Najboljši Amazon FireStick / Fire TV kanali (2020)

>

V tem članku si bomo ogledali najboljše FireStick kanale. Ti kanali so podprti tudi na Amazon FireStick 4K, Fire TV in Fire TV Cube.

Najboljši filtri za kanale

Fire TV Stick je zelo priljubljena pretočna naprava iz različnih razlogov. Ponuja vam skoraj neomejene možnosti za zabavo prek različnih aplikacij in kanalov. Amazon se je povezal s sto ponudniki vsebin in TV omrežij ter vam omogočil dostop do številnih kanalov FireStick.

Kanale za FireStick lahko raziskujete v številnih kategorijah, vključno s filmi, oddajami, športi, novicami, otroki in še veliko več. Te kanale lahko prenesete in namestite iz trgovine Amazon.

Poleg tega FireStick podpira tudi vrsto drugih programov ali programov, ki jih je mogoče enostavno naložiti v svojo napravo.

Ker je na izbiro toliko kanalov Fire TV, se je preprosto zmešati. Zato smo za vas izbrali nekaj najboljših, tako da se boste lažje odločili.

Najboljši programi FireStick (tretje osebe)

FireStickTricks ne preverja zakonitosti in varnosti aplikacij in kanalov drugih proizvajalcev, omenjenih na tej strani. Te aplikacije ne posedujemo ali distribuiramo iz naših strežnikov. Uporabnikom svetujemo uporabo brezplačnih aplikacij / kanalov za pretakanje samo vsebin, ki so na voljo v javni domeni.  

Eden od razlogov, zakaj je Amazon Fire Stick tako priljubljen, je, ker omogoča enostavno nalaganje aplikacij drugih proizvajalcev. Aplikacije drugih proizvajalcev so tiste, ki niso na voljo v trgovini Amazon. Na voljo je nekaj odličnih aplikacij za filme, oddaje, TV v živo, šport in drugo. Če ste od prijatelja ali kolega kdaj slišali, da gledajo kanale za jailbroken FireStick, sem prepričan, da govorijo samo o teh kanalih.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.

Preberi: Kako namestiti in uporabljati VPN na Amazon FireStick / Fire TV

1. Kino HD APK: Gre za aplikacijo za pretakanje na zahtevo, ki je verjetno tudi najbolj priljubljena. Ta aplikacija obstaja že skoraj dve leti in je le zrasla na bolje. Aplikacija vsebuje na tone filmov in oddaj. Na spletu dobiva vrhunske povezave iz najboljših virov. Cinema HD APK se prav tako pari z Real Debridom in Traktom. Ne dvomim, da gre za enega najboljših kanalov drugih proizvajalcev FireStick.

Kako namestiti Cinema HD APK na FireStick

2. Titanium TV APK: Prav tako je medijska platforma na zahtevo in po priljubljenosti ne zaostaja za Cinema HD APK. Ta aplikacija prinaša celotno knjižnico filmov in TV oddaj z več sto ur brezplačne zabave. Titanium TV odlično deluje na FireSticku in vseh drugih napravah Fire TV. Ta aplikacija vam nudi najboljše povezave za pretakanje in podpira tudi Real Debrid. Prijavite se lahko tudi s svojim računom Trakt.

Kako namestiti Titanium TV na FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV je še en odličen vir neomejene zabave. S to aplikacijo lahko pretakate na tone filmov in oddaj. Tu boste našli tudi skoraj vse nove izdaje. Aplikacija odlično deluje na FireSticku. Ima uporabniku prijazen in oddaljen združljiv vmesnik. BeeTV tudi s kakovostnih strežnikov vleče vrhunske tokove. Lahko ga združite tudi z Real Debridom in Traktom. Vse skupaj je čudovita aplikacija na zahtevo.

Kako namestiti BeeTV na FireStick

4. Mobdro: Gre za aplikacijo v živo in verjetno najbolj priljubljeno. Ta aplikacija ponuja veliko linijo kanalov za kabelske televizije iz ZDA in več drugih držav. Lahka aplikacija je preprosta v sistemskih virih in nemoteno deluje na vseh napravah Fire TV. Zato je to eden najboljših tretjih kanalov za FireStick.

Kako namestiti Mobdro na FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure je priljubljena storitev IPTV, ki vam omogoča dostop do stotih satelitskih kanalov za samo 5 dolarjev na mesec. To je eden izmed najbolj stroškovno najučinkovitejših načinov za dostop do kabelske televizije s celega sveta, vključno z ZDA. Različica aplikacije Fire TV je popolnoma združljiva z oddaljeno in ponuja hitro in gladko navigacijo.

Kako namestiti Sapphire Secure IPTV na FireStick

Če potrebujete več brezplačnih aplikacij za Fire Stick ali Fire TV, si lahko ogledate naš celoten seznam priljubljenih aplikacij. Preverite tudi, kako lahko zaklenete svoj FireStick za neomejeno brezplačno vsebino.

Najboljši FireStick kanali (uradno)

Za lažje razumevanje sem seznam kanalov razdelil na naslednje kategorije:

 • Najboljši programi FireStick za filme in TV oddaje
 • Najboljši FireStick kanali za šport
 • Najboljši FireStick kanali za novice
 • Najboljši FireStick kanali za otroke

Opomba: Za namestitev teh uradnih kanalov sem na dnu tega vodnika navedel navodila po korakih.

Najboljši programi FireStick za filme in TV oddaje

Tu je hitri seznam najboljših televizijskih programov Fire Fire za filme in TV oddaje. Več o vsakem kanalu si lahko preberete v naslednjem razdelku vodnika.

 1. HBO GO
 2. HBO zdaj
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS VSEH DOSTOPA
 6. TUBI TV (Brezplačni filmi) & TV)
 7. ČAS ZA PREDSTAVO
 8. KOMEDY CENTRAL
 9. HULU
 10. NETFLIX
 11. STARZ
 12. FOX ZDAJ
 13. A&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FOVIES ZDAJ

1. HBO GO (plačano): Ljubitelji HBO-ja so odličen kraj za predvajanje izvirnikov HBO in na tone filmov, dokumentarnih filmov, športnih programov in komedije. Na voljo je tudi veliko bonus videov, kot so na primer. HBO GO je brezplačen s svojo naročnino na HBO.

2. HBO zdaj (plačano): Ta kanal vam omogoča tudi dostop do vsega, kar je HBO, tako kot HBO GO. Vendar pa obstaja ena velika razlika. NIČ ne potrebujete naročnine na HBO TV kanale za HBO Now. Ima svoje naročniške načrte (in brezplačno preizkusno različico tudi).

3. AMC (plačano): S tem kanalom si lahko ogledate celotno ponudbo izvirnikov AMC in drugih televizijskih oddaj, zaščitenih z avtorskimi pravicami. Za prijavo v to aplikacijo in uživanje v polnih sezonah lahko uporabite naročnino na satelitsko televizijo AMC. Dobra novica je, da si lahko ogledate različne premiere v sezoni in več dodatkov, ne da bi se prijavili. Če ste naročnik AMC Premiere, dobite tudi dostop do vsebine na zahtevo.

4. ABC (plačano): Ta kanal FireStick iz vodilne mreže kabelske televizije v ZDA vam omogoča, da v živo prenašate epizode ABC v živo, pa tudi prikazovalno televizijo. Vendar pa je prenos televizijskih programov v živo omejen le na izbrane trge in samo s sodelujočimi ponudniki TV. Če si želite ogledati zadnje epizode, se morate prijaviti s poverilnicami računa sodelujočega ponudnika televizije.

5. DZS (brezplačni nakupi v aplikacijah): Ta brezplačni kanal za prenos vam omogoča dostop do epizod dohitevanja, pa tudi do prenosa televizijskih oddaj v oddaji CBS v živo. Nadomestne epizode so na voljo od naslednjega dne, ko bodo predvajane. Medtem ko lahko aplikacijo dobite brezplačno, boste potrebovali nakupe v aplikaciji za več predstavljenih vsebin.

6. Tubi TV (brezplačno): Ta aplikacija na zahtevo vam omogoča dostop do več brezplačnih filmov in TV oddaj. V njem so na voljo videoposnetki, ki so na voljo v javni domeni, ali tisti, za katere je pridobil licenco. Kljub temu, da ne boste našli najnovejših in priljubljenih filmov ali TV programov, je dovolj, da ostanejo prilepljene več ur.

7. PRIKAZ (plačano): S tem kanalom lahko prenašate originalne TV-oddaje, filme, dokumentarne filme, športe in še veliko več. Je aplikacija na zahtevo brez prenosa v živo televizije. Začnete lahko z brezplačno preizkusno različico in če želite nadaljevati, lahko kupite naročniški načrt. Za to aplikacijo ne potrebujete naročnine na SHOWTIME kabelsko omrežje. Če pa imate naročnino na SHOWTIME, jo želite uporabiti ČAS PRIMERA namesto tega (ki je del vaše izvirne naročnine in vas ne stane ničesar več)

8. Središčna komedija (plačano): S tem kanalom dobite popoln dostop do celotnega TV programa iz Comedy Central, vključno s South Parkom, Daily Show s Trevor Noah, Detroiters in številnimi dodatki. Aplikacija je brezplačna za prenos, vendar za odklepanje večine priljubljenih videoposnetkov potrebuje nakupe v aplikaciji.

9. Hulu (plačano): Ta kanal vam omogoča dostop do ogromne knjižnice filmov in oddaj na zahtevo ter do vseh ekskluzivnih originalov na Hulu. Za dodaten strošek lahko dodate tudi prenos TV v živo. Poleg tega lahko za dodatno mesečno naročnino pretakate premijska omrežja, kot so Showtime, HBO, Starz in Cinemax

10. Netflix (plačano): Ime, ki ga ni treba predstaviti. Netflix je največja naročniška storitev na svetu za predvajanje filmov, oddaj, dokumentarnih filmov in še veliko več. Naročnina na Netflix vam omogoča tudi dostop do številk izvirnikov Netflix. Je obvezen FireStick kanal za vsakega ljubitelja pretakanja.

11. Starz (plačano): Ti kanali FireStick omogočajo dostop do izvirnikov omrežja Starz, TV programov, filmov in še veliko več. Aplikacija omogoča tako pretakanje kot tudi nalaganje videoposnetkov. V aplikacijo FireStick se lahko prijavite s svojo naročnino na omrežno storitev pri ponudniku televizije (razen Comcast Xfinity). Če nimate naročnine na omrežje Starz, lahko aplikacijo še vedno uporabljate tako, da plačujete 8,99 USD na mesec (na voljo je tudi 7-dnevna brezplačna preizkusna različica).

12. FOX zdaj (brezplačno): Ta aplikacija pretaka vsebino na zahtevo in v živo. Omogoča vam dostop do celotnih epizod in oddaj FOX, kot so The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire in še več. Poleg tega lahko v omrežju FOX spremljate tudi športe v živo, vključno z MLB in Football. Kanal vsebuje omejeno brezplačno vsebino. Za raziskovanje celotne ponudbe je potreben nakup v aplikaciji.

13. A&E (brezplačno): Z A&E FireStick kanal, lahko si ogledate celoten obseg A&E oddaje in več prilog in izbrisanih prizorov, ki niso bili nikoli predvajani na televiziji. Pretaknete lahko celotne epizode priljubljenih oddaj, kot so 60 Days In, Storage Wars, Live PD in še veliko več.

14. Pluton TV (brezplačno): Zagotovo je eden najboljših kanalov FireStick, če iščete brezplačno vsebino. Vsebuje na desetine brezplačnih televizijskih programov v živo in več kot tisoč filmov na zahtevo. Pluto TV lahko začnete uporabljati takoj, ne da bi se prijavili. Če pa se odločite za prijavo s svojim računom za Pluton TV, boste imeli dostop do zgodovine in nastavitev ogledov v napravah.

15. Filmi o oznaki zdaj (plačljivo): Ne glede na to, ali ste oboževalec Hallmarka ali ne, všeč vam bo ta FireStick kanal. Ima ogromno zbirko vsebine iz knjižnice Hallmark. Vsebuje vse Hallmarkove filme, oddaje in več posebnih predstav. Na voljo je tudi brezplačna 7-dnevna preizkusna različica, če želite aplikacijo najprej preizkusiti pred nakupom naročnine.

Najboljši FireStick kanali za šport

Tukaj je seznam najboljših kanalov Fire Stick za športne vsebine:

 1. NFL
 2. FOX ŠPORT
 3. ESPN
 4. NBC ŠPORT
 5. VSTOPNICA NFL NEDELJA
 6. CBS SPORTS STREAM & GLEDAJ V ŽIVO
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB pri Batu
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER POROČILO V ŽIVO
 14. DAZN
 15. Teniški kanal

1. NFL (brezplačni nakupi v aplikacijah): Ne glede na to, ali si želite ogledati vrhunce ali najnovejše novice, je NFL FireStick kanal vse pokril. S številnimi razburljivimi videoposnetki je ta uradna aplikacija NFL poslastica za ljubitelje NFL. Prav tako vas sproti seznanja z rezultati in pomembnimi dogodki v celotni sezoni. Aplikacija je brezplačna za prenos, vendar zahteva nakupe v nekaterih aplikacijah

2. Fox Sports (brezplačni nakupi v aplikacijah): Fox Sports je obvezen ljubitelj športa v ZDA. Vsebuje na tone ekskluzivnih videoposnetkov, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Če ste ljubitelj Boxinga, NFL, MLB, nogometa, NASCAR, košarke ali NCAA, kanali Fox Sports za Fire TV Stick vse to pokrijejo. Našli boste tudi veliko potokov, povezanih z golfom in nogometom. In zdaj je BTN tudi del tega kanala.

3. ESPN (brezplačni nakupi v aplikacijah): Brez omembe ESPN noben športni seznam ni popoln. Ta FireStick kanal vam omogoča nenehen dostop do omrežij ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC & SEC Network +, ESPN Deportes in še veliko več. Preko te aplikacije lahko prenašate studijske oddaje in številne športe v živo. Omogoča tudi predvajanje igric, športne oddaje in drugo. ESPN je brezplačen za prenos kanalov z nakupi v aplikacijah.

4. NBC Šport (plačan): Je eden najboljših športnih kanalov za FireStick. Ta kanal pokriva vse, kar oddaja NBC, in veliko dodatkov. Če imate pri ponudniku televizije prijavljeno mrežno prijavo na NBC, lahko vse pretakate brezplačno. Če niste naročnik omrežja, lahko za spletno pretakanje kupite naročnino NBC Sports Gold. S kanalom NBC Sports lahko spremljate PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football in številne druge športe.

5. NFL nedeljska vozovnica (plačana): Za prijavo na ta FireStick kanal potrebujete nedeljsko vstopnico NFL. Lahko ga dobite na https://nflst.directv.com/amazonfiretv. S tem kanalom lahko spremljate ekskluzivne dogodke DirectTV, vključno z nedeljskimi tekmami v redni sezoni. Aplikacija vam omogoča tudi pregledovanje statistik in rezultatov ter ogled vrhuncev.

6. Športni tok CBS & Glejte v živo (brezplačno): Poimenovan tudi CGS Sports HQ, ta FireStick kanal vam prinaša nenehno športno pretakanje. Aplikacija je popolnoma brezplačna in ne zahteva naročnine na televiziji ali nakupov v aplikaciji. Ogledate si lahko številne poudarke, prikaze, predogled iger in še veliko več. Strokovnjaki lahko dostopate tudi do analiz in celo do priporočil za stave. Kanal pokriva skoraj vse glavne športe, vključno z NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL in še več.

7. Fox Sports GO (brezplačno): Če želite gledati svoje najljubše regionalne športe na televizorju, je Fox Sports Go eden najboljših športnih kanalov, ki jih ima FireStick. S to aplikacijo lahko spremljate svoje najljubše regionalne ekipe, prenašate šport v živo in dobite dostop do izvirnega programa.

8. Fubo TV (plačano): Ta FireStick kanal na enem mestu ponuja številne športne kanale za enostavno pretakanje. Fubo TV ima več kot 100 športnih kanalov in več kot 30 jih pokriva šport v živo. Omogoča vam dostop do NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, regionalne športne mreže, NBCSN, NBA TV, FS1 in še veliko več. Poleg tega si lahko ogledate novice v živo in filme na zahtevo in TV oddaje.

9. MLB pri Bat (brezplačno): Ali preprosto MLB.TV je vse na enem mestu za MLB. Če ste hkrati ljubitelj MLB in rezalnik kablov, je ta FireStick kanal odlično orodje za vas. Ta aplikacija prenaša baseball igre v živo in dogodke, ko se predvajajo. Deluje tako na vaši televiziji kot tudi na ročnih napravah Kindle.

10. NBA za požarno televizijo (plačano): To je uradni kanal NBA FireStick za FireStick, Fire TV naprave in Amazon Kindle. Zdaj lahko s to aplikacijo spremljate svoje najljubše igre in ekipe na svojem FireSticku. Omogoča vam popoln dostop do živih NBA iger v redni sezoni. Za prijavo v to aplikacijo boste potrebovali naročnino NBA League Pass.

11. NHL (Brezplačni nakupi v aplikacijah): Če ste privrženec državne hokejske lige, boste zagotovo uživali v tej uradni aplikaciji NHL za FireStick. Ta športni kanal za FireStick vam omogoča, da v živo prenašate svoje najljubše igre. Prav tako si lahko ogledate vrhunce in veliko dodatkov.

12. UFC (plačano): UFC je ena odlična novica za ljubitelje MMA. Z UFC Fight Pass pridobite dostop do knjižnice UFC Fight, UFC Fight Nights, vrhuncev, ponovitve PPV, TV oddaj in več izvirnikov. Omogoča tudi pretakanje vseh UFV PPV dogodkov. Aplikacija vam omogoča tudi, da ste na tekočem s TV-sporedom in najnovejšimi novicami.

13. Bleacherjevo poročilo v živo (brezplačni nakupi v aplikacijah): Ta športni kanal FireStick zajema vrsto televizijskih športov v živo, vključno z NBA ligo Pass, UEFA Ligo prvakov, Europa League, Dan Dan Patrick Show, All Elite Wrestling in še veliko več.

14. DAZN (plačano): ta naročniški športni pretočni kanal za FireStick je na voljo v ZDA in 8 drugih državah (vključno z Japonsko, Kanado, Italijo, Brazilijo). Po podatkih Wikipedije ta aplikacija ponuja več kot 250 milijonov ur pretakanja vsako leto. Obsega več kot 70 glavnih športnih lig, športnih prireditev in več manjših tekmovanj. Pokrivanje vključuje evropsko ligo UEFA, ligo prvakov UEFA, NHL, NFL, nogomet v glavni ligi, svetovni pokal v košarki FIBA, premier ligo in še več.

15. Teniški kanal (Brezplačen) & Plačano): Za teniške privržence je ta športni kanal FireStick obvezen poskus. Zajema veliko teniških tekem v živo in vključuje tudi številne videoposnetke na zahtevo, ponovitve in poudarke. Tu pa ni vse zastonj. Če želite raziskati aplikacijo v celoti, se lahko prijavite s svojo naročnino na kabelsko televizijo ali kupite naročnino na Tennis Plus.

Najboljši kanali za novice FireStick

 1. CBS NOVICE - FIRE TV
 2. FOX NOVICE
 3. CNN GO
 4. ABC NOVICE
 5. CNBC - FIRE TV
 6. NBC NOVICE
 7. NOVICE - POŽARNA TV
 8. MSNBC
 9. BBC NOVICE
 10. ENOTA AMERICA NOVOSTNA MREŽA (OAN)
 11. NPR ONE ZA POŽAR TV
 12. NOVICE NA
 13. FOX POSLOVANJE
 14. AL JAZEERA
 15. NEBO NOVICE

1. CBS News - Fire TV (brezplačno): Ta novica FireStick pokriva nacionalne in svetovne novice. Svet, ameriške novice, znanost / tehnologija, politika, zabava, zdravje, kriminal, so nekatere izmed novic, med katerimi lahko izbirate. S CBSN vam omogočajo sprotno pretakanje novic v živo. Poleg novic imate na voljo tudi dostop do različnih izvirnikov CBS, vključno s CBSN AM in Red & Modro.

2. Fox News (Brezplačno): Hčerinska družba Fox News Group, kanal Fox News Firestick, je brezplačna prodajna novica, ki vam omogoča neposreden dostop do najnovejših novic, studijskih razprav, pogovornih oddaj in opozoril o novicah. Aplikacija je brezplačna za prenos, vendar ponuja omejeno pokritost iz Fox News Network. V živo si lahko ogledate poročanje o določenih dogodkih, več novic na zahtevo in videoposnetke na podlagi tem.

3. CNN Pojdi (brezplačno + plačano): CNN Go lahko brezplačno prenese FireStick kanal z novicami z veliko brezplačne vsebine. Ko pa se prijavite s svojo naročnino na kabelsko televizijo, dobite popoln dostop do kanala CNN v živo, hitrih posnetkov glavnih novic, originalne serije CNN, celovečernih epizod in še več.

4. ABC News (Brezplačno): Kanal ABC News FireStick vam prinaša pretakanje vrhunskih novic tega dne, prenose novic v živo, prelomne novice in številne posebnosti. Ta kanal vam omogoča ogled priljubljenih programov, kot so 20/20, Good Morning America in še več.

5. CNBC - Fire Fire (brezplačno + plačano): Ta kanal CNBC FireStick za poslovne novice omogoča pretakanje novic v živo in celovečernih epizod, če ste prijavljeni s svojo naročnino na kabelsko televizijo. Lahko ste na tekočem s poslovnimi informacijami v realnem času in pokritjem finančnega trga. Omogoča vam tudi dostop do številnih priljubljenih oddaj, med drugim The Profit, The Deed, Deal ali No Deal, Garaža Jaya Lenoa in še veliko drugih. Tudi če se ne prijavite s svojo naročnino na kabelsko televizijo, si lahko ogledate omejene novice v živo, video posnetke in nove novice.

6. Novice NBC (plačano): S kanalom NBC News za FireStick lahko po prijavi s naročnino na kabelsko televizijo v živo pošljete MSNBC, NBC v živo in številne druge priljubljene programe. Dobite tudi dostop do prelomnih novic, dogodkov in zgodb, ki bi jih radi gledali. Prav tako lahko predvajate celotne epizode, podrobno analizo novic in še več.

7. Newsy - Fire TV (brezplačno): Omrežje trdi, da novice posreduje tako, kot naj bi bilo - stoodstotno brez mnenj. Ta kanal novic FireStick omogoča pretakanje različnih vsebin, povezanih z novicami, na televizorju.

8. MSNBC (plačano): Celotno paleto vsebin novic MSNBC lahko raziščete tako, da se prijavite s svojo TV naročnino. Če se ne prijavite, lahko vseeno pridobite vsakodnevno preizkus s polnim dostopom v 15 minutah. Ta televizijski kanal Fire vsebuje priljubljene oddaje in televizijske osebnosti, vključno z Rachel Maddow, Zadnja beseda z Lawrenceom O´Donnellom, Chuckom Toddom, Nicolle Wallace, Steveom Kornackijem in še več.

9. BBC News (brezplačno + plačano): Ta kanal FireStick na vaš televizor prinaša globalno pokritost BBC-jeve mreže, ne da bi morali prejeti naročnino na kabelsko televizijo. Ne glede na to, ali vas zanimajo poslovna, zabavna ali katera koli druga priljubljena tematika, tukaj lahko pretaknete vse. Omogoča tudi dostop do celovečernih TV programov in vrhunskih zgodb.

10. One News News Network (brezplačni nakupi v aplikacijah): Eden najbolj zanesljivih virov za svetovne in nacionalne novice o številnih zanimivih temah, vključno z zabavo, podjetjem in še več. Ta kanal novic FireStick je brezplačen za prenos, vendar morate za dostop do vsebine kupiti mesečno naročnino v višini 4,99 USD. Aplikacija ne ponuja nobene brezplačne vsebine.

11. NPR One za požarno televizijo (brezplačno): Če vas bolj zanima poslušanje novic kot gledanje, je to FireStick kanale nacionalnega javnega radia (NPR) tisto, kar želite. NPR One FireStick kanal omogoča pretakanje najnovejših podcast, radijskih oddaj in še veliko več. Morate se samo prijaviti s svojim NPR računom in vse tukaj je brezplačno.

12. NewsON (brezplačno): Če iščete brezplačne novice, je NewsON eden najboljših kanalov za prenos Amazon FireStick. Ta kanal vam prinaša na tone posnetkov lokalnih novic in veliko novic na zahtevo. Obsega več kot 175 lokalnih informativnih kanalov iz celotne ZDA. Najbolj neverjetno je, da za uporabo te aplikacije ne potrebujete nobene naročnine na kabelsko televizijo. Pravzaprav sploh ne potrebuje nobene prijave.

13. Fox posel (brezplačno + plačano): Če ste med poslovnimi novicami, je Fox Business kanal FireStick, ki ga morate poskusiti. Ta kanal ponuja objavo novic v živo iz Fox Business Network in kanala Fox News. Kanali v živo so vsak dan brezplačni 10 minut. Če želite nadaljevati gledanje, se morate prijaviti pri ponudniku televizije. Prav tako lahko predvajate številne predvajane televizijske oddaje, vključno z FBN: am, Varney Co., Jutro z Marijo, After the Bell, Biki & Medvedi, Večerna ureditev in še veliko več. Prav tako lahko iščete vsebinsko tematsko, vključno s kibernetsko varnostjo, osebnimi financami, malimi podjetji, tehnologijo, gospodarstvom, vladnimi izdatki itd..

14. Al Jazeera (brezplačno): Če iščete novice in zgodbe z vsega sveta, poskusite kanal Al Jazeera na FireSticku. V angleški različici tega priljubljenega informativnega kanala iz Katarja z Bližnjega vzhoda je na voljo številna vsebina, vključno s TV v živo, urejevalnimi nabiralniki, dokumentarnimi filmi, pogovornimi oddajami, oddajami revije novic in še več. Ta kanal FireStick je popolnoma brezplačen. Ne potrebuje nobene prijave ali TV naročnine.

15. Sky News (brezplačni nakupi v aplikacijah): Ta kanal je odličen način za prenos v živo preko Sky News v živo na FireSticku. Poleg Live News lahko tudi pretakate vsebino v različnih drugih kategorijah, vključno z najnovejšimi, ameriškimi novicami, svetom, novicami v Veliki Britaniji, tehnologijo, zabavo in kraljevo družino. Obstaja nekaj nakupov v aplikaciji. Vendar pa je na tem kanalu novic FireStick tudi veliko brezplačnih stvari.

Best FireStick kanali za otroke

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Zabava z Robloxom

1. PBS Kids (brezplačno): Zdaj lahko dostopate do svojih najljubših TV-serij iz programa PBD Kids na kanalu PBS Kids Video FireStick. Na tem kanalu je na stotine super videov in veliko oddaj s priljubljenega kanala PBS Kids. Morali se boste prijaviti s svojim računom PBS Kids. Če ga nimate, pojdite na spletno mesto PBSKids.org in ga ustvarite. Kanal PBS Kids FireStick bo samodejno izbral lokalno postajo glede na vašo lokacijo. Kanal lahko kadar koli spremenite.

2. GooNoodle (brezplačno): Je ena izmed najbolj priljubljenih izobraževalnih storitev po ZDA. Ta aplikacija je namenjena vsem - otrokom, družinam in tudi vzgojiteljem. Kanal GooNoodle FireStick vam prinaša na stotine izobraževalnih videov in zabavnih dejavnosti za otroke in družine. Izbirate lahko med videoposnetki iz različnih zanimivih kategorij, vključno z najnovejšimi na GoNoodleu, predstavljenimi v šoli, na NTV: rezanci, nodle, najboljšimi čajniki, mesom Blazer, GoNoodle House Party, Moose Tube, čudoviti omaki in številnimi drugimi.

3. Nick Jr. za požarno televizijo (brezplačno + plačano): Če želite pretakati celovečerne epizode in veliko izvirnikov Nick Jr., namestite ta kanal FireStick zdaj. V njem so priljubljene oddaje, kot so PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan's Mystery Playdate, Blue's Clues & Vi, Shimmer in Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, Skrčil sem otroke in še veliko več. Tukaj je ogromno stvari. Če pa želite odkleniti celoten obseg vsebine in za izkušnjo brez oglasov, se morate prijaviti pri ponudniku televizije.

4. Pokémon TV (brezplačno): To je uradni kanal Pokémon za FireStick in Fire TV naprave. Ta aplikacija vam omogoča gledanje vaših najljubših filmov in epizod Pokémon popolnoma brezplačno. Ta FireStick kanal za otroke omogoča pretakanje vsega, ne da bi se prijavili. Če želite deliti svojo izkušnjo gledanja v vseh podprtih napravah, je priporočljivo, da se prijavite. Če nimate računa, se lahko preprosto prijavite na uradnem Spletna stran.

5. Zabava z Robloxom (brezplačno): Če želite ustvariti svoje lastne igre Roblox, vam bodo ti programi FireStick zagotovo v veliko pomoč. Tudi če ne želite oblikovati nobenih iger, lahko še vedno uživate v zelo zavzetih videoposnetkih in vajah Robloxa. Ta kanal je zasnovan za otroke in najstnike v starosti od 12 do 15 let. Vendar sem se s to aplikacijo že kot odrasla oseba precej dobro zabavala. Aplikacija je popolnoma brezplačna. Ni nakupov v aplikaciji, ki bi vas presenetili. Prav tako ne potrebuje nobene prijave. Pretakanje lahko začnete takoj.

Kako namestiti FireStick kanale iz trgovine Amazon

Obstajata dva načina, kako lahko namestite FireStick kanale, ki so uradno na voljo v aplikaciji Amazon App Store:

 • 1. način: Poiščite kanale posamično
 • 2. način: Raziščite televizijske kanale Fire po kategorijah

Metode so prikazane spodaj

1. način: Poiščite kanale požarne televizije posebej

Za to boste morali uporabiti možnost iskanja FireStick-a. Tu so naslednji koraki:

1: Na začetnem zaslonu programa FireStick izberite Iskanje (zgornji levi kot)

Najboljši filtri za kanale

2: Poiščite kanal, ki ga želite namestiti (recimo HBO GO)

Kliknite ga v rezultatih iskanja

iskalne kanale na Amazon firestick

3: V naslednjem oknu kliknite ikono kanala

Amazon fire tv palico seznam kanalov

4: Kliknite Prenesi ali Pridite gumbe, odvisno od tega, kaj je prikazano na zaslonu

kako nastaviti kanale na firestick

5: Kliknite Odprto za zagon kanala

Kako do kanalov za firestick

2. način: brskanje in namestitev kanalov po kategorijah

Tu so naslednji koraki:

1: Izberite Aplikacije možnost na začetnem zaslonu programa FireStick

Najboljši kanali za požarne palice

Izberite Kategorije pod Aplikacije

Najboljše kategorije kanalov za firestick

2: Izberite kategorijo, po kateri želite iskati kanale (recimo Filmi & TV)

požarni tv kanali za filme in tv

3: Kliknite kanal, ki ga želite namestiti (recimo ABC)

koraki za namestitev kanalov Firestick

4: Kliknite Prenesi ali Pridite odvisno od tega, kaj vidite na zaslonu

prenesite kanale firestick

5: Kliknite Odprto ko se kanal namesti

Najboljši kanali za amazonski firestick

Zavijanje

To je naš seznam najboljših kanalov FireStick. Ti kanali omogočajo gledanje na zahtevo in televizijske vsebine v živo. Če menite, da smo nekaj zamudili, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me