10 beste alternatieven voor Terrarium TV (2020)

>

In deze gids zullen we het hebben over de populaire en beste Terrarium TV-alternatieven voor Fire TV Stick, Android TV Box en Android-smartphones. Ik zal ook de FireStick-installatiehandleidingen voor al deze apps koppelen, zodat je ze zonder gedoe kunt krijgen.

Terrarium TV is een van de populairste en meest vertrouwde streaming-apps en heeft eindelijk aangekondigd dat het wordt afgesloten. De ontwikkelaars zullen geen app-ondersteuning meer bieden. Dat is triest nieuws voor de gemeenschap van online streamers die zwaar afhankelijk waren van Terrarium TV voor hun entertainmentbehoeften. Natuurlijk maak ik deel uit van deze gemeenschap. Ik ben erg teleurgesteld.

Het is echter niets nieuws. Veel populaire apps breken zonder waarschuwing gewoon uit het bedrijfsleven. Maar we gaan verder. Zelfs als Terrarium TV weg is, mogen de FireStick-gebruikers niet droog blijven hangen. Je hebt nog steeds veel opties om films en tv-programma's op je apparaat te streamen.

Aanbevolen: Als u een Fire TV / Stick / Cube-gebruiker bent, lees dan hoe u een FireStick kunt jailbreaken om van veel gratis content te genieten.

Beste alternatieven voor Terrarium TV

In dit artikel ga ik je voorstellen aan enkele van de beste alternatieven voor Terrarium TV. Ik beveel deze apps aan nadat ik ze persoonlijk heb getest en gebruikt. Ik hoop dat je een levensvatbare vervanging voor Terrarium TV zult vinden in een van deze opties die ik hier heb vermeld.

beste alternatieven voor terrarium-tv

1. Bioscoop APK

Cinema APK, voorheen bekend als HDMovies, bestaat al een paar maanden en is nu een van de populairste on-demand-apps om films en tv-shows te bekijken. Zelfs als Terrarium TV vandaag nog in volle glorie had geleefd, moet Cinema APK hem hebben laten rennen voor zijn geld. Toen ik deze app voor het eerst tegenkwam, wist ik dat deze populair werd. De app werkt vrijwel foutloos, haalt tientallen werkende streams op en biedt topkwaliteit streamingkwaliteit.

beste alternatieven voor terrarium-tvHet is alweer een tijdje geleden dat Terrarium TV officieel werd afgesloten en als je nog steeds op zoek bent naar dergelijke apps, is Cinema APK degene die je als eerste zou willen overwegen. Net als Terrarium TV is Cinema APK een content-aggregator die geen eigen content host en je toch toegang geeft tot een enorme bibliotheek van films en tv-shows. Het haalt streaming-links van meerdere servers op en lijnt ze uit zodat u ze kunt kiezen en streamen.

Hoewel de app kwaliteitslinks krijgt, kan het nog beter worden als u uw Real-Debrid-account ermee integreert. Real-Debrid zorgt voor meer full HD-streams en gezondere links.

Cinema APK heeft de interface minimaal gehouden. Verwacht dus niet veel visuele aantrekkingskracht. Maar als u op zoek bent naar een app op aanvraag die zijn kerntaak doet (u kunt films en shows bekijken), is dit een geweldige optie om te overwegen.

Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Lezen:
Hoe de beste VPN op Fire Stick te installeren en gebruiken

2. Titanium TV

alternatieven voor terrarium tvTitanium TV verovert om verschillende redenen gemakkelijk de tweede plek bij de beste alternatieven voor Terrarium TV. Om te beginnen is het een tv-kloon van Terrarium. Het ziet eruit en werkt precies hetzelfde als Terrarium TV. Deze entertainment-app heeft een enorme catalogus met films en shows, waardoor het een perfecte keuze is voor binge-kijken. Wat nog meer indruk op mij maakt, is dat het de kwaliteitslinks van internet ophaalt voor de video's die je wilt bekijken.

Titanium TV biedt integratie met Real Debrid. Dit betekent dat als u een Real Debrid-account hebt, u nog betere streamingopties krijgt in Full HD. Titanium TV is ongelooflijk eenvoudig te installeren op FireStick. En het is ook gemakkelijk te gebruiken. Of u Terrarium TV of een andere dergelijke app al dan niet hebt gebruikt, u zult binnen enkele minuten rond Titanium TV komen. De app is gebruiksvriendelijk op afstand, waardoor soepeler interactie mogelijk is op FireStick, Fire TV, Fire TV Cube en zelfs Android TV Boxes.

Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

3. CyberFlix TV

terrarium tv alternatiefNet als Titanium TV is CyberFlix TV ook een kloon van de stopgezette Terrarium TV. Tijdens het tekenen van vergelijkingen was er weinig te kiezen tussen Cyberflix TV en Titanium TV. Ik heb echter vaak gemerkt dat Titanium TV verbindingen van betere kwaliteit gebruikt. Maar het verschil is slechts incidenteel en niet noodzakelijk doorslaggevend voor het kiezen van het ene boven het andere.

CyberFlix TV heeft een enorme opslagruimte met on-demand video's, voornamelijk films en tv-programma's. De inhoudsbibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt om de nieuwe releases onder te brengen. De interface van de app is hetzelfde als die van Terrarium TV met dezelfde set opties en menu-items. Alles bij elkaar genomen is CyberFlix TV een geschikte vervanging voor Terrarium TV.

Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

4. CatMouse APK

CatMouse is een van de meest indrukwekkende on-demand-apps die ik onlangs tegenkwam voor FireStick. Zoals je zou verwachten, heeft deze app een uitgebreide bibliotheek met films en tv-shows. Van de nieuwste afleveringen tot de nieuwe filmreleases, CatMouse biedt alles. Wat nog beter is, is dat de bibliotheek continu wordt bijgewerkt met de nieuwe afleveringen en films.

De app zorgt er ook voor dat je duizenden streaming-links van topkwaliteit hebt. Selecteer de inhoud die u wilt bekijken en het zal verschillende actieve streams in lijn brengen met een resolutie tot 1080p. CatMouse maakt ook integratie met Real Debrid mogelijk. Daarmee kunt u uzelf trakteren op links van superieure kwaliteit.

Met Trakt-aanmelding kunt u met CatMouse uw streamingactiviteiten synchroniseren tussen apparaten en platforms. Je kunt ook de standaardvideospeler veranderen in degene die je leuk vindt als je de ingebouwde speler niet leuk vindt. Alles bij elkaar genomen is CatMouse een van de beste alternatieven voor Terrarium TV.

CatMouse op FireStick installeren

5. UnlockMyTV

UnlockMyTV is een andere naam in de streamingwereld die zich laat horen. Terwijl ik dit schrijf, werd de app pas onlangs geïntroduceerd. Het wordt echter al beschouwd als een van de mainstream, on-demand apps; in dezelfde competitie als Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV en anderen.

De enorme verzameling films en shows zorgt ervoor dat je nooit zonder entertainmentopties komt te zitten. Als u een binge-watcher bent, is UnlockMyTV een perfecte streaming-app voor u. Als het gaat om streamingkwaliteit, staat deze app op één lijn met de andere top Terrarium-alternatieven die we op deze lijst hebben. Je gaat tientallen hoogwaardige streams vinden voor de meeste films en afleveringen. Bovendien kunt u zich aanmelden met Real Debrid en toegang krijgen tot de beste streaming-links op het web.

Trakt-aanmelding, back-upopties, genre-gewijze filters en een heleboel andere functies maken UnlockMyTV een uitvoerbaar entertainmenttool. Ga je gang en probeer het.

Installeer UnlockMyTV op FireStick

6. Kodi

Kodi is waarschijnlijk de meest populaire mediaspeler die er is. Het was de grootste mededinger van Terrarium TV geweest. Maar als de laatste weg is, lijdt het geen twijfel dat Kodi de onbetwiste leider in de streamingwereld zal worden.

alternatieven voor terrarium tvIn tegenstelling tot Terrarium TV of andere Android-streaming-apps, is Kodi verre van het risico te worden afgesloten of stopgezet. Kodi vertrouwt niet op een enkele ontwikkelaar. Het is een open-source app en iedereen met de juiste kennis kan er een streaming-add-on voor maken. Er zijn honderden video-add-ons voor Kodi waarmee je shows, films, sport, live tv en wat dan ook kunt bekijken. Zelfs als een ontwikkelaar besluit zijn add-on stop te zetten, blijven de anderen diensten verlenen. Bovendien blijven er zo nu en dan nieuwe add-ons komen.

Dus, zelfs als Terrarium TV binnenkort het verleden zal zijn, is er altijd een toekomst met Kodi. Het enige wat u hoeft te doen is Kodi op FireStick of een ander compatibel apparaat installeren en aan de slag gaan. Je hebt natuurlijk Kodi-add-ons nodig om films, shows, enz. Te streamen. Je kunt ook Kodi-builds installeren die met verschillende vooraf geïnstalleerde add-ons worden geleverd. Als je Kodi nog niet hebt gebruikt, raad ik je aan het eens te proberen. Je hebt misschien nooit meer een andere Android-streaming-app nodig. En voordat je het vraagt, is Kodi een legale app en wordt het ook vermeld in de officiële Google Play Store.

Hoe Kodi te gebruiken - Handleiding voor beginners

7. TeaTV

TeaTV werd waarschijnlijk rond dezelfde tijd uitgebracht als Terrarium TV. Het is echter duidelijk dat Terrarium TV populairder werd dan het. TeaTV was echter een veelgebruikte streaming-app op het Android-platform. Ik had deze app een tijd geleden gebruikt. Maar omdat ik betere alternatieven had in Terrarium TV en Kodi, vond ik geen reden om het opnieuw te bezoeken.

alternatieven voor terrarium tvToen ik hoorde dat Terrarium Tv wegging, ging ik op zoek naar opties en vond het een goed idee om TeaTV nog een kans te geven. Ik werd niet teleurgesteld en dat is het minste wat ik kan zeggen. TeaTV had altijd een solide mediabibliotheek die gemakkelijk wedijverde met Terrarium TV. Maar het had destijds niet de meest gebruiksvriendelijke interface en ik vond het moeilijk om het op mijn FireStick te gebruiken. Deze keer werkte het echter veel beter dan voorheen. Het lijkt erop dat TeaTV-ontwikkelaars hard hebben gewerkt om de app concurrerender te maken.

Als je een grote fan bent geweest van Terrarium TV, kan het even duren voordat je je aan deze app hebt aangepast. Maar ik geloof dat als de ontwikkelaars eraan blijven werken, TeaTV misschien snel de plek inneemt die Terrarium TV al zo lang beweerde.

Hoe TeaTV op FireStick te installeren

8. Morph TV

beste terrarium tv-alternatieven voor firestickDe kans is groot dat je nog niet van Morph TV hebt gehoord. Het is een vrij nieuwe Android-streaming-app en ik kwam er pas een paar weken geleden tegenaan. Ik vond deze app om verschillende redenen leuk. Naast de degelijke mediabibliotheek die Morph TV te bieden heeft, ben ik ook onder de indruk van de kwaliteit van de streamable links die deze app haalt. Nu Terrarium TV failliet gaat, is Morph TV zeker een blijvertje.

Deze on-demand-app heeft bijna alles wat ik wilde bekijken. Je kunt je favoriete afleveringen van tv-programma's of de nieuwste films streamen. Het beschikt over alle populaire films en krijgt voor sommige zelfs HD-links.

Morph TV is een gebruiksvriendelijke app. Dit betekent dat u het ook op uw Amazon FireStick kunt installeren en gebruiken. Het heeft ook een gebruikersvriendelijke interface waarmee u uw favoriete films en shows in een mum van tijd kunt vinden. Ik stel voor dat je het eens probeert.

Hoe Morph TV op FireStick te installeren

9. OneBox HD

OneBox HD bestaat ook al een tijdje. Maar het is populairder op Android-mobiele apparaten dan op afstand bediende apparaten zoals Amazon FireStick. Het goede nieuws is echter dat OneBox HD op afstand gebruiksvriendelijk is en vloeiende navigatie en bediening op FireStick biedt. Ik vind deze app leuk. Ik hou van de enorme bibliotheek van films en tv-shows die het host. Ik vind het ook leuk dat de video's met slechts een paar klikken worden afgespeeld.

terrarium tv alternatiefOneBox HD biedt snel de beschikbare streambare links. Dat betekent ook dat het je niet veel opties geeft om uit te kiezen. De 1080 Full HD-koppelingen zijn moeilijk te vinden. Maar wat mij is opgevallen, is dat bijna alle koppelingen die deze app oplevert, speelbaar zijn. Dat is meer dan ik zou kunnen zeggen voor Terrarium TV.

Hoewel deze app soepele navigatie biedt wanneer u de inhoud verkent of zoekt, zijn de bedieningselementen in de video frustrerend. U kunt niet pauzeren / plannen, terugspoelen of vooruitspoelen met uw afstandsbediening totdat u met de muis kunt schakelen. Dit zou voor velen de deal kunnen verbreken.

Het feit dat OneBox HD een enorme verzameling inhoud heeft, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken is en video's sneller afspeelt dan welke andere app, maakt het ook het proberen waard.

Hoe OneBox HD op FireStick te installeren

10. TVZion

Dit is een andere app die ik onlangs tegenkwam tijdens het zoeken naar apps zoals Terrarium TV. TVZion is een mooi ontworpen app voor films en tv-shows. Er is een grote catalogus met inhoud van topkwaliteit voor honderden uren binge-watching. Wat ik het leukste vind aan TVZion is dat het, ondanks dat het content is geladen, vrij licht is. Dat is waarom het gemakkelijk gaat op mijn FireStick en andere streaming-apparaten.

TVZion biedt een probleemloze, nette interface met verschillende elementen overzichtelijk over het scherm. Het heeft afzonderlijke tabbladen voor tv-programma's en films bovenaan zodat u snel kunt selecteren wat u wilt bekijken. In plaats van diep te zoeken om de categorieën te vinden, plaatst de app ze direct op het hoofdscherm, zodat u snel aan de slag kunt. Er is ook een zoekoptie bovenaan waarmee u naar de inhoud kunt zoeken met trefwoorden.

De app beperkt het afspelen tot 500 uur wanneer u de app voor het eerst installeert. Maar door bepaalde apps vanuit de app via de Google Play Store te installeren, kunt u 1000 uur extra krijgen. Dit wordt een beetje lastig omdat FireStick Play Store niet ondersteunt. Er is echter een oplossing. Als de uren op zijn, kunt u de app verwijderen en opnieuw installeren.

Hoe TVZion op Fire Stick te installeren

Hoe veilig Terrarium TV-alternatieven te gebruiken

Nu je verschillende opties hebt om te gebruiken in plaats van Terrarium TV, wil ik je waarschuwen dat alles wat je online streamt zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-programma's) u in juridische problemen kan brengen.

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN. Een VPN helpt u om Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen voor content te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is ook zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick of andere apparaten zoals Windows PC, Mac, Android of iPhone.

We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Laten we, voordat u deze apps gaat gebruiken, kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu beveiligd met de snelste en beste VPN in de branche.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

Afwikkeling

Ja, het is slecht nieuws dat Terrarium TV niet langer beschikbaar is. Maar de streamingwereld blijft vooruitgaan met andere opties. Hoewel de apps die ik hierboven heb genoemd, misschien niet zo goed zijn als je favoriete Terrarium-tv, moeten we voor nu het beste maken van wat we hebben. Ik heb er vertrouwen in dat er binnenkort nog een streaming-app komt die lang de toppositie inneemt die Terrarium TV lange tijd heeft gehouden. En als een fervent gebruiker van Kodi en een groot voorstander van deze app, geloof ik dat je nooit zonder opties zult komen om je favoriete inhoud te bekijken. Als u andere alternatieven voor Terrarium TV kent, vergeet dit dan niet te vermelden in de reacties hieronder.

Verwant:

Beste Cinema APK-alternatieven
Beste alternatieven voor Putlocker-sites
Beste Showbox-alternatieven
Beste Kodi-alternatieven

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me