Beste Amazon FireStick / Fire TV-kanalen (2023)

>

In dit artikel zullen we de beste FireStick-kanalen bekijken. Deze kanalen worden ook ondersteund op Amazon FireStick 4K, Fire TV en Fire TV Cube.

Beste firestick-kanalen

Fire TV Stick is om verschillende redenen een zeer populair streamingapparaat. Het biedt u bijna onbeperkte entertainmentmogelijkheden via verschillende apps en kanalen. Amazon is verbonden met honderden contentproviders en tv-netwerken en geeft je toegang tot tonnen FireStick-kanalen.

U kunt de kanalen voor FireStick verkennen in verschillende categorieën, waaronder films, shows, sport, nieuws, kinderen en nog veel meer. U kunt deze kanalen downloaden en installeren vanuit de Amazon Store.

Daarnaast ondersteunt FireStick ook een aantal kanalen of apps van derden, die eenvoudig op uw apparaat kunnen worden geïnstalleerd.

Omdat er zoveel Fire TV-zenders zijn om uit te kiezen, is het gemakkelijk om in de war te raken. Daarom hebben we een aantal van de beste voor u geselecteerd, zodat u gemakkelijk de keuze kunt maken.

Beste FireStick-kanalen (van derden)

FireStickTricks controleert niet op wettigheid en beveiliging van apps en kanalen van derden die op deze pagina worden vermeld. We bezitten of distribueren deze apps niet van onze servers. Gebruikers wordt geadviseerd om gratis apps / kanalen te gebruiken voor het streamen van alleen inhoud die beschikbaar is in het publieke domein.  

Een van de redenen waarom Amazon Fire Stick zo populair is, is omdat je hiermee gemakkelijk apps van derden kunt laden. De apps van derden zijn apps die niet beschikbaar zijn in de Amazon Store. Er zijn een aantal geweldige apps voor films, shows, live tv, sport en meer. Als je ooit van een vriend of collega hebt gehoord dat ze naar kanalen kijken voor jailbroken FireStick, weet ik zeker dat ze alleen over deze kanalen praten.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

Lezen: Hoe een VPN op Amazon FireStick / Fire TV te installeren en gebruiken

1. Bioscoop HD APK: Het is een on-demand streaming-app, die waarschijnlijk ook de populairste is. Deze app bestaat al bijna twee jaar en is alleen maar beter geworden. De app bevat heel veel films en shows. Het krijgt links van topkwaliteit van de beste bronnen op internet. Cinema HD APK combineert ook met Real Debrid en Trakt. Ik twijfel er niet aan dat dit een van de beste FireStick-kanalen van derden is.

Hoe Cinema HD APK op FireStick te installeren

2. Titanium TV APK: Het is ook een on-demand mediaplatform en loopt qua populariteit niet ver achter op Cinema HD APK. Deze app biedt een hele bibliotheek aan films en tv-programma’s met honderden uren gratis entertainment. Titanium TV werkt geweldig op FireStick en alle andere Fire TV-apparaten. Deze app biedt je de beste streaming-links en ondersteunt ook Real Debrid. U kunt ook inloggen met uw Trakt-account.

Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

3. BeeTV APK: BeeTV is een andere geweldige bron van onbeperkt entertainment. Met deze app kun je duizenden films en shows streamen. Je vindt hier ook bijna alle nieuwe releases. De app werkt geweldig op FireStick. Het heeft een gebruiksvriendelijke en op afstand compatibele interface. BeeTV haalt ook eersteklas streams van de kwaliteitsservers. Je kunt het ook combineren met Real Debrid en Trakt. Al met al een geweldige on-demand-app om te hebben.

Hoe BeeTV op FireStick te installeren

4. Mobdro: Het is een live-tv-applicatie en waarschijnlijk de meest populaire. Deze app biedt een grote reeks kabel-tv-kanalen uit de VS en verschillende andere landen. De lichtgewicht app is eenvoudig voor uw systeembronnen en werkt soepel op alle Fire TV-apparaten. Daarom is het een van de beste externe kanalen voor FireStick.

Hoe Mobdro op FireStick te installeren

5. Sapphire Secure IPTV: Sapphire Secure is een populaire IPTV-dienst die u toegang geeft tot honderden satellietkanalen voor slechts $ 5 per maand. Het is een van de meest kosteneffectieve manieren om toegang te krijgen tot kabel-tv van over de hele wereld, inclusief de VS. De Fire TV-versie van de app is volledig compatibel met de afstandsbediening en biedt snelle en soepele navigatie.

Hoe Sapphire Secure IPTV op FireStick te installeren

Als je meer gratis apps voor Fire Stick of Fire TV nodig hebt, kun je onze volledige lijst met populaire apps bekijken. Bekijk ook hoe u uw FireStick kunt jailbreaken voor onbeperkte gratis inhoud.

Beste FireStick-kanalen (officieel)

Om het voor u gemakkelijker te maken, heb ik de lijst met kanalen in de volgende categorieën verdeeld:

 • Beste FireStick-kanalen voor films en tv-shows
 • Beste FireStick-kanalen voor sport
 • Beste FireStick-kanalen voor nieuws
 • Beste FireStick-kanalen voor kinderen

Notitie: Voor de installatie van deze officiële kanalen heb ik de stapsgewijze instructies onderaan deze handleiding gegeven.

Beste FireStick-kanalen voor films en tv-shows

Hier is de snelle lijst van de beste Fire TV-kanalen voor films en tv-shows. U kunt meer lezen over elk kanaal in het volgende gedeelte van de gids.

 1. HBO GO
 2. HBO Nu
 3. AMC
 4. abc
 5. CBS ALLE TOEGANG
 6. TUBI TV (gratis films & TV)
 7. SHOW TIME
 8. COMEDY CENTRAL
 9. HULU
 10. NETFLIX
 11. STARZ
 12. VOS NU
 13. EEN&E
 14. PLUTO TV
 15. HALLMARK FILMS NU

1. HBO GO (betaald): Het is een geweldige plek voor HBO-fans om HBO-originelen en tonnen films, documentaires, sportprogramma’s en comedy-specials te streamen. Het bevat ook tal van bonusvideo’s, zoals achter de schermen. HBO GO komt gratis met uw HBO-abonnement.

2. HBO nu (betaald): Dit kanaal geeft je ook toegang tot alles wat HBO is, net zoals HBO GO. Er is echter een groot verschil. U heeft nu geen HBO tv-kanalen abonnement nodig voor HBO. Het heeft zijn eigen abonnementen (en ook een gratis proefversie).

  How to Install Titanium TV on FireStick

3. AMC (betaald): Met dit kanaal kunt u alle AMC-originelen en andere AMC-auteursrechtelijke tv-programma’s bekijken. U kunt het AMC-abonnement op satelliet-tv gebruiken om u aan te melden bij deze app en te genieten van alle seizoenen. Het goede nieuws is dat u verschillende seizoenspremières en verschillende extra’s kunt bekijken zonder in te loggen. Als u een AMC Premiere-abonnee bent, krijgt u ook toegang tot inhoud op aanvraag.

4. ABC (betaald): Met dit FireStick-kanaal van het toonaangevende kabel-tv-netwerk van de VS kunt u genieten van livestreaming van ABC-afleveringen en inhaal-tv. Live tv-streaming is echter alleen beperkt tot bepaalde markten en alleen bij de deelnemende tv-providers. Om de nieuwste afleveringen te bekijken, moet u zich aanmelden met de accountgegevens van de deelnemende tv-aanbieder.

5. CBS (gratis, in-app aankopen): Dit gratis te downloaden kanaal geeft je toegang tot inhaalafleveringen en live tv-streaming van CBS-shows. Inhaalafleveringen zijn beschikbaar vanaf de volgende dag dat ze worden uitgezonden. Hoewel je de app gratis kunt krijgen, heb je in-app-aankopen nodig voor verschillende aanbevolen inhoud.

6. Tubi TV (gratis): Deze on-demand-app geeft je toegang tot talloze gratis films en tv-programma’s. Het bevat de video’s die beschikbaar zijn in het publieke domein of de video’s waarvoor een licentie is verkregen. Hoewel je de nieuwste en populaire films of tv-programma’s niet zult vinden, is er genoeg om meerdere uren te blijven hangen.

7. SHOWTIME (betaald): Met dit kanaal kun je de originele SHOWTIME tv-programma’s, films, documentaires, sport en nog veel meer streamen. Het is een on-demand-app zonder live tv-streaming. U kunt beginnen met een gratis proefperiode en als u wilt doorgaan, kunt u een abonnement kopen. U heeft voor deze app geen SHOWTIME-kabelnetwerkabonnement nodig. Als u echter een SHOWTIME-abonnement hebt, zou u dit willen gebruiken Showtime altijd in plaats daarvan (dat is het onderdeel van uw oorspronkelijke abonnement en kost u niets extra)

8. Comedy Central (betaald): Krijg volledige toegang tot alle tv-programma’s van Comedy Central met dit kanaal, waaronder South Park, The Daily Show met Trevor Noah, Detroiters en een aantal stand-up extra’s. De app is gratis te downloaden, maar vereist in-app aankopen om de meeste populaire video’s te ontgrendelen.

9. Hulu (betaald): Via dit kanaal heb je toegang tot een enorme bibliotheek met on-demand films en shows en alle exclusieve originelen van Hulu. U kunt ook live tv-streaming toevoegen tegen een extra vergoeding. Bovendien kun je premium netwerken zoals Showtime, HBO, Starz en Cinemax streamen voor een extra maandelijks abonnement

10. Netflix (betaald): De naam die geen introductie behoeft. Netflix is ​​’s werelds grootste abonnementsservice voor het streamen van films, shows, documentaires en nog veel meer. Het Netflix-abonnement geeft je ook toegang tot tonnen Netflix Originals. Het is een onmisbaar FireStick-kanaal voor elke streaming-enthousiast.

11. Starz (betaald): Deze FireStick-kanalen geven u toegang tot de originelen van het Starz-netwerk, tv-programma’s, films en nog veel meer. Met de app kun je video’s streamen en downloaden. U kunt zich aanmelden bij de FireStick-app met uw Start-netwerkabonnement van uw tv-provider (behalve Comcast Xfinity). Als je geen Starz-netwerkabonnement hebt, kun je de app nog steeds gebruiken door $ 8,99 per maand te betalen (er is ook een gratis proefperiode van 7 dagen).

12. FOX nu (gratis): Deze app streamt zowel On-demand als Live-inhoud. Het geeft je toegang tot volledige FOX-afleveringen en shows, zoals The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire en meer. Daarnaast kunt u ook kijken naar live sport uitgezonden op het FOX-netwerk, waaronder MLB en Football. Het kanaal bevat beperkte gratis inhoud. Om het volledige assortiment te verkennen, is in-app aankoop vereist.

13. A&E (gratis): Met de A&E FireStick-kanaal, u kunt het volledige bereik van A bekijken&E-shows en verschillende extra’s en verwijderde scènes die nooit op tv zijn uitgezonden. Je kunt volledige afleveringen van populaire shows streamen, zoals 60 Days In, Storage Wars, Live PD en nog veel meer.

14. Pluto TV (gratis): Het is absoluut een van de beste FireStick-kanalen als u op zoek bent naar gratis inhoud. Het beschikt over tientallen gratis live tv-kanalen en meer dan duizend on-demand films. U kunt Pluto TV meteen beginnen te gebruiken zonder u aan te melden. Als u echter kiest om in te loggen met uw Pluto TV-account, hebt u toegang tot de weergavegeschiedenis en voorkeuren op verschillende apparaten.

15. Hallmark Movies Now (betaald): Of je nu wel of niet een Hallmark-fan bent, je zult dit FireStick-kanaal geweldig vinden. Het heeft een enorme verzameling inhoud uit de Hallmark-bibliotheek. Het beschikt over alle Hallmark-films, -shows en verschillende Hallmark-specials. Er is ook een gratis proefperiode van 7 dagen, voor het geval u de app eerst wilt testen voordat u een abonnement koopt.

Beste FireStick-kanalen voor sport

Hier is de lijst met de beste Fire Stick-kanalen voor sportinhoud:

 1. NFL
 2. VOSSPORTEN
 3. ESPN
 4. NBC SPORTEN
 5. NFL ZONDAGSTICKET
 6. CBS SPORTSTROOM & BEKIJK LIVE
 7. FOX SPORTS GAAN
 8. FUBO TV
 9. MLB bij Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER RAPPORT LIVE
 14. DAZN
 15. Tennis kanaal

1. NFL (gratis, in-app aankopen): Of je nu de hoogtepunten of het laatste nieuws wilt bekijken, NFL FireStick-kanaal heeft het allemaal. Met tal van spannende video’s is deze officiële NFL-app een traktatie voor NFL-liefhebbers. Het houdt je ook op de hoogte van de scores en belangrijke evenementen gedurende het seizoen. De app is gratis te downloaden, maar vereist voor sommige soorten video’s in-app aankopen

2. Fox Sports (gratis, in-app aankopen): Fox Sports is een must-have voor de sportliefhebber in de Verenigde Staten. Het bevat talloze exclusieve video’s die je nergens anders vindt. Of je nu fan bent van boksen, NFL, MLB, voetbal, NASCAR, basketbal of NCAA, Fox Sports-kanalen voor Fire TV Stick dekken het allemaal. U vindt ook tal van streams met betrekking tot golf en voetbal. En nu maakt BTN ook deel uit van dit kanaal.

3. ESPN (gratis, in-app aankopen): Geen enkele sportlijst is compleet zonder de vermelding van ESPN. Dit FireStick-kanaal geeft u 24 uur per dag toegang tot ESPN, ESPN +, ESPN 2, ESPN 3, ESPNews, ESPNU, SEC Network & SEC Network +, ESPN Deportes en nog veel meer. Via deze app kun je studioshows en een scala aan live sporten streamen. Het beschikt ook over herhalingen van games, sportshows en meer. ESPN is gratis om kanalen te downloaden, met in-app aankopen.

4. NBC Sports (betaald): Het is een van de beste sportkanalen voor FireStick. Dit kanaal bevat alles wat NBC uitzendt en ook veel extra’s. Als u een NBC-netwerkaanmelding van uw tv-provider heeft, kunt u alles gratis streamen. Als u geen netwerkabonnees bent, kunt u het NBC Sports Gold-abonnement kopen voor online streaming. Met NBC Sports-kanaal kun je kijken naar PGA Tour, French Open, Premier League, NFL Sunday Night Football en verschillende andere sporten.

5. NFL Sunday Ticket (betaald): U hebt het NFL Sunday Ticket nodig om u aan te melden bij dit FireStick-kanaal. Je kunt er een krijgen van https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Met dit kanaal kun je de exclusieve DirectTV-evenementen bekijken, waaronder reguliere wedstrijden op zondag. Met de app kunt u ook de statistieken en scores bekijken en de hoogtepunten bekijken.

  Hoe FileLinked op FireStick te installeren en gebruiken

6. CBS-sportstream & Kijk live (gratis): Ook wel CGS Sports HQ genoemd, brengt dit FireStick-kanaal u 24 uur per dag sportstreaming. De app is volledig gratis en vereist geen tv-abonnement of in-app aankopen. Je kunt tonnen hoogtepunten, herhalingen, spelvoorbeelden en nog veel meer bekijken. U krijgt ook toegang tot de analyse door de experts en zelfs de gokaanbevelingen. Het kanaal omvat bijna alle belangrijke sporten, waaronder NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL en meer.

7. Fox Sports GO (gratis): Als je je favoriete regionale sporten op je tv wilt bekijken, is Fox Sports Go een van de beste sportkanalen voor FireStick. Met deze app kun je je favoriete regionale teams volgen, live sporten streamen en toegang krijgen tot originele programmering.

8. Fubo TV (betaald): Dit FireStick-kanaal brengt een reeks sportkanalen op één plek samen voor eenvoudig streamen. Fubo TV beschikt over meer dan 100 sportkanalen en meer dan 30 daarvan bieden live sport. Het geeft u toegang tot NBC, FOX, CBS Sports Network, CBS, NFL Network, het regionale sportnetwerk, NBCSN, NBA TV, FS1 en nog veel meer. Bovendien kunt u live nieuws en on-demand films en tv-programma’s bekijken.

9. MLB At Bat (gratis): Of gewoon MLB.TV is de one-stop-shop voor alle dingen MLB. Als u tegelijkertijd een MLB-fan en een snijsnijder bent, is dit FireStick-kanaal het perfecte hulpmiddel voor u. Deze app streamt live honkbalwedstrijden en evenementen terwijl deze worden uitgezonden. Het werkt op je Fire TV en op draagbare Kindle-apparaten.

10. NBA voor Fire TV (tegen betaling): Het is het officiële NBA FireStick-kanaal voor FireStick, Fire TV-apparaten en Amazon Kindle. U kunt nu uw favoriete games en teams op uw FireStick volgen met deze app. Het geeft je volledige toegang tot live NBA-games gedurende het reguliere seizoen. Je hebt het NBA League Pass-abonnement nodig om je aan te melden bij deze app.

11. NHL (gratis, in-app aankopen): Als je een volgeling bent van de National Hockey League, zul je zeker genieten van deze officiële NHL-app voor FireStick. Met dit sportkanaal voor FireStick kun je je favoriete games live streamen. Je kunt ook hoogtepunten en veel extra’s bekijken.

12. UFC (betaald): UFC is een geweldig nieuws voor MMA-liefhebbers. Met de UFC Fight Pass krijg je toegang tot UFC Fight Library, UFC Fight Nights, hoogtepunten, PPV-herhalingen, tv-shows en verschillende originelen. Hiermee kunt u ook alle UFV PPV-evenementen streamen. Met de app kunt u ook op de hoogte blijven van het tv-schema en het laatste nieuws.

13. Bleacher Report Live (gratis, in-app aankopen): Dit FireStick-sportkanaal omvat een scala aan live tv-sporten, waaronder NBA League Pass, UEFA Champions League, Europa League, The Dan Patrick Show, All Elite Wrestling en nog veel meer.

14. DAZN (betaald): dit abonnementgebaseerde sportstreamkanaal voor FireStick is beschikbaar in de VS en 8 andere landen (waaronder Japan, Canada, Italië, Brazilië). Volgens Wikipedia biedt deze app elk jaar meer dan 250 miljoen uur streaming. Het omvat meer dan 70 grote sportcompetities, sportevenementen en verschillende kleine competities. De dekking omvat UEFA Europa League, UEFA Champions League, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA ​​Basketball World Cup, Premier League en meer.

15. Tenniskanaal (gratis & Betaald): Voor tennisvolgers is dit FireStick-sportkanaal een must-try. Het omvat veel live tenniswedstrijden en bevat ook tal van on-demand video’s, herhalingen en hoogtepunten. Niet alles is hier echter gratis. Als je de app volledig wilt verkennen, kun je je aanmelden met je kabel-tv-abonnement of het Tennis Plus-abonnement kopen.

Beste FireStick-nieuwskanalen

 1. CBS NIEUWS – FIRE TV
 2. FOX NIEUWS
 3. CNN GO
 4. ABC NIEUWS
 5. CNBC – FIRE TV
 6. NBC NIEUWS
 7. NIEUWSY – BRANDTV
 8. MSNBC
 9. BBC NIEUWS
 10. EEN AMERIKA NIEUWSNETWERK (OAN)
 11. NPR ONE VOOR FIRE TV
 12. NIEUWS OVER
 13. FOX ZAKEN
 14. AL JAZEERA
 15. HEMEL NIEUWS

1. CBS News – Fire TV (gratis): Dit FireStick-nieuwskanaal omvat zowel nationaal als wereldnieuws. World, US News, Science / Technology, Politics, Entertainment, Health, Crime, zijn enkele van de nieuwscategorieën waaruit u kunt kiezen. Met CBSN kun je 24 uur per dag live nieuws streamen. Naast nieuws krijgt u ook toegang tot verschillende CBS-originelen, waaronder CBSN AM en Red & Blauw.

2. Fox-nieuws (gratis): Fox News Firestick, een dochteronderneming van Fox News Group, is een gratis nieuwskanaal dat u live toegang geeft tot het laatste nieuws, studiodebatten, talkshows en nieuwsberichten. De app is gratis te downloaden, maar biedt beperkte dekking van het Fox News Network. U kunt live verslaggeving van bepaalde evenementen, verschillende on-demand nieuwsshows en op onderwerpen gebaseerde video’s bekijken.

3. CNN Go (gratis + betaald): CNN Go is gratis om FireStick nieuwszender met veel gratis inhoud te downloaden. Wanneer u zich echter aanmeldt met uw kabel-tv-abonnement, krijgt u volledige toegang tot het live CNN-kanaal, snelle clips van het topnieuws, CNN Original Series, volledige afleveringen en meer.

4. ABC-nieuws (gratis): ABC News FireStick-kanaal biedt je de streaming van de beste nieuwsverhalen van de dag, live nieuwsstreams, het laatste nieuws en een reeks specials. Met dit kanaal kun je populaire programma’s bekijken zoals 20/20, Good Morning America en meer.

5. CNBC – Fire TV (gratis + betaald): Met dit CNBC FireStick zakelijk nieuwskanaal kunt u live nieuws en volledige afleveringen streamen als u bent aangemeld met uw kabel-tv-abonnement. U kunt op de hoogte blijven van realtime bedrijfsinformatie en dekking van de financiële markt. Het geeft je ook toegang tot een aantal populaire shows, waaronder The Profit, The Deed, Deal or No Deal, Jay Leno’s Garage en nog veel meer. Zelfs als u zich niet aanmeldt met uw kabel-tv-abonnement, kunt u beperkt live nieuws, videoclips en het laatste nieuws bekijken.

6. NBC-nieuws (betaald): Met NBC Nieuwszender voor FireStick kunt u MSNBC, NBC live nieuws en verschillende andere populaire programma’s live streamen nadat u zich hebt aangemeld met uw kabel-tv-abonnement. U krijgt ook toegang tot het laatste nieuws, evenementen en verhalen die u zou willen bekijken. Je kunt ook volledige afleveringen streamen, gedetailleerde nieuwsanalyses krijgen en meer.

7. Newsy – Fire TV (gratis): Het netwerk beweert het nieuws te leveren zoals het hoort te zijn – honderd procent vrij van meningen. Met dit FireStick-nieuwskanaal kunt u een reeks nieuwsgerelateerde inhoud op uw tv streamen.

8. MSNBC (betaald): U kunt het volledige assortiment MSNBC-nieuwsinhoud verkennen door u aan te melden met uw tv-abonnement. Als u zich niet aanmeldt, kunt u nog steeds een dagelijkse, volledige toegang van 15 minuten krijgen. Dit Fire TV-kanaal bevat populaire shows en tv-persoonlijkheden, waaronder Rachel Maddow, The Last Word with Lawrence O’Donnell, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki en meer.

9. BBC News (gratis + betaald): Dit FireStick-kanaal brengt het wereldwijde bereik van de BBC Network rechtstreeks naar je tv zonder een abonnement op kabel-tv te hoeven nemen. Of je nu geïnteresseerd bent in zaken, entertainment of een ander populair onderwerp, er is alles wat je hier kunt streamen. Het geeft je ook toegang tot volledige tv-programma’s en topverhalen.

  Beste Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2023)

10. One America News Network (gratis aankopen in de app): Een van de meest betrouwbare bronnen voor wereldwijd en nationaal nieuws over een reeks interessante onderwerpen, waaronder entertainment, zaken en meer. Dit FireStick-nieuwskanaal is gratis te downloaden, maar u moet een maandelijks abonnement van $ 4,99 kopen om toegang te krijgen tot de inhoud. De app biedt geen gratis inhoud.

11. NPR One voor Fire TV (gratis): Als u meer geïnteresseerd bent in het luisteren naar nieuws dan kijken, zijn deze FireStick-kanalen van National Public Radio (NPR) precies wat u zoekt. Met NPR One FireStick-kanaal kun je de nieuwste podcasts, radioprogramma’s en nog veel meer streamen. Je hoeft je alleen maar aan te melden met je NPR-account en alles is gratis.

12. NieuwsON (gratis): Als u op zoek bent naar gratis nieuws, is NewsON een van de beste Amazon FireStick-kanalen om te downloaden. Dit kanaal biedt je duizenden clips van het lokale nieuws en heel veel on-demand nieuwsuitzendingen. Het omvat meer dan 175 lokale nieuwszenders uit de hele VS. Het meest ongelooflijke is dat je geen kabel-tv-abonnement nodig hebt om deze app te gebruiken. Het vereist in feite helemaal geen login.

13. Fox Business (gratis + betaald): Als u van zakelijk nieuws houdt, is Fox Business het FireStick-kanaal dat u moet proberen. Dit kanaal biedt live nieuws van Fox Business Network en Fox News-kanaal. De live kanalen zijn elke dag 10 minuten gratis. Als u wilt blijven kijken, moet u zich aanmelden bij uw tv-provider. Je kunt ook veel aanbevolen tv-programma’s streamen, waaronder FBN: am, Varney Co., Mornings with Maria, After the Bell, Bulls & Bears, The Evening Edit en nog veel meer. U kunt ook zoeken naar de inhoud op onderwerp, waaronder Cyber ​​Security, Personal Finance, Small Business, Technology, Economy, Government Spending, enz..

14. Al Jazeera (gratis): Als u op zoek bent naar nieuws en verhalen van over de hele wereld, probeer dan het Al Jazeera-kanaal op FireStick. De Engelse versie van dit populaire nieuwskanaal uit Qatar, het Midden-Oosten, biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder Live TV, Editor’s Picks, Documentaires, Talkshows, Nieuwsmagazineshows en meer. Dit FireStick-kanaal is volledig gratis. Het vereist geen login of aanmelding voor een tv-abonnement.

15. Sky News (gratis, in-app aankopen): Dit kanaal is een geweldige manier om livestreaming van Sky News op FireStick te krijgen. Naast Live Nieuws kun je ook content streamen in verschillende andere categorieën, waaronder Laatste, US Nieuws, Wereld, VK Nieuws, Technologie, Entertainment en Royal Family. Er zijn enkele in-app aankopen. Er is echter ook veel gratis spul op dit FireStick-nieuwskanaal.

Beste FireStick-kanalen voor kinderen

 1. PBS Kinderen
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Plezier met Roblox

1. PBS Kids (gratis): U hebt nu toegang tot uw favoriete tv-series van PBD Kids op het PBS Kids Video FireStick-kanaal. Dit kanaal bevat honderden geweldige video’s en veel shows van het populaire PBS Kids-kanaal. U moet inloggen met uw PBS Kids-account. Als u er geen hebt, gaat u naar de PBSKids.org-website en maakt u er een. PBS Kids FireStick-kanaal kiest automatisch het lokale station op basis van uw locatie. U kunt het kanaal op elk gewenst moment wijzigen.

2. GooNoodle (gratis): Het is een van de meest populaire educatieve diensten in de Verenigde Staten. Deze app is voor iedereen – Kinderen, gezinnen, evenals opvoeders. Het GooNoodle FireStick-kanaal biedt honderden educatieve video’s en leuke activiteiten voor kinderen en gezinnen. Je kunt video’s kiezen uit verschillende interessante categorieën, waaronder Nieuwste op GoNoodle, Featured in School, NTV: Noodle Television, The Best Tees, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, Awesome Sauce en nog veel meer.

3. Nick Jr. voor Fire TV (gratis + betaald): Installeer nu dit FireStick-kanaal om volledige afleveringen en veel originelen van Nick Jr. te streamen. Het bevat populaire shows zoals PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan’s Mystery Playdate, Blue’s Clues & Jij, Shimmer and Shine, Top Wing, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, I verkleinde de kinderen en nog veel meer. Veel dingen hier zijn gratis. Om het volledige scala aan inhoud te ontgrendelen en voor een advertentievrije ervaring, moet u zich echter aanmelden bij uw tv-aanbieder.

4. Pokémon TV (gratis): Dit is het officiële Pokémon-kanaal voor FireStick- en Fire TV-apparaten. Met deze app kun je je favoriete Pokémon-films en afleveringen helemaal gratis bekijken. Met dit FireStick-kanaal voor kinderen kun je alles streamen zonder in te loggen. Om je kijkervaring op alle ondersteunde apparaten te delen, is het echter aan te raden je aan te melden. Als je geen account hebt, kun je je eenvoudig aanmelden bij de officiële website.

5. Plezier met Roblox (gratis): Als je je eigen Roblox-games wilt bouwen, zullen deze FireStick-kanalen zeker van grote hulp zijn. Zelfs als je geen games wilt ontwerpen, kun je nog steeds genieten van een aantal zeer aantrekkelijke Roblox-video’s en tutorials. Dit kanaal is ontworpen voor kinderen en tieners in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. Als volwassene had ik het echter vrij goed met deze app. De app is volledig gratis. Er zijn geen in-app aankopen om je te verrassen. Het vereist ook geen login. Je kunt meteen beginnen met streamen.

Hoe FireStick-kanalen van Amazon Store te installeren

Er zijn twee manieren om FireStick-kanalen te installeren die officieel beschikbaar zijn in de Amazon App Store:

 • Methode 1: Zoek afzonderlijk naar de kanalen
 • Methode 2: Verken de Fire TV-zenders per categorie

De methoden worden hieronder getoond

Methode 1: Zoek afzonderlijk naar de Fire TV-kanalen

Hiervoor moet u de zoekoptie van FireStick gebruiken. Dit zijn de stappen:

1: Selecteer in het startscherm van FireStick Zoeken (bovenin de linker hoek)

Beste firestick-kanalen

2: Zoek naar het kanaal dat je wilt installeren (zeg HBO GO)

Klik erop in de zoekresultaten

zoekkanalen op Amazon Firestick

3: Klik op het kanaalpictogram in het volgende venster

Amazon Fire TV Stick Kanalenlijst

4: Klik Download of Krijgen afhankelijk van wat er op uw scherm wordt weergegeven

hoe kanalen op firestick in te stellen

5: Klik Open om het kanaal te runnen

Hoe firestick-kanalen te krijgen

Methode 2: Blader en installeer de kanalen op categorieën

Dit zijn de stappen:

1: Selecteer de Apps optie vanuit het startscherm van FireStick

Beste vuurstokkanalen

Selecteer de Categorieën onder Apps

Beste kanaalcategorieën voor firestick

2: Kies de categorie waarnaar u naar kanalen wilt bladeren (zeg Films & TV)

tv-kanalen voor films en tv

3: Klik op het kanaal dat u wilt installeren (zeg ABC)

stappen om Firestick-kanalen te installeren

4: Klik Download of Krijgen afhankelijk van wat u op uw scherm ziet

firestick-kanalen downloaden

5: Klik Open wanneer het kanaal is geïnstalleerd

Beste Amazon Firestick-kanalen

Afsluiten

Dit is onze lijst met de beste FireStick-kanalen. Met deze kanalen kunt u on-demand en live tv-inhoud bekijken. Als je denkt dat we iets hebben gemist, laat het ons dan weten via de reacties hieronder.

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me