10 най-добрите терариумни телевизионни алтернативи (2020)

>

В това ръководство ще говорим за популярните и най-добрите алтернативи на Terrarium TV за Fire TV Stick, Android TV Box и смартфони Android. Ще свържа и ръководствата за инсталиране на FireStick за всички тези приложения, така че да можете да ги получите без излишни проблеми.

Едно от най-популярните и най-доверените приложения за стрийминг, Terrarium TV най-накрая обяви, че се изключва. Разработчиците вече няма да предоставят поддръжка на приложения. Това е тъжна новина за общността на онлайн стриймъри, които разчитат силно на Terrarium TV за своите развлекателни нужди. Разбира се, аз съм част от тази общност. много съм разочарован.

Това обаче не е нищо ново. Доста популярни приложения просто се отбиват от бизнеса без никакво предупреждение. Но, продължаваме напред. Дори и с изчезналата телевизия на Terrarium, потребителите на FireStick не трябва да бъдат оставени на сухо. Все още имате много възможности да предавате филми и телевизионни предавания на вашето устройство.

Препоръчва се: Ако сте потребител на Fire TV / Stick / Cube, прочетете как да джейлбрейк FireStick да се насладите на тонове безплатно съдържание.

Най-добрите терариумни TV алтернативи

В тази статия ще ви запозная с някои от най-добрите алтернативи на Terrarium TV. Препоръчвам ви тези приложения след лично тестване и използване. Надявам се, че ще намерите надежден заместител на Terrarium TV в една от тези опции, които изброих тук.

най-добрите алтернативи за терариум на телевизия

1. Кино APK

Кино APK, известен преди като HDMovies, съществува от няколко месеца и сега е едно от най-популярните приложения по заявка за гледане на филми и телевизионни предавания. Дори ако телевизорът „Терариум“ все още беше жив днес в пълния си блясък, Cinema APK сигурно го беше пуснал да работи за парите си. Когато за пръв път попаднах на това приложение, разбрах, че това става популярно. Приложението работи почти без грешки, извлича десетки работещи потоци и предлага високо качество на поточно предаване.

най-добрите алтернативи за терариум на телевизияИзмина доста време от официалното спиране на телевизора на Terrarium и ако все още търсите приложения като него, Cinema APK е това, което бихте искали да разгледате първо. Подобно на Terrarium TV, Cinema APK е агрегатор на съдържание, който не е домакин на свое собствено съдържание и все още ви дава достъп до огромна библиотека от филми и телевизионни предавания. Тя изтегля връзките за поточно предаване от множество сървъри и ги редува, за да изберете и поток.

Въпреки че приложението получава качествени връзки, нещата могат да станат още по-добри, ако интегрирате вашия Real-Debrid акаунт с него. Real-Debrid ще осигури повече пълни HD потоци и по-здрави връзки.

Cinema APK поддържа интерфейса до минимум. Така че, не очаквайте много визуална привлекателност. Но ако търсите приложение при поискване, което върши основната си работа (като ви позволява да гледате филми и предавания) добре, това е чудесен вариант за обмисляне.

Как да инсталирате Cinema APK на FireStick

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочети:
Как да инсталирате и използвате най-добрия VPN на Fire Stick

2. Титанов телевизор

терариум телевизионни алтернативиTitanium TV лесно грабва второто място сред най-добрите алтернативи на Terrarium TV по няколко причини. За начало това е телевизионен клон Terrarium. Изглежда и функционира точно като Terrarium TV. Това развлекателно приложение има огромен каталог от филми и шоу програми, което го прави перфектен избор за гледане на хапване. Това, което ме впечатлява още повече, е, че той извлича връзките за качество от мрежата за видеоклиповете, които искате да гледате.

Titanium TV предлага интеграция с Real Debrid. Тоест, ако имате акаунт Real Debrid, получавате още по-добри възможности за стрийминг в пълен HD. Titanium TV е невероятно лесен за инсталиране на FireStick. И това е лесно и за употреба Независимо дали сте използвали или не телевизор Terrarium или някое друго подобно приложение, ще заобиколите Titanium TV за минути. Приложението е удобно за дистанционно, като позволява по-плавно взаимодействие на FireStick, Fire TV, Fire TV Cube и дори Android TV Box.

Как да инсталирате Titanium TV на FireStick

3. CyberFlix TV

терариум телевизия алтернативаПодобно на Titanium TV, CyberFlix TV също е клон на прекратената телевизия Terrarium. Докато рисувахте сравнения, беше малко да се избере между Cyberflix TV и Titanium TV. Все пак забелязах куп пъти, че Titanium TV дърпа връзки с по-добро качество. Но разликата е само случайна, а не непременно определяща за избора на един над друг.

CyberFlix TV разполага с огромно хранилище от видеоклипове по заявка, предимно филми и телевизионни предавания. Библиотеката със съдържание се актуализира редовно, за да побере новите издания. Интерфейсът на приложението е същият като на Terrarium TV със същия набор от опции и елементи от менюто. Като има предвид всички неща, CyberFlix TV е подходящ заместител на Terrarium TV.

Как да инсталирате CyberFlix TV на FireStick

4. CatMouse APK

CatMouse е едно от най-впечатляващите приложения по заявка, на които се натъкнах наскоро за FireStick. Както бихте очаквали, това приложение има богата библиотека от филми и телевизионни предавания. От последните епизоди до новите филмови издания CatMouse ви осигурява всички. Още по-хубавото е, че неговата библиотека се актуализира непрекъснато с новите епизоди и филми.

Приложението също така гарантира, че имате много висококачествени връзки за стрийминг. Изберете съдържанието, което искате да гледате и то ще изреди няколко активни потока с резолюция до 1080p. CatMouse също позволява интеграция с Real Debrid. С това можете да се лекувате с дори връзки за високо качество.

С влизането в Trakt CatMouse ви позволява да синхронизирате своите поточни дейности през устройства и платформи. Можете също да промените видео плейъра по подразбиране на този, който харесвате, ако не искате да използвате вградения плейър. Като се има предвид, CatMouse е една от най-добрите алтернативи на Terrarium TV.

Инсталирайте CatMouse на FireStick

5. UnlockMyTV

UnlockMyTV е друго име в света на потоците, което се чува. Докато пиша това, приложението беше представено едва наскоро. Въпреки това, той вече се разглежда като едно от основните приложения, при поискване; в същата лига като Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV и други.

Мащабната колекция от филми и предавания гарантира, че никога няма да ви липсват възможности за забавление. Ако сте наблюдател на binge, UnlockMyTV е перфектно приложение за стрийминг за вас. Що се отнася до качеството на потока, това приложение е равно на другите топ алтернативи на Terrarium, които имаме в този списък. Ще намерите десетки висококачествени потоци за повечето филми и епизоди. Освен това можете да влезете с Real Debrid и да получите достъп до най-добрите връзки за стрийминг в мрежата.

Входът в Trakt, опциите за архивиране, филтрите за жанр и куп други функции правят UnlockMyTV надежден инструмент за забавление. Продължете и опитайте.

Инсталирайте UnlockMyTV на FireStick

6. Коди

Kodi е може би най-популярният медиен плейър наоколо. Това беше най-големият претендент на Terrarium TV. Но с изчезването на последното няма съмнение, че Kodi ще се изяви като безспорен лидер в поточния свят.

алтернативи на терариум телевизияЗа разлика от Terrarium TV или други приложения за стрийминг на Android, Kodi далеч не е рискът да бъде изключен или прекратен. Kodi не разчита на един-единствен разработчик. Това е приложение с отворен код и всеки с правилните знания може да създаде добавка за стрийминг за него. Съществуват стотици видео добавки за Kodi, които ви позволяват да гледате предавания, филми, спорт, телевизия на живо и какво ли още не. Дори ако един разработчик реши да прекрати добавката си, останалите ще продължат да предоставят услуги. Освен това, новите добавки просто продължават да идват от време на време.

Така че, дори ако Terrarium TV скоро ще бъде миналото, Kodi винаги има бъдеще. Всичко, което трябва да направите е да инсталирате Kodi на FireStick или друго съвместимо устройство и да започнете. Разбира се, ще трябва да накарате Kodi addons за поточно предаване на филми, предавания и т.н. Може да инсталирате и Kodi компилации, които се предлагат с няколко предварително заредени добавки. Ако все още не сте използвали Kodi, препоръчвам ви да опитате. Възможно е никога повече да не се нуждаете от друго приложение за стрийминг на Android. И преди да попитате, Kodi е легално приложение и също е включен в официалния Google Play Store.

Как да използвате Kodi - Ръководство за начинаещи

7. TeaTV

TeaTV вероятно беше пуснат приблизително по същото време като Terrarium TV. Очевидно обаче, телевизорът Terrarium продължи да става по-популярен от него. И все пак TeaTV беше широко използвано приложение за стрийминг в платформата Android. Преди малко използвах това приложение. Но тъй като имах по-добри алтернативи в Terrarium TV и Kodi, не намерих причина да го прегледам.

терариум телевизионни алтернативиКогато чух, че Terrarium Tv си отива, започнах да търся опции и реших, че ще е добра идея да дам още един шанс на TeaTV. Не бях разочарован и това е най-малкото, което мога да кажа. TeaTV винаги имаше солидна медийна библиотека, която лесно съперничеше на Terrarium TV. Но тогава нямаше най-удобния за отдалечаване интерфейс и ми беше трудно да го използвам в моя FireStick. Този път обаче се получи по-добре от преди. Изглежда, че разработчиците на TeaTV са работили усилено, за да направят приложението по-конкурентно.

Ако сте били голям фен на Terrarium TV, може да ви отнеме малко да се приспособите към това приложение. Но, вярвам, че ако разработчиците продължат да работят върху него, TeaTV скоро може да заеме мястото, за което Terrarium TV твърдеше толкова дълго.

Как да инсталирате TeaTV на FireStick

8. Morph TV

най-добрите терариумни телевизионни алтернативи за firestickИма приличен шанс, че може би още не сте чували за Morph TV. Това е доста ново приложение за стрийминг на Android и се натъкнах на него само преди няколко седмици. Хареса ми това приложение по различни причини. Освен приличната медийна библиотека, която Morph TV може да предложи, аз съм впечатлен и от качеството на стремителните връзки, които това приложение получава. С напускането на бизнеса на Terrarium TV Morph TV със сигурност е пазач.

Това приложение по поръчка има почти всичко, което исках да гледам. Можете да стриймвате любимите си епизоди на телевизионни предавания или най-новите филми. Той разполага с всички популярни филми и дори ви получава HD връзки за някои от тях.

Morph TV е приложение, удобно за дистанционно. Това означава, че можете да го инсталирате и използвате и на вашия Amazon FireStick. Той също така има удобен за потребителя интерфейс, който ви позволява да намерите любимите си филми и предавания за нула време. Предлагам ви да го опитате.

Как да инсталирате Morph TV на FireStick

9. OneBox HD

OneBox HD също е от известно време. Но той е по-популярен на мобилни телефони с Android от устройства с дистанционно управление като Amazon FireStick. Въпреки че, добрата новина е, че OneBox HD е удобен за отдалечаване и предлага течност за навигация и контрол на FireStick. Харесвам това приложение. Харесва ми огромната библиотека от филми и телевизионни предавания, които тя приема. Харесва ми също, че той възпроизвежда видеоклиповете само с няколко щраквания.

терариум телевизия алтернативаOneBox HD е бърз, за ​​да предложи наличните поточни връзки. Това също означава, че не ви дава много възможности за избор. Трудно е да намерите 1080 пълни HD връзки. Но това, което забелязах, е, че почти всички връзки, които това приложение получава, можете да играете. Това е повече, отколкото бих могъл да кажа за TV Terrarium.

Въпреки че това приложение предлага плавна навигация, когато проучвате или търсите съдържанието, контролите за видеоклипове са безсилни. Той не ви позволява да правите пауза / планиране, пренавиване назад или напред с дистанционното си, докато не превключите с мишката. Това може да бъде прекъсвачът на сделката за мнозина.

Фактът, че OneBox HD има огромна колекция от съдържание, той е лек и лесен за използване и възпроизвежда видеоклипове по-бързо от всяко друго приложение, струва си да опитате.

Как да инсталирате OneBox HD на FireStick

10. TVZion

Това е още едно приложение, на което наскоро се натъкнах, докато търсех приложения като Terrarium TV. TVZion е приятно проектирано приложение за филми и телевизионни предавания. Има голям каталог с висококачествено съдържание за стотици часове гледане на гуляй. Това, което най-много ми харесва при TVZion е, че въпреки зареждането на съдържанието, той е доста лек. Ето защо става лесно в моя FireStick и други поточни устройства.

TVZion предлага безшумен, чист интерфейс с различни елементи, разположени спретнато по екрана. Разполага с отделни раздели за телевизионни предавания и филми в горната част, което ви позволява бързо да изберете какво искате да гледате. Вместо да копае дълбоко, за да намерите категориите, приложението ги поставя право на главния екран, така че да можете да започнете бързо. В горната част има опция за търсене, която ви позволява да търсите съдържанието с ключови думи.

Приложението ограничава възпроизвеждането до 500 часа при първото инсталиране на приложението. Но, като инсталирате определени приложения от приложението през Google Play Store, можете да получите допълнителни 1000 часа. Това става малко сложно, тъй като FireStick не поддържа Play Store. Все пак има решение. Ако ви свършат часове, можете да деинсталирате и преинсталирате приложението.

Как да инсталирате TVZion на Fire Stick

Как да използвате безопасно терариумната телевизия

Сега, когато имате няколко възможности да използвате вместо Terrarium TV, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате онлайн, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания) може да ви изпадне в законни проблеми.

За щастие, има безупречен начин да запазите всичките си поточни дейности скрити от вашия интернет доставчик и правителството. Всичко, от което се нуждаете, е добро VPN. VPN ви помага да заобиколите Онлайн наблюдение, заглушаване на интернет доставчика и гео ограничения на съдържанието.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Също така, той е много лесен за инсталиране на Fire TV / Stick или други устройства като Windows PC, Mac, Android или iPhone.

Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

Така че, преди да започнете да използвате тези приложения, нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN в индустрията.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Навиване

Да, лоша новина е, че Terrarium TV вече не се предлага. Но поточният свят продължава да се движи напред с други опции. Въпреки че приложенията, които изброих по-горе, може да не са толкова добри, колкото любимия ви телевизор Terrarium, засега ще трябва да направим най-доброто от всичко, което имаме. Уверен съм, че скоро ще има друго приложение за стрийминг, което ще заеме първото място, което Terrarium TV държеше дълго време. И като запален потребител на Kodi и силен защитник на това приложение, вярвам, че никога няма да ви липсват опции за гледане на любимото ви съдържание. Ако знаете други алтернативи на Terrarium TV, не забравяйте да го споменете в коментарите по-долу.

Свързани:

Алтернативи на APK за кино
Най-добрите алтернативи на сайта на Putlocker
Най-добрите алтернативи на Showbox
Най-добрите алтернативи на Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me