8 bedste Showbox-alternativer (2020)

>

Her er vores liste over bedste Showbox-alternativer. Jeg var nødt til at udarbejde denne liste, fordi Showbox for nylig blev lukket ned for godt. Showbox APK var en af ​​de mest anvendte streaming-apps til film og tv-shows. Det var også meget populært blandt FireStick-brugere. Siden Showbox fungerer ikke længere var det kun fornuftigt at finde dens erstatninger.

Det var ikke meget vanskeligt, da jeg ikke havde offentliggjort de bedste Terrarium TV-alternativer for ikke så lang tid siden. Showbox og Terrarium TV var meget ens. Derfor er deres alternativer heller ikke meget forskellige. Jeg har valgt det bedste fra partiet. Jeg er overbevist om, at du vil finde en (eller flere) af dem som et passende Showbox-alternativ. Se på!

Showbox-alternativer

De apps, der er opført som alternativer til Showbox herpå, er alle blevet testet og er blandt de mest populære i øjeblikket. De er lige så gode som Showbox eller endnu bedre. Showbox var ikke fjernvenlig og fungerede bedst med Mouse Toggle-app på din FireStick. Det var lidt besvær. Heldigvis kræver ingen af ​​disse Showbox-udskiftninger, at du installerer en ekstra app. Installer dem, og de er alle indstillet til at blive brugt.

bedste showbox-alternativer

Opmærksomhed: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din enhed, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

  • Sådan installeres VPN på FireStick / Fire TV
  • Sådan installeres VPN på andre streaming-enheder

1. Biograf APK (HD-film)

Jeg begyndte at høre en hel del om denne app, da Terrarium TV gik ned, og nu er jeg overbevist om, at det er en af ​​de bedste apps til film og shows. Cinema APK er en Android-app, der fungerer problemfrit på dine FireStick-, FireStick 4K- og Fire TV-enheder. Appen er hundrede procent fjernkompatibel og giver mulighed for ubesværet interaktion.

Biograf APK kan prale af en enorm samling af film og tv-shows. Indholdet opdateres så regelmæssigt, at jeg undertiden finder det nye indhold inden for få minutter efter frigivelsen. Appen bruger skrabere i topklasse, der finder snesevis af arbejdsforbindelser. Kvaliteten af ​​strømme er god, og det bliver bedre, når du logger ind med Real-Debrid.

Med en ryddig, brugervenlig interface og et utroligt bibliotek med indhold er Cinema APK bestemt et af de bedste ShowBox-alternativer.

Sådan installeres Cinema APK på FireStick

2. Titanium-tv

showbox alternativTitanium-tv betragtes vidt som en klon af Terrarium-tv og forståeligt nok, fordi begge deler nogle slående fælles træk. Faktisk er begge næsten helt identiske. Installer Titanium TV på FireStick, så ved du, hvad jeg taler om (hvis du har brugt Terrarium TV før). Nu da Showbox er væk, vil jeg sige, at Titanium TV fungerer som et fremragende alternativ til ShowBox-appen.

Titanium TV har også et stort katalog over film og tv-shows. Fra de nyligt udgivne film til de nyeste episoder finder du det hele her. Jeg er også imponeret over kvaliteten af ​​videoafspilning denne app tilbyder. Der er masser af strømme at vælge afspilning fra. Og ligesom Cinema APK giver Titanium TV dig mulighed for at logge ind med Real Debrid for en endnu mere fantastisk seeroplevelse.

Da Titanium TV er fjernvenlig, kan du bruge det uden besvær med FireStick og andre Fire TV-enheder. Hvis du leder efter apps som Showbox, er Titanium TV det, du skal prøve.

Sådan installeres Titanium TV på FireStick

3. CatMouse APK

Nye on-demand streaming apps frigives næsten hver dag. Der er kun en håndfuld af dem, der får enhver synlighed. CatMouse APK er relativt ny sammenlignet med de andre apps på denne liste. Imidlertid har det allerede gjort sin tilstedeværelse følt ganske eftertrykkeligt.

CatMouse kan prale af en imponerende line-up af film og tv-shows. Samlingen får også regelmæssige opdateringer, så snart der er en ny film eller en for nylig sendt episode. Med andre ord sørger appen for, at der ikke er mangel på underholdning.

Hvad der endnu mere imponerer mig, er, hvor hurtigt CatMouse henter streaminglinkene fra en lang række online kilder. Men det er det ikke. Det giver dig også links i høj kvalitet. Jeg ser ofte flere arbejdsforbindelser på 1080p.

Du kan forbedre din streamingoplevelse mange hak højere med funktioner som Real Debrid og Trakt integration.

Appen er hundrede procent fjernvenlig og fungerer problemfrit på FireStick. Det er faktisk et fantastisk Showbox-alternativ, du kan få.

Installer CatMouse på FireStick

4. UnlockMyTV

Nu er dette en anden utrolig on-demand app, du gerne vil have til at streame dine yndlingsfilm og episoder. UnlockMyTV har et omfattende mediebibliotek, som også modtager regelmæssige opdateringer. Appen tilbyder hundreder af timers direkte underholdning til dine oplevelsesglæder.

Ligesom CatMouse er UnlockMyTV nyere end de andre apps på vores liste over de bedste alternativer til Showbox. Alligevel har det formået at finde vej hit på grund af sin fremragende præstation. Denne lette app giver glat navigation, henter streaming-links hurtigt og tillader hurtig afspilning. Selvfølgelig, ikke at glemme, det giver dig strømme i høj kvalitet, der strømmer i op til 1080p opløsning.

Denne funktionsrige app giver dig også mulighed for at integrere dine Real Debrid- og Trakt-konti. Alt i alt, hvis du mangler Showbox, skal du prøve UnlockMyTV. Jeg er overbevist om, at du vil kunne lide det.

Installer UnlockMyTV på FireStick

5. Kodi

bedste showbox-alternativerKodi er en medie-app, der let kan erstatte enhver anden sådan app næsten når som helst. Denne app giver dig adgang til en enorm verden af ​​film, shows, live tv, sport og hvad ikke. Alt hvad du skal gøre er at installere Kodi-tilføjelser og komme i gang.

En af de største fordele ved Kodi er, at den ikke er afhængig af nogen enkelt appudvikler. Denne open-source platform er udviklet af et stort samfund af frivillige. Dette værktøj overvåges og opdateres konstant. Som jeg sagde, alt hvad du behøver er videoudvidelser for at komme i gang med Kodi, og der er snesevis af dem gratis tilgængelige.

Kodi er et af de bedste alternativer til Showbox. Det er muligvis ikke en af ​​de lignende apps, men det er bestemt en fantastisk Showbox-erstatning. Du kan installere det inden for 5 minutter på din FireStick. Faktisk understøttes det på en lang række enheder, herunder Android, Windows, Mac, iOS og mere.

Sådan jailbreak en FireStick med Kodi

Sådan bruges Kodi - guide til begyndere

6. Te-tv

teatv til ildsted

Da Terrarium TV blev lukket, steg TeaTV pludselig frem, selvom det havde eksisteret i ret lang tid. Nu da Showbox også er væk, ser jeg ikke nogen grund til, at du ikke kunne prøve TeaTV. Vi har denne app opført som et af de bedste alternativer til Terrarium TV. Brug det, og du vil vide, hvorfor det fortjener et mellemrum her på denne liste over de bedste Showbox-alternativer.

Som de fleste on-demand-apps finder du et betydeligt antal film og titler på tv-serier her. Jeg er også meget tilfreds med dets skrabere, der giver dig de bedste links fra hele internettet. Afspilningshastigheden er ikke så hurtig, som jeg har set i Cinema APK og Titanium TV, men videokvaliteten er helt acceptabel. TeaTV trækker normalt 720p og SD-links, men nogle gange får du også 1080. Igen med Real-Debrid kan du forvente strømme af højere kvalitet.

Sådan installeres TeaTV på FireStick

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV er en anden app, du gerne vil prøve, hvis du leder efter passende alternativer til Showbox. Det ligner mere titanium-tv og betragtes også som en Terrarium-tv-klon. Interface, layout og organisering af CyberFlix TV er stort set det samme.

Jeg kan godt lide CyberFlix TV, da det får alle de grundlæggende ting rigtigt. Appen har et stort mediekatalog, som opdateres rettidigt. Du vil altid finde de nyeste film og shows, der er tilgængelige til streaming. Ligesom de andre på denne liste henter CyberFlix TV flere links, hvilket giver dig nok valg til at finde afspilning i høj kvalitet. Det er en FireStick-fjernvenlig app, som er let at bruge. Det er let og hurtigt også.

Sådan installeres CyberFlix TV på FireStick

8. TVZion

TVZion er ikke rigtig de største alternativer til ShowBox, men jeg antager, at vi ikke har mange muligheder alligevel. Jeg siger ikke, at appen er dårlig. Faktisk er det temmelig anstændigt. Med et solidt indholdsbibliotek og en pæn grænseflade tilbyder TVZion en god underholdningsoplevelse. Det er dog bare ikke så godt som de andre på denne liste, især hvis du sammenligner det med Cinema APK og Titanium TV.

Når det er sagt, skal du installere denne app, så finder du alle de populære og populære titler lige på startskærmen. Du kan hurtigt skifte mellem film og tv-shows gennem menuen øverst. TVZion er fjernvenlig, og derfor er navigationen glat på dine FireStick-enheder. Det fungerer også godt på Android-bokse.

Der er en grænse på 500 timers afspilning med TVZion. Du kan dog få yderligere 1000 timer, når du installerer en app fra Google Play Store, der er anbefalet af denne app. Da FireStick ikke understøtter Play Store, fungerer dette trick ikke på det. Løsningen er at afinstallere og geninstallere appen, når du løber tør for timerne.

Sådan installeres TVZion på Fire Stick

Sådan bruges Showbox-alternativer sikkert

Nu hvor du har flere muligheder at bruge i stedet for Showbox APK, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af gratis indhold (film, tv-shows) kan få dig i juridiske problemer.

Heldigvis er der en idiotsikker måde at holde alle dine streamingaktiviteter skjult for din internetudbyder og regeringen. Alt hvad du behøver er en god VPN. En VPN hjælper dig med at omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er også meget let at installere på Fire TV / Stick eller andre enheder som Windows PC, Mac, Android eller iPhone.

Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynder at bruge disse apps, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streamingaktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om en fuld refusion.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN i branchen.

tilslut expressvpn til kodi

Dom

Dette er vores liste over de bedste Showbox-alternativer. Hvis du har brugt Showbox, er jeg sikker på, at du vil kunne lide disse indstillinger. De er stort set de samme. Jeg har også leveret linket til installationsvejledningerne med hver app. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at installere den valgte app på din FireStick-enhed. Hvis du har spørgsmål eller vil dele din oplevelse med os, er du velkommen til at bruge kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

APK-alternativer til biograf
Cotomovies-alternativer
Putlocker-alternativer

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me