10 beste Terrarium TV-alternativer (2020)

>

I denne guiden vil vi snakke om de populære og beste Terrarium TV-alternativene for Fire TV Stick, Android TV Box og Android-smarttelefoner. Jeg vil også koble installasjonsveiledningene til FireStick for alle disse appene, slik at du kan få dem uten problemer.

En av de mest populære og mest pålitelige streamingappene, Terrarium TV har endelig kunngjort at den stenger. Utviklerne kommer ikke lenger til å tilby appstøtte. Det er triste nyheter for fellesskapet av streamere på nettet som stolte sterkt på Terrarium TV for deres underholdningsbehov. Selvfølgelig er jeg en del av dette fellesskapet. jeg er veldig skuffet.

Det er ikke noe nytt. Mange populære apper bare slippe ut av virksomheten uten forvarsel. Men vi går videre. Selv med Terrarium TV borte, må FireStick-brukerne ikke bli liggende tørre. Du har fremdeles mange alternativer for å streame filmer og TV-serier på enheten din.

anbefalt: Hvis du er en Fire TV / Stick / Cube-bruker, kan du lese hvordan du jailbreak en FireStick for å glede deg over mange gratis innhold.

Beste Terrarium TV-alternativer

I denne artikkelen skal jeg introdusere deg for noen av de beste alternativene til Terrarium TV. Jeg anbefaler disse appene etter personlig testing og bruk av dem. Jeg håper du vil finne en levedyktig erstatning for Terrarium TV på et av disse alternativene jeg har listet opp her.

beste terrarium-tv-alternativer

1. Kino APK

Kino APK, tidligere kjent som HDMovies, har eksistert i noen måneder, og nå er det en av de mest populære appene du ønsker å se på filmer og TV-serier. Selv om Terrarium TV fremdeles hadde levd i dag i sin fulle prakt, må Cinema APK ha gitt det løp for pengene sine. Da jeg først kom inn på denne appen, visste jeg at den hadde gjort for å bli populær. Appen kjører nesten feilfri, henter flere titalls arbeidsstrømmer og tilbyr førsteklasses streamingkvalitet.

beste terrarium-tv-alternativerDet er en stund siden Terrarium TV offisielt ble lagt ned, og hvis du fremdeles søker etter apper som den, er Cinema APK den du vil vurdere den første. Akkurat som Terrarium TV, er Cinema APK en innholdsaggregator som ikke er vertskap for noe eget innhold og fremdeles gir deg tilgang til et enormt bibliotek med filmer og TV-serier. Den henter streamingkoblinger fra flere servere og stiller dem opp slik at du kan velge og streame.

Selv om appen får koblinger av høy kvalitet, kan ting bli enda bedre hvis du integrerer Real-Debrid-kontoen din med den. Real-Debrid vil sikre mer full HD-strømmer og sunnere koblinger.

Kino APK har holdt grensesnittet til minimalt. Så ikke forvent mye visuell appell. Men hvis du leter etter en on-demand app som gjør sin viktigste jobb (lar deg se filmer og show) godt, er dette et flott alternativ å vurdere.

Slik installerer du Cinema APK på FireStick

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Lese:
Slik installerer og bruker du den beste VPN-en på Fire Stick

2. Titan-TV

terrarium tv-alternativerTitanium TV griper lett andreplassen blant de beste Terrarium TV-alternativene av flere grunner. For det første er det en Terrarium TV-klone. Den ser ut og fungerer nøyaktig som Terrarium TV. Denne underholdningsappen har en enorm katalog med filmer og show, noe som gjør den til et perfekt valg for å se på. Det som imponerer meg, enda mer, er at det henter ut kvalitetslinkene fra nettet for videoene du vil se.

Titanium TV tilbyr integrasjon med Real Debrid. Betydning, hvis du har en ekte Debrid-konto, får du enda bedre strømningsalternativer i full HD. Titanium TV er utrolig enkelt å installere på FireStick. Og det er enkelt å bruke det også. Enten du har brukt Terrarium TV eller en annen slik app, vil du komme deg rundt Titanium TV på få minutter. Appen er fjernvennlig slik at det blir jevnere samspill på FireStick, Fire TV, Fire TV Cube og til og med Android TV Boxes.

Hvordan installere Titanium TV på FireStick

3. CyberFlix TV

terrarium tv alternativAkkurat som Titanium TV, er CyberFlix TV også en klone av den utgåtte Terrarium TV. Mens jeg gjorde sammenligninger, var det lite å velge mellom Cyberflix TV og Titanium TV. Imidlertid har jeg lagt merke til en rekke ganger at Titanium TV trekker koblinger av bedre kvalitet. Men forskjellen er bare sporadisk og ikke nødvendigvis avgjørende for å velge det ene over det andre.

CyberFlix TV har et stort lager av on-demand videoer, for det meste filmer og TV-serier. Innholdsbiblioteket oppdateres regelmessig for å imøtekomme de nye utgivelsene. Appens grensesnitt er det samme som Terrarium TV med samme sett med alternativer og menyelementer. Alt i betraktning er CyberFlix TV en passende erstatning for Terrarium TV.

Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick

4. CatMouse APK

CatMouse er en av de mest imponerende appene jeg har møtt nylig for FireStick. Som du forventer, har denne appen et ekspansivt bibliotek med filmer og TV-serier. Fra de siste episodene til de nye filmutgivelsene, CatMouse får dere alle. Det som er enda bedre er at biblioteket kontinuerlig oppdateres med de nye episodene og filmene.

Appen sørger også for at du har mange streamingkoblinger av topp kvalitet. Velg innholdet du vil se, og det vil samle flere aktive strømmer i opptil 1080p oppløsning. CatMouse tillater også integrasjon med Real Debrid. Med det kan du unne deg enda bedre lenker av overlegen kvalitet.

Med Trakt-pålogging lar CatMouse deg synkronisere streamingaktivitetene dine over enheter og plattformer. Du kan også endre standard videospiller til den du liker hvis du ikke liker å bruke den innebygde spilleren. Alt i betraktning er CatMouse et av de beste Terrarium TV-alternativene.

Installer CatMouse på FireStick

5. Lås opp TV

UnlockMyTV er et annet navn i streamingverdenen som får seg til å høre. Mens jeg skriver dette, ble appen først nylig introdusert. Imidlertid blir det allerede ansett som en av de mainstream, on-demand appene; i samme liga som Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV og andre.

Den enorme samlingen av filmer og show sørger for at du aldri går tom for underholdningsalternativer. Hvis du er en binge-watercher, er UnlockMyTV en perfekt streaming-app for deg. Når det gjelder streamingkvalitet, er denne appen på nivå med de andre topp Terrarium-alternativene vi har på denne listen. Du kommer til å finne dusinvis av høykvalitetsstrømmer for de fleste filmer og episoder. I tillegg kan du logge deg på med Real Debrid og få tilgang til de beste streaminglinkene på nettet.

Trakt-pålogging, alternativer for sikkerhetskopiering, sjangervise filtre og en rekke andre funksjoner gjør UnlockMyTV til et levedyktig underholdningsverktøy. Fortsett og prøv det.

Installer UnlockMyTV på FireStick

6. Kodi

Kodi er sannsynligvis den mest populære mediespilleren rundt. Det hadde vært den største utfordreren til Terrarium TV. Men med sistnevnte borte, er det ingen tvil om at Kodi vil dukke opp som den ubestridte lederen i streamingverdenen.

alternativer til terrarium tvI motsetning til Terrarium TV eller andre Android-streamingapper, er Kodi langt fra risikoen for å bli lagt ned eller avviklet. Kodi stoler ikke på en eneste utvikler. Det er en åpen kildekode-app, og alle med riktig kunnskap kan lage et streaming add-on for det. Det er hundrevis av videotillegg for Kodi som lar deg se på show, filmer, sport, live TV og hva ikke. Selv om den ene utvikleren bestemmer seg for å avvikle tillegget sitt, vil de andre fortsette å tilby tjenester. Videre kommer nye addons bare til å komme.

Så selv om Terrarium TV snart kommer til å være fortiden, er det alltid en fremtid med Kodi. Alt du trenger å gjøre er å installere Kodi på FireStick eller en annen kompatibel enhet og komme i gang. Selvfølgelig må du få Kodi-tillegg til å streame filmer, show, etc. Du kan også installere Kodi-bygg som kommer med flere forhåndsinnlastede tillegg. Hvis du ikke har brukt Kodi ennå, anbefaler jeg at du prøver det. Du trenger kanskje aldri noen annen Android-streaming-app igjen. Og før du spør, er Kodi en lovlig app og er også oppført i offisiell Google Play Store.

Hvordan bruke Kodi - nybegynnerveiledning

7. TeaTV

TeaTV ble sannsynligvis gitt ut omtrent samtidig med Terrarium TV. Imidlertid ble det klart at Terrarium TV ble mer populært enn det. Likevel var TeaTV en mye brukt streaming-app på Android-plattformen. Jeg hadde brukt denne appen for en stund siden. Men fordi jeg hadde bedre alternativer i Terrarium TV og Kodi, fant jeg ingen grunn til å besøke det på nytt.

terrarium tv-alternativerDa jeg hørte at Terrarium Tv var på vei bort, begynte jeg å lete etter alternativer og tenkte at det ville være en god ide å gi TeaTV en ny sjanse. Jeg ble ikke skuffet, og det er det minste jeg kan si. TeaTV hadde alltid et solid mediebibliotek som lett konkurrerte med Terrarium TV. Men det hadde ikke det mest fjernvennlige grensesnittet den gang, og jeg fant det vanskelig å bruke det på FireStick. Denne gangen fungerte det imidlertid bedre enn før. Det ser ut som TeaTV-utviklere har jobbet hardt for å gjøre appen mer konkurransedyktig.

Hvis du har vært en stor fan av Terrarium TV, kan det ta deg litt å bli justert til denne appen. Men, jeg tror at hvis utviklerne fortsetter å jobbe med det, kan TeaTV snart ta et sted som Terrarium TV hadde hevdet så lenge.

Hvordan installere TeaTV på FireStick

8. Morph TV

beste terrarium-tv-alternativer for ildstedDet er en anstendig sjanse for at du kanskje ikke har hørt om Morph TV ennå. Det er en ganske ny Android-streaming-app, og jeg snublet over den bare for noen uker siden. Jeg likte denne appen av mange forskjellige grunner. Foruten det anstendige mediebiblioteket som Morph TV har å tilby, er jeg også imponert over kvaliteten på de strømbare lenker denne appen henter. Når Terrarium TV går ut av drift, er Morph TV absolutt en keeper.

Denne on-demand appen har nesten alt jeg ønsket å se. Du kan streame favoritt-TV-episodene eller de siste filmene. Den har alle de populære filmene og gir deg til og med HD-koblinger for noen av dem.

Morph TV er en eksternvennlig app. Dette betyr at du også kan installere og bruke den på Amazon FireStick. Det har også et brukervennlig grensesnitt som lar deg finne favorittfilmene og -visningene dine på kort tid. Jeg foreslår at du prøver det.

Slik installerer du Morph TV på FireStick

9. OneBox HD

OneBox HD har også eksistert en stund. Men det er mer populært på Android-mobiler enn fjernstyrte enheter som Amazon FireStick. Den gode nyheten er imidlertid at OneBox HD er fjernvennlig og tilbyr væsknavigering og kontroll på FireStick. Jeg liker denne appen. Jeg liker det enorme biblioteket med filmer og TV-serier det vert. Jeg liker også at det spiller av videoene med bare noen få klikk.

terrarium tv alternativOneBox HD er raskt å tilby tilgjengelige strømbare lenker. Det betyr også at det ikke gir deg mange alternativer å velge mellom. 1080 full HD-koblinger er vanskelig å finne. Men det jeg har lagt merke til er at nesten alle koblingene denne appen får deg er spillbare. Det er mer enn jeg kunne si for Terrarium TV.

Selv om denne appen tilbyr jevn navigering når du utforsker eller leter etter innholdet, er kontrollene i videoen frustrerende. Den lar deg ikke pause / planlegge, spole tilbake eller videresende med fjernkontrollen før du har musetrykk. Dette kan være avtalsbryteren for mange.

Det faktum at OneBox HD har en enorm samling av innhold, den er lett og enkel å bruke, og spiller av videoer raskere enn noen annen app, gjør det verdt å prøve.

Hvordan installere OneBox HD på FireStick

10. TVZion

Dette er en annen app jeg nylig snublet over mens jeg lette etter apper som Terrarium TV. TVZion er en pent designet app for filmer og TV-serier. Det er en stor katalog med innhold av ypperste kvalitet for hundrevis av timer med oversvømmelse. Det jeg liker best med TVZion er at til tross for at innholdet er lastet, er det ganske lett. Det er derfor det går enkelt på FireStick og andre strømmenheter.

TVZion tilbyr et problemfritt, pent grensesnitt med forskjellige elementer lagt ut pent over skjermen. Den har separate faner for TV-serier og filmer på toppen, slik at du raskt kan velge hva du vil se. I stedet for å grave dypt for å finne kategoriene, plasserer appen dem rett på hovedskjermen slik at du raskt kan komme i gang. Det er også et søkealternativ på toppen som lar deg slå opp for innholdet med nøkkelord.

Appen begrenser avspillingen til 500 timer når du først installerer appen. Men ved å installere visse apper fra appen gjennom Google Play Store, kan du få ytterligere 1000 timer. Dette blir litt vanskelig ettersom FireStick ikke støtter Play Store. Det er imidlertid en løsning. Hvis du går tom for timer, kan du avinstallere og installere appen på nytt.

Hvordan installere TVZion på Fire Stick

Slik bruker du Terrarium TV-alternativer trygt

Nå som du har flere alternativer å bruke i stedet for Terrarium TV, vil jeg advare deg om at alt du streamer på nettet er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av copyright-innhold (gratis filmer, TV-serier) kan føre til juridiske problemer.

Heldigvis er det en idiotsikker måte å holde alle streamingaktivitetene dine skjult for ISP og regjeringen. Alt du trenger er en god VPN. En VPN hjelper deg å omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriksjoner for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Dessuten er den veldig enkel å installere på Fire TV / Stick eller andre enheter som Windows PC, Mac, Android eller iPhone.

Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å bruke disse appene, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN i bransjen.

koble expressvpn på brannstokk

Ende opp

Ja, det er dårlige nyheter at Terrarium TV ikke lenger er tilgjengelig. Men streamingverdenen fortsetter å komme videre med andre alternativer. Selv om appene jeg har listet over kanskje ikke er like bra som din favoritt Terrarium TV, for nå, må vi gjøre det beste ut av det vi har. Jeg er trygg på at det snart kommer en annen streaming-app som tar topplasseringen som Terrarium TV holdt på lenge. Og som en ivrig bruker av Kodi og en sterk talsmann for denne appen, tror jeg at du aldri vil gå tom for alternativer for å se favorittinnholdet ditt. Hvis du kjenner til andre alternativer til Terrarium TV, ikke glem å nevne det i kommentarene nedenfor.

I slekt:

Beste Kino APK-alternativer
Beste Putlocker nettstedalternativer
Beste Showbox-alternativer
Beste Kodi-alternativer

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me