8 Alternatif Kotak Tegak Terbaik (2020)

>

Inilah senarai kami alternatif kotak pilihan. Saya terpaksa menyusun senarai ini kerana Showbox baru-baru ini telah ditutup untuk kebaikan. APK Showbox adalah salah satu aplikasi penstriman yang paling banyak digunakan untuk filem dan rancangan TV. Ia juga sangat popular di kalangan pengguna FireStick. Sejak Showbox tidak berfungsi lagi, hanya masuk akal untuk mencari penggantinya.

Ia tidak begitu sukar, kerana saya telah menerbitkan Alternatif TV Terrarium yang terbaik tidak lama dahulu. Showbox dan Terrarium TV adalah sama. Oleh itu, alternatif mereka juga tidak begitu berbeza. Saya telah memilih yang terbaik dari lot itu. Saya yakin anda akan menemui satu (atau lebih) daripada mereka sebagai alternatif Showbox yang sesuai. Tengoklah!

Alternatif Kotak Papar

Aplikasi yang disenaraikan sebagai alternatif kepada Showbox di sini semuanya telah diuji dan merupakan antara yang paling popular pada masa ini. Mereka sama baiknya dengan Showbox atau lebih baik. Showbox tidak jauh-mesra dan berfungsi dengan baik dengan aplikasi Toggle Mouse di FireStick anda. Itu sedikit kerumitan. Untungnya, tiada penggantian Showbox yang memerlukan anda memasang aplikasi tambahan. Pasang mereka dan mereka semua bersedia untuk digunakan.

alternatif peti surat terbaik

Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan berhak cipta pada peranti anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya amat mengesyorkan anda untuk mendapatkan VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang buruk.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

  • Bagaimana untuk memasang VPN di FireStick / Fire TV
  • Cara memasang VPN pada peranti penstriman lain

1. Cinema APK (HD Movies)

Saya mula mendengar banyak tentang aplikasi ini apabila Terrarium TV turun dan sekarang, saya yakin bahawa ia adalah salah satu aplikasi terbaik untuk filem dan rancangan. Cinema APK adalah aplikasi Android yang berfungsi dengan lancar di FireStick, FireStick 4K dan peranti TV Fire. Aplikasi ini seratus peratus jauh serasi membolehkan interaksi tanpa usaha.

APK Cinema mempunyai koleksi filem dan rancangan TV yang besar. Kandungan itu dikemas kini dengan kerap yang kadang-kadang saya dapati kandungan baru dalam beberapa minit pelepasan. Aplikasi ini menggunakan pengikis kelas atas yang mencari berpuluh-puluh pautan kerja. Kualiti aliran adalah baik dan ia menjadi lebih baik apabila anda mendaftar masuk dengan Real-Debrid.

Dengan antara muka yang kemas, mudah digunakan dan kandungan perpustakaan yang luar biasa, Cinema APK pastinya salah satu alternatif ShowBox terbaik.

Bagaimana untuk memasang APK Cinema di FireStick

2. Titanium TV

alternatif kotak paparanTitanium TV secara meluas dianggap sebagai klon Terrarium TV dan difahami jadi kerana kedua-dua berkongsi beberapa sifat yang sangat umum. Malah, kedua-duanya hampir sama sekali. Pasang Titanium TV pada FireStick dan anda akan tahu apa yang saya bercakap tentang (jika anda telah menggunakan Terrarium TV sebelum). Sekarang Showbox sudah hilang, saya akan mengatakan Titanium TV berfungsi sebagai alternatif yang sangat baik untuk aplikasi ShowBox.

TV Titanium juga mempunyai katalog filem dan rancangan TV yang besar. Dari filem yang dikeluarkan baru-baru ini ke episod terbaru, anda akan dapati semuanya di sini. Saya juga kagum dengan kualiti pemutaran video yang ditawarkan oleh aplikasi ini. Terdapat banyak aliran untuk memilih main balik dari. Dan, seperti APK Cinema, Titanium TV membolehkan anda masuk dengan Debrid Tanah untuk pengalaman menonton yang lebih menakjubkan.

Oleh kerana Titanium TV adalah mesra jauh, anda boleh menggunakannya tanpa sebarang gangguan pada FireStick dan barisan peranti TV Kebakaran yang lain. Jika anda mencari aplikasi seperti Showbox, Titanium TV adalah apa yang anda mesti cuba.

Bagaimana untuk memasang Titanium TV pada FireStick

3. CatMouse APK

Aplikasi streaming langsung yang baru dikeluarkan hampir setiap hari. Hanya ada segelintir mereka yang mendapat keterlihatan. APK CatMouse agak baru berbanding dengan aplikasi lain dalam senarai ini. Walau bagaimanapun, ia telah menjadikan kehadirannya berasa agak tegas.

CatMouse menawarkan barisan filem dan rancangan TV yang mengagumkan. Koleksi ini juga mendapat kemas kini tetap sebaik saja terdapat filem baru atau episod yang disiarkan baru-baru ini. Dengan kata lain, aplikasinya memastikan tiada kekurangan hiburan.

Apa yang mengagumkan saya, lebih banyak lagi, adalah berapa cepat CatMouse memuatkan pautan penstriman dari pelbagai sumber dalam talian. Tetapi, itu bukan. Ia juga memberikan anda pautan yang berkualiti tinggi. Saya sering melihat beberapa pautan kerja 1080p.

Anda boleh meningkatkan pengalaman aliran anda yang lebih tinggi dengan ciri seperti integrasi Debrid dan Trakt Real.

Aplikasi ini seratus peratus jauh-jauh dan berfungsi dengan lancar pada FireStick. Ia sememangnya alternatif Alternatif kotak cetus yang anda boleh dapatkan.

Pasang CatMouse pada FireStick

4. UnlockMyTV

Kini, ini adalah satu lagi aplikasi atas permintaan yang luar biasa yang anda ingin menyiarkan filem kegemaran anda dan episod anda. UnlockMyTV mempunyai perpustakaan media yang luas, yang juga menerima kemas kini tetap. Aplikasi ini menawarkan ratusan jam hiburan tanpa henti untuk keseronokan tontonan anda.

Seperti CatMouse, UnlockMyTV lebih baru daripada aplikasi lain di senarai alternatif terbaik kami untuk Showbox. Namun, ia berjaya mencari jalan di sini kerana prestasi terbaiknya. Aplikasi ringan ini memberikan navigasi lancar, mendapatkan pautan penstriman cepat, dan membolehkan main balik cepat. Sudah tentu, jangan lupa, ia memberikan anda aliran berkualiti tinggi yang mengalir sehingga resolusi 1080p.

Aplikasi yang kaya dengan ciri ini juga membolehkan anda mengintegrasikan akaun Debrid dan Trakt Real anda. Semua dalam semua, jika anda tiada Showbox, cuba UnlockMyTV. Saya yakin anda akan menyukainya.

Pasang UnlockMyTV pada FireStick

5. Kodi

alternatif peti surat terbaikKodi adalah aplikasi media yang boleh dengan mudah menggantikan mana-mana aplikasi seperti itu pada bila-bila masa sahaja. Aplikasi ini memberi anda akses kepada dunia filem, pertunjukan, TV live, sukan dan mana-mana yang besar. Apa yang perlu anda lakukan ialah memasang addkey Kodi dan mulakan.

Salah satu kelebihan Kodi adalah bahawa ia tidak bergantung kepada mana-mana pemaju aplikasi tunggal. Platform sumber terbuka ini telah dibangunkan oleh komuniti sukarelawan yang besar. Alat ini sentiasa dipantau dan dikemas kini. Seperti yang saya katakan, semua yang anda perlukan adalah addons video untuk memulakan Kodi dan terdapat puluhan daripada mereka boleh didapati secara percuma.

Kodi adalah salah satu alternatif terbaik untuk Showbox. Ia mungkin bukan salah satu aplikasi yang serupa tetapi ia pasti penggantian Showbox yang hebat. Anda boleh memasangnya dalam masa 5 minit di FireStick anda. Malah, ia disokong pada pelbagai peranti termasuk Android, Windows, Mac, iOS dan banyak lagi.

Bagaimana untuk menjejaki FireStick dengan Kodi

Bagaimana Menggunakan Kodi - Panduan Pemula

6. TeaTV

teatv untuk firestick

Apabila Terrarium TV dimatikan, TeaTV tiba-tiba menjadi terkenal, walaupun sudah lama wujud. Sekarang Showbox juga hilang, saya tidak nampak apa-apa sebab mengapa anda tidak dapat memberikan TeaTV satu percubaan. Kami mempunyai aplikasi ini disenaraikan sebagai salah satu alternatif teratas untuk Terrarium TV. Gunakannya dan anda akan tahu mengapa ia meraih ruang di sini di dalam senarai pilihan kotak pilihan teratas ini juga.

Seperti kebanyakan aplikasi yang dikehendaki, anda akan dapati banyak filem dan tajuk pameran TV di sini. Saya juga agak gembira dengan pengikisnya yang menjadikan anda pautan terbaik dari seluruh web. Kelajuan main balik tidak secepat yang saya lihat di Cinema APK dan Titanium TV, tetapi kualiti video boleh diterima sepenuhnya. TeaTV biasanya menarik 720p dan pautan SD, tetapi kadang kala anda mendapat 1080 juga. Sekali lagi, dengan Real-Debrid, anda boleh mengharapkan aliran kualiti yang lebih tinggi.

Bagaimana untuk memasang TeaTV pada FireStick

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV adalah aplikasi lain yang anda ingin cuba jika anda mencari alternatif yang sesuai untuk Showbox. Ia lebih seperti TV Titanium dan juga dianggap sebagai klon Terrarium TV. Antara muka, susun atur, dan organisasi CyberFlix TV adalah sama.

Saya suka TV CyberFlix kerana ia mendapat semua asas. Aplikasi ini mempunyai katalog media besar, yang dikemas kini tepat pada masanya. Anda akan sentiasa mencari filem dan pertunjukan terkini untuk streaming. Sama seperti yang lain dalam senarai ini, CyberFlix TV mengambil pelbagai pautan, memberikan anda pilihan yang cukup untuk mencari main semula yang berkualiti tinggi. Ia adalah aplikasi mesra pengguna FireStick, yang mudah digunakan. Ia ringan dan pantas juga.

Bagaimana untuk memasang CyberFlix TV pada FireStick

8. TVZion

TVZion bukanlah alternatif yang paling besar untuk ShowBox tetapi saya rasa kita tidak mempunyai banyak pilihan. Saya tidak mengatakan aplikasi itu buruk. Malah, ia cukup baik. Dengan pustaka kandungan pepejal dan antara muka yang kemas, TVZion menawarkan pengalaman hiburan yang baik. Walau bagaimanapun, ia tidak sebagus yang lain dalam senarai ini, terutamanya jika anda membandingkannya dengan Cinema APK dan Titanium TV.

Yang mengatakan, memasang aplikasi ini dan anda akan menemui semua gelaran yang popular dan popular di skrin utama. Anda boleh bertukar-tukar antara filem dan rancangan TV dengan cepat melalui menu di atas. TVZion adalah jauh-mesra dan oleh itu navigasi licin pada peranti FireStick anda. Ia berfungsi hebat pada kotak Android juga.

Terdapat had 500 jam main balik dengan TVZion. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan tambahan 1000 jam apabila anda memasang aplikasi dari Gedung Google Play yang disyorkan oleh aplikasi ini. Oleh kerana FireStick tidak menyokong Gedung Play, silap mata ini tidak berfungsi padanya. Penyelesaiannya adalah untuk menyahpasang dan memasang semula aplikasi apabila anda kehabisan jam.

Bagaimana untuk memasang TVZion pada Batang Api

Bagaimana Menggunakan Alternatif Kotak Paparan Peti Deposit Keselamatan

Sekarang anda mempunyai beberapa pilihan untuk digunakan sebagai pengganti APK Showbox, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua strim anda dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, streaming kandungan percuma (filem, rancangan TV) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Syukurlah, ada cara yang mudah untuk memastikan semua aktiviti penstriman anda tersembunyi daripada ISP dan Kerajaan anda. Apa yang anda perlukan adalah VPN yang baik. VPN membantu anda memintas Pengawasan Atas Talian, pendambungan ISP, dan larangan geo kandungan.

Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN, yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat. Juga, ia sangat mudah dipasang pada Fire TV / Stick atau peranti lain seperti Windows PC, Mac, Android atau iPhone.

Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda mula menggunakan aplikasi ini, mari lihat cara menggunakan ExpressVPN untuk memastikan aktiviti penstriman anda tersembunyi dari mata yang bersinar.

Langkah 1: Langgan ExpressVPN DI SINI. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak puas dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk bersambung ke pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik dalam industri.

sambung expressvpn untuk kodi

Putusan

Ini adalah senarai alternatif kotak pilihan terbaik kami. Jika anda telah menggunakan Showbox, saya yakin anda akan menyukai pilihan ini. Mereka hampir sama. Saya juga telah menyediakan pautan kepada panduan pemasangan dengan setiap aplikasi. Ini akan membantu anda dengan cepat memasang apl pilihan anda pada peranti FireStick anda. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin berkongsi pengalaman anda dengan kami, sila gunakan bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Alternatif APK Cinema
Alternatif Cotomovies
Alternatif Putlocker

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me