8 Beste Showbox-alternativer (2020)

>

Her er listen over beste Showbox-alternativer. Jeg måtte sette sammen denne listen fordi Showbox nylig ble lagt ned for godt. Showbox APK var en av de mest brukte streamingappene for filmer og TV-serier. Det var også veldig populært blant FireStick-brukere. Siden Showbox fungerer ikke lenger, det var bare fornuftig å finne erstatningene.

Det var ikke veldig vanskelig, for jeg hadde publisert de beste Terrarium TV-alternativene for ikke så lenge siden. Showbox og Terrarium TV var mye likt. Derfor er alternativene heller ikke så veldig forskjellige. Jeg har plukket ut det beste fra partiet. Jeg er sikker på at du vil finne en (eller flere) av dem som et passende Showbox-alternativ. Ta en titt!

Alternativer for Showbox

Appene som er oppført som alternativer til Showbox her, er alle testet og er blant de mest populære for tiden. De er like gode som Showbox eller enda bedre. Showbox var ikke fjernvennlig og fungerte best med Mouse Toggle-appen på FireStick. Det var litt av en problemfri. Heldigvis krever ingen av disse Showbox-erstatningene at du installerer en ekstra app. Installer dem, og de er alle klare til å brukes.

beste showbox-alternativer

Merk følgende: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på enheten din, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

  • Slik installerer du VPN på FireStick / Fire TV
  • Slik installerer du VPN på andre strømmenheter

1. Kino APK (HD-filmer)

Jeg begynte å høre mye om denne appen da Terrarium TV gikk ned, og nå, er jeg overbevist om at det er en av de beste appene for filmer og show. Cinema APK er en Android-app som fungerer sømløst på dine FireStick, FireStick 4K og Fire TV-enheter. Appen er hundre prosent ekstern-kompatibel slik at det er enkelt å samhandle.

Kino APK kan skilte med en enorm samling av filmer og TV-serier. Innholdet oppdateres så regelmessig at noen ganger finner jeg det nye innholdet i løpet av få minutter etter utgivelse. Appen bruker skrapere i toppklasse som finner mange titalls koblinger. Kvaliteten på strømmer er god, og den blir bedre når du logger deg på med Real-Debrid.

Med et ryddig, brukervennlig grensesnitt og et utrolig bibliotek med innhold, er Cinema APK absolutt et av de beste ShowBox-alternativene.

Slik installerer du Cinema APK på FireStick

2. Titan-TV

showbox-alternativTitan-TV er mye betraktet som en klon av Terrarium TV, og forståelig nok fordi begge deler noen påfallende vanlige egenskaper. Faktisk er begge deler nesten helt identiske. Installer Titanium TV på FireStick så vet du hva jeg snakker om (hvis du har brukt Terrarium TV før). Nå som Showbox er borte, vil jeg si at Titanium TV fungerer som et utmerket alternativ til ShowBox-appen.

Titanium TV har også en stor katalog med filmer og TV-serier. Fra de nylig utgitte filmene til de nyeste episodene, finner du alt her. Jeg er også imponert over kvaliteten på videoavspilling denne appen tilbyr. Det er mange strømmer å velge avspilling fra. Og akkurat som Cinema APK, lar Titanium TV deg logge på med Real Debrid for en enda mer fantastisk seeropplevelse.

Siden Titanium TV er fjernvennlig, kan du bruke den uten problemer på FireStick og andre Fire TV-apparater. Hvis du leter etter apper som Showbox, er Titanium TV det du må prøve.

Hvordan installere Titanium TV på FireStick

3. CatMouse APK

Nye streamingapper på forespørsel blir utgitt nesten hver dag. Det er bare en håndfull av dem som får synlighet. CatMouse APK er relativt ny sammenlignet med de andre appene på denne listen. Imidlertid har den allerede fått sin tilstedeværelse følt ganske ettertrykkelig.

CatMouse kan skryte av en imponerende serie med filmer og TV-serier. Samlingen får også jevnlige oppdateringer så snart det er en ny film eller en nylig sendt episode. Med andre ord sørger appen for at det ikke er mangel på underholdning.

Det som imponerer meg, enda mer, er hvor raskt CatMouse henter streaminglinkene fra en lang rekke online kilder. Men det er ikke det. Du får også koblinger av høy kvalitet. Jeg ser ofte flere 1080p arbeidslinker.

Du kan forbedre streamingopplevelsen mange hakk høyere med funksjoner som Real Debrid og Trakt-integrasjon.

Appen er hundre prosent fjernvennlig og fungerer greit på FireStick. Det er virkelig ett fantastisk Showbox-alternativ du kan få.

Installer CatMouse på FireStick

4. Lås opp MyTV

Nå, dette er en annen utrolig on-demand-app du vil ha for å streame favorittfilmene og episodene dine. UnlockMyTV har et omfattende mediebibliotek, som også mottar jevnlige oppdateringer. Appen tilbyr hundrevis av timer med direkte underholdning for dine gleder.

I likhet med CatMouse er UnlockMyTV nyere enn de andre appene på listen vår over de beste alternativene for Showbox. Likevel har den klart å finne veien hit på grunn av den ypperste ytelsen. Denne lette appen gir jevn navigasjon, henter streamingkoblinger raskt og lar rask avspilling. For ikke å glemme, det gir deg selvfølgelig høykvalitetsstrømmer som strømmer i opptil 1080p oppløsning.

Denne funksjonsrike appen lar deg også integrere Real Debrid- og Trakt-kontoer. Alt i alt, hvis du mangler Showbox, kan du prøve UnlockMyTV. Jeg er sikker på at du vil like det.

Installer UnlockMyTV på FireStick

5. Kodi

beste showbox-alternativerKodi er en medie-app som enkelt kan erstatte enhver annen slik app omtrent når som helst. Denne appen gir deg tilgang til en enorm verden av filmer, show, live TV, sport og hva ikke. Alt du trenger å gjøre er å installere Kodi-tillegg og komme i gang.

En av de største fordelene med Kodi er at den ikke er avhengig av en eneste apputvikler. Denne open-source plattformen er utviklet av et stort fellesskap av frivillige. Dette verktøyet overvåkes og oppdateres kontinuerlig. Som sagt, alt du trenger er videotillegg for å komme i gang med Kodi, og det er mange titalls tilgjengelig gratis.

Kodi er et av de beste alternativene til Showbox. Det er kanskje ikke en av de lignende appene, men det er sikkert en flott Showbox-erstatning. Du kan installere det innen 5 minutter på FireStick. Faktisk støttes det på et bredt spekter av enheter, inkludert Android, Windows, Mac, iOS og mer.

Hvordan jailbreak en FireStick med Kodi

Hvordan bruke Kodi - nybegynnerveiledning

6. TeaTV

teatv for ildsted

Da Terrarium TV ble lagt ned, økte plutselig TeaTV, selv om det hadde eksistert i ganske lang tid. Nå som Showbox er borte, ser jeg ikke noen grunn til at du ikke kunne prøve TeaTV. Vi har denne appen oppført som et av de beste alternativene til Terrarium TV. Bruk det, så vet du hvorfor det fortjener et mellomrom her på denne listen over de beste Showbox-alternativene.

Som de fleste apper på forespørsel, vil du finne et betydelig antall filmer og TV-programtittler her. Jeg er også ganske fornøyd med skrapere som gir deg de beste linkene fra hele nettet. Avspillingshastigheten er ikke så rask som jeg har sett på Cinema APK og Titanium TV, men videokvaliteten er helt akseptabel. TeaTV trekker vanligvis 720p og SD-koblinger, men noen ganger får du 1080 også. Igjen, med Real-Debrid, kan du forvente strømmer av høyere kvalitet.

Hvordan installere TeaTV på FireStick

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV er en annen app du ønsker å prøve hvis du leter etter passende alternativer til Showbox. Det ligner mer på Titanium TV og regnes også som en Terrarium TV-klon. Grensesnittet, oppsettet og organisasjonen til CyberFlix TV er omtrent det samme.

Jeg liker CyberFlix TV, da det får alle grunnleggende ting. Appen har en stor mediekatalog, som blir oppdatert i tide. Du vil alltid finne de nyeste filmene og programmene som er tilgjengelige for streaming. Akkurat som de andre på denne listen henter CyberFlix TV flere lenker, noe som gir deg nok valg til å finne avspilling av høy kvalitet. Det er en FireStick-fjernvennlig app, som er enkel å bruke. Den er lett og rask også.

Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick

8. TVZion

TVZion er egentlig ikke de største alternativene til ShowBox, men jeg antar at vi ikke har mange alternativer likevel. Jeg sier ikke at appen er dårlig. Det er faktisk ganske anstendig. Med et solid innholdsbibliotek og et pent grensesnitt tilbyr TVZion god underholdningsopplevelse. Imidlertid er det bare ikke så bra som de andre på denne listen, spesielt hvis du sammenligner det med Cinema APK og Titanium TV.

Når det er sagt, installer denne appen, så finner du alle de populære og populære titlene rett på startskjermen. Du kan raskt veksle mellom filmer og TV-serier gjennom menyen på toppen. TVZion er fjernvennlig, og navigasjonen er derfor jevn på dine FireStick-enheter. Det fungerer bra på Android-bokser også.

Det er en grense på 500 timers avspilling med TVZion. Imidlertid kan du få ytterligere 1000 timer når du installerer en app fra Google Play Store som er anbefalt av denne appen. Siden FireStick ikke støtter Play Store, fungerer dette trikset ikke på det. Løsningen er å avinstallere og installere appen når du går tom for timene.

Hvordan installere TVZion på Fire Stick

Slik bruker du Showbox-alternativer trygt

Nå som du har flere alternativer å bruke i stedet for Showbox APK, vil jeg advare deg om at alt du streamer er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av gratis innhold (filmer, TV-serier) kan få deg i juridiske problemer.

Heldigvis er det en idiotsikker måte å holde alle streamingaktivitetene dine skjult for ISP og regjeringen. Alt du trenger er en god VPN. En VPN hjelper deg å omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriksjoner for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Dessuten er den veldig enkel å installere på Fire TV / Stick eller andre enheter som Windows PC, Mac, Android eller iPhone.

Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å bruke disse appene, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN i bransjen.

koble expressvpn for kodi

Kjennelse

Dette er vår liste over de beste Showbox-alternativene. Hvis du har brukt Showbox, er jeg sikker på at du vil like disse alternativene. De er stort sett de samme. Jeg har også gitt lenken til installasjonsguidene med hver app. Dette vil hjelpe deg med å raskt installere appen du velger på FireStick-enheten. Hvis du har spørsmål eller vil dele opplevelsen din med oss, kan du gjerne bruke kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Kino APK-alternativer
Cotomovies-alternativer
Putlocker-alternativer

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me