38 bedste Amazon Fire Stick-apps til ditch dit kabel-tv

>Det er FireStick-apps, der skaber den utrolige underholdningsoplevelse, som denne enhed er så kendt for. Fra dine yndlingsfilm til de nyeste tv-serier, fra musikstreaming til live tv, disse apps bringer alt til dig med et tryk på knappen. Men der er et enormt bibliotek med hundreder af apps at vælge imellem, som ofte lader os være i dilemmaet - hvilke skal vi virkelig gå til? Det er præcis, hvad denne artikel handler om. Vi rally de 38 øverste, håndplukkede Amazon Fire Stick Apps, som du kan vælge imellem. Disse apps er kompatible med alle Fire TV-enheder inklusive FireStick 4K og Fire TV Cube. Fortsæt med at læse!

Amazon Inc har revolutioneret verdenen af ​​TV-underholdning med sit banebrydende produkt, Amazon Fire Stick. Med Fire TV Stick i hånden har du ikke kun adgang til nogle almindelige tv-kanaler, men det giver dig også friheden til at opleve underholdning, langt ud over parametre for kabel- eller satellit-tv.

Bortset fra både Amazon Prime show og Netflix-videoer ombord, kan du også bruge forskellige andre Amazon Fire Stick-apps til at se indholdet efter dit valg og efterspørgsel. Der er et stort flertal af omfattende FireStick-apps, og de udfører forskellige funktioner efter dit behov.

Men det er, at du faktisk ikke har brug for disse mange apps til din Fire Stick. Årsagen er, at selvom en masse apps har flere funktioner, er mange andre enten simpelthen til forskønning, eller hvis formål normalt opfyldes af andre husholdningsnavne. Netop af denne grund har vi samlet en liste over de vigtigste, eller du kan sige de bedste Amazon Fire Stick-apps, som du kan installere eller sideload på din Fire TV / Stick.

Bedste Amazon Fire Stick Apps 2020

Nu hvor vi er over med det grundlæggende om, hvorfor vi har brug for FireStick-apps, lad os starte med vores liste. Alle disse applikationer er også kategoriseret for at give dig en bedre idé om det nøjagtige formål, de vil tjene.

bedste Amazon brand stick apps

Disclaimer: De gratis streamingkilder skal kun bruges til film / tv-shows, der er tilgængelige i det offentlige domæne, eller som du har rettighederne til. Streaming af ophavsretligt beskyttet indhold er ulovligt og kan få dig til juridiske problemer. Og som sådan understøtter eller værdsætter vi ikke på nogen måde streaming af ophavsretligt beskyttet indhold. Kontroller dine lokale love om online streaming, før du vælger at gøre det.

Bedste Fire Stick-app til sikkerhed

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) er et værktøj for dem, der har bekymringer om privatlivets fred. Med enkle ord, hvis du vil se indhold, der er begrænset i dit land, kan du ændre din serverplacering og nyde det begrænsede indhold uden nogen risiko. Derudover sporer regeringer og internetudbydere overalt deres brugers online aktiviteter, og online indholdsstreamer er deres topmål. Hvis du ikke ønsker at invitere nogen juridiske problemer, er dit bedste alternativ en god FireStick VPN. Express VPN er konsekvent blevet rangeret som den bedste VPN til Fire Stick. Det tilbyder en brugervenlig app til Fire TV / Stick, der kan installeres inden for få minutter.

apps for amazon fire stick

Du behøver ikke at være foruroliget over netværkshastighed, fordi ExpressVPN har en indbygget hastighedsoptimizer til at forbedre netværkshastigheden. Hver gang du starter denne applikation, vil du se en funktion kaldet Smart Location, som viser dig de bedste serverplaceringer for at få maksimal hastighed fra.

Se, hvordan du installerer og bruger ExpressVPN på FireStick. Du kan også læse vores guide om de bedste VPN'er til FireStick for at lære mere om ExpressVPN-funktioner og installationstrin.

Bedste FireStick-apps til film og tv-show

firestick apps

2. Biograf APK (gratis)

Cinema APK er en ekstremt populær Android-app til film og shows. Denne app kom til kort kort før Terrarium TV's nedlukning og blev mainstream bagefter.

bedste firestick apps 2019Med hundreder af timers streambart indhold og en endeløs indholdsfortegnelse er Cinema APK en af ​​de must-have underholdningsapps til FireStick. Appen har støtte fra et aktivt team af udviklere. Indholdsbiblioteket opdateres regelmæssigt med nye udgivelser. Selve appen får regelmæssige softwareopdateringer, hvilket gør det bedre med tiden.

Biograf APK er, ligesom Terrarium TV, ikke vært for noget eget indhold. Det er en aggregator, der henter streaminglinkene fra flere servere forskellige steder. At hente kvalitetsstrømme er et af de vigtigste aspekter ved en sådan service, og Cinema APK gør arbejdet godt.

Denne lette app er fuldstændig FireStick-fjernkompatibel, hvilket gør navigation, interaktion og håndtering utroligt nem.

Sådan installeres Cinema APK på FireStick

3. CatMouse (gratis)

CatMouse er en anden stor ny app til on-demand indhold inklusive film og tv-shows. Appen ligner og fungerer så meget som Terrarium TV, at vi synes, det er sikkert at antage, at det er en klon.

CatMouse arbejder imponerende i øjeblikket. Det har masser af indhold, som du kan gennemse og se på. Det skraber også strømme af høj kvalitet fra nogle af de bedste kilder på nettet. Du vil finde snesevis af Full-HD-streams til de fleste videoer.

Vi er overbeviste om, at CatMouse snart bliver mainstream. Derfor var vi ikke i tvivl om, at det vil være en del af de bedste gratis apps til film.

Sådan installeres CatMouse på FireStick

4. CyberFlix TV (gratis)

firestick appsNedlukning af terrarium-tv resulterede i gydning af mange kloner; CyberFlix TV er en af ​​dem. Og da CyberFlix TV er en klon, ligner det nøjagtigt Terrarium TV. Den gode nyhed er, at den også fungerer meget som originalen.

CyberFlix TV pakker en solid samling af film og shows. Denne skraberbaserede app henter også strømme fra flere kilder, der tydeligt blev set i Terrarium TV. Du kan også logge på med din Real-Debrid-konto for at få adgang til premium Full HD-streams.

Du kan sortere indholdet efter genre og år og markere videoer som favorit til hurtig adgang.

Sådan installeres CyberFlix TV på FireStick

5. UnlockMyTV (gratis)

UnlockMyTV er en fantastisk mulighed for at se dine foretrukne film og shows i øjeblikket. Mediebiblioteket er stærkt og opdateres regelmæssigt med nyt indhold. Du finder næsten alle de nye film og shows.

Hvad jeg virkelig kan lide ved denne app er dens evne til at skrabe streaminglinks af overlegen kvalitet fra forskellige kilder. Jeg var imponeret over at se flere 1080p strømme. Og der er næsten ingen døde links. Næsten alt fungerer her.

UnlockMyTV vinder popularitet som en Cinema HD-klon. Begge er påfallende ens i form og funktion. Begge fungerer også fremragende.

Sådan installeres UnlockMyTV på Firestick

6. Titanium TV (gratis)

terrarium tvMange brugere kalder Titanium TV en nøjagtig kopi af Terrarium TV. Efter at have brugt appen i et stykke tid, er jeg også tilbøjelig til en sådan dom. Appen har det samme udseende som Terrarium TV. Det ser ud til, at de samme koder er blevet brugt til at skrive begge apps.

Den gode ting er, at Titanium TV også fungerer stort set det samme som TTV. Den har et stort katalog over film og tv-shows og giver dig mulighed for at streame dem i høj kvalitet. Appen henter nogle gode links, inklusive flere Full HD-streams. Du kan også logge på din Real-Debrid-konto og øge antallet af Full HD-links.

Titanium TV er let og let at installere app. Det fungerer på FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

Sådan installeres Titanium TV på FireStick

7. BeeTV (gratis)

bedste apps til brand-tvHvis du leder efter en app med en uendelig samling af film og shows, kan du prøve BeeTV. Denne app har et så stort indholdsbibliotek, at du kan binge-watch i hundreder af timer, og du har muligvis stadig masser af uudløst.

BeeTV er som mange andre on-demand-tjenester ikke vært for noget eget indhold. Det fungerer som en aggregator og trækker streaminglinkene fra forskellige kilder på internettet. Appen har også Real-Debrid-login, som hjælper appen med at hente links af højere kvalitet. De regelmæssige opdateringer til mediebiblioteket sørger for, at du altid har noget nyt at se på.

Sådan installeres BeeTV på FireStick

8. BBC iPlayer (gratis)

BBC iPlayer er en af ​​de mest populære streamingtjenester i Storbritannien. Denne service giver dig mulighed for at streame næsten alt BBC-indhold, inklusive film, show, dokumentarer, nyheder og meget mere. BBC selv er et utroligt populært tv-netværk med en spændende opstilling af højkvalitetsindhold. Dette tv-netværk leverer sit indhold uden for Storbritannien gennem flere streaming- og tv-partnere. BBC iPlayer er dog one-stop-shop for alle ting, BBC.

Desværre er iPlayer begrænset til England. Men rolig ikke, jeg har dækket tricket til at fjerne blokeringen og se BBC i ethvert land inklusive USA.

Sådan installeres BBC iPlayer på Firestick & Se hvor som helst i verden

9. Kodi (gratis)

Kodi er et open source-program til forskellige platforme og kan downloades på din Amazon Fire Stick uden yderligere omkostninger. Bortset fra alt andet, der bidrager til dets voksende omdømme, er det, der fanger øjet, dens enkle, men elegante brugergrænseflade.

bedste apps til firestickMed en overflod af muligheder for personlig underholdning kan du vælge, hvad du vil - lige fra musik fra en forudorganiseret partyspil til visning af forskellige tv-shows. Og hvorfor begrænse sig til kun tv-shows. Du kan også se fulde HD-film på din Amazon Fire Stick. Via, Kodi har du adgang til over tusinder af film af næsten alle genrer med et enkelt klik.

Kodi har en unik funktion, der giver dig mulighed for at dele dine fotos på enhver anden skærm eller digitalt album fra dit personlige lysbilledshow selv. Hvis du vil optage dine foretrukne tv-shows, bliver du nødt til at downloade en PVR-tilføjelse til appen. Kodi-brugere rådes til at bruge en VPN på grund af tung onlineovervågning over hele verden.

Sådan installeres Kodi på FireStick

10. Stremio (gratis + betalt)

firestick apps listeHvis du leder efter en ukompliceret måde at streame dine yndlingsfilm og shows (og mere), siger jeg, at du prøver Stremio. Faktisk, lige siden jeg begyndte at bruge Stremio, er det blevet et af mine regelmæssige streamingværktøjer. Stremio er en online medietjeneste som Kodi, og den understøttes også på en lang række enheder. Men der er nogle klare forskelle.

For det første har Stremio en meget enklere og brugervenlig grænseflade. Du kunne komme næsten øjeblikkeligt i gang. Derudover installerer Stremio sine tilføjelser online. Betydning, at addon-installationsdataene gemmes ikke lokalt. Dette betyder, at når du installerer en addon på en enhed, kan du få adgang til den fra alle dine Stremio-enheder (forudsat at du er logget ind med den samme konto). Det betyder også, at lagerpladsen på enheder med lav lagerplads ikke bliver proppet, uanset hvor mange tilføjelser du installerer.

Stremio understøtter både officielle og samfundsmæssige (uofficielle, tredjeparts) tilføjelser. Du kan installere enhver tilføjelse med et enkelt klik. Alle understøttede tilføjelser er også oprettet for dig, når du besøger afsnittet med tilføjelser. Du behøver ikke at kigge efter dem manuelt.

Sådan installeres Stremio på FireStick

11. Plex (gratis + betalt)

top apps til firestickPlex er bestemt et af de bedste mediehåndteringssystemer, jeg er stødt på. Denne service konverterer din computer til et mediehub ved at omdanne til en Plex-server og giver dig adgang til det lokale og online medie fra klient-apps til en lang række enheder, herunder Amazon FireStick. Jeg finder det et meget praktisk medieværktøj til FireStick, som har nogle alvorlige opbevaringsbegrænsninger. Jeg kunne downloade alle film og shows på min computer og afspille dem trådløst på min FireStick. Jeg behøver ikke engang at være på det samme Wi-Fi-netværk for at gøre det. Udover de lokale medier på min computer kan jeg downloade serverplugins (kaldet Plex Channels) og få adgang til ubegrænset online medier på FireStick og andre klient-apps. Plex er for det meste gratis, og derfor anbefaler jeg det som en af ​​de bedste apps til FireStick.

Sådan installeres Plex på FireStick

12. Netflix (betalt)

apps for amazon fire stickNetflix har passende vist sig at være et synonym til underholdning i dag. Det er uden tvivl en af ​​de mest anvendte platforme til tv-shows og film. Og selvom Netflix er en betalt tjeneste, er det stadig en af ​​de bedste apps til Fire Stick.

Den bedste ting ved Netflix er vel, at du altid får frisk indhold og aldrig kan kede dig af det. For elskere af "klassikere" huser mediekanalen også mange gamle tv-shows, for deres loyale og die-harde fans.

Når du abonnerer på Netflix på din Amazon Fire Stick, kan du bruge den samme konto på mere end en enhed. Hvis du ikke er sikker på, om du skulle få det, skal du bare prøve Netflix i en måned gratis og annullere det når som helst du vil (hvilket er en meget usandsynlig sandsynlighed). Med en Netflix VPN kan du også streame andre lands version af Netflix uden juridiske problemer.

Installation - Netflix er tilgængeligt i Amazon App Store. Du kan enten bruge Alexa-stemme til at finde den eller blot gå til søgemuligheden (forstørrelsesglassikon), søge i den og derefter følge instruktionerne på skærmen for at installere den.

13. Morph TV (gratis)

bedste apps til firestickSelvom det meget populære Morpheus TV alt er undtaget, får klonen Morph TV hurtigt et godt omdømme blandt streamere. Du kan stadig installere Morpheus TV og bruge det eksisterende indholdsbibliotek, det får ikke længere nye opdateringer. På den anden side har Morph TV støtte fra et aktivt team af udviklere. Softwareopgraderingerne er regelmæssige, og mediekollektionen gendannes konstant med nye film og tv-shows.

Morph TV har en usofistisk grænseflade, der giver dig mulighed for at komme i gang uden at skulle gennemgå nogen læringskurve. Appen skraber kvalitetsstrømme. Jeg savner dog Real-Debrid-støtte. Jeg håber, at det snart tilføjes i en af ​​de fremtidige softwareopdateringer.

Sådan installeres Morph TV på FireStick

14. TVZion (gratis)

bedste Amazon brand stick appsEndnu en on-demand-streaming-app, du gerne vil prøve! TVZion er en app med et enkelt klik med snesevis af film og tv-shows. Appen tilbyder masser af film og shows, der serveres på en enkel og brugervenlig grænseflade.

En-klik-play-funktionen vælger det bedste streaminglink og starter afspilningen automatisk. Det er praktisk for de brugere, der leder efter øjeblikkelig streaming. Appen er også hundrede procent FireStick-fjernkompatibel. Dette gør interaktion og navigation let.

TVZion er muligvis ikke 'den' bedste on-demand app, men det er bestemt værd at prøve.

Sådan installeres TVZion på FireStick

15. TeaTV (gratis)

: TeaTV er afbrudt og kan blive snart ikke-funktionel

apps for amazon fire stickTeaTV kom omtrent på samme tid som Terrarium TV. Og selvom sidstnævnte fortsatte med at svæve det meste af rampelyset, opretholdt TeaTV sin jord. Appen har dog opnået en hel del trækkraft lige siden lukningen af ​​Terrarium TV.

Med en solid line-up af film og shows og ligetil grænseflade er TeaTV et af de mest foretrukne valg blandt mange brugere. Denne lette app er nem at installere og bruge.

Appen bruges til at blive buggy og ustabil. Udviklerne fik det dog igen på benene med regelmæssige opdateringer og rettelser. TeaTV er i øjeblikket en af ​​de bedste FireStick-apps til streamere.

Sådan installeres TeaTV på FireStick

16. Crackle (gratis)

brand tv-appsCrackle er en anden gratis video-streamingtjeneste-app fra Sony Entertainment. Du kan nemt finde de bedste prisvindende film og tv-shows i dette uden besvær.

Hvis du er en ægte beundrer af gode værker inden for underholdning, skal du bestemt registrere dig selv på Crackle for at se fantastiske tv-shows, film og webserier på din Amazon Fire Stick-enhed. Du skal dog oprette en konto på Crackle for at nyde friheden til at få adgang til dens indhold.

Hvis du har børn, der får adgang til sådanne enheder, er der altid en risiko for, at de udsættes for noget voksent indhold, hvilket skal undgås for enhver pris. Heldigvis har Crackle også taget sig af dette ved at tilføje en Parental Control-funktion i appen for at filtrere indholdet efter alder. Dette tilføjer kun appens popularitet på Fire Stick.

Installation - Appen er gratis tilgængelig i Amazon App Store. Du kan downloade den ved hjælp af Alexa stemmesøgefunktionen på din Fire TV Stick. Eller du kan klikke på "forstørrelsesglas" (søgeikon) og skrive "Crackle." Appen vises i søgeresultaterne, klikker på appnavnet og trykker på "Hent" knappen for at installere det på din FireStick.

17. Pluto TV (gratis)

bedste apps til firestickHvad kan være bedre end live tv? Du keder dig måske at se det samme indhold gentagne gange på en masse andre apps, men Pluto live-tv vil altid have noget nyt for dig. Downloading af denne gratis applikation får dig til at nyde live tv på din Fire Stick.

Der er mere end hundrede live-kanaler, du kan vælge imellem. Kanalerne findes i forskellige genrer, hvoraf de primære er nyheder, sport og underholdning. Derudover er der mere end tusinder af tv-shows og film tilgængelige på platformen.

Pluto TV har en unik funktion ved at tilføje en ny hitfilm hver uge for sine seere. Applikationen opdateres regelmæssigt og vedligeholdes godt af udviklerne.

Installation - Pluto TV er tilgængeligt i Amazon App Store. Bare gå til søgeikonet, søg det, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere det.

18. Crunchyroll (betalt)

bedste brand tv-appsHvis du er fan af japansk anime og asiatisk underholdning, er Crunchyroll noget for dig. Det er en af ​​de foretrukne apps, der bruges af Anime-elskere over hele verden.

Der er mere end 25.000+ episoder af forskellige Anime-serier tilgængelige på platformen, hvilket garanterer 15.000+ timer uden underholdning. Selvom de fleste af animations-tv-serierne er på japansk, har Crunchyroll en løsning til dig. Før udsendelser oversættes alle shows til forskellige sprog, hvilket skaber uafbrudt underholdning.

Alt tilgængeligt indhold på Crunchyroll er fuldt licenseret og godkendt fra de store asiatiske medieproducenter. Denne applikation er ikke gratis, og du skal betale for præmieabonnementet for at benytte alle funktionerne. Du kan dog tage en 14-dages gratis prøveperiode, før du køber premiumtjenesten, og i tilfælde af at du ikke kan lide det, kan abonnementet annulleres når som helst.

Installation - Crunchyroll er tilgængeligt i Amazon App Store. Bare gå til søgeikonet, søg det, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere det.

19. OneBox HD (gratis)

bedste apps til amazon fire tv-stickOneBox HD har været en af ​​de mest populære tredjepartsapps til Android-enheder. Det er stadig et af de første valg for mobile brugere, der leder efter gratis underholdning. De tidligere versioner af OneBox HD bød ikke på FireStick-fjernkompatibilitet. De seneste softwareopdateringer til appen har dog gjort det helt fjernvenligt.

Mens OneBox HD fortsætter med at levere streaming-links til kvalitet (og det er derfor, det er på denne liste over bedste apps til FireStick), har det nogle mangler, som vi ikke kunne overse. Det opdateres med det nye indhold, men hovedskærmen indeholder ikke noget af det. Du skal søge efter dem manuelt. Appen er heller ikke blevet opdateret i nogen tid. Du kan stadig prøve OneBox HD, men der er andre bedre muligheder, du finder lige på denne liste.

Sådan installeres OneBox HD på FireStick

20. Morphix TV

Morphix TV er en klon af den populære app Morph TV. Selvom appen stadig er i udviklingsfasen, besluttede jeg at medtage den på denne liste over bedste apps til FireStick. Det er fordi det tilbyder en bred vifte af filmtitler og tillader afspilning med et enkelt klik. Det har et afsnit til tv-shows. Dog er det stadig offline, da jeg skriver dette.

Morphix TV er en lille størrelse app, der fungerer problemfrit på FireStick såvel som Android TV-enheder. Det har en fjernvenlig app, der tillader nem navigation på den store skærm. Prøv det.

Sådan installeres Morphix TV APK på FireStick

Bedste FireStick-apps til sport / live tv

bedste apps til firestick

21. Slynge-tv (betalt)

brand tv-appsSling TV var det første live-tv, der blev lanceret på Internettet og burde være blandt dine allerførste valg, hvis du er glad for live TV-kanaler. Denne service er dog kun tilgængelig i USA, så du skal bruge en VPN for at få adgang til den andre steder.

De fleste af live-streaming-tjenester betaler mere end $ 40 for de samme funktioner, som du kan få bare for $ 20 pr. Måned med Sling TV. Den eneste bekymring er, at du har brug for en ordentlig internetforbindelse for at nyde uafbrudt live streaming-tjenester.

Den eneste begrænsning er, at hvis du vælger den billigste pakke, ikke vil du kunne streame på mere end en skærm ad gangen. Hvis du er logget ind med mere end en enhed, vil den automatisk bede om den enkelt enhed, du vil se kanalerne med, når du starter.

Sådan installeres Sling TV på FireStick

22. Mobdro (gratis)

apps til firestickHvis du kan lide at se sport og på samme tid ikke ønsker at bruge en krone til det, er Mobdro den rigtige Fire Stick-app til dig. Se ikke efter denne app i Amazon App Store, fordi den kun kan downloades fra Mobdros officielle websted. Hvis du er en Kodi-bruger, kan du installere det på Kodi selv.

Når du downloader denne applikation og kører den på dit Fire TV, vil du bemærke, at Mobdro fortsætter med at søge gratis videostreaming rundt om i verden og sender den direkte til din enhed, hvilket gør det til et meget nyttigt værktøj i den nævnte henseende.

Du kan nyde den gratis streamingtjeneste så længe du vil, men hvis du ønsker at fjerne unødvendige voluminøse annoncer, skal du købe en premium-konto. Med et premiumabonnement kan du ikke kun nyde en annoncefri underholdning, men også fange og downloade live streaming videoer og gemme dem til senere visning.

Sådan installeres Mobdro på FireStick

23. Live NetTV (gratis)

bedste live tv-firestick-apps 2019Med Live NetTV kan du se mange af dine foretrukne satellitkanaler gratis. Med en stor roundup af USA, UK og internationale kanaler og FireStick-venlige interface er denne app bestemt en af ​​de bedste muligheder for at se live tv.

Der er forskellige kategorier til at streame tv-kanaler fra inklusive sport, underholdning, tv-shows, film, livsstil, børn og meget mere. Appen tilføjede også video-on-demand-sektionen til film og tv-shows. Sektionen on-demand tilbyder begrænset indhold, men forventes at udvide i fremtiden.

Sådan installeres Live NetTV på FireStick

24. Redbox TV (gratis)

bedste live tv-app til firestickRedbox TV APK er en anden fabelagtig Live TV-applikation til FireStick og andre Android-enheder. Denne app har en stor samling af satellit-tv-kanaler. Det giver dig mulighed for at streame tv fra forskellige lande og regioner. Det brugervenlige interface giver dig mulighed for at komme i gang med det samme. Klik bare på fanen land / region øverst og udforsk listen over tilgængelige kanaler. Det er så let. Du finder gratis at streame kanaler fra USA, Canada, UK og andre dele af verden. Appen giver dig også mulighed for at foretage foretrukne kanaler, du ser ofte. Hvis du kan lide at se Live TV på FireStick, er Redbox TV APK en must-try-app. 

Sådan installeres Redbox TV på FireStick

25. Sportz TV IPTV (betalt)

Sportz TV IPTV-app bringer dig en hel række indhold fra Live TV til on-demand film og shows, alt på ét sted. Selvom Sportz TV er en betalt app, er den enhver dag bedre end de mange gratis, upålidelige streaming-apps. Og hvad det tilbyder, er det værd at bruge lidt på. Du kan komme i gang så lavt som $ 14,95 pr. Måned. Ja, det er den pris, du betaler for mere end 8000 live tv-kanaler og masser af film og shows. Dette er næsten den samme pris, som mange betaler for at abonnere på en enkelt traditionel tv-kanal.

Appen er godt vedligeholdt, tilbyder streaming af høj kvalitet (op til 1080p) og har en brugervenlig grænseflade. Gå videre og prøv det nu!

Sådan installeres Sportz TV IPTV

26. TVTap (gratis)

TV Tap er en live TV-app med en solid opstilling af satellitkanaler fra hele verden inklusive USA, UK, Europa, Asien, Mellemøsten og mere. TV Tap har en dedikeret APK til FireStick, tilpasset til fjernbetjening og større tv på skærmen. Brugergrænsefladen er enkel og temmelig let at bruge. Det kunne dog have været bedre ved at gøre kanalikonerne på hovedskærmen lidt mindre.

Du kan se alle mulige kanaler i forskellige kategorier, herunder underholdning, film, nyheder, musik, sport, mad, børn og dokumentar. Appen giver dig også mulighed for at filtrere kanaler efter land / region. Jeg ønsker flere kanaler streamet i HD. Alligevel er TV Tap en anstændig Live TV-app til FireStick. Prøv det!

Sådan installeres TVTap APK på FireStick

27. Spillere Klub IPTV (betalt)

Players Klub IPTV er en anden IPTV-service af høj kvalitet. Det giver dig adgang til mere end 2000 tv-kanaler. Mens de fleste kanaler er fra USA, kan du også se masser af tv-kanaler fra lande som Australien, Storbritannien, Canada og mere.

Denne IPTV-service kommer til en overkommelig pris på $ 8 pr. Måned. I betragtning af det faktum, at det har en enorm samling af kanaler og alle strømme i høj kvalitet, vil jeg sige, det er en ret fantastisk aftale.

Mens Players Klub IPTV primært er en live TV-app, har den også en anstændig on-demand sektion med snesevis af film og tv-shows til din streaming glæde. I modsætning til mange gratis apps tilbyder Players Klub IPTV en mere pålidelig videoafspilning af højere kvalitet.

Players Klub IPTV har en Android-app, du kan installere på FireStick. Appen er fuldstændig fjernkompatibilitet, hvilket tillader nem håndtering og navigation. Tjenesten tilbyder også en Kodi-tilføjelse, som du igen kan bruge på FireStick gennem Kodi. Imidlertid fungerer Android-appen tilsyneladende bedre på FireStick end addon. Selvfølgelig gør addon Players Klub IPTV til en multiplatformtjeneste.

Sådan installeres Players Klub IPTV

28. HD Streamz (gratis)

HD Streamz er endnu en gratis Live TV-app, der finder vej til vores samling af top apps til FireStick. Denne app indeholder hundredvis af gratis satellitkanaler fra USA, UK og flere andre lande. Selvom appens grænseflade overlader en smule at ønske, er det stadig en god mulighed i betragtning af dens direkte tv-sektion. Du vil også bemærke, at appen har faner Radio og On-Demand. Men de har ikke nok indhold. Brug denne app til streaming af live tv.

Sådan installeres HD Streamz på Fire Stick

29. ESPN for Fire TV (betalt)

se espn på ildstokkenUanset om du elsker en bestemt sport eller kan lide at se sport for bare at dræbe noget tid, skal du have ESPN på din Amazon Firestick. ESPN leverer ikke kun live streaming af sport, men du kan også vælge en on-demand-service.

Hundreder af sportsbegivenheder er dækket af ESPN, og alle kan være tilgængelige på dit Fire TV. For dette skal du bare vælge den sport eller begivenhed, du ønsker at se, og købe pas til det. Hvis begivenheden varer mere end en dag, kan du også købe pas månedligt eller årligt (som Premier League).

ESPN for Fire TV-service er tilgængelig i USA og mange andre dele af verden. Fra NCAA college-sportsbegivenheder til løb fra Indy Car-serien er der en overflod af muligheder til visning og underholdning. Du kan også benytte en 7-dages fuld prøveperiode, men efter den syvende dag debiteres du på grundlag af den plan, du oprindeligt valgte, medmindre du annullerer tjenesterne.

Installation - ESPN for Fire TV er tilgængelig i Amazon App Store. Gå til søgeikonet, søg det, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere det.

Amazon Fire Stick-apps til nyheder

bedste apps til brand-tv

30. Sky News (betalt)

At se nyheder regelmæssigt holder dig opdateret i denne hurtige verden. Og hvad er bedre end at have den luksus også på dit Amazon Fire TV? Nå, en af ​​de mest populære 24-timers nyhedskanaler, har Sky News også gjort deres app tilgængelig til Fire TV Stick.

firestick appsSky News giver dig adgang til information om alle de vigtige slags ting og begivenheder, der sker i verden. Du kan nyde 24 × 7-streaming af nyhedsrapporter på appen. Den bedste del er, at de nyeste nyheder altid vil være i forkant af din visning, så du ikke går glip af nogen opdatering. (Dog er der chancer for, at du bliver syg af løbende vejrrapportering.)

Én ting er sikkert, at i modsætning til CBS og NBC ikke kører Sky News de samme gamle nyheder igen og igen. Der vil altid være en eller anden type frisk indhold til dig. Men Sky News er ikke gratis, og du er nødt til at købe en premium-version for at benytte alle disse funktioner.

Installation - Sky News er tilgængeligt i Amazon App Store. Gå til søgeikonet, søg det, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere det.

31. BBC News (betalt)

bedste nyhedsapp til ildstedBBC News er en af ​​de bedste apps til FireStick. I verdenen Nyheder og information, BBC, er et forkortelse for British Broadcasting Corporation et brand. Det giver ægte nyheder uden fremstilling. Det er uden tvivl den primære årsag til, at de fleste af os stoler blindt på BBC, skyldes det enorme netværk af pålidelige journalister og deres rækkevidde til hver eneste krinkel og hjørne af verden. Og nu er dette også tilgængeligt på dit Amazon Fire TV.

Gennem BBC News kan du ikke kun se live streaming videoer, men kan endda gennemse nyhedsartikler og læse dem på din enhed. BBC News dækker næsten alle sektioner af Nyheder, herunder underholdning, forretning, sundhed og livsstil. Det kan være en realtidsparer, hvis du altid ønsker at læse det friske indhold og ikke behøver at søge efter det hver gang.

Der er heller ingen reklamer eller annoncer, der kan afbryde dine seeroplevelser. Videoer er stablet i autoplaytilstand, så du er nødt til at skifte til andre nyhedsvideoer manuelt.

Installation - BBC News er tilgængelig i Amazon App Store. Gå til søgeikonet, søg det, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere det.

Bedste Fire TV Stick-apps til musik

bedste musik apps til Amazon brand tv-stick

32. YouTube (gratis)

YouTube er en af ​​de primære underholdningsplatforme på internettet, og de fleste af os er ret afhængige af det. Da vi er vant til at bruge YouTube på vores smartphones og pc, skal du bare forestille dig, hvordan det ville se ud på en større HD-skærm?

apps for amazon fire stickNå, YouTube er en af ​​de must-have apps til din Amazon Firestick og kan direkte downloades fra Amazon App Store selv. Afspilning af din yndlingsmusik på kanalen eller udforskning af de nye udgivelser, alt dette er også muligt på Amazon Fire TV. Derudover kan du også oprette en musikafspilningsliste bestående af dine yndlingssange og afspille dem, når du vil.

Ligesom webversionen er YouTube-appen til Fire Stick også gratis. Hvis du vil slippe af med intermitterende reklamer, kan du købe YouTube Premium-abonnement.

Sådan installeres YouTube på FireStick

33. Twitch (gratis)

bedste firestick appsLigesom YouTube er Twitch også en gratis platform til at lytte til musik eller se indhold. Men træk har en bestemt vending til det. Bortset fra at se indhold, kan du også bidrage med indhold. Unikt, er det ikke?

Med Twitch-appen kan du ikke kun se noget indhold, men du kan også streame dit eget indhold. I modsætning til andre video-streaming-applikationer, der er tilgængelige for Fire Stick, kan du også finde live streaming af videospil (nu er det noget helt cool). Hvis du kan lide en bestemt video eller streaming, kan du støtte og hjælpe dine foretrukne streamere med at få belønning og anerkendelse ved at øge visningerne, abonnere og heppe med Bits.

Du kan endda tjene penge som streamer på Twitch ved at tilmelde dig Affiliate-programmet. Hvis du er en spiller og elsker at tjene nogle hurtige bukke, skal du bare tilmelde dig for at blive en verificeret Twitch-partner og tjene ved at udsende dig selv at spille.

For at installere Twitch på FireStick skal du blot gå til "Søg" -ikonet og skrive "Twitch." Når app-navnet dukker op i søgeresultaterne, skal du åbne og installere det.

34. Spotify (Gratis)

bedste Amazon brand stick appsHvis du er en musikerelsker til enhver tid, skal Spotify være et husnavn for dig. Når du downloader Spotify på din Amazon Firestick, får du øjeblikkelig adgang til millioner af sange, så snart du logger ind på din konto.

Du kan også bruge en enkelt Spotify-konto til at afspille musik på forskellige enheder ved at bruge det samme Wi-Fi-netværk. For at vælge musik fra en afspilningsliste kan du blot bruge din mobiltelefon og derefter synkronisere den med dit Amazon Fire TV for at indstille stemningen eller komme i rillen.

I modsætning til forskellige apps til online streaming af musik, ville Spotify ikke irritere dig med uønskede reklamer mellem musikafspilningslisten. Du får også en mulighed for at downloade din yndlingsmusik og lytte til den bagefter.

For at installere Spotify skal du blot gå til "Søg" -ikonet og skrive "Spotify." Når appnavnet dukker op i søgeresultaterne, skal du åbne og installere det.

Hjælpeprogrammer til FireStick

bedste brand tv-stick-apps

35. Downloader (gratis)

For enhver platform skal du have hjælpeprogrammer forudinstalleret for at udføre enhver opgave. Hjælpeprogrammer danner sjælen for en enhed, og Downloader er en sådan hjælpeprogram, du skal have på din Amazon Firestick.

downloader-app til ildstedUanset om du vil indlæse et program eller gemme din yndlingsmusikvideo, har du altid brug for en downloader-applikation for at udføre opgaven. Den anden implikation er, at uden en downloader, ville du ikke få nok downloadhastighed og muligvis ende med at spilde masser af tid. På grund af den dårlige internetforbindelse til tider kan din download muligvis også stoppe og resultere i beskadigede filer.

For at forhindre dette giver downloader-appen til Fire Stick dig mulighed for øjeblikkelig at stoppe processen og genoptage den, når du er på et godt netværk. Dette hjælper dig ikke kun med at systematisere de filer, du vil downloade, men forhindrer også dem i at blive korrupt.

Sådan installeres downloader-app på FireStick

36. FileLinked (gratis)

bedste firestick appsDen populære fildelingsapp, DroidAdmin, er blevet omlagt, ompakket og er nu tilgængelig som FileLinked. Uanset om du vil dele fotos, videoer, musik eller APK'er, vil FileLinked gøre det hele for dig. Dette gør også FileLinked til et utrolig nyttigt værktøj til sideindlæsning.

Mens Downloader og ES File Explorer fortsat er de mest populære side-indlæser apps på FireStick, gør FileLinked også hurtige fremskridt. Appen gør sideladning en problemfri proces. Alt hvad du skal gøre er at hente filkoden fra uploaderen og indtaste den i FileLinked. Appen gør resten. Der er absolut ikke behov for at indtaste de lange URL'er længere.

FileLinked er alt sammen nemmere for FireStick-brugere, da denne enhed ikke tillader dig at downloade APK-filer direkte fra browsere. Jeg har bemærket, at flere og flere udviklere i disse dage tilbyder FileLinked-koder til deres apps. Derfor giver det kun mening at have denne app på FireStick.

Sådan installeres FileLinked på FireStick

37. Museskift (gratis)

FireStick og Fire TV-enheder kører på det ændrede Android-operativsystem. De bruger også APK som eksekverbare filer, ligesom Android-mobilerne. Dette får mange til at antage, at al den app, der fungerer på Android-mobiler, også ville fungere på FireStick. Men det er ikke altid tilfældet.

bedste apps til brand tv-stickMobilerne anvender en berøringsgrænseflade, mens FireStick har en fjernstyret grænseflade. Mens der er mange Android-apps, der både er berørings- og fjernvenlige, er mange ikke det. Selv hvis du installerer apps på FireStick, som ikke er fjernvenlige, er du muligvis ikke i stand til at interagere med dem. Som et resultat går du glip af nogle gode Android-apps.

Heldigvis findes der en løsning kaldet Mouse Toggle, der giver dig mulighed for at bruge næsten enhver Android-app på FireStick. Muse-skift-app spawns en musemarkør på din FireStick-skærm. Du kan manøvrere musemarkøren med navigationstasterne på fjernbetjeningen. Musemarkøren kan imidlertid nå disse sektioner i bestemte apps, som din FireStick-fjernbetjening ikke kan. Dette gør musestyring til en af ​​de must-have-apps til din FireStick-enhed.

Sådan installeres museviksling på FireStick

38. Browser (gratis)

mozilla firestick browser appEn browser er uden tvivl en af ​​de mest nyttige apps til Amazon Fire TV Stick. Der er forskellige applikationer, der er meget nyttige, men ikke kan downloades fra Play-butikken. I et sådant tilfælde skal du besøge deres officielle websted, hvis du ønsker at downloade det på din enhed. For at få adgang til disse websteder skal du bruge en browser.

Browsen fungerer som et multifunktionelt program. Nogle af de mest populære apps som YouTube og Spotify har online platforme, der kan fås adgang til via en browser og en hurtig internetforbindelse uden at downloade eller installere dem.

Browseren sparer din tid og plads ved at fjerne kravet om at installere tredjeparts applikationer, som du har brug for at sidelaste på Amazon Fire TV. Sammen med applikationer kan du også se dine andre foretrukne websteder i HD-kvalitet på en større og bedre skærm.

For at installere din yndlingsbrowser på Fire Stick skal du gå til ikonet "Søg" og skrive navnet på din browser, f.eks. "Firefox" eller "Silk." Når appnavnet vises i søgeresultater, skal du åbne og installere det.

FAQ

Hvad er den bedste film-app til FireStick?

Mange apps på vores liste over bedste apps til FireStick tilbyder streaming af film. Men hvis jeg skulle vælge dem, ville jeg sige enten gå til Cinema APK eller Typhoon TV. Begge disse apps har et stort bibliotek med film, og de henter mange kvalitetslink. Begge understøtter også Real Debrid, hvilket sikrer, at du har premium-streaming-links.

Hvad er den bedste Live TV-app til FireStick?

På Live TV-fronten gør Mobdro APK, Ola TV og HD Streamz et godt stykke arbejde. Disse apps indeholder mange levende tv-kanaler til film, shows, sport, børn og meget mere. Dette er gratis apps. Hvis du leder efter en betalt (men alligevel lommevennlig) service, kan du prøve Sportz TV. Denne app giver dig adgang til mere end 8000 kanaler for mindre end $ 15 om måneden.

Hvad er den bedste app til en Jailbroken FireStick?

Det afhænger af den type indhold, du vil se. Hvis du kan lide at streame film og shows, vil du gerne have Cinema HD og Typhoon TV. Hvis det er det live tv, du kan lide, anbefaler vi Mobdro, Ola TV og HD Streamz. Den app, der skal være en del af din jailbroken FireStick, er imidlertid ExpressVPN. Denne app vil sikre din online streaming ved at skjule din online identitet og sørge for, at dine aktiviteter ikke kan spores tilbage til dig.

Er det lovligt at sideload apps på FireStick?

Ja, det er 100% lovligt at sideload apps på FireStick. Faktisk giver Amazon dig muligheden for at aktivere apps fra indstillingen Ukendte kilder for at aktivere sideladning. Imidlertid er streaming af copyright-indhold ikke lovligt, og det kan få dig i problemer.

Hvordan downloader jeg film på FireStick?

Apps som Cinema HD giver dig mulighed for at downloade film og shows på din FireStick. Jeg anbefaler dog ikke det, fordi FireStick har en lav lagerkapacitet. Film vil optage meget plads på dit lager og forårsage alle mulige problemer, herunder buffering, overophedning og meget mere.

At afslutte ...

Det vil ikke være forkert at sige, at Amazon Firestick har et enormt stort potentiale i fremtiden. Det vil ikke vare længe, ​​før vi ser folk opgive kabel eller parabol og vælge internet-streaming. Når det kommer til at nyde fleksibilitet i det, du vil se, giver det mening.

Hvis du planlægger at købe en Amazon Firestick eller allerede har en, kan applikationerne ovenfor være virkelig nyttige i mange henseender. Til sidst får du en smag af forskellige former for underholdning, og det også på en meget forbedret måde.

Mens nogle applikationer er gratis, indstiller nogle andre dig tilbage med et par dollars, hvis du gerne vil have premium-funktioner. Ovenstående liste er en blanding af begge dele og vil gøre din enhed til en komplet underholdningskilde. Stadig bør du altid læse brugeranmeldelserne omhyggeligt og bruge din egen viden, før du investerer penge i Amazon Fire Stick-apps.

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me