38 beste Amazon Fire Stick-apper for å grøfte kabel-TV-en din

>Det er FireStick-appene som gir den utrolige underholdningsopplevelsen denne enheten er så godt kjent for. Fra favorittfilmene dine til de nyeste TV-programmene, fra musikkstrømming til live TV, disse appene gir deg alt med et trykk på knappen. Men det er et stort bibliotek med hundrevis av apper å velge mellom, som ofte lar oss ligge i dilemmaet - hvilke du virkelig skal gå etter? Det er akkurat det denne artikkelen handler om. Vi rally de 38 øverste, håndplukkede Amazon Fire Stick-appene du kan velge mellom. Disse appene er kompatible med alle Fire TV-enheter inkludert FireStick 4K og Fire TV Cube. Fortsett å lese!

Amazon Inc har revolusjonert verdenen av TV-underholdning med sitt banebrytende produkt, Amazon Fire Stick. Med Fire TV Stick i hånden har du ikke bare tilgang til noen vanlige TV-kanaler, men det gir deg også friheten til å oppleve underholdning, langt utover parametrene til kabel- eller satellitt-TV.

Bortsett fra både Amazon Prime show og Netflix-videoer ombord, kan du også bruke forskjellige andre Amazon Fire Stick-apper for å se innholdet du ønsker og etterspør. Det er et stort flertall av omfattende FireStick-apper, og de utfører forskjellige funksjoner etter behov.

Men saken er at du faktisk ikke trenger disse mange appene for din Fire Stick. Årsaken er at selv om mange apper har flere funksjoner, er mange andre enten bare for å forskjønne eller hvis formål normalt oppfylles av andre husholdningsnavn. Nettopp av dette har vi samlet en liste over de viktigste, eller du kan si de beste Amazon Fire Stick-appene du kan installere eller sidelaste på Fire TV / Stick.

Beste Amazon Fire Stick-apper 2020

Nå som vi er over med det grunnleggende om hvorfor vi trenger FireStick-apper, la oss begynne med listen vår. Alle disse programmene er kategorisert i tillegg for å gi deg en bedre ide om det nøyaktige formålet de vil tjene.

beste Amazon Fire Fire-apper

Ansvarsfraskrivelse: De gratis streamingkildene skal bare brukes til filmer / TV-serier som er tilgjengelige i det offentlige, eller som du har rettighetene til. Å strømme opphavsrettsbeskyttet innhold er ulovlig og kan føre til juridiske problemer. Og som sådan støtter eller verdsetter vi ikke på noen måte streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold. Kontroller de lokale lovene dine om online streaming før du velger å gjøre det.

Beste Fire Stick-app for sikkerhet

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) er et verktøy for deg som har personvernhensyn. Med enkle ord, hvis du vil se innhold som er begrenset i landet ditt, kan du endre serverens plassering og nyte det begrensede innholdet uten noen risiko. Dessuten sporer regjeringer og Internett-leverandører verden over brukerne sine online aktiviteter, og online innholdsstreamer er deres toppmål. Hvis du ikke ønsker å invitere til noen juridiske problemer, er det beste alternativet en god FireStick VPN. Express VPN har jevnlig blitt rangert som den beste VPN for Fire Stick. Den tilbyr en brukervennlig app for Fire TV / Stick som kan installeres i løpet av få minutter.

apps for amazon fire stick

Du trenger ikke å være bekymret for nettverkshastigheten også fordi ExpressVPN har en innebygd hastighetsoptimerer for å forbedre nettverkshastigheten. Hver gang du starter dette programmet, vil du se en funksjon som heter Smart Location, som viser deg de beste serverplasseringene, for å få maksimal hastighet fra.

Sjekk hvordan du installerer og bruker ExpressVPN på FireStick. Du kan også lese guiden vår om de beste VPN-ene for FireStick for å lære mer om ExpressVPN-funksjoner og installasjonstrinn.

Beste FireStick-apper for filmer og TV-serier

firestick-apper

2. Kino APK (gratis)

Cinema APK er en ekstremt populær Android-app for filmer og show. Denne appen ble eksistert like før Terrarium TV ble avstengt og ble mainstream etterpå.

beste firestick-apper 2019Med hundrevis av timer med streambart innhold og en endeløs innholdsoppstilling, er Cinema APK en av de mest nødvendige underholdningsappene for FireStick. Appen har støtte fra et aktivt team av utviklere. Innholdsbiblioteket oppdateres jevnlig med nye utgivelser. Selve appen får jevnlige programvareoppdateringer, noe som gjør det bedre med tiden.

Kino APK, akkurat som Terrarium TV, er ikke vertskap for noe eget innhold. Det er en aggregator som henter streaminglinkene fra flere servere på forskjellige steder. Å hente kvalitetsstrømmene er en av de viktigste sidene ved slik service, og Cinema APK gjør jobben godt.

Denne lette appen er fullstendig FireStick-fjernkompatibel, noe som gjør navigasjon, interaksjon og håndtering utrolig enkel.

Slik installerer du Cinema APK på FireStick

3. CatMouse (gratis)

CatMouse er en annen flott ny app for innhold på forespørsel, inkludert filmer og TV-show. Appen ser ut og fungerer så mye som Terrarium TV at vi tror det er trygt å anta at det er en klone.

CatMouse jobber imponerende for øyeblikket. Den har masse innhold for deg å bla gjennom og binge-watch. Det skrapes også strømmer av høy kvalitet fra noen toppkilder på nettet. Du vil finne dusinvis av Full HD-strømmer for de fleste videoer.

Vi er sikre på at CatMouse vil bli mainstream ganske snart. Derfor var vi ikke i tvil om at det vil være en del av de beste gratisappene for filmer.

Slik installerer du CatMouse på FireStick

4. CyberFlix TV (gratis)

firestick-apperNedleggelse av terrarium-TV resulterte i gyting av mange kloner; CyberFlix TV er en av dem. Og siden CyberFlix TV er en klone, ser den ut akkurat som Terrarium TV. Den gode nyheten er at den også fungerer som originalen.

CyberFlix TV pakker en solid samling av filmer og show. Denne skrapebaserte appen henter også strømmer fra flere kilder som på en tydelig måte ble sett i Terrarium TV. Du kan også logge på med Real-Debrid-kontoen for å få tilgang til premium Full HD-strømmer.

Du kan sortere innholdet etter sjanger og år og merke videoer som favoritt for rask tilgang.

Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick

5. UnlockMyTV (gratis)

UnlockMyTV er et flott alternativ for å se favorittfilmene og -programmene dine for tiden. Mediebiblioteket er sterkt og regelmessig oppdatert med nytt innhold. Du finner nesten alle de nye filmene og showene.

Det jeg virkelig liker med denne appen, er dens evne til å skrape streamingkoblinger av overlegen kvalitet fra en rekke kilder. Jeg ble imponert over å se flere 1080p strømmer. Og det er knapt noen døde lenker. Nesten alt fungerer her.

UnlockMyTV blir stadig mer populært som en Cinema HD-klon. Begge er påfallende like i form og funksjon. Begge presterer ypperlig også.

Hvordan installere UnlockMyTV på Firestick

6. Titanium TV (gratis)

terrarium tvMange brukere kaller Titanium TV en eksakt kopi av Terrarium TV. Etter å ha brukt appen en stund, er jeg også tilbøyelig til en slik dom. Appen har samme utseende og følelse som Terrarium TV. Det ser ut som de samme kodene har blitt brukt til å skrive begge appene.

Det gode er at Titanium TV også fungerer omtrent det samme som TTV. Den har en stor katalog med filmer og TV-serier, og lar deg strømme dem i høy kvalitet. Appen henter noen gode lenker, inkludert flere Full HD-strømmer. Du kan også logge på Real-Debrid-kontoen din og øke antallet Full HD-lenker.

Titanium TV er lett og enkel å installere appen. Det fungerer på FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

Hvordan installere Titanium TV på FireStick

7. BeeTV (gratis)

beste apper for brann-tvHvis du leter etter en app med en uendelig samling av filmer og show, kan det være lurt å prøve BeeTV. Denne appen har et så enormt innholdsbibliotek at du kan se på i hundrevis av timer, og du kan fremdeles ha rikelig med ikke streamet.

BeeTV, som mange andre tjenester på forespørsel, er ikke vert for noe eget innhold. Den fungerer som en aggregator og henter streamingkoblingene fra forskjellige kilder på internett. Appen har også Real-Debrid-pålogging, som hjelper appen med å hente koblinger av høyere kvalitet. De regelmessige oppdateringene til mediebiblioteket sørger for at du alltid har noe nytt å se på.

Hvordan installere BeeTV på FireStick

8. BBC iPlayer (gratis)

BBC iPlayer er en av de mest populære strømmetjenestene i Storbritannia. Denne tjenesten lar deg streame nesten alt BBC-innhold, inkludert filmer, show, dokumentarer, nyheter og mye mer. BBC selv er et utrolig populært TV-nettverk med en spennende serie av innhold av høy kvalitet. Dette TV-nettverket leverer innholdet utenfor Storbritannia gjennom flere strømnings- og kringkastingspartnere. Imidlertid er BBC iPlayer one-stop-shop for alle ting BBC.

Dessverre er iPlayer begrenset til Storbritannia. Men bekymre deg ikke, jeg har dekket trikset for å fjerne blokkeringen og se på BBC i ethvert land inkludert USA.

Hvordan installere BBC iPlayer på Firestick & Se hvor som helst i verden

9. Kodi (gratis)

Kodi er en åpen kildekode-applikasjon for forskjellige plattformer og kan lastes ned på Amazon Fire Stick uten ekstra kostnad. Bortsett fra alt annet som bidrar til det voksende omdømmet, er det enkle, men elegante brukergrensesnittet det som fanger øyet.

beste apper for ildstedMed en mengde alternativer for personlig underholdning, kan du velge hva du vil - helt fra musikk fra en forhåndsorganisert festeliste til å vise forskjellige TV-serier. Og hvorfor begrense seg til bare TV-serier. Du kan også se fullverdige HD-filmer på Amazon Fire Stick. Via, Kodi, har du tilgang til over tusenvis av filmer av nesten alle sjangre, med et enkelt klikk.

Kodi har en unik funksjon som lar deg dele bildene dine på en hvilken som helst annen skjerm eller digitalt album fra din personlige lysbildefremvisning. Hvis du vil spille inn favoritt-TV-programmene dine, må du laste ned et PVR-tillegg for appen. Kodi-brukere anbefales å bruke en VPN på grunn av tung online overvåkning over hele verden.

Hvordan installere Kodi på FireStick

10. Stremio (gratis + betalt)

listen over firestick-apperHvis du leter etter en ukomplisert måte å streame favorittfilmene og showene dine (og mer), sier jeg at du gir Stremio en prøve. Faktisk, helt siden jeg begynte å bruke Stremio, har det blitt et av mine vanlige streamingverktøy. Stremio er en online medietjeneste, som Kodi, og den støttes også på et bredt spekter av enheter. Men det er noen klare forskjeller.

For det første har Stremio et mye enklere og brukervennlig grensesnitt. Du kan komme i gang nesten umiddelbart. I tillegg installerer Stremio tilleggene sine online. Dette betyr at tilleggsinstallasjonsdataene ikke lagres lokalt. Dette betyr at når du installerer et tillegg på en enhet, kan du få tilgang til det fra alle Stremio-enhetene dine (forutsatt at du er logget på med samme konto). Det betyr også at lagringsplassen på enheter med lite lagring ikke blir fullstendig uansett hvor mange tillegg du installerer.

Stremio støtter både offisielle og lokalsamfunn (uoffisielle, tredjeparts) tillegg. Du kan installere hvilken som helst addon med et enkelt klikk. Alle støttede addons er også stilt opp for deg når du besøker addons-delen. Du trenger ikke slå opp for dem manuelt.

Slik installerer du Stremio på FireStick

11. Plex (gratis + betalt)

topp apps for firestickPlex er definitivt et av de beste mediehåndteringssystemene jeg har kommet over. Denne tjenesten konverterer datamaskinen til et mediehub ved å transformere til en Plex-server og lar deg få tilgang til lokale og online medier fra klientapper for et bredt spekter av enheter, inkludert Amazon FireStick. Jeg synes det er et veldig praktisk medieverktøy for FireStick, som har noen alvorlige lagringsbegrensninger. Jeg kunne laste ned alle filmer og show på datamaskinen min og spille dem trådløst på FireStick. Jeg trenger ikke engang å være på samme Wi-Fi-nettverk for å gjøre det. I tillegg til de lokale mediene på datamaskinen min, kan jeg laste ned serverplugins (kalt Plex Channels) og få tilgang til ubegrensede online medier på FireStick og andre klientapper. Plex er stort sett gratis, og derfor anbefaler jeg det som en av de beste appene for FireStick.

Hvordan installere Plex på FireStick

12. Netflix (betalt)

apps for amazon fire stickNetflix har passende vist seg å være et synonym for underholdning i dag. Det er utvilsomt en av de mest brukte plattformene for TV-serier og filmer. Og selv om Netflix er en betalt tjeneste, er det fortsatt en av de beste appene for Fire Stick.

Uten tvil er det beste med Netflix at du alltid får ferskt innhold og aldri kan bli lei det. For elskere av “klassikere”, huser mediekanalen også mange gamle TV-serier, for deres lojale og dø-harde fans.

Når du abonnerer på Netflix på Amazon Fire Stick, kan du bruke den samme kontoen på mer enn en enhet. Hvis du ikke er sikker på om du skal få det, kan du bare prøve Netflix i en måned gratis og avbryte det når du vil (noe som er en alvorlig usannsynlig sannsynlighet). Med en Netflix VPN kan du også streame andre lands versjoner av Netflix uten juridiske problemer.

Installasjon - Netflix er tilgjengelig i Amazon App Store. Du kan enten bruke Alexa-stemme for å finne den eller bare gå til søkealternativet (forstørrelsesglassikon), søke i det og deretter følge instruksjonene på skjermen for å installere det.

13. Morph TV (gratis)

beste apper for ildstedSelv om den veldig populære Morpheus-TV alt annet enn er slått av, får klonen Morph TV raskt et godt rykte blant streamere. Du kan fremdeles installere Morpheus TV og bruke det eksisterende innholdsbiblioteket, det får ikke lenger noen nye oppdateringer. På den annen side har Morph TV støtte fra et aktivt team av utviklere. Programvareoppgraderingene er regelmessige og mediesamlingen blir kontinuerlig pusset opp med nye filmer og TV-serier.

Morph TV har et usofistisk grensesnitt som lar deg komme i gang uten å måtte gå gjennom noen læringskurve. Appen skraper kvalitetsstrømmer. Jeg savner imidlertid Real-Debrid-støtte. Jeg håper det snart blir lagt til i en av fremtidens programvareoppdateringer.

Slik installerer du Morph TV på FireStick

14. TVZion (gratis)

beste Amazon Fire Fire-apperNok en strømningsapp på forespørsel du vil prøve! TVZion er en ett-klikk spill-app med dusinvis av filmer og TV-serier. Appen tilbyr mange filmer og show, servert på et enkelt og brukervennlig grensesnitt.

Ett-klikk-avspillingsfunksjonen velger den beste streaminglenken og starter avspillingen automatisk. Det er praktisk for brukere som leter etter øyeblikkelig streaming. Appen er også hundre prosent FireStick-fjernkompatibel. Dette gjør samhandling og navigering enkelt.

TVZion er kanskje ikke den 'beste appen på forespørsel, men det er absolutt verdt et forsøk.

Hvordan installere TVZion på FireStick

15. TeaTV (gratis)

: TeaTV er avviklet og kan komme til å fungere snart

apps for amazon fire stickTeaTV kom omtrent på samme tid som Terrarium TV. Og selv om sistnevnte fortsatte å hogge det meste av rampelyset, beholdt TeaTV bakken. Appen har imidlertid fått en god del trekkraft helt siden nedleggelsen av Terrarium TV.

Med en solid serie av filmer og show og grei grensesnitt, er TeaTV et av de foretrukne valgene for mange brukere. Denne lette appen er enkel å installere og bruke.

Appen brukes til å bli avlytting og ustabil. Imidlertid fikk utviklerne det igjen på beina igjen med regelmessige oppdateringer og rettelser. TeaTV er for tiden en av de beste FireStick-appene for streamere.

Hvordan installere TeaTV på FireStick

16. Crackle (gratis)

brann-tv-apperCrackle er en annen gratis video-streamingtjeneste-app, fra Sony Entertainment. Du kan enkelt finne de beste prisbelønte filmer og TV-serier i dette, uten problemer.

Hvis du er en virkelig beundrer av gode verker innen underholdning, bør du absolutt registrere deg på Crackle for å se fantastiske TV-serier, filmer og webserier på Amazon Fire Stick-enheten. Du må imidlertid opprette en konto på Crackle for å nyte friheten til å få tilgang til innholdet.

Hvis du har barn som har tilgang til slike enheter, er det alltid en risiko for at de blir utsatt for innhold av voksne, noe som må unngås for enhver pris. Heldigvis har Crackle også tatt vare på dette ved å legge til en funksjon for foreldrekontroll i appen, for å filtrere innholdet i henhold til alder. Dette legger bare opp til appens popularitet på Fire Stick.

Installasjon - Appen er tilgjengelig gratis i Amazon App Store. Du kan laste ned den ved å bruke Alexa talesøk-funksjonen på Fire TV Stick. Eller du kan klikke på "forstørrelsesglass" (søkeikon) og skrive inn "Crackle." Appen vises i søkeresultatene, klikker på appnavnet og trykker på "Get" -knappen for å installere den på FireStick.

17. Pluto TV (gratis)

beste apper for ildstedHva kan være bedre enn direktesendt TV? Du kan bli lei av å se det samme innholdet gjentatte ganger på mange andre apper, men Pluto live-TV vil alltid ha noe nytt for deg. Nedlasting av denne gratis applikasjonen vil få deg til å glede deg over live-tv på Fire Stick.

Det er mer enn hundre direktesendte kanaler du kan velge mellom. Kanalene er tilgjengelige i forskjellige sjangre, hvorav de viktigste er nyheter, sport og underholdning. Bortsett fra det er det mer enn tusenvis av TV-serier og filmer tilgjengelig på plattformen.

Pluto TV har en unik funksjon ved å legge til en ny hitfilm hver uke for seerne. Applikasjonen blir regelmessig oppdatert og godt vedlikeholdt av utviklerne.

Installasjon - Pluto TV er tilgjengelig i Amazon App Store. Bare gå til søkeikonet, søk etter det, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det.

18. Crunchyroll (betalt)

beste brann-tv-apperHvis du er fan av japansk anime og asiatisk underholdning, er Crunchyroll noe for deg. Det er en av favorittappene som brukes av Anime-elskere over hele verden.

Det er mer enn 25000+ episoder av forskjellige Anime-serier tilgjengelig på plattformen som garanterer 15.000+ timer med underholdning uten stopp. Selv om de fleste av TV-programmene for anime er på japansk, har Crunchyroll en løsning for deg. Før sendingen blir alle programmene oversatt til forskjellige språk, noe som gir uforstyrret underholdning.

Alt innholdet som er tilgjengelig på Crunchyroll er lisensiert og autentisert fra de store asiatiske medieprodusentene. Denne applikasjonen er ikke gratis, og du må betale for premiumabonnementet for å benytte alle funksjonene. Du kan imidlertid ta en 14-dagers gratis prøveperiode før du kjøper premium-tjenesten, og i tilfelle du ikke liker det, kan abonnementet kanselleres når som helst.

Installasjon - Crunchyroll er tilgjengelig i Amazon App Store. Bare gå til søkeikonet, søk etter det, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det.

19. OneBox HD (gratis)

beste appene for Amazon Fire Fire StickOneBox HD har vært en av de mest populære tredjepartsappene for Android-enheter. Det er fortsatt et av de første valgene for mobilbrukere som leter etter gratis underholdning. De tidligere versjonene av OneBox HD ga ikke FireStick fjernkompatibilitet. De siste programvareoppdateringene til appen har imidlertid gjort den helt fjernvennlig.

Mens OneBox HD fortsetter å tilby streaming-koblinger av kvalitet (og det er derfor det er på denne listen over beste apper for FireStick), har det noen mangler vi ikke kunne overse. Den er oppdatert med det nye innholdet, men hovedskjermen inneholder ikke noe av det. Du må søke etter dem manuelt. Appen har heller ikke blitt oppdatert på ganske lenge. Du kan fremdeles prøve OneBox HD, men det er andre bedre alternativer du finner rett på denne listen.

Hvordan installere OneBox HD på FireStick

20. Morphix TV

Morphix TV er en klone av den populære appen Morph TV. Selv om appen fremdeles er i utviklingsfasen, bestemte jeg meg for å ta den med på denne listen over beste apper for FireStick. Det er fordi den tilbyr et bredt spekter av filmtitler og tillater avspilling med ett klikk. Den har en seksjon for TV-show. Imidlertid er det fortsatt offline når jeg skriver dette.

Morphix TV er en liten app som fungerer jevnt på FireStick så vel som Android TV-enheter. Den har en eksternvennlig app som gir enkel navigering på storskjerm. Gi det et forsøk.

Slik installerer du Morphix TV APK på FireStick

Beste FireStick-apper for sport / live-tv

beste apper for ildsted

21. Slynge-TV (betalt)

brann-tv-apperSling TV var den første direktesendte TV-en som ble lansert på internett og burde være blant de aller første valgene dine hvis du er glad i live TV-kanaler. Denne tjenesten er imidlertid bare tilgjengelig i USA, så du må bruke en VPN for å få tilgang til den andre steder.

De fleste av live-streamingtjenestene krever mer enn $ 40 for de samme funksjonene som du kan få bare for $ 20 per måned med Sling TV. Den eneste bekymringen er at du trenger en riktig internettforbindelse for å kunne glede deg over uavbrutte direkteavspillingstjenester.

Den eneste begrensningen er at hvis du velger den billigste pakken, vil du ikke kunne streame på mer enn en skjerm om gangen. I tilfelle du er logget inn med mer enn én enhet, vil den automatisk be om den enkelte enheten du vil se kanalene med, når du starter.

Slik installerer du Sling TV på FireStick

22. Mobdro (gratis)

apper for ildstedHvis du liker å se på sport og samtidig ikke vil bruke en krone på det, er Mobdro den rette Fire Stick-appen for deg. Ikke se etter denne appen i Amazon App Store fordi den bare kan lastes ned fra Mobdros offisielle nettsted. Hvis du er en Kodi-bruker, kan du installere den på Kodi selv.

Når du har lastet ned dette programmet og kjørt det på din Fire TV, vil du legge merke til at Mobdro fortsetter å søke på gratis videostrømming over hele kloden og sende den direkte til enheten din, noe som gjør det til et veldig nyttig verktøy i nevnte henseende.

Du kan glede deg over den gratis streamingtjenesten så lenge du vil, men hvis du ønsker å fjerne unødvendige voluminøse annonser, må du kjøpe en premiumkonto. Med et premiumabonnement kan du ikke bare glede deg over en reklamefri underholdning, men også fange og laste ned direkteavspilt video og lagre dem for senere visning.

Slik installerer du Mobdro på FireStick

23. Live NetTV (gratis)

beste live tv-firestick-apper 2019Med Live NetTV kan du se mange av dine favoritt-satellittkanaler gratis. Med en stor roundup av USA, Storbritannia og internasjonale kanaler og FireStick-vennlig grensesnitt, er denne appen definitivt et av de beste alternativene for å se live TV.

Det er forskjellige kategorier for å streame TV-kanalene fra blant annet Sport, underholdning, TV-show, filmer, livsstil, barn og mer. Appen la også til video-on-demand-seksjonen for filmer og TV-serier. Den on-demand delen tilbyr begrenset innhold, men forventes å utvide i fremtiden.

Slik installerer du Live NetTV på FireStick

24. Redbox TV (gratis)

beste live-tv-app for ildstedRedbox TV APK er en annen fantastisk Live TV-applikasjon for FireStick og andre Android-enheter. Denne appen har en stor samling satellitt-TV-kanaler. Den lar deg streame TV fra forskjellige land og regioner. Det brukervennlige grensesnittet lar deg komme i gang umiddelbart. Bare klikk på fanen Land / region øverst og utforske listen over tilgjengelige kanaler. Det er så enkelt. Du finner gratis å streame kanaler fra USA, Canada, Storbritannia og andre deler av verden. Appen lar deg også favoritt kanalene du ser ofte. Hvis du liker å se på Live TV på FireStick, er Redbox TV APK en må-prøve-app. 

Hvordan installere Redbox TV på FireStick

25. Sportz TV IPTV (betalt)

Sportz TV IPTV-app gir deg en hel rekke innhold fra Live TV til on-demand filmer og show, alt på ett sted. Selv om Sportz TV er en betalt app, er den hvilken som helst dag bedre enn de mange gratis, upålitelige streamingappene. Og for det den tilbyr, er det verdt å bruke litt på. Du kan komme i gang så lavt som $ 14,95 per måned. Ja, det er prisen du betaler for mer enn 8000 direktesendte TV-kanaler og mange filmer og show. Dette er nesten den samme prisen mange betaler for å abonnere på en enkelt tradisjonell TV-kanal.

Appen er godt vedlikeholdt, tilbyr streaming av høy kvalitet (opp til 1080p), og har et brukervennlig grensesnitt. Fortsett og prøv det nå!

Hvordan installere Sportz TV IPTV

26. TVTap (gratis)

TV Tap er en live TV-app med en solid serie med satellittkanaler fra hele verden inkludert USA, Storbritannia, Europa, Asia, Midtøsten og mer. TV Tap har en dedikert APK for FireStick, tilpasset for fjernkontroll og større TV-skjerm. Brukergrensesnittet er enkelt og ganske enkelt å bruke. Imidlertid kunne det vært bedre ved å gjøre kanalikonene på hovedskjermen litt mindre.

Du kan se på alle slags kanaler i forskjellige kategorier, inkludert underholdning, filmer, nyheter, musikk, sport, mat, barn og dokumentar. Appen lar deg også filtrere kanaler etter land / region. Jeg skulle ønske flere kanaler streamet i HD. Likevel er TV Tap en anstendig Live TV-app for FireStick. Gi det et forsøk!

Slik installerer du TVTap APK på FireStick

27. Players Klub IPTV (betalt)

Players Klub IPTV er en annen kvalitetstjeneste for TVTV. Det gir deg tilgang til mer enn 2000 TV-kanaler. Mens de fleste kanaler er fra USA, kan du også se mange TV-kanaler fra land som Australia, Storbritannia, Canada og mer.

Denne IPTV-tjenesten kommer til en rimelig pris på $ 8 per måned. Gitt det faktum at den har en enorm samling av kanaler og all strøm av høy kvalitet, vil jeg si det er en ganske fantastisk avtale.

Mens Players Klub IPTV først og fremst er en live TV-app, har den også en anstendig seksjon på forespørsel med dusinvis av filmer og TV-serier for din streamingglede. I motsetning til mange gratisapper, tilbyr Players Klub IPTV en mer pålitelig og avspilling av høyere kvalitet.

Players Klub IPTV har en Android-app du kan installere på FireStick. Appen er fullstendig ekstern kompatibilitet, og tillater enkel håndtering og navigering. Tjenesten tilbyr også et Kodi-tillegg, som du igjen kan bruke på FireStick gjennom Kodi. Imidlertid fungerer Android-appen tilsynelatende bedre på FireStick enn addon. Selvfølgelig gjør addon Players Klub IPTV til en multiplatformtjeneste.

Hvordan installere Players Klub IPTV

28. HD Streamz (gratis)

HD Streamz er enda en gratis Live TV-app som finner veien til vår samling av toppapper for FireStick. Denne appen har hundrevis av gratis satellittkanaler fra USA, Storbritannia og flere andre land. Selv om appens grensesnitt overlater litt å være ønsket, er det fremdeles et godt alternativ med tanke på dens direkte TV-seksjon. Du vil også legge merke til at appen har Radio- og On-Demand-faner. Men de har ikke nok innhold. Bruk denne appen for direktesendt TV-streaming.

Hvordan installere HD Streamz på Fire Stick

29. ESPN for Fire TV (betalt)

se espn på brannstokkEnten du elsker en bestemt sport eller liker å se på sport for bare å drepe litt tid, bør du ha ESPN på Amazon Firestick. ESPN gir ikke bare live streaming av sport, men du kan også velge en on-demand-tjeneste.

Hundrevis av sportsbegivenheter er dekket av ESPN, og alle kan være tilgjengelige på din Fire TV. For dette må du bare velge idretten eller begivenheten du ønsker å se og kjøpe passene for den. Hvis arrangementet varer mer enn en dag, kan du også kjøpe pass på månedlig eller årlig basis (som Premier League).

ESPN for Fire TV-tjenesten er tilgjengelig i USA og mange andre deler av verden. Fra NCAA college-sportsbegivenheter til løp fra Indy Car-serien, det er en mengde alternativer som er tilgjengelige for visning og underholdning. Du kan også benytte deg av en prøveperiode på 7 dager, men etter den syvende dagen blir du belastet på grunnlag av planen du opprinnelig valgte, med mindre du kansellerer tjenestene.

Installasjon - ESPN for Fire TV er tilgjengelig i Amazon App Store. Bare gå til søkeikonet, søk etter det, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det.

Amazon Fire Stick-apper for nyheter

beste apper for brann-tv

30. Sky News (betalt)

Å se nyheter regelmessig holder deg oppdatert i denne raskt bevegelige verdenen. Og hva er vel bedre enn å ha den luksusen på Amazon Fire TV også? Vel, en av de mest populære døgnåpne nyhetskanalene, har Sky News også gjort appen sin tilgjengelig for Fire TV Stick.

firestick-apperSky News gir deg tilgang til informasjon om alle viktige slags ting og hendelser som skjer i verden. Du kan glede deg over 24 × 7-streaming av nyhetsrapporter på appen. Det beste er at nyhetene alltid vil være i forkant av visningen din, slik at du ikke går glipp av noen oppdatering. (Imidlertid er det stor sjanse for at du kan bli lei av kontinuerlig værrapportering.)

Én ting er sikkert at i motsetning til CBS og NBC, driver ikke Sky News med de samme gamle nyhetene igjen og igjen. Det vil alltid være en eller annen type friskt innhold for deg. Men Sky News er ikke gratis, og du må kjøpe en premiumversjon for å benytte alle disse funksjonene.

Installasjon - Sky News er tilgjengelig i Amazon App Store. Bare gå til søkeikonet, søk etter det, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det.

31. BBC News (betalt)

beste nyhetsappen for ildstedBBC News er en av de beste appene for FireStick. I verden av News and Information, BBC, er et forkortelse for British Broadcasting Corporation et merke. Det gir ekte nyheter uten fabrikasjon. Uten tvil er den viktigste grunnen til at de fleste av oss stoler blindt på BBC, på grunn av det enorme nettverket av pålitelige journalister og deres rekkevidde til hvert eneste krok og hjørne i verden. Og nå er dette også tilgjengelig på Amazon Fire TV.

Gjennom BBC News kan du ikke bare se direktesendte videoer, men til og med bla gjennom nyhetsartikler og lese dem på enheten din. BBC News dekker nesten alle deler av News, inkludert underholdning, forretning, helse og livsstil. Det kan være en sanntidssparer hvis du ønsker å lese det ferske innholdet alltid og ikke trenger å søke etter det hver gang.

Det er heller ingen reklamer eller annonser som kan forstyrre seeropplevelsene dine. Videoer er stablet i autospillmodus, så du må bytte til andre nyhetsvideoer manuelt.

Installasjon - BBC News er tilgjengelig i Amazon App Store. Bare gå til søkeikonet, søk etter det, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det.

Beste Fire TV Stick-apper for musikk

beste musikkapper for amazon fire tv-pinne

32. YouTube (gratis)

YouTube er en av de viktigste underholdningsplattformene på internett, og de fleste av oss er ganske avhengige av det. Siden vi er vant til å bruke YouTube på smarttelefonene og PC-ene, kan du tenke deg hvordan det ville se ut på en større HD-skjerm?

apps for amazon fire stickYouTube er en av de må-ha-appene for Amazon Firestick og kan lastes ned direkte fra Amazon App Store. Spiller av favorittmusikken din på kanalen eller utforsker de nye utgivelsene, alt dette er mulig også på Amazon Fire TV. I tillegg kan du også lage en musikk-spilleliste som inneholder favorittlåtene dine og spille dem når du vil.

Akkurat som nettversjonen, er YouTube-appen for Fire Stick også gratis. Hvis du vil bli kvitt intermitterende reklamefilmer, kan du kjøpe YouTube Premium-abonnement.

Slik installerer du YouTube på FireStick

33. Twitch (gratis)

beste firestick-apperI likhet med YouTube er Twitch også en gratis plattform for å lytte til musikk eller se på innhold. Men rykninger har en viss vending til det. Bortsett fra å se på innhold, kan du også bidra med innhold. Unikt, er det ikke?

Med Twitch-appen kan du ikke bare se noe innhold, men kan også streame ditt eget innhold. I motsetning til andre videostreamingsapplikasjoner som er tilgjengelige for Fire Stick, kan du også finne live streaming av videospill (nå er det noe helt kult). Hvis du liker en bestemt video eller streaming, kan du støtte og hjelpe dine favorittstreamere med å få belønning og anerkjennelse ved å øke visningene, abonnere og heie på Bits.

Du kan til og med tjene penger som streamer på Twitch ved å registrere deg for Affiliate-programmet. Hvis du er en spiller og liker å tjene noen raske penger, trenger du bare å registrere deg for å bli en bekreftet Twitch-partner og tjene ved å kringkaste deg selv å spille.

For å installere Twitch på FireStick, bare gå til "Søk" -ikonet og skriv "Twitch." Når appnavnet dukker opp i søkeresultatene, åpne og installer det.

34. Spotify (Gratis)

beste Amazon Fire Fire-apperHvis du er en musikkelsker til alle tider, bør Spotify være et husnavn for deg. Når du har lastet ned Spotify på Amazon Firestick, får du øyeblikkelig tilgang til millioner av sanger, så snart du logger deg på kontoen din..

Du kan også bruke en enkelt Spotify-konto til å spille musikk på forskjellige enheter ved å bruke det samme Wi-Fi-nettverket. For å velge musikk fra en spilleliste, kan du ganske enkelt bruke mobiltelefonen og deretter synkronisere den med Amazon Fire TV for å sette opp stemningen eller for å komme i sporet.

I motsetning til forskjellige apper for online streaming av musikk, ville Spotify ikke irritere deg med uønskede annonser mellom spillelisten. Du får også et alternativ for å laste ned favorittmusikken din og lytte til den etterpå.

For å installere Spotify, bare gå til "Søk" -ikonet og skriv "Spotify." Når appnavnet dukker opp i søkeresultatene, åpne og installer det.

Verktøy-apper for FireStick

beste brann-tv-pinne-apper

35. Downloader (gratis)

For enhver plattform må du ha verktøy som er forhåndsinstallert for å utføre en hvilken som helst oppgave. Hjelpeprogrammer danner sjelen til en enhet, og Downloader er en slik verktøyapplikasjon, du må ha på Amazon Firestick.

nedlastingsapp for ildstedEnten du vil laste ned et program eller lagre favorittvideoen din, vil du alltid trenge et nedlastingsprogram for å fullføre oppgaven. Den andre implikasjonen er at uten en nedlaster, ville du ikke fått nok nedlastningshastighet og kan ende opp med å kaste bort mye tid. På grunn av den dårlige internettforbindelsen til tider, kan nedlastingen også bli stoppet og føre til ødelagte filer.

For å forhindre dette lar nedlastingsappen for Fire Stick deg midlertidig pause i prosessen og fortsette den når du er i et godt nettverk. Dette hjelper deg ikke bare med å systematisere filene du vil laste ned, men forhindrer dem også fra korrupsjon.

Slik installerer du nedlastingsappen på FireStick

36. FileLinked (gratis)

beste firestick-apperDen populære fildelings-appen DroidAdmin er omlagt, ompakket og er nå tilgjengelig som FileLinked. Enten du vil dele bilder, videoer, musikk eller APK-er, vil FileLinked gjøre alt for deg. Dette gjør også FileLinked til et utrolig nyttig side-lasteverktøy.

Mens Downloader og ES File Explorer fortsetter å være de mest populære sidelaster-appene på FireStick, gjør FileLinked raskt fremgang. Appen gjør sidelading en problemfri prosess. Alt du trenger å gjøre er å skaffe filkoden fra opplasteren og oppgi den i FileLinked. Appen vil gjøre resten. Det er absolutt ingen grunn til å legge inn de lange nettadressene lenger.

FileLinked er enklere for FireStick-brukere siden denne enheten ikke lar deg laste ned APK-filene direkte fra nettleserne. Jeg har lagt merke til at flere og flere utviklere i disse dager tilbyr FileLinked-koder for appene sine. Derfor er det bare fornuftig å ha denne appen på FireStick.

Slik installerer du FileLinked på FireStick

37. Musemodus (gratis)

FireStick og Fire TV-enheter kjører på det endrede Android-operativsystemet. De bruker også APK som kjørbare filer, akkurat som Android-mobilene. Dette får mange til å anta at all appen som fungerer på Android-mobiler også vil fungere på FireStick. Men det er ikke alltid tilfelle.

beste apper for brann-tv-pinneMobiler benytter et berøringsgrensesnitt, mens FireStick har et fjernstyrt grensesnitt. Selv om det er mange Android-apper som både er berøringsvennlige og fjernvennlige, er det ikke mange. Selv om du installerer appene på FireStick som ikke er fjernvennlige, er det ikke sikkert at du kan kommunisere med dem. Som et resultat går du glipp av noen gode Android-apper.

Heldigvis finnes det en løsning som heter Mouse Toggle som lar deg bruke omtrent hvilken som helst Android-app på FireStick. Mouse Toggle-appen gyter en musepeker på FireStick-skjermen. Du kan manøvrere musepekeren med navigasjonstastene på fjernkontrollen. Musepekeren kan imidlertid nå de delene av bestemte apper, som FireStick-fjernkontrollen ikke kan. Dette gjør Mouse Toggle til en av de må-ha-appene for din FireStick-enhet.

Slik installerer du museskift på FireStick

38. Nettleser (gratis)

mozilla firestick nettleser appEn nettleser er utvilsomt en av de mest nyttige appene for Amazon Fire TV Stick. Det er forskjellige applikasjoner som er veldig nyttige, men ikke kan lastes ned fra Play-butikken. I et slikt tilfelle må du besøke deres offisielle nettsted hvis du vil laste ned det på enheten din. For å få tilgang til disse nettstedene, trenger du en nettleser.

Nettleseren fungerer som et multifunksjonsapplikasjon. Noen av de mest populære appene som YouTube og Spotify har online plattformer som kan nås via en nettleser og en rask internettforbindelse, uten å laste ned eller installere dem..

Nettleseren sparer tid og rom ved å eliminere kravet om å installere tredjepartsapplikasjoner som du trenger for å laste ned på Amazon Fire TV. Sammen med applikasjoner kan du også se de andre favorittnettstedene dine i HD-kvalitet på en større og bedre skjerm.

Hvis du vil installere favorittleseren din på Fire Stick, går du til "Søk" -ikonet og skriver inn navnet på nettleseren din, for eksempel "Firefox" eller "Silk." Når appnavnet vises i søkeresultatene, åpne og installer det.

Spørsmål og svar

Hva er den beste filmappen for FireStick?

Mange apper på listen vår over de beste appene for FireStick tilbyr filmstrømming. Men hvis jeg skulle velge fra dem, vil jeg si enten gå for Cinema APK eller Typhoon TV. Begge disse appene har et stort bibliotek med filmer, og de henter mange kvalitetslenker. Begge støtter Real Debrid også, noe som sørger for at du har premium streamingkoblinger.

Hva er den beste Live TV-appen for FireStick?

På Live TV-fronten gjør Mobdro APK, Ola TV og HD Streamz en fin jobb. Disse appene har mange live TV-kanaler for filmer, show, sport, barn og mer. Dette er gratis apper. Hvis du er ute etter en betalt (men likevel lommevennlig) tjeneste, kan du prøve Sportz TV. Denne appen gir deg tilgang til mer enn 8000 kanaler for mindre enn $ 15 i måneden.

Hva er den beste appen for en Jailbroken FireStick?

Det avhenger av hvilken type innhold du vil se. Hvis du liker å streame filmer og show, vil du ha Cinema HD og Typhoon TV. Hvis det er live-TVen du liker, anbefaler vi Mobdro, Ola TV og HD Streamz. Den appen som skal være en del av jailbroken FireStick er imidlertid ExpressVPN. Denne appen vil sikre din online streaming ved å skjule din online identitet og sørge for at aktivitetene dine ikke kan spores tilbake til deg.

Er det lovlig å sidelaste apper på FireStick?

Ja, det er 100% lovlig å laste inn apper på FireStick. Faktisk gir Amazon deg muligheten til å aktivere apper fra innstilling av ukjente kilder for å aktivere sidelading. Å streame copyright-innhold er imidlertid ikke lovlig, og det kan føre til problemer.

Hvordan laster jeg ned filmer på FireStick?

Apper som Cinema HD lar deg laste ned filmer og show på FireStick. Imidlertid anbefaler jeg det ikke fordi FireStick har lav lagringskapasitet. Filmer vil ta mye plass på lagringsplassen din og forårsake alle slags problemer, inkludert buffring, overoppheting og mer.

Å konkludere…

Det vil ikke være galt å si at Amazon Firestick har et enormt høyt potensiale i fremtiden. Det vil ikke vare lang tid før vi ser at folk forlater kabel eller oppvask og velger internettstrømming. Når det gjelder å nyte fleksibiliteten i det du vil se, er det fornuftig.

Hvis du planlegger å kjøpe en Amazon Firestick eller allerede har en, kan applikasjonene ovenfor være veldig nyttige i mange henseender. Etter hvert vil du få en smak av forskjellige typer underholdning, og det også på en mye forbedret måte.

Selv om noen applikasjoner er kostnadsfrie, vil noen andre sette deg tilbake med noen få dollar hvis du vil like premiumfunksjoner. Listikken over er en blanding av begge deler og vil gjøre enheten din til en komplett underholdningskilde. Likevel bør du alltid lese brukeromtalene nøye og bruke din egen vidd før du investerer penger i Amazon Fire Stick-apper.

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me