8 bästa alternativ för Showbox (2020)

>

Här är vår lista över bästa Showbox-alternativ. Jag var tvungen att sammanställa den här listan eftersom Showbox nyligen stängdes av för gott. Showbox APK var en av de mest använda streamingapparna för filmer och TV-program. Det var också mycket populärt bland FireStick-användare. Eftersom Showbox fungerar inte längre var det bara meningsfullt att hitta sina ersättare.

Det var inte särskilt svårt, eftersom jag inte hade publicerat de bästa Terrarium TV-alternativen för så länge sedan. Showbox och Terrarium TV var mycket lika. Därför är deras alternativ inte så annorlunda. Jag har valt det bästa från partiet. Jag är övertygad om att du kommer att hitta en (eller flera) av dem som ett lämpligt Showbox-alternativ. Ta en titt!

Showboxalternativ

De appar som listas som alternativ till Showbox här har alla testats och är bland de mest populära för närvarande. De är lika bra som Showbox eller ännu bättre. Showbox var inte fjärrvänlig och fungerade bäst med Mouse Toggle-appen på din FireStick. Det var lite krångel. Tack och lov kräver ingen av dessa Showbox-ersättare att du installerar en extra app. Installera dem så är alla inställda på att användas.

bästa showboxalternativ

Uppmärksamhet: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din enhet kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra VPN och dölja din identitet så att din filmupplevelse inte tar en dålig vändning.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

  • Hur man installerar VPN på FireStick / Fire TV
  • Hur man installerar VPN på andra strömningsenheter

1. Cinema APK (HD-filmer)

Jag började höra mycket om den här appen när Terrarium TV gick ner och nu är jag övertygad om att det är en av de bästa apparna för filmer och program. Cinema APK är en Android-app som fungerar sömlöst på dina FireStick-, FireStick 4K- och Fire TV-enheter. Appen är hundra procent fjärrkompatibel vilket möjliggör enkel interaktion.

Cinema APK har en enorm samling filmer och TV-program. Innehållet uppdateras så regelbundet att jag ibland hittar det nya innehållet inom några minuter efter utgivningen. Appen använder högklassiga skrapor som hittar dussintals arbetslänkar. Strömmarnas kvalitet är bra och det blir bättre när du loggar in med Real-Debrid.

Med ett snyggt, lättanvänt gränssnitt och ett otroligt bibliotek med innehåll är Cinema APK verkligen ett av de bästa ShowBox-alternativen.

Hur man installerar Cinema APK på FireStick

2. Titan-TV

showboxalternativTitan-TV betraktas allmänt som en klon av Terrarium-TV och förståeligt nog eftersom båda delar några slående gemensamma drag. I själva verket är båda nästan helt identiska. Installera Titanium TV på FireStick så vet du vad jag pratar om (om du har använt Terrarium TV tidigare). Nu när Showbox är borta, skulle jag säga att Titanium TV fungerar som ett utmärkt alternativ till ShowBox-appen.

Titanium TV har också en stor katalog med filmer och TV-program. Från de nyligen släppta filmerna till de senaste avsnitten hittar du allt här. Jag är också imponerad av kvaliteten på videouppspelning som denna app erbjuder. Det finns många strömmar att välja uppspelning från. Och precis som Cinema APK låter Titanium TV dig logga in med Real Debrid för en ännu mer fantastisk tittarupplevelse.

Eftersom Titanium TV är fjärrvänlig kan du använda den utan krångel på FireStick och andra Fire TV-enheter. Om du letar efter appar som Showbox är Titanium TV det du måste prova.

Hur man installerar Titanium TV på FireStick

3. CatMouse APK

Nya streamingappar på begäran släpps nästan varje dag. Det finns bara en handfull av dem som får någon synlighet. CatMouse APK är relativt ny jämfört med de andra apparna på den här listan. Men det har redan gjort sin närvaro känd ganska eftertrycklig.

CatMouse kan skryta med en imponerande serie av filmer och TV-program. Samlingen får också regelbundna uppdateringar så snart det finns en ny film eller en nyligen avsänd avsnitt. Med andra ord ser appen till att det inte finns brist på underhållning.

Det som imponerar mig, ännu mer, är hur snabbt CatMouse hämtar strömningslänkar från ett brett utbud av onlinekällor. Men det är inte det. Det ger dig också högkvalitativa länkar. Jag ser ofta flera 1080p arbetslänkar.

Du kan förbättra din streamingupplevelse många hack högre med funktioner som Real Debrid och Trakt-integration.

Appen är hundra procent fjärrvänlig och fungerar smidigt på FireStick. Det är verkligen ett fantastiskt Showbox-alternativ du kan få.

Installera CatMouse på FireStick

4. Lås upp MyTV

Nu är detta en annan otrolig app på begäran du vill behöva strömma dina favoritfilmer och avsnitt. UnlockMyTV har ett omfattande mediebibliotek, som också får regelbundna uppdateringar. Appen erbjuder hundratals timmars nonstop-underhållning för dina tittande nöjen.

Liksom CatMouse är UnlockMyTV nyare än de andra apparna på vår lista över de bästa alternativen för Showbox. Ändå har det lyckats hitta sin väg här på grund av sin toppklassiga prestanda. Denna lätta app ger smidig navigering, hämtar strömningslänkar snabbt och tillåter snabb uppspelning. Naturligtvis, för att inte glömma, det ger dig strömmar av hög kvalitet som strömmar i upp till 1080p upplösning.

Denna funktionsrika app låter dig också integrera dina Real Debrid- och Trakt-konton. Sammantaget, om du saknar Showbox, prova UnlockMyTV. Jag är övertygad om att du kommer att gilla det.

Installera UnlockMyTV på FireStick

5. Kodi

bästa showboxalternativKodi är en medie-app som enkelt kan ersätta någon annan sådan app nästan när som helst. Denna app ger dig tillgång till en enorm värld av filmer, show, live-TV, sport och vad inte. Allt du behöver göra är att installera Kodi-tillägg och komma igång.

En av de största fördelarna med Kodi är att det inte är beroende av någon enda apputvecklare. Denna plattform med öppen källkod har utvecklats av en enorm grupp av frivilliga. Detta verktyg övervakas och uppdateras ständigt. Som sagt, allt du behöver är videotillägg för att komma igång med Kodi och det finns dussintals av dem tillgängliga gratis.

Kodi är ett av de bästa alternativen till Showbox. Det kanske inte är en av de liknande apparna men det är säkert en bra Showbox-ersättare. Du kan installera det inom 5 minuter på din FireStick. Faktum är att det stöds på ett brett utbud av enheter inklusive Android, Windows, Mac, iOS och mer.

Hur man jailbreakar en FireStick med Kodi

Hur man använder Kodi - nybörjarhandbok

6. TeaTV

teatv för eldstick

När Terrarium TV stängdes steg TeaTV plötsligt framträdande, även om det hade funnits länge. Nu när Showbox är borta ser jag inte någon anledning till att du inte kunde prova TeaTV. Vi har den här appen listad som ett av de bästa alternativen till Terrarium TV. Använd det så vet du varför det förtjänar ett utrymme här på den här listan över de bästa Showbox-alternativen också.

Som de flesta on-demand-appar hittar du ett betydande antal filmer och TV-programtitlar här. Jag är också ganska nöjd med sina skrapor som ger dig de bästa länkarna från nätet. Uppspelningshastigheten är inte så snabb som jag har sett i Cinema APK och Titanium TV, men videokvaliteten är helt acceptabel. TeaTV drar vanligtvis 720p och SD-länkar, men ibland får du 1080 också. Återigen, med Real-Debrid, kan du förvänta dig strömmar av högre kvalitet.

Hur man installerar TeaTV på FireStick

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV är en annan app du vill prova om du letar efter lämpliga alternativ till Showbox. Det är mer som Titanium TV och betraktas också som en Terrarium TV-klon. Gränssnittet, layouten och organisationen av CyberFlix TV är ungefär samma.

Jag gillar CyberFlix TV eftersom det får alla grunderna rätt. Appen har en stor mediekatalog som uppdateras i rätt tid. Du hittar alltid de senaste filmerna och programmen som är tillgängliga för streaming. Precis som de andra på den här listan hämtar CyberFlix TV flera länkar, vilket ger dig tillräckligt med val för att hitta högkvalitativ uppspelning. Det är en FireStick-fjärrvänlig app, som är enkel att använda. Det är lätt och snabbt också.

Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick

8. TVZion

TVZion är egentligen inte de bästa alternativen till ShowBox men jag antar att vi inte har många alternativ ändå. Jag säger inte att appen är dålig. Det är faktiskt ganska anständigt. Med ett solidt innehållsbibliotek och ett snyggt gränssnitt erbjuder TVZion bra underhållningsupplevelse. Men det är bara inte lika bra som de andra på den här listan, särskilt om du jämför den med Cinema APK och Titanium TV.

Som sagt, installera den här appen så hittar du alla trendiga och populära titlar direkt på hemskärmen. Du kan snabbt växla mellan filmer och TV-program genom menyn längst upp. TVZion är fjärrvänlig och därför är navigeringen smidig på dina FireStick-enheter. Det fungerar bra på Android-lådor också.

Det finns en gräns på 500 timmars uppspelning med TVZion. Du kan dock få ytterligare 1000 timmar när du installerar en app från Google Play Store som rekommenderas av den här appen. Eftersom FireStick inte stöder Play Store fungerar detta trick inte på det. Lösningen är att avinstallera och installera om appen när du har slut på timmarna.

Hur man installerar TVZion på Fire Stick

Hur man använder Showbox-alternativ på ett säkert sätt

Nu när du har flera alternativ att använda istället för Showbox APK vill jag varna dig för att allt du strömmar är synligt för din Internetleverantör och regering. Detta innebär att strömmande av gratis innehåll (filmer, TV-program) kan få dig till juridiska problem.

Tack och lov finns det ett idiotsäkert sätt att hålla alla dina strömningsaktiviteter dolda för din internetleverantör och regeringen. Allt du behöver är en bra VPN. En VPN hjälper dig att kringgå onlineövervakning, ISP-strypning och geo-restriktioner för innehåll.

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är också mycket lätt att installera på Fire TV / Stick eller andra enheter som Windows PC, Mac, Android eller iPhone.

Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar använda dessa appar, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Prenumerera på ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på strömikonen för att ansluta till en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med branschens snabbaste och bästa VPN.

anslut expressvpn för kodi

Dom

Detta är vår lista över de bästa Showbox-alternativen. Om du har använt Showbox är jag säker på att du kommer att gilla dessa alternativ. De är ganska samma. Jag har också tillhandahållt länken till installationsguiderna för varje app. Detta hjälper dig att snabbt installera den valda appen på din FireStick-enhet. Om du har några frågor eller vill dela din erfarenhet med oss, använd gärna kommentarerna nedan.

Relaterad:

APK-alternativ för biograf
Cotomovies-alternativ
Putlocker-alternativ

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me