Najboljših 10 najboljših Stremio Addonov | Končni seznam za leto 2020

>

V tem članku zaokrožujemo najboljše Stremiojeve dodatke. Ti dodatki delujejo na vseh platformah, ki so združljive s Stremio. Navodila za namestitev dodatkov Stremio boste našli tudi v tem članku.

Storitve za pretakanje medijev Stremio je v zadnjih nekaj letih pridobila kar nekaj priljubljenosti. Na voljo je z neverjetno preprostim vmesnikom, ki vam preprosto olajša pretakanje. Ta platforma vam omogoča gledanje filmov, serij, TV v živo, YouTube video posnetke in še veliko več. Če ga še nimate, je opisano, kako namestiti Stremio na FireStick in Android TV Box.

Tako kot Kodi tudi Stremio za dodajanje vsebine potrebuje dodatke. Addons vas poveže z medijskimi strežniki po vsem svetu in postavi povezave za pretakanje, ki jih lahko izbirate. Toda za razliko od Kodija se dodatki Stremio naložijo in namestijo prek spleta in ne zavzamejo prostora v lokalni shrambi naprave. To ne samo da prihrani prostor na napravi, ampak tudi poskrbi, da morate dodatek namestiti samo na eno napravo in je na voljo na vseh napravah Stremio (pod pogojem, da ste na vseh napravah prijavljeni z istim računom Stremio).

Tudi za razliko od Kodija so dodatki Stremio veliko enostavnejši za namestitev. Oditi morate v knjižnico dodatkov Stremio, izbrati svoj dodatek in ga namestiti z enim klikom.

Stremio ponuja tudi uradne in dodatke (skupnost), kot je Kodi. Vendar knjižnica dodatkov Stremio ni nikjer večja kot knjižnica Kodija. Na izbiro je le nekaj dodatkov. Verjamem, da se bo to v prihodnosti spremenilo, ko bo več razvijalcev začelo kazati zanimanje za to platformo.

Za vas smo izbrali najboljše dodatke Stremio. Poglej!

Pozor uporabniki: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v spletu najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.

Najboljši Stremio Addons

Torej, tukaj je naš seznam najboljših dodatkov Stremio. Ta seznam vsebuje uradne in dodatke Skupnosti (tretje osebe).

  Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

1. Gusarski zaliv

Dodatek Pirate Bay Stremio vam omogoča dostop do celotne baze zelo priljubljenih spletnih mest za hudournike The Pirate Bay. Ta dodatek omogoča pretakanje vsebine hudournikov, ne da bi jih morali najprej prenesti v svojo napravo. Ima neizčrpno zbirko vaših najljubših filmov in oddaj.

Pirate Bay je na voljo v dveh različicah - ThePirateBay + (TPB +) in PirateBay Addon. Te dodatke so ustvarili različni tretji razvijalci. Oba prenašata visokokakovostne tokove iz različnih strežniških strežnikov. Vse, kar morate storiti, da pridobite te dodatke, je, da odprete razdelek z dodatki v Stremio in izberete dodatke v skupnosti. Našli jih boste med predstavljenimi dodatki Stremio. Če vam je všeč pretakanje na Stremio, so to med najboljšimi dodatki Stremio.

2. Juan Carlos

Na seznamu dodatkov v skupnosti najdete kup vpisov z imenom "Juan Carlos". Čeprav so vsi spodobni, bi bil tisti, ki bi se poimenoval po imenu Juan Carlos 2 (v času pisanja tega članka) tisti, ki bi ga resnično želeli imeti. Juan Carlos je izrazit hudourniški vir. Istoimenski dodatek Stremio ponuja pretakanje hudournikov brez težav. Ima obsežno bazo filmov in TV oddaj.

Vsebina knjižnica se redno dopolnjuje. Če je kaj novega, je verjetno, da ga boste najprej našli pri Juan Carlosu 2. Dodatek se namesti z enim klikom in ne potrebuje nobene posebne nastavitve. Ko kliknete film ali epizodo, boste našli več tokov iz tega dodatka. Vseskozi se predstavlja kot eden od glavnih Stremiovih dodatkov na različnih seznamih.

3. RARBG

RARBG je še eno zelo priljubljeno ime v svetu dodatkov Stremio. Je ogromna shramba vaše najljubše vsebine, vključno s filmi in TV serijami. Ta dodatek uporabljam že kar nekaj časa in odkrito povedano, nikoli nisem bil razočaran.

Ta dodatek Stremio potegne več povezav z različnih strežniških strežnikov za film ali epizodo, ki jo želite predvajati. Omogoča tudi, da izberete ločljivost pretakanja iz SD na 1080p. Če imate srečo, boste morda celo našli nekaj 4K tokov. Za namestitev RARBG je potreben le en klik in za gledanje vam je na voljo neskončna knjižnica vsebine. Je eden mojih najljubših dodatkov Stremio.

4. Čas za kokice

EZTV in YTS sta med najbolj razširjenimi torrent strežniki na svetu. Čas Popcorn vas poveže s celotno knjižnico in vam postreže z visokokakovostnimi vsebinami na zahtevo, vključno s filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi in še veliko več. Čas za kokice, kot mnogi drugi na tem seznamu, velja za enega najboljših dodatkov Stremio.

Vsebina knjižnice EZTV in YTS se nenehno posodablja. To pomeni, da je na Popcorn Time vedno nekaj novega za ogled. Poskusi.

  Kako namestiti Google Play na Fire TV Stick (Aptoide)

5. Zooqle

Zooqle si lahko predstavljate kot zbiralnik vsebin. Nima nobenega nadrejenega spletnega mesta ali strežnika, s katerega bi lahko pridobival tokove vsebine. Vendar pa na najboljših mestih postavlja najboljše vire na enem mestu in oblikuje najboljše kakovostne povezave za pretakanje. Uporablja hudodelske sledilce iz Mega Torrents, YTS, RARBG in drugih.

Zooqle je namenjen predvsem vsebinam na zahtevo, kot so filmi in TV-serije. Vendar včasih morda celo najdete tokove za dokumentarne filme in celo YouTube video posnetke. Videla sem tudi, da je našel pretoke v starih filmih in oddajah, kar pa ne velja za številne druge vrhunske dodatke Stremio. Zooqle je dokaj nov, ko pišem ta vodnik, vendar je občutil svojo prisotnost. Lahko poskusite poskusiti.

6. Odprite videoposnetke

To je še en dodatek, ki se znajde na našem seznamu najboljših dodatkov Stremio. Odprti videoposnetki morda niso tako dobri kot nekateri drugi dodatki, na primer Juan Carlos 2 ali RARBG, vendar že nekaj časa opravlja spodobno delo. Torej, mislil sem, da moraš vedeti, da obstaja.

Open Videos je dodatek na zahtevo za filme in TV oddaje. Najdi tokove za skoraj vse nedavne in priljubljene vsebine, ki bi jih radi gledali. Ta dodatek Stremio vam omogoča, da izberete želeno ločljivost, vključno s SD, 720 in 1080.

7. Netflix

Netflix je še en priljubljen dodatek Stremio. Ta dodatek vam omogoča brskanje po celotni zbirki filmov, oddaj in drugih vrst vsebine, ki so na voljo na Netflixu. Čeprav je trenutno na voljo kot dodatek za tretjo osebo, lahko še vedno gledate vsebino le, ko ste prijavljeni z obstoječim računom Netflix. Poleg tega vam Stremio ni treba posredovati podatkov za prijavo na Netflix. Ko izberete film ali oddajo (ali kateri koli drug naslov), boste preusmerjeni na spletno mesto Netflix, kjer se lahko varno prijavite..

Če nimate naročnine na Netflix in se sprašujete, ali bi ga morali dobiti ali ne, bi lahko ta dodatek Stremio prišel prav. Lahko raziščete knjižnico vsebine in ugotovite, ali je dovolj videoposnetkov, ki vas zanimajo.

8. YouTube

YouTube je eden od uradnih dodatkov Stremio, ki je ponavadi prednameščen z aplikacijo. Ta dodatek je odličen način za raziskovanje in gledanje YouTube videov. In vemo, da na YouTubu lahko gledate na tisoče (ali celo milijone) videov.

YouTube se je z leti razvijal in ni več le kraj nekaterih naključnih, domačih videoposnetkov. Več profesionalnih producentov in ustvarjalcev vsak dan prispeva k ogromni videoteki te platforme za pretakanje videov. Preko dodatka YouTube Stremio si lahko ogledate spletne oddaje, napovednike, video posnetke in številne izvirne vsebine.

  Kako namestiti YouTube TV na FireStick

Vendar ima addon nekaj omejitev. Ne morete se prijaviti v svoj račun za YouTube. Zato nimate dostopa do svojega seznama ogledov, naročenih kanalov in ničesar, kar je značilno za vaš profil. Prav tako ne predvaja YouTube TV vsebin. Ogledate si lahko samo običajne videoposnetke.

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles je tudi eden izmed glavnih Stremiovih dodatkov. Je uradni dodatek in bo morda prednameščen s programom Stremio. Če si želite ogledati svoje filme in oddaje s podnapisi, je OpenSubtitles obvezen dodatek za vas.

Kot bi verjetno že vedeli, je OpenSubtitles eden največjih in najbolj priljubljenih ponudnikov podnapisov. Pravzaprav priporočamo, da za Kodi uporabite tudi OpenSubtitles. Ima ogromno bazo podnapisov v skoraj vseh jezikih, ki si jih lahko omislite. Ne glede na to, ali imate radi gledanje filmov ali TV oddaj, tukaj najdete vse potrebne podnapise.

10. Ex Addon

Ex Addon ni med najbolj vznemirljivimi dodatki za Stremio. Ne zajema najnovejših filmov ali TV oddaj. Vendar pa vam omogoča dostop do nekaterih klasik v javni domeni. Če želite gledati stare filme, ki niso avtorske pravice, boste morda želeli preizkusiti Ex Addon.

Ker filmi predvajajo le v javni domeni, vam sploh ni treba skrbeti, da boste kršili zakone o avtorskih pravicah. Čeprav Ex Addon nima velike knjižnice vsebin, še vedno obstajajo nekateri naslovi, ki bi vas lahko zanimali.

Kako namestiti Best Addons na Stremio

Tu je nekaj korakov za namestitev katerega koli dodatka na Stremio. Naslednje posnetke zaslona sem posnel na Amazon FireStick. Vendar metoda deluje bolj ali manj enako na vseh platformah. Tukaj gremo:

1- Odprite Stremio in se vpišite v svoj račun Stremio, če tega še niste storili. Videti bi morali takšen začetni zaslon

najboljši stremio dodatki

2- Kliknite meni hamburgerja v zgornjem levem kotu (3 vodoravne vrstice). Zdaj se malo pomaknite navzdol in kliknite Dodatki v spustnem meniju

najboljši stremio dodatki

3- Zdaj morate videti dva menija na vrhu s Vse in Uradna izbrano privzeto

kako namestiti stremio addons

4- S klikom na meni, ki piše Vse, lahko dodatno filtrirate dodatke po filmih, serijah, kanalih in drugih

stremijski dodatki

5- Ko se odločite, pritisnite gumb za nazaj in kliknite meni, ki piše Uradna

namestite dodatke na stremio

6- Zdaj lahko izberete, ali želite namestiti uradne ali skupnostne dodatke Stremio. Izberimo Skupnost

Opomba: S klikom na Nameščeno v tem oknu si lahko ogledate seznam vseh že nameščenih dodatkov

najboljši stremio dodatki

7- Pomaknite se navzdol do želenega dodatka (recimo Juan Carlos 2) in kliknite Namestite

top addons za stremio

Tako namestite dodatke na Stremio.

Zavijanje

To je naš seznam priporočenih in najboljših dodatkov Stremio. Te dodatke sem že preizkusil in uporabljal ter o njih pisal iz svojih osebnih izkušenj. Če naletim na kakšen zanimiv dodatek Stremio, bom poskrbel, da bo takoj dodan na ta seznam. Če se vam kdo spotakne, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Najboljši Kodi Addons
Best Kodi Builds
Najboljše FireStick aplikacije

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me