Bästa Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2020)

>

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa FireStick-kanalerna. Dessa kanaler stöds också på Amazon FireStick 4K, Fire TV och Fire TV Cube.

Bästa firestick-kanaler

Fire TV Stick är en mycket populär strömningsenhet av olika skäl. Det erbjuder dig nästan obegränsade underhållningsmöjligheter genom olika appar och kanaler. Amazon har band med hundratals innehållsleverantörer och TV-nätverk och ger dig tillgång till massor av FireStick-kanaler.

Du kan utforska kanalerna för FireStick i en rad kategorier inklusive filmer, program, sport, nyheter, barn och mycket mer. Du kan ladda ner och installera dessa kanaler från Amazon Store.

Utöver detta stöder FireStick också en rad tredjepartskanaler eller -appar, som enkelt kan laddas på din enhet.

Eftersom det finns så många Fire TV-kanaler att välja mellan, är det lätt att bli förvirrad. Därför har vi handplockat några av de bästa för dig så att det är lätt för dig att göra valet.

Bästa FireStick-kanaler (tredje part)

FireStickTricks kontrollerar inte för laglighet och säkerhet för tredjepartsappar och kanaler som nämns på den här sidan. Vi äger eller distribuerar inte dessa appar från våra servrar. Användare rekommenderas att använda gratisappar / kanaler för att bara strömma innehåll som är tillgängligt i den offentliga domänen.  

En av anledningarna till varför Amazon Fire Stick är så populär är för att du enkelt kan ladda tredjepartsappar. Appar från tredje part är de som inte är tillgängliga i Amazon Store. Det finns några fantastiska appar där ute för filmer, shower, live-TV, sport och mer. Om du någonsin hört från en vän eller kollega att de tittar på kanaler för jailbroken FireStick, är jag säker på att de bara pratar om dessa kanaler.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.

Läsa: Hur man installerar och använder ett VPN på Amazon FireStick / Fire TV

1. Cinema HD APK: Det är en on-demand-streamingapp, som förmodligen också är den mest populära. Denna app har funnits i nästan två år och har bara blivit bättre. Appen innehåller massor av filmer och shower. Det får högkvalitativa länkar från de bästa källorna på internet. Cinema HD APK parar också med Real Debrid och Trakt. Jag tvivlar inte på att det är en av de bästa FireStick-kanalerna där ute.

Hur man installerar Cinema HD APK på FireStick

2. Titanium TV APK: Det är också en on-demand medieplattform och inte så långt efter Cinema HD APK när det gäller popularitet. Denna app ger ett helt bibliotek med filmer och TV-program med hundratals timmar gratis underhållning. Titanium TV fungerar bra på FireStick och alla andra Fire TV-enheter. Denna app ger dig de bästa strömningslänkar och stöder också Real Debrid. Du kan också logga in med ditt Trakt-konto.

Hur man installerar Titanium TV på FireStick

3. BeeTV APK: BeeTV är en annan bra källa till obegränsad underhållning. Med den här appen kan du strömma massor av filmer och shower. Här hittar du nästan alla nya utgåvor. Appen fungerar bra på FireStick. Det har ett användarvänligt och fjärrkompatibelt gränssnitt. BeeTV drar också toppklassiga strömmar från kvalitetsservern. Du kan också samarbeta med Real Debrid och Trakt. Sammantaget en underbar app på begäran.

Hur man installerar BeeTV på FireStick

4. Mobdro: Det är en live-tv-applikation och förmodligen den mest populära. Denna app erbjuder en stor uppsättning kabel-TV-kanaler från USA och flera andra länder. Den lätta appen är enkel på dina systemresurser och fungerar smidigt på alla Fire TV-enheter. Det är därför det är en av de bästa tredjepartskanalerna för FireStick.

Hur man installerar Mobdro på FireStick

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure är en populär IPTV-tjänst som ger dig tillgång till hundratals satellitkanaler för så låga som $ 5 per månad. Det är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att få tillgång till kabel-TV från hela världen inklusive USA. Appen Fire TV-versionen är helt fjärrkompatibel och erbjuder snabb och smidig navigering.

Hur man installerar Sapphire Secure IPTV på FireStick

Om du behöver fler gratisappar för Fire Stick eller Fire TV kan du kolla in vår kompletta lista med populära appar. Kolla också in hur du kan jailbreaka din FireStick för obegränsat gratisinnehåll.

Bästa FireStick-kanaler (officiell)

För att göra det lättare för dig att förstå har jag delat upp listan över kanaler i följande kategorier:

 • Bästa FireStick-kanaler för filmer och TV-program
 • Bästa FireStick-kanaler för sport
 • Bästa FireStick-kanaler för nyheter
 • Bästa FireStick-kanaler för barn

Notera: För installationen av dessa officiella kanaler har jag tillhandahållit steg-för-steg-instruktionerna längst ner i den här guiden.

Bästa FireStick-kanaler för filmer och TV-program

Här är snabblistan över de bästa Fire TV-kanalerna för filmer och TV-program. Du kan läsa mer om varje kanal i nästa avsnitt i guiden.

 1. HBO GO
 2. HBO nu
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS ALLT TILLGÄNG
 6. TUBI TV (gratis filmer & TV)
 7. Showtime
 8. KOMMET CENTRAL
 9. HULU
 10. Netflix
 11. STARZ
 12. FOX NU
 13. EN&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FILM NU

1. HBO GO (betalt): Det är ett bra ställe för HBO-fans att strömma HBO-originaler och massor av filmer, dokumentärer, sportprogram och komedi-specialerbjudanden. Det har också många bonusvideor, till exempel bakom kulisserna. HBO GO kommer gratis med ditt HBO-abonnemang.

2. HBO nu (betalt): Den här kanalen ger dig också tillgång till allt som är HBO, precis som HBO GO. Men det finns en stor skillnad. Du behöver INTE HBO-TV-kanalerna för HBO Now. Det har sina egna prenumerationsplaner (och en gratis provperiod).

3. AMC (betalt): Med den här kanalen kan du titta på AMC: s originalsortiment och andra TV-program som har copyright på AMC. Du kan använda AMC-satellit-TV-prenumerationen för att logga in på den här appen och njuta av hela säsonger. Den goda nyheten är att du kan titta på olika säsongspremiärer och flera extrafunktioner utan att logga in. Om du är en AMC Premiere-abonnent får du också tillgång till innehåll på begäran.

4. ABC (betalt): Denna FireStick-kanal från USA: s ledande kabel-TV-nätverk låter dig njuta av direktuppspelning av ABC-avsnitt såväl som catch-up-tv. Direkt TV-strömning är dock endast begränsad till utvalda marknader och endast med de deltagande TV-leverantörerna. För att se de senaste avsnitten måste du logga in med kontouppgifterna från den deltagande TV-leverantören.

5. CBS (gratis inköp i appen): Den här kostnadsfria nedladdningskanalen ger dig tillgång till fånga avsnitt såväl som live-tv-streaming av CBS-program. Uppsamlingsepisoder finns tillgängliga från och med nästa dag de sänds. Medan du kan få appen gratis kräver du köp i appen för flera innehåll.

6. Tubi TV (gratis): Denna on-demand-app ger dig tillgång till massor av gratis filmer och TV-program. Den innehåller antingen de videor som finns tillgängliga i det allmänna området eller de som det har fått en licens för. Även om du inte hittar de senaste och populära filmerna eller TV-programmen, finns det mycket att hålla sig fast i flera timmar.

7. SHOWTIME (betald): Med den här kanalen kan du strömma de ursprungliga TV-programmen SHOWTIME, filmer, dokumentärer, sport och mycket mer. Det är en on-demand app utan live-streaming av TV. Du kan börja med en gratis provperiod och om du vill fortsätta kan du köpa en prenumerationsplan. Du behöver inte ett SHOWTIME-kabelnätverksabonnemang för den här appen. Men om du har ett SHOWTIME-abonnemang, vill du använda det SHOWTIME När som helst app istället (som är delen av ditt ursprungliga prenumeration och inte kostar dig något extra)

8. Comedy Central (betald): Få fullständig tillgång till hela TV-program från Comedy Central med denna kanal inklusive South Park, The Daily Show med Trevor Noah, Detroiters och ett antal stand-up extra. Appen är gratis att ladda ner men kräver köp i appen för att låsa upp de flesta populära videor.

9. Hulu (betald): Den här kanalen ger dig tillgång till ett enormt bibliotek med on-demand-filmer och shower och alla Hulu exklusiva original. Du kan också lägga till direkt-TV-streaming för en extra kostnad. Dessutom kan du strömma premiumnätverk som Showtime, HBO, Starz och Cinemax för en extra månatlig prenumeration

10. Netflix (betald): Namnet som inte behöver någon introduktion. Netflix är världens största prenumerationstjänst för strömmande filmer, shower, dokumentärer och mycket mer. Netflix-prenumerationen ger dig också tillgång till massor av Netflix Originals. Det är en måste-ha FireStick-kanal för alla strömningsentusiaster.

11. Starz (betalt): Dessa FireStick-kanaler ger dig tillgång till Starz-nätverkets original, TV-program, filmer och mycket mer. Med appen kan du streama och ladda ner videor. Du kan logga in på FireStick-appen med ditt abonnemang för startnätverk från din TV-leverantör (förutom Comcast Xfinity). Om du inte har ett Starz-nätverksabonnemang kan du fortfarande använda appen genom att betala $ 8,99 per månad (det finns en 7-dagars gratis provperiod också).

12. FOX nu (gratis): Den här appen strömmar både on-demand och Live-innehåll. Det ger dig tillgång till fullständiga FOX-avsnitt och shower, till exempel The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire och mer. Dessutom kan du också se live-sport som sänds på FOX-nätverket, inklusive MLB och fotboll. Kanalen har begränsat gratisinnehåll. För att utforska hela utbudet krävs köp i appen.

13. A&E (gratis): Med A&E FireStick-kanal, du kan se hela A-serien&E-program och flera extra och borttagna scener som aldrig sändes på TV. Du kan strömma hela avsnitt av populära program som 60 Days In, Storage Wars, Live PD och mycket mer.

14. Pluto TV (gratis): Det är definitivt en av de bästa FireStick-kanalerna om du letar efter gratis innehåll. Den har dussintals gratis live-tv-kanaler och mer än tusen filmer på begäran. Du kan börja använda Pluto TV direkt utan att logga in. Om du väljer att logga in med ditt Pluto TV-konto har du dock tillgång till visningshistorik och preferenser på olika enheter.

15. Hallmark-filmer nu (betald): Oavsett om du är ett Hallmark-fan eller inte, kommer du att älska denna FireStick-kanal. Det har en enorm samling av innehåll från Hallmark-biblioteket. Den har alla Hallmark-filmer, shower och flera Hallmark-specialerbjudanden. Det finns en 7-dagars kostnadsfri testperiod också, om du vill testa appen först innan du köper en prenumerationsplan.

Bästa FireStick-kanaler för sport

Här är listan över de bästa Fire Stick-kanalerna för sportinnehåll:

 1. NFL
 2. FOX SPORTS
 3. ESPN
 4. NBC SPORTS
 5. NFL SUNDAY TICKET
 6. CBS SPORTS STREAM & TITTA LIVE
 7. FOX SPORTS GO
 8. FUBO TV
 9. MLB At Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER-RAPPORT LIVE
 14. DAZN
 15. Tenniskanal

1. NFL (gratis köp i appen): Oavsett om du vill titta på höjdpunkterna eller de senaste nyheterna, har NFL FireStick-kanalen allt täckt. Med massor av spännande videor är denna officiella NFL-app en behandling för NFL-älskare. Det håller dig också uppdaterad med poäng och stora evenemang under hela säsongen. Appen är gratis att ladda ner men kräver köp i appen för vissa typer av videor

2. Fox Sports (gratis inköp i appen): Fox Sports är ett måste för sportälskaren i USA. Den har massor av exklusiva videor som du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du är en fan av Boxning, NFL, MLB, Soccer, NASCAR, Basketball eller NCAA, Fox Sports-kanaler för Fire TV Stick täcker det hela. Du hittar också massor av strömmar relaterade till golf och fotboll. Och nu är BTN också en del av den här kanalen.

3. ESPN (gratis köp i appen): Ingen sportlista är komplett utan omnämnandet av ESPN. Denna FireStick-kanal ger dig dygnet runt tillgång till ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes och mycket mer. Du kan strömma studioshower och en rad levande sporter genom denna app. Den har också spelrebyter, sportshower och mer. ESPN är gratis att ladda ner kanal med köp i appen.

4. NBC Sports (betald): Det är en av de bästa sportkanalerna för FireStick. Den här kanalen täcker allt som NBC sänder och mycket extra. Om du har en NBC-nätverksinloggning från din TV-leverantör kan du strömma allt gratis. Om du inte är en nätverksabonnent kan du köpa NBC Sports Gold-abonnemanget för online-strömning. Med NBC Sports kanal kan du titta på PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football och flera andra sporter.

5. NFL söndagsbiljett (betald): Du behöver NFL Sunday Ticket för att logga in på denna FireStick-kanal. Du kan få en från https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Med den här kanalen kan du titta på de direkta TV-evenemangen för DirectTV inklusive söndagens ordinarie säsong. Appen låter dig också granska statistik och poäng och titta på höjdpunkterna.

6. CBS Sports Stream & Titta live (gratis): Också kallad CGS Sports HQ, denna FireStick-kanal ger dig dygnet runt sportströmning. Appen är helt gratis och kräver ingen TV-prenumeration eller köp i appen. Du kan titta på massor av höjdpunkter, recaps, förhandsvisningar av spel och mycket mer. Du får också tillgång till analysen av experterna och även vadslagningsrekommendationerna. Kanalen täcker nästan alla större sporter inklusive NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL och mer.

7. Fox Sports GO (gratis): Om du vill titta på dina regionala regionala sporter på din TV är Fox Sports Go en av de bästa sportkanalerna för FireStick. Med den här appen kan du följa dina favoritlag i regionen, strömma liveidrott och få tillgång till originalprogrammering.

8. Fubo TV (betald): Denna FireStick-kanal ger en rad sportkanaler på en plats för enkel strömning. Fubo TV har mer än 100 sportkanaler och mer än 30 av dem täcker levande sporter. Det ger dig tillgång till NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, det regionala sportnätverket, NBCSN, NBA TV, FS1 och mycket mer. Dessutom kan du titta på stream live-nyheter och on-demand-filmer och TV-program.

9. MLB At Bat (gratis): Eller helt enkelt MLB.TV är one-stop-shop för alla saker MLB. Om du är MLB-fläkt och en sladdskärare samtidigt är denna FireStick-kanal det perfekta verktyget för dig. Denna app strömmar live basebollspel och evenemang när de sänds. Det fungerar på din Fire TV såväl som handhållna Kindle-enheter.

10. NBA för Fire TV (betald): Det är den officiella NBA FireStick-kanalen för FireStick, Fire TV-enheter och Amazon Kindle. Du kan nu följa dina favoritspel och lag på din FireStick med den här appen. Det ger dig fullständig tillgång till live NBA-spel under hela ordinarie säsong. Du behöver NBA League Pass-prenumerationen för att logga in på den här appen.

11. NHL (Gratis köp i appen): Om du följer National Hockey League kommer du säkert att njuta av den officiella NHL-appen för FireStick. Denna sportkanal för FireStick låter dig strömma dina favoritspel live. Du kan också titta på höjdpunkter och mycket extra.

12. UFC (betald): UFC är en bra nyhet för MMA-älskare. Med UFC Fight Pass får du tillgång till UFC Fight Library, UFC Fight Nights, höjdpunkter, PPV-repriser, TV-program och flera originaler. Det låter dig också strömma alla UFV PPV-händelser. Med appen kan du hålla dig uppdaterad med TV-schemat och de senaste nyheterna.

13. Bleacher Report Live (gratis, köp i appen): Denna FireStick-sportkanal täcker en rad live-TV-sport inklusive NBA League Pass, UEFA Champions League, Europa League, Dan Patrick Show, All Elite Wrestling och mycket mer.

14. DAZN (betald): den här prenumerationsbaserade sportströmningskanalen för FireStick är tillgänglig i USA och 8 andra länder (inklusive Japan, Kanada, Italien, Brasilien). Enligt Wikipedia erbjuder denna app mer än 250 miljoner timmar strömning varje år. Det täcker mer än 70 stora idrottsligor, sportevenemang och flera mindre tävlingar. Täckningen inkluderar UEFA Europa League, UEFA Champions League, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA ​​World Cup, Premier League och mer.

15. Tenniskanal (gratis & betald): För Tennis-följare är denna FireStick-sportkanal ett måste-försök. Det täcker många Live tennis-matcher och innehåller också massor av on-demand-videor, repriser och höjdpunkter. Men inte allt är gratis här. Om du vill utforska appen till dess fulla potential kan du antingen logga in med ditt kabel-TV-abonnemang eller köpa Tennis Plus-prenumerationen.

Bästa FireStick-nyhetskanaler

 1. CBS NYHETER - FIRE TV
 2. FOX NEWS
 3. CNN GO
 4. ABC NYHETER
 5. CNBC - FIRE TV
 6. NBC NYHETER
 7. NYHET - FIRE TV
 8. MSNBC
 9. BBC NYHETER
 10. ONE AMERICA NEWS NETWORK (OAN)
 11. NPR EN FIRE TV
 12. NYHETER PÅ
 13. FOXFÖRETAG
 14. AL JAZEERA
 15. SKY NYHETER

1. CBS News - Fire TV (gratis): Den här FireStick-nyhetskanalen täcker både nationella och världsnyheter. Världen, USA-nyheter, vetenskap / teknik, politik, underhållning, hälsa, brottslighet, är några av de nyhetskategorier du kan välja mellan. Med CBSN får du direktuppspelning av livenyheter dygnet runt. Förutom nyheter får du också tillgång till olika CBS-originaler inklusive CBSN AM och Red & Blå.

2. Fox News (gratis): Ett dotterbolag till Fox News Group, Fox News Firestick-kanalen är ett gratis nyhetsuttag som ger dig live tillgång till nyheter, studiodebatter, talkshows och nyhetsvarningar. Appen är gratis att ladda ner men erbjuder begränsad täckning från Fox News Network. Du kan titta på live täckning av vissa evenemang, flera on-demand nyhetsprogram och ämnen-baserade videor.

3. CNN Go (gratis + betalt): CNN Go är gratis att ladda ner FireStick-nyhetskanalen med gott om gratisinnehåll. Men när du loggar in med ditt kabel-TV-abonnemang får du full tillgång till live-CNN-kanalen, snabbklipp av toppnyheterna, CNN Original-serien, avsnitt i full längd och mer.

4. ABC Nyheter (gratis): ABC News FireStick-kanalen ger dig strömningen av dagens toppnyheter, live-nyhetsströmmar, nyheter och en rad specialerbjudanden. Med denna kanal kan du titta på populära program som 20/20, Good Morning America och mer.

5. CNBC - Fire TV (gratis + betalt): Med denna CNBC FireStick-nyhetskanal kan du strömma livenyheter och avsnitt i full längd om du är inloggad med ditt kabel-TV-abonnemang. Du kan hålla dig uppdaterad med information i realtid och täckning av finansmarknaden. Det ger dig också tillgång till ett antal populära shower inklusive The Profit, The Deed, Deal or No Deal, Jay Lenos Garage och många fler. Även om du inte loggar in med ditt kabel-TV-abonnemang kan du titta på begränsade live-nyheter, videoklipp samt nyheter.

6. NBC News (betald): Med NBC News-kanal för FireStick kan du liveströmma MSNBC, NBC live-nyheter och flera andra populära program efter att du har loggat in med ditt kabel-TV-abonnemang. Du får också tillgång till de senaste nyheterna, händelserna och berättelserna du vill titta på. Du kan också strömma avsnitt i full längd, få detaljerad nyhetsanalys och mer.

7. Newsy - Fire TV (gratis): Nätverket påstår sig leverera nyheterna som det ska vara - hundra procent utan åsikter. Med denna FireStick-nyhetskanal kan du strömma en rad nyhetsrelaterat innehåll på din TV.

8. MSNBC (betald): Du kan utforska hela utbudet av MSNBC-nyhetsinnehåll genom att logga in med ditt TV-abonnemang. Om du inte loggar in kan du fortfarande få en fullständig åtkomstperiod på 15 minuter. Denna Fire TV-kanal har populära program och TV-personligheter inklusive Rachel Maddow, The Last Word med Lawrence O’Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki och mer.

9. BBC News (gratis + betalt): Denna FireStick-kanal ger BBC-nätverkets globala täckning direkt till din TV utan att behöva få kabel-TV-abonnemang. Oavsett om du är intresserad av affärer, underhållning eller något annat populärt ämne, det finns allt du kan strömma här. Det ger dig också tillgång till TV-program i full längd och topphistorier.

10. One America News Network (kostnadsfria köp i appen): En av de mest pålitliga källorna för globala och nationella nyheter om en rad intressanta ämnen inklusive underhållning, affärer och mer. Denna FireStick-nyhetskanal är gratis att ladda ner, men du måste köpa en månatlig prenumeration på $ 4,99 för att få tillgång till innehållet. Appen erbjuder inget gratis innehåll.

11. NPR One for Fire TV (gratis): Om du är mer intresserad av att lyssna på nyheterna än att titta på, är detta FireStick-kanaler från National Public Radio (NPR) vad du vill ha. Med NPR One FireStick-kanal kan du strömma de senaste podcasten, radioprogrammen och mycket mer. Du behöver bara logga in med ditt NPR-konto och allt här är gratis.

12. NewsON (gratis): Om du letar efter gratis nyheter är NewsON en av de bästa Amazon FireStick-kanalerna att ladda ner. Den här kanalen ger dig massor av klipp av lokala nyheter och massor av nyhetssändningar på begäran. Det täcker mer än 175 lokala nyhetskanaler från hela USA. Det mest otroliga är att du inte behöver någon kabel-TV-prenumeration för att använda den här appen. I själva verket kräver det ingen inloggning alls.

13. Fox Business (gratis + betalt): Om du är intresserad av affärsnyheter är Fox Business den FireStick-kanal du bör prova. Denna kanal erbjuder live nyhetsdekning från Fox Business Network samt Fox News-kanalen. De direkta kanalerna är gratis i 10 minuter varje dag. För att fortsätta titta måste du logga in med din TV-leverantör. Du kan också strömma många presenterade TV-program inklusive FBN: am, Varney Co., Mornings with Maria, After the Bell, Bulls & Bears, The Evening Edit och mycket mer. Du kan också leta efter innehållet ämnesmässigt inklusive cybersäkerhet, personlig ekonomi, småföretag, teknik, ekonomi, regeringsutgifter, etc..

14. Al Jazeera (gratis): Om du letar efter nyheter och berättelser från hela världen kan du prova Al Jazeera-kanalen på FireStick. Den engelska versionen av denna populära nyhetskanal från Qatar, Mellanöstern, innehåller en mängd olika innehåll inklusive Live TV, Editors Picks, Documentary, Talk Shows, News Magazine Shows och mer. Denna FireStick-kanal är helt gratis. Det kräver ingen inloggning eller TV-prenumerationsinloggning.

15. Sky News (gratis köp i appen): Den här kanalen är ett bra sätt att få direktuppspelning av Sky News på FireStick. Förutom Live News kan du också strömma innehåll i olika andra kategorier inklusive Senaste, USA-nyheter, Värld, UK-nyheter, teknik, underhållning och kungafamilj. Det finns några köp i appen. Men det finns också gott om gratis saker på denna FireStick-nyhetskanal.

Bästa FireStick-kanaler för barn

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Kul med Roblox

1. PBS Kids (gratis): Du kan nu komma åt din favorit-TV-serie från PBD Kids på PBS Kids Video FireStick-kanalen. Den här kanalen har hundratals fantastiska videor och massor av shower från den populära PBS Kids-kanalen. Du måste logga in med ditt PBS Kids-konto. Om du inte har en, gå till webbplatsen PBSKids.org och skapa en. PBS Kids FireStick-kanal väljer automatiskt den lokala stationen baserat på din plats. Du kan ändra kanalen när du vill.

2. GooNoodle (gratis): Det är en av de mest populära utbildningstjänsterna i USA. Denna app är för alla - Barn, familjer och lärare. GooNoodle FireStick-kanalen ger dig hundratals pedagogiska videor och roliga aktiviteter för barn och familjer. Du kan välja videor från olika intressanta kategorier inklusive Nyaste på GoNoodle, Featured in School, NTV: Noodle Television, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Awesome Sauce och många fler.

3. Nick Jr. för Fire TV (Free + Paid): Installera den här FireStick-kanalen nu för att strömma i full längd avsnitt och massor av Nick Jr. Den innehåller populära shower som PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan's Mystery Playdate, Blue's Clues & Du, Shimmer och Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, jag krympt barnen och mycket mer. Massor av saker här är gratis. För att låsa upp hela utbudet av innehåll och för den annonsfria upplevelsen måste du dock logga in med din TV-leverantör.

4. Pokémon TV (gratis): Detta är den officiella Pokémon-kanalen för FireStick och Fire TV-enheter. Med denna app kan du titta på dina favoritfilmer och avsnitt av Pokémon helt gratis. Denna FireStick-kanal för barn låter dig strömma allt utan att logga in. För att dela din visningsupplevelse på alla enheter som stöds rekommenderas det att du loggar in. Om du inte har ett konto kan du enkelt registrera dig på den officiella hemsida.

5. Kul med Roblox (gratis): Om du vill bygga dina egna Roblox-spel kommer dessa FireStick-kanaler definitivt att vara till stor hjälp. Även om du inte vill utforma några spel kan du fortfarande njuta av några mycket engagerande Roblox-videor och självstudier. Den här kanalen är designad för barn och tonåringar i åldrarna 12 till 15 år. Men jag hade en ganska bra tid själv med den här appen som vuxen. Appen är helt gratis. Det finns inga köp i appen för att överraska dig. Det kräver inte heller inloggning. Du kan börja strömma direkt.

Hur du installerar FireStick-kanaler från Amazon Store

Det finns två sätt du kan installera FireStick-kanaler som är officiellt tillgängliga i Amazon App Store:

 • Metod 1: Leta upp kanalerna individuellt
 • Metod 2: Utforska Fire TV-kanalerna efter kategorier

Metoderna visas nedan

Metod 1: Leta upp Fire TV-kanalerna individuellt

För detta måste du använda sökalternativet i FireStick. Här är stegen:

1: Välj från startskärmen för FireStick Sök (övre vänstra hörnet)

Bästa firestick-kanaler

2: Leta upp kanalen du vill installera (säg HBO GO)

Klicka på det i sökresultaten

söka kanaler på amazon firestick

3: Klicka på kanalikonen i nästa fönster

lista över amazon fire tv stick-kanaler

4: Klicka Ladda ner eller Skaffa sig knappar beroende på vad som visas på skärmen

hur man ställer in kanaler på eldstick

5: Klicka Öppen för att köra kanalen

Hur man får eldstickkanaler

Metod 2: Bläddra och installera kanalerna efter kategorier

Här är stegen:

1: Välj Apps alternativet från startskärmen för FireStick

Bästa brandstickkanaler

Välj kategorier under Apps

Bästa kanalkategorier för eldstick

2: Välj den kategori du vill söka efter kanaler (säg filmer & TV)

brand-tv-kanaler för filmer och tv

3: Klicka på kanalen du vill installera (säg ABC)

steg för att installera Firestick-kanaler

4: Klicka Ladda ner eller Skaffa sig beroende på vad du ser på skärmen

ladda ner firestick-kanaler

5: Klicka Öppen när kanalen har installerats

Bästa amazon firestick-kanaler

Avslutar

Detta är vår lista över de bästa FireStick-kanalerna. Med dessa kanaler kan du titta på on-demand och live-TV-innehåll. Om du tror att vi missade något, låt oss veta det via kommentarerna nedan.

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me