38 beste Amazon Fire Stick-apps om uw kabel-tv te dumpen

>Het zijn de FireStick-apps die zorgen voor de ongelooflijke entertainmentervaring waar dit apparaat zo bekend om is. Van je favoriete films tot de nieuwste tv-shows, van muziekstreaming tot live tv, deze apps bieden je alles met een druk op de knop. Maar er is een enorme bibliotheek met honderden apps om uit te kiezen, waardoor we vaak in het dilemma blijven - welke moeten we echt kiezen? Nou, dat is precies waar dit artikel over gaat. We verzamelen de top 38, zorgvuldig gekozen Amazon Fire Stick-apps waaruit u kunt kiezen. Deze apps zijn compatibel met alle Fire TV-apparaten, waaronder FireStick 4K en Fire TV Cube. Blijf lezen!

Amazon Inc heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van Home TV-entertainment met zijn baanbrekende product, Amazon Fire Stick. Met Fire TV Stick in je hand heb je niet alleen toegang tot een aantal reguliere tv-kanalen, maar krijg je ook de vrijheid om entertainment te ervaren, veel verder dan de parameters van kabel- of satelliet-tv.

Afgezien van zowel Amazon Prime-shows als Netflix-video's aan boord, kunt u ook verschillende andere Amazon Fire Stick-apps gebruiken om de inhoud van uw keuze en vraag te bekijken. Er is een grote meerderheid van uiteenlopende FireStick-apps en ze vervullen verschillende functies volgens uw behoefte.

Maar het punt is dat je niet zoveel apps nodig hebt voor je Fire Stick. De reden is dat, hoewel veel apps meerdere functies hebben, veel andere ofwel alleen voor verfraaiing zijn of waarvan de doeleinden normaal worden vervuld door andere huishoudelijke namen. Om deze reden hebben we een lijst samengesteld van misschien wel de belangrijkste of je kunt de beste Amazon Fire Stick-apps zeggen die je kunt installeren of sideloaden op je Fire TV / Stick.

Beste Amazon Fire Stick-apps 2020

Nu we klaar zijn met de basisprincipes van waarom we FireStick-apps nodig hebben, laten we beginnen met onze lijst. Al deze applicaties zijn ook gecategoriseerd om u een beter idee te geven van het exacte doel dat ze zullen dienen.

beste Amazon Fire Stick-apps

Disclaimer: De gratis streamingbronnen mogen alleen worden gebruikt voor films / tv-programma's die beschikbaar zijn in het publieke domein of waarvoor u de rechten hebt. Het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud is onwettig en kan tot juridische problemen leiden. En als zodanig ondersteunen of waarderen wij op geen enkele manier de streaming van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Controleer uw lokale wetgeving over online streaming voordat u ervoor kiest om dit te doen.

Beste Fire Stick-app voor veiligheid

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) is een hulpmiddel voor mensen die privacykwesties hebben. In eenvoudige woorden, als u inhoud wilt bekijken die beperkt is in uw land, kunt u uw serverlocatie wijzigen en genieten van de beperkte inhoud zonder enig risico. Bovendien volgen overheden en internetproviders wereldwijd de online activiteiten van hun gebruikers en zijn de online contentstreamers hun topdoelen. Als u geen juridische problemen wilt uitnodigen, is uw beste gok een goede FireStick VPN. Express VPN is consequent gerangschikt als de beste VPN voor Fire Stick. Het biedt een eenvoudig te gebruiken app voor Fire TV / Stick die binnen enkele minuten kan worden geïnstalleerd.

Amazon Fire Stick-apps

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over netwerksnelheid, omdat ExpressVPN een ingebouwde snelheidsoptimalisatie heeft voor het verbeteren van de netwerksnelheid. Wanneer u deze applicatie start, ziet u een functie genaamd Smart Location, waarmee u de beste serverlocaties kunt zien om maximale snelheid te halen uit.

Bekijk hoe u ExpressVPN op FireStick installeert en gebruikt. U kunt ook onze gids over de beste VPN's voor FireStick lezen voor meer informatie over ExpressVPN-functies en installatiestappen.

Beste FireStick-apps voor films en tv-shows

firestick-apps

2. Cinema APK (gratis)

Cinema APK is een uiterst populaire Android-app voor films en shows. Deze app is ontstaan ​​kort voor het afsluiten van Terrarium TV en werd daarna mainstream.

beste firestick-apps 2019Met honderden uren streambare inhoud en een eindeloze reeks inhoud is Cinema APK een van de must-have entertainment-apps voor FireStick. De app wordt ondersteund door een actief team van ontwikkelaars. De inhoudsbibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe releases. De app zelf krijgt regelmatig software-updates, waardoor het met de tijd beter wordt.

Cinema APK host, net als Terrarium TV, geen eigen inhoud. Het is een aggregator die de streaming-links van meerdere servers op verschillende locaties ophaalt. Het ophalen van de kwaliteitsstreams is een van de belangrijkste aspecten van een dergelijke service en Cinema APK doet het goed.

Deze lichtgewicht app is volledig compatibel met FireStick op afstand waardoor navigatie, interactie en bediening ongelooflijk eenvoudig zijn.

Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

3. CatMouse (gratis)

CatMouse is een andere geweldige nieuwe app voor on-demand inhoud, waaronder films en tv-shows. De app lijkt op en werkt zo veel als Terrarium TV dat we denken dat het veilig is om aan te nemen dat het een kloon is.

CatMouse werkt momenteel indrukwekkend. Het heeft heel veel inhoud voor u om te bladeren en binge-watch. Het schraapt ook hoogwaardige streams van enkele topbronnen op internet. Je zult tientallen Full-HD streams vinden voor de meeste video's.

We zijn ervan overtuigd dat CatMouse zeer binnenkort mainstream zal worden. Daarom twijfelden we er niet aan dat het deel zal uitmaken van de beste gratis apps voor films.

Hoe CatMouse op FireStick te installeren

4. CyberFlix TV (gratis)

firestick-appsTerrarium TV-uitschakeling resulteerde in het uitzetten van veel klonen; CyberFlix TV is er een van. En omdat CyberFlix TV een kloon is, lijkt het precies op Terrarium TV. Het goede nieuws is dat het ook veel functioneert als het origineel.

CyberFlix TV biedt een solide verzameling films en shows. Deze op krabber gebaseerde app haalt ook de streams op van verschillende bronnen die prominent te zien waren in Terrarium TV. U kunt ook inloggen met uw Real-Debrid-account voor toegang tot premium, Full HD-streams.

Je kunt de inhoud sorteren op genre en jaar en video's markeren als favoriet voor snelle toegang.

Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

5. UnlockMyTV (gratis)

UnlockMyTV is momenteel een geweldige optie om uw favoriete films en shows te bekijken. De mediabibliotheek is sterk en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud. U vindt bijna alle nieuwe films en shows.

Wat ik erg leuk vind aan deze app is de mogelijkheid om streaming-links van superieure kwaliteit uit verschillende bronnen te schrapen. Ik was onder de indruk van verschillende 1080p-streams. En er zijn nauwelijks dode links. Bijna alles werkt hier.

UnlockMyTV wint aan populariteit als een Cinema HD-kloon. Beide zijn opvallend vergelijkbaar in vorm en functie. Beide presteren ook uitstekend.

Hoe UnlockMyTV op Firestick te installeren

6. Titanium TV (gratis)

terrarium tvVeel gebruikers noemen Titanium TV een exacte replica van Terrarium TV. Na een tijdje de app te hebben gebruikt, ben ik ook geneigd om zo'n oordeel te vellen. De app heeft dezelfde look en feel als die van Terrarium TV. Het lijkt erop dat dezelfde codes zijn gebruikt om beide apps te schrijven.

Het goede is dat Titanium TV ook ongeveer hetzelfde werkt als TTV. Het beschikt over een grote catalogus van films en tv-programma's en laat je ze streamen in hoge kwaliteit. De app haalt een aantal goede links op, waaronder verschillende Full HD-streams. U kunt ook inloggen op uw Real-Debrid-account en het aantal Full HD-koppelingen verhogen.

Titanium TV is een lichtgewicht en eenvoudig te installeren app. Het werkt op FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV en Fire TV Cube.

Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

7. BeeTV (gratis)

beste apps voor fire tvAls u op zoek bent naar een app met een eindeloze verzameling films en shows, wilt u misschien BeeTV proberen. Deze app heeft zo'n enorme inhoudsbibliotheek dat je honderden uren kunt binge-kijken en je hebt misschien nog veel ongestreamd.

BeeTV host, net als vele andere on-demand-services, geen eigen inhoud. Het fungeert als een aggregator en haalt de streaming-links van verschillende bronnen op het internet. De app beschikt ook over Real-Debrid-aanmelding, waarmee de app koppelingen van hogere kwaliteit kan ophalen. De regelmatige updates van de mediabibliotheek zorgen ervoor dat je altijd iets nieuws hebt om naar te kijken.

Hoe BeeTV op FireStick te installeren

8. BBC iPlayer (gratis)

BBC iPlayer is een van de populairste streamingdiensten in het Verenigd Koninkrijk. Met deze service kun je bijna alle BBC-content streamen, inclusief films, shows, documentaires, nieuws en nog veel meer. BBC zelf is een ongelooflijk populair tv-netwerk met een spannende line-up van hoogwaardige inhoud. Dit tv-netwerk levert zijn inhoud buiten het VK via verschillende streaming- en uitzendpartners. BBC iPlayer is echter one-stop-shop voor alles wat met BBC te maken heeft.

Helaas is iPlayer beperkt tot het VK. Maar maak je geen zorgen, ik heb de truc behandeld om BBC te deblokkeren en naar BBC te kijken in elk land, waaronder de VS..

Hoe BBC iPlayer op Firestick te installeren & Kijk overal ter wereld

9. Kodi (gratis)

Kodi is een open-source applicatie voor verschillende platforms en kan zonder extra kosten op uw Amazon Fire Stick worden gedownload. Afgezien van al het andere dat bijdraagt ​​aan zijn snelgroeiende reputatie, valt de eenvoudige maar elegante gebruikersinterface op.

beste apps voor firestickMet een overvloed aan opties voor persoonlijk entertainment, kun je kiezen wat je wilt - van muziek uit een vooraf georganiseerde afspeellijst tot het bekijken van verschillende tv-programma's. En waarom beperken tot alleen tv-programma's. U kunt ook volwaardige HD-films bekijken op uw Amazon Fire Stick. Via Kodi heb je met één klik toegang tot meer dan duizenden films van bijna alle genres.

Kodi heeft een unieke functie waarmee u uw foto's op elk ander scherm of digitaal album kunt delen vanuit uw persoonlijke diavoorstelling zelf. Als u uw favoriete tv-programma's wilt opnemen, moet u een PVR-add-on voor de app downloaden. Kodi-gebruikers wordt aangeraden om een ​​VPN te gebruiken vanwege zware online bewaking over de hele wereld.

Hoe Kodi op FireStick te installeren

10. Stremio (gratis + betaald)

lijst met firestick-appsAls u op zoek bent naar een ongecompliceerde manier om uw favoriete films en shows (en meer) te streamen, zeg ik dat u Stremio eens probeert. Sinds ik Stremio ben gaan gebruiken, is het zelfs een van mijn reguliere streamingtools geworden. Stremio is een online mediadienst, zoals Kodi, en het wordt ook ondersteund op een breed scala aan apparaten. Maar er zijn enkele duidelijke verschillen.

Om te beginnen heeft Stremio een veel eenvoudiger en gebruikersvriendelijke interface. Je zou bijna meteen aan de slag kunnen. Bovendien installeert Stremio zijn add-ons online. Dit betekent dat de add-on installatiegegevens niet lokaal worden opgeslagen. Dit betekent dat wanneer u een add-on op één apparaat installeert, deze toegankelijk is vanaf al uw Stremio-apparaten (op voorwaarde dat u met hetzelfde account bent aangemeld). Het betekent ook dat de opslagruimte op apparaten met weinig opslagruimte niet vol raakt, ongeacht hoeveel add-ons u installeert.

Stremio ondersteunt zowel officiële als community-add-ons (niet-officiële, externe). U kunt elke add-on installeren met een enkele klik. Alle ondersteunde add-ons staan ​​ook voor u opgesteld wanneer u het gedeelte met add-ons bezoekt. U hoeft er niet handmatig naar op te zoeken.

Hoe Stremio op FireStick te installeren

11. Plex (gratis + betaald)

top-apps voor firestickPlex is absoluut een van de beste mediabeheersystemen die ik ben tegengekomen. Deze service converteert uw computer naar een mediahub door te transformeren in een Plex-server en geeft u toegang tot de lokale en online media vanuit client-apps voor een breed scala aan apparaten, waaronder Amazon FireStick. Ik vind het een zeer handige mediatool voor FireStick, die enkele serieuze opslagbeperkingen heeft. Ik kon alle films en shows op mijn computer downloaden en ze draadloos op mijn FireStick afspelen. Ik hoef niet eens op hetzelfde wifi-netwerk te zijn om dat te doen. Naast de lokale media op mijn computer, kan ik serverplug-ins downloaden (Plex-kanalen genoemd) en toegang krijgen tot onbeperkte online media op FireStick en andere client-apps. Plex is meestal gratis en daarom raad ik het aan als een van de beste apps voor FireStick.

Hoe Plex op FireStick te installeren

12. Netflix (betaald)

Amazon Fire Stick-appsNetflix is ​​vandaag terecht een synoniem voor entertainment gebleken. Het is ongetwijfeld een van de meest gebruikte platforms voor tv-shows en films. En hoewel Netflix een betaalde service is, is het nog steeds een van de beste apps voor Fire Stick.

Het beste van Netflix is ​​misschien wel dat je altijd nieuwe content krijgt en je er nooit verveelt. Voor de liefhebbers van 'klassiekers' herbergt het mediakanaal ook veel oude tv-shows, voor hun loyale en die-hard fans.

Nadat u zich op Netflix op uw Amazon Fire Stick hebt geabonneerd, kunt u hetzelfde account op meerdere apparaten gebruiken. Als je niet zeker weet of je het moet krijgen, probeer je Netflix een maand gratis en annuleer je het wanneer je maar wilt (wat een zeer onwaarschijnlijke kans is). Met een Netflix VPN kun je ook de versie van Netflix van een ander land zonder juridische problemen streamen.

Installatie - Netflix is ​​beschikbaar in de Amazon App Store. Je kunt Alexa voice gebruiken om het te vinden of gewoon naar de zoekoptie (vergrootglaspictogram) gaan, zoeken en vervolgens de instructies op het scherm volgen om het te installeren.

13. Morph TV (gratis)

beste apps voor firestickHoewel de zeer populaire Morpheus TV zo goed als opgeheven is, krijgt zijn kloon Morph TV snel een goede reputatie bij de streamers. U kunt nog steeds Morpheus TV installeren en de bestaande inhoudsbibliotheek gebruiken, het krijgt geen nieuwe updates meer. Aan de andere kant heeft Morph TV de ondersteuning van een actief team van ontwikkelaars. De software-upgrades zijn regelmatig en de mediacollectie wordt voortdurend opnieuw ingericht met nieuwe films en tv-shows.

Morph TV heeft een eenvoudige interface waarmee u aan de slag kunt zonder een leercurve te hoeven doorlopen. De app schrapt kwaliteitsstreams. Ik mis echter Real-Debrid-ondersteuning. Ik hoop dat het snel wordt toegevoegd in een van de toekomstige software-updates.

Hoe Morph TV op FireStick te installeren

14. TVZion (gratis)

beste Amazon Fire Stick-appsNog een andere on-demand streaming-app die je zou willen proberen! TVZion is een app met één muisklik met tientallen films en tv-programma's. De app biedt tonnen films en shows, geserveerd op een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken interface.

De afspeelfunctie met één klik kiest de beste streaminglink en start automatisch het afspelen. Dat is handig voor gebruikers die direct willen streamen. De app is ook honderd procent compatibel met FireStick Remote. Dit maakt interactie en navigatie eenvoudig.

TVZion is misschien niet ‘de’ beste on-demand-app, maar het is zeker het proberen waard.

Hoe TVZion op FireStick te installeren

15. TeaTV (gratis)

: TeaTV is stopgezet en kan binnenkort niet-functioneel worden

Amazon Fire Stick-appsTeaTV kwam ongeveer rond dezelfde tijd als Terrarium TV. En hoewel laatstgenoemde het grootste deel van de aandacht bleef houden, bleef TeaTV zijn terrein behouden. De app heeft echter veel grip gekregen sinds de sluiting van Terrarium TV.

Met een solide line-up van films en shows en een eenvoudige interface, is TeaTV een van de voorkeurskeuzes van veel gebruikers. Deze lichtgewicht app is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De app werd vroeger buggy en onstabiel. De ontwikkelaars hebben het echter weer op de been gezet met regelmatige updates en fixes. TeaTV is momenteel een van de beste FireStick-apps voor streamers.

Hoe TeaTV op FireStick te installeren

16. Crackle (gratis)

vuur tv-appsCrackle is een andere gratis app voor videostreaming, van Sony Entertainment. Je kunt hier gemakkelijk de beste bekroonde films en tv-programma's vinden, zonder gedoe.

Als je een echte bewonderaar bent van geweldige werken in entertainment, moet je je zeker registreren op Crackle om geweldige tv-shows, films en webseries te bekijken op je Amazon Fire Stick-apparaat. U moet echter een account maken op Crackle om te genieten van de vrijheid om toegang te krijgen tot de inhoud.

Als kinderen toegang hebben tot dergelijke apparaten, bestaat er altijd het risico dat ze worden blootgesteld aan bepaalde inhoud voor volwassenen, wat koste wat kost moet worden vermeden. Gelukkig heeft Crackle hier ook voor gezorgd door een functie voor ouderlijk toezicht in de app toe te voegen om de inhoud te filteren op leeftijd. Dit draagt ​​alleen maar bij aan de populariteit van de app op de Fire Stick.

Installatie - De app is gratis beschikbaar in de Amazon App Store. Je kunt het downloaden met behulp van de functie voor spraakgestuurd zoeken van Alexa op je Fire TV Stick. Of u kunt klikken op "vergrootglas" (zoekpictogram) en "Crackle" typen. De app verschijnt in de zoekresultaten, klik op de naam van de app en klik op de knop "Get" om het op uw FireStick te installeren..

17. Pluto TV (gratis)

beste apps voor firestickWat is er beter dan live tv? U zult zich misschien vervelen wanneer u dezelfde inhoud herhaaldelijk in veel andere apps bekijkt, maar Pluto live-tv heeft altijd iets nieuws voor u. Als u deze gratis applicatie downloadt, kunt u genieten van live-tv op uw Fire Stick.

Er zijn meer dan honderd live kanalen waaruit je kunt kiezen. De kanalen zijn beschikbaar in verschillende genres, waarvan de belangrijkste nieuws, sport en entertainment zijn. Afgezien daarvan zijn er meer dan duizenden tv-shows en films beschikbaar op het platform.

Pluto TV heeft een unieke functie om elke week een nieuwe hitfilm toe te voegen voor zijn kijkers. De applicatie wordt regelmatig bijgewerkt en goed onderhouden door de ontwikkelaars.

Installatie - Pluto TV is beschikbaar in de Amazon App Store. Ga gewoon naar het zoekpictogram, zoek het en volg de instructies op het scherm om het te installeren.

18. Crunchyroll (tegen betaling)

beste vuur tv-appsAls je een fan bent van Japanse anime en Aziatische entertainment, dan is Crunchyroll iets voor jou. Het is een van de favoriete apps die wereldwijd door Anime-liefhebbers worden gebruikt.

Er zijn meer dan 25.000 afleveringen van verschillende Anime-series beschikbaar op het platform die een non-stop 15000+ uur entertainment garanderen. Hoewel de meeste anime tv-shows in het Japans zijn, heeft Crunchyroll een oplossing voor je. Voordat ze worden uitgezonden, worden alle shows in verschillende talen vertaald, wat zorgt voor ononderbroken entertainment.

Alle inhoud die beschikbaar is op Crunchyroll is volledig gelicentieerd en geverifieerd door de grote Aziatische mediaproducenten. Deze applicatie is niet gratis, en je moet betalen voor het premium abonnement om alle functies te gebruiken. U kunt echter een gratis proefperiode van 14 dagen nemen voordat u de premium-service koopt en in het geval dat u het niet leuk vindt, kan het abonnement op elk moment worden geannuleerd.

Installatie - Crunchyroll is beschikbaar in de Amazon App Store. Ga gewoon naar het zoekpictogram, zoek het en volg de instructies op het scherm om het te installeren.

19. OneBox HD (gratis)

beste apps voor Amazon Fire TV-stickOneBox HD is een van de populairste apps van derden voor Android-apparaten. Het is nog steeds een van de eerste keuzes van mobiele gebruikers die op zoek zijn naar gratis entertainment. De eerdere versies van OneBox HD boden geen FireStick-compatibiliteit op afstand. De nieuwste software-updates voor de app hebben hem echter volledig op afstand bediend.

Hoewel OneBox HD de streaming-koppelingen van hoge kwaliteit blijft bieden (en daarom staat het in deze lijst met beste apps voor FireStick), heeft het enkele tekortkomingen die we niet over het hoofd konden zien. Het wordt bijgewerkt met de nieuwe inhoud, maar het hoofdscherm bevat er niets van. U moet er handmatig naar zoeken. De app is ook al geruime tijd niet bijgewerkt. U kunt OneBox HD nog steeds proberen, maar er zijn andere betere opties die u direct in deze lijst kunt vinden.

Hoe OneBox HD op FireStick te installeren

20. Morphix TV

Morphix TV is een kloon van de populaire app Morph TV. Hoewel de app zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, heb ik besloten deze op te nemen in deze lijst met beste apps voor FireStick. Dat komt omdat het een breed scala aan filmtitels biedt en afspelen met één klik mogelijk maakt. Het heeft een sectie voor tv-shows. Het is echter nog steeds offline als ik dit schrijf.

Morphix TV is een kleine app die probleemloos werkt op FireStick en Android TV-apparaten. Het heeft een gebruiksvriendelijke app voor eenvoudige navigatie op het grote scherm. Probeer het eens.

Hoe Morphix TV APK op FireStick te installeren

Beste FireStick-apps voor sport / live tv

beste apps voor firestick

21. Sling TV (tegen betaling)

vuur tv-appsSling TV was de eerste live tv die op internet werd gelanceerd en zou een van je eerste keuzes moeten zijn als je dol bent op live tv-kanalen. Deze service is echter alleen beschikbaar in de VS, dus u moet een VPN gebruiken om ergens anders toegang tot te krijgen.

De meeste livevideostreamingdiensten brengen meer dan $ 40 in rekening voor dezelfde functies die u met Sling TV voor slechts $ 20 per maand kunt krijgen. De enige zorg is dat u een goede internetverbinding nodig hebt om te genieten van ononderbroken livestreamingdiensten.

De enige beperking is dat als u voor het goedkoopste pakket kiest, u niet op meer dan één scherm tegelijk kunt streamen. Als u bent aangemeld met meer dan één apparaat, wordt bij het starten automatisch gevraagd naar het enkele apparaat waarmee u de kanalen wilt bekijken..

Hoe Sling TV op FireStick te installeren

22. Mobdro (gratis)

apps voor firestickAls je graag naar sport kijkt en daar geen cent voor wilt uitgeven, dan is Mobdro de juiste Fire Stick-app voor jou. Zoek deze app niet in de Amazon App Store, omdat deze alleen kan worden gedownload van de officiële website van Mobdro. Als u een Kodi-gebruiker bent, kunt u deze op Kodi zelf installeren.

Nadat u deze applicatie hebt gedownload en op uw Fire TV hebt uitgevoerd, zult u merken dat Mobdro blijft zoeken naar gratis videostreaming over de hele wereld en deze rechtstreeks naar uw apparaat verzendt, waardoor het in dit opzicht een zeer nuttige tool is.

U kunt zo lang als u wilt van de gratis streamingdienst genieten, maar als u onnodige omvangrijke advertenties wilt verwijderen, moet u een premium-account aanschaffen. Met een premium abonnement kunt u niet alleen genieten van advertentievrij entertainment, maar ook live streaming video's vastleggen en downloaden en opslaan voor later gebruik.

Hoe Mobdro op FireStick te installeren

23. Live NetTV (gratis)

beste live tv firestick-apps 2019Met Live NetTV kunt u veel van uw favoriete satellietzenders gratis bekijken. Met een grote verzameling Amerikaanse, Britse en internationale zenders en een FireStick-vriendelijke interface is deze app absoluut een van de beste opties om live tv te kijken.

Er zijn verschillende categorieën voor het streamen van tv-kanalen, waaronder sport, entertainment, tv-shows, films, lifestyle, kinderen en meer. De app heeft ook het gedeelte Video-on-demand voor films en tv-programma's toegevoegd. Het on-demand gedeelte biedt beperkte inhoud, maar zal naar verwachting in de toekomst uitbreiden.

Hoe Live NetTV op FireStick te installeren

24. Redbox TV (gratis)

beste live tv-app voor firestickRedbox TV APK is een andere fantastische Live TV-applicatie voor FireStick en andere Android-apparaten. Deze app heeft een grote verzameling satelliettelevisiezenders. Hiermee kun je tv streamen vanuit verschillende landen en regio's. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u direct aan de slag. Klik gewoon op het tabblad land / regio bovenaan en verken de lijst met beschikbare kanalen. Zo gemakkelijk is het. U kunt gratis kanalen streamen vanuit de VS, Canada, het VK en andere delen van de wereld. Met de app kunt u ook favoriete zenders kiezen die u vaak bekijkt. Als je graag live tv kijkt op FireStick, is Redbox TV APK een app die je moet proberen. 

Hoe Redbox TV op FireStick te installeren

25. Sportz TV IPTV (tegen betaling)

Sportz TV IPTV-app biedt je een hele reeks content, van live-tv tot on-demand films en shows, allemaal op één plek. Hoewel Sportz TV een betaalde app is, is het elke dag beter dan de vele gratis, onbetrouwbare streaming-apps. En voor wat het biedt, is het elke besteding waard. U kunt al vanaf $ 14,95 per maand aan de slag. Ja, dat is de prijs die u betaalt voor meer dan 8000 live tv-kanalen en tonnen films en shows. Dit is bijna dezelfde prijs die veel mensen betalen om zich op één traditioneel tv-kanaal te abonneren.

De app is goed onderhouden, biedt streaming van hoge kwaliteit (tot 1080p) en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Ga je gang en probeer het nu!

Hoe Sportz TV IPTV te installeren

26. TVTap (gratis)

TV Tap is een live-tv-app met een solide line-up van satellietzenders van over de hele wereld, waaronder de VS, het VK, Europa, Azië, het Midden-Oosten en meer. TV Tap heeft een speciale APK voor FireStick, aangepast voor afstandsbediening en groter scherm van een tv. De gebruikersinterface is eenvoudig en vrij gemakkelijk te gebruiken. Het had echter beter kunnen zijn door de kanaalpictogrammen op het hoofdscherm iets kleiner te maken.

Je kunt allerlei kanalen bekijken in verschillende categorieën, waaronder entertainment, films, nieuws, muziek, sport, eten, kinderen en documentaire. Met de app kunt u ook kanalen filteren op land / regio. Ik wens meer kanalen gestreamd in HD. Toch is TV Tap een fatsoenlijke Live TV-app voor FireStick. Probeer het eens!

Hoe TVTap APK op FireStick te installeren

27. Players Klub IPTV (tegen betaling)

De Players Klub IPTV is een andere kwaliteit IPTV-service. Hiermee hebt u toegang tot meer dan 2000 tv-kanalen. Hoewel de meeste zenders uit de VS komen, kunt u ook veel tv-zenders bekijken uit landen als Australië, het VK, Canada en meer.

Deze IPTV-service heeft een betaalbare prijs van $ 8 per maand. Gezien het feit dat het een enorme verzameling kanalen heeft en allemaal van hoge kwaliteit streamen, zou ik zeggen dat het een vrij verbazingwekkende deal is.

Hoewel Players Klub IPTV in de eerste plaats een live tv-app is, heeft het ook een behoorlijk on-demand gedeelte met tientallen films en tv-shows voor je streamingplezier. In tegenstelling tot veel gratis apps biedt Players Klub IPTV een betrouwbaardere en kwalitatief betere videoweergave.

De Players Klub IPTV heeft een Android-app die u op FireStick kunt installeren. De app is volledig compatibel met de afstandsbediening, voor eenvoudige bediening en navigatie. De service biedt ook een Kodi-add-on, die u opnieuw kunt gebruiken op FireStick via Kodi. De Android-app werkt echter schijnbaar beter op FireStick dan de add-on. Natuurlijk maakt de add-on Players Klub IPTV een multiplatform-service.

Hoe de Players Klub IPTV te installeren

28. HD Streamz (gratis)

HD Streamz is nog een gratis Live TV-app die zijn weg vindt naar onze verzameling top-apps voor FireStick. Deze app biedt honderden gratis satellietkanalen uit de VS, het VK en verschillende andere landen. Hoewel de interface van de app een beetje te wensen overlaat, is het nog steeds een goede optie gezien het live tv-gedeelte. Je zult ook merken dat de app radio- en on-demand-tabbladen heeft. Maar ze hebben niet genoeg inhoud. Gebruik deze app voor live tv-streaming.

Hoe HD Streamz op Fire Stick te installeren

29. ESPN voor Fire TV (betaald)

kijk espn op vuurstokOf je nu van een bepaalde sport houdt of graag naar sport kijkt om gewoon wat tijd te doden, je zou ESPN op je Amazon Firestick moeten hebben. ESPN biedt niet alleen live streaming van sport, maar u kunt ook kiezen voor een on-demand service.

Honderden sportevenementen worden gedekt door ESPN en ze kunnen allemaal beschikbaar zijn op uw Fire TV. Hiervoor moet je gewoon de sport of het evenement kiezen dat je wilt bekijken en de passen daarvoor kopen. Als het evenement langer dan een dag duurt, kunt u ook passen kopen op maandelijkse of jaarlijkse basis (zoals de Premier League).

ESPN voor Fire TV-service is beschikbaar in de Verenigde Staten en vele andere delen van de wereld. Van NCAA hogeschool sportevenementen tot races uit de Indy Car-serie, er zijn talloze opties beschikbaar voor kijk- en entertainmentdoeleinden. Je kunt ook gebruikmaken van een volledige proefperiode van 7 dagen, maar na de zevende dag worden er kosten in rekening gebracht op basis van het abonnement dat je in eerste instantie hebt gekozen, tenzij je de services annuleert.

Installatie - ESPN voor Fire TV is beschikbaar in de Amazon App Store. Ga gewoon naar het zoekpictogram, zoek het en volg de instructies op het scherm om het te installeren.

Amazon Fire Stick-apps voor nieuws

beste apps voor fire tv

30. Sky News (betaald)

Regelmatig nieuws kijken houdt je op de hoogte in deze snel veranderende wereld. En wat is er beter dan die luxe op je Amazon Fire TV? Nou, een van de populairste 24-uurs nieuwskanalen, Sky News heeft ook hun app beschikbaar gemaakt voor de Fire TV Stick.

firestick-appsSky News geeft u toegang tot informatie over alle belangrijke soorten dingen en gebeurtenissen in de wereld. U kunt genieten van 24 × 7 streaming van nieuwsberichten op de app. Het beste deel is dat het laatste nieuws altijd in de voorhoede van uw weergave zal staan, zodat u geen enkele update mist. (Er zijn echter kansen dat u ziek wordt van voortdurende weersrapportage.)

Eén ding is zeker: in tegenstelling tot CBS en NBC voert Sky News niet steeds hetzelfde oude nieuws uit. Er zal altijd een of ander soort nieuwe inhoud voor u zijn. Maar Sky News is niet gratis en je moet een premium-versie aanschaffen om al deze functies te gebruiken.

Installatie - Sky News is beschikbaar in de Amazon App Store. Ga gewoon naar het zoekpictogram, zoek het en volg de instructies op het scherm om het te installeren.

31. BBC News (betaald)

beste nieuws-app voor firestickBBC News is een van de beste apps voor FireStick. In de wereld van Nieuws en Informatie is BBC een afkorting voor British Broadcasting Corporation een merk. Het biedt echt nieuws zonder enige fabricage. De belangrijkste reden waarom de meesten van ons BBC blindelings vertrouwen, is te danken aan het enorme netwerk van betrouwbare journalisten en hun bereik tot elk hoekje van de wereld. En nu is dit ook beschikbaar op uw Amazon Fire TV.

Via BBC News kunt u niet alleen livestreamingvideo's bekijken, maar kunt u zelfs door nieuwsartikelen bladeren en deze op uw apparaat lezen. BBC News omvat bijna alle secties van het nieuws, inclusief entertainment, zaken, gezondheid en levensstijl. Het kan een real-time besparing zijn als u de nieuwe inhoud altijd wilt lezen en er niet elke keer naar hoeft te zoeken.

Er zijn ook geen commercials of advertenties die uw kijkervaringen onderbreken. Video's worden gestapeld in autoplay-modus, dus je moet handmatig overschakelen naar andere nieuwsvideo's.

Installatie - BBC News is beschikbaar in de Amazon App Store. Ga gewoon naar het zoekpictogram, zoek het en volg de instructies op het scherm om het te installeren.

Beste Fire TV Stick-apps voor muziek

beste muziek-apps voor Amazon Fire TV-stick

32. YouTube (gratis)

YouTube is een van de belangrijkste entertainmentplatforms op internet en de meesten van ons zijn er behoorlijk verslaafd aan. Omdat we eraan gewend zijn YouTube op onze smartphones en pc te gebruiken, moet je je voorstellen hoe het eruit zou zien op een groter HD-scherm?

Amazon Fire Stick-appsNou, YouTube is een van de must-have apps voor je Amazon Firestick en kan direct worden gedownload van de Amazon App Store zelf. Je favoriete muziek afspelen op het kanaal of de nieuwe releases verkennen, dit is allemaal ook mogelijk op de Amazon Fire TV. Bovendien kunt u ook een muziekafspeellijst maken met uw favoriete nummers en deze afspelen wanneer u maar wilt.

Net als de webversie is de YouTube-app voor de Fire Stick ook gratis. Als je af en toe reclames wilt verwijderen, kun je het YouTube Premium-abonnement kopen.

Hoe YouTube op FireStick te installeren

33. Twitch (gratis)

beste firestick-appsNet als YouTube is Twitch ook een gratis platform voor het luisteren naar muziek of het bekijken van inhoud. Maar twitch heeft een bepaalde wending. Naast het bekijken van inhoud, kunt u ook inhoud bijdragen. Uniek, nietwaar?

Met de Twitch-app kunt u niet alleen inhoud bekijken, maar ook uw eigen inhoud streamen. In tegenstelling tot andere videostreaming-applicaties die beschikbaar zijn voor Fire Stick, kun je hier ook live streaming van videogames vinden (nu is dat iets heel cools). Als je van een bepaalde video of streaming houdt, kun je je favoriete streamers ondersteunen en helpen om beloningen en erkenning te krijgen door het aantal weergaven te vergroten, je te abonneren en te juichen met Bits.

Je kunt zelfs geld verdienen als streamer op Twitch door je aan te melden voor het Affiliate-programma. Als je een gamer bent en graag wat snel geld verdient, moet je je aanmelden om een ​​geverifieerde Twitch-partner te worden en verdienen door jezelf uit te zenden door te spelen.

Om Twitch op FireStick te installeren, gaat u gewoon naar het pictogram 'Zoeken' en typt u 'Twitch'. Wanneer de app-naam in de zoekresultaten verschijnt, opent en installeert u deze.

34. Spotify (Vrij)

beste Amazon Fire Stick-appsAls je een muziekliefhebber bent, dan is Spotify een begrip voor jou. Nadat je Spotify op je Amazon Firestick hebt gedownload, krijg je direct toegang tot miljoenen nummers, zodra je inlogt op je account.

Je kunt ook één Spotify-account gebruiken om muziek op verschillende apparaten af ​​te spelen met hetzelfde wifi-netwerk. Om muziek uit een afspeellijst te selecteren, kunt u eenvoudig uw mobiele telefoon gebruiken en deze vervolgens synchroniseren met uw Amazon Fire TV om de stemming in te stellen of in de groove te komen.

In tegenstelling tot verschillende online muziekstreaming-apps, zou Spotify je niet irriteren met ongewenste advertenties tussen de muziekafspeellijst. Je krijgt ook een optie om je favoriete muziek te downloaden en er daarna naar te luisteren.

Om Spotify te installeren, gaat u gewoon naar het pictogram 'Zoeken' en typt u 'Spotify'. Wanneer de naam van de app in de zoekresultaten verschijnt, opent en installeert u deze.

Hulpprogramma-apps voor FireStick

beste Fire TV-stick-apps

35. Downloader (gratis)

Voor elk platform moeten hulpprogramma's vooraf zijn geïnstalleerd om elke taak te kunnen uitvoeren. Hulpprogramma's vormen de ziel van een apparaat en Downloader is zo'n hulpprogramma-programma dat u op uw Amazon Firestick moet hebben.

downloader-app voor firestickOf u nu een applicatie wilt sideloaden of uw favoriete muziekvideo wilt opslaan, u hebt altijd een downloader-applicatie nodig om de taak te volbrengen. De andere implicatie is dat je zonder een downloader niet genoeg downloadsnelheid zou krijgen en misschien veel tijd zou verspillen. Vanwege de slechte internetverbinding soms kan uw downloaden ook vastlopen en resulteren in beschadigde bestanden.

Om dit te voorkomen, kunt u met de downloader-app voor Fire Stick het proces onmiddellijk onderbreken en hervatten wanneer u zich in een goed netwerk bevindt. Dit helpt u niet alleen om de bestanden die u wilt downloaden te systematiseren, maar voorkomt ook dat ze corrupt raken.

Hoe de downloader-app op FireStick te installeren

36. FileLinked (gratis)

beste firestick-appsDe populaire app voor het delen van bestanden DroidAdmin heeft een nieuwe naam gekregen, opnieuw verpakt en is nu beschikbaar als FileLinked. Of u nu foto's, video's, muziek of APK's wilt delen, FileLinked doet het allemaal voor u. Dit maakt FileLinked ook een ongelooflijk handige tool om opzij te laden.

Terwijl Downloader en ES File Explorer de populairste side-loading-apps op FireStick blijven, maakt FileLinked ook snel vooruitgang. De app maakt sideloading een probleemloos proces. Het enige wat u hoeft te doen is de bestandscode van de uploader te verkrijgen en in FileLinked in te voeren. De app doet de rest. Het is absoluut niet meer nodig om de lange URL's in te voeren.

FileLinked is allemaal handiger voor FireStick-gebruikers, omdat u met dit apparaat de APK-bestanden niet rechtstreeks vanuit de browsers kunt downloaden. Ik heb gemerkt dat tegenwoordig steeds meer ontwikkelaars FileLinked-codes aanbieden voor hun apps. Daarom is het alleen maar logisch om deze app op FireStick te hebben.

Hoe FileLinked op FireStick te installeren

37. Muiswisseling (gratis)

FireStick- en Fire TV-apparaten werken op het aangepaste Android-besturingssysteem. Ze gebruiken ook de APK als uitvoerbare bestanden, net als de Android-mobiele telefoons. Hierdoor gaan veel mensen ervan uit dat alle apps die op Android-mobiele apparaten werken ook op FireStick werken. Maar dat is niet altijd het geval.

beste apps voor Fire TV-stickMobiles gebruiken een touch-interface, terwijl FireStick een op afstand bestuurbare interface heeft. Hoewel er veel Android-apps zijn die zowel aanraak- als afstandsbedieningvriendelijk zijn, zijn er veel niet. Zelfs als u de apps op FireStick installeert die niet externvriendelijk zijn, kunt u er mogelijk niet mee communiceren. Als gevolg hiervan mis je een aantal geweldige Android-apps.

Gelukkig is er een oplossing genaamd Mouse Toggle waarmee je vrijwel elke Android-app op FireStick kunt gebruiken. De app Mouse Toggle geeft een muisaanwijzer op uw FireStick-scherm. U kunt de muisaanwijzer verplaatsen met de navigatietoetsen op de afstandsbediening. De muisaanwijzer kan echter die delen van bepaalde apps bereiken, wat uw FireStick-afstandsbediening niet kan. Dit maakt Mouse Toggle een van de must-have apps voor uw FireStick-apparaat.

Hoe muisschakelaars op FireStick te installeren

38. Browser (gratis)

Mozilla firestick browser-appEen browser is ongetwijfeld een van de handigste apps voor Amazon Fire TV Stick. Er zijn verschillende applicaties die erg handig zijn, maar niet kunnen worden gedownload vanuit de Play Store. In een dergelijk geval moet u hun officiële website bezoeken als u deze op uw apparaat wilt downloaden. Voor toegang tot deze websites heeft u een browser nodig.

De browser dient als een multifunctionele applicatie. Sommige van de meest populaire apps zoals YouTube en Spotify hebben online platforms die toegankelijk zijn via een browser en een snelle internetverbinding, zonder ze te downloaden of te installeren.

De browser bespaart tijd en ruimte door de noodzaak te elimineren om applicaties van derden te installeren die u nodig hebt om sideloaden op de Amazon Fire TV. Naast applicaties kunt u ook uw andere favoriete websites in HD-kwaliteit op een groter en beter scherm bekijken.

Als u uw favoriete browser op Fire Stick wilt installeren, gaat u naar het pictogram 'Zoeken' en typt u de naam van uw browser zoals 'Firefox' of 'Silk'. Wanneer de app-naam in de zoekresultaten verschijnt, opent en installeert u deze.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste film-app voor FireStick?

Veel apps op onze lijst met beste apps voor FireStick bieden filmstreaming. Als ik echter uit hen zou kiezen, zou ik zeggen of ik voor Cinema APK of Typhoon TV ga. Beide apps hebben een grote bibliotheek met films en ze halen veel kwaliteitslinks op. Beide ondersteunen ook Real Debrid, wat ervoor zorgt dat je de premium streaming-links hebt.

Wat is de beste Live TV-app voor FireStick?

Op het gebied van Live TV doen Mobdro APK, Ola TV en HD Streamz het prima. Deze apps bevatten heel veel live tv-kanalen voor films, shows, sport, kinderen en meer. Dit zijn gratis apps. Als u op zoek bent naar een betaalde (maar toch zakvriendelijke) service, kunt u Sportz TV proberen. Deze app geeft je toegang tot meer dan 8000 kanalen voor minder dan $ 15 per maand.

Wat is de beste app voor een Jailbroken FireStick?

Het hangt af van het type inhoud dat u wilt bekijken. Als u films en shows wilt streamen, wilt u Cinema HD en Typhoon TV. Als het je favoriete tv is, raden we Mobdro, Ola TV en HD Streamz aan. De enige app die deel moet uitmaken van uw jailbreak FireStick is ExpressVPN. Deze app beveiligt uw online streaming door uw online identiteit te verbergen en ervoor te zorgen dat uw activiteiten niet tot u herleidbaar zijn.

Is het legaal om apps op FireStick te sideloaden?

Ja, het is 100% legaal om apps op FireStick te sideloaden. Amazon geeft je zelfs de optie om de apps van onbekende bronnen in te schakelen om sideloading in te schakelen. Het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud is echter niet legaal en kan tot problemen leiden.

Hoe download ik films op FireStick?

Met apps zoals Cinema HD kun je films en shows downloaden naar je FireStick. Ik raad het echter niet aan omdat FireStick een lage opslagcapaciteit heeft. Films nemen veel ruimte in beslag op uw opslag en veroorzaken allerlei problemen, waaronder bufferen, oververhitting en meer.

Concluderen…

Het is niet verkeerd om te zeggen dat Amazon Firestick in de toekomst een enorm hoog potentieel heeft. Het zal niet lang duren voordat we mensen zien die Cable of Dish verlaten en kiezen voor internetstreaming. Als het gaat om genieten van flexibiliteit bij wat je wilt bekijken, is het logisch.

Als u van plan bent om een ​​Amazon Firestick te kopen of er al een hebt, kunnen de hierboven genoemde toepassingen in veel opzichten erg nuttig zijn. Uiteindelijk krijg je een voorproefje van verschillende soorten entertainment, en dat ook op een veel verbeterde manier.

Hoewel sommige applicaties kosteloos zijn, zullen andere je een paar dollar kosten, als je van premium-functies wilt genieten. De bovenstaande lijst is een combinatie van beide en maakt van uw apparaat een complete entertainmentbron. Toch moet u de gebruikersrecensies altijd zorgvuldig lezen en uw eigen verstand gebruiken voordat u geld investeert in Amazon Fire Stick-apps.

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me