Алтернатива ЦотоМовиес за ФиреСтицк / Андроид

>

У овом чланку ћете пронаћи листу најбољих ЦотоМовиес алтернатива за ФиреСтицк. Ове опције такође раде на свим Фире ТВ линијама уређаја, Андроид Бокес и осталим платформама заснованим на Андроиду, као што су паметни телефони и таблети.

ЦотоМовиес је заувијек искључен. То се догодило када су одређени филмски продуценти одлучили да покрену правне поступке против ЦотоМовиес-а и других апликација за стриминг на ТвеакБок-у (трећа продавница апликација).

Програмери ЦотоМовиес-а су рекли да намеравају да, уколико је потребно, поделе информације својих корисника са властима. Можете прочитати нашу детаљну тему о овој епизоди.

Иако никада нисмо охрабривали кршења ауторских права, такође смо увек саветовали наше кориснике да користе ВПН током стриминга како би били спремни за такве инциденте. ВПН ће сакрити ваш интернетски идентитет сакривањем ваше ИП адресе. Значи, апликације попут ЦотоМовиес неће имати начина да евидентирају и деле ваше податке.

Ако сте користили ЦотоМовиес, сада морате да тражите сличне апликације. Срећом, постоји доста добрих апликација које могу вјероватно пружити боље искуство од ЦотоМовиес-а. У ствари, ЦотоМовиес није подржавао чак ни Реал Дебрид. Постављам неке од најбољих апликација које могу послужити као ЦотоМовиес алтернативе.

Најбоље алтернативе ЦотоМовиес-у

Пре него што почнете да користите ове апликације, обавезно се повежите на ВПН. Ове апликације могу се срести и са истом судбином у будућим акцијама.

1. Цинема ХД АПК

цотомовиес алтернативеНе постоји листа „најбољих апликација“ која би могла бити потпуна без Цинема ХД АПК-а. Ова апликација има бесконачну библиотеку филмова и ТВ емисија на захтев. Садржи интерфејс једноставан и једноставан за употребу. Инсталирајте Цинема ХД АПК и можете почети са стреамингом без икаква времена.

Збирка садржаја се често ажурира. Кад год постоји нови филм или епизода, обично ћете га наћи у року од неколико сати од изласка. Програмери такође настављају да притискају редовна ажурирања апликација како би се бринули о евентуалним грешкама и побољшали целокупно искуство апликације.

Цинема ХД АПК је лагана апликација. Чак и на уређају ниске спецификације као што је ФиреСтицк, он неометано ради. Познат је по проналажењу врхунских токова из више извора. Садржај можете струјати у резолуцији до 1080п. Апликација такође нуди Реал Дебрид пријављивање како бисте имали приступ везама врхунског квалитета. Такође је доступна и пријава на тракт

Не сумњам да ће Цинема ХД АПК направити једну од најбољих ЦотоМовиес алтернатива.

Како инсталирати Цинема АПК на ФиреСтицк

2. ЦиберФлик ТВ

цотомовиес сличне апликацијеАко тражите висококвалитетну алтернативу ЦотоМовиес-у, можда бисте жељели размотрити и ЦиберФлик ТВ. Такође је веома популарна апликација за стриминг на захтев са стотинама филмова и епизода.

Поред огромне медијске колекције, ЦиберФлик ТВ обавља и изврстан посао повлачења квалитетних веза из више извора на вебу. Такође се подржава Реал-Дебрид упаривање и када то учините, добијате и десетине врхунских премијум веза.

Нови садржај се редовно додаје. Стога ћете увек наћи најновије филмове и недавно емитоване епизоде. Програмери ажурирају апликацију и са редовним надоградњама верзија. Ако се од вас затражи да ажурирате апликацију, обавезно то урадите.

ЦиберФлик ТВ је једноставан за инсталирање и још једноставнији за употребу.

Како инсталирати ЦиберФлик ТВ на ФиреСтицк

3. ТеаТВ

апликације сличне цотомовиесТеаТВ је још једна популарна апликација за стриминг за Андроид платформу. Ова апликација је кодирана за оптималне перформансе на ТВ уређајима, као што је ФиреСтицк. Сада када је ЦотоМовиес затворен, можете одабрати ТеаТВ као његову замену.

Ова апликација вам доноси широку линију филмова и емисија на захтев. Има скоро све што се можете сјетити. Библиотека садржаја се стално ажурира најновијим видео записима. Стога, увек имате нешто ново за гледати.

Добра вест је да ТеаТВ такође подржава Тракт и Реал-Дебрид упаривање. Ово вам помаже да побољшате своје искуство стриминга.

Будући да је лагана апликација, ТеаТВ нема приметни утицај на перформансе уређаја, чак и ако га користите на ФиреСтицку. Потпуно је компатибилан и са ФиреСтицк даљинцем.

Узимајући у обзир све што смо разговарали о овој апликацији, имамо све разлоге да верујемо да је ТеаТВ једна од најбољих алтернатива ЦотоМовиес.

Како инсталирати ТеаТВ на ФиреСтицк

4. БееТВ

најбоље алтернативе цотомовиес-уУ поређењу са многим другим апликацијама на овој листи најбољих алтернатива за ЦотоМовиес, БееТВ је релативно нов. Међутим, успела је да сама обележи у својим раним данима и почне се стално појављивати међу топ ФиреСтицк апликацијама.

Оно што ми се највише свиђа код БееТВ-а је интерфејс без буке. Једноставно инсталирајте апликацију и почните да емитујете омиљени садржај. Будући да је услуга стреаминга на захтев, апликација садржи филмове и ТВ емисије; и доста их.

Баш као што бисте и очекивали, колекција садржаја се освежава и ажурира новим издањима често (понекад и више пута дневно). Да бисте били сигурни да имате угодно искуство стриминга, БееТВ доноси токове из поузданих и квалитетних извора. Такође би била сјајна идеја да спојите апликацију са Реал Дебридом ако желите да добијете најбоље могуће стреамове вани.

Интерфејс БееТВ-а је потпуно прилагођен даљини. Апликација аутоматски прилагођава своју оријентацију интерфејса тако да одговара пропорцији вашег телевизора.

Како инсталирати БееТВ на ФиреСтицк

5. Титаниум ТВ

цотомовиес алтернативаТитаниум ТВ је познато име у свету стриминга. Ова апликација је у почетку била доступна само за Андроид мобителе. Међутим, с порастом популарности ФиреСтицк и Андроид ТВ кутија, програмери су га поново кодирали за ТВ уређаје. Титаниум ТВ је у потпуности компатибилан с Амазон Фире ТВ даљинским управљачем. Његов интерфејс је такође погодан за ТВ екран.

Апликација има импресивну библиотеку филмова и ТВ емисија. Било да тражите најновији садржај или нешто из последњих неколико година, постоји добра шанса да га пронађете на Титаниум ТВ-у. Нове епизоде ​​и филмови се такође додају често да бисте били сигурни да вам никада неће недостајати опција стриминга.

Апликација малих димензија нуди оптималне перформансе на ФиреСтицку. Нуди брзу навигацију и глатку репродукцију. Скоро сваки наслов или епизода даје вам вишеструке везе за стриминг. Ствари постају још боље када здружите Титаниум ТВ са Реал Дебридом и Трактом.

Титаниум ТВ је заиста једна од сличних апликација као ЦотоМовиес.

Како инсталирати Титаниум ТВ на ФиреСтицк

6. ЦатМоусе АПК

апликације сличне Цото филмовимаЦатМоусе АПК је много новији у поређењу са свим апликацијама на овој листи најбољих ЦотоМовиес алтернатива. Међутим, апликација је већ створила пуно таласа. Примијетили смо га и одмах укључили у наш асортиман Бест ФиреСтицк апликација. И верујемо да ова листа такође не би била потпуна да нисмо споменули ЦатМоусе АПК.

Постоји неколико разлога због којих нам се свиђа ова апликација. За почетак, ЦатМоусе АПК има велику библиотеку медија са стотинама филмова и ТВ епизода. Ова библиотека ипак не заостаје. Сваког дана ћете пронаћи нешто ново.

Апликација је такође веома једноставна за навигацију и коришћење. Интерфејс погодан за даљину омогућава вам да истражите ЦатМоусе АПК без узрока проблема.

На предњој страни стрим струје, ЦатМоусе обавља посао упоредо са осталим врхунским апликацијама на овој листи, попут Цинема ХД. Постоји пуно бесплатних веза за ХД стриминг. Али, све је невероватније када се пријави Реал Дебрид.

Ако тражите алтернативу ЦотоМовиес, свакако треба да испробате ЦатМоусе АПК.

Како инсталирати ЦатМоусе АПК на ФиреСтицк

7. УнлоцкМиТВ

унлоцкмитвУнлоцкМиТВ је представљен отприлике у исто време када и ЦатМоусе АПК. Обе ове апликације су брзо привукле пажњу корисника.

Уз широк каталог филмова и ТВ серија, УнлоцкМиТВ осигурава да можете беспрекорно гледати безброј сати. Као што се очекивало, активни тим који стоји иза ове апликације непрестано додаје нове ствари.

УнлоцкМиТВ програмери такође осигуравају да се апликација добро одржава. Они повремено шаљу ажурирања верзија да би уклонили грешке и побољшали општу перформансу и искуство.

Апликација такође користи квалитетан скуп стругача. Кажем то зато што тренутно долази до неких заиста добрих токова. УнлоцкМиТВ такође подржава Реал Дебрид тако да можете добити лак приступ премиум линковима.

Ова Андроид апликација заснована је да нуди врхунске перформансе на додир, као и ТВ уређаје, укључујући ваше ФиреСтицк и Андроид ТВ Боке.

Како инсталирати УнлоцкМиТВ на ФиреСтицк

8. Морпх ТВ

најбоље апликације за фирестицкМорпх ТВ је клон Морпхеус ТВ-а, који је некада био врло популарна апликација. Верујемо да је то и једна од најбољих ЦотоМовиес алтернатива које можете пронаћи.

Једна ствар која привлачи вашу непосредну пажњу када покренете ову апликацију је њено јединствено сучеље. Уместо да одмах построји садржај, апликација вас тражи да прво изаберете категорије. На главном екрану су приказане категорије за стриминг филмова и ТВ емисија. Након тога постоји још један екран на којем морате одабрати подкатегорију (попут Трендинг, Популар, итд.)

Ова врста сучеља је многима привлачна, док је некима можда и не свиђа. Ипак, ако говоримо о величини библиотеке садржаја и квалитету стриминга, Морпх ТВ сигурно заслужује место на овој листи најбољих алтернатива за ЦотоМовиес.

Будући да је апликација компатибилна с даљином, Морпх ТВ осигурава да никада нећете имати проблема са истраживањем и интеракцијом са апликацијом на ФиреСтицку.

Како инсталирати Морпх ТВ на ФиреСтицк

9. ТВЗион

најбоље апликације за Амазон фире стицкТВЗион је дуго времена остао део нашег каталога најбољих апликација за ФиреСтицк. Ова апликација вам представља велику линију садржаја на захтев. Без обзира да ли волите да преносите филмове или гледате ТВ емисије, ту је све.

Програмери ове апликације такође често ажурирају садржај новим филмовима и емисијама.

У поређењу са осталим апликацијама на овој листи најбољих алтернатива ЦотоМовиес, ТВЗион можда неће бити тако добар у добијању квалитетних веза. Међутим, довољно је добро да зарадите место. Такође, ову апликацију можете лако упарити са Реал Дебридом и добити најбоље могуће протоке.

ТВЗион је лагана апликација. Заузима мало простора за складиштење и нуди импресивно брзе перформансе. Идеалан је за уређаје са мало РАМ-а као што је ФиреСтицк.

Апликација такође прима редовна ажурирања верзија. Током година, апликација је приметила значајна побољшања у перформансама и способностима стриминга.

Како инсталирати ТВЗион на ФиреСтицк

10. Коди

најбољи алтернатива цотомовиесКоди није провајдер сервиса за стриминг (за разлику од осталих АПК-ова на овој листи). То је медијски плејер. Вероватно сте чули за медијске плејере попут ВЛЦ-а. На неки начин је Коди сличан њима. Слуша видео, филмове, музику, слике и друге медије.

Да би Коди могао репродуковати медије, морате га изворити споља. То може бити ваша локална меморија или извор на мрежи.

У ствари, права лепота Кодија лежи у његовој способности да репродукује своје омиљене медије путем интернета путем различитих додатака.

Коди додатак можете замислити као додатак који ваш уређај повезује са мрежним извором медија и омогућава вам репродукцију садржаја преко Коди интерфејса. Коди додатци су учинили Коди тако успешним медијским алатом.

Било да уживате у гледању филмова и емисија, телевизији уживо или спортовима уживо, документарним филмовима или садржајима за децу, вестима или ИоуТубе видео снимцима, све то можете учинити путем Коди-ја. Из тог разлога, Коди сматрамо једном од најбољих алтернатива за ЦотоМовиес.

Ако сте нови у Коди-у, имамо Водич за почетнике који ће вам помоћи да започнете. Невероватно је инсталирати Коди на ФиреСтицк и започети стриминг. Дакле, ако нисте сигурни да ли желите да наставите са стриминг АПК-а, увек можете испробати Коди.

Ваш ФиреСтицк / Фире ТВ сада је спреман за стреаминг вашег омиљеног садржаја. Међутим, пре него што започнете, желео бих да вас упозорим да све што преносите на интернет видљиво је вашем даватељу интернетских услуга и влади. То значи да ће преносити бесплатне филмове, ТВ емисије, спорт можда доводити у проблеме. 

Срећом, постоји беспрекорни начин да се све своје стреаминг активности скривају од вашег даватеља интернетских услуга и владе. Све што требате је добар ВПН за Фире Стицк. ВПН ће маскирати ваш изворни ИП који је и помоћи ће вам да заобиђете мрежни надзор, пригушивање ИСП-а и гео-ограничења садржаја.

Лично га користим и препоручујем ЕкпрессВПН, који је најбржи и најсигурнији ВПН. Компатибилна је са свим врстама апликација за стриминг и веома се лако инсталира на Фире ТВ / Стицк.

Не охрабрујемо кршење закона о ауторским правима. Али, шта ако ненамјерно пребаците садржај из нелегитимног извора? Није увек лако уочити разлику између законитог и илегалног извора.

Пре него што започнете стриминг на вашем Фире Стицк / Фире ТВ, да видимо како да користите ЕкпрессВПН да бисте своје стреаминг активности сачували од знатижељних очију.

Корак 1: Претплатите се на ЕкпрессВПН ОВДЕ. Долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца. Значи, можете га слободно користити првих 30 дана и ако нисте задовољни перформансама (што је мало вероватно), можете затражити цео поврат новца.

Корак 2: Укључите Фире ТВ / Стицк и идите на опцију "Сеарцх" на крајњој левој страни. Сада у траку за претрагу откуцајте „Екпрессвпн“ (без наводника) и изаберите ЕкпрессВПН када се појави у резултатима претраге

инсталирај екпрессвпн фирестицк

Корак 3: Кликните на "Довнлоад" да бисте инсталирали ЕкпрессВПН апликацију за Фире ТВ / Стицк.

добити впн јаилброкен фирестицк

4. корак: Отворите апликацију и унесите своје акредитиве за пријаву које сте креирали приликом куповине ЕкпрессВПН претплате. Кликните на „Пријава“

пријавите екпрессвпн на фирестицк

Корак 5: Кликните икону Напајање да бисте се повезали са ВПН сервером. То је све. Ваша веза је сада сигурна са најбржим и најбољим ВПН-ом за ФиреСтицк.

повежите ЕкпрессВПН на ФиреСтицку

Такође можете прочитати детаљније информације о коришћењу ЕкпрессВПН-а са Фире ТВ / Стицк-ом.

Завршавање

Дакле, ево листе најбољих алтернатива ЦотоМовиес. Уверен сам да ове апликације могу више од пуњења ципела ЦотоМовиес. Те апликације редовно тестирамо. Међутим, ако имате неку другу опцију за коју сматрате да би требало да буде део ове листе, јавите нам се испод одељка са коментарима.

Повезан:

Најбоље ТВ терарије
Најбоље излоге за излоге
Како ућивати у затвору
Бест Путлоцкер Ситес

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me