran domači zaslon in eleganten uporabniški vmesnik - te funkcije najbolje opisujejo UnlockMyTV Apk. Poleg tega ima še nekaj dodatnih funkcij, kot so podnapisi, zaradi česar je obvezna aplikacija za spletne strežnike.

UnlockMyTV je sorazmerno novejši od ostalih aplikacij, ki so na seznamu najboljših alternativ Cinema HD. Kljub temu je zaradi svoje odlične uporabniške izkušnje med uporabniki pridobil izjemno priljubljenost. Aplikacija ponuja gladko navigacijo, hitro potegne kakovostne povezave za pretakanje in omogoča tudi hitro predvajanje. Kaj še hoče, kajne? Ta naložena aplikacija je zagotovo eden najboljših nadomestkov za aplikacijo Cinema HD.

Podprte naprave: Fire TV, FireStick, telefoni Android, pametni televizorji Android, Android TV Box, Amazon Kindle, Nvidia Shield TV itd..

Kako namestiti UnlockMyTV na Firestick

4. Kodi

najboljše kino apk alternativeTa seznam ne bi bil popoln, če ne bi omenili Kodija. Je ena izmed najbolj zanesljivih aplikacij in lahko zelo dobro nadomesti katero koli aplikacijo kadar koli. Kodi vam ponuja dostop do obsežne ponudbe filmov, TV oddaj, športa, televizije v živo in do skoraj vsega, kar je na voljo pod soncem.

Ena največjih prednosti Kodija je, da je odprtokodna platforma in ni odvisna od enega samega razvijalca aplikacij. Aplikacija se pogosto posodablja. Vse, kar morate začeti, so video dodatki in na tisoče jih je mogoče izbrati z našega najboljšega seznama Kodi Addons - ko en dodatek ne uspe, je sto drugih dodatkov pripravljenih, da prevzamejo njegovo mesto..

Kodi je zagotovo eden najboljših nadomestkov za Cinema APK, na Kodi se lahko vedno vrnete, ko imajo druge težave težave.

Podprte naprave: Skoraj vse naprave, vključno z osebnim računalnikom, macOS-om, Linuxom, Raspberry Pi itd.

Kako namestiti Kodi na Firestick

5. CyberFlix TV

kino apk alternativaŠe ena najboljša alternativa kinematografski aplikaciji Cyberflix TV ponuja ogromno zbirko vsebine visoke kakovosti HD, ki je pripravljena za predvajanje več ur. Vmesnik je podoben tistemu v Cinema HD.

Cyberflix TV ima enostavno in interaktivno zasnovo. Domača stran je dobro organizirana. Prav tako podpira več jezikov za podnapise. Ta neverjeten vidik je naslednja najboljša alternativa Cinema HD APK.

Pogosto posodobljena vsebina zagotavlja, da so vam najnovejši filmi in TV-oddaje na voljo takoj, ko so objavljeni. CyberFlix TV je neverjetno primeren nadomestek za Cinema APK in ponuja gladko navigacijo po različnih napravah.

Naprave Podpora za televizor CyberFlix: Mobilni telefoni s sistemom Android, škatle za Android TV, pametni televizorji Android, Fire Stick, požarna televizija, televizija Nvidia Shield, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti Cyberflix TV na Firestick

6. BeeTV

aplikacije, kot so kino hd apkBeeTV je eden najboljših kandidatov med najboljšo alternativo Cinema HD aplikaciji in ponuja ogromno knjižnice filmov in TV oddaj. Poleg tega vsebuje tudi kategorijo, posvečeno animeom, ki navdušuje ljubitelje Anime. Funkcija vgrajenih podnapisov se še poveča, zato je BeeTV ena najboljših aplikacij za pretakanje.

Vsebina knjižnice BeeTV se redno posodablja z najnovejšimi izdajami. Aplikacija vleče v tokove iz zaupanja vrednih in visokokakovostnih virov, s čimer poskrbite za prijetno izkušnjo pretakanja. Če ga seznanite z Real Debridom, lahko spremljate najboljše možne tokove.

Deluje z: Android Mobile, Amazon Fire TV Stick, Fire TV, Smart Android TV, Android TV box, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd.

Kako namestiti BeeTV na Firestick

7. Morph TV

alternativa kinu apkMorph TV je z visokokakovostnimi pretočnimi povezavami in ogromno zbirke vsebin naredil pečat v tem poslu. Zagotovo si zasluži mesto na tem seznamu najboljših alternativ Cinema HD APK.

Ker je Morph TV prijazna aplikacija, ki vam omogoča oddaljeno raziskovanje in krmarjenje po napravah, kot je FireStick. Vse najnovejše izdaje najdete tukaj in tudi v HD kakovosti. To bogato aplikacijo z urejenim uporabniškim vmesnikom je vredno poskusiti in odlično alternativo aplikaciji Cinema.

Naprave Morph TV podpira: Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Android telefoni, Android TV škatla, Smart Android TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti Morph TV na Firestick

8. Titanium TV

top kino apk alternativaTitanium TV je eno izmed najboljših aplikacij, kot je Cinema HD APK, ena najboljših aplikacij za predvajanje želenih filmov in TV oddaj. Pridobiva visoko kakovostne povezave za pretakanje in še pomembneje je, da boste našli še bolj kakovostne povezave, če jih združite z Real Debridom. Titanium TV je zagotovo ena izmed mojih najljubših aplikacij za gledanje moje najljubše vsebine v spletu.

S tako odlično kakovostjo vsebine in veliko sestavo vsebin na zahtevo, kot je Cinema HD, je ta aplikacija zagotovo neverjetna aplikacija za predvajanje vaših najljubših filmov in oddaj. Aplikacija je tudi zelo enostavna za uporabo in ima znani vmesnik, kot je Cinema HD.

Podprte naprave: Android Mobiles, Android TV box, Smart Android TV, Fire TV, Fire TV Stick, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti Titanium TV na Firestick

9. TVZion

najboljše kino apk alternativeŠe ena čudovita aplikacija z urejenim dizajnom in obilnimi naslovi v svoji knjižnici je TVZion všeč mnogim uporabnikom zaradi svoje vrhunske zmogljivosti in majhnosti. Ta aplikacija je bila nenehno del naših najboljših aplikacij FireStick in iz vseh pravih razlogov; je tudi del našega najboljšega seznama alternativnih kinematografskih APK. Ne glede na to, ali si želite ogledati filme ali TV-oddaje, ga lahko zagotovo najdete tukaj.

Vsebina aplikacije se pogosto posodablja z najnovejšimi filmi in TV oddajami. Eleganten vmesnik in enostaven vmesnik sta odlična aplikacija za raznolike pretočne naprave.

Priljubljen med stremerji, TVZion ponuja veliko filmov, TV oddaj in še veliko več. Ima veliko kakovostnih vsebin, ki ustrezajo vsem vašim potrebam po zabavi. To je ena izmed najboljših možnosti za Cinema HD APK.

Naprave TVZion podpira: Firestick, Fire TV, škatla Android TV, Smart Android TV, pametni telefoni Android, TV Nvidia Shield, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti TVZion na Firestick

10. OneBox HD

aplikacije, kot je kino apkOneBox HD obstaja že kar nekaj časa. Aplikacija je prijazna na daljavo, kar vam omogoča nemoteno krmarjenje po napravah, kot je FireStick. Predstavlja obsežno knjižnico filmov in TV oddaj.

OneBox HD precej hitro pridobi povezave za pretakanje in ponuja gladko navigacijo, ko komunicirate z aplikacijo. Dejstvo, da OneBox HD vsebuje ogromno knjižnice in je enostaven za uporabo, lahkoten, oddaljen in poleg tega predvaja video posnetke hitreje kot večina drugih aplikacij, je odlična alternativa Cinema HD APK.

Naprave: Pametni pametni telefoni Android, Firestick, Fire TV, škatla za Android TV, pametni Android TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle itd..

Kako namestiti OneBox HD na Firestick

Zavijanje

Torej, tukaj je seznam najboljših aplikacij, podobnih Cinema HD APK. Čeprav je Cinema HD ena izmed mojih go-to aplikacij, je vedno dobro narediti varnostne kopije, saj nikoli ne veste, kdaj se kakšna aplikacija ustavi. V spodnjem razdelku za komentarje nam sporočite, katera je vaša najljubša. Če imate še katero drugo aplikacijo, za katero menite, da bi morala biti del seznama Cinema APK Alternativa, nam to sporočite..

Sorodno:

Najboljša spletna mesta Putlocker
Najboljše možnosti Kodi
Najboljše možnosti za terarij TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me