38 Best Amazon Fire Stick Apps untuk Ditch TV Kabel Anda

>Ia adalah aplikasi FireStick yang menjadikan pengalaman hiburan yang luar biasa peranti ini begitu terkenal. Dari filem kegemaran anda ke rancangan TV terkini, dari streaming muzik untuk hidup TV, aplikasi ini membawa semua kepada anda dengan sentuhan butang. Tetapi, terdapat sebuah perpustakaan besar dengan beratus-ratus aplikasinya untuk dipilih, sering meninggalkan kita dalam dilema - mana yang benar-benar pergi? Nah, itulah yang sebenarnya mengenai artikel ini. Kami menyusun semula 38 teratas, aplikasi Amazon Fire Stick yang terpilih untuk anda pilih. Aplikasi ini serasi dengan semua peranti TV Fire termasuk FireStick 4K dan Fire TV Cube. Teruskan membaca!

Amazon Inc telah merevolusikan dunia hiburan TV Home dengan produk pecah tanahnya, Amazon Fire Stick. Dengan Stick TV Kebakaran di tangan anda, anda bukan sahaja mempunyai akses kepada beberapa saluran TV biasa tetapi ia juga memberi anda kebebasan untuk mengalami hiburan, di luar parameter kabel atau TV satelit.

Selain daripada Amazon Prime show dan video Netflix, anda juga boleh menggunakan pelbagai aplikasi Amazon Fire Stick lain untuk melihat kandungan pilihan dan permintaan anda. Terdapat majoriti besar aplikasi FireStick yang luas dan mereka melaksanakan pelbagai fungsi mengikut keperluan anda.

Tetapi, perkara yang anda sebenarnya tidak memerlukan banyak aplikasi ini untuk Stick Fire anda. Alasannya adalah bahawa walaupun banyak aplikasi mempunyai pelbagai ciri, banyak lagi yang lain hanya untuk mencantikkan atau tujuannya biasanya dipenuhi oleh nama-nama isi rumah yang lain. Atas sebab ini, kami telah membuat senarai nama yang boleh dikatakan yang paling penting atau anda boleh mengatakan aplikasi Amazon Fire Stick terbaik yang boleh anda pasang atau sideload pada TV / Stick Fire anda.

Best Amazon Fire Stick Apps 2020

Sekarang kita sudah siap dengan asas-asas mengapa kita memerlukan aplikasi FireStick, mari bermula dengan senarai kami. Semua aplikasi ini telah dikategorikan juga untuk memberikan anda idea yang lebih baik mengenai tujuan yang tepat yang akan mereka layani.

aplikasi stick stick amazon terbaik

Penafian: Sumber penstriman bebas harus digunakan hanya untuk rancangan Filem / TV yang tersedia dalam domain awam atau yang anda mempunyai hak untuk. Kandungan berhak cipta menyusur adalah menyalahi undang-undang dan boleh membawa anda ke masalah undang-undang. Dan oleh itu, kami tidak menyokong atau menghargai dengan cara apapun, penstriman kandungan hak cipta. Semak undang-undang tempatan anda tentang penstriman dalam talian sebelum memilih untuk melakukannya.

App Stick Fire Terbaik untuk Keselamatan

1. ExpressVPN 

VPN (Rangkaian Persendirian Maya) adalah alat bagi mereka yang mempunyai kebimbangan privasi. Dalam kata yang mudah, jika anda mahu melihat kandungan yang terhad di negara anda, anda boleh menukar lokasi pelayan anda dan menikmati kandungan terhad tanpa sebarang risiko. Selain itu, Kerajaan dan ISP di seluruh dunia menjejaki aktiviti dalam talian pengguna mereka, dan penyetar kandungan dalam talian adalah sasaran utama mereka. Jika anda tidak mahu menjemput apa-apa masalah undang-undang, pertaruhan terbaik anda adalah FireStick VPN yang baik. VPN Ekspres secara konsisten telah disenaraikan sebagai VPN terbaik untuk Stick Fire. Ia menawarkan aplikasi yang mudah digunakan untuk Fire TV / Stick yang boleh dipasang dalam beberapa minit.

aplikasi tongkat api amazon

Anda tidak perlu terganggu dengan kelajuan rangkaian juga kerana ExpressVPN mempunyai pengoptimal kelajuan terbina untuk meningkatkan kelajuan rangkaian. Setiap kali anda melancarkan aplikasi ini, anda akan melihat satu ciri yang dipanggil Lokasi Pintar, yang akan menunjukkan kepada anda lokasi pelayan terbaik, untuk mendapatkan kelajuan maksimum dari.

Lihat cara memasang dan gunakan ExpressVPN pada FireStick. Anda juga boleh membaca panduan kami mengenai VPN terbaik untuk FireStick untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri dan langkah pemasangan ExpressVPN.

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV

aplikasi firestick

2. Cinema APK (Percuma)

APK Cinema adalah aplikasi Android yang sangat popular untuk filem dan pertunjukan. Aplikasi ini wujud sejurus sebelum penutupan Terrarium TV dan menjadi arus perdana selepasnya.

aplikasi api api terbaik 2019Dengan beratus-ratus jam kandungan boleh streaming dan barisan kandungan tidak berkesudahan, Cinema APK adalah salah satu aplikasi hiburan mesti untuk FireStick. Aplikasi ini mempunyai sokongan pasukan pemaju yang aktif. Perpustakaan kandungan sentiasa dikemas kini dengan siaran baru. Aplikasi itu sendiri mendapat kemas kini perisian biasa, menjadikannya lebih baik dengan masa.

APK Cinema, seperti Terrarium TV, tidak menganjurkan sebarang kandungannya sendiri. Ia merupakan aggregator yang memperoleh pautan penstriman dari pelbagai pelayan di pelbagai lokasi. Mengambil aliran kualiti adalah salah satu aspek yang paling penting dalam perkhidmatan tersebut, dan APK Cinema berfungsi dengan baik.

Aplikasi ringan ini sepenuhnya FireStick membuat kompatibilitas navigasi, interaksi dan pengendalian yang sangat mudah.

Bagaimana untuk memasang APK Cinema di FireStick

3. CatMouse (Percuma)

CatMouse adalah satu lagi aplikasi baru yang hebat untuk kandungan atas permintaan termasuk Filem dan Rancangan TV. Aplikasi ini kelihatan dan berfungsi seperti Terrarium TV yang kami fikir ia adalah selamat untuk mengandaikan ia adalah klon.

CatMouse bekerja hebat pada masa ini. Ia mempunyai banyak kandungan untuk anda mencari dan puas. Ia juga mengikis aliran berkualiti tinggi dari beberapa sumber utama di web. Anda akan menemui berpuluh-puluh aliran Full-HD untuk kebanyakan video.

Kami yakin CatMouse akan menjadi arus perdana tidak lama lagi. Oleh itu, kami tidak pasti ia akan menjadi sebahagian daripada aplikasi percuma terbaik untuk filem.

Cara Pasang CatMouse pada FireStick

4. CyberFlix TV (Percuma)

aplikasi firestickShutdown TV terrarium menghasilkan pemijahan banyak klon; CyberFlix TV adalah salah satu daripada mereka. Dan, sejak CyberFlix TV adalah klon, ia kelihatan seperti Terrarium TV. Berita baiknya adalah ia juga banyak berfungsi seperti yang asal.

TV CyberFlix memuatkan koleksi filem dan pertunjukan yang kukuh. Aplikasi berasaskan pengikis ini juga mengambil aliran dari beberapa sumber yang dilihat secara jelas di Terrarium TV. Anda juga boleh melog masuk menggunakan akaun Real-Debrid anda untuk mengakses premium, aliran HD Penuh.

Anda boleh mengisih kandungan mengikut genre dan tahun dan menandakan video sebagai kegemaran untuk akses pantas.

Cara Pasang CyberFlix TV di FireStick

5. UnlockMyTV (Percuma)

UnlockMyTV adalah pilihan yang hebat untuk menonton filem dan rancangan kegemaran anda sekarang. Perpustakaan media adalah kuat dan sentiasa dikemas kini dengan kandungan baru. Anda akan mendapat hampir semua filem dan rancangan baru.

Apa yang saya suka tentang aplikasi ini ialah keupayaannya untuk mengikis hubungan streaming berkualiti tinggi daripada pelbagai sumber. Saya kagum melihat beberapa aliran 1080p. Dan, terdapat hampir tiada pautan mati. Hampir semuanya berfungsi di sini.

UnlockMyTV semakin popular sebagai klon Cinema Cinema. Kedua-duanya sangat serupa dalam bentuk dan fungsi. Kedua-duanya juga hebat.

Bagaimana untuk memasang UnlockMyTV pada Firestick

6. Titanium TV (Percuma)

tv terrariumRamai pengguna memanggil Titanium TV sebagai replika tepat Terrarium TV. Selepas menggunakan aplikasi untuk seketika, saya juga cenderung kepada penghakiman sedemikian. Aplikasi ini mempunyai rupa dan rasa yang sama seperti Terrarium TV. Ia kelihatan seperti kod yang sama telah digunakan untuk menulis kedua-dua aplikasinya.

Perkara yang baik ialah Titanium TV juga berfungsi sama seperti TTV. Ia mempunyai katalog filem dan rancangan TV yang besar dan membolehkan anda menyiarkannya dalam kualiti yang tinggi. Aplikasi ini memuat beberapa pautan yang baik, termasuk beberapa aliran HD Penuh. Anda juga boleh melog masuk ke akaun Real-Debrid anda dan menambah bilangan pautan HD Penuh.

Titanium TV adalah aplikasi ringan dan mudah dipasang. Ia berfungsi pada FireStick, Fire TV 4K Stick, Fire TV dan Fire TV Cube.

Cara Pasang Titanium TV di FireStick

7. BeeTV (Percuma)

aplikasi terbaik untuk tv kebakaranJika anda mencari aplikasi dengan koleksi filem dan rancangan yang tidak berkesudahan, anda mungkin mahu mencuba BeeTV. Aplikasi ini mempunyai perpustakaan kandungan yang begitu besar sehingga anda boleh puas-menonton selama beratus-ratus jam dan anda mungkin masih mempunyai banyak yang tersisa.

BeeTV, seperti banyak perkhidmatan atas permintaan lain, tidak menganjurkan mana-mana kandungannya sendiri. Ia berfungsi sebagai pengagregat dan menarik pautan penstriman dari pelbagai sumber di internet. Aplikasi ini juga mempunyai log masuk Real-Debrid, yang membantu aplikasi mendapatkan pautan kualiti yang lebih tinggi. Kemas kini yang kerap ke pustaka media pastikan anda sentiasa mempunyai sesuatu yang baru untuk ditonton.

Bagaimana untuk memasang BeeTV pada FireStick

8. BBC iPlayer (Percuma)

BBC iPlayer adalah salah satu perkhidmatan penstriman yang paling popular di United Kingdom. Perkhidmatan ini membolehkan anda menyiarkan hampir semua kandungan BBC termasuk Filem, Rancangan, Dokumentari, Berita, dan banyak lagi. BBC sendiri adalah rangkaian TV yang sangat popular dengan rangkaian kandungan yang berkualiti tinggi. Rangkaian TV ini menyampaikan kandungannya di luar UK melalui beberapa saluran penstriman dan penyiaran. Walau bagaimanapun, BBC iPlayer adalah kedai sehenti untuk semua perkara BBC.

Malangnya, iPlayer terhad kepada UK. Tetapi jangan risau, saya telah menutup helah ini untuk membuka kunci dan menonton BBC di mana-mana negara termasuk Amerika Syarikat.

Bagaimana untuk memasang BBC iPlayer pada Firestick & Tonton mana-mana sahaja di Dunia

9. Kodi (Percuma)

Kodi adalah aplikasi sumber terbuka untuk pelbagai platform dan boleh dimuat turun di Amazon Fire Stick anda, tanpa sebarang kos tambahan. Selain daripada segala-galanya yang menyumbang kepada reputasi yang berkembang, apa yang menangkap mata adalah antara muka pengguna yang mudah namun elegan.

aplikasi terbaik untuk firestickDengan pelbagai pilihan untuk hiburan peribadi, anda boleh memilih apa yang anda suka - dari muzik dari senarai main parti yang telah disusun semula untuk melihat pelbagai rancangan TV. Dan mengapa had hanya untuk rancangan TV. Anda juga boleh melihat filem HD penuh pada Amazon Fire Stick anda. Melalui Kodi, anda akan mempunyai akses kepada ribuan filem hampir semua genre, dalam satu klik sahaja.

Kodi mempunyai ciri unik yang membolehkan anda berkongsi foto anda pada mana-mana skrin atau album digital lain dari tayangan slaid peribadi anda sendiri. Sekiranya anda ingin merakam rancangan TV kegemaran anda, anda perlu memuat turun tambahan PVR untuk aplikasinya. Pengguna Kodi dinasihatkan untuk menggunakan VPN kerana pengawasan dalam talian yang berat di seluruh dunia.

Bagaimana untuk memasang Kodi pada FireStick

10. Stremio (Percuma + Dibayar)

senarai aplikasi firestickJika anda mencari cara yang tidak rumit untuk mengalirkan filem dan persembahan kegemaran anda (dan banyak lagi), saya katakan anda memberi Stremio satu percubaan. Malah, sejak saya mula menggunakan Stremio, ia telah menjadi salah satu alat streaming biasa saya. Stremio adalah perkhidmatan media dalam talian, seperti Kodi, dan ia juga disokong pada pelbagai peranti. Tetapi terdapat beberapa perbezaan yang jelas.

Bagi pemula, Stremio mempunyai antara muka yang mesra dan mesra pengguna. Anda boleh memulakan hampir dengan serta-merta. Selain itu, Stremio memasang addons dalam talian. Bermakna, data pemasangan tambahan tidak disimpan secara tempatan. Ini bermakna apabila anda memasang addon pada satu peranti, ia boleh diakses dari semua peranti Stremio anda (dengan syarat anda dilog masuk dengan akaun yang sama). Ini juga bermakna bahawa ruang storan pada peranti penyimpanan rendah tidak mendapat apa-apa tambahan yang anda pasangkan.

Stremio menyokong kedua-dua pihak rasmi dan komuniti (tidak rasmi, pihak ketiga) tambahan. Anda boleh memasang sebarang addon dengan satu klik. Semua addon disokong juga dibarisi untuk anda apabila anda melawat seksyen addons. Anda tidak perlu mencari secara manual.

Bagaimana untuk memasang Stremio pada FireStick

11. Plex (Percuma + Dibayar)

aplikasi teratas untuk firestickPlex pastinya salah satu sistem pengurusan media terbaik yang saya jumpai. Perkhidmatan ini menukar komputer anda menjadi hub media dengan mengubah ke pelayan Plex dan membolehkan anda mengakses media tempatan dan dalam talian dari aplikasi klien untuk pelbagai peranti termasuk Amazon FireStick. Saya dapati alat media yang sangat berguna untuk FireStick, yang mempunyai beberapa batasan penyimpanan yang serius. Saya boleh memuat turun mana-mana filem dan rancangan di komputer saya dan memainkannya secara wayarles di FireStick saya. Saya tidak perlu berada di rangkaian Wi-Fi yang sama untuk melakukannya. Selain media tempatan di komputer saya, saya boleh memuat turun pemalam pelayan (dipanggil Plex Channels) dan mendapat akses kepada media dalam talian tanpa had pada FireStick dan aplikasi klien lain. Plex kebanyakannya bebas dan oleh itu saya mencadangkannya sebagai salah satu aplikasi terbaik untuk FireStick.

Bagaimana untuk memasang Plex pada FireStick

12. Netflix (Dibayar)

aplikasi tongkat api amazonNetflix betul-betul menjadi sinonim untuk hiburan hari ini. Tidak syak lagi, salah satu platform yang paling banyak digunakan untuk rancangan TV dan Filem. Dan walaupun Netflix adalah perkhidmatan berbayar, ia masih merupakan salah satu aplikasi terbaik untuk Stick Fire.

Boleh dikatakan perkara terbaik mengenai Netflix ialah anda sentiasa mendapat kandungan segar dan tidak boleh bosan dengannya. Bagi pencinta "klasik", saluran media juga menempatkan banyak rancangan TV lama, untuk peminat setia dan mati mereka.

Sebaik sahaja anda melanggan Netflix di Amazon Fire Stick anda, anda boleh menggunakan akaun yang sama pada lebih daripada satu peranti. Jika anda tidak pasti sama ada anda sepatutnya mendapatkannya, cobalah Netflix selama sebulan secara percuma dan batalkan pada bila-bila masa yang anda mahukan (yang merupakan kebarangkalian yang tidak mungkin serius). Dengan VPN Netflix, anda juga boleh menyalin Netflix versi negara lain tanpa sebarang isu undang-undang.

Pemasangan - Netflix boleh didapati di Amazon App Store. Anda boleh menggunakan suara Alexa untuk mencarinya atau hanya pergi ke pilihan carian (ikon kaca pembesar), cari, dan kemudian ikut arahan pada skrin untuk memasangnya.

13. Morph TV (Percuma)

aplikasi terbaik untuk firestickWalaupun TV Morpheus yang sangat popular tidak berfungsi lagi, klon Morph TV dengan pantasnya mendapat reputasi yang baik di kalangan streamer. Anda masih boleh memasang Morpheus TV dan menggunakan pustaka kandungan yang ada, ia tidak lagi mendapat kemas kini baru. Sebaliknya, Morph TV mempunyai sokongan pasukan aktif pemaju. Peningkatan perisian adalah tetap dan koleksi media sentiasa diperbaharui dengan filem-filem baru dan rancangan TV.

Morph TV mempunyai antara muka yang canggih yang membolehkan anda memulakan tanpa perlu melangkau sebarang lengkung pembelajaran. Aplikasi mengikis aliran kualiti. Walau bagaimanapun, saya terlepas sokongan Real-Debrid. Saya berharap ia akan ditambah lagi dalam salah satu daripada kemas kini perisian masa hadapan.

Cara Pasang Morph TV di FireStick

14. TVZion (Percuma)

aplikasi stick stick amazon terbaikNamun, satu lagi aplikasi aliran permintaan yang ingin anda cuba! TVZion adalah apl bermain satu klik dengan berpuluh-puluh filem dan rancangan TV. Aplikasi ini menawarkan banyak filem dan pertunjukan, disajikan pada antara muka yang mudah dan mudah digunakan.

Ciri main satu klik memilih pautan penstriman yang terbaik dan secara automatik memulakan main balik. Itu mudah untuk pengguna mencari aliran segera. Aplikasi ini juga serasi peratus FireStick jauh serasi. Ini memudahkan interaksi dan navigasi.

TVZion mungkin bukan aplikasi 'permintaan' yang terbaik, tetapi ia pasti patut dicuba.

Bagaimana untuk memasang TVZion pada FireStick

15. TeaTV (Percuma)

: TeaTV telah dihentikan dan mungkin menjadi tidak berfungsi tidak lama lagi

aplikasi tongkat api amazonTeaTV muncul pada masa yang sama seperti Terrarium TV. Dan, walaupun yang terakhir terus menjadi babi, TehTV mengekalkan alasannya. Aplikasi ini, bagaimanapun, telah mendapat banyak tarikan sejak penutupan Terrarium TV.

Dengan filem dan pertunjukan yang mantap dan antara muka yang lurus, TeaTV adalah salah satu pilihan pilihan ramai pengguna. Aplikasi ringan ini mudah dipasang dan digunakan.

Aplikasi ini digunakan untuk mendapatkan kereta dan tidak stabil. Bagaimanapun, pemaju mendapatkannya kembali dengan pembaharuan dan perbaikan tetap. TeaTV kini merupakan salah satu aplikasi FireStick atas untuk pengait.

Bagaimana untuk memasang TeaTV pada FireStick

16. Crackle (Percuma)

aplikasi tv kebakaranCrackle adalah aplikasi perkhidmatan streaming video percuma, dari Sony Entertainment. Anda boleh mencari filem-filem dan acara TV yang memenangi anugerah yang terbaik, tanpa sebarang kesulitan.

Jika anda seorang peminat sebenar karya hebat dalam hiburan maka anda pasti perlu mendaftar diri anda di Crackle untuk melihat rancangan TV, filem dan siri web yang menakjubkan di peranti Amazon Fire Stick anda. Walau bagaimanapun, anda perlu membuat akaun di Crackle untuk menikmati kebebasan untuk mengakses kandungannya.

Sekiranya anda mempunyai kanak-kanak yang mengakses peranti tersebut, selalu ada risiko mereka terdedah kepada beberapa kandungan dewasa, yang harus dielakkan pada semua biaya. Untungnya, Crackle juga telah menjaga perkara ini dengan menambah ciri Kawalan Ibu Bapa dalam aplikasinya, untuk menapis kandungan mengikut umur. Ini hanya menambah populariti aplikasi pada Stick Kebakaran.

Pemasangan - Aplikasi ini boleh didapati secara percuma di Amazon App Store. Anda boleh memuat turunnya dengan menggunakan ciri carian suara Alexa pada Stick Fire TV anda. Atau anda boleh mengklik pada "kaca pembesar" (ikon carian) dan ketik "Crackle." Aplikasi akan muncul dalam hasil carian, klik nama apl dan tekan butang "Dapatkan" untuk memasangnya di FireStick anda.

17. Pluto TV (Percuma)

aplikasi terbaik untuk firestickApa yang boleh lebih baik daripada TV langsung? Anda mungkin bosan melihat kandungan yang sama berulang kali pada banyak aplikasi lain, tetapi TV live Pluto akan sentiasa ada sesuatu yang baru untuk anda. Memuat turun aplikasi percuma ini akan membolehkan anda menikmati tv langsung di Stick Fire anda.

Terdapat lebih daripada seratus saluran hidup untuk anda pilih. Saluran-saluran ini boleh didapati dalam pelbagai genre, di mana yang utama adalah berita, sukan, dan hiburan. Selain itu, terdapat lebih daripada ribuan rancangan TV dan filem yang terdapat di platform.

Pluto TV mempunyai ciri unik untuk menambah filem hit baru setiap minggu untuk penontonnya. Permohonan itu dikemas kini dan diselenggara dengan baik oleh pemaju.

Pemasangan - TV Pluto boleh didapati di Amazon App Store. Cuma pergi ke ikon carian, cari, kemudian ikuti arahan pada skrin untuk memasangnya.

18. Crunchyroll (Dibayar)

aplikasi tv api terbaikJika anda seorang peminat anime Jepun dan hiburan Asia maka Crunchyroll adalah untuk anda. Ia adalah salah satu aplikasi kegemaran yang digunakan oleh pencinta Anime di seluruh dunia.

Terdapat lebih daripada 25000+ episod siri Anime yang berbeza yang terdapat pada platform yang menjamin hiburan 15000 jam tanpa henti. Walaupun sebahagian besar rancangan anime tv di Jepun, Crunchyroll mempunyai penyelesaian untuk anda. Sebelum penyiaran, semua pertunjukan diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa, membuat hiburan tanpa gangguan.

Semua kandungan yang tersedia di Crunchyroll dilesenkan sepenuhnya dan disahkan oleh pengeluar media utama Asia. Permohonan ini tidak percuma, dan anda perlu membayar langganan premium untuk memanfaatkan semua ciri tersebut. Walau bagaimanapun, anda boleh mengambil percubaan percuma selama 14 hari sebelum membeli perkhidmatan premium dan sekiranya anda tidak menyukainya, langganan itu boleh dibatalkan bila-bila masa.

Pemasangan - Crunchyroll boleh didapati di Amazon App Store. Cuma pergi ke ikon carian, cari, kemudian ikut arahan pada skrin untuk memasangnya.

19. OneBox HD (Percuma)

aplikasi terbaik untuk tongkat api tv amazonOneBox HD telah menjadi salah satu aplikasi pihak ketiga yang paling popular untuk peranti Android. Ia masih merupakan salah satu pilihan pertama pengguna mudah alih mencari hiburan percuma. Versi sebelumnya dari OneBox HD tidak menawarkan keserasian jarak jauh FireStick. Walau bagaimanapun, kemas kini perisian terkini ke aplikasinya telah menjadikannya jauh lebih mudah.

Walaupun OneBox HD terus menyediakan pautan penstriman yang berkualiti (dan itulah sebabnya terdapat senarai ini aplikasi terbaik untuk FireStick), ia mempunyai beberapa kekurangan yang tidak dapat kita ketahui. Ia dikemas kini dengan kandungan baru, tetapi skrin utama tidak memaparkan mana-mana. Anda perlu mencari secara manual. Aplikasi ini juga tidak dikemas kini untuk beberapa waktu. Anda masih boleh mencuba OneBox HD, tetapi terdapat pilihan lain yang lebih baik yang anda akan dapati dengan tepat pada senarai ini.

Bagaimana untuk memasang OneBox HD pada FireStick

20. Morphix TV

Morphix TV adalah klon aplikasi TV Morph yang popular. Walaupun aplikasinya masih dalam fasa pembangunan, saya memutuskan untuk menyertakannya dalam senarai aplikasi terbaik untuk FireStick. Itu kerana ia menawarkan pelbagai tajuk filem dan membolehkan main balik satu klik. Ia mempunyai bahagian untuk Rancangan TV. Walau bagaimanapun, ia masih di luar talian semasa saya menulis ini.

Morphix TV adalah aplikasi bersaiz kecil yang berfungsi dengan lancar di FireStick serta peranti Android TV. Ia mempunyai aplikasi mudah alih yang membolehkan navigasi mudah pada skrin besar. Mencubanya.

Bagaimana untuk memasang APK TV Morphix pada FireStick

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Sukan / TV Langsung

aplikasi terbaik untuk firestick

21. Sling TV (Dibayar)

aplikasi tv kebakaranSling TV adalah TV langsung pertama yang dilancarkan di internet dan sepatutnya menjadi pilihan utama anda jika anda suka saluran TV langsung. Bagaimanapun, perkhidmatan ini hanya tersedia di AS sehingga anda perlu menggunakan VPN untuk mengaksesnya di tempat lain.

Kebanyakan perkhidmatan streaming video secara langsung mengenakan bayaran lebih daripada $ 40 untuk ciri yang sama yang anda boleh mendapatkan hanya $ 20 sebulan dengan Sling TV. Satu-satunya kebimbangan ialah anda memerlukan sambungan internet yang betul untuk menikmati perkhidmatan streaming langsung tanpa gangguan.

Satu-satunya sekatan ialah jika anda memilih pek termurah, anda tidak akan dapat menstrimkan lebih daripada satu skrin pada satu masa. Sekiranya anda dilog masuk dengan lebih daripada satu peranti, ia secara automatik akan meminta satu peranti yang anda mahu melihat saluran dengan, apabila bermula.

Cara Pasang Slaid TV di FireStick

22. Mobdro (Percuma)

aplikasi untuk firestickJika anda suka menonton sukan dan pada masa yang sama tidak mahu menghabiskan sesen pun untuk itu maka Mobdro adalah aplikasi Stick Fire yang betul untuk anda. Jangan cari aplikasi ini di Amazon App Store kerana ia hanya boleh dimuat turun dari laman web rasmi Mobdro. Sekiranya anda seorang pengguna Kodi, anda boleh memasang Kodi itu sendiri.

Sebaik sahaja anda memuat turun aplikasi ini dan menjalankannya di TV Kebakaran anda, anda akan mendapati bahawa Mobdro terus mencari penstriman video percuma di seluruh dunia dan menghantarnya terus ke peranti anda, menjadikannya alat yang sangat berguna dalam perkara yang dikatakan.

Anda boleh menikmati perkhidmatan streaming percuma selama yang anda mahukan, tetapi jika anda ingin mengeluarkan iklan yang tidak perlu maka anda perlu membeli akaun premium. Dengan langganan premium, anda bukan sahaja dapat menikmati hiburan tanpa iklan tetapi juga menangkap dan memuat turun video aliran langsung dan menyimpannya untuk tontonan kemudian.

Bagaimana untuk memasang Mobdro pada FireStick

23. Live NetTV (Percuma)

aplikasi firestick tv live terbaik 2019Live NetTV membolehkan anda menonton banyak saluran satelit kegemaran anda secara percuma. Dengan pusingan besar antara AS, UK, dan saluran antarabangsa dan antara muka mesra FireStick, aplikasi ini pasti salah satu pilihan terbaik untuk menonton TV secara langsung.

Terdapat pelbagai kategori untuk menstrim saluran TV dari termasuk Sukan, Hiburan, Rancangan TV, Filem, Gaya Hidup, Kanak-kanak, dan banyak lagi. Aplikasi ini juga menambah bahagian video-atas-permintaan untuk filem dan rancangan TV. Bahagian atas permintaan menawarkan kandungan terhad tetapi dijangka berkembang pada masa akan datang.

Bagaimana untuk memasang Live NetTV pada FireStick

24. TV Redbox (Percuma)

aplikasi tv live terbaik untuk firestickAPK Redbox TV adalah satu lagi aplikasi TV Live hebat untuk FireStick dan peranti Android yang lain. Aplikasi ini mempunyai koleksi besar saluran TV satelit. Ia membolehkan anda menyiarkan TV dari pelbagai negara dan wilayah. Antara muka yang mudah digunakan membolehkan anda memulakan dengan serta-merta. Cuma klik tab negara / rantau di bahagian atas dan cari senarai saluran yang ada. Ia adalah mudah. Anda akan mencari saluran percuma dari Amerika Syarikat, Kanada, UK, dan bahagian lain di dunia. Aplikasi ini juga membolehkan anda menyukai saluran yang sering anda tonton. Sekiranya anda suka menonton TV Langsung di FireStick, APK Redbox TV adalah aplikasi mesti dicuba. 

Bagaimana untuk memasang Redbox TV di FireStick

25. IPTV TV Sportz (Dibayar)

Aplikasi TV IPTV Sportz membawa kepada anda pelbagai kandungan dari TV Langsung ke filem dan pertunjukan atas permintaan, semuanya di satu tempat. Walaupun Sportz TV adalah aplikasi berbayar, ia adalah hari lebih baik daripada banyak aplikasi streaming bebas yang tidak boleh dipercayai. Dan, untuk apa yang ditawarkannya, ia bernilai setiap kali dibelanjakan. Anda boleh memulakan untuk serendah $ 14,95 sebulan. Ya, itulah harga yang anda bayar untuk lebih daripada 8000 saluran TV hidup dan tan filem dan pertunjukan. Ini adalah hampir harga yang sama banyak dibayar untuk melanggan saluran TV tradisional tunggal.

Aplikasi ini dikekalkan dengan baik, menawarkan streaming berkualiti tinggi (sehingga 1080p), dan mempunyai antara muka mesra pengguna. Teruskan dan cuba sekarang!

Cara memasang IPTV Sportz TV

26. TVTap (Percuma)

Tap TV adalah aplikasi TV secara langsung dengan saluran satelit yang kukuh dari seluruh dunia termasuk Amerika Syarikat, UK, Eropah, Asia, Timur Tengah dan banyak lagi. Tap TV mempunyai APK khusus untuk FireStick, disesuaikan untuk kawalan jauh dan skrin TV yang lebih besar. Antara muka pengguna adalah mudah dan agak mudah digunakan. Walau bagaimanapun, ia mungkin lebih baik dengan membuat ikon saluran pada skrin utama sedikit lebih kecil.

Anda boleh menonton pelbagai saluran dalam pelbagai kategori termasuk Hiburan, Filem, Berita, Muzik, Sukan, Makanan, Kanak-kanak, dan Dokumentari. Aplikasi ini juga membolehkan anda menapis saluran mengikut negara / rantau. Saya ingin lebih banyak saluran disiarkan dalam HD. Namun, Tap TV adalah aplikasi TV Live yang layak untuk FireStick. Mencubanya!

Bagaimana untuk memasang APK TVTap di FireStick

27. Players Klub IPTV (Dibayar)

Pemain Klub IPTV adalah perkhidmatan IPTV kualiti yang lain. Ia memberi anda akses kepada lebih daripada 2000 saluran TV. Walaupun kebanyakan saluran dari Amerika Syarikat, anda juga boleh menonton banyak saluran TV dari negara seperti Australia, UK, Kanada dan banyak lagi.

Perkhidmatan IPTV ini mendapat harga yang berpatutan sebanyak $ 8 sebulan. Memandangkan hakikat bahawa ia mempunyai koleksi besar saluran dan semua aliran pada kualiti yang tinggi, saya akan mengatakan ia adalah satu perjanjian yang sangat menakjubkan.

Walaupun Pemain Klub IPTV adalah aplikasi TV secara langsung, ia juga mempunyai seksyen permintaan yang baik dengan puluhan filem dan rancangan TV untuk kegembiraan streaming anda. Tidak seperti banyak aplikasi percuma, Pemain Klub IPTV menawarkan main balik video berkualiti tinggi dan lebih dipercayai.

Pemain Klub IPTV mempunyai aplikasi Android yang anda boleh pasang pada FireStick. Aplikasi ini sepenuhnya keserasian jauh, membolehkan pengendalian mudah dan navigasi. Perkhidmatan ini juga menawarkan Kodi addon, yang boleh anda gunakan semula pada FireStick melalui Kodi. Walau bagaimanapun, aplikasi Android seolah-olah berfungsi lebih baik pada FireStick daripada addon itu. Sudah tentu, addon menjadikan Pemain Klub IPTV perkhidmatan multiplatform.

Cara Pasang Pemain IPTV Klub

28. HD Streamz (Percuma)

HD Streamz adalah satu lagi aplikasi TV Live percuma yang mencari cara untuk koleksi aplikasi utama kami untuk FireStick. Aplikasi ini mempunyai beratus-ratus saluran satelit percuma dari Amerika Syarikat, UK, dan beberapa negara lain. Walaupun antara muka aplikasi meninggalkan sedikit yang dikehendaki, ia masih merupakan pilihan yang baik memandangkan bahagian TV langsungnya. Anda juga akan melihat bahawa aplikasi mempunyai tab Radio dan On Demand. Tetapi, mereka tidak mempunyai kandungan yang cukup. Gunakan aplikasi ini untuk streaming TV Live.

Bagaimana untuk memasang HD Streamz pada Stick Kebakaran

29. ESPN untuk TV Kebakaran (Dibayar)

menonton espn pada batang apiSama ada anda suka mana-mana sukan tertentu atau suka melihat sukan untuk membunuh beberapa masa, anda harus mempunyai ESPN di Amazon Firestick anda. ESPN bukan sahaja menyediakan aliran langsung sukan tetapi anda juga boleh memilih perkhidmatan atas permintaan.

Beratus-ratus acara sukan dilindungi oleh ESPN dan semuanya boleh didapati di TV Kebakaran anda. Untuk ini, anda hanya perlu memilih sukan atau acara yang anda inginkan untuk melihat dan membeli pas untuknya. Sekiranya acara berlangsung lebih dari satu hari maka anda juga boleh membeli pas secara bulanan atau tahunan (seperti Liga Perdana).

ESPN untuk perkhidmatan Fire TV tersedia di Amerika Syarikat dan banyak bahagian lain di dunia. Dari acara sukan perguruan NCAA untuk perlumbaan dari siri Indy Car, terdapat sejumlah besar pilihan yang tersedia untuk tujuan tontonan dan hiburan. Anda juga boleh mendapatkan percubaan penuh 7 hari tetapi selepas hari ketujuh, anda akan dicaj berdasarkan pelan yang anda pilih pada mulanya, melainkan anda membatalkan perkhidmatan.

Pemasangan - ESPN untuk TV Kebakaran boleh didapati di Amazon App Store. Cuma pergi ke ikon cari, cari, dan ikuti arahan pada skrin untuk memasangnya.

Amazon Fire Stick Apps for News

aplikasi terbaik untuk tv kebakaran

30. Berita Sky (Dibayar)

Menonton berita secara teratur membuatkan anda dikemas kini di dunia yang bergerak pantas ini. Dan apa yang lebih baik daripada mempunyai kemewahan itu di Amazon Fire TV anda juga? Nah, salah satu daripada saluran berita 24 jam yang paling popular, Sky News juga telah membuat aplikasinya tersedia untuk Stick Fire TV.

aplikasi firestickSky News memberikan anda akses kepada maklumat tentang semua jenis barangan dan peristiwa penting yang berlaku di dunia. Anda boleh menikmati 24x7 streaming laporan berita pada aplikasinya. Bahagian yang paling baik ialah berita pecah akan sentiasa berada di barisan depan tontonan anda agar anda tidak terlepas kemas kini. (Walau bagaimanapun, terdapat kemungkinan bahawa anda mungkin mendapat laporan cuaca yang berterusan.)

Satu perkara yang pasti tidak seperti CBS dan NBC, Sky News tidak menjalankan berita lama yang sama sekali lagi dan lagi. Selalu ada beberapa atau jenis lain kandungan segar untuk anda. Tetapi Sky News tidak percuma, dan anda perlu membeli versi premium untuk memanfaatkan semua ciri ini.

Pemasangan - Sky News boleh didapati di Amazon App Store. Cuma pergi ke ikon cari, cari, dan ikuti arahan pada skrin untuk memasangnya.

31. Berita BBC (Dibayar)

aplikasi berita terbaik untuk firestickBBC News adalah salah satu aplikasi teratas untuk FireStick. Dalam dunia Berita dan Maklumat, BBC, akronim bagi British Broadcasting Corporation adalah jenama. Ia menyediakan berita tulen tanpa apa-apa fabrikasi. Boleh dikatakan sebab utama mengapa kebanyakan kita secara membabi buta mempercayai BBC adalah kerana rangkaian besar wartawan yang boleh dipercayai dan jangkauan mereka ke setiap sudut dan sudut dunia. Dan sekarang ini juga tersedia di Amazon Fire TV anda.

Melalui BBC News, anda bukan sahaja dapat menonton video aliran langsung tetapi juga boleh menyemak imbas artikel berita dan membacanya di peranti anda. BBC News merangkumi hampir semua bahagian Berita termasuk hiburan, perniagaan, kesihatan, dan gaya hidup. Ia boleh menjadi penyelamat masa nyata jika anda ingin membaca kandungan segar sentiasa dan tidak perlu mencarinya setiap kali.

Selain itu, tidak ada iklan atau iklan untuk mengganggu pengalaman tontonan anda. Video ditumpuk dalam mod autoplay, jadi anda perlu beralih ke video berita lain secara manual.

Pemasangan - Berita BBC boleh didapati di Amazon App Store. Cuma pergi ke ikon cari, cari, dan ikuti arahan pada skrin untuk memasangnya.

Apl TV Kebakaran TV Terbaik untuk Muzik

aplikasi muzik terbaik untuk tongkat tv api amazon

32. YouTube (Percuma)

YouTube adalah salah satu platform hiburan utama di internet dan kebanyakan kita agak ketagih. Oleh kerana kami terbiasa menggunakan YouTube pada telefon pintar dan PC kami, bayangkan bagaimana ia akan kelihatan pada skrin HD yang lebih besar?

aplikasi tongkat api amazonNah, YouTube adalah salah satu aplikasi wajib untuk Amazon Firestick anda dan boleh dimuat turun terus dari Amazon App Store itu sendiri. Bermain muzik kegemaran anda di saluran atau menjelajahi siaran baru, semua ini boleh dilakukan di Amazon Fire TV juga. Di samping itu, anda juga boleh membuat senarai main muzik yang terdiri daripada lagu kegemaran anda dan memainkannya setiap kali anda mahu.

Sama seperti versi web, aplikasi YouTube untuk Stick Fire juga percuma. Sekiranya anda ingin menghilangkan iklan sekejap-sekejap, anda boleh membeli Langganan Premium YouTube.

Bagaimana untuk memasang YouTube di FireStick

33. Twitch (Percuma)

aplikasi firestick terbaikSeperti YouTube, Twitch juga merupakan platform percuma untuk mendengar muzik atau melihat kandungan. Tetapi kencang mempunyai giliran tertentu untuknya. Selain melihat kandungan, anda juga boleh menyumbangkan kandungan. Unik, bukan begitu?

Dengan aplikasi Twitch, anda bukan sahaja boleh melihat sebarang kandungan tetapi juga boleh menstrim kandungan anda sendiri. Selain itu, tidak seperti aplikasi streaming video lain yang tersedia untuk Stick Fire, di sini anda boleh mencari aliran langsung permainan video juga (sekarang ini sesuatu yang benar-benar keren). Sekiranya anda suka video atau streaming tertentu, anda boleh menyokong dan membantu streamers kegemaran anda untuk mendapatkan ganjaran dan pengiktirafan dengan meningkatkan pandangan, melanggan dan bersorak dengan Bit.

Anda juga boleh mendapatkan wang sebagai penyanyi di Twitch dengan mendaftar untuk program Gabungan. Sekiranya anda seorang peminat permainan video dan suka membuat beberapa wang cepat, anda hanya perlu mendaftar untuk menjadi rakan kongsi Twitch yang disahkan dan mendapat penyiaran sendiri.

Untuk memasang Twitch pada FireStick, pergi ke ikon "Cari" dan taipkan "Twitch." Apabila nama apl muncul dalam hasil carian, buka dan pasangnya.

34. Spotify (Percuma)

aplikasi stick stick amazon terbaikJika anda seorang pencinta muzik sepanjang masa, maka Spotify harus menjadi nama rumah untuk anda. Sebaik sahaja anda memuat turun Spotify pada Amazon Firestick anda, anda akan mendapat akses segera kepada berjuta-juta lagu, sebaik sahaja anda log masuk ke akaun anda.

Anda juga boleh menggunakan akaun Spotify tunggal untuk memainkan muzik pada peranti yang berbeza dengan menggunakan rangkaian Wi-Fi yang sama. Untuk memilih muzik dari senarai main, anda hanya boleh menggunakan telefon bimbit anda dan kemudian menyegerakkannya dengan Amazon Fire TV anda untuk menubuhkan mood atau untuk mendapatkan alur.

Tidak seperti pelbagai aplikasi streaming muzik dalam talian, Spotify tidak akan mengganggu anda dengan iklan yang tidak diingini di antara senarai main muzik. Anda juga mendapat pilihan untuk memuat turun muzik kegemaran anda dan mendengarnya kemudian.

Untuk memasang Spotify, pergi ke ikon "Cari" dan ketik "Spotify." Apabila nama apl muncul dalam hasil carian, buka dan pasangnya.

Aplikasi Utiliti untuk FireStick

aplikasi stick stick tv terbaik

35. Downloader (Percuma)

Untuk mana-mana platform, anda mesti mempunyai aplikasi utiliti yang diprapasang untuk melakukan apa-apa tugas. Aplikasi Utiliti membentuk jiwa peranti dan Downloader adalah salah satu aplikasi utiliti sedemikian, anda mesti mempunyai pada Amazon Firestick anda.

aplikasi pemuat turun untuk firestickSama ada anda ingin sideload aplikasi atau menyimpan video muzik kegemaran anda, anda akan sentiasa memerlukan aplikasi pemuat turun untuk menyelesaikan tugas itu. Implikasi lain adalah bahawa tanpa pengunduh, anda tidak akan mendapat kelajuan muat turun yang cukup dan mungkin akan membuang banyak masa. Oleh kerana sambungan internet yang lemah pada masa-masa, muat turun anda juga mungkin terhenti dan mengakibatkan fail yang rosak.

Untuk mengelakkan ini, aplikasi pengunderaitan untuk Stick Fire membolehkan anda segera berhenti proses dan menyambung semula apabila anda berada di rangkaian yang baik. Ini bukan sahaja membantu anda untuk memoderisasi fail yang anda mahu muat turun tetapi juga menghalangnya daripada rasuah.

Cara memasang app downloader pada FireStick

36. FileLinked (Percuma)

aplikasi firestick terbaikAplikasi perkongsian fail yang popular DroidAdmin telah dijenamakan semula, diperbuat semula dan kini boleh didapati sebagai FileLinked. Sama ada anda mahu berkongsi foto, video, muzik atau APK, FileLinked akan melakukan semuanya untuk anda. Ini juga menjadikan FileLinked alat pemuatan sampingan yang sangat berguna.

Semasa Downloader dan ES File Explorer terus menjadi aplikasi sampingan yang paling popular di FireStick, FileLinked juga membuat kemajuan pantas. Aplikasi ini membuat sideloading proses bebas yang mudah. Apa yang perlu anda lakukan ialah mendapatkan kod fail daripada pemuat naik dan masukkan dalam FileLinked. Aplikasi akan melakukan yang lain. Tidak semestinya tidak perlu memasukkan URL lama.

FileLinked adalah semua yang mudah digunakan untuk pengguna FireStick kerana peranti ini tidak membenarkan anda memuat turun fail APK secara langsung dari pelayar. Saya perhatikan bahawa semakin banyak pemaju hari ini menawarkan kod FileLinked untuk aplikasi mereka. Oleh itu, hanya masuk akal untuk mempunyai aplikasi ini di FireStick.

Cara Pasang FileLinked pada FireStick

37. Toggle Mouse (Percuma)

Peranti FireStick dan Fire TV berjalan pada sistem operasi Android yang diubahsuai. Mereka juga menggunakan APK sebagai fail boleh laku, seperti telefon bimbit Android. Ini menjadikan ramai orang menganggap bahawa semua aplikasi yang berfungsi pada telefon bimbit Android juga akan berfungsi pada FireStick. Tetapi, itu tidak selalu berlaku.

aplikasi terbaik untuk tong tv kebakaranMobiles menggunakan antara muka sentuhan, sementara FireStick mempunyai antara muka yang dikendalikan jauh. Walaupun terdapat banyak aplikasi Android yang bersentuhan dan terpencil, ramai yang tidak. Walaupun anda memasang aplikasi di FireStick yang tidak mesra jauh, anda mungkin tidak dapat berinteraksi dengan mereka. Akibatnya, anda terlepas beberapa aplikasi Android yang hebat.

Untungnya, terdapat penggera yang dipanggil Mouse Toggle yang membolehkan anda menggunakan hanya mana-mana aplikasi Android pada FireStick. Aplikasi Togol Tikus memancarkan penunjuk tetikus pada skrin FireStick anda. Anda boleh bergerak penuding tetikus dengan kekunci navigasi pada jarak jauh. Walau bagaimanapun, penuding tetikus boleh mencapai bahagian-bahagian aplikasi tertentu, yang tidak dapat dimatikan oleh FireStick anda. Ini menjadikan Toggle Mouse salah satu aplikasi mesti mempunyai untuk peranti FireStick anda.

Cara Pasang Togol Mouse pada FireStick

38. Pelayar (Percuma)

aplikasi pelayar firefox mozillaPenyemak imbas tidak dapat dinafikan salah satu aplikasi yang paling berguna untuk Amazon Fire TV Stick. Terdapat pelbagai aplikasi yang sangat berguna tetapi tidak boleh dimuat turun dari gedung Play. Dalam kes sedemikian, anda perlu melawat tapak web rasmi mereka jika anda ingin memuat turunnya pada peranti anda. Untuk mengakses laman web ini, anda memerlukan penyemak imbas.

Pelayar berfungsi sebagai aplikasi pelbagai fungsi. Beberapa aplikasi yang paling popular seperti YouTube dan Spotify mempunyai platform dalam talian yang boleh diakses menerusi penyemak imbas dan sambungan internet pantas, tanpa memuat turun atau memasangnya.

Penyemak imbas menjimatkan masa dan ruang anda dengan menghapuskan keperluan memasang aplikasi pihak ketiga yang perlu anda sideload di Amazon Fire TV. Bersama dengan aplikasi, anda juga boleh melihat tapak web kegemaran anda dalam kualiti HD pada skrin yang lebih besar dan lebih baik.

Untuk memasang penyemak imbas kegemaran anda di Fire Stick, pergi ke ikon "Cari" dan ketik nama pelayar anda seperti "Firefox" atau "Silk." Apabila nama aplikasi muncul dalam hasil carian, buka dan pasang.

Soalan Lazim

Apakah aplikasi filem terbaik untuk FireStick??

Banyak aplikasi dalam senarai kami aplikasi terbaik untuk FireStick menawarkan penstriman filem. Walau bagaimanapun, jika saya memilih dari mereka, saya akan katakan samada pergi untuk Cinema APK atau Typhoon TV. Kedua-dua aplikasi ini mempunyai pustaka filem yang besar dan mereka mengambil banyak pautan kualiti. Kedua-duanya menyokong Debrid Real juga, yang memastikan anda mempunyai pautan streaming premium.

Apakah App TV Live terbaik untuk FireStick?

Di hadapan TV Live, APK Mobdro, Ola TV, dan HD Streamz sedang melakukan kerja yang baik. Aplikasi ini mempunyai banyak saluran TV secara langsung untuk filem, rancangan, sukan, kanak-kanak dan banyak lagi. Ini adalah aplikasi percuma. Jika anda sedang mencari perkhidmatan yang dibayar (namun mesra saku), anda boleh mencuba Sportz TV. Aplikasi ini memberi anda akses kepada lebih daripada 8000 saluran untuk kurang daripada $ 15 sebulan.

Apakah aplikasi terbaik untuk FireStick Jailbroken?

Ia bergantung kepada jenis kandungan yang anda mahu tonton. Sekiranya anda suka menstrim filem dan pertunjukan, anda akan suka Cinema HD dan Typhoon TV. Jika ia adalah TV langsung yang anda suka, kami cadangkan Mobdro, Ola TV, dan HD Streamz. Walau bagaimanapun, satu aplikasi yang sepatutnya menjadi bahagian FireStick anda adalah ExpressVPN. Aplikasi ini akan memastikan penstriman dalam talian anda dengan bersembunyi identiti dalam talian anda dan memastikan aktiviti anda tidak dapat dikesan kembali kepada anda.

Adakah ia sah untuk aplikasi sideload pada FireStick?

Ya, 100% undang-undang untuk sideload apps pada FireStick. Bahkan, Amazon memberi Anda pilihan untuk membolehkan aplikasi dari tetapan Sumber Tidak Diketahui untuk membolehkan sideloading. Walau bagaimanapun, kandungan yang dilindungi hak cipta tidak sah dan ia boleh membawa anda ke dalam masalah.

Bagaimana saya memuat turun filem di FireStick??

Aplikasi seperti Cinema HD membolehkan anda memuat turun filem dan pertunjukan ke FireStick anda. Walau bagaimanapun, saya tidak mencadangkannya kerana FireStick mempunyai kapasiti storan yang rendah. Filem akan menduduki banyak ruang di storan anda dan menyebabkan pelbagai masalah termasuk buffering, overheating, dan banyak lagi.

Untuk menyimpulkan…

Tidak salah jika dikatakan bahawa Amazon Firestick mempunyai potensi yang sangat tinggi pada masa akan datang. Tidak lama sebelum kita melihat orang-orang yang meninggalkan Cable atau Dish dan memilih untuk streaming internet. Apabila ia datang untuk menikmati fleksibiliti pada apa yang anda mahu menonton, ia menjadikan segala-galanya.

Jika anda merancang untuk membeli Amazon Firestick atau sudah mempunyai satu, aplikasi yang disenaraikan di atas dapat sangat membantu dalam banyak hal. Akhirnya, anda akan merasai pelbagai jenis hiburan, dan juga dengan cara yang lebih baik.

Walaupun beberapa aplikasi bebas daripada kos, sesetengah orang lain akan menetapkan anda kembali dengan beberapa dolar, jika anda ingin menikmati ciri-ciri premium. Dikeluarkan di atas adalah campuran kedua-duanya dan akan menjadikan peranti anda sumber hiburan yang lengkap. Namun, anda harus sentiasa membaca ulasan pengguna dengan teliti dan menggunakan kecerdasan anda sendiri sebelum melabur dalam aplikasi Amazon Fire Stick.

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me